Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Van heerlijke brokjes in gelei tot zachte mousse. Voor elke kat wat wils. In het assortiment Natvoer kat vindt u een ruime variatie aan merken die wij aanbieden. Bij Brekz vindt u natvoer voor de kat van onder andere Whiskas, Hill's, Schesir, Almo Nature, Royal Canin, Gourmet, Sheba, Clinic en meer!
Lees meer ..

Daily 85 gr

Daily 400 gr

Daily 70 gr

Daily 400 gr

Daily 85 gr

Daily 85 gr

Almo Nature Daily Hapje met Forel 85 gr

Almo Nature Daily Hapje met Forel

Almo Nature Daily Hapje met Forel is een kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Het wordt geproduceerd zonder dat daar conserveringsmiddelen of kleurstoffen aan toegevoegd worden. De voeding bevat een hoog aandeel aan hoogwaardige dierlijke eiwitten, afkomstig uit de forel. Hierdoor heeft het voedsel een heerlijke smaak en draagt het bij aan gezonde spieren. Daardoor zal uw kat van deze maaltijd kunnen smullen!

De toevoeging van vitaminen en mineralen maakt dat Almo Nature Daily Hapje met Forel compleet is en voldoet aan alle eisen van uw kat. De toevoeging van taurine zorgt er bijvoorbeeld voor dat de ogen en het hart ondersteund worden en het kan ook bijdragen aan een gezonde huid en vacht. Vitamine A, D3 en E dragen onder andere bij aan een goed werkend immuunsysteem. De voeding is goed verdraagbaar waardoor het ook voor overgevoelige katten erg geschikt is.

Dus bent u op zoek naar een gezonde, smakelijke en pure voeding voor uw kat? Bestel dan nu Almo Nature Daily Hapje met Forel goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Hapje met Forel staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Hapje met Forel

Vlees en nevenproducten, vis en nevenproducten (forel 14%), mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (7.5%), ruwe vezel (0.1%), ruw vet (4.0%) ruwe as (0.2%), vocht (81%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (1.100 IE/kg), vitamine D3 (140 IE/kg), vitamine E (10 mg/kg), taurine (410 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (4,4 mg/kg) [koper 1,1 mg/kg].
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Daily Hapje met Forel te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Hapje met Forel
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 100-140 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Daily Hapje met Forel? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden. 

https://www.brekz.nl/28933-home_default/almo-nature-daily-hapje-met-forel-85-gram.jpg
11.48 2019/01/01
top voer en snelle levering
Mijn katten zijn hier dol op!
goede voeding voor mijn 3 britse kortharen zeel snelle levering ook
prima en mooi qua portie om vers aan de kat te kunnen geven
24371
13765
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
24 x 85 gram
€ 12,75 (€ 6,25/kg)
€ 11,47 (€ 5,62/kg)
48 x 85 gram
€ 23,95 (€ 5,87/kg)
€ 21,55 (€ 5,28/kg)
Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend 85 gr

Productinformatie Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. Deze verpakking heeft een inhoud van 85 gram.

Dit voer is supervers. Het wordt onder natuurlijke omstandigheden geconserveerd in zijn eigen kookvocht. Hierdoor hoeven er geen chemische conserveringsmiddelen aan te pas te komen en blijft Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend uitstekend van smaak. Door de natuurlijke manier van conserveren blijven de voedingsstoffen en smaakstoffen ook beter bewaard in de voeding. Hierdoor zit het vol met vitaminen en mineralen die uw kat hard nodig heeft.

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend bevat enkel vlees dat afkomstig is van kalkoen en eend dat in een vrije ruimte rond heeft kunnen lopen. Hierdoor zijn er tijdens het fokken geen hormonen aan te pas gekomen. Daarnaast is antibiotica overbodig waardoor het vlees zijn meest natuurlijke voedingsmiddelen behoudt. Het vlees wordt bewerkt zonder chemische processen te gebruiken. Er is een minimale hoeveelheid vitaminen en mineralen aan het voer toegevoegd omdat deze van nature al in het voer aanwezig zijn. Hierdoor is het natuurlijke voer van Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend een perfecte maaltijd voor uw kat. Het smaakvolle voer is een traktatie voor elke kat. Almo adviseert om dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer aan uw kat te geven.

U kunt Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend goedkoop online bij Brekz kopen.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend

Vlees en vleesbestanddelen van kalkoen (4%) en eend (4%), plantaardige vezelextracten.

