Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Taste of the Wild kattenvoer

Taste of the Wild kattenvoer zijn smakelijke, natuurlijke voedingen voor de kat, die het natuurlijke dieet van uw huisdier zo dicht mogelijk benaderen.
Lees meer ..

Taste of the Wild kattenvoer

Met Taste of the Wild kattenvoer kiest u voor een natuurlijk kattenvoer. Om uw kat de gewenste vitaliteit te geven, moet het voedsel de juiste ingrediënten en voedingsstoffen bevatten. Daarom ontwikkelde Taste of the Wild deze lijn met premium voedingen. Alle producten zijn graanvrij, waardoor ze licht verteerbaar zijn. Bovendien zijn zij rijk aan verse vis of vlees. De dierlijke eiwitten helpen de spieren, organen en het immuunsysteem functioneren. Omega vetzuren verzorgen intussen de huid en vacht. De voedingen zijn aangevuld met groenten, peulvruchten en fruit. Hierdoor bevatten zij de nodige extra vitaminen, mineralen en antioxidanten. Hieronder vindt u een korte toelichting op ons assortiment Taste of the Wild kattenvoer.

Bij Brekz kunt u het beste Taste of the Wild hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu een van onze voedingen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Assortiment Taste of the Wild kattenvoer

Bent u geinteresseerd in de voedingen van Taste of the Wild, maar weet u nog niet welke smaak het beste bij uw kat past? Dan biedt het Taste of the Wild Probeerpakket de ideale kans om uw kat kennis te laten maken met alle twee de beschikbare smaken.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Terug