Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Royal Canin natvoer kat

Bij Brekz vindt u natvoer van Royal Canin voor uw kat in varianten voor alle leeftijden. Of u nu regulier Royal Canin natvoer of Royal Canin Veterinary Diet producten zoekt; bij Brekz kunt u Royal Canin nat kattenvoer goedkoop een eenvoudig online bestellen!
Lees meer ..
Instinctive
Kitten
Senior
Light
Sterilised
Skin
Pediatric
Senior Consult
Speciaal

Instinctive

Kitten

Senior

Light

Sterilised

Skin

Pediatric

Senior Consult

Speciaal

Rassen

Instinctive

Royal Canin Pouch Adult Instinctive kattenvoer x12

Royal Canin Pouch Adult Instinctive kattenvoer

Royal Canin Pouch Adult Instinctive kattenvoer is een vaste voeding voor kittens die van de moedermelk af zijn en is tevens geschikt voor de moederpoes. De overstap van moedermelk naar vaste voeding is één van de belangrijkste fases in het leven van uw kitten. Uw kitten heeft een voeding nodig die zowel lekker is, als alle voedingsstoffen bevat die zij nodig heeft. Hierdoor leert uw kitten normaal te eten en krijgt zij alles binnen wat zij nodig heeft. Als uw kitten een slechte ervaring opdoet met een voeding omdat zij niet houdt van de smaak, geur of textuur van de voeding, kan dat nu, maar ook in het latere leven problemen opleveren. Essentiële voedingsstoffen zijn onontbeerlijk voor een goede groei. Daarom bevat deze voeding ingrediënten in een verhouding waar kittens van 4 tot 12 maanden instinctief de voorkeur aangeven. Een goede smaak, reuk en structuur van een voeding vergroten de kans op acceptatie van de voeding, nu en in de toekomst. In de tweede groeifase (4-12 maanden) van uw kitten zullen haar botten steeds sterker worden. De energiebehoefte van uw kitten in deze fase blijft groot, hoewel iets minder groot dan in de eerste groeifase. Deze voeding bevat alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om te voorzien in de energiebehoefte van uw kitten en ter ondersteuning van de groei en haar natuurlijke afweer. Tijdens de tweede groeifase (4-12 maanden leeftijd) is het immuunsysteem van uw kitten nog volop in ontwikkeling. Daarom ondersteunt deze maaltijd de natuurlijke weerstand van het kitten dankzij een complex van antioxidanten zoals vitamine E, vitamine C, taurine en luteïne. Adult Instinctive kattenvoer is makkelijk te kauwen en ook geschikt voor moederpoezen.

 • Bijzonder smakelijke voeding
 • Makkelijk te kauwen
 • Ondersteunt de natuurlijke weerstand
 • Speciaal ontwikkeld voor de overstap naar vaste voeding
 • Ook geschikt voor de moederpoes

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Pouch Adult Instinctive kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Pouch Adult Instinctive kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin Pouch Adult Instinctive kattenvoer

In de onderstaande tabel staat het aanbevolen aantal portieverpakkingen Royal Canin Pouch Adult Instinctive kattenvoer die u uw kat per dag hoort te geven. Wanneer u deze voeding combineert met het geven van droogvoer, dient u de hoeveelheden In grammen in de derde kolom aan te houden. Raadpleegt u altijd de aanwijzingen op de verpakking. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.


Voedingsadvies Royal Canin Pouch Adult Instinctive kattenvoer

 
Gewicht van de kat (kg) Portie verpakking 1 portieverpakking
aantal per dag gecombineerd met droogvoer (gram)
3 2 20-23g
4 2,5 29-34g
5 3 37-44g
6 3,5 45-53g

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Royal Canin Pouch Adult Instinctive kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, suiker.

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit (11,8%), ruw vet (4,5%), ruwe as (1,3%), ruwe celstof (0,8%), vochtgehalte (80%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (77 IE/kg), E1 (IJzer) (2,3 mg), E2 (Jodium) (0,15 mg), E4 (Koper): (1,1 mg), E5 (Mangaan) (0,7 mg), E6 (Zink) (7 mg).

Andere voeding?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer voor uw kitten? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Pouch Kitten kattenvoer.

https://www.brekz.nl/30049-home_default/royal-canin-pouch-adult-instinctive-kattenvoer.jpg
12.25 2019/01/01
Helaas ben ik teleurgesteld in de levering van mijn kattenvoer. De blikken waren merendeels ernstig ingedeukt en de leegte in de verzenddoos was opgevuld met enorme lappen plastic.
Sowieso goed voer en snel geleverd
Prima. Niets meer aan toe te voeren.
Heb steeds via Brekz gekocht, duidelijk en overzichtelijk platform. Correcte prijs en snelle levering.
Goede kwaliteit dijn vlees. Goede aflevering
Kwaliteit die ik verwacht had
alles goed geleverd, wel een dag later gekregen dan beloofd maar dit is geen ramp.
Snelle service Niks op aan te merken
De kat vind het gewoonweg geweldig
Brekz. nl was vroeger goedkoper als nu, volgens mij, maar wat fijn aan deze firma is dat de koerier waar zij mee samen werken. s'ochtends rond de middag komt i.p.v. rond etenstijd s'avonds. De bestelde dingen worden verpakt in een gebruikte doos maar komen wel goed aan.Vaak de volgende dag al. m.v.g. ANITA van heugten
Wordt graag gegeten door onze kat.fijne losse brokjes in een sausje. Goed verpakt en een nette en snelle levering.
Blijkbaar is dit het enige kattevoer dat onze 1- jarige kater lust!
schnelle lieferung, super
kat is zeer tevreden over het eten en ik over de service
Royal Canin Instinctive is een hoogwaardig kattenvoer, mijn kat is altijd uiterst tevreden na dit maaltje!
22180
13175
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
In Gelei
€ 12,25
In Saus
€ 12,25
2 x In Saus
€ 23,49
2 x In Gelei
€ 23,49
1 x Saus + 1 x Gelei (24 zakjes)
€ 23,49
4 x In Saus
€ 44,75
2 x Saus + 2 x Gelei (48 zakjes)
€ 44,75
4 x In Gelei
€ 44,75
Royal Canin Instinctive 7+ kattenvoer in gravy 12 zakjes

