Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Felix kattenvoer

Bij Brekz vindt u een heerlijk aanbod aan Felix kattenvoer. Dit merk maakt zowel droogvoeding als natvoeding voor uw kat en heeft daarnaast ook snacks. De natvoeding van Felix bevat diverse smaken vlees is saus of gelei en de droogvoeding is gemaakt van lekker knapperige brokjes.
Lees meer ..
Soup
Adult
Mix Selectie
EDF

Adult

Mix Selectie

EDF

Friandises

Junior

Friandises

Adult

Felix Countryside Sensations kattenvoer

Productinformatie Felix Countryside Sensations kattenvoer

Purina Felix Countryside Sensations kattenvoer met rund, kip en groenten zijn heerlijke, knapperige brokjes met een sensationele combinatie van de smaken kip, rund en groenten.  Felix Countryside Sensations kattenvoer bestaat uit een kleurrijke mix van verschillende vormen en kleuren, geurende brokjes, die de zintuigen van uw huisdier zeker zullen stimuleren. Dit overheerlijke droogvoer is een complete, uitgebalanceerde voeding voor uw kat.  Door de uitgebalanceerde toevoeging van mineralen en vitaminen krijgt uw huisdier gegarandeerd voldoende voedingsstoffen binnen voor een goede gezondheid. Dit kattenvoer van Felix is verkrijgbaar in een verpakking van 4 kg. Nieuwe receptuur met dezelfde heerlijke smaak! Bevat Vitamine A, D en E, essentiële vetzuren en kwalitatief hoogwaardig eiwit.

 • Droogvoer voor alle rassen en soorten katten
 • Knapperige brokjes in verschillende kleuren en vormen
 • 100% volledig en uitgebalanceerd
 • Bevat mineralen en vitaminen
 • Met een combinatie van de smaken rund, kip en groente
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 4 kg

Bij Brekz kunt u diverse soorten droogvoer en natvoer van Felix gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop Felix Sensations Countryside kattenvoer eenvoudig en snel via onze site. Uw bestelling wordt zo razendsnel bezorgd!

Let op! De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.
 

Voedingsadvies Felix Countryside Sensations kattenvoer

Geef een volwassen kat van ongeveer 4 kg 65 gram droge voeding per dag. Als u droge en natte voeding combineert, geeft u 45 gram droge voeding en 1 maaltijdzakje van 100 gram. Pas de hoeveelheid eventueel aan de activiteit en behoeften van uw kat aan. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het eten. 

Gewicht volwassen kat Hoeveelheid droogvoer
3kg 50g
4kg 65g
5kg 80gIngrediënten Felix Countryside Sensations kattenvoer

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (10%**), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, groenten (0.6%***), gist

**gelijkwaardig aan 20% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten. met min. 4% rund en min. 4% kip in steakvormige en ronde brokjes, gelijkwaardig aan 3% rund en 3% kip in het product

***gelijkwaardig aan 4% gerehydrateerde groenten in de bloemvormige en platte, ronde brokjes met 0.15% gelijkwaardig aan 1% groenten in het product.


Analytische bestanddelen: 
Eiwit: 30.0%; Vetgehalte: 11.0%; Ruwe as: 8%; Ruwe celstof: 3.0%; Linolzuur: 1.8%; Arachidonzuur: 0.1%

Nutritionele toevoeginsmiddelen:
IE/kg: Vit A: 12 500; Vit D3: 1 000; Vit E: 85; 
mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat (Fe): 47; Calciumjodaat, watervrij (I): 1,5; Koper(II)sulfaat-pentahydraat (Cu): 8,9; Mangaan(II)sulfaat-monohydraat (Mn): 5,1; Zinksulfaat-monohydraat (Zn): 66; Natriumseleniet (Se): 0,1; Taurine: 870.
*geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen.

Ander voer dan Felix Countryside Sensations kattenvoer?

Bent u op zoek naar vergelijkbaar droogvoer, bijvoorbeeld Felix Sensations Vis kattenvoer? Bekijk dan onze site en bestel snel dit product van Felix. Bent u op zoek naar aanvullend natvoer, bijvoorbeeld Felix Pouch Mix Selectie in Gelei kattenvoer - 44 stuks.

https://www.brekz.nl/26514-home_default/felix-sensations-vlees-kattenvoer.jpg
14.49 2019/01/01
Goed voer,de katten vinden het lekker !
De zwerfkat eet het met grote graagte
goed product de katten zijn er gek op laten er duur nat voer voor staan
Mijn kattten lusten alleen maar Felix brokjes, het liefst de Sensations Countryside en de Sensatations Home brokjes.
29490
14810
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 1 kg
€ 8,95 (€ 4,48/kg)
3 x 1 kg
€ 12,95 (€ 4,32/kg)
4 kg
€ 14,49 (€ 3,62/kg)
2 x 4 kg
€ 27,95 (€ 3,49/kg)
4 x 4 kg
€ 54,75 (€ 3,42/kg)
Felix Seaside Sensations kattenvoer

Productinformatie Felix Seaside Sensations kattenvoer

Purina Felix Seaside Sensations kattenvoer met zalm, koolvis en groentensmaak zijn heerlijke, knapperige brokjes met een combinatie van de smaken zalm, koolvis en groenten. Felix Seaside Sensations kattenvoer bestaat uit een mix van verschillende kleuren en vormen brokjes en is een complete, uitgebalanceerde voeding voor uw kat. Door de uitgebalanceerde toevoeging van mineralen en vitaminen krijgt uw huisdier voldoende voedingsstoffen binnen ter ondersteuning van een goede gezondheid. Bevat vitamine A, D en E, essentiële vetzuren en kwalitatief hoogwaardig eiwit. Dit kattenvoer van Felix is verkrijgbaar in een verpakking van 1 en 4 kg.

 • Droogvoer voor alle rassen en soorten katten
 • 100% volledig en uitgebalanceerd
 • Bevat mineralen en vitaminen
 • Met een combinatie van de smaken zalm en koolvis en groente
 • Zonder kunstmatige kleurstoffen

Bij Brekz kunt u diverse soorten droogvoer en natvoer van Felix gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop Felix Seaside Sensations kattenvoer eenvoudig en snel via onze site. Uw bestelling wordt zo razendsnel bezorgd!

Let op! De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.
 

Voedingsadvies Felix Seaside Sensations kattenvoer

Geef een volwassen kat van ongeveer 4 kg 65 gram droge voeding per dag. Als u droge en natte voeding combineert, geeft u 45 gram droge voeding en 1 maaltijdzakje van 100 gram. Pas de hoeveelheid eventueel aan de activiteit en behoeften van uw kat aan. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het eten. 


Ingrediënten Felix Seaside Sensations kattenvoer

Samenstelling
Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, vis en bijproducten van vis (1,6%*), mineralen, groenten (0,6%**), gist.
*gelijkwaardig aan 4% vis en visbijproducten, met min. 4% zalm in de visvormige brokjes, gelijkwaardig aan 3% zalm in het product
**gelijkwaardig aan 4% gerehydrateerde groenten in de bloemvormige en platte, ronde brokjes, met 0,15% gelijkwaardig aan 1% groenten in het product.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (30%), ruw vet (11%), ruwe as (8%), ruwe celstof (3%), linolzuur (1,8%), arachidonzuur (0,1%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Koper (35 mg/kg), ijzer 148 mg/kg, jodium (2,4 mg/kg), mangaan (15 mg/kg), selenium (0,24 mg/kg), taurine (900 mg/kg), vitamine D3 (1000 IE/kg), vitamine E (90 IE/kg), vitamine A (12500 IE/kg), zink (15 mg/kg).

