terug
Felix kattensnoep

Felix kattensnoep

Felix kattensnoep is een smakelijk kattensnoep van Felix en is geschikt voor iedere kat. Er is een scala aan smaken verkrijgbaar van de niet te versmaden Felix Party Mix. Ook zijn er crispies, het meest knapperige tussendoortje.
Lees meer ..
Felix kattensnoep

Felix kattensnoep assortiment

Felix kattensnoep is een smakelijk kattensnoep van Felix en is geschikt voor iedere kat. Felix heeft een breed assortiment aan kattensnoep, waardoor er voor iedere kat wel een geschikte smaak tussen zit. Er is Felix Party Mix, voor de fijnproevers is er een combipack verkrijgbaar en voor liefhebbers zijn er Felix Crispies. Om uw wegwijs te maken in het assortiment Felix kattensnoep volgt hier een korte uitleg van de producten.

Felix Party Mix kattensnoep

Felix Party Mix is het meest bekende kattensnoep van Felix en staat bekend om zijn populariteit onder katten. Het snoep is verkrijgbaar in diverse smaken.

  • Een klassieker die nooit aan kracht verliest is het onweerstaanbare Felix Party Mix Original kattensnoep
  • Is uw kat een visliefhebber? Laat hem kennis maken met Felix Party Mix Seaside kattensnoep. Een feestje met vis voor iedere kat
  • Een heerlijke traktatie met kip, dat is het Felix Party Mix Picnic kattensnoep. Behalve kip is het snoep ook rijk aan kalkoen en heeft het een heerlijke kaassmaak

Voor grote liefhebbers is er ook een combipack verkrijgbaar met 8 zakjes party mix snoep van vier verschillende smaken.

Felix Crispies kattensnoep

Het meest luchtige en knapperige snoepje van Felix heet Crispies. De snoepjes hebben de vorm van maantjes en sterretjes en hebben verschillende kleuren. Ze zijn er in verschillende smaken.

  • Is uw kat wel te porren voor de smaken rund en kip? Dan moet u hem beslist Felix Crispies Rund & Kip kattensnoep eens voorzetten
  • Visliefhebbers hebben het ook goed met Felix Crispies. Probeert u eens het Felix Crispies Zalm & Forel kattensnoep

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een kattensnoep van Sanal? Kijk dan eens bij ons Sanal kattensnoep.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.