Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Felix kattenvoer

Bij Brekz vindt u een heerlijk aanbod aan Felix kattenvoer. Dit merk maakt zowel droogvoeding als natvoeding voor uw kat en heeft daarnaast ook snacks. De natvoeding van Felix bevat diverse smaken vlees is saus of gelei en de droogvoeding is gemaakt van lekker knapperige brokjes.
Lees meer ..
Sensations

Sensations

Sensations

Felix Junior Sensations kattenvoer

Felix Junior Sensations kattenvoer

Samenstelling:
Granen (45%), Vlees en dierlijke bijproducten (10%*), Plantaardige eiwitextracten, Oliën en Vetten, Groenten (0,7%**), Mineralen, Vis en visbijproducten, Melk en melkbijproducten (0,09%***). Gist, *gelijkwaardig aan 20% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met min. 4% kip in Y-vormige brokjes, gelijkwaardig aan 3,6% kip in het product. **gelijkwaardig aan 4% gerehydrateerde groenten in de Y-vormige brokjes, met 0,6% gelijkwaardig aan 3,6% groenten in het product. *** gelijkwaardig aan 0,32% gerehydrateerde melk en melkbijproducten, met 4% melk in ronde brokjes.

https://www.brekz.nl/37946-home_default/felix-junior-sensations-kattenvoer.jpg
100 2019/01/01
Uitstekend
38348
16996
Felix Junior Sensations kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 1 kg
€ 9,49 (€ 4,75/kg)
3 x 1 kg
€ 13,75 (€ 4,58/kg)
Felix Countryside Sensations kattenvoer

Productinformatie Felix Countryside Sensations kattenvoer

Purina Felix Countryside Sensations kattenvoer met rund, kip en groenten zijn heerlijke, knapperige brokjes met een sensationele combinatie van de smaken kip, rund en groenten.  Felix Countryside Sensations kattenvoer bestaat uit een kleurrijke mix van verschillende vormen en kleuren, geurende brokjes, die de zintuigen van uw huisdier zeker zullen stimuleren. Dit overheerlijke droogvoer is een complete, uitgebalanceerde voeding voor uw kat.  Door de uitgebalanceerde toevoeging van mineralen en vitaminen krijgt uw huisdier gegarandeerd voldoende voedingsstoffen binnen voor een goede gezondheid. Dit kattenvoer van Felix is verkrijgbaar in een verpakking van 4 kg. Nieuwe receptuur met dezelfde heerlijke smaak! Bevat Vitamine A, D en E, essentiële vetzuren en kwalitatief hoogwaardig eiwit.

 • Droogvoer voor alle rassen en soorten katten
 • Knapperige brokjes in verschillende kleuren en vormen
 • 100% volledig en uitgebalanceerd
 • Bevat mineralen en vitaminen
 • Met een combinatie van de smaken rund, kip en groente
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 4 kg

Bij Brekz kunt u diverse soorten droogvoer en natvoer van Felix gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop Felix Sensations Countryside kattenvoer eenvoudig en snel via onze site. Uw bestelling wordt zo razendsnel bezorgd!

Let op! De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.
 

Voedingsadvies Felix Countryside Sensations kattenvoer

Geef een volwassen kat van ongeveer 4 kg 65 gram droge voeding per dag. Als u droge en natte voeding combineert, geeft u 45 gram droge voeding en 1 maaltijdzakje van 100 gram. Pas de hoeveelheid eventueel aan de activiteit en behoeften van uw kat aan. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het eten. 

Gewicht volwassen kat Hoeveelheid droogvoer
3kg 50g
4kg 65g
5kg 80gIngrediënten Felix Countryside Sensations kattenvoer

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (10%**), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, groenten (0.6%***), gist

**gelijkwaardig aan 20% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten. met min. 4% rund en min. 4% kip in steakvormige en ronde brokjes, gelijkwaardig aan 3% rund en 3% kip in het product

***gelijkwaardig aan 4% gerehydrateerde groenten in de bloemvormige en platte, ronde brokjes met 0.15% gelijkwaardig aan 1% groenten in het product.