Additieven - voedingsadditieven: vitamine A 1110 IE / kg, vitamine D3 140 IE / kg, vitamine E 10 mg / kg, taurine 490 mg / kg, koper (II) sulfatepenthahydraat 4,4 mg / kg (Cu 1,1 mg / kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend

Gewicht van de kat in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar het volledige overzicht van het natvoer van Almo.

https://www.brekz.nl/28931-home_default/almo-nature-daily-hapje-met-kalkoen-eend-85-gram.jpg
11.48 2019/01/01
Had geen vleesbolletjes verwacht waardoor ik hieruit niet kan opmaken dat het puur en zuiver vlees is.
Ik heb 2katten en eentje is er gek op het andere lust het niet maar al bij al is het een goed product
Ze vinden de hapjes erg lekker
24369
13764
Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend 85 gr > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
24 x 85 gram
€ 12,75 (€ 6,25/kg)
€ 11,47 (€ 5,62/kg)
48 x 85 gram
€ 23,95 (€ 5,87/kg)
€ 21,55 (€ 5,28/kg)
Almo Nature Daily Hapje met Rund 85 gr

Almo Nature Daily Hapje met Rund

Almo Nature Daily Hapje met Rund is een delicaat en natuurlijk natvoer en is geschikt voor katten van alle leeftijden. De gebruikte ingrediënten zijn allen van zeer hoge kwaliteit en natuurlijk van aard. Ook bevat de voeding geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveringsmiddelen, geur,- kleur- en smaakstoffen. Mede hierdoor heeft de voeding een hoge verdraagzaamheid, wat hem geschikt maakt voor voedselgevoelige katten. Behalve een grote hoeveelheid dierlijke eiwitten bevat de voeding taurine en diverse vitaminen en mineralen. Deze stoffen zijn onontbeerlijk voor een goede gezondheid van een kat. Zo is taurine, een stof die uw kat onvoldoende zelf kan aanmaken, essentieel voor het gezichtsvermogen en het hart. Vitaminen en mineralen zorgen voor een evenwichtig voedingsprofiel. Zo eet uw kat niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Dit zijn nogmaals de redenen waarom uw kat deze voeding nodig heeft.

 • Een zeer smakelijke voeding voor alle katten
 • Geschikt voor katten met een verminderde voedseltolerantie
 • Bevat hoogwaardige dierlijke eiwitten
 • Met taurine, essentieel voor diverse lichaamsfuncties
 • Vrij van chemische toevoegingen zoals conserveringsmiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen


Bij Brekz kunt u Almo Nature Daily Hapje met Rund goedkoop online bestellen. Dankzij de voordeelverpakking en onze regelmatige aanbiedingen kunt u dit natvoer altijd tegen de scherpste prijs kopen!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Hapje met Rund staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Hapje met Rund 

Vlees en nevenproducten (rund 4%), mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (7,5%), ruw vet (4%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (2%), vocht (81%), metaboliseerbare energie (792 kcal/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.100 IE/kg), vitamine D3 (140 IE/kg), vitamine E (10 mg/kg), taurine (410 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (4,4 mg/kg) [koper 1,1 mg/kg].
 

Voedingsadvies

Dagelijkse behoefte voor een gezonde, volwassen kat van 4 kg gewicht: 140 g natvoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een andere voeding van Almo Nature? Kijk dan eens bij Almo Nature Classic. Daar vindt u onder andere Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen. Het gehele assortiment van Almo Nature vindt u hier.

https://www.brekz.nl/28946-home_default/almo-nature-daily-hapje-met-rund-85-gram.jpg
11.48 2019/01/01
Mijn poes vindt het niet zo lekker
Super snelle levering, dit bedrijf is echt een aanrader voor 2 uur besteld de volgende dag alles al in huis .
24373
13766
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
24 x 85 gram
€ 12,75 (€ 6,25/kg)
€ 11,47 (€ 5,62/kg)
48 x 85 gram
€ 23,95 (€ 5,87/kg)
€ 21,55 (€ 5,28/kg)

Daily 400 gr

Almo Nature Daily Kalf 400 gram

Almo Nature Daily Kalf

Almo Nature Daily Kalf is een zeer natuurlijke, volledige voeding en is geschikt voor katten van alle leeftijden. Het betreft een bijzonder natuurlijke en hoogwaardige maaltijd, die vrij is van kunstmatige conserverings-, lok-, en kleurstoffen. Daarom is deze voeding goed verdraagbaar voor voedselgevoelige katten. De onweerstaanbare smaak en hoge acceptatie worden bereikt door het hoge aandeel dierlijke eiwitten. En dankzij de toevoeging van essentiële vitaminen en mineralen heeft uw kat aan dit natvoer een volledige, voedzame maaltijd. Een belangrijke bijdrage in de voeding wordt geleverd door de aanwezige taurine. Katten kunnen deze stof niet zelf aanmaken, maar hij is essentieel voor het behoud van het gezichtsvermogen en het functioneren van het hart. De stof bevordert bovendien de gezondheid van de huid en een glanzende zijdezachte vacht van uw huisdier.

