terug
Natvoer kat
Van heerlijke brokjes in gelei tot zachte mousse. Voor elke kat wat wils. In het assortiment Natvoer kat vindt u een ruime variatie aan merken die wij aanbieden. Bij Brekz vindt u natvoer voor de kat van onder andere Whiskas, Hill's, Schesir, Almo Nature, Royal Canin, Gourmet, Sheba en meer!
Lees meer ..
Natvoer kat

Natvoer kat

Bij Brekz vindt u een uitgebreid assortiment met allerlei verschillende soorten nat kattenvoer. U heeft keuze uit meer dan tien verschillende merken 'natvoer kat! Op deze manier zit er altijd wat bij dat uw kat lekker vindt. Wanneer uw kat last heeft van de urinewegen wordt vaak natvoeding aangeraden. Het is voor deze katten namelijk belangrijk dat zij voldoende vocht opnemen. Omdat het lastig is om een kat te vertellen dat het meer moet drinken kan natvoeding een uitkomst bieden. Natvoeding voor de kat kan tot wel 85% uit water bestaan en zo dus al etend de opname van vocht stimuleren. Bij ons zijn online de beste producten voor uw kat te koop.

De houdbaarheidsduur van natvoer kat varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Assortiment natvoer kat

U vindt hier grote merken met een uitgebreid assortiment en kleine merken met specifieke voeding.
  

Royal Canin

Royal Canin is een bekend merk met kwalitatief hoogwaardig kattenvoer. Neemt u eens een kijkje in het overzicht van alle Royal Canin natvoer. Dit merk biedt verschillende smaken die voor uw kat of kitten geschikt zijn. Wanneer uw kat gezondheidsproblemen heeft kunt u kiezen voor Royal Canin Veterinery Diet natvoer kat. Dit voer mag alleen gebruikt worden na overleg met uw dierenarts!

 • Voor uw kitten die van de moedermelk af is kunt u bijvoorbeeld Royal Canin Kitten Instinctive nat kattenvoer bestellen.
 • Is uw kat gesteriliseerd, dan is Royal Canin Pouch Sterilised kattenvoer een perfecte keuze.    

Almo Nature natvoer kat

Almo Nature heeft misschien wel het meest uitgebreide aanbod. Met zalm of een andere vissoort, garnalen, rund, kip als hoofdingrediënt vindt u bij dit merk altijd wel een geslaagde maaltijd voor uw kat.

 • Voor een lekkere maaltijd voor de volwassen kat met kip en zalm kunt u kijken naar Almo Nature Daily Kip en Zalm
 • Voor een grote verpakking is onder andere het Almo Nature Classic Tonijn 140 gram blik een goede optie.
     

Schesir

Voor een vergelijkbare prijs kunt u kijken naar de blikjes natvoer van Schesir. Dit merk biedt voer aan met voornamelijk kip en vis.

 • Voor een fijne vismaaltijd kunt u kijken naar Schesir Tonijn met kleine ansjovissen
 • Is uw kat een kip liefhebber dan is Schesir Kipfilet beter geschikt.
     

Sheba

Sheba heeft een wat meer uiteenlopend assortiment nat kattenvoer als het om ingrediënten gaat.

 • U kunt uw kat verwennen met Sheba Selection Rund en Kalkoen in Saus
 • Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw kat blij te maken met Sheba Selection Konijn en Wild in Saus
            

Gourmet

Voor vergelijkbare smaken kunt u ook een kijkje nemen bij het assortiment van Gourmet.

Whiskas

Whiskas is misschien wel het meest bekende merk in dit assortiment. Dit merk biedt uiteenlopende smaken aan natvoer kat verpakt in zakjes en per kleine doos met meerdere verpakkingen te bestellen.

 • Voor uw kitten kunt u Whiskas Junior Classic in saus bestellen
 • Zoekt u natvoer voor uw senior kat, denkt u dan eens aan Whiskas Pouch Senior 7+ Classic in gelei.            

Hill's Prescription natvoer kat

Wanneer uw kat gezondheidsproblemen heeft of op dieet is zijn de producten van Hill's Prescription Diet  een perfecte optie! Dit merk biedt een variatie aan producten die uw kat helpen om zoveel mogelijk te herstellen. Dit voer mag alleen in overleg met of op advies van de dierenarts worden gevoerd.

 • Zo is Hill's Prescription Diet Y/D Blik kat een voeding die speciaal geschikt is voor katten met een te snel werkende schildklier.

  

Compleet assortiment natvoer kat en droogvoer kat

Wij raden u aan om natvoer af te wisselen met droogvoer. Voor het complete aanbod aan zowel nat- als droogvoer kunt u een kijkje nemen bij ons overzicht kattenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.