Analytische bestanddelen: 
Eiwit: 30.0%; Vetgehalte: 11.0%; Ruwe as: 8%; Ruwe celstof: 3.0%; Linolzuur: 1.8%; Arachidonzuur: 0.1%

Nutritionele toevoeginsmiddelen:
IE/kg: Vit A: 12 500; Vit D3: 1 000; Vit E: 85; 
mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat (Fe): 47; Calciumjodaat, watervrij (I): 1,5; Koper(II)sulfaat-pentahydraat (Cu): 8,9; Mangaan(II)sulfaat-monohydraat (Mn): 5,1; Zinksulfaat-monohydraat (Zn): 66; Natriumseleniet (Se): 0,1; Taurine: 870.
*geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen.

Ander voer dan Felix Countryside Sensations kattenvoer?

Bent u op zoek naar vergelijkbaar droogvoer, bijvoorbeeld Felix Sensations Vis kattenvoer? Bekijk dan onze site en bestel snel dit product van Felix. Bent u op zoek naar aanvullend natvoer, bijvoorbeeld Felix Pouch Mix Selectie in Gelei kattenvoer - 44 stuks.

https://www.brekz.nl/41202-home_default/felix-sensations-vlees-kattenvoer.jpg
14.75 2019/01/01
Goed voer,de katten vinden het lekker !
De zwerfkat eet het met grote graagte
goed product de katten zijn er gek op laten er duur nat voer voor staan
Mijn kattten lusten alleen maar Felix brokjes, het liefst de Sensations Countryside en de Sensatations Home brokjes.
Verzending duurde langer dan normaal wel netjes daarover gecommuniceerd.
29490
14810
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg
€ 5,25 (€ 5,25/kg)
2 x 1 kg
€ 9,49 (€ 4,75/kg)
3 x 1 kg
€ 13,75 (€ 4,58/kg)
4 kg
€ 14,75 (€ 3,69/kg)
2 x 4 kg
€ 28,49 (€ 3,56/kg)
4 x 4 kg
€ 54,75 (€ 3,42/kg)
Felix Seaside Sensations kattenvoer

Productinformatie Felix Seaside Sensations kattenvoer

Purina Felix Seaside Sensations kattenvoer met zalm, koolvis en groentensmaak zijn heerlijke, knapperige brokjes met een combinatie van de smaken zalm, koolvis en groenten. Felix Seaside Sensations kattenvoer bestaat uit een mix van verschillende kleuren en vormen brokjes en is een complete, uitgebalanceerde voeding voor uw kat. Door de uitgebalanceerde toevoeging van mineralen en vitaminen krijgt uw huisdier voldoende voedingsstoffen binnen ter ondersteuning van een goede gezondheid. Bevat vitamine A, D en E, essentiële vetzuren en kwalitatief hoogwaardig eiwit. Dit kattenvoer van Felix is verkrijgbaar in een verpakking van 1 en 4 kg.

 • Droogvoer voor alle rassen en soorten katten
 • 100% volledig en uitgebalanceerd
 • Bevat mineralen en vitaminen
 • Met een combinatie van de smaken zalm en koolvis en groente
 • Zonder kunstmatige kleurstoffen

Bij Brekz kunt u diverse soorten droogvoer en natvoer van Felix gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop Felix Seaside Sensations kattenvoer eenvoudig en snel via onze site. Uw bestelling wordt zo razendsnel bezorgd!

Let op! De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.
 

Voedingsadvies Felix Seaside Sensations kattenvoer

Geef een volwassen kat van ongeveer 4 kg 65 gram droge voeding per dag. Als u droge en natte voeding combineert, geeft u 45 gram droge voeding en 1 maaltijdzakje van 100 gram. Pas de hoeveelheid eventueel aan de activiteit en behoeften van uw kat aan. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het eten. 


