Over Brekz.nl

Deskundig in dierverzorging

Brekz.nl is een online dierenwinkel voor al uw diervoeding en dierbenodigdheden.

Al meer dan 70 jaar ervaring

Het bedrijf Brekz werd in 1949 opgericht als een kippen opfokbedrijf. Later volgde een verbreding van het assortiment en vanaf 1987 is Brekz gespecialiseerd in diervoeding en dierverzorging artikelen. Dit hebben we in 2010 succesvol uitgebreid met de start van een online dierenwinkel waardoor dierenliefhebbers in het hele land en daarbuiten kunnen profiteren van de deskundigheid en het aanbod van Brekz. Sinds 2015 is er geen fysieke winkel meer en is Brekz volledig overgestapt op de online verkoop met thuisbezorging.

Zeer voordelig

Omdat we uitsluitend online actief zijn en geen winkels (meer) hebben, kunnen we onze kosten laag houden en u als klant meer voordeel bieden. Met onze schaalgrootte in Europa en een efficiënte logistiek blijven we gericht op verdere besparingen voor onze klanten. 

Brede keuze in zeer uitgebreid assortiment

Brekz.nl voorziet in duizenden dierproducten zoals diervoeding, dier accessoires, verzorgingsproducten en diermedicijnen voor alle grote en kleine dieren. Met onze kennis en uitgebreide ervaring hebben wij de beste producten geselecteerd voor uw huisdier. Vrijwel alle artikelen zijn vanuit voorraad leverbaar.      

Thuisbezorging door heel de Benelux

Na uw bestelling dragen wij zorg voor snelle levering. In de meeste gevallen verzenden we uw bestelling op werkdagen binnen 24 uur na betaling. Wij bezorgen uw bestelde producten door heel de Benelux. Nadat uw bestelling is verstuurd kunt u uw bestelling volgen via het Track & Trace systeem.            

Deskundig advies

Het team van Brekz.nl bestaat uit mensen met passie en toewijding voor dieren. Heeft u vragen over de verzorging van uw huisdier dan kunt u bellen of mailen voor advies. Ons deskundig personeel zal u graag te woord staan.

Gemakkelijk en veilig bestellen

Bestellen in de internetwinkel van Brekz.nl gaat gemakkelijk, veilig en snel. U kunt bij Brekz.nl onder andere betalen met iDeal, deze betaalmethode is de veiligste online betaalmethode binnen de Benelux. Brekz.nl gaat te allen tijden discreet met uw persoonlijke gegevens om.

Hergebruiken is duurzamer

Brekz streeft ernaar om bij het verzenden zoveel mogelijk gebruik te maken van gebruikte dozen of verpakkingen uit een restpartij of overproductie, waar we bovendien geen extra bedrukking aan toevoegen. Deze dozen zijn in goede staat en kunnen daarom prima (nog een keer) gebruikt worden. Het kan soms wel voorkomen dat er gebruikssporen aanwezig zijn, de doos al bedrukt is of de verpakking iets te groot uitvalt. Door de dozen opnieuw te gebruiken en onnodig inktgebruik te voorkomen, sparen we het milieu en dragen we bij aan een betere wereld; een verantwoorde keuze.

Contact

Heeft u een vraag? Antwoorden op veel gestelde vragen vindt u op de FAQ pagina. U kunt ook contact met ons opnemen via de contactpagina.

Wij wensen u veel winkelplezier toe!

Met vriendelijke groet,

Het team van Brekz.nl


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.