Dierenarts advies

Dierenarts

Bekijk de tips van onze dierenarts

Welkom op de dierenarts advies pagina van Brekz! Ik zal me kort voorstellen. Sinds maart 2016 ben ik als dierenarts verbonden aan online dierenspeciaalzaak Brekz. Met veel plezier beantwoord ik vragen van klanten over de voeding en gezondheid van hun huisdieren.

Al sinds ik me kan herinneren ben ik groot liefhebber van huisdieren. zowel privé, als in mijn werk. Tijdens mijn studie Diergeneeskunde werkte ik als dierenarts assistente bij dierenarts Peter Wiersma. Ik deed hier ervaring op met de zorg voor gezelschapsdieren zoals honden en katten. Nadat ik in 2005 afstudeerde, bleef ik in zijn dierenartspraktijk werken.

Gedurende mijn opleiding richtte ik me vooral op paarden. Dat is dan ook de reden dat ik later aan het werk ging als paardendierenarts en me daarna verder specialiseerde in de zorg voor en voortplanting van paarden. Op het moment ben ik naast mijn werk voor Brekz werkzaam bij de NVWA, waar ik me bezig houd met het keuren van varkens.

Thuis heb ik zelf altijd katten gehad. Mijn laatste lievelingen Goofy en Gizmo zijn er nu niet meer, maar zijn allebei redelijk oud geworden, 16 en 18 jaar oud! Op het moment ben ik de gelukkige baas van Diva, een Old Englisch Mastiff, dus een redelijk grote hond. Ze is nu ruim 15 maanden, super lief en doet het heel erg goed. Ook privé ervaar ik dus dagelijks dat huisdieren bijdragen aan levensgeluk!

Het houden van huisdieren brengt naast een hoop plezier vaak ook vragen met zich mee. Heeft u ook gezondheidsvragen over uw huisdier? Of wilt u iets vragen over de voeding van uw hond, kat, konijn? Op de pagina’s Tips en Adviezen Honden en Katten vindt u veel informatie over de gezondheid en het houden van huisdieren en antwoorden op veel voorkomende vragen. Ik wens u als dierenliefhebber veel winkelplezier bij Brekz en natuurlijk veel geluk met uw huisdieren.

Brekz dierenarts - Marije Zuidhof

Stel hier uw vraag aan de dierenarts:


Wij adviseren om voor een goede diagnose uw huisdier altijd door de dierenarts in uw regio te laten onderzoeken

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.