Productinformatie Royal Canin Instinctive 7+ kattenvoer in gravy

Royal Canin Instinctive 7+ kattenvoer in gravy (in saus) is samengesteld volgens het voedingsprofiel, die van nature verkozen wordt door een oudere, volwassen kat. De keuze voor de juiste voeding voor uw kat is van groot belang. Daarnaast is het belangrijk dat de voeding alle essentiële voedingsstoffen bevat, die uw kat nodig heeft voor een optimale gezondheid. Nu uw kat zijn seniorjaren heeft bereikt, zal de voedingsbehoefte en voorkeuren anders zijn dan voorheen. De voeding zal mee moeten veranderen om de gezondheid te kunnen blijven ondersteunen. 

Ter ondersteuning van de gezonde nierfunctie bevat Royal Canin Instinctive 7+ een aangepast fosforgehalte. Het antioxidantencomplex helpt vrije radicalen te neutraliseren en draagt bij aan een optimale vitaliteit. Dit antioxidantencomplex is exclusief ontwikkeld voor Royal Canin producten. Dankzij de heerlijke geur en smaak zal zelfs de meest kieskeurige eter genieten van deze heerlijke, gezonde maaltijd.

Bij Brekz kunt u Royal Canin kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Instinctive 7+ in Gravy tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Instinctive 7+ in Gravy

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, schaal- en weekdieren, suiker.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (11%), overige koolhydraten (4,7%), zetmeel (4,3%), ruw vet (2,2%), ruwe as (1%), ruwe celstof (1,1%), vocht (80%), voedingsvezels (1,5%), mineralen (1%).

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine D3 (265 IE/kg), [E1] ijzer (1.8 mg/kg), [E2] jodium (0.02 mg/kg), [E4] koper (0.2 mg/kg), [E5] mangaan (0.6 mg/kg), [E6] zink (6 mg/kg).

Voedingsadvies Royal Canin Instinctive 7+ in Gravy

In de onderstaande tabel staat het aanbevolen aantal portieverpakkingen van Royal Canin Instinctive 7+, die u uw kat per dag hoort te geven. Wanneer u deze voeding combineert met het geven van droogvoer, dient u de hoeveelheden aan te houden die in de laatste kolom staat aangegeven. Raadpleeg altijd de aanwijzingen op de verpakking. Zorg ook altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het na openen goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Instinctive 7+ in Gravy staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingstabel Royal Canin Instinctive 7+

Gewicht van de kat (kg) Natvoer Droog- en natvoer
3 kg 2¼ zakje 1 zakje + 26 g droogvoer
4 kg 3 zakjes 1 zakje + 36 g droogvoer
5 kg 3¼ zakje 1 zakje + 45 g droogvoer
6 kg 3¾ zakje 1 zakje + 54 g droogvoer

Ander product?

Zoekt u een droogvoeding voor uw binnenkat van 7+? Kijk dan naar Royal Canin Indoor 7+ kattenvoer. Gaat uw oudere kat ook regelmatig naar buiten? Dan kunt u kijken naar Royal Canin Outdoor 7+ kattenvoer.

https://www.brekz.nl/30046-home_default/royal-canin-pouch-instinctive-7-kattenvoer.jpg
13.25 2019/01/01
Klant-prijsvriendelijk. Grote producten keuze. Snelle levering.
Top! Goedkoper dan de rest en we bestellen er al een aantal jaar nu en super tevreden zoals altijd! Bedankt weer!!!
Kattenvoer voor senioren is prima. Alleen de bezorging was waardeloos. 2 zakken va 10 kg en nog wat blikken, dus ongeveer 25 kg. Pakket bij buren bezorgd, ongeveer 100 m. verderop. Bij navraag kreeg ik een telefoontje van de Chauffeur dat ik het pakket daar kon gaan halen. Hij had het maar in de tuin gezet. Later heeft hij alles toch bij mij bezorgd. Doos was wel aangevreten door de hond van de buren. Iki ben hier ontevreden over!
Snelle levering van de bestelde goederen :)
Goed product, hoogwaardige kwaliteit.
onze poes eet dit graag en de prijs is ok.
De doos waarin de pakjes kattenvoer gezeten heeft, was flink beschadigd.Zelfs de doosjes van het kattenvoer waren beschadigd.Nog nooit meegemaakt bij brekz.nl m.v.g. ANITA van heugten
Super mooi vlees en blijkbaar ook heel lekker. De eerste keer dat er niets meer overblijft en ze echt voldaan zijn
22199
13181
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
In Saus
€ 13,25
2 x In Saus
€ 25,25
4 x In Saus
€ 48,49