Ingrediënten Felix Seaside Sensations kattenvoer

Samenstelling
Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, vis en bijproducten van vis (1,6%*), mineralen, groenten (0,6%**), gist.
*gelijkwaardig aan 4% vis en visbijproducten, met min. 4% zalm in de visvormige brokjes, gelijkwaardig aan 3% zalm in het product
**gelijkwaardig aan 4% gerehydrateerde groenten in de bloemvormige en platte, ronde brokjes, met 0,15% gelijkwaardig aan 1% groenten in het product.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (30%), ruw vet (11%), ruwe as (8%), ruwe celstof (3%), linolzuur (1,8%), arachidonzuur (0,1%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Koper (35 mg/kg), ijzer 148 mg/kg, jodium (2,4 mg/kg), mangaan (15 mg/kg), selenium (0,24 mg/kg), taurine (900 mg/kg), vitamine D3 (1000 IE/kg), vitamine E (90 IE/kg), vitamine A (12500 IE/kg), zink (15 mg/kg).

IE/kg: Vitamine A (12 500), Vitamine D3 (1 000), Vitamine E (85)

mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: (Fe: 47); Calciumjodaat, watervrij: (I: 1,5); Koper(II)sulfaat-pentahydraat: (Cu: 8,9); Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: (Mn: 5,1); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 66); Natriumseleniet: (Se: 0,1); Taurine: 870; Kleurstoffen* en antioxidanten
*geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen 

Ander voer dan Felix Seaside Sensations kattenvoer?

Bent u op zoek naar vergelijkbaar droogvoer, bijvoorbeeld Felix Sensations Vlees kattenvoer? Bekijk dan onze site en bestel snel dit product van Felix. Ook voor andere merken droogvoer kunt u bij ons terecht. Bekijk onze site ook voor ons gehele aanbod (aanvullend) natvoer.

https://www.brekz.nl/41205-home_default/felix-sensations-vis-kattenvoer.jpg
15.49 2019/01/01
Gewoon goede spullen voor een goede prijs
Zij vindt ze heerlojk
Product ken ik al sinds jaren maar nog nooit heb ik het zo goedkoop kunnen kopen. Buiten zware beschadiging van de doos is alles perfect. Bij transport moet er wat fout gegaan zijn maar de zakken met brokken waren intact.
Onze kat is er blij mee en wij met de snelle levering
Meine 4 lieben es. Versand super schnell. Alles bestens.
29491
14811
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg OP = OP
€ 5,25 (€ 5,25/kg)
2 x 1 kg OP = OP
€ 9,49 (€ 4,75/kg)
3 x 1 kg OP = OP
€ 13,75 (€ 4,58/kg)
4 kg
€ 15,49 (€ 3,87/kg)
2 x 4 kg
€ 29,75 (€ 3,72/kg)
4 x 4 kg
€ 57,95 (€ 3,62/kg)
Felix Inhome Sensations kattenvoer

Productinformatie Felix Inhome Sensations kattenvoer

Purina Felix Inhome Sensations kattenvoer met kip, groenten en tuinkruiden is een heerlijke kattenbrok voor de volwassen kat. De Inhome Sensations maaltijd van Felix is speciaal ontwikkeld voor katten die graag binnen zijn. De voeding oogt, smaakt en ruikt onweerstaanbaar lekker. Daarnaast is dit voer natuurlijk ook een volledige maaltijd en bevat het alle benodigde eiwitten, mineralen en vitaminen. De sensationele smaak is gevat in knapperige brokjes en bevat onder meer de smaak van tuinkruiden. Zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen. Bevat vitamine A, D en E, essentiële vetzuren en kwalitatief hoogwaardig eiwit. 

