Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn
Brekz Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Brekz behoort tot de top 10 grootste online dierenvoeding winkels van Europa en biedt de beste prijzen voor een breed assortiment A-merken. Dankzij een aantrekkelijk aanbod, gemakkelijk bestellen en een hoog service niveau is Brekz in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot één van de grootste spelers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Denemarken en Oostenrijk.

Ons team is de laatste jaren flink gegroeid om de constante uitbreiding mogelijk te maken. En die groei zetten we door! Niet alleen het assortiment, een vernieuwde website en uitbreiding in het magazijn, maar ook het aanboren van nieuwe markten in landen als Denemarken en Italië zijn in slechts enkele jaren gerealiseerd.

Om te kunnen blijven groeien en onze klanten elke dag de beste winkelervaring te bieden, hebben we regelmatig meer enthousiaste collega’s nodig. Op dit moment hebben we de volgende vacatures:


Vacatures


FULLTIME:       Ervaren Online Marketeer

FULLTIME:       Orderpicker (4-5 dagen)

FULLTIME:       Webdeveloper

PARTTIME:      Vertaler (Frans/Deens)

      

Stages


STAGE:            Afstudeerstage Online Marketing

INTERNSHIP:   Internship Online Marketing (International)