Kitten

Royal Canin Pouch Kitten kattenvoer x12

Royal Canin Pouch Kitten kattenvoer

De beste start in het leven krijgt uw kitten met de juiste voeding. Essentiële voedingsstoffen ondersteunen de ontwikkeling en groei van uw kitten tijdens deze belangrijke fase en lang daarna. Het afwennen van kittens van de moedermelk is niet makkelijk, vooral als de aangeboden voeding niet is aangepast aan de voedingsbehoeften en smaak van uw kitten. Daarom bevat Royal Canin Pouch Kitten kattenvoer ingrediënten in een verhouding waar kittens van 4 tot 12 maanden instinctief de voorkeur aangeven. Een goede smaak, reuk en structuur van een voeding vergroten de kans op acceptatie van de voeding, nu en in de toekomst. 

In de tweede groeifase (4-12 maanden) van uw kitten zullen haar botten steeds sterker worden. De energiebehoefte van uw kitten in deze fase blijft groot, hoewel iets minder groot dan in de eerste groeifase. Royal Canin Pouch Kitten kattenvoer bevat alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om te voorzien in de energiebehoefte van uw kitten en ter ondersteuning van de groei en haar natuurlijke afweer. Tijdens de tweede groeifase (4-12 maanden leeftijd) is het immuunsysteem van uw kitten nog volop in ontwikkeling. Royal Canin Pouch Kitten kattenvoer ondersteunt de natuurlijke weerstand van uw kitten dankzij een complex of antioxidanten zoals vitamine E, vitamine C, taurine en luteïne. Royal Canin Pouch Kitten kattenvoer is makkelijk te kauwen en ook geschikt voor moederpoezen. 

 • Bijzonder smakelijk
 • Makkelijk te kauwen
 • Ondersteunt de natuurlijke weerstand

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin nat kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Pouch Kitten kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Pouch Kitten kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
      

Voedingsadvies Royal Canin Pouch Kitten kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.


Voedingstabel Royal Canin Pouch Kitten kattenvoer

Leeftijd in maanden (Kitten)

Gelei

Saus
Porties Porties
1,5 2 - 2,5 2 - 2,5
2 2 - 2,5 2 - 2,5
3 2,5 - 3,5 2,5 - 3,5
4 3 - 4 3-4
6 3-4 3-4
9-12 3-4 3-4

   
Voedingstabel Royal Canin Kitten kattenvoer voor Zogende katten

Zogende Kat (kg)

Gelei

Saus
Porties Gram
3 2,75 - 4 2,75 - 4
5 4,5 - 6,75 4,5 - 6,75

  

Ingrediënten Royal Canin Pouch Kitten kattenvoer

Gelei: Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, melk en -bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, gist, suiker.
Saus: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, melk en -bijproducten, oliën en vetten, mineralen, gist, suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12%), ruw vet (4%), ruwe as (1,5%), ruwe celstof (0,6%), vochtgehalte (79%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (250 IE/kg), E1 [ijzer] (1,4 mg/kg), E5 [mangaan] (0,44 mg/kg), E6 [zink] (404 mg/kg).

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een droogvoer voor uw kitten of zogende moeder? Kijk eens bij Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer.

https://www.brekz.nl/30053-home_default/royal-canin-pouch-kitten-instinctive-kattenvoer.jpg
13.25 2019/01/01
Zeer goed product voor een zeer goede prijs.
Mijn katten vinden het erg smakelijk..ze groeien er goed van,
Er zijn 2 soorten: in saus en in gelei. Kat vindt beide even lekker maar de gelei variant is vele malen makkelijker uit de verpakking te krijgen.
Kat vindt het voer héérlijk.
De kitten vindt het heerlijk
Zeer tevreden over het Royal Canin kitten kattenvoer ,ook over het droogvoer ! Ben al langer klant bij Brekz en zeer tevreden over de snelle levering en de aankoopprijs !
Wij geven onze main coon kittens altijd royal canin en bij Brikz zijn ze altijd goedkoop, snel geleverd en je hoeft geen vermogen te besteden om het gratis te laten opsturen. Top Brikz.
Ik heb gekocht omdat het in de winkel een stuk duurder is.
Snelle levering, zoals beloofd en veeeeeel goedkoper dan in de winkel en op andere sites. Fijn dat er boven een bepaald bedrag geen verzendkosten betaald moeten worden (zelfs bij levering in België).
Het product geeft ik 5 sterren maar waarom het bedrijf DPD heeft gekozen als bezorgdienst is mij een raadsel. De chauffeur met het verstand van een aardbei stond achter het huis bij een dicht tuinhek, terwijl ik aan de voorkant met deur open stond te wachten.(ik zag hem aan komen rijden). Zie ik hem vervolgens wegrijden. Blijkt de nietsnut in het systeem had gezet, niet aanwezig en bericht achter gelaten. Helaas nog liegen ook. Ik direct bellen met DPD en zij probeerde deze hersenloze chauffeur te bereiken. Kortom, het pakket werd uur later alsnog bezorgd. Brekz, doe jezelf een plezier en dump DPD, vandaag nog.
correcte levering zoals altijd
Mijn kitten wil het prima eten. De brokjes in gel willen makkelijk uit het zakje in tegenstelling tot de brokjes in saus. Mijn kitten ziet er super uit, geen vieze oogjes, super zachte vacht en is heel kwiek en vrolijk.
Perfecte levering, correcte afhandeling, zeer scherpe prijs!
Mijn kitten eet heel graag de kitten instintive kaatenvoer van Royal Canin. Van zodra ze hoort dat de verpakking open gaat is ze daar.
Mijn kat vind het heerlijk hij eet niks anders
beste kattenvoer dat er is volgens onze katten
Lekker voordelig groot besteling en gratis bezorgd
Prima voeding, ziet er uit als echte stukjes vlees en ruikt ook echt lekker. De kat is er dol op.
De katjes smullen ervan alles goed en snel geleverd
22179
13174
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
In Saus
€ 13,25
In Gelei
€ 13,25
2 x In Saus
€ 25,25
2 x In Gelei
€ 25,25
1 x Saus + 1 x Gelei (24 zakjes)
€ 25,25
4 x In Saus
€ 45,25
2 x Saus + 2 x Gelei (48 zakjes)
€ 45,25
4 x In Gelei
€ 45,25
Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattenvoer

Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattenvoer

Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattenvoer is gemaakt voor kittens tot 4 maanden en voor zogende katten. In de fase tot 4 maanden stappen kittens over van moedermelk op vaste voeding. Dit kan op meerdere gebieden een flinke stap zijn. Het voer ruikt anders en heeft een andere textuur. Daarnaast dient de weerstand van de kleine kat opgebouwd te worden. Mede hierom zijn ze gebaat bij voeding die helpt om de weerstand te ondersteunen. Dankzij onze aanbiedingen ervaart u bij ons altijd een aanbod waarin alleen de beste producten te koop zijn.

Om de overgang van moedermelk naar vaste voeding gemakkelijker te maken heeft Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattenvoer een zeer zachte textuur. Hierdoor hoeven de kittens niet direct te wennen aan de harde textuur van brokken. Daarnaast bevat dit voer een optimaal voedingsstoffenprofiel die is aangepast aan de instinctieve voorkeur van uw kitten. Door de toegevoegde antioxidanten wordt de natuurlijke weerstand van uw kitten versterkt waardoor deze beter gezond blijft.

Ingrediënten Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, melk en -bijproducten, oliën en vetten, mineralen, gist, suiker.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Leeftijd in weken Gewicht (3kg) Gewicht (5kg)
5-6 ¾ 1
6-7 ¾ 1
7-8 1 1 ¼
8-12 1 ¼ 1 ½
12-16 1 ¼ 1 ¾


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Voedingsanalyse

Vitamine D3: 290 IE, E1 (IJzer): 3,5 mg, E2 (Jodium): 0,1 mg, E4 (Koper): 0,9 mg, E5 (Man-gaan): 1,1 mg, E6 (Zink): 11 mg.

Ander merk?

Bent u in plaats van Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattenvoer op zoek naar ander droog kattenvoer voor uw kat kijk dan bij al onze merken droog kattenvoer! U kunt bijvoorbeeld kijken naar Royal Canin Babycat Milk Kittenmelk of naar Royal Canin Kitten 36 kattenvoer. U kunt daarnaast ook op onze Kitten pagina voor andere producten voor uw kitten.
 

https://www.brekz.nl/30058-home_default/royal-canin-babycat-instinctive-mousse-kattenvoer.jpg
25.95 2019/01/01
Was een cadeau voor kittenopvoeders, die zijn er blij mee
Ik kreeg onlangs een kitten van 5 weken oud die ongeveer 500 gr woog. Ze was maar ietsiepietsie groot. De moeder had haar kittens rond 2-3 weken aan hun lot overgelaten. Ze kon nog geen vaste voeding eten maar wou ook geen melk meer drinken. De dierenarts raadde mij dit product aan en het gaat fantastisch. Mijn kitten weegt nu 2 weken later iets meer dan 800 gr. Ondertussen eet ze ook al harde korreltjes. Dit product is echt een aanrader om kittens te helpen over te schakelen naar vaste voeding.
Goed en super snel bezorgd
de kittens zijn er dol op!
Fijne mousse, aantrekkelijk voor moeder poes en kittens
onze 7 katten zijn er dol op!..De grote katten krijgen dit product als toetje..en de kittens als goede ondersteunende voeding. Krachtvoer die doet wat het belooft, super om te merken!
Ze vinden het heerlijk echt een aanrader
Ik vind dit goed gaan bestellen via internet
Goed product in de winkels altijd uitverkocht dus dit is de perfecte oplossing. Alleen het hoeft niet in een mega doos verzend te worden ....
Mijn kittens en moederpoes doen het er heel goed op. Ik heb dit product al eerder gehad en ben tot nog toe heel tevreden over.
22207
13185
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 12
€ 25,95
2 x 12 blikken
€ 49,95

Senior

Royal Canin Pouch Ageing +12 kattenvoer x12

Royal Canin Pouch Ageing +12 kattenvoer

Royal Canin Pouch Ageing +12 kattenvoer is een heerlijke, complete natvoeding in een handige portieverpakking voor katten ouder dan 12 jaar. Ouder wordende katten hebben andere voedingsbehoeften dan hun jeugdige soortgenoten. Samen met de veranderingen in voedingsstoffen die uw maatje nodig heeft, zal ook het soort voeding waaraan hij instinctief de voorkeur geeft, veranderen. Daarom is het belangrijk dat de voeding van uw ouder wordende kat wordt aangepast. Om er zeker van te zijn dat uw kat de specifieke voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft om gezond te blijven, is het belangrijk om een hoogwaardige voeding te geven die ook erg smakelijk is.