 • Ruikt, oogt en smaakt onweerstaanbaar lekker
 • Speciaal ontwikkeld voor katten die veel binnen leven
 • Bevat alle benodigde voedingsstoffen zoals eiwitten, vitaminen en mineralen
 • Met de smaak van tuinkruiden

Bij Brekz kunt u het beste Felix kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Sensations Inhome kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Felix Sensations Inhome kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Felix Sensations Inhome kattenvoer

Voer uw kat bij alleen droge voeding: 65 gram per dag
Voer uw kat bij combineren met natvoer: 45 gram + 1 maaltijdzakje van 100 gram.

Gemiddelde hoeveelheden gebaseerd op matig actieve katten. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Felix Sensations Inhome kattenvoer

Granen, Vlees en dierlijke bijproducten (10%*), Plantaardige eiwitextracten, Plantaardige bijproducten (5% bietenpulp), Oliën en vetten, groenten (2% gedroogde cichorei**), Mineralen, Gist.
*gelijkwaardig aan 20% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met min. 4% kip
**gelijkwaardig aan 9% gerehydrateerde groenten.

Analytische bestanddelen
Eiwit (30%), vetgehalte (10%), ruwe as (8%), ruwe celstof (5%), linolzuur (1,5%), arachidonzuur (0,1%).

Nutritionele toevoegingsmiddelen
IE/kg: Vit A: 13 500; Vit D3: 1 100; Vit E: 95;
mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: (Fe: 51); Calciumjodaat, watervrij: (I: 1,6); Koper(II)sulfaat-pentahydraat: (Cu: 9,6); Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: (Mn: 5,5); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 72); Natriumseleniet: (Se: 0,11); Taurine: 940.
Kleurstoffen*** en antioxidanten
***geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding van Felix voor uw senior kat? Kijk dan eens bij ons Felix Sensations Senior kattenvoer.

https://www.brekz.nl/41206-home_default/felix-sensations-inhome-kattenvoer.jpg
15.49 2019/01/01
Snel en correct geleverd. Zeer tevreden. Slechts 1 keer een ontbrekend product gehad en dit werd na verzoek nageleverd.
Fijne site, snel geleverd. Interessante aanbiedingen!
Top!! Qua prijs en levering.
29492
14812
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg OP = OP
€ 5,25 (€ 5,25/kg)
2 x 1 kg OP = OP
€ 9,49 (€ 4,75/kg)
3 x 1 kg OP = OP
€ 13,75 (€ 4,58/kg)
4 kg
€ 15,49 (€ 3,87/kg)
2 x 4 kg
€ 29,75 (€ 3,72/kg)
4 x 4 kg
€ 57,95 (€ 3,62/kg)
Felix Senior Sensations kip, granen, groentensmaak kattenvoer

Productinformatie Felix Senior Sensations kip, granen, groentensmaak kattenvoer

Purina Felix Senior Sensations kattenvoer met kip, granen en groentensmaak is een complete droogvoeding voor oudere katten vanaf 7 jaar. De knapperige brokjes hebben verschillende vormen en kleuren. De voeding bevat natuurlijke vezels die haarballen helpen voorkomen en een aangepaste hoeveelheid vet zodat uw kat op gewicht blijft. De hoogwaardige eiwitten in de voeding dragen bij aan sterke spieren en botten. Vitamine E en antioxidanten stimuleren een sterk afweersysteem en een gezonde vitaliteit en omegavetzuren verzorgen de huid en vacht. 

 • Complete droogvoeding
 • Voor katten vanaf 7 jaar
 • In diverse kleuren en vormen
 • Helpt haarballen voorkomen
 • Bevat weinig vet
 • Bevordert sterke spieren en botten
 • Versterkt afweersysteem
 • Verzorgt huid en vacht

Bij Brekz kunt u diverse soorten droogvoeding en natvoeding van Felix gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Felix Sensations Senior kattenvoer en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd! 