IE/kg: Vitamine A (12 500), Vitamine D3 (1 000), Vitamine E (85)

mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: (Fe: 47); Calciumjodaat, watervrij: (I: 1,5); Koper(II)sulfaat-pentahydraat: (Cu: 8,9); Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: (Mn: 5,1); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 66); Natriumseleniet: (Se: 0,1); Taurine: 870; Kleurstoffen* en antioxidanten
*geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen 

Ander voer dan Felix Seaside Sensations kattenvoer?

Bent u op zoek naar vergelijkbaar droogvoer, bijvoorbeeld Felix Sensations Vlees kattenvoer? Bekijk dan onze site en bestel snel dit product van Felix. Ook voor andere merken droogvoer kunt u bij ons terecht. Bekijk onze site ook voor ons gehele aanbod (aanvullend) natvoer.

https://www.brekz.nl/26515-home_default/felix-sensations-vis-kattenvoer.jpg
14.49 2019/01/01
Gewoon goede spullen voor een goede prijs
Zij vindt ze heerlojk
Product ken ik al sinds jaren maar nog nooit heb ik het zo goedkoop kunnen kopen. Buiten zware beschadiging van de doos is alles perfect. Bij transport moet er wat fout gegaan zijn maar de zakken met brokken waren intact.
Onze kat is er blij mee en wij met de snelle levering
29491
14811
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 1 kg
€ 8,95 (€ 4,48/kg)
3 x 1 kg
€ 12,95 (€ 4,32/kg)
4 kg
€ 14,49 (€ 3,62/kg)
2 x 4 kg
€ 27,95 (€ 3,49/kg)
4 x 4 kg
€ 54,75 (€ 3,42/kg)
Felix Inhome Sensations kattenvoer

Productinformatie Felix Inhome Sensations kattenvoer

Purina Felix Inhome Sensations kattenvoer met kip, groenten en tuinkruiden is een heerlijke kattenbrok voor de volwassen kat. De Inhome Sensations maaltijd van Felix is speciaal ontwikkeld voor katten die graag binnen zijn. De voeding oogt, smaakt en ruikt onweerstaanbaar lekker. Daarnaast is dit voer natuurlijk ook een volledige maaltijd en bevat het alle benodigde eiwitten, mineralen en vitaminen. De sensationele smaak is gevat in knapperige brokjes en bevat onder meer de smaak van tuinkruiden. Zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen. Bevat vitamine A, D en E, essentiële vetzuren en kwalitatief hoogwaardig eiwit. 

 • Ruikt, oogt en smaakt onweerstaanbaar lekker
 • Speciaal ontwikkeld voor katten die veel binnen leven
 • Bevat alle benodigde voedingsstoffen zoals eiwitten, vitaminen en mineralen
 • Met de smaak van tuinkruiden

Bij Brekz kunt u het beste Felix kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Sensations Inhome kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Felix Sensations Inhome kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Felix Sensations Inhome kattenvoer

Voer uw kat bij alleen droge voeding: 65 gram per dag
Voer uw kat bij combineren met natvoer: 45 gram + 1 maaltijdzakje van 100 gram.

Gemiddelde hoeveelheden gebaseerd op matig actieve katten. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Felix Sensations Inhome kattenvoer

Granen, Vlees en dierlijke bijproducten (10%*), Plantaardige eiwitextracten, Plantaardige bijproducten (5% bietenpulp), Oliën en vetten, groenten (2% gedroogde cichorei**), Mineralen, Gist.
*gelijkwaardig aan 20% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met min. 4% kip
**gelijkwaardig aan 9% gerehydrateerde groenten.

Analytische bestanddelen
Eiwit (30%), vetgehalte (10%), ruwe as (8%), ruwe celstof (5%), linolzuur (1,5%), arachidonzuur (0,1%).

Nutritionele toevoegingsmiddelen
IE/kg: Vit A: 13 500; Vit D3: 1 100; Vit E: 95;
mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: (Fe: 51); Calciumjodaat, watervrij: (I: 1,6); Koper(II)sulfaat-pentahydraat: (Cu: 9,6); Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: (Mn: 5,5); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 72); Natriumseleniet: (Se: 0,11); Taurine: 940.
Kleurstoffen*** en antioxidanten
***geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding van Felix voor uw senior kat? Kijk dan eens bij ons Felix Sensations Senior kattenvoer.

https://www.brekz.nl/26516-home_default/felix-sensations-inhome-kattenvoer.jpg
14.49 2019/01/01
Snel en correct geleverd. Zeer tevreden. Slechts 1 keer een ontbrekend product gehad en dit werd na verzoek nageleverd.
Fijne site, snel geleverd. Interessante aanbiedingen!
29492
14812
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 1 kg
€ 8,95 (€ 4,48/kg)
€ 7,61 (€ 3,81/kg)
3 x 1 kg
€ 12,95 (€ 4,32/kg)
€ 11,01 (€ 3,67/kg)
4 x 1 kg
€ 14,49 (€ 3,62/kg)
2 x 4 kg
€ 27,95 (€ 3,49/kg)
4 x 4 kg
€ 54,75 (€ 3,42/kg)
Felix Sensations Senior kattenvoer

Productinformatie Felix Sensations Senior kattenvoer

Felix Sensations Senior kattenvoer is een complete droogvoeding met knapperige brokjes voor oudere katten vanaf 7 jaar. De brokjes hebben verschillende vormen en kleuren. De voeding bevat natuurlijke vezels die haarballen helpen voorkomen en een aangepaste hoeveelheid vet zodat uw kat op gewicht blijft. De hoogwaardige eiwitten in de voeding dragen bij aan sterke spieren en botten. Vitamine E en antioxidanten stimuleren een sterk afweersysteem en een gezonde vitaliteit en omegavetzuren verzorgen de huid en vacht. 

 • Complete droogvoeding
 • Voor katten vanaf 7 jaar
 • In diverse kleuren en vormen
 • Helpt haarballen voorkomen
 • Bevat weinig vet
 • Bevordert sterke spieren en botten
 • Versterkt afweersysteem
 • Verzorgt huid en vacht

Bij Brekz kunt u diverse soorten droogvoeding en natvoeding van Felix gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Felix Sensations Senior kattenvoer en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt. 

Voedingsadvies Felix Sensations Senior kattenvoer

Geef een volwassen kat van ongeveer 4 kg 60 gram droge voeding per dag. Als u droge en natte voeding combineert, geeft u 40 gram droge voeding en 1 maaltijdzakje van 100 gram. Pas de hoeveelheid eventueel aan de activiteit en behoeften van uw kat aan. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het eten. 

Ingrediënten Felix Sensations Senior kattenvoer

Samenstelling
Granen, Vlees en dierlijke bijproducten (10%*), Plantaardige eiwitextracten, Oliën en vetten, Plantaardige bijproducten, Mineralen, Groenten (0,6%**), Gist.*gelijkwaardig aan 20% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met min. 4% kip**gelijkwaardig aan 4% gerehydrateerde groenten.