Met name de gewrichten hebben tijdens het ouder worden meer ondersteuning nodig om gezond en fit te blijven.
Om moeiteloos te kunnen blijven bewegen zijn gezonde gewrichten erg belangrijk. Royal Canin Ageing 12+ is speciaal samengesteld voor seniorkatten met voedingsstoffen, zoals de omega 3 vetzuren, EPA en DHA, die de gewrichten helpen te ondersteunen. Daarnaast bevordert het aangepaste fosforgehalte de gezonde nierfunctie van uw huisdier. Omdat ook bij katten smaken verschillen is Royal Canin Ageing 12+ beschikbaar in een heerlijke saus, gelei of als droogvoeding met heerlijke krokante brokjes. Volg de voedingsrichtlijnen als u van plan bent om de kat gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.

Bij Brekz kunt u Royal Canin kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Pouch Ageing 12+ kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Voedingsadvies Royal Canin Pouch Ageing +12 kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Pouch Ageing +12 kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingstabel Royal Canin Pouch Ageing 12+ kattenvoer

Gewicht van de kat (kg) Enkel natvoer (zakjes) Natvoer + droogvoer
3 kg 2 1 zakje + 22 g
4 kg 1 zakje + 31 g
5 kg 3 1 zakje + 40 g
6 kg 1 zakje + 48 g

Ingrediënten Royal Canin Pouch Ageing +12 kattenvoer

Gelei : vlees en dierlijke bijproducten, vis en visbijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen. olie en vetten, plantaardige bijproducten, suiker.
Saus: vlees en dierlijke bijproducten, graan, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, olie en vet, mineraalstoffen, week- en schaaldieren, suiker.

Analytische bestanddelen
Gelei: ruw eiwit (9.5%), ruw vet (4.5%), ruwe vezel (1.0%), ruwe as (1.1%), calcium (0.14%), fosfor (0.11%), magnesium (0.011%).
Saus: ruw eiwit (10.0%), ruw vet (4.0%), ruwe vezel (0.8%), ruwe as (1.5%), calcium (0.13%), fosfor (0.12%), magnesium (0.016%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Gelei: vitamine D3 (280 IE/kg), ijzer (2,5 mg/kg), jodium (0,02 mg/kg), koper (0,2 mg/kg), mangaan (0,8 mg/kg), zink (8 mg/kg).
Saus: vitamine D3 (230 IE/kg), ijzer (3,6 mg/kg), jodium (0,1 mg/kg), koper (0,9 mg/kg), mangaan (1,1 mg/kg), zink (11 mg/kg), calciumsulfaat (1,5 g/kg).

Ander kattenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Royal Canin Pouch Ageing +12 kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Royal Canin kattenvoer. Hier vindt u onder andere Royal Canin Ageing +12 kattenvoer en Royal Canin Ageing Sterilised 12+ kattenvoer.

https://www.brekz.nl/30038-home_default/royal-canin-pouch-ageing-12-kattenvoer.jpg
13.25 2019/01/01
Snelle en goede levering! Was een beetje huiverig om er te bestellen omdat er best veel slechte recensies zijn maar ik ben zeer tevreden! Volgende maand bestel ik er weer!
Altijd netjes en snel geleverd!
Mijn 15-jarige Sofie smult er van!
1 a 2 keer per maand doe ik een herbestelling van kattenvoer. Goede service en binnen de juiste tijd weer geleverd :-)
Onze kat eet maar dit (het is een oude kat), dus van het product zijn we zeer tevreden. Van Brekz heb ik ook geen klagen, in tegendeel, alles correct afgehandeld.
onze poes lust dit wel, Spijtig dat de verpakking van de drie dozen die ik besteld had , helemaal ingedrukt waren, waarschijnlijk omdat er een zak korrels van vier kilo boven op gelegd was. Wel moeilijk nu om op te bergen.
Zeer tevreden, levering super snel. Vriendelijk bedankt
alles wat we besteld hebben word graag door onze zes poezen smakelijk op ge eten. de bestelling was ook snel doe zo voort mooi werk!
Beste, kwaliteit, service en levering zijn zeker 5 sterren waard
Prima afhandeling en goed voer.
Voer wordt goed verdragen door poes met braakneigingen.
top service - 100% fiable
22205
13184
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
In Saus
€ 13,25
In Gelei
€ 13,25
2 x In Saus
€ 25,25
2 x In Gelei
€ 25,25
1 x Saus + 1 x Gelei (24 zakjes)
€ 25,25
4 x In Saus
€ 48,49
2 x Saus + 2 x Gelei (48 zakjes)
€ 48,49
4 x In Gelei
€ 48,49

Light

Royal Canin Pouch Ultra Light kattenvoer x12

Royal Canin Pouch Ultra Light kattenvoer

Royal Canin Pouch Ultra Light kattenvoer is een pak met verschillende smaken Ultra Light voeding in gelei en saus. Een verpakking bevat 12 zakjes van 85 gram. Uw kat op een optimaal gewicht behouden, voor haar ras en leeftijd, is belangrijk maar niet altijd gemakkelijk. Met deze voeding helpt u uw kat de hoeveelheid calorieën die zij opneemt met wel 19% te verminderen en gewichtstoename te beperken. De voeding die uw kat krijgt om op gewicht te blijven speelt ook een rol in het behouden van de spiermassa. Zo bevat deze Ultra Light voeding een hoog eiwitgehalte dat uw kat helpt haar spiermassa te behouden, terwijl tegelijkertijd het verlaagde caloriegehalte een ongewenste gewichtstoename helpt beperken. Bovendien helpt een aangepast mineralengehalte in de voeding bij de ondersteuning van gezonde urinewegen. Door het aanbevolen voedingsadvies in acht te nemen kunt u het lichaamsgewicht van uw kat makkelijker onder controle houden. 

 • Bevat een verlaagd energiegehalte 
 • Helpt de spiermassa te behouden
 • Aangepast mineralengehalte ondersteunt de urinewegen
 • Voor meer controle over het lichaamsgewicht
 • Geschikt voor iedere kat

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Pouch Ultra Light kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Pouch Ultra Light kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
      

Voedingsadvies Royal Canin Pouch Ultra Light kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Door het aanbevolen voedingsadvies in acht te nemen kunt u het lichaamsgewicht van uw kat makkelijker onder controle houden.

Voedingstabel Royal Canin Pouch Ultra Light kattenvoer

Volw. Gewicht van de kat (kg) Ideale gewicht Overgewicht
Aantal zakjes Aantal zakjes
3 3 -
4 4 3
5 5 4
6 6 4,5
7 - 5,5

     
Ingrediënten Royal Canin Pouch Ultra Light kattenvoer

In saus

Vlees en dierlijke bijproducten (kip en varkensvlees), graan, ei en ei bijproducten, plantaardige bijproducten, mineralen, suiker (max. 0,5%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10,2%), ruw vet (2,2%), ruwe as (1,6%), ruwe celstof (1%), vochtgehalte (82,5%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Zink (30 mg/kg), mangaan (4 mg/kg), jodium (0,2 mg/kg), seleen (0,05 mcg/kg), ijzer (20 mg/kg), koper (3 mg/kg), vitamine A (15.000 IU/kg), vitamine D3 (170 IU/kg),vitamine E (59 mg/kg), vitamine B1 (30 mg/kg),vitamine B2 (3 mg/kg), vitamine B5 (4 mg/kg), vitamine B6 (2 mg/kg), vitamine B12 0,009 mg/kg), vitamine B3 (15 mg/kg), Biotine (0,045 mg/kg), foliumzuur (0,3 mg/kg), Choline (530 mg/kg), L-Carnitine (40 mg/kg), Taurine (500 mg/kg)
    

In gelei

Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, graan, suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11%), ruw vet (2%), ruwe as (1,4%), ruwe celstof (1,2%), vochtgehalte (82,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (55 IE/kg), ijzer (0,4 mg/kg), Jodium (0,1 mg/kg), koper (0,9 mg/kg), mangaan (0,11 mg/kg), zink (1,1 mg/kg), L-carnitine (35 mg/kg).
    

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een droogvoer voor het behoud van een gezond gewicht? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Fit 32 kattenvoer. 

https://www.brekz.nl/30035-home_default/royal-canin-pouch-ultra-light-kattenvoer.jpg
13.75 2019/01/01
prima product om je kat op gewicht te krijgen en te houden
Onze "te zware" kat vind ze heerlijk. Nu afwachten of hij hiervan afvalt zonder dat zijn gezondheid wordt aangetast.
Een goede service. Lage prijzen en de volgende dag geleverd. Top Mijn katten zijn er dol op ..
Onze kat ziet geen kans om het zakje in een keer op te eten, dus het werkt
Snelle levering, dus tevreden.
Snelle levering maar het droogvoer was het verkeerde type.
Het product is prima en werd snel geleverd
Prima kwaliteit en 60% van de prijs die ik in de winkel betaal. Werd iets later bezorgd dan geadverteerd.
22201
13182
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
In Saus
€ 13,75
In Gelei
€ 13,75
2 x In Saus
€ 25,25
2 x In Gelei
€ 25,25
1 x Saus + 1 x Gelei (24 zakjes)
€ 25,25
4 x In Saus
€ 48,49
2 x Saus + 2 x Gelei (48 zakjes)
€ 48,49
4 x In Gelei
€ 48,49

Sterilised

Royal Canin Sterilised kattenvoer 12 zakjes

Productinformatie Royal Canin Sterilised kattenvoer 12 zakjes

Royal Canin Sterilised kattenvoer (12 zakjes) is speciaal ontwikkeld voor gecastreerde of gesteriliseerde volwassen katten. Gecastreerde en gesteriliseerde katten hebben, vergeleken met hun nog niet geopereerde soortgenoten, andere voedingsbehoeften. Door alle lichamelijke veranderingen vermindert de energiebehoefte van uw kat. Het aangepaste energieniveau en de gematigde hoeveelheid vet in deze voeding, helpen uw gecastreerde of gesteriliseerde kat het ideale gewicht te behouden. Daarnaast bevat deze natvoeding een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen, die helpen om de gezonde urinewegen van uw huisdier te ondersteunen.

Het is gemakkelijker een goede voeding aan de kat te blijven geven als zij deze met smaak verorbert. Royal Canin Sterilised wordt door volwassen katten bijzonder smakelijk gevonden. De optimale hoeveelheid voedingsstoffen helpen de algemene gezondheid van uw kat zo optimaal mogelijk te behouden. Omdat ook bij katten smaken verschillen, is Royal Canin Sterilised natvoer verkrijgbaar in zowel gelei als in saus. Daarnaast heeft dit voer ook een variant in de vorm van een heerlijke, krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als u van plan bent om gemengd te voeren, zodat uw huisdier de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.  

Bij Brekz kunt u Royal Canin kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Sterilised kattenvoer 12 zakjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Sterilised kattenvoer in gelei

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, plantaardige eiwitextracten, suiker.

Analytische bestandsdelen:
Ruw eiwit: 9%, Ruw vet: 2,1%, Ruwe as: 1,5%, Ruwe celstof: 1,5%, Vochtgehalte: 82,5%.

Toevoegingsmiddelen (per kg):
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 73 IE, E1 (IJzer): 11 mg, E2 (Jodium): 0,55 mg, E4 (Koper): 4,5 mg, E5 (Mangaan): 3 mg, E6 (Zink): 30 mg.

Ingrediënten Royal Canin Sterilised kattenvoer in saus

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker.

Analytische bestandsdelen:
Ruw eiwit: 9%, Ruw vet: 2,5%, Ruwe as: 1,6% , Ruwe celstof: 1,5%, Vochtgehalte: 81,5%.

Toevoegingsmiddelen (per kg):
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 40 IE, E1 (IJzer): 4,5 mg, E2 (Jodium): 0,5 mg, E4 (Koper): 3mg, E5 (Mangaan): 1,5 mg, E6 (Zink): 15 mg.

Voedingsadvies Royal Canin Sterilised kattenvoer (in zakjes)

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsdavies Royal Canin Sterilised kattenvoer

Volw. Gewicht van de kat (in kilogram)

Alleen portie natvoer

Droogvoeding +portie natvoer

Porties

Gram droogvoeding

Portie

3

3 30  1

4

3 1/2 40 

5

4 50 

6

4 1/2 60 

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Pouch Sterilised kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een complete droogvoeding voor uw gesteriliseerde of gecastreerde kat? Kijk dan eens naar Royal Canin Sterilised 37 kattenvoer. Is uw kat ouder dan 7 jaar? Dan kunt u kijken naar Royal Canin Sterilised 7+ kattenvoer.

https://www.brekz.nl/33733-home_default/royal-canin-pouch-sterilised-kattenvoer.jpg
11.75 2019/01/01
Gezond eten voor de kat mooie vacht en goed voor hun tanden
Ze geniet er iedere dag van!
De katten zijn er dol op!
Top. Ze vindt het lekker
We hadden een volledig nieuwe bestelling geplaatst en ook deze was goed verzorgd aangekomen.Het was in orde .Bedankt.
Onze Bieber vind Dit super lekker is het mooi gezond en een super zachte vacht
Hallo ik ben zeer tevreden met alles wat ik bij jullie al voor mijn 3katten heb gekocht. En ook de bezorging is prima en snel. Hoop op een lange samenwerking! Riä.
Kwaliteit voeding voor een betaalbare prijs. Mijn kat is er gek op!
Onze poes vindt dit natvoer heerlijk. Het ruikt lekker, de stukjes zijn makkelijk om op te pakken en te eten voor de poes. Fijn dat ook natvoer afgestemd is op de gesteriliseerde kat
Zeer goede kwaliteit en super snelle levering -top
De levering was heel vlot. De pies vindt de voeding heel lekker. Dagelijks krijgt ze 1 zakje
Lekker voordelig en snelle service, ik blij, mijn kat blij, heb mijn adresje gevonden, TOP!!!
Zoals altijd weer alles snel en stipt op tijd geleverd! En pluspunt ; het mailtje dat je vooraf krijgt met het uur van levering ;TOP!
Perfect geleverd ! Altijd op tijd en gewenst moment nog altijd tevreden
Mijn katten zijn er dol op.
poezen vinden het lekker,eerst het sausje en dan de malse brokken.vragen om nog. DKH
gewoon TOP!!!!! Bedankt voor de vlotte bediening.
Perfect verpakt natvoer voor mijn gekastreerde jonge kater van 8 maanden. Ik meng het met droogvoer en doe zo 3 dagen met een zakje.
22184
13177
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
In Saus
€ 11,75
In Gelei
€ 11,75
2 x In Saus
€ 22,25
2 x In Gelei
€ 22,25
1 x Saus + 1 x Gelei (24 zakjes)
€ 22,25
4 x In Saus
€ 42,75
2 x Saus + 2 x Gelei (48 zakjes)
€ 42,75
4 x In Gelei
€ 42,75
Royal Canin Indoor Sterilised in Gravy kattenvoer x12

Productinformatie Royal Canin Indoor Sterilised in Gravy kattenvoer x12

Royal Canin Indoor Sterilised in Gravy kattenvoer x12 is een smakelijk kattenvoer dat speciaal is gemaakt voor binnenkatten. Binnenkatten leiden een minder actief leven en hebben daardoor een voeding nodig die speciaal op hun levensstijl is afgestemd. Katten die vaak binnen zijn lopen namelijk het risico gezondheidsproblemen te ontwikkelen. 

Royal Canin Indoor Sterilised in Gravy kattenvoer x12 is speciaal bereid om te voldoen aan de behoeften van uw binnenkat. Het is aangepast aan de energiebehoefte van de gemiddelde binnenkat en is gemaakt met veel water, waardoor uw kat zich na een maaltijd eerder voldaan voelt. Hierdoor beperkt u ook het aantal calorieën dat uw kat binnenkrijgt. Om de kwetsbare urinewegen van uw binnenkat te beschermen, bevat dit voer naast water ook een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen. Bovendien helpt dit voer met voorkomen dat de ontlasting van uw kat een onaangename geur heeft. 

Bij Brekz kunt u Royal Canin Indoor Sterilised in Gravy kattenvoer x12 goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Royal Canin Indoor Sterilised in Gravy kattenvoer x12

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, plantaardige eiwitextracten, suiker.

Toegevoegingsmiddelen (per kilogram):
Vitamine D3 (90 IE), ijzer (3 mg), jodium (0,21 mg), koper (1,6 mg), mangaan (0,9 mg), zink (9 mg).

Analytische bestanddelen: 

Ruw eiwit (9,0%), ruw vet (2,6%), ruwe vezel (1,8%), ruwe as (1,3%), vocht (81,0%). 

Technologische toevoegingen:
Clinoptilolite van sedimentaire oorsprong (0,2 mg / kg).

Voedingsadvies Royal Canin Indoor Sterilised in Gravy kattenvoer x12

Voedingstabel (complete portie):

Gewicht kat Hoeveelheid voer 
3 kg 3 maaltijdzakjes
4 kg 3 ½ maaltijdzakjes
5 kg 4 maaltijdzakjes
6 kg 4 ½ maaltijdzakjes

Voedingstabel (in combinatie met ander droogvoer Royal Canin Sterilised): 

Gewicht kat Hoeveelheid voer 
3 kg 40 - 48 gram + 1 maaltijdzakje
4 kg 58 - 70 gram + 1 maaltijdzakje
5 kg 76 - 92 gram + 1 maaltijdzakje
6 kg 94 - 114 gram + 1 maaltijdzakje

Het wordt aanbevolen om stapsgewijs gedurende een week over te stappen op dit voer, zodat uw kat tijd heeft om er aan te wennen. Verdeel de dagelijkse portie voer over minimaal twee maaltijden. Zorg altijd voor genoeg drinkwater bij het voer. 

De houdbaarheidsdatum van Royal Canin Indoor Sterilised in Gravy kattenvoer x12 staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander voer?

Als u nog een droogvoer van dit merk zoekt, kunt u bijvoorbeeld Royal Canin Sterilised Appetite Control eens bekijken. Een overzicht van het overige voer dat wij van Royal Canin hebben, kunt u vinden op onze overzichtspagina Royal Canin

https://www.brekz.nl/36773-home_default/royal-canin-indoor-sterilised-in-gravy-kattenvoer.jpg
12.49 2019/01/01
36679
16587
Royal Canin Indoor Sterilised in Gravy kattenvoer x12 > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 23,95
4 x 12 zakjes
€ 45,95
Royal Canin Indoor Sterilised in Jelly kattenvoer x12
https://www.brekz.nl/36774-home_default/royal-canin-indoor-sterilised-in-jelly-kattenvoer.jpg
12.49 2019/01/01
36682
16588
Royal Canin Indoor Sterilised in Jelly kattenvoer x12 > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 23,95
4 x 12 zakjes
€ 45,95
Royal Canin Indoor 7+ Sterilised kattenvoer x12
https://www.brekz.nl/36775-home_default/royal-canin-indoor-7-sterilised-kattenvoer.jpg
12.95 2019/01/01
36685
16589
Royal Canin Indoor 7+ Sterilised kattenvoer x12 > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 12,95
2 x 12 zakjes
€ 24,79
4 x 12 zakjes
€ 47,79

Skin

Royal Canin Skin & Coat VCN zakjes kattenvoer

Dierenartsvoeding waarschuwing

Royal Canin Skin & Coat zakjes VCN kattenvoer

Royal Canin Skin & Coat zakjes VCN kattenvoer is een heerlijk aanvullend natvoer en is geschikt voor katten van alle leeftijden. Deze heerlijke aanvullende maaltijd van Royal Canin is rijk aan gezonde visvetzuren. Zij helpen de barrièrefunctie van de huid te versterken en voeden de vacht, zodat zij gezond blijven en glanzend. Daarnaast helpt dit voer de concentratie van de urine omlaag te brengen en ondersteunt zij zo de urinewegen. De voeding bevat diverse vitaminen, mineralen en voedingsvezels die uw kat goed kan gebruiken in zijn gezonde dagelijks dieet. 

Een verpakking bevat 12 zakjes van 85 gram.

 • Zeer smakelijk aanvullend natvoer
 • Voor een mooie, glanzende vacht
 • Voedt de huid
 • Ondersteunt de urinewegen
 • Geschikt voor iedere kat ongeacht de leeftijd

Bij Brekz kunt u de beste Royal Canin kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Skin & Coat zakjes kattenