Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Over Brekz.nl

    
Deskundig in dierverzorging

Brekz.nl is een online dierenwinkel voor al uw diervoeding en dierbenodigdheden.

Al meer dan 70 jaar ervaring

Het bedrijf Brekz werd in 1949 opgericht als een kippen opfokbedrijf. Later volgde verbreding van het assortiment. Vanaf 1987 heeft Brekz zich gespecialiseerd in diervoeding en dierverzorging artikelen. Acht jaar geleden werd besloten het succes uit te breiden door middel van een online dierenwinkel zodat dierenliefhebbers in het hele land kunnen profiteren van de deskundigheid en het aanbod van Brekz.Sinds de verhuizing op 1 juli 2015 naar een grotere locatie is de winkel gesloten en is Brekz volledig overgestapt op de online verkoop.
             

Brede keuze in zeer uitgebreid assortiment

Brekz.nl voorziet in duizenden dierproducten zoals diervoeding, dier accessoires, verzorgingsproducten en diermedicijnen voor alle grote en kleine dieren. Met onze kennis en uitgebreide ervaring hebben wij de beste producten geselecteerd voor uw huisdier. Vrijwel alle artikelen zijn vanuit voorraad leverbaar.
          

Thuisbezorging door heel de Benelux

Na uw bestelling dragen wij zorg voor snelle levering. In de meeste gevallen verzenden we uw bestelling op werkdagen binnen 24 uur na betaling. Wij bezorgen uw bestelde producten door heel de Benelux. Nadat uw bestelling is verstuurd kunt u uw bestelling volgen via het Track & Trace systeem.
            

Deskundig advies

Het team van Brekz.nl bestaat uit mensen met passie en toewijding voor dieren. Heeft u vragen over de verzorging van uw huisdier dan kunt u gratis bellen of mailen voor advies. Ons deskundig personeel zal u graag te woord staan.
        

Gemakkelijk en veilig bestellen

Bestellen in de internetwinkel van Brekz.nl gaat gemakkelijk, veilig en snel. U kunt bij Brekz.nl onder andere betalen met iDeal, deze betaalmethode is de veiligste online betaalmethode binnen de Benelux. Brekz.nl gaat te allen tijden discreet met uw persoonlijke gegevens om.

Hergebruiken is duurzamer

Brekz streeft ernaar om bij het verzenden zoveel mogelijk gebruik te maken van gebruikte dozen of verpakkingen uit een restpartij of overproductie, waar we bovendien geen extra bedrukking aan toevoegen. Deze dozen zijn in goede staat en kunnen daarom prima (nog een keer) gebruikt worden. Het kan soms wel voorkomen dat er gebruikssporen aanwezig zijn, de doos al bedrukt is of de verpakking iets te groot uitvalt. Door de dozen opnieuw te gebruiken en onnodig inktgebruik te voorkomen, sparen we het milieu en dragen we bij aan een betere wereld; een verantwoorde keuze.

          

Contact

Ga naar de contactpagina voor antwoord op uw vragen.

Wij wensen u veel winkelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Het team van Brekz.nl