Analytische bestanddelen
Eiwit (30%) vetgehalte (10%) ruwe as (7%) en ruwe celstof (2%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (16.500 IE/kg), vitamine D3 (1370 IE/kg), vitamine E (117 IE/kg), ijzer (195 mg/kg), sulfaat-monohydraat, calciumjodaat, koper sulfaat-pentahydraat, mangaan sulfaat-monohydraat, zinksulfaat-monohydraat, natriumseleniet, taurine, geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen en antioxidanten.

Ander voeding van Felix?

Bij ons kunt u ook Felix Pouch EDF Senior in Gelei (12x100 gr) kat met diverse vissoorten of Felix Pouch EDF Senior Selectie in Gelei (4x100gr) kat met vlees en vis bestellen. Bekijk hierook ons gehele aanbod aan voeding voor oudere katten. 

https://www.brekz.nl/26517-home_default/felix-sensations-senior-kattenvoer.jpg
14.49 2019/01/01
Mijn kat lust ze .
Ideaal voor oudere katten die niet meer alle tanden hebben
De katten willen het niet eten,..
Mijn kat vindt het heerlijk
29493
14813
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 1 kg
€ 8,95 (€ 4,48/kg)
3 x 1 kg
€ 12,95 (€ 4,32/kg)
4 kg
€ 14,49 (€ 3,62/kg)
2 x 4 kg
€ 27,95 (€ 3,49/kg)
4 x 4 kg
€ 54,75 (€ 3,42/kg)

Mix Selectie

Felix EDF Mix Selectie in gelei (44 stuks) OP is OP

Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in gelei (44 stuks)

Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in gelei (44 stuks) is een grote doos met 44 onweerstaanbare maaltijdzakjes van natvoer en is geschikt voor volwassen katten. Dit product van Felix bestaat uit heerlijke malse reepjes in een heerlijke gelei en is verkrijgbaar in de volgende smaken: kip, rund, zalm en tonijn. Deze maaltijden van Felix bevatten alle benodigde eiwitten, mineralen en vitaminen die uw kat nodig heeft om gezond te blijven. Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in gelei (44 stuks) is verkrijgbaar in porties van 11 x 4 smaken. Elk maaltijdzakje bevat hierin 100 gram natvoer.

 • Geschikt voor volwassen katten
 • Malse reepjes in een heerlijke gelei
 • met 4 heerlijke smaken: tonijn, kip, rund en zalm
 • Natvoer verkrijgbaar in maaltijdzakjes
 • Voor de dagelijkse behoefte aan eiwitten, mineralen en vitaminen
 • Inhoud verpakking: 4 x 11 porties van 100 gram

Bij Brekz kunt u het lekkerste nat kattenvoer voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in gelei (44 stuks) tegen de scherpste prijs! Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in gelei (44 stuks) staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in gelei (44 stuks)

Gebruik 3 maximaal 4 maaltijdzakjes per dag voor uw volwassen kat. Het is aanbevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Let op! Een gesteriliseerde kat en een binnenhuiskat hebben een lagere voedingsbehoefte. Als deze katten 4 kg wegen, mogen zij slechts twee zakjes per dag. Eén zakje bevat 100 gram.
 

Ingrediënten Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in gelei (44 stuks)

Samenstelling
Vlees selectie: vlees en dierlijke bijproducten (tenminste 4% van de genoemde soort), plantaardige eitwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker. 
Vis selectie: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (tenminste 4% van de genoemde soort), mineralen, suiker. 

Analytische bestanddelen
Vitamine A (1.490 IE/kg), vitamine D3 (230 IE/kg), vitamine E (17mg/kg), ijzer (10mg/kg), koper [(0,9 mg/kg) mangaan (2mg/kg) zink (10mg/kg) 

Toegevoegde (technologische) middelen
E499 (2.650 mg/kg).

Ander natvoer voor uw kat?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product van Felix, bijvoorbeeld Felix Mix Selectie in Gelei (44 stuks) kattenvoer. Bekijk ook een ons totaal aanbod van Felix kattenvoer. Ook voor andere merken natvoer, zoals Whiskas kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.nl/26520-home_default/felix-elke-dag-feest-mix-selectie-in-gelei-44-stuks.jpg
15.49 2019/01/01
Katten zijn er dol op
Voldeed aan de verwachting
Correcte levering
Prima mijn 2 Main Coons zijn moeilijke eters eten alleen de speciale Main Coon brokken maar deze Felix Mix Selectie zijn ze dol op de bakjes gaan helemaal leeg dus een fijne afwisseling.
Proper en zeer goed voor zijn prijs.
Onovertroffen levering bedankt !
Tevreden over volledig ontvangst doos. (1ste doos zoek geraakt bij DPD, heeft Brekz nogmaals doos verzonden) Ik ben zwaar ontgoocheld door de lange-vinger en oneerlijke praktijken bij vervoersfirma DPD..ik raad niemand deze vervoersfirma aan. De 2e doos vertoonde ook al een losjes geopende tape zodat men de inhoud kon inkijken. Klacht is verzonden naar Brekz en DPD, maar ik denk niet dat er verder nog iets uit de bus komt van enige vergoeding naar klant toe ;-) Uiteindelijk na een wachttijd van 10 kalenderdagen hebben mijn huisdieren dan toch hun maaltijd ontvangen...online bestellingen maken heeft wel degelijk zijn nadelen mensen.
Zeer tevreden over snelle aflevering van bestelde producten .
Onze poezekes eten dees super graag snelle levering
Mijn katten hebben er nooit genoeg van. Snelle levering ook !
Super snel en goed geleverd.
29494
14816
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per doos ( 44 x 100 gr) OP = OP
€ 15,49
2 Dozen (2 x 44 stuks)
€ 29,95

EDF

Felix Crunchy en Soft Rund, Kip en Groente kattenvoer

Felix Crunchy en Soft Rund, Kip en Groente kattenvoer

Analyse:
Eiwit: 30%, Vetgehalte: 11%, Ruwe as: 8%, Ruwe celstof: 3%, Linolzuur: 2%, Arachidonzuur: 0,07%

Samenstelling: 
Granen, Vlees en dierlijke bijproducten (10%*), Plantaardige eiwitextracten, Oliën en vetten, Glycerol, Plantaardige bijproducten, Mineralen, Suiker, Groenten (0,6%**), Gist. *gelijkwaardig aan 20% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met min. 4% rund en min. 4%kip **gelijkwaardig aan 4%gerehydrateerde groenten.

https://www.brekz.nl/37944-home_default/felix-crunchy-en-soft-rund-kip-en-groente-kattenvoer.jpg
100 2019/01/01
38340
16994
Felix Crunchy en Soft Rund, Kip en Groente kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 750 gram
€ 7,95 (€ 5,30/kg)
4 x 750 gram
€ 15,49 (€ 5,16/kg)
8 x 750 gram
€ 29,95 (€ 4,99/kg)
Felix Crunchy en Soft Zalm, Tonijn en Groente kattenvoer

Felix Crunchy en Soft Zalm, Tonijn en Groente kattenvoer

Analyse: 
Eiwit: 30%, Vetgehalte: 11%, Ruwe as: 8%, Ruwe celstof: 3%, Linolzuur: 2%, Arachidonzuur: 0,07%

Samenstelling: 
Granen, Vlees en dierlijke bijproducten, Plantaardige eiwitextracten, Oliën en vetten, Vis en visbijproducten (3,2%*), Glycerol, Plantaardige bijproducten, Mineralen, Suiker, Groenten (0,6%**), Gist. *gelijkwaardig aan 8% gerehydrateerde vis en visbijproducten, met min. 4% zalm, min. 4% tonijn **gelijkwaardig aan 4% gerehydrateerde groenten.

https://www.brekz.nl/37945-home_default/felix-crunchy-en-soft-zalm-tonijn-en-groente-kattenvoer.jpg
100 2019/01/01
38344
16995
Felix Crunchy en Soft Zalm, Tonijn en Groente kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 750 gram
€ 7,95 (€ 5,30/kg)
4 x 750 gram
€ 15,49 (€ 5,16/kg)
8 x 750 gram
€ 29,95 (€ 4,99/kg)

Friandises

Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 50g

Productinformatie Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 

Purina Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep (50 gram) is een smakelijke en verantwoorde manier om uw kat lekker te belonen of verwennen. Deze krokante cilinders hebben een heerlijke kalkoen- en hamsmaak en zijn daardoor een onweerstaanbare lekkernij voor uw kat. Door de verschillende maten en kleuren in het zakje en zijn ronde vorm, zal deze speelse lekkernij uw kat blijven intrigeren. 