 • Ideale voeding voor voedselgevoelige katten   
 • Hoogwaardige dierlijke eiwitten uit rundvlees
 • Evenwichtig voedingsprofiel met essentiële vitaminen en mineralen, voor een volledige voeding
 • Bevat taurine, voor een sterk gezichtsvermogen en een goede hartfunctie
 • Vrij van conserveringsmiddelen en andere chemische toevoegingen
   

Bij Brekz kunt u het lekkerste natvoer voor uw kat gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Kalf staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Kalf

Vlees en nevenproducten (waarvan kalf 4%), ei en eiproducten, mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (7,5%), ruw vet (5,5%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (3%), vocht (81,5%), metaboliseerbare energie (814 kcal/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.415 IE/kg), vitamine D3 (150 IE/kg), vitamine E (19 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (3,2 mg/kg), koper (0,8 mg/kg).

Technologische additieven:
Cassiagumm (3.000 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Dagelijkse behoefte voor een gezonde, volwassen kat van 4 kg gewicht: 140 g natvoer en 35 g droogvoer.
Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Andere voeding?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk dan eens bij het Almo Nature Classic kattenvoer. Hier vindt u onder meer Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen in een handig 55 gram's zakje. Een overzicht van al ons Almo Nature kattenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/28989-home_default/almo-nature-daily-kalf-400-gram.jpg
10.76 2019/01/01
produkt dient voor zwerfkatjes,die eten het mooi op en zijn er blij mee
We kopen het merk Almo Nature al langer en hebben nu eens de variant kalf uitgetest op onze katten; de éne is er zot van, de andere is wat kieskeuriger. Maar zal zeker terug besteld worden.
24425
13787
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 400 gram
€ 11,95 (€ 2,49/kg)
€ 10,75 (€ 2,24/kg)
24 x 400 gram
€ 22,25 (€ 2,32/kg)
€ 20,03 (€ 2,09/kg)

Daily 70 gr

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees 70 gram

Productinformatie Almo Nature Daily Kip & Rundvlees

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees bestaat uit een paté in een verpakking met een inhoud van 70 gram. Het voer bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en is van hoogwaardige kwaliteit. Zowel het kippenvlees als het rundvlees dat in Almo Nature Daily Kip & Rundvlees verwerkt zit is afkomstig van dieren die met een vrije uitloop rond hebben kunnen lopen. Ook is er tijdens het fokken geen gebruik gemaakt van hormonen om de dieren sneller te laten groeien. Tevens is het gebruikt van antibiotica vermeden om het vlees afkomstig van de dieren zo natuurlijk mogelijk te houden.

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees bestaat uit vlees dat is gekookt en gesneden zonder dat daar chemische behandelingen bij gebruikt zijn. Het vlees wordt vervolgens gekookt in zijn eigen vocht. Dit is gedaan om ervoor te zorgen dat de voedingsstoffen in het voer bewaard blijven. Daarnaast zorgt het ook voor een uitstekende smaak aan het voer. Op deze manier biedt Almo Nature Daily Kip & Rundvlees een smaakvolle maaltijd die boordevol zit met vitaminen en mineralen. Er is een kleine hoeveelheid vitaminen en mineralen toegevoegd maar het voer bestaat voornamelijk uit natuurlijke voedingsstoffen. Verder zijn er geen chemische conserveringsmiddelen gebruikt om het voer langer te kunnen bewaren. Ook het gebruik van kleurstoffen om enkel het uiterlijk van het voer te verbeteren is vermeden. Door het volledige natuurlijke proces en de natuurlijke ingrediënten biedt dit voer een voedzame en smakelijke maaltijd voor elke kat. Almo advisteert om uw kat dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven.

U kunt Almo Nature Daily Kip & Rundvlees goedkoop online bij Brekz kopen.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Kip & Rundvlees staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Kip & Rundvlees

Vlees en dierlijke bijproducten (kip 4%, rundvlees 4%), groenten, extracten van plantaardige eiwitten, plantaardige bijproducten, mineralen.

Additieven: vitamine D3 238 IE / kg, vitamine E 23 mg / kg, vitamine B1 1 mg / kg, E2 (Iode) 149 mg / kg, E4 0,42 mg / kg, E5 (Manganese ) 1 mg / kg, E6 (zink) 11 mg / kg, taurine 174 mg / kg.

Technologische additieven: cassiagom 692 mg / kg.


