Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Felix kattensnoep 

Felix kattensnoep is een smakelijk kattensnoep van Felix en is geschikt voor iedere kat. Er is een scala aan smaken verkrijgbaar van de niet te versmaden Felix Party Mix. Ook zijn er crispies, het meest knapperige tussendoortje.
Lees meer ..

Friandises

Soup

Friandises

Felix Party Mix Mixed Grill kattensnoep Op is OP

Productinformatie Felix Party Mix Mixed Grill kattensnoep

Purina Felix Party Mix Mixed Grill kattensnoep (60 gram) is een kleurrijke mix waarmee u uw kat een heerlijke en gezonde snack kunt aanbieden. De bijvoeding is rijk aan vlees, vis en plantaardige ingrediënten en is voorzien van zeer verleidelijke aroma's. Uw kat krijgt er onder meer eiwitten, vitamines en belangrijke Omega-6 vetzuren mee binnen. Zo is het product behalve lekker, ook nog eens gezond en helpt u hem om actief en vitaal door het leven te gaan.

Bij Brekz kunt u online de lekkerste snacks bestellen voor uw kat. Wilt u Felix Party Mix Mixed Grill kattensnoep nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Felix Party Mix Mixed Grill kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Felix Party Mix Mixed Grill kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten (34%)*, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers, gist, vis en visbijproducten (1%)**.

(*gelijkwaardig aan 50% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met 10% kip en 0,5% rund) (**gelijkwaardig aan 2% gerehydrateerde vis en visbijproducten, met 0,5% zalm).

Analytische bestanddelen

Eiwit (35%), vetgehalte (19,5%), ruwe as (8,5%), ruwe celstof (0,5%), Omega 6-vetzuren (2,6%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (31.700 IE/kg), vitamine D (1.000IE/kg), vitamine E (170 IE/kg).
Fe [E1] (58 mg/kg), I [E2] (1.9 mg/kg), Cu [E4] (11 mg/kg), Mn [E5] (15 mg/kg), Zn [E6] (137 mg/kg), Se [E8] (0,12 mg/kg).
Met antioxidanten en kleurstoffen.
 

Voedingsadvies

Geef volwassen katten met een gewicht tot 4 kg tot wel 13 gram of ongeveer 35 stukjes per dag. De hoofdmaaltijd overeenkomstig aanpassen. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Blijf in de buurt wanneer je jouw kat de snack geeft.
 

Andere kattensnack?

Bent u op zoek naar een andere snack voor uw kat? Kijk dan eens bij alle Whiskas kattensnoep

https://www.brekz.nl/32102-home_default/felix-party-mix-mixed-grill-kattensnoep.jpg
2.66 2019/01/01
21781
13031
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 60 gram
€ 4,95 (€ 20,63/kg)
€ 4,45 (€ 18,54/kg)
8 x 60 gram
€ 9,49 (€ 19,77/kg)
€ 8,54 (€ 17,79/kg)
Felix Party Mix Original kattensnoep 60 gram

Productinformatie Felix Party Mix Original kattensnoep 

Purina Felix Party Mix Original kattensnoep (60 gram) is een kleurrijke, vrolijke snack voor de kat met kip-, lever- en kalkoensmaak. Naast leuke kleuren en de vrolijke vormpjes, vindt uw kat dit tussendoortje onweerstaanbaar door de geur en smaak. Felix Party Mix Original kattensnoepjes zijn er om uw lieve kat te verwennen. 

De Felix Party snoepjes zijn ook nog eens erg gezond. De mix bestaat voor een groot deel uit vlees en bevat eiwitten, vitamines en Omega 6-vetzuren. Eiwitten zijn goed voor de opbouw en het onderhoud van de spieren. Vooral jonge katten die nog in de ontwikkeling zijn kunnen dit goed gebruiken. Vitamines zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en een normale groei en ontwikkeling. Omega 6-vetzuren verlagen de kans op hart- en vaatziekten. 

Kort samengevat zijn de voordelen: 
- Een lekkere, gezonde vleessnack;
- Bestaat uit vrolijke kleuren en vormen, waardoor het er leuk uit ziet;
- Ook verkrijgbaar in andere smaken;
- Bevat eiwitten, vitamines en omega 6-vetzuren. 

De houdbaarheid van Felix Party Mix Original kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Bij Brekz kunt u online de lekkerste snacks bestellen voor uw kat. Wilt u Felix Party Mix Original kattensnoep nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!
 

Ingrediënten Felix Party Mix Original kattensnoep 

Vlees en dierlijke bijproducten (34%*), granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers, gist, vis en vijsbijproducten
(* gelijkwaardig aan 50% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met 10% kip, 2% lever en 0,5% kalkoen)

Analytische bestanddelen
Eiwit (35%), vet (19,5%), ruwe as (8.5%), ruwe celstof (0.5%), Omega 6-vetzuren (2,6%).

Toegevoegde stoffen
Voedingsfysiologische additieven: 
Vitamine A (32.000 IE/kg), vitamine D3 (1.000 IE/kg), vitamine E (170 IE/kg), ijzer (58 mg/kg), jodium (1,9 mg/kg), koper (11mg/kg), mangaan (15 mg/kg), zink (137 mg/kg), selenium (0,12 mg/kg).

Voedingsadvies

Geef volwassen katten met een gewicht tot 4 kg tot wel 13 gram of ongeveer 35 stukjes per dag. De hoofdmaaltijd overeenkomstig aanpassen. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Blijf in de buurt wanneer je jouw kat de snack geeft.
 

Andere kattensnack?

Bent u op zoek naar een andere kattensnack? Bekijk dan eens onze pagina kattensnoep.

https://www.brekz.nl/27843-home_default/felix-party-mix-original.jpg
2.95 2019/01/01
Onze kat is hier gek op. En ze is echt ren fijn proever
Snelle levering, bestel al jaren bij deze website.
Charlie de kat is er gek op
Onze kat is er dol op. Wij doen iedere avond een spelletje waarbij zij de snoepjes moet zoeken. Ook krijgt zij ze als beloning als ze binnenkomt als ze geroepen wordt.
Mijn katten vinden deze snoepjes zó lekker !
De poezen zijn er gek op en vragen er ook om
21778
13029
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 60 gram
€ 4,95 (€ 20,63/kg)
8 x 60 gram
€ 9,49 (€ 19,77/kg)
Felix Party Mix Seaside zalm-, koolvis-, forelsmaak kattensnoep 60 gr

Productinformatie  Felix Party Mix Seaside zalm-, koolvis-, forelsmaak kattensnoep 60 gr

Purina Felix Party Mix Seaside kattensnacks met zalm-, koolvis-, forelsmaak (60 gr) is een appetijtelijke en verantwoorde traktatie voor uw kat. Katten houden van lekkernijen als tussendoortje en uw kat verrassen met een snack, is een goede manier om een band met hem te smeden. Als u uw kat gaat trakteren is het uiteraard belangrijk dat die bijdraagt aan zijn welzijn. Felix Party Mix Seaside kattensnoep is zowel heerlijk als gezond. De snoepjes zijn bevatten vitaminen, mineralen en omega-vetzuren die de gezondheid van uw kat ondersteunen. Bovendien zijn er natuurlijke bronnen van eiwit in verwerkt. De onweerstaanbare smaak en geur van de snoepjes zullen elke kat doen likkebaarden! 

• Lekker en gezond
• Ondersteunt de gezondheid
• Natuurlijke eiwitten
• Met vitaminen, mineralen en omega 6-vetzuren

Bij Brekz kunt u Felix Party Mix Seaside zalm-, koolvis-, forelsmaak kattensnoep 60 gr goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Felix Party Mix Seaside zalm-, koolvis-, forelsmaak kattensnoep 60 gr

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers, gist, vis en vijsbijproducten (2.0%).