Voedingsadvies Felix Sensations Senior 

Geef een volwassen kat van ongeveer 4 kg 60 gram droge voeding per dag. Als u droge en natte voeding combineert, geeft u 40 gram droge voeding en 1 maaltijdzakje van 100 gram. Pas de hoeveelheid eventueel aan de activiteit en behoeften van uw kat aan. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het eten. De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.

Ingrediënten Felix Sensations Senior kip, granen, groentensmaak

Samenstelling: Granen, Vlees en dierlijke bijproducten (10%*), Plantaardige eiwitextracten, Oliën en vetten, Plantaardige bijproducten, Mineralen, Groenten (0,6%**), Gist.*gelijkwaardig aan 20% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met min. 4% kip**gelijkwaardig aan 4% gerehydrateerde groenten.

Analytische bestanddelen: Eiwit (30%) vetgehalte (9%) ruwe as (7%) en ruwe celstof (3%).

Toegevoegde voedingsstoffen: IE/kg: Vit A: 16 500; Vit D3: 1 370; Vit E: 117; mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: (Fe: 62); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2); Koper(II)sulfaat-pentahydraat: (Cu: 11); Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: (Mn: 6,7); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 88); Natriumseleniet: (Se: 0,14); Taurine: 1 150. *geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen
Kleurstoffen* en antioxidanten.

Ander product?

Wilt u uw kat graag verwennen met een lekkere snack? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Felix Naturally Delicious met kip kattensnoep. Voor andere voedingen kunt u kijken op de pagina van Felix kattenvoer.

https://www.brekz.nl/41207-home_default/felix-sensations-senior-kattenvoer.jpg
15.49 2019/01/01
Mijn kat lust ze .
Ideaal voor oudere katten die niet meer alle tanden hebben
De katten willen het niet eten,..
Mijn kat vindt het heerlijk
29493
14813
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 15,49 (€ 3,87/kg)
2 x 4 kg
€ 29,75 (€ 3,72/kg)
4 x 4 kg
€ 57,95 (€ 3,62/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Felix kattenvoer

Bij Brekz vindt u een heerlijk aanbod aan Felix kattenvoer. Dit merk maakt zowel droogvoeding als natvoeding voor uw kat en heeft daarnaast ook snacks. De natvoeding van Felix bevat diverse smaken vlees is saus of gelei en de droogvoeding is gemaakt van lekker knapperige brokjes. Alle producten bevatten gezonde omegavetzuren, eiwitten, vitaminen en mineralen die zorgen voor een glanzende vacht, sterke spieren, sterke tanden en botten, een goedwerkend afweersysteem en vitaliteit. 

 • ​Droog- en natvoeding​
 • Snacks
 • Bevat omegavetzuren
 • Met vitaminen en mineralen
 • Houdt vacht glanzend
 • Houdt spieren sterk
 • Houdt botten sterk
 • Verbetert afweer

​Bij Brekz kunt u de voeding en snacks van Felix eenvoudig en goedkoop online bestellen. Elke aankoop wordt razendsnel bij u thuis afgeleverd!

Assortiment Felix kattenvoer

​Kies voor de Felix Mix Selectie in Gelei (44 stuks) kattenvoer of voor Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in gelei (44 stuks)
als uw kat houdt van rund, kip, zalm en tonijn in gelei of kies voor droogvoeding, zoals Felix Sensations Vlees kattenvoer met kip en rund, Felix Sensations Vis kattenvoer met zalm en koolvis en Felix Sensations Inhome kattenvoer voor binnenkatten die houden van kip en granen. Voor oudere katten vanaf 7 jaar is er Felix Sensations Senior kattenvoer met kip, granen en groenten. Als snack bovenop het natvoer kunt u Felix Sensations Crunchy kattensnoep - 7x100 gr geven voor een extra knapperige maaltijd.

​Andere voeding dan Felix kattenvoer?

Bij ons vindt u ook een ruim aanbod aan voeding van bijvoorbeeld Whiskas en Katz Menu. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan natvoeding voor katten. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.