Voedingsadvies Almo Nature Daily Kip & Rundvlees

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Daily Kip & Rundvlees op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.

https://www.brekz.nl/33632-home_default/almo-nature-daily-kip-rundvlees-70-gram-.jpg
17.33 2019/01/01
Mijn kat vind het heerlijk! Goede saus en lekkere stukjes echt vlees!
Heb het zelf niet geproefd maar de kat is er blij mee :P
Snel geleverd Goede prijs kwaliteit verhouding
heel tevreden poes heeft geen problemen
De poezen vinden het toch lekker! ;-)
24393
13776
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 x 70 gram
€ 19,25 (€ 9,17/kg)
€ 17,33 (€ 8,25/kg)
60 x 70 gram
€ 36,49 (€ 8,69/kg)
€ 32,84 (€ 7,82/kg)

Daily 400 gr

Almo Nature Daily Kip 400 gram

Almo Nature Daily Kip 400 gram

Almo Nature Daily Kip 400 gram is een aanvullende kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. De voeding bevat geen kunstmatige toevoegingen, waardoor het zeer goed verdraagbaar is en zelfs katten met voedselovergevoeligheid het met plezier kunnen eten. Toch bevat het alle voedingsstoffen die uw kat dagelijks nodig heeft. Het hoge aandeel dierlijke eiwitten, afkomstig van de kip, zorgt voor een heerlijke smaak en een hoge acceptatie. Daarnaast dragen eiwitten onder andere bij aan sterke en gezonde spieren. Zo kan uw kat de hele dag buiten spelen en een goed figuur behouden. 

De vitaminen en mineralen die aan Almo Nature Daily Kip 400 gram zijn toegevoegd zijn afkomstig uit natuurlijke producten. Ze bevorderen de gezondheid van uw kat en ondersteunen het immuunsysteem. Ook bevat de voeding taurine. Deze stof biedt ondersteuning aan het hart en zorgt voor het behoud van het gezichtsvermogen. Ook levert het een bijdrage aan een gezonde huid en een glanzende vacht. De voeding van Almo Nature bevat vaak geen toegevoegde voedingsmiddelen. Hierdoor zijn alle voedingsstoffen rechtstreeks afkomstig uit de (dierlijke) ingrediënten. Dit leidt tot natuurlijke variaties in de aanwezige voedingsstoffen, die gecompenseerd kunnen worden door uw kat maaltijden op basis van verschillende ingrediënten aan te bieden.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke, gezonde en natuurlijke voeding voor uw kat? Koop dan nu Almo Nature Daily Kip 400 gram goedkoop online bij Brekz. Uw kat zal van deze maaltijd kunnen smullen!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Kip 400 gram staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Almo Nature Daily Kip 400 gram

Vlees en nevenproducten (waarvan kip 4%), ei en eiproducten, mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 7,5%, ruw vet 5,5%, ruwe as 3,0%, ruwe vezels 0,1 %, vocht 81,5%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.415 IE/kg), vitamine D3 (150 IE/kg), vitamine E (19 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (3,2 mg/kg), koper (0,8 mg/kg), cassiagumm (3.000 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Kip 400 gram
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Daily Kip 400 gram? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken, zoals Almo Nature Daily Konijn en Almo Nature Classic Tonijn en Garnalen. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden.

https://www.brekz.nl/28991-home_default/almo-nature-daily-kip-400-gram-165.jpg
25 2019/01/01
Bestelling, betaling en informerend allemaal prima. Behalve de bezorging. Ondanks dat ik de gehele dag thuis was, is de bestelling aan de voordeur "uit de handen gevallen". De doos is gewoon open gebroken en de helft van de blikken gedeukt.
grote keuze ,goede prijzen , echt snel geleverd
Het produkt is voor enkele zwerfkatjes.De almo nature blikjes zijn niet te duur en voldoen aan de noden van deze poezen. Ze schijnen het heel lekker te vinden.
24669
13837
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 400 gram
€ 11,95 (€ 2,49/kg)
24 x 400 gram
€ 22,25 (€ 2,32/kg)

Daily 85 gr

Almo Nature Daily Mousse met Eend 85 gr

Almo Nature Daily Mousse met Eend

Almo Nature Daily Mousse met Eend is een zeer smakelijk natvoer voor volwassen katten. In ieder blikje Almo Nature Daily Mousse met Eend zit namelijk een zeer smakelijke mousse van eendenvlees. De producten van Almo Nature Daily worden op een speciale manier geproduceerd. Hierom is deze natuurlijke voeding zo lekker: de pure smaak van eend zal uw kat ongetwijfeld verleiden. Alle Almo Nature producten zijn bovendien zonder toegevoegde conserveringsmiddelen, kleur- geur- en smaakstoffen of andere chemische hulpstoffen. Daarnaast bevat Almo Nature Daily Mousse met Eend een optimale hoeveelheid aan vitaminen en mineralen. Een gezond natvoer dus, met een heerlijke smaak, waar uw kat iedere keer weer van geniet!