Analytische bestandsdelen:
Eiwit (35.0%), vetgehalte (19.5%), ruwe as (8.5%), ruwe celstof (0.5%), Omega 6-vetzuren (2.6%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine A 32000, vitamine D 1000, vitamine E 170

Voedingsadvies Felix Party Mix Seaside zalm-, koolvis-, forelsmaak kattensnoep 60 gr

Voedingstabel:

Gewicht van kat Hoeveelheid
Volwassen katten tot 4kg 13 gram of 35 stukjes per dag


De houdbaarheid van Felix Party Mix Seaside kattensnoep staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Zorg altijd voor genoeg drinkwater bij het voer en blijf in de buurt wanneer u uw kat het voer geeft. 

Op zoek naar een ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Felix Party Mix Seaside kattensnoep? Voor Felix kattensnoep met een kaassmaak, zie Felix Party Mix Cheezy. Voor andere lekkernijen voor uw kat, zie dan onze kattensnoep overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/27845-home_default/felix-party-mix-seaside-kattensnoep.jpg
2.95 2019/01/01
Hercule loves Felix Party Mix Seaside !!!
Ik ben tevreden met dit product, tenminste mijn 2 katten. Ze krijgen dit voor dat ik naar mijn werk ga een paar brokjes van de partymix. En zijn er zeer enthousiast over.
Heerlijke kattenverwensnoepjes
21779
13030
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 60 gram
€ 4,95 (€ 20,63/kg)
8 x 60 gram
€ 9,49 (€ 19,77/kg)
Felix Party Mix Picnic kattensnoep

Productinformatie Felix Party Mix Picnic kattensnoep

Felix Party Mix Picnic kattensnoep is een heerlijke traktatie met kip, kalkoen en kaassmaak en is geschikt voor iedere kat. Deze partymix van Felix is een heerlijke snack, boordevol smakelijke ingrediënten. Zo bevat het kattensnoep kip, kalkoen en kaas, voor een ongekend rijke smaak. De lekkerste beloning voor uw kat.

Bij Brekz kunt u het beste Felix kattensnoep goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Party Mix Picnic kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Felix Party Mix Picnic kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattensnoep met vis? Kijk dan eens bij Felix Party Mix Seaside kattensnoep. Een overzicht van al ons Felix kattensnoep vindt u hier.

https://www.brekz.nl/27847-home_default/felix-party-mix-picnic-kattensnoep.jpg
2.95 2019/01/01
Mijn kat vindt dit heerlijk, een paar brokjes door het voer.
De kat verwacht dagelijks zijn portie en maakt dat duidelijk kenbaar voordat er moet worden geslapen. .
21782
13032
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 60 gram
€ 4,95 (€ 20,63/kg)
8 x 60 gram
€ 9,49 (€ 19,77/kg)
Felix Party Mix Cheezy Mix kaassmaak kattensnoep

Productinformatie Felix Party Mix Cheezy Mix kattensnoep

Purina Felix Party Mix Cheezy Mix kattensnoep is een lekker tussendoortje met de heerlijke smaak van Cheddar, Gouda en Edammer kaas. Deze kleurrijke mix bestaat uit kleine snacks met verleidelijke aroma's, heerlijke smaken en een aantrekkelijke textuur voor uw kat. De kattensnoepjes zitten in luchtdicht portiezakje, zodat ze hun volledige smaak kunnen behouden. Geef de snack als tussendoortje of als beloning aan uw kat. Felix Cheezy Mix bevat eiwitten, vitamines en Omega 6-vetzuren, waardoor het een verantwoord tussendoortje is voor uw geliefde huisdier. Dit aanvullend diervoer is geschikt voor de volwassen kat.

Bij Brekz kunt u Felix kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Party Mix Cheezy kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Felix Party Mix Cheezy kattensnoep

Granen, Vlees en dierlijke bijproducten (25%), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, mineralen, melk en melkbijproducten (0,4% Edammer poeder, 0,4% Gouda poeder, 0,4% Cheddar poeder), suiker, gist, vis en visbijproducten.

Analystische bestanddelen: Eiwit: 35%, vetgehalte: 19,5%, ruwe as: 9%, ruwe celstof: 1%, omega 6-vetzuren: 2,6%.

Nutritionele toevoegingsmiddelen:
IE/kg: Vit A: 32 000; Vit D3: 1 040; Vit E: 170;
mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: (Fe: 83); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,1); Koper(II)sulfaat-pentahydraat: (Cu: 12); Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: (Mn: 39); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 130); Natriumseleniet: (Se: 0,12).
Kleurstoffen en antioxidanten.

Voedingsadvies Felix Party Mix Cheezy kattensnoep

Geef volwassen katten van 4 kg tot 13 gram / ongeveer 35 stukjes per dag. Denk er aan om de hoofdvoeding overeenkomstig aan het aantal snacks aan te passen. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van deze heerlijke snack voor uw kat? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Felix Party Mix Mixed Grill. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Felix kattensnoep.

https://www.brekz.nl/27849-home_default/felix-party-mix-cheezy-kattensnoep.jpg
2.95 2019/01/01
poes is er gek op
mijn kat is er gek op en het is steeds een snelle nette levering
katten zijn er echt dol op
Lekkere snoepjes en prima prijs. (gebruikt om over de grens van gratis bezorging geen te komen :-) )
21784
13033
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 60 gram OP = OP
€ 4,95
8 x 60 gram
€ 9,49 (€ 19,77/kg)
Felix Party Mix Combipack kattensnoep (6 zakjes)

Productinformatie Felix Party Mix combipack kattensnoep

Felix Party Mix combipack kattensnoep is een kleurrijke en vrolijke snack voor uw kat. Naast de diverse kleuren, vormen, onweerstaanbare geuren en smaken, zijn deze kattensnoepjes ook nog eens gezond. Felix Party Mix zit namelijk boordevol vitamines, eiwitten en essentiële omega 6-vetzuren. Zo kunt u uw kat verwennen en ook nog eens bijdragen aan de gezondheid. Met Felix Party Mix kattensnoep raakt uw huisdier nooit uitgekeken op zijn lekkere tussendoortje. 

Deze voordelige combipack bevat 6 zakjes van elk 60 gram met diverse heerlijke smaken. Inhoud:

 • Felix Party Mix Original ( 1 zakje)
 • Felix Party Mix Seaside ( 1 zakje)
 • Felix Party Mix Cheezy ( 1 zakje)
 • Felix Party Mix Picnic ( 1 zakje)
 • Felix Party Mix Dairy Delight ( 1 zakje)
 • Felix Party Mix Mixed Grill ( 1 zakje)

Bij Brekz koopt u Felix Party Mix combipack kattensnoep goedkoop online. Bestel nu uw kattensnacks en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Samenstelling Felix Party Mix combipack kattensnoep

Felix Party Mix Original:
Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten (35%)*, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers, gist, vis en vis bijproducten. (* gelijk aan 50% gedroogd vlees, met min. 26% vlees, 0,5% kip, 0,5% lever en 0,5% kalkoen).

Analytische bestanddelen: Eiwit: 35,0%: Vetgehalte: 20,0%: Ruwe as: 8,5%: Ruwe celstof: 0,5%: Linolzuur (Omega 6): 26 900 mg/kg.

Felix Party Mix Seaside:
Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (2%) -(gelijk aan 3,5% gedroogde vis, met min. 0,5% zalm, 0,5% koolvis en 0,5% forel), mineralen, suikers, gist.

Analytische bestanddelen: Eiwit: 35,0%: Vetgehalte: 20,0%: Ruwe as: 8,5%: Ruwe celstof: 0,5%: Linolzuur (Omega 6): 26 900 mg/kg.

Felix Party Mix Cheezy:
Samenstelling : Vlees en dierlijke bijproducten (35 %*), Granen, Oliën en vetten, Plantaardige eiwitextracten, Melk en melkbijproducten (0,4% Edammer poeder, 0,5% Gouda poeder, 0,5% Cheddar poeder)**, Mineralen, Suiker, Gist, Vis en visbijproducten. (* gelijk aan 50% gerehydrateerd Vlees en dierlijke bijproducten, met min. 26% vlees) (**gelijk aan min. 1% gerehydrateerde Cheddar, min. 1% gerehydrateerde Gouda, min. 1% gerehydrateerde Edammer).

Felix Party Mix Picnic:
Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten (35%)*, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suiker, gist, vis en vis bijproducten, melk en melk bijproducten ( 0,3% kaaspoeder)**. (*gelijk aan 50% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met min. 26% vlees, min. 1% kip en min. 1% kalkoen). (**gelijk aan min. 1% gerehydrateerd kaas).

Felix Party Mix Dairy Delight:
Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten (35 %*), Granen, Oliën en vetten, Plantaardige eiwitextracten, Mineralen, Suiker, Gist, Vis en visbijproducten, Melk en melkbijproducten (0,2% magere melkpoeder, 0,2% yoghurt poeder, 0,2% cheddar-kaaspoeder)** (* gelijkwaardig aan 50% gerehydrateerd Vlees en dierlijke bijproducten) (**gelijkwaardig aan 0,6% magere melk, 0,6% yoghurt en 0,6% cheddar-kaas).

Analytische bestanddelen: Eiwit: 35,0%, Vetgehalte: 20,0%, Ruwe as: 9,0%, Ruwe celstof: 0,5%, Calcium: 1,6%, Lactose: 0,3%.

Felix Party Mix Mixed Grill:
Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten (35%), granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers, gist, vis en visbijproducten (1%).

Nutritionele toevoegingsmiddelen: (IE/kg): Vitamine A 31700, vitamine D 1000, vitamine E 170. (mg/kg): Fe(E1) 58, I(E2) 1.9, Cu(E4) 11, Mn(E5) 15, Zn(E6) 137, Se(E8) 0.12. Sensoriële toevoegingsmiddelen: Gegrild vlees smaak 0,01%. Met antioxidanten en kleurstoffen.

Analytische bestanddelen: Eiwit 35%, vetgehalte 20%, ruwe as 8.5%, ruwe celstof 0.5%, linolzuur (Omega 6) 26900 mg/kg.

Voedingsadvies Felix Party Mix combipack kattensnoep

Geef volwassen katten van 4 kilogram tot 15 gram óf maximaal 40 snoepjes per dag. Om de gezondheid van uw kat zo goed mogelijk te kunnen waarborgen raden wij u aan om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden niet te overschrijden en de hoofdmaaltijd dienovereenkomstig aan te passen. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Het wordt aanbevolen om in de buurt te blijven wanneer u uw kat een snack geeft.

Ander product?

Op zoek naar een heerlijke dagelijkse aanvulling op de voeding van uw kat? Kijk dan eens naar Felix Soup combipack, met 6 verschillende smaken. Benieuwd naar het totale aanbod? Kijk dan op de pagina van Felix kattenvoer.

https://www.brekz.nl/32136-home_default/felix-party-mix-combipack-kattensnoep-6-zakjes.jpg
7.49 2019/01/01
De katten zijn er gek op.
Mijn poeze beesten komen op de gezette tijden hun snoepjes halen en ze weten precies detijd
Mijn kat, Lapje Quirlnia kijkt de snoeperij bijna uit het zakje. Zij is er dol op!
Handig verschillende soorten samen.
25533
14035
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 x 60 gram
€ 7,49 (€ 20,81/kg)
12 x 60 gram
€ 14,49 (€ 20,13/kg)
Felix Crispies Snacks zalm- & forelsmaak kattensnoep

Productinformatie Felix Crispies Zalm & Forel kattensnoep

Purina Felix Crispies kattensnacks zalm- & forelsmaak (45 gram) zijn luchtige en knapperige snoepjes voor uw kat. Ze hebben de vorm van maantjes en sterretjes en ze hebben verschillende kleuren. De crispies smaken naar zalm en forel en ze zijn niet alleen erg lekker, maar bevatten ook gezonde voedingsstoffen, zoals proteïnen, vitaminen en omega-6-vetzuren voor een gezond immuunsysteem. De snacks zijn verpakt in een handige hersluitbare verpakking zodat ze langer vers blijven.

 • Luchtig en knapperig
 • Leuke vormpjes
 • Verschillende kleuren
 • Met rundvlees- en kipsmaak
 • Bevat proteïnen en vitaminen
 • Helpt het immuunsysteem gezond houden
 • In hersluitbare zak

Bij Brekz kunt u verschillende kattensnacks goedkoop en online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Felix Crispies Zalm & Forel Kattensnoep tegen de scherpste prijs. Eenvoudig en voordelig online besteld!

Let op! De houdbaarheid van Felix Crispies Zalm & Forel Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich houdt aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.
 

Voedingsadvies FelixCrispies Zalm & Forel kattensnoep

Geef uw kat van ongeveer 4 kg maximaal 14 gram/70 stuks van deze aanvullende snack. Pas de hoofdmaaltijd aan de hoeveelheid snacks die u geeft aan. Zorg altijd voor schoon drinkwater bij het eten.

Ingrediënten Felix Crispies Zalm & Forel kattensnoep

Samenstelling
Granen, Vlees en dierlijke bijproducten,  plantaardige proteïne-extracten,  oliën,  vetten, vis en visbijproducten (1% zalm, 1% forel), suiker, mineralen, gist.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32%), ruw vet (15%), ruwe vezel (0,5%), ruwe as (8,4%) en omega-6-vetzuren (2,2%). 

Toegevoegde voedingsstoffen
IE/kg: Vit A: 34 000; Vit D3: 1 100; Vit E: 180;
mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: (Fe: 83); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,1); Koper(II)sulfaat-pentahydraat: (Cu: 12); Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: (Mn: 39); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 130); Natriumseleniet: (Se: 0,12).
met kleurstoffen en antioxidanten.

Andere snack voor uw kat?

U kunt deze lekkere snack ook bestellen in de smaak Rund & Kip of bestel een lekkere party mix, zoals de Felix Party Mix Cheezy. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan kattensnoep en ontdek de onweerstaanbare snoepjes van Catisfaction!

https://www.brekz.nl/29369-home_default/felix-crispies-zalm-forel-kattensnoep.jpg
3.25 2019/01/01
Ze xijn er dol op
Eén van de weinige snoepjes die onze kat lust.
29496
14814
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 4
€ 5,25
Per 8
€ 9,95
Felix Crispies Snacks rund- & kipsmaak kattensnoep

Productinformatie Felix Crispies Rund & Kip kattensnoep

Purina Felix Crispies Snacks rund- & kipsmaak kattensnoepjes zijn luchtige en knapperige snoepjes voor uw kat verpakt in zakjes van 45 gram. Ze hebben de vorm van maantjes en sterretjes en ze hebben verschillende kleuren. De crispies smaken naar rundvlees en kip en ze zijn niet alleen erg lekker, maar bevatten ook gezonde voedingsstoffen, zoals proteïnen, vitaminen en omega-6-vetzuren voor een gezond immuunsysteem. De snacks zijn verpakt in een handige hersluitbare verpakking zodat ze langer vers blijven.

 • Luchtig en knapperig
 • Leuke vormpjes
 • Verschillende kleuren
 • Met rundvlees- en kipsmaak
 • Bevat proteïnen en vitaminen
 • Helpt immuunsysteem gezond houden
 • In hersluitbare zak

Bij Brekz kunt u verschillende smaken van Felix Crispies, zoals Felix Crispies Rund & Kip kattensnoep eenvoudig en voordelig online bestellen. Uw aankoop wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de snacks staat op de verpakking vermeld.

Voedingsadvies FelixCrispies Rund & Kip kattensnoep

Geef uw kat van ongeveer 4 kg maximaal 14 gram/70 stuks van deze aanvullende snack. Pas de hoofdmaaltijd aan de hoeveelheid snacks die u geeft aan. Zorg altijd voor schoon drinkwater bij het eten.

Ingrediënten Felix Crispies Rund & Kip kattensnoep

Samenstelling
Granen, vlees en dierlijke bijproducten (6% kip en 3% rund), plantaardige eiwitextracten, olie en vetten, suiker, mineralen, gist.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32%), ruw vet (15%), ruwe vezel (0,5%), ruwe as (8%) en omega-6-vetzuren (2,2%). 