In Felix Play Tubes kattensnoep zijn geen kleur- en smaakstoffen verwerkt. Het bevat eiwitten, vitamines en Omega 6 vetzuren. Dankzij de ronde vorm van de snack is hij makkelijk uit het zakje te pakken en kunt hem simpelweg op de grond gooien en zien hoe uw kat toetast. 

Bij Brekz kunt u Felix Play Tubes Kalkoen & Ham 50 gr kattensnoep goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Play Tubes Kalkoen & Ham 50 gr kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 50g 

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suiker, gist.

Analytische bestanddelen: 
Eiwit: 35,0%, vetgehalte: 19%, ruwe as: 8,5%, ruwe celstof: 0,5%, Omega 6-vetzuren: 2,6%

Toegevoegde voedingsmiddelen: 
IE/kg: Vit A: 32 000; Vit D3: 1 000; Vit E: 170; mg/kg: Ijzer(ll)sulfaat-monohydraat: (Fe: 100); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,5); Koper(ll)sulfaat-pentahydraat: (Cu 15); Mangaan(ll)sulfaat-monohydraat: (Mn: 47); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 159); Natriumseleniet: (Se: 0,14).

Kleurstoffen en antioxidanten.

Voedingsadvies Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 50g

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 50g staat op de verpakking vermeld.

Geef volwassen katten van ongeveer 4kg maximaal 14 gram of ongeveer 23 stukjes per dag. Zorg dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat. Voor de gezondheid van jouw kat, respecteer het voedingsadvies en pas de hoofdmaaltijd hierop aan. Blijf in de buurt wanneer je jouw kat de snack geeft.

Ander kattensnoep?

Bent u op zoek naar een ander snoepgoed voor uw kat? Kijk dan eens naar Felix Play Tubes Kip & Lever 180 gr kattensnoep of onze overzichtspagina kattensnoep.

https://www.brekz.nl/30498-home_default/felix-play-tubes-kalkoen-ham-50-gr-kattensnoep.jpg
3.95 2019/01/01
33541
15910
Felix Play Tubes Kalkoen & Ham 50 gr kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 50 gram
€ 5,95 (€ 29,75/kg)
8 x 50 gram
€ 11,49 (€ 28,73/kg)
Felix Play Tubes kip- en leversmaak kattensnoep 50g

Productinformatie Felix Play Tubes kip- en leversmaak kattensnoep 

Purina Felix Play Tubes kip- en leversmaak kattensnoep (50 gram) is een heerlijke, krokante snack voor volwassen katten. Spelen is onderdeel van de dagelijkse routine van katten en kan verrijkt worden door middel van verwennen met snacks. Play Tubes zijn heerlijke krokante cilinders in verleidelijke smaakcombinaties. Dankzij de ronde vorm rolt het snoepje eenvoudig over de vloer, waardoor uw kat zich volledig kan uitleven. Door de verschillende groottes en kleurtjes vormt de inhoud van het zakje een speels geheel.

In Felix Play Tubes kip- en leversmaak kattensnoep (50 gram) zijn geen kleur- en smaakstoffen verwerkt. Het bevat eiwitten, vitamines en Omega 6 vetzuren.

Bij Brekz kunt u kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Play Tubes Kip & Lever kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Felix Play Tubes kip- en leversmaak kattensnoep 

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 7% Kip en 1,5% Lever), Granen, Oliën en vetten, Plantaardige eiwitextracten, Mineralen, Suiker, Gist.

Analytische bestanddelen
Eiwit: 35,0%, vetgehalte: 19,5%, ruwe as: 8,5%, ruwe celstof: 0,5%, Omega 6-vetzuren: 2,6%

Nutrionele toevoegingsmiddelen
IE/kg: Vit A: 32 000; Vit D3: 1 000; Vit E: 170; mg/kg: Ijzer(ll)sulfaat-monohydraat: (Fe: 100); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,7); Koper(ll)sulfaat-pentahydraat: (Cu 16); Mangaan(ll)sulfaat-monohydraat: (Mn: 50); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 160); Natriumseleniet: (Se: 0,15).
Kleurstoffen en antioxidanten.

Voedingsadvies Felix Play Tubes kip- en leversmaak kattensnoep 

Geef volwassen katten van ongeveer 4 kg tot maximaal 14 gram of ongeveer 23 stukjes per dag. Zorg dat er altijd schoon, vers drinkwater beschikbaar is. Voor de gezondheid van uw kat, dient u de maximale dagelijkse hoeveelheden te respecteren en de hoofdmaaltijd hierop aan te passen. Bewaar Felix Play Tubes op een koele, droge plaats en sluit na openen goed af. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van Felix Play Tubes? Kijk dan eens naar Felix Play Tubes Kalkoen & Ham. Voor het totaalaanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattensnacks.

https://www.brekz.nl/30499-home_default/felix-play-tubes-kip-lever-50-gr-kattensnoep.jpg
3.95 2019/01/01
33544
15911
Felix Play Tubes Kip & Lever 50 gr kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 50 gram
€ 5,95 (€ 29,75/kg)
8 x 50 gram
€ 11,49 (€ 28,73/kg)
Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 180g

Productinformatie Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 180g

Purina Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 180g is een smakelijke en verantwoorde manier om uw kat lekker te belonen of verwennen. Deze krokante cilinders hebben een heerlijke kalkoen- en hamsmaak en zijn daardoor een onweerstaanbare lekkernij voor uw kat. Door de verschillende maten en kleuren in het zakje en zijn ronde vorm, zal deze speelse lekkernij uw kat blijven intrigeren. 

In Felix Play Tubes Kalkoen & Ham 180 gr kattensnoep zijn geen kleur- en smaakstoffen verwerkt. Het bevat eiwitten, vitamines en Omega 6 vetzuren. Dankzij de ronde vorm van de snack is hij makkelijk uit het zakje te pakken en kunt hem simpelweg op de grond gooien en zien hoe uw kat toetast. 

Bij Brekz kunt u Felix Play Tubes Kalkoen & Ham 180 gr kattensnoep goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Play Tubes Kalkoen & Ham 180 gr kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 180g 

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suiker, gist.

Analytische bestanddelen: 
Eiwit: 35,0%, vetgehalte: 19%, ruwe as: 8,5%, ruwe celstof: 0,5%, Omega 6-vetzuren: 2,6%

Toegevoegde voedingsmiddelen: 
IE/kg: Vit A: 32 000; Vit D3: 1 000; Vit E: 170; mg/kg: Ijzer(ll)sulfaat-monohydraat: (Fe: 100); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,5); Koper(ll)sulfaat-pentahydraat: (Cu 15); Mangaan(ll)sulfaat-monohydraat: (Mn: 47); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 159); Natriumseleniet: (Se: 0,14).

Kleurstoffen en antioxidanten.

Voedingsadvies Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 180g

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 180r staat op de verpakking vermeld.

Geef volwassen katten van ongeveer 4kg, 14 gram of ongeveer 23 stukjes per dag. Zorg dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat. Voor de gezondheid van jouw kat, respecteer het voedingsadvies en pas de hoofdmaaltijd hierop aan. Blijf in de buurt wanneer je jouw kat de snack geeft.

Ander kattensnoep?

Bent u op zoek naar een ander snoepgoed voor uw kat? Kijk dan eens naar Felix Play Tubes Kip & Lever 50 gr kattensnoep of onze overzichtspagina kattensnoep.

https://www.brekz.nl/30500-home_default/felix-play-tubes-kalkoen-ham-180-gr-kattensnoep.jpg
3.95 2019/01/01
33547
15912
Felix Play Tubes Kalkoen & Ham 180 gr kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 180 gram
€ 16,49 (€ 18,32/kg)
Felix Party Mix Original kattensnoep maxipack 200 g

Productinformatie Felix Party Mix Original kattensnoep maxipack 200 g

Purina Felix Party Mix Original kattensnoep maxipack (200 g) is een kleurrijke, vrolijke snack voor uw kat met kip-, lever- en kalkoensmaak. Naast leuke kleuren en de vrolijke vormpjes, kan uw kat dit tussendoortje niet laten liggen door zijn onweerstaanbare geur en smaak. Een fijne kattensnack om uw kat mee te verwennen of te belonen.

Felix Party Mix Original snoepjes zijn ook nog eens gezond. De mix bestaat voor een groot deel uit vlees en bevat eiwitten, vitamines en Omega 6-vetzuren. Eiwitten zijn goed voor de opbouw en het onderhoud van de spieren. Vooral jonge katten die nog in de ontwikkeling zijn kunnen dit goed gebruiken. Vitamines zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en een normale groei en ontwikkeling. Omega 6-vetzuren verlagen de kans op hart- en vaatziekten. 

Kort samengevat zijn de voordelen: 

 • Een lekkere, gezonde vleessnack
 • Bestaat uit vrolijke kleuren en vormen, waardoor het er leuk uit ziet
 • Naast  Felix Party Mix Original kattensnoep maxipack 200 g, ook verkrijgbaar in andere smaken
 • Bevat eiwitten, vitamines en omega 6-vetzuren. 

De houdbaarheid van Felix Party Mix Original kattensnoep maxipack 200 g staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Bij Brekz kunt u online de lekkerste snacks bestellen voor uw kat. Wilt u Felix Party Mix Original kattensnoep maxipack 200 g kattensnoep nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!
  

Ingrediënten Felix Party Mix Original kattensnoep maxipack 200 g

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten (34%), granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers, gist, vis en vijsbijproducten
(* gelijkwaardig aan 50% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met 10% kip, 2% lever en 0,5% kalkoen)


Analytische bestanddelen:
Eiwit (35%), vet (19,5%), ruwe as (8.5%), ruwe celstof (0.5%), Omaga 6-vetzuren (2,6%).


Toegevoegde stoffen:
Voedingsfysiologische additieven: 
Vitamine A (32.000 IE/kg), vitamine D3 (1.000 IE/kg), vitamine E (170 IE/kg), ijzer (58 mg/kg), jodium (1,9 mg/kg), koper (11mg/kg), mangaan (15 mg/kg), zink (137 mg/kg), selenium (0,12 mg/kg).

Voedingsadvies:
Geef volwassen katten met een gewicht tot 4 kg tot wel 13 gram of ongeveer 35 stukjes per dag. De hoofdmaaltijd overeenkomstig aanpassen. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Blijf in de buurt wanneer u uw kat de snack geeft.
  

Andere kattensnack?

Bent u op zoek naar een kattensnack met een bepaalde werking? Bekijk dan eens onze Whiskas kattensnoep pagina.

https://www.brekz.nl/30501-home_default/felix-party-mix-original-200-gr-kattensnoep.jpg
3.95 2019/01/01
Kat vond het lekker
Dit produkt lust de.poes graag en de.levering was stipt op tijd
33549
15913
Felix Party Mix Original 200 gr kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 200 gram
€ 16,49 (€ 16,49/kg)
Felix Party Mix Seaside kattensnoep zalm-, koolvis- & forelsmaak maxipack

Productinformatie Felix Party Mix Seaside kattensnoep zalm-, koolvis- & forelsmaak (maxipack)

Purina Felix Party Mix Seaside Mix kattennsnack met zalm-, koolvis- & forelsmaak (maxipack 200 gram) zijn heerlijke kattensnoepjes en een verantwoorde traktatie voor uw kat. Katten houden van lekkernijen als tussendoortje en uw kat verrassen met een snack, is een goede manier om een band met hem te smeden. Als u uw kat gaat trakteren is het uiteraard belangrijk dat die bijdraagt aan zijn welzijn. Felix Party Mix Seaside kattensnoep is zowel heerlijk als gezond. De snoepjes bevatten vitaminen en omega 6-vetzuren die de gezondheid van uw kat ondersteunen. Bovendien zijn er natuurlijke bronnen van eiwit in verwerkt. De onweerstaanbare smaak en geur van de snoepjes zullen elke kat doen likkebaarden! 

Bij Brekz kunt u Felix Party Mix Seaside kattensnoep zalm-, koolvis- & forelsmaak goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Felix Party Mix Seaside kattensnoep zalm-, koolvis- & forelsmaak 

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers, gist, vis en visbijproducten (2.0%* ).

* gelijkwaardig aan 3,5% gerehydrateerde vis en visbijproducten, met 0,5% zalm, 0,5% koolvis en 0,5% forel.

Analytische bestandsdelen:
Eiwit (35.0%), vetgehalte (19.5%), ruwe as (8.5%), ruwe celstof (0.5%), Omega 6-vetzuren (2.6%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine A 32000, vitamine D3 1000, vitamine E 170, mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: (Fe: 88); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,2); Koper(II)sulfaat-pentahydraat: (Cu: 13); Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: (Mn: 41); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 140); Natriumseleniet: (Se: 0,13).
Kleurstoffen en antioxidanten.

Voedingsadvies Felix Party Mix Seaside kattensnoep zalm-, koolvis- & forelsmaak 

Voedingstabel:

Gewicht van kat Hoeveelheid
Volwassen katten tot 4kg 13 gram of 35 stukjes per dag


De houdbaarheid van Felix Party Mix Seaside kattensnoep zalm-, koolvis- & forelsmaak staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Zorg altijd voor genoeg drinkwater bij het voer en blijf in de buurt wanneer u uw kat het voer geeft. 