Bij Brekz kunt u goedkoop Almo Nature Daily Mousse met Eend online kopen. Onze klanten hebben goede ervaringen met Almo Nature producten.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse met Eend staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Mousse met Eend

Vlees en nevenproducten (eend 4%), mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 7,5%, ruw vet 5,5%, ruwe as 3,0%, ruwe vezels 0,1 %, vocht 81,5%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

vitamine A (1.100 IE/kg), vitamine D3 (140 IE/kg), vitamine E (10 mg/kg), taurine (490 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (4,4 mg/kg) [koper 1,1 mg/kg].
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Daily Mousse met Eend te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Mousse met Eend
Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 140 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Zoekt u een andere smaak Almo Nature kattenvoer? Wij hebben een ruim assortiment aan Almo Nature kattenvoer! Bij ons vindt u dus ongetwijfeld de favoriete smaak van uw kat! Bekijk ook eens het natvoer voor katten van andere fabrikanten dat wij verkopen.

https://www.brekz.nl/28943-home_default/almo-nature-daily-mousse-met-eend.jpg
11.48 2019/01/01
Onze kat vindt het lekker!
Mijn kat krijgt momenteel een eenzijdig dieet, ze krijgt volledig brokken voer obv eend en als extraatje de eend mousse van Almo. Ze is er dol op
24383
13771
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
24 x 85 gram
€ 12,75 (€ 6,25/kg)
€ 11,47 (€ 5,62/kg)
48 x 85 gram
€ 23,95 (€ 5,87/kg)
€ 21,55 (€ 5,28/kg)
Almo Nature Daily Mousse met Kip 85 gr

Almo Nature Daily Mousse met Kip

Almo Nature Daily Mousse met Kip is natvoer dat geschikt is voor elke soort kat. Door de natuurlijke samenstelling van deze voeding zal elke kat van dit maal smullen. Alle ingrediënten in dit voer zijn van hoge kwaliteit. Het belangrijkste aan de voeding is dat alles wat in het voer aanwezig is een natuurlijke oorsprong heeft. Het voer is daarmee vrij van kunstmatigheden. Er zijn geen chemische conserveringsmiddelen gebruikt, het gebruik van lokstoffen om het voer aantrekkelijker te maken is vermeden en er zijn geen kleurstoffen toegevoegd die enkel tot doel hebben om het uiterlijk van het voer te verbeteren. Hierdoor biedt Almo met Almo Nature Daily Mousse met Kip een volledig natuurlijke maaltijd aan. De hoge natuurlijke waarde zorgt ervoor dat de voeding goed verteerbaar is voor uw kat. Daarnaast zorgt het hoge eiwitgehalte ervoor dat het voer zeer smakelijk is. 

Almo Nature Daily Mousse met Kip is slechts beperkt aangevuld met vitaminen en mineralen. Op deze manier vormt het een uitgebalanceerde maaltijd met een perfect voedingsprofiel. Het taurine dat aanwezig is in het voer blijkt een essentieel onderdeel voor katten. Deze stof wordt namelijk niet in voldoende mate aangemaakt door de kat zelf en dient dus aangevuld te worden. Het helpt om zowel het gezichtsvermogen, als de hartfunctie van uw kat te ondersteunen. Daarnaast zorgt taurine ervoor dat de huid en vacht van uw kat verzorgd worden. Almo Nature Daily Mousse met Kip geeft uw kat een glanzende vacht en een mooie gezonde huid. Dankzij de hoge mate van natuurlijke ingrediënten zit het voer vol met voedingsstoffen en is het rijk van smaak. Hierdoor zal vrijwel elke kat ervan smullen. 

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Almo Nature Daily Mousse met Kip tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse met Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 
Voedingstabel Almo Nature Daily Mousse met Kip

Gewicht in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110 – 140 (35 droogvoer)
6 165 (55 droogvoer)
8 220 (70 droogvoer)
10 275 (85 droogvoer)
12 330 (105 droogvoer)

 

 

Ingrediënten Almo Nature Daily Mousse met Kip

Vlees en nevenproducten (kip 4%), mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Daily Mousse met Kip op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Jelly met Kip. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.

