terug
Advance kattenvoer

Advance kattenvoer

Advance kattenvoer tegen de scherpste prijzen bestellen? Bij Brekz kan het! Neem snel een kijkje; op deze pagina vindt u al het premium kattenvoer van Advance. 
Lees meer ..
Advance kattenvoer

Advance kattenvoer: hoogwaardig en verantwoord

Advance kattenvoer staat bekend om de zorgvuldig samengestelde receptuur en de hoogwaardige, smakelijke ingrediënten. Het uitgangspunt van Advance kattenvoer is dat een kat het verdient om een maaltijd voorgeschoteld te krijgen die niet alleen lekker, maar ook kwalitatief hoogwaardig is. Katten eten nou eenmaal wat ze lekker vinden, maar dat is niet altijd goed voor ze. Advance probeert twee vliegen in één klap te slaan, een goede smaak én verse, hoogwaardige ingrediënten. 

Advance kattenvoer is verkrijgbaar in diverse varianten en afgestemd op katten met verschillende voedingsbehoeften. Zo is er voer voor gesteriliseerde katten, kittens, oudere katten en katten met bijvoorbeeld nierproblemen. Zo geeft u uw kat een smaakvolle maaltijd die perfect op zijn behoeften afgestemd is. Scroll gerust door deze handige overzichtspagina en kies het voer uit dat het beste bij het profiel van uw kat past. 

Advance Adult kattenvoer

De Advance Adult-lijn bestaat uit hoogwaardig droogvoer voor volwassen katten. U kunt hier verschillende producten vinden, met voor elke variant unieke eigenschappen. Advance Adult High Protein met kip en rijst is een goede keuze voor de dagelijkse maaltijd. Het helpt bij het behouden van de lichaamsconditie en draagt bij aan een goede weerstand. Bovendien geeft het een boost aan de huid en vacht. Heeft uw kat voedselintoleranties? Dan kunt u hem beter Advance Adult Sensitive High Protein kattenvoer geven. Dit voer is licht verteerbaar en bevordert bovendien een gezonde spijsvertering. 

Advance kattenvoer voor kittens

Kittens hebben speciale voedingsbehoeften en om die reden kunt u ze dan beter geen voer geven voor volwassen katten. Heeft u een kitten of een drachtige- of zogende kat? Dan kunt u Advance Kitten High Protein voeren. Deze brokjes hebben een reeks positieve bijdragen. Zo bevorderen ze de hersenontwikkeling, dragen ze bij aan de groei én ondersteunen ze de weerstand van uw jonge kat.

Advance Sterilised kattenvoer

Ook gesteriliseerde en gecastreerde katten hebben specifieke voedingsbehoeften. Advance heeft diverse producten hieraan tegemoet te komen. Naast de verschillende smaken, zijn er ook speciale varianten voor katten met een voedselovergevoeligheid, zoals Advance Sterilized Sensitive High Protein. Er zijn varianten voor jongere katten (Advance Junior) en oudere katten (Advance 10+)Advance Sterilized Hairball helpt de ontwikkeling van haarballen te verminderen. Wat alle soorten gemeen hebben is dat ze een grote hoeveelheid proteïne bevatten. 

Advance Veterinary Care

Voor bepaalde kwalen kan uw dierenarts u een speciaal dieetvoeder voorschrijven. Advance heeft daar de speciale voedingslijn Advance Veterinary Diets voor. Allereerst vindt u in ons assortiment een dieetvoer voor katten met overgewicht: Advance Veterinary Diets Weight Balance. Dit voer heeft een verzadigende werking, een hoge hoeveelheid eiwit en een verminderde hoeveelheid vet. Zo geeft het uw kat een 'vol' gevoel zonder dat uw kat ervan aankomt. 

Daarnaast vindt u twee Advance Urinary Care-producten in ons assortiment. Eén met een normaal caloriegehalte en één met een verminderd caloriegehalte voor gesteriliseerde katten. Handig dus van Advance, voor iedere kat een speciaal samengestelde voeding! 

​​​​​​​Let op: een dieetvoeding, zoals Advance Veterinary Care, kunt u alleen na overleg met uw dierenarts gebruiken. 

Ander voer?

Bent u benieuwd naar de andere merken in ons assortiment? Bekijk dan snel de pagina met al ons droogvoer en natvoer voor katten.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.