Toegevoegde voedingsstoffen
IE/kg: Vit A: 34 000; Vit D3: 1 100; Vit E: 180;
mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: (Fe: 83); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,1); Koper(II)sulfaat-pentahydraat: (Cu: 12); Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: (Mn: 39); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 130); Natriumseleniet: (Se: 0.12).
met kleurstoffen en antioxidanten.

Andere snack voor uw kat?

U kunt deze lekkere snack ook bestellen in de smaak Zalm & Forel of bestel een lekkere party mix, zoals de Felix Party Mix Cheezy. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan kattensnoep en ontdek de onweerstaanbare snoepjes van Catisfaction!

https://www.brekz.nl/27852-home_default/felix-crispies-rund-kip-kattensnoep.jpg
3.25 2019/01/01
29497
14815
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 4
€ 5,25
Per 8
€ 9,95
Felix Party Mix Dairy Delight kattensnoep

Productinformatie Felix Party Mix Dairy Delight kattensnoep

Felix Party Mix Dairy Delight kattensnoep is een heerlijk tussendoortje voor uw kat. Uw lieve kat verdient soms ook een beloning voor zijn goede gedrag, of zomaar, omdat u hem wil verwennen. Deze onweerstaanbare, kleurrijke mix is een heerlijke snack voor uw kat met de smaak van melk, yoghurt en kaas. Bovendien is dit kattensnoep zelfs laag in lactose, en zal de spijsvertering van uw kat niet mogen verstoren. Naast een heerlijke smaak, bevatten deze snacks eiwitten, vitamines, calcium en Omega-6 vetzuren. Zo is het product behalve lekker, ook nog eens gezond en helpt het uw kat actief en vitaal door het leven te gaan!

Bij Brekz kunt u online de lekkerste snacks goedkoop online bestellen voor uw kat. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Party Mix Dairy Delight kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Felix Party Mix Dairy Delight kattensoep

Samenstelling

Vlees en dierlijke bijproducten (35%)*. granen. oliën en vetten. plantaardige eiwitextracten. mineralen. suiker. gist. vis en vis bijproducten. melk en melk bijproducten (0.2% magere melkpoeder. 0.2% yoghurtpoeder. 0.2% cheddar kaaspoeder)**. (*gelijkwaardig aan 50% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten); (**gelijkwaardig aan 0.6% magere melk. 0.6% yoghurt. 0.6% cheddar kaas).

Analytische bestanddelen

iwit: 35.0%; Vetgehalte: 20.0%; Ruwe as: 9.0%; Ruwe celstof: 0.5%; Calcium: 1.6%; Lactose: 0.3%.

Nutritionele toevoegingsmiddelen

IE/kg.: Vit. A: 32 000; Vit. D: 1 050; Vit. E: 170. mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: 220; Calciumjodaat. watervrij: 2.9; Koper(II)sulfaat-pentahydraat: 46; Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: 1 090; Zinksulfaat-monohydraat: 380; Natriumseleniet: 0.27. Met antioxidanten en kleurstoffen.

Voedingsadvies Felix Party Mix Dairy Delight kattensnoep

Geef volwassen katten van ongeveer 4 kg tot 15 gram of ongeveer 40 stukjes per dag. Gelieve de hoofdmaaltijd overeenkomstig aanpassen. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Blijf in de buurt wanneer je jouw kat de snack geeft.

De houdbaarheid van Felix Party Mix Dairy Delight kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere snack voor uw kat? kijk dan eens bij onze ander Felix kattensnoep producten. Hier vindt u onder andere Felix Party Mix Mixed Grill kattensnoep.

https://www.brekz.nl/27853-home_default/felix-party-mix-dairy-delight-kattensnoep.jpg
2.95 2019/01/01
30742
15059
Felix Party Mix Dairy Delight kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 60 gram
€ 4,95 (€ 20,63/kg)
8 x 60 gram
€ 9,49 (€ 19,77/kg)
Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 50g

Productinformatie Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 

Purina Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep (50 gram) is een smakelijke en verantwoorde manier om uw kat lekker te belonen of verwennen. Deze krokante cilinders hebben een heerlijke kalkoen- en hamsmaak en zijn daardoor een onweerstaanbare lekkernij voor uw kat. Door de verschillende maten en kleuren in het zakje en zijn ronde vorm, zal deze speelse lekkernij uw kat blijven intrigeren. 

In Felix Play Tubes kattensnoep zijn geen kleur- en smaakstoffen verwerkt. Het bevat eiwitten, vitamines en Omega 6 vetzuren. Dankzij de ronde vorm van de snack is hij makkelijk uit het zakje te pakken en kunt hem simpelweg op de grond gooien en zien hoe uw kat toetast. 

Bij Brekz kunt u Felix Play Tubes Kalkoen & Ham 50 gr kattensnoep goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Play Tubes Kalkoen & Ham 50 gr kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 50g 

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suiker, gist.

Analytische bestanddelen: 
Eiwit: 35,0%, vetgehalte: 19%, ruwe as: 8,5%, ruwe celstof: 0,5%, Omega 6-vetzuren: 2,6%

Toegevoegde voedingsmiddelen: 
IE/kg: Vit A: 32 000; Vit D3: 1 000; Vit E: 170; mg/kg: Ijzer(ll)sulfaat-monohydraat: (Fe: 100); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,5); Koper(ll)sulfaat-pentahydraat: (Cu 15); Mangaan(ll)sulfaat-monohydraat: (Mn: 47); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 159); Natriumseleniet: (Se: 0,14).

Kleurstoffen en antioxidanten.

Voedingsadvies Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 50g

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 50g staat op de verpakking vermeld.

Geef volwassen katten van ongeveer 4kg maximaal 14 gram of ongeveer 23 stukjes per dag. Zorg dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat. Voor de gezondheid van jouw kat, respecteer het voedingsadvies en pas de hoofdmaaltijd hierop aan. Blijf in de buurt wanneer je jouw kat de snack geeft.

Ander kattensnoep?

Bent u op zoek naar een ander snoepgoed voor uw kat? Kijk dan eens naar Felix Play Tubes Kip & Lever 180 gr kattensnoep of onze overzichtspagina kattensnoep.

https://www.brekz.nl/30498-home_default/felix-play-tubes-kalkoen-ham-50-gr-kattensnoep.jpg
3.95 2019/01/01
33541
15910
Felix Play Tubes Kalkoen & Ham 50 gr kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 50 gram
€ 5,95 (€ 29,75/kg)
8 x 50 gram
€ 11,49 (€ 28,73/kg)
Felix Play Tubes kip- en leversmaak kattensnoep 50g

Productinformatie Felix Play Tubes kip- en leversmaak kattensnoep 

Purina Felix Play Tubes kip- en leversmaak kattensnoep (50 gram) is een heerlijke, krokante snack voor volwassen katten. Spelen is onderdeel van de dagelijkse routine van katten en kan verrijkt worden door middel van verwennen met snacks. Play Tubes zijn heerlijke krokante cilinders in verleidelijke smaakcombinaties. Dankzij de ronde vorm rolt het snoepje eenvoudig over de vloer, waardoor uw kat zich volledig kan uitleven. Door de verschillende groottes en kleurtjes vormt de inhoud van het zakje een speels geheel.

In Felix Play Tubes kip- en leversmaak kattensnoep (50 gram) zijn geen kleur- en smaakstoffen verwerkt. Het bevat eiwitten, vitamines en Omega 6 vetzuren.

Bij Brekz kunt u kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Play Tubes Kip & Lever kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Felix Play Tubes kip- en leversmaak kattensnoep 

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 7% Kip en 1,5% Lever), Granen, Oliën en vetten, Plantaardige eiwitextracten, Mineralen, Suiker, Gist.

Analytische bestanddelen
Eiwit: 35,0%, vetgehalte: 19,5%, ruwe as: 8,5%, ruwe celstof: 0,5%, Omega 6-vetzuren: 2,6%

Nutrionele toevoegingsmiddelen
IE/kg: Vit A: 32 000; Vit D3: 1 000; Vit E: 170; mg/kg: Ijzer(ll)sulfaat-monohydraat: (Fe: 100); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,7); Koper(ll)sulfaat-pentahydraat: (Cu 16); Mangaan(ll)sulfaat-monohydraat: (Mn: 50); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 160); Natriumseleniet: (Se: 0,15).
Kleurstoffen en antioxidanten.

Voedingsadvies Felix Play Tubes kip- en leversmaak kattensnoep 

Geef volwassen katten van ongeveer 4 kg tot maximaal 14 gram of ongeveer 23 stukjes per dag. Zorg dat er altijd schoon, vers drinkwater beschikbaar is. Voor de gezondheid van uw kat, dient u de maximale dagelijkse hoeveelheden te respecteren en de hoofdmaaltijd hierop aan te passen. Bewaar Felix Play Tubes op een koele, droge plaats en sluit na openen goed af. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van Felix Play Tubes? Kijk dan eens naar Felix Play Tubes Kalkoen & Ham. Voor het totaalaanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattensnacks.

https://www.brekz.nl/30499-home_default/felix-play-tubes-kip-lever-50-gr-kattensnoep.jpg
3.95 2019/01/01
33544
15911
Felix Play Tubes Kip & Lever 50 gr kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 50 gram
€ 5,95 (€ 29,75/kg)
8 x 50 gram
€ 11,49 (€ 28,73/kg)
Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 180g

Productinformatie Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 180g

Purina Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 180g is een smakelijke en verantwoorde manier om uw kat lekker te belonen of verwennen. Deze krokante cilinders hebben een heerlijke kalkoen- en hamsmaak en zijn daardoor een onweerstaanbare lekkernij voor uw kat. Door de verschillende maten en kleuren in het zakje en zijn ronde vorm, zal deze speelse lekkernij uw kat blijven intrigeren. 

In Felix Play Tubes Kalkoen & Ham 180 gr kattensnoep zijn geen kleur- en smaakstoffen verwerkt. Het bevat eiwitten, vitamines en Omega 6 vetzuren. Dankzij de ronde vorm van de snack is hij makkelijk uit het zakje te pakken en kunt hem simpelweg op de grond gooien en zien hoe uw kat toetast. 

Bij Brekz kunt u Felix Play Tubes Kalkoen & Ham 180 gr kattensnoep goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Play Tubes Kalkoen & Ham 180 gr kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 180g 

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suiker, gist.

Analytische bestanddelen: 
Eiwit: 35,0%, vetgehalte: 19%, ruwe as: 8,5%, ruwe celstof: 0,5%, Omega 6-vetzuren: 2,6%

Toegevoegde voedingsmiddelen: 
IE/kg: Vit A: 32 000; Vit D3: 1 000; Vit E: 170; mg/kg: Ijzer(ll)sulfaat-monohydraat: (Fe: 100); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,5); Koper(ll)sulfaat-pentahydraat: (Cu 15); Mangaan(ll)sulfaat-monohydraat: (Mn: 47); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 159); Natriumseleniet: (Se: 0,14).

Kleurstoffen en antioxidanten.

Voedingsadvies Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 180g

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Felix Play Tubes kalkoen- en hamsmaak kattensnoep 180r staat op de verpakking vermeld.

Geef volwassen katten van ongeveer 4kg, 14 gram of ongeveer 23 stukjes per dag. Zorg dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat. Voor de gezondheid van jouw kat, respecteer het voedingsadvies en pas de hoofdmaaltijd hierop aan. Blijf in de buurt wanneer je jouw kat de snack geeft.

Ander kattensnoep?

Bent u op zoek naar een ander snoepgoed voor uw kat? Kijk dan eens naar Felix Play Tubes Kip & Lever 50 gr kattensnoep of onze overzichtspagina kattensnoep.

https://www.brekz.nl/30500-home_default/felix-play-tubes-kalkoen-ham-180-gr-kattensnoep.jpg
3.95 2019/01/01
33547
15912
Felix Play Tubes Kalkoen & Ham 180 gr kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 180 gram
€ 16,49 (€ 18,32/kg)
Felix Party Mix Original kattensnoep maxipack 200 g

Productinformatie Felix Party Mix Original kattensnoep maxipack 200 g

Purina Felix Party Mix Original kattensnoep maxipack (200 g) is een kleurrijke, vrolijke snack voor uw kat met kip-, lever- en kalkoensmaak. Naast leuke kleuren en de vrolijke vormpjes, kan uw kat dit tussendoortje niet laten liggen door zijn onweerstaanbare geur en smaak. Een fijne kattensnack om uw kat mee te verwennen of te belonen.

Felix Party Mix Original snoepjes zijn ook nog eens gezond. De mix bestaat voor een groot deel uit vlees en bevat eiwitten, vitamines en Omega 6-vetzuren. Eiwitten zijn goed voor de opbouw en het onderhoud van de spieren. Vooral jonge katten die nog in de ontwikkeling zijn kunnen dit goed gebruiken. Vitamines zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en een normale groei en ontwikkeling. Omega 6-vetzuren verlagen de kans op hart- en vaatziekten. 

Kort samengevat zijn de voordelen: 

 • Een lekkere, gezonde vleessnack
 • Bestaat uit vrolijke kleuren en vormen, waardoor het er leuk uit ziet
 • Naast  Felix Party Mix Original kattensnoep maxipack 200 g, ook verkrijgbaar in andere smaken
 • Bevat eiwitten, vitamines en omega 6-vetzuren. 

De houdbaarheid van Felix Party Mix Original kattensnoep maxipack 200 g staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Bij Brekz kunt u online de lekkerste snacks bestellen voor uw kat. Wilt u Felix Party Mix Original kattensnoep maxipack 200 g kattensnoep nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!
  

Ingrediënten Felix Party Mix Original kattensnoep maxipack 200 g

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten (34%), granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers, gist, vis en vijsbijproducten
(* gelijkwaardig aan 50% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met 10% kip, 2% lever en 0,5% kalkoen)


Analytische bestanddelen:
Eiwit (35%), vet (19,5%), ruwe as (8.5%), ruwe celstof (0.5%), Omaga 6-vetzuren (2,6%).


Toegevoegde stoffen:
Voedingsfysiologische additieven: 
Vitamine A (32.000 IE/kg), vitamine D3 (1.000 IE/kg), vitamine E (170 IE/kg), ijzer (58 mg/kg), jodium (1,9 mg/kg), koper (11mg/kg), mangaan (15 mg/kg), zink (137 mg/kg), selenium (0,12 mg/kg).

Voedingsadvies:
Geef volwassen katten met een gewicht tot 4 kg tot wel 13 gram of ongeveer 35 stukjes per dag. De hoofdmaaltijd overeenkomstig aanpassen. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Blijf in de buurt wanneer u uw kat de snack geeft.
  

Andere kattensnack?

Bent u op zoek naar een kattensnack met een bepaalde werking? Bekijk dan eens onze Whiskas kattensnoep pagina.

https://www.brekz.nl/30501-home_default/felix-party-mix-original-200-gr-kattensnoep.jpg
3.95 2019/01/01
Kat vond het lekker
Dit produkt lust de.poes graag en de.levering was stipt op tijd
33549
15913
Felix Party Mix Original 200 gr kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 200 gram
€ 16,49 (€ 16,49/kg)
Felix Party Mix Seaside kattensnoep zalm-, koolvis- & forelsmaak maxipack

Productinformatie Felix Party Mix Seaside kattensnoep zalm-, koolvis- & forelsmaak (maxipack)

Purina Felix Party Mix Seaside Mix kattennsnack met zalm-, koolvis- & forelsmaak (maxipack 200 gram) zijn heerlijke kattensnoepjes en een verantwoorde traktatie voor uw kat. Katten houden van lekkernijen als tussendoortje en uw kat verrassen met een snack, is een goede manier om een band met hem te smeden. Als u uw kat gaat trakteren is het uiteraard belangrijk dat die bijdraagt aan zijn welzijn. Felix Party Mix Seaside kattensnoep is zowel heerlijk als gezond. De snoepjes bevatten vitaminen en omega 6-vetzuren die de gezondheid van uw kat ondersteunen. Bovendien zijn er natuurlijke bronnen van eiwit in verwerkt. De onweerstaanbare smaak en geur van de snoepjes zullen elke kat doen likkebaarden! 

Bij Brekz kunt u Felix Party Mix Seaside kattensnoep zalm-, koolvis- & forelsmaak goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Felix Party Mix Seaside kattensnoep zalm-, koolvis- & forelsmaak 

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers, gist, vis en visbijproducten (2.0%* ).

* gelijkwaardig aan 3,5% gerehydrateerde vis en visbijproducten, met 0,5% zalm, 0,5% koolvis en 0,5% forel.

Analytische bestandsdelen:
Eiwit (35.0%), vetgehalte (19.5%), ruwe as (8.5%), ruwe celstof (0.5%), Omega 6-vetzuren (2.6%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine A 32000, vitamine D3 1000, vitamine E 170, mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: (Fe: 88); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,2); Koper(II)sulfaat-pentahydraat: (Cu: 13); Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: (Mn: 41); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 140); Natriumseleniet: (Se: 0,13).
Kleurstoffen en antioxidanten.

Voedingsadvies Felix Party Mix Seaside kattensnoep zalm-, koolvis- & forelsmaak 

Voedingstabel:

Gewicht van kat Hoeveelheid
Volwassen katten tot 4kg 13 gram of 35 stukjes per dag


De houdbaarheid van Felix Party Mix Seaside kattensnoep zalm-, koolvis- & forelsmaak staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Zorg altijd voor genoeg drinkwater bij het voer en blijf in de buurt wanneer u uw kat het voer geeft. 

Op zoek naar een ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Felix Party Mix Seaside kattensnoep? Voor Felix kattensnoep met een kaassmaak, zie Felix Party Mix Cheezy. Voor andere lekkernijen voor uw kat, zie dan onze kattensnoep overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/30502-home_default/felix-party-mix-seaside-200-gr-kattensnoep.jpg
3.95 2019/01/01
Mijn poesjes vinden deze overheerlijk
33551
15914
Felix Party Mix Seaside 200 gr kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 200 gram
€ 16,49 (€ 16,49/kg)
Felix Party Mix Original + Seaside kattensnoep (2x200g)

Productinformatie Felix Party Mix Original + Seaside kattensnoep (2x200g)

Felix Party Mix Original + Seaside kattensnoep (2x200g) is een verantwoorde traktatie voor uw kat. Het is leuk om uw kat zo nu en dan te verwennen met een heerlijke snack. U verrast uw kat met iets smakelijks en het is een goede manier om een band met elkaar te smeden. U wilt wellicht niet dat u uw kat alleen iets ongezonds voert wanneer u hem wilt verwennen. Deze kattensnoepjes zijn zowel heerlijk als gezond! De snacks bevatten vitaminen, mineralen en omega-vetzuren die de gezondheid van uw kat ondersteunen. Bovendien zijn er natuurlijke bronnen van eiwit in verwerkt. Dit combipack komt in de varianten Felix Party Mix Original kattensnoep (200 gram) en Felix Party Mix Seaside kattensnoep (200 gram). Uw kat zal de afwisseling van heerlijke smaken zeker waarderen. 

Bij Brekz kunt u Felix Party Mix kattensnoep goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Party Mix Original + Seaside kattensnoep (2x200g) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Voedingsadvies Felix Party Mix Original + Seaside kattensnoep (2x200g)

Geef volwassen katten met een gewicht tot 4 kg tot wel 15 gram of ongeveer 40 stukjes per dag. De hoofdmaaltijd overeenkomstig aanpassen.  De houdbaarheid van dit product staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Zorg altijd voor genoeg drinkwater bij het voer en blijf in de buurt wanneer u uw kat het voer geeft. 

Ingrediënten Felix Party Mix Original + Seaside kattensnoep (2x200g)

Felix Party Mix Original 200gr kattensnoep

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten (35%), granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers, gist, vis en vijsbijproducten

Analytische bestanddelen
Eiwit (35%), vet (20%), ruwe as (8.5%), ruwe celstof (0.5%), linolzuur (Omega 6) (26900 mg/kg)

Toegevoegde stoffen
Voedingsfysiologische additieven: 
Vitamine A (31.700 IE/kg), vitamine D (1.000 IE/kg), vitamine E (170 IE/kg), ijzer (58 mg/kg), jodium (1,9 mg/kg), koper (11mg/kg), mangaan (15 mg/kg), zink (137 mg/kg), selenium (0,12 mg/kg).

Felix Party Mix Seaside kattensnoep

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten: granen: oliën vetten: plantaardige eiwitextracten: mineralen: suikers: gist: vis en vijsbijproducten (2.0%): mineralen: suikers: gist.

Analytische bestandsdelen
Eiwit (35.0%), vetgehalte (20.0%), ruwe as (8.5%), ruwe celstof (0.5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A 31700, vitamine D 1000, vitamine E 170

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product? Voor Felix kattensnoep met kaassmaak kunt u kijken bij Felix Party Mix Cheezy. Voor andere lekkernijen voor uw kat, kunt u een kijkje nemen bij onze kattensnoep overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/32221-home_default/felix-party-mix-original-seaside-kattensnoep-2x200g.jpg
6.75 2019/01/01
34426
16186
Felix Party Mix Original + Seaside kattensnoep (2x200g) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 200 gram
€ 6,75 (€ 16,88/kg)
4 x 200 gram
€ 12,95 (€ 16,19/kg)
6 x 200 gram
€ 25,25 (€ 21,04/kg)
Felix Crispies Snacks combipack kattensnoep

Productinformatie Felix Crispies Combipack kattensnoep

Felix Crispies Combipack kattensnoep zijn heerlijke luchtige en knapperige snoepjes voor uw kat. Deze snacks hebben de vorm van maantjes en sterretjes in verschillende kleuren, en dus een heel feestelijk voorkomen. Dit combipack biedt twee verschillende smaakcombinaties, namelijk Felix Crispies Rund & Kip (45 gram) en Felix Crispies Zalm & Forel (45 gram). Een combipack biedt u de mogelijkheid om te variëren in smaak zodat uw kat niet verveeld zal raken! Deze snoepjes zijn niet alleen erg smakelijk, maar ze bevatten ook gezonde voedingsstoffen zoals proteïnen, vitamines en omega-6-vetzuren ter bevordering van een gezond immuunsysteem. De snacks zijn verpakt in hersluitbare verpakkingen zodat ze langer vers blijven.

Bij Brekz bestelt u Felix kattensnoep goedkoop en online. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Felix Crispies Combipack kattensnoep tegen de scherpste prijs. Eenvoudig en voordelig online besteld!

Voedingsadvies Felix Crispies Combipack kattensnoep

Geef uw kat van ongeveer 4 kg maximaal 14 gram/70 stuks van deze aanvullende snack. Pas de hoofdmaaltijd aan de hoeveelheid snacks die u geeft aan. Zorg altijd voor schoon drinkwater bij het eten. De houdbaarheid van dit product staat op de verpakking vermeld en is voldoende wanneer u zich houdt aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Ingrediënten Felix Crispies Combipack kattensnoep

Felix Crispies Zalm & Forel kattensnoep

Samenstelling
Granen, Vlees en dierlijke bijproducten,  plantaardige proteïne-extracten,  oliën,  vetten, vis en visbijproducten (1% zalm, 1% forel), suiker, mineralen, gist.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32%), ruw vet (15%), ruwe vezel (0,5%), ruwe as (8,4%) en omega-6-vetzuren (2,2%). 

Toegevoegde voedingsstoffen
IE/kg: Vit A: 34 000; Vit D3: 1 100; Vit E: 180;
mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: (Fe: 83); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,1); Koper(II)sulfaat-pentahydraat: (Cu: 12); Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: (Mn: 39); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 130); Natriumseleniet: (Se: 0,12).
met kleurstoffen en antioxidanten.

Felix Crispies Rund & Kip kattensnoep

Samenstelling
Granen, vlees en dierlijke bijproducten (6% kip en 3% rund), plantaardige eiwitextracten, olie en vetten, suiker, mineralen, gist.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32%), ruw vet (15%), ruwe vezel (0,5%), ruwe as (8%) en omega-6-vetzuren (2,2%). 

Toegevoegde voedingsstoffen
IE/kg: Vit A: 34 000; Vit D3: 1 100; Vit E: 180;
mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: (Fe: 83); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,1); Koper(II)sulfaat-pentahydraat: (Cu: 12); Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: (Mn: 39); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 130); Natriumseleniet: (Se: 0.12).
met kleurstoffen en antioxidanten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak Felix kattensnoep? Probeer dan eens Felix Party Mix Mixed Grill kattensnoep. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment kattensnoep hier.

https://www.brekz.nl/32215-home_default/felix-crispies-combipack-kattensnoep.jpg
3.25 2019/01/01
34430
16189
Felix Crispies Combipack kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 5,25
Per 4
€ 9,95
Felix Play Tubes Combipack kattensnoep

Productinformatie Felix Play Tubes Combipack kattensnoep

Felix Play Tubes Combipack kattensnoep is heerlijk verleidelijk kattensnoep dat uw kat zal uitdagen om te spelen. Spelen is een ontzettend belangrijk onderdeel van de dagelijkse routine van uw kat en dit kan verrijkt worden door middel van belonen en verwennen met snacks. Door de ronde vorm kunt u deze snacks over de vloer rollen zodat uw kat wordt uitgedaagd om de snoepjes na te jagen. De verschillende groottes en kleurtjes maken dit kattensnoep tot een vrolijk geheel. De play tubes van Felix zijn heerlijk krokante cilinders in verleidelijke smaakcombinaties. Dit voordelige combipack bevat een zak Felix Play Tubes Kip & Lever (50 gram) en een zak Felix Play Tubes Kalkoen & Ham (50 gram). Zo kunt u uw kat blijven stimuleren met afwisselende smaken. Deze snacks bevatten geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen.

Bij Brekz kunt u kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Play Tubes Combipack kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Voedingsadvies Felix Play Tubes Combipack kattensnoep

Geef volwassen katten van ongeveer 4 kg tot 14 gram of ongeveer 23 stukjes per dag. Zorg dat er altijd schoon en vers drinkwater beschikbaar is. Voor de gezondheid van uw kat wordt aanbevolen de maximale dagelijkse hoeveelheden te respecteren en de hoofdmaaltijd hierop aan te passen. Felix Play Tubes dient u droog en koel te bewaren en na openen goed af te sluiten. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Felix Play Tubes Combipack kattensnoep

Felix Play Tubes Kalkoen & Ham kattensnoep

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 7% Kip en 1,5% Lever), Granen, Oliën en vetten, Plantaardige eiwitextracten, Mineralen, Suiker, Gist.

Nutrionele toevoegingsmiddelen
IE/kg:Vit A: 32 000; Vit D3: 1 000; Vit E: 170; mg/kg: Ijzer(ll)sulfaat-monohydraat: (Fe: 100); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,7); Koper(ll)sulfaat-pentahydraat: (Cu 16); Mangaan(ll)sulfaat-monohydraat: (Mn: 50); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 160); Natriumseleniet: (Se: 0,15).Kleurstoffen en antioxidanten.

Felix Play Tubes Kip & Lever kattensnoep

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 7% Kip en 1,5% Lever), Granen, Oliën en vetten, Plantaardige eiwitextracten, Mineralen, Suiker, Gist.

Nutrionele toevoegingsmiddelen
IE/kg:Vit A: 32 000; Vit D3: 1 000; Vit E: 170; mg/kg: Ijzer(ll)sulfaat-monohydraat: (Fe: 100); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,7); Koper(ll)sulfaat-pentahydraat: (Cu 16); Mangaan(ll)sulfaat-monohydraat: (Mn: 50); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 160); Natriumseleniet: (Se: 0,15).Kleurstoffen en antioxidanten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van Felix kattensnoep? Kijk dan een naar Felix Party Mix Original 200 gr kattensnoep. Voor ons totaalaanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattensnacks.

https://www.brekz.nl/32218-home_default/felix-play-tubes-combipack-kattensnoep.jpg
3.95 2019/01/01
Een succes bij mijn kat!
Onze kat is er gek op
Mijn katjes zijn er zot van.
34433
16190
Felix Play Tubes Combipack kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 50 gram
€ 5,95 (€ 29,75/kg)
8 x 50 gram
€ 11,49 (€ 28,73/kg)

Soup

Felix Soup Combipack Kattensoep

Felix Soup Combipack kattensoep

Felix Soup Combipack kattensoep is een handige combiverpakking met zowel Felix Soup Farm Selectie en Felix Soup Visselectie. Dit onweerstaanbare assortiment bevat overheerlijke diverse varianten vlees en vis, waardoor u uw kat regelmatig kunt verassen met een andere smaak. De bouillon bevat verrukkelijke stukjes vlees of vis waar uw kat ongetwijfeld van zal genieten. Elk zakje Felix Soup is schenkklaar en bevat de perfecte inhoud om uw kat voldoende energie te leveren voor de hele dag. Felix Soup is zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen, zodat u het met een goed gevoel kan serveren aan uw kleine vriend. Felix Soup is de perfecte aanvulling op het dagelijkse dieet en helpt het vochtgehalte op peil te houden.

Bij Brekz kunt u Felix kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Soup Combipack kattensoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Felix Soup Combipack kattensoep

Samenstelling Farm Selectie
Met Rund: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan rund 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker, plantaardige bijproducten, gist.

Met Kip: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker, plantaardige bijproducten, gist.

Met Lam: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan lam 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker, plantaardige bijproducten, gist.

Samenstelling Felix Visselectie
Felix Soup met Kabeljauw: Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (kabeljauw 4%), mineralen, plantaardige bijproducten, suiker, gist.

Felix Soup met Tonijn: Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (tonijn 4%), mineralen, plantaardige bijproducten, suiker, gist.

Felix Soup met Schol: Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (schol 4%), mineralen, plantaardige bijproducten, suiker, gist.

Analytische bestanddelen
Vocht: 87,5%, ruw eiwit: 7,5%, vetgehalte: 1,5%, ruwe as: 1,8%, ruwe celstof: 0,2%.

Voedingsadvies Felix Soup Combipack kattensoep

Voor een kat van 4kg geeft u één portiezakje per dag, als aanvulling op andere volledige kattenvoedingen. 
Voor de gezondheid van uw kat is het van groot belang dat u het voedingsadvies respecteert. Serveer Felix Soup op kamertemperatuur en zorg ervoor dat er altijd schoon, vers drinkwater beschikbaar is. Dit product is een aanvullende maaltijd, met een hoog vochtgehalte. Een gedeelte van de inname van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water wordt door consumptie van dit product geleverd. De houdbaarheid van Felix Soup Combipack staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Heeft uw kat een specifieke voorkeur voor één van de varianten? Dan kunt u Felix Soup Farm Selectie of Felix Soup Visselectie natuurlijk ook gewoon afzonderlijk van elkaar bestellen!

https://www.brekz.nl/30962-home_default/felix-soup-combipack-kattensoep.jpg
8.25 2019/01/01
joepie, iets dat ik wel lust hé!!!! SOEP
Mijn kat Sammy is er dol op
Wij hebben een opvang-kat en die lust sinds enige tijd alleen nog maar de "soep" zakjes. Voor de afwisseling gebruiken we de verschillende smaken en merken door elkaar.
Altijd in voorraad. Altijd aanbiedingen. Gemakkelijke betalingsmogelijkheden Snelle levering. Duidelijke site. Wat wil je nog meer?
33720
15974
Felix Soup Combipack Kattensoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x (2x Vis + 2x Farm)
€ 8,25 (€ 7,17/kg)
8 x (4x Vis + 4x Farm)
€ 15,95 (€ 6,93/kg)
Felix verwenpakket voor de kat
https://www.brekz.nl/38487-home_default/felix-verwenpakket.jpg
6.49 2019/01/01
Super leuk om zo direct onder de kerstboom te leggen
leuk om andere produkten te leren kennen mijn kat is echter dol op Felix funsauces (zie foto) maar deze zitten niet in jullie assortiment jammer
38791
17092
Felix verwenpakket > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 13,85
€ 6,49
Felix Soup Farm Selectie Kattensoep (6x48g)

Felix Soup Farm Selectie kattensoep

Met Felix Soup Farm Selectie kattensoep zal uw kat volop genieten van deze overheerlijke bouillon met verrukkelijke stukjes vlees. Elk zakje Felix Soup bevat de perfecte inhoud om brandstof te bieden aan uw kat, zodat hij de hele dag genoeg energie heeft. Felix kattensoep bevat geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Felix is een overheerlijke variatie en biedt de perfecte aanvulling op het dagelijkse dieet. Dankzij het hoge vochtgehalte blijft uw geliefde huisdier optimaal gehydrateerd.

Bij Brekz kunt u Felix kattenvoedingen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Soup Farm Selectie kattensoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Ingrediënten Felix Soup Farm Selectie kattensoep

Samenstelling:
Met Rund : Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan rund 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker, plantaardige bijproducten, gist.

Met Kip: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker, plantaardige bijproducten, gist.

Met Lam : Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan lam 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker, plantaardige bijproducten, gist.

Analytische bestanddelen: vocht: 87,5%, ruw eiwit: 7,5%, vetgehalte: 1,5%, ruwe as: 1,8%, ruwe celstof: 0,2%.
   

Voedingsadvies Felix Soup Farm Selectie kattensoep

Per 4 kg één portiezakje per dag, als aanvulling volledige voedingen. Voor de gezondheid van uw kat, wordt het aangeraden om het voedingsadvies te respecteren. Serveer op kamertemperatuur en zorg ervoor dat er altijd schoon, vers drinkwater beschikbaar is. Dit product is een aanvullende maaltijd met een hoog vochtgehalte. Een gedeelte van de inname van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water wordt door consumptie van dit product geleverd. De houdbaarheid van Felix Soup Farm Selectie kattensoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
   

Ander product?
Bent u op zoek naar een andere smaakvariant van dit product? Kijk dan eens naar Felix Soup Visselectie. Beide smaken combineren? Kijk dan naar Felix Soup Combipack kattensoep.

https://www.brekz.nl/30947-home_default/felix-soup-farm-selectie-kattensoep-6x48g.jpg
2.2 2019/01/01
Mijn katten zijn er dol op, ik doe het door hun zacht voer
33714
15972
Felix Soup Farm Selectie Kattensoep (6x48g) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x (6 x 48 gram)
€ 8,25 (€ 7,17/kg)
8 x (6 x 48 gram)
€ 15,95 (€ 6,93/kg)
Felix Soup Visselectie Kattensoep (6x48g)

Felix Soup Visselectie kattensoep

Felix Soup Visselectie kattensoep is een onweerstaanbaar assortiment met heerlijke, diverse varianten. De overheerlijke bouillon bevat verrukkelijke stukjes vis waar uw kat ongetwijfeld van zal genieten. Elk zakje Felix Soup is schenkklaar en bevat de perfecte inhoud om brandstof te bieden aan uw kat, waardoor hij de hele dag voldoende energie heeft. Felix Soup is zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen, waardoor u het met een goed gevoel kan serveren aan uw kleine vriend. De kattensoepen van Felix zijn perfecte aanvullingen op het dagelijkse voer van uw huisdier.

Bij Brekz kunt u Felix kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Soup Visselectie kattensoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Ingrediënten Felix Soup Visselectie kattensoep

Samenstelling Felix Soup met Kabeljauw: Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (kabeljauw 4%), mineralen, plantaardige bijproducten, suiker, gist.

Felix Soup met Tonijn: Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (tonijn 4%), mineralen, plantaardige bijproducten, suiker, gist.

Felix Soup met Schol: Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (schol 4%), mineralen, plantaardige bijproducten, suiker, gist.

Analytische bestanddelen: Vocht: 87,5%, eiwit: 7,5%, vetgehalte: 1,5%, ruwe as: 1,8%, ruwe celstof: 0,2%.
     

Voedingsadvies Felix Soup Visselectie kattensoep

Voor een kat van 4kg geeft u één portiezakje per dag, als aanvulling op andere volledige kattenvoedingen. Voor de gezondheid van uw kat is het van groot belang dat u het voedingsadvies respecteert. Serveer Felix Soup op kamertemperatuur en zorg ervoor dat er altijd schoon, vers drinkwater beschikbaar is. Dit product is een aanvullende maaltijd met een hoog vochtgehalte. Een gedeelte van de inname van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water wordt door consumptie van dit product geleverd. De houdbaarheid van Felix Soup Visselectie kattensoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Ander product?

Zoekt u ter afwisseling een andere smaak van dit product? Kijk dan eens naar Felix Soup Farm Selectie kattensoep. Uw kat verwennen met beide smaken? Ga dan voor de Felix Soup Combipack!

https://www.brekz.nl/30949-home_default/felix-soup-visselectie-kattensoep-6x48g.jpg
2.2 2019/01/01
poes lust de soep visselectie liever dan de andere
ok geen opmerkingen
Wel heel erg veel bouillon, weinig stkjes
33717
15973
Felix Soup Visselectie Kattensoep (6x48g) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x (6 x 48 gram)
€ 8,25 (€ 7,17/kg)
8 x (6 x 48 gram)
€ 15,95 (€ 6,93/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Felix kattensnoep assortiment

Felix kattensnoep is een smakelijk kattensnoep van Felix en is geschikt voor iedere kat. Felix heeft een breed assortiment aan kattensnoep, waardoor er voor iedere kat wel een geschikte smaak tussen zit. Er is Felix Party Mix, voor de fijnproevers is er een combipack verkrijgbaar en voor liefhebbers zijn er Felix Crispies. Om uw wegwijs te maken in het assortiment Felix kattensnoep volgt hier een korte uitleg van de producten.

Felix Party Mix kattensnoep

Felix Party Mix is het meest bekende kattensnoep van Felix en staat bekend om zijn populariteit onder katten. Het snoep is verkrijgbaar in diverse smaken.

 • Een klassieker die nooit aan kracht verliest is het onweerstaanbare Felix Party Mix Original kattensnoep
 • Is uw kat een visliefhebber? Laat hem kennis maken met Felix Party Mix Seaside kattensnoep. Een feestje met vis voor iedere kat
 • Een heerlijke traktatie met kip, dat is het Felix Party Mix Picnic kattensnoep. Behalve kip is het snoep ook rijk aan kalkoen en heeft het een heerlijke kaassmaak

Voor grote liefhebbers is er ook een combipack verkrijgbaar met 8 zakjes party mix snoep van vier verschillende smaken.

Felix Crispies kattensnoep

Het meest luchtige en knapperige snoepje van Felix heet Crispies. De snoepjes hebben de vorm van maantjes en sterretjes en hebben verschillende kleuren. Ze zijn er in verschillende smaken.

 • Is uw kat wel te porren voor de smaken rund en kip? Dan moet u hem beslist Felix Crispies Rund & Kip kattensnoep eens voorzetten
 • Visliefhebbers hebben het ook goed met Felix Crispies. Probeert u eens het Felix Crispies Zalm & Forel kattensnoep

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een kattensnoep van Sanal? Kijk dan eens bij ons Sanal kattensnoep.

Terug