https://www.brekz.nl/28936-home_default/almo-nature-daily-mousse-met-kip-85-gram.jpg
12.75 2019/01/01
Katten vinden het lekker. Dat is het belangrijkste
Betere kwaliteit eten. De kat vindt het lekker.Gemakkelijk dat het aan huis geleverd wordt.
snelle levering, top!! ook heel tevreden over de prijzen!
Zeer goede correcte service!
24377
13768
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
24 x 85 gram
€ 12,75 (€ 6,25/kg)
48 x 85 gram
€ 23,95 (€ 5,87/kg)
Almo Nature Daily Mousse met Konijn 85 gr

Almo Nature Daily Mousse met Konijn

Almo Nature Daily Mousse met Konijn is een hoogwaardige aanvullende voeding voor volwassen katten. De ingrediënten zijn allen van hoge kwaliteit en zijn volkomen natuurlijk. Zo bevat de voeding geen kunstmatige conserverings-, lok- en kleurstoffen. Mede hierom is de Almo Nature Daily Mousse met konijn zeer geschikt voor katten met een verminderde voedseltolerantie. Belangrijke bouwstoffen haalt uw kat uit de dierlijke eiwitten in deze maaltijd. Met de toevoeging van taurine, vitaminen en mineralen verkrijgt het product een uiterst evenwichtig voedingsprofiel. Taurine maken katten zelf onvoldoende aan en is onder meer belangrijk voor het gezichtsvermogen en de hartfunctie. Ook helpt de stof uw kat om zijn glanzende vacht en gezonde huid te behouden. Dankzij taurine, vitaminen en mineralen is de voeding niet alleen bijzonder lekker, maar ook nog eens erg gezond. Nogmaals de voordelen voor uw kat.

 • Erg smakelijk voer, geschikt voor katten met een beperkte voedseltolerantie
 • Hoogwaardige dierlijke eiwitten, goed verteerbaar en verdraagbaar
 • Evenwichtige voeding, met taurine en diverse vitaminen en mineralen
 • Natuurlijke voeding zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, lok- en kleurstoffen
   

Bij Brekz kunt u Almo Nature Daily Mousse met Konijn eenvoudig en goedkoop online bestellen. Maak gebruik van de voordeelverpakking of onze regelmatige aanbiedingen. Dan koopt u dit natvoer altijd tegen de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse met Konijn staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Almo Nature Daily Mousse met Konijn

Vlees en nevenproducten (konijn 4%), mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (9,5%), ruw vet (6%), ruwe vezel (0,4%), ruwe as (2%), vocht (81%), metaboliseerbare energie (881 kcal/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.100 IE/kg), vitamine D3 (140 IE/kg), vitamine E (10 mg/kg), taurine (490 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (4,4 mg/kg) [koper 1,1 mg/kg], Cassiagumm (3.000 mg/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Almo Nature raadt aan om de maaltijden van uw kat te verdelen in 60% natvoer en 40% droogvoer.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een andere aanvullende voeding van Almo Nature? Kijk dan eens bij Almo Nature Classic, bijvoorbeeld voor Almo Nature Classic Kip & Garnalen. Een volledig overzicht vindt u op de merkenpagina van Almo Nature

https://www.brekz.nl/28944-home_default/almo-nature-daily-mouse-met-konijn-85-gram.jpg
11.48 2019/01/01
Weinig additieven en mijn kat eet het graag.
M'n katten zijn er dol op. En jullie hebben ruime keus en gelukkig niet alleen uit kip gezien nm kat er allergies voor is.
24385
13772
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
24 x 85 gram
€ 12,75 (€ 6,25/kg)
€ 11,47 (€ 5,62/kg)
48 x 85 gram
€ 23,95 (€ 5,87/kg)
€ 21,55 (€ 5,28/kg)
Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Zalm 85 gr

Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Zalm 85 gr

Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Zalm 85 gr is een smakelijk natvoer met tonijn en zalm en is geschikt voor iedere kat. De Daily Mousse van Almo Nature is een hoogwaardige, aanvullende maaltijd met vis. Naast vis bevat hij ook groente, ei en rijst, zo krijgt uw kat een breed palet aan voedingsstoffen binnen. Het voer is in wel 11 smaken verkrijgbaar, zodat u regelmatig af kunt wisselen. Bovendien is het vrij van kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en hulpstoffen.

 • Met heerlijke stukjes tonijn en zalm
 • Natuurlijk natvoer, vrij van conserveringsmiddelen, kunstmatige hulpstoffen en kleurstoffen
 • Bevat plantaardige voedingsstoffen uit rijst, groente en ei
 • In een smakelijke mousse
 • Geschikt voor iedere kat

Bij Brekz kunt u het beste Almo Nature natvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Zalm 85 gr tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Zalm 85 gr staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Kabeljauw 85 gr​​​​​​​

Almo Nature adviseert om voor een optimaal voedingsevenwicht af te wisselen tussen soorten vlees- en vis, maar ook tussen droogvoer en natvoer. Aangeraden wordt om 60% droogvoer aan te vullen met 40% natvoer.

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Ingrediënten Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Kabeljauw 85 gr​​​​​​​

Vlees en dierlijke bijproducten, vis en vis bijproducten (tonijn 4%, kabeljauw 4%), mineralen, plantaardige vezelextracten.

Het vlees en alle andere ingrediënten die in deze voeding zijn verwerkt zijn van eersteklas kwaliteit huisdierenvoedsel. Het product is vrij van chemische hulpstoffen, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit natvoer, bijvoorbeeld een klassieke een maaltijdsverpakking met kipfilet? Kijk dan eens bij Almo Nature Classic Nature Kipfilet 55 gr.

https://www.brekz.nl/27932-home_default/almo-nature-daily-mousse-met-tonijn-zalm-85-gr.jpg
11.48 2019/01/01
31718
15392
Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Zalm 85 gr > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
24 x 85 gram
€ 12,75 (€ 6,25/kg)
€ 11,47 (€ 5,62/kg)
48 x 85 gram
€ 23,95 (€ 5,87/kg)
€ 21,55 (€ 5,28/kg)
Almo Nature Daily Mousse met Zalm 85 gr

Almo Nature Daily Mousse met Zalm

Almo Nature Daily Mousse met Zalm is natvoer dat u kunt geven aan alle soorten katten. Almo staat bekend om de samenstelling van haar voeding. Ze maken uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten en kijken daarbij enkel naar de voedingsbehoften van de kat. De kat is van nature een vleeseter. Het is daarom niet verwonderlijk dat het voer van Almo hoofdzakelijk uit vlees en vis bestaat. Almo Nature Daily Mousse met Zalm bestaat deels uit zalm. Daarnaast zijn er geen chemische toevoegingen gedaan aan het voer. Het voer is op een natuurlijke manier geconserveerd en er zijn geen lokstoffen of kleurstoffen aan toegevoegd. Doordat er enkel gebruik is gemaakt van natuurlijke producten is deze voeding tevens geschikt voor voedselgevoelige katten. Daarnaast geeft het de voeding een uitstekende smaak.
 
Almo Nature Daily Mousse met Zalm bevat een hoog aandeel aan dierlijke eiwitten. Dit zorgt, naast een sterke smaak, ook voor een hoge verteerbaarheid van het voer. Er is enkel een kleine hoeveelheid vitaminen en mineralen aan het voer toegevoegd om er een uitgebalanceerde maaltijd van te kunnen maken. Zo is taurine bijvoorbeeld extra in het voer aanwezig omdat katten dit van nature niet voldoende aanmaken. Taurine zorgt ervoor dat het gezichtsvermogen van de kat goed blijft en het ondersteunt de hartspier. Tevens helpt het stofje bij het verzorgen van de vacht. Door Almo Nature Daily Mousse met Zalm aan uw kat te geven krijgt deze een stralende vacht en een gezonde huid. Door gebruik te maken van natuurlijk producten biedt Almo een voedzame maaltijd met een goede smaak. Hierdoor zal menig kat er met plezier van smullen. 
 
Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Almo Nature Daily Mousse met Zalm tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse met Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Mousse met Zalm

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Almo Nature Daily Mousse met Zalm

Gewicht in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110 – 140 (35 droogvoer)
6 165 (55 droogvoer)
8 220 (70 droogvoer)
10 275 (85 droogvoer)
12 330 (105 droogvoer)

 

 

Ingrediënten Almo Nature Daily Mousse met Zalm

Vlees en nevenproducten, vis en nevenproducten (zalm 4%), mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Daily Mousse met Zalm op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.
 

https://www.brekz.nl/28945-home_default/almo-nature-daily-mousse-met-zalm-85-gram.jpg
11.48 2019/01/01
Op aanraden van een collega dit product gekocht voor onze katten. Ze vinden het heerlijk. Andere merken kattenvoer rukken vaak vies maar dit ruikt prima. Heel tevreden dus.
zeer snellel levering en goede kwaliteit minpuntje: op t blikje staat in een andere taal wat er in zit. op de website staat t wel in t nederlands maar dat roept wel twijfel op bij t bestellen. maar this goedgekomen :)
24387
13773
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
24 x 85 gram
€ 12,75 (€ 6,25/kg)
€ 11,47 (€ 5,62/kg)
48 x 85 gram
€ 23,95 (€ 5,87/kg)
€ 21,55 (€ 5,28/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Natvoer kat

Bij Brekz vindt u een uitgebreid assortiment met allerlei verschillende soorten nat kattenvoer. U heeft keuze uit meer dan tien verschillende merken 'natvoer kat! Op deze manier zit er altijd wat bij dat uw kat lekker vindt. Wanneer uw kat last heeft van de urinewegen wordt vaak natvoeding aangeraden. Het is voor deze katten namelijk belangrijk dat zij voldoende vocht opnemen. Omdat het lastig is om een kat te vertellen dat het meer moet drinken kan natvoeding een uitkomst bieden. Natvoeding voor de kat kan tot wel 85% uit water bestaan en zo dus al etend de opname van vocht stimuleren. Bij ons zijn online de beste producten voor uw kat te koop.

De houdbaarheidsduur van natvoer kat varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Assortiment natvoer kat

U vindt hier grote merken met een uitgebreid assortiment en kleine merken met specifieke voeding.
  

Royal Canin

Royal Canin is een bekend merk met kwalitatief hoogwaardig kattenvoer. Neemt u eens een kijkje in het overzicht van alle Royal Canin natvoer. Dit merk biedt verschillende smaken die voor uw kat of kitten geschikt zijn. Wanneer uw kat gezondheidsproblemen heeft kunt u kiezen voor Royal Canin Veterinery Diet natvoer kat. Dit voer mag alleen gebruikt worden na overleg met uw dierenarts!

 • Voor uw kitten die van de moedermelk af is kunt u bijvoorbeeld Royal Canin Kitten Instinctive nat kattenvoer bestellen.
 • Is uw kat gesteriliseerd, dan is Royal Canin Pouch Sterilised kattenvoer een perfecte keuze.    

Almo Nature natvoer kat

Almo Nature heeft misschien wel het meest uitgebreide aanbod. Met zalm of een andere vissoort, garnalen, rund, kip als hoofdingrediënt vindt u bij dit merk altijd wel een geslaagde maaltijd voor uw kat.

 • Voor een lekkere maaltijd voor de volwassen kat met kip en zalm kunt u kijken naar Almo Nature Daily Kip en Zalm
 • Voor een grote verpakking is onder andere het Almo Nature Classic Tonijn 140 gram blik een goede optie.
     

Schesir

Voor een vergelijkbare prijs kunt u kijken naar de blikjes natvoer van Schesir. Dit merk biedt voer aan met voornamelijk kip en vis.

 • Voor een fijne vismaaltijd kunt u kijken naar Schesir Tonijn met kleine ansjovissen
 • Is uw kat een kip liefhebber dan is Schesir Kipfilet beter geschikt.
     

Sheba

Sheba heeft een wat meer uiteenlopend assortiment nat kattenvoer als het om ingrediënten gaat.

 • U kunt uw kat verwennen met Sheba Selection Rund en Kalkoen in Saus
 • Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw kat blij te maken met Sheba Selection Konijn en Wild in Saus
            

Gourmet

Voor vergelijkbare smaken kunt u ook een kijkje nemen bij het assortiment van Gourmet.

Whiskas

Whiskas is misschien wel het meest bekende merk in dit assortiment. Dit merk biedt uiteenlopende smaken aan natvoer kat verpakt in zakjes en per kleine doos met meerdere verpakkingen te bestellen.

 • Voor uw kitten kunt u Whiskas Junior Classic in saus bestellen
 • Zoekt u natvoer voor uw senior kat, denkt u dan eens aan Whiskas Pouch Senior 7+ Classic in gelei.            

Hill's Prescription natvoer kat

Wanneer uw kat gezondheidsproblemen heeft of op dieet is zijn de producten van Hill's Prescription Diet  een perfecte optie! Dit merk biedt een variatie aan producten die uw kat helpen om zoveel mogelijk te herstellen. Dit voer mag alleen in overleg met of op advies van de dierenarts worden gevoerd.

 • Zo is Hill's Prescription Diet Y/D Blik kat een voeding die speciaal geschikt is voor katten met een te snel werkende schildklier.
     

Clinic

Het merk Clinic biedt in ons assortiment vooral natvoer producten voor katten met nierproblemen en/of blaasgruis.

 • Voor het verminderen van nierproblemen kunt u gebruik maken van Clinic FRI (nierproblemenblikvoer kattenvoer
 • Voor het verminderen van blaasgruis kunt u gebruik maken van Clinic FSC (blaasgruis) blikvoer kattenvoer
     

Compleet assortiment natvoer kat en droogvoer kat

Wij raden u aan om natvoer af te wisselen met droogvoer. Voor het complete aanbod aan zowel nat- als droogvoer kunt u een kijkje nemen bij ons overzicht kattenvoer.

Terug