Op zoek naar een ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Felix Party Mix Seaside kattensnoep? Voor Felix kattensnoep met een kaassmaak, zie Felix Party Mix Cheezy. Voor andere lekkernijen voor uw kat, zie dan onze kattensnoep overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/30502-home_default/felix-party-mix-seaside-200-gr-kattensnoep.jpg
3.95 2019/01/01
Mijn poesjes vinden deze overheerlijk
33551
15914
Felix Party Mix Seaside 200 gr kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 200 gram
€ 16,49 (€ 16,49/kg)

Junior

Felix Junior Sensations kattenvoer

Felix Junior Sensations kattenvoer

Samenstelling:
Granen (45%), Vlees en dierlijke bijproducten (10%*), Plantaardige eiwitextracten, Oliën en Vetten, Groenten (0,7%**), Mineralen, Vis en visbijproducten, Melk en melkbijproducten (0,09%***). Gist, *gelijkwaardig aan 20% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met min. 4% kip in Y-vormige brokjes, gelijkwaardig aan 3,6% kip in het product. **gelijkwaardig aan 4% gerehydrateerde groenten in de Y-vormige brokjes, met 0,6% gelijkwaardig aan 3,6% groenten in het product. *** gelijkwaardig aan 0,32% gerehydrateerde melk en melkbijproducten, met 4% melk in ronde brokjes.

https://www.brekz.nl/37946-home_default/felix-junior-sensations-kattenvoer.jpg
100 2019/01/01
Uitstekend
38348
16996
Felix Junior Sensations kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 1 kg
€ 8,95 (€ 4,48/kg)
3 x 1 kg
€ 12,95 (€ 4,32/kg)

Friandises

Felix Party Mix Dairy Delight kattensnoep

Productinformatie Felix Party Mix Dairy Delight kattensnoep

Felix Party Mix Dairy Delight kattensnoep is een heerlijk tussendoortje voor uw kat. Uw lieve kat verdient soms ook een beloning voor zijn goede gedrag, of zomaar, omdat u hem wil verwennen. Deze onweerstaanbare, kleurrijke mix is een heerlijke snack voor uw kat met de smaak van melk, yoghurt en kaas. Bovendien is dit kattensnoep zelfs laag in lactose, en zal de spijsvertering van uw kat niet mogen verstoren. Naast een heerlijke smaak, bevatten deze snacks eiwitten, vitamines, calcium en Omega-6 vetzuren. Zo is het product behalve lekker, ook nog eens gezond en helpt het uw kat actief en vitaal door het leven te gaan!

Bij Brekz kunt u online de lekkerste snacks goedkoop online bestellen voor uw kat. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Party Mix Dairy Delight kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Felix Party Mix Dairy Delight kattensoep

Samenstelling

Vlees en dierlijke bijproducten (35%)*. granen. oliën en vetten. plantaardige eiwitextracten. mineralen. suiker. gist. vis en vis bijproducten. melk en melk bijproducten (0.2% magere melkpoeder. 0.2% yoghurtpoeder. 0.2% cheddar kaaspoeder)**. (*gelijkwaardig aan 50% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten); (**gelijkwaardig aan 0.6% magere melk. 0.6% yoghurt. 0.6% cheddar kaas).

Analytische bestanddelen

iwit: 35.0%; Vetgehalte: 20.0%; Ruwe as: 9.0%; Ruwe celstof: 0.5%; Calcium: 1.6%; Lactose: 0.3%.

Nutritionele toevoegingsmiddelen

IE/kg.: Vit. A: 32 000; Vit. D: 1 050; Vit. E: 170. mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: 220; Calciumjodaat. watervrij: 2.9; Koper(II)sulfaat-pentahydraat: 46; Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: 1 090; Zinksulfaat-monohydraat: 380; Natriumseleniet: 0.27. Met antioxidanten en kleurstoffen.

Voedingsadvies Felix Party Mix Dairy Delight kattensnoep

Geef volwassen katten van ongeveer 4 kg tot 15 gram of ongeveer 40 stukjes per dag. Gelieve de hoofdmaaltijd overeenkomstig aanpassen. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Blijf in de buurt wanneer je jouw kat de snack geeft.

De houdbaarheid van Felix Party Mix Dairy Delight kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere snack voor uw kat? kijk dan eens bij onze ander Felix kattensnoep producten. Hier vindt u onder andere Felix Party Mix Mixed Grill kattensnoep.

https://www.brekz.nl/27853-home_default/felix-party-mix-dairy-delight-kattensnoep.jpg
2.95 2019/01/01
30742
15059
Felix Party Mix Dairy Delight kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 60 gram
€ 4,95 (€ 20,63/kg)
8 x 60 gram
€ 9,49 (€ 19,77/kg)
Felix Crispies Snacks zalm- & forelsmaak kattensnoep

Productinformatie Felix Crispies Zalm & Forel kattensnoep

Purina Felix Crispies kattensnacks zalm- & forelsmaak (45 gram) zijn luchtige en knapperige snoepjes voor uw kat. Ze hebben de vorm van maantjes en sterretjes en ze hebben verschillende kleuren. De crispies smaken naar zalm en forel en ze zijn niet alleen erg lekker, maar bevatten ook gezonde voedingsstoffen, zoals proteïnen, vitaminen en omega-6-vetzuren voor een gezond immuunsysteem. De snacks zijn verpakt in een handige hersluitbare verpakking zodat ze langer vers blijven.

 • Luchtig en knapperig
 • Leuke vormpjes
 • Verschillende kleuren
 • Met rundvlees- en kipsmaak
 • Bevat proteïnen en vitaminen
 • Helpt het immuunsysteem gezond houden
 • In hersluitbare zak

Bij Brekz kunt u verschillende kattensnacks goedkoop en online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Felix Crispies Zalm & Forel Kattensnoep tegen de scherpste prijs. Eenvoudig en voordelig online besteld!

Let op! De houdbaarheid van Felix Crispies Zalm & Forel Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich houdt aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.
 

Voedingsadvies FelixCrispies Zalm & Forel kattensnoep

Geef uw kat van ongeveer 4 kg maximaal 14 gram/70 stuks van deze aanvullende snack. Pas de hoofdmaaltijd aan de hoeveelheid snacks die u geeft aan. Zorg altijd voor schoon drinkwater bij het eten.

Ingrediënten Felix Crispies Zalm & Forel kattensnoep

Samenstelling
Granen, Vlees en dierlijke bijproducten,  plantaardige proteïne-extracten,  oliën,  vetten, vis en visbijproducten (1% zalm, 1% forel), suiker, mineralen, gist.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32%), ruw vet (15%), ruwe vezel (0,5%), ruwe as (8,4%) en omega-6-vetzuren (2,2%). 

Toegevoegde voedingsstoffen
IE/kg: Vit A: 34 000; Vit D3: 1 100; Vit E: 180;
mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: (Fe: 83); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,1); Koper(II)sulfaat-pentahydraat: (Cu: 12); Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: (Mn: 39); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 130); Natriumseleniet: (Se: 0,12).
met kleurstoffen en antioxidanten.

Andere snack voor uw kat?

U kunt deze lekkere snack ook bestellen in de smaak Rund & Kip of bestel een lekkere party mix, zoals de Felix Party Mix Cheezy. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan kattensnoep en ontdek de onweerstaanbare snoepjes van Catisfaction!

https://www.brekz.nl/29369-home_default/felix-crispies-zalm-forel-kattensnoep.jpg
3.25 2019/01/01
Ze xijn er dol op
Eén van de weinige snoepjes die onze kat lust.
29496
14814
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 4
€ 5,25
Per 8
€ 9,95
Felix Party Mix Original kattensnoep 60 gram

Productinformatie Felix Party Mix Original kattensnoep 

Purina Felix Party Mix Original kattensnoep (60 gram) is een kleurrijke, vrolijke snack voor de kat met kip-, lever- en kalkoensmaak. Naast leuke kleuren en de vrolijke vormpjes, vindt uw kat dit tussendoortje onweerstaanbaar door de geur en smaak. Felix Party Mix Original kattensnoepjes zijn er om uw lieve kat te verwennen. 

De Felix Party snoepjes zijn ook nog eens erg gezond. De mix bestaat voor een groot deel uit vlees en bevat eiwitten, vitamines en Omega 6-vetzuren. Eiwitten zijn goed voor de opbouw en het onderhoud van de spieren. Vooral jonge katten die nog in de ontwikkeling zijn kunnen dit goed gebruiken. Vitamines zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en een normale groei en ontwikkeling. Omega 6-vetzuren verlagen de kans op hart- en vaatziekten. 

Kort samengevat zijn de voordelen: 
- Een lekkere, gezonde vleessnack;
- Bestaat uit vrolijke kleuren en vormen, waardoor het er leuk uit ziet;
- Ook verkrijgbaar in andere smaken;
- Bevat eiwitten, vitamines en omega 6-vetzuren. 

De houdbaarheid van Felix Party Mix Original kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Bij Brekz kunt u online de lekkerste snacks bestellen voor uw kat. Wilt u Felix Party Mix Original kattensnoep nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!
 

Ingrediënten Felix Party Mix Original kattensnoep 

Vlees en dierlijke bijproducten (34%*), granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers, gist, vis en vijsbijproducten
(* gelijkwaardig aan 50% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met 10% kip, 2% lever en 0,5% kalkoen)

Analytische bestanddelen
Eiwit (35%), vet (19,5%), ruwe as (8.5%), ruwe celstof (0.5%), Omega 6-vetzuren (2,6%).

Toegevoegde stoffen
Voedingsfysiologische additieven: 
Vitamine A (32.000 IE/kg), vitamine D3 (1.000 IE/kg), vitamine E (170 IE/kg), ijzer (58 mg/kg), jodium (1,9 mg/kg), koper (11mg/kg), mangaan (15 mg/kg), zink (137 mg/kg), selenium (0,12 mg/kg).

Voedingsadvies

Geef volwassen katten met een gewicht tot 4 kg tot wel 13 gram of ongeveer 35 stukjes per dag. De hoofdmaaltijd overeenkomstig aanpassen. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Blijf in de buurt wanneer je jouw kat de snack geeft.
 

Andere kattensnack?

Bent u op zoek naar een andere kattensnack? Bekijk dan eens onze pagina kattensnoep.

https://www.brekz.nl/27843-home_default/felix-party-mix-original.jpg
2.95 2019/01/01
Onze kat is hier gek op. En ze is echt ren fijn proever
Snelle levering, bestel al jaren bij deze website.
Charlie de kat is er gek op
Onze kat is er dol op. Wij doen iedere avond een spelletje waarbij zij de snoepjes moet zoeken. Ook krijgt zij ze als beloning als ze binnenkomt als ze geroepen wordt.
Mijn katten vinden deze snoepjes zó lekker !
De poezen zijn er gek op en vragen er ook om
21778
13029
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 60 gram
€ 4,95 (€ 20,63/kg)
8 x 60 gram
€ 9,49 (€ 19,77/kg)
Felix Party Mix Seaside zalm-, koolvis-, forelsmaak kattensnoep 60 gr

Productinformatie  Felix Party Mix Seaside zalm-, koolvis-, forelsmaak kattensnoep 60 gr

Purina Felix Party Mix Seaside kattensnacks met zalm-, koolvis-, forelsmaak (60 gr) is een appetijtelijke en verantwoorde traktatie voor uw kat. Katten houden van lekkernijen als tussendoortje en uw kat verrassen met een snack, is een goede manier om een band met hem te smeden. Als u uw kat gaat trakteren is het uiteraard belangrijk dat die bijdraagt aan zijn welzijn. Felix Party Mix Seaside kattensnoep is zowel heerlijk als gezond. De snoepjes zijn bevatten vitaminen, mineralen en omega-vetzuren die de gezondheid van uw kat ondersteunen. Bovendien zijn er natuurlijke bronnen van eiwit in verwerkt. De onweerstaanbare smaak en geur van de snoepjes zullen elke kat doen likkebaarden! 

• Lekker en gezond
• Ondersteunt de gezondheid
• Natuurlijke eiwitten
• Met vitaminen, mineralen en omega 6-vetzuren

Bij Brekz kunt u Felix Party Mix Seaside zalm-, koolvis-, forelsmaak kattensnoep 60 gr goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Felix Party Mix Seaside zalm-, koolvis-, forelsmaak kattensnoep 60 gr

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers, gist, vis en vijsbijproducten (2.0%).

Analytische bestandsdelen:
Eiwit (35.0%), vetgehalte (19.5%), ruwe as (8.5%), ruwe celstof (0.5%), Omega 6-vetzuren (2.6%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine A 32000, vitamine D 1000, vitamine E 170

Voedingsadvies Felix Party Mix Seaside zalm-, koolvis-, forelsmaak kattensnoep 60 gr

Voedingstabel:

Gewicht van kat Hoeveelheid
Volwassen katten tot 4kg 13 gram of 35 stukjes per dag


De houdbaarheid van Felix Party Mix Seaside kattensnoep staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Zorg altijd voor genoeg drinkwater bij het voer en blijf in de buurt wanneer u uw kat het voer geeft. 

Op zoek naar een ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Felix Party Mix Seaside kattensnoep? Voor Felix kattensnoep met een kaassmaak, zie Felix Party Mix Cheezy. Voor andere lekkernijen voor uw kat, zie dan onze kattensnoep overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/27845-home_default/felix-party-mix-seaside-kattensnoep.jpg
2.95 2019/01/01
Hercule loves Felix Party Mix Seaside !!!
Ik ben tevreden met dit product, tenminste mijn 2 katten. Ze krijgen dit voor dat ik naar mijn werk ga een paar brokjes van de partymix. En zijn er zeer enthousiast over.
Heerlijke kattenverwensnoepjes
21779
13030
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 60 gram
€ 4,95 (€ 20,63/kg)
8 x 60 gram
€ 9,49 (€ 19,77/kg)
Felix Party Mix Mixed Grill kattensnoep Op is OP

Productinformatie Felix Party Mix Mixed Grill kattensnoep

Purina Felix Party Mix Mixed Grill kattensnoep (60 gram) is een kleurrijke mix waarmee u uw kat een heerlijke en gezonde snack kunt aanbieden. De bijvoeding is rijk aan vlees, vis en plantaardige ingrediënten en is voorzien van zeer verleidelijke aroma's. Uw kat krijgt er onder meer eiwitten, vitamines en belangrijke Omega-6 vetzuren mee binnen. Zo is het product behalve lekker, ook nog eens gezond en helpt u hem om actief en vitaal door het leven te gaan.

Bij Brekz kunt u online de lekkerste snacks bestellen voor uw kat. Wilt u Felix Party Mix Mixed Grill kattensnoep nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Felix Party Mix Mixed Grill kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Felix Party Mix Mixed Grill kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten (34%)*, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers, gist, vis en visbijproducten (1%)**.

(*gelijkwaardig aan 50% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met 10% kip en 0,5% rund) (**gelijkwaardig aan 2% gerehydrateerde vis en visbijproducten, met 0,5% zalm).

Analytische bestanddelen

Eiwit (35%), vetgehalte (19,5%), ruwe as (8,5%), ruwe celstof (0,5%), Omega 6-vetzuren (2,6%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (31.700 IE/kg), vitamine D (1.000IE/kg), vitamine E (170 IE/kg).
Fe [E1] (58 mg/kg), I [E2] (1.9 mg/kg), Cu [E4] (11 mg/kg), Mn [E5] (15 mg/kg), Zn [E6] (137 mg/kg), Se [E8] (0,12 mg/kg).
Met antioxidanten en kleurstoffen.
 

Voedingsadvies

Geef volwassen katten met een gewicht tot 4 kg tot wel 13 gram of ongeveer 35 stukjes per dag. De hoofdmaaltijd overeenkomstig aanpassen. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Blijf in de buurt wanneer je jouw kat de snack geeft.
 

Andere kattensnack?

Bent u op zoek naar een andere snack voor uw kat? Kijk dan eens bij alle Whiskas kattensnoep

https://www.brekz.nl/32102-home_default/felix-party-mix-mixed-grill-kattensnoep.jpg
2.66 2019/01/01
21781
13031
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 60 gram
€ 4,95 (€ 20,63/kg)
€ 4,45 (€ 18,54/kg)
8 x 60 gram
€ 9,49 (€ 19,77/kg)
€ 8,54 (€ 17,79/kg)
Felix Party Mix Picnic kattensnoep

Productinformatie Felix Party Mix Picnic kattensnoep

Felix Party Mix Picnic kattensnoep is een heerlijke traktatie met kip, kalkoen en kaassmaak en is geschikt voor iedere kat. Deze partymix van Felix is een heerlijke snack, boordevol smakelijke ingrediënten. Zo bevat het kattensnoep kip, kalkoen en kaas, voor een ongekend rijke smaak. De lekkerste beloning voor uw kat.

Bij Brekz kunt u het beste Felix kattensnoep goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Party Mix Picnic kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Felix Party Mix Picnic kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattensnoep met vis? Kijk dan eens bij Felix Party Mix Seaside kattensnoep. Een overzicht van al ons Felix kattensnoep vindt u hier.

https://www.brekz.nl/27847-home_default/felix-party-mix-picnic-kattensnoep.jpg
2.95 2019/01/01
Mijn kat vindt dit heerlijk, een paar brokjes door het voer.
De kat verwacht dagelijks zijn portie en maakt dat duidelijk kenbaar voordat er moet worden geslapen. .
21782
13032
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 60 gram
€ 4,95 (€ 20,63/kg)
8 x 60 gram
€ 9,49 (€ 19,77/kg)
Felix Party Mix Cheezy Mix kaassmaak kattensnoep

Productinformatie Felix Party Mix Cheezy Mix kattensnoep

Purina Felix Party Mix Cheezy Mix kattensnoep is een lekker tussendoortje met de heerlijke smaak van Cheddar, Gouda en Edammer kaas. Deze kleurrijke mix bestaat uit kleine snacks met verleidelijke aroma's, heerlijke smaken en een aantrekkelijke textuur voor uw kat. De kattensnoepjes zitten in luchtdicht portiezakje, zodat ze hun volledige smaak kunnen behouden. Geef de snack als tussendoortje of als beloning aan uw kat. Felix Cheezy Mix bevat eiwitten, vitamines en Omega 6-vetzuren, waardoor het een verantwoord tussendoortje is voor uw geliefde huisdier. Dit aanvullend diervoer is geschikt voor de volwassen kat.

Bij Brekz kunt u Felix kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Party Mix Cheezy kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Felix Party Mix Cheezy kattensnoep

Granen, Vlees en dierlijke bijproducten (25%), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, mineralen, melk en melkbijproducten (0,4% Edammer poeder, 0,4% Gouda poeder, 0,4% Cheddar poeder), suiker, gist, vis en visbijproducten.

Analystische bestanddelen: Eiwit: 35%, vetgehalte: 19,5%, ruwe as: 9%, ruwe celstof: 1%, omega 6-vetzuren: 2,6%.

Nutritionele toevoegingsmiddelen:
IE/kg: Vit A: 32 000; Vit D3: 1 040; Vit E: 170;
mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: (Fe: 83); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,1); Koper(II)sulfaat-pentahydraat: (Cu: 12); Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: (Mn: 39); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 130); Natriumseleniet: (Se: 0,12).
Kleurstoffen en antioxidanten.

Voedingsadvies Felix Party Mix Cheezy kattensnoep

Geef volwassen katten van 4 kg tot 13 gram / ongeveer 35 stukjes per dag. Denk er aan om de hoofdvoeding overeenkomstig aan het aantal snacks aan te passen. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van deze heerlijke snack voor uw kat? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Felix Party Mix Mixed Grill. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Felix kattensnoep.

https://www.brekz.nl/27849-home_default/felix-party-mix-cheezy-kattensnoep.jpg
2.95 2019/01/01
poes is er gek op
mijn kat is er gek op en het is steeds een snelle nette levering
katten zijn er echt dol op
Lekkere snoepjes en prima prijs. (gebruikt om over de grens van gratis bezorging geen te komen :-) )
21784
13033
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 60 gram OP = OP
€ 4,95
8 x 60 gram
€ 9,49 (€ 19,77/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Felix kattenvoer

Bij Brekz vindt u een heerlijk aanbod aan Felix kattenvoer. Dit merk maakt zowel droogvoeding als natvoeding voor uw kat en heeft daarnaast ook snacks. De natvoeding van Felix bevat diverse smaken vlees is saus of gelei en de droogvoeding is gemaakt van lekker knapperige brokjes. Alle producten bevatten gezonde omegavetzuren, eiwitten, vitaminen en mineralen die zorgen voor een glanzende vacht, sterke spieren, sterke tanden en botten, een goedwerkend afweersysteem en vitaliteit. 

 • ​Droog- en natvoeding​
 • Snacks
 • Bevat omegavetzuren
 • Met vitaminen en mineralen
 • Houdt vacht glanzend
 • Houdt spieren sterk
 • Houdt botten sterk
 • Verbetert afweer

​Bij Brekz kunt u de voeding en snacks van Felix eenvoudig en goedkoop online bestellen. Elke aankoop wordt razendsnel bij u thuis afgeleverd!

Assortiment Felix kattenvoer

​Kies voor de Felix Mix Selectie in Gelei (44 stuks) kattenvoer of voor Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in gelei (44 stuks)
als uw kat houdt van rund, kip, zalm en tonijn in gelei of kies voor droogvoeding, zoals Felix Sensations Vlees kattenvoer met kip en rund, Felix Sensations Vis kattenvoer met zalm en koolvis en Felix Sensations Inhome kattenvoer voor binnenkatten die houden van kip en granen. Voor oudere katten vanaf 7 jaar is er Felix Sensations Senior kattenvoer met kip, granen en groenten. Als snack bovenop het natvoer kunt u Felix Sensations Crunchy kattensnoep - 7x100 gr geven voor een extra knapperige maaltijd.

​Andere voeding dan Felix kattenvoer?

Bij ons vindt u ook een ruim aanbod aan voeding van bijvoorbeeld Whiskas en Katz Menu. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan natvoeding voor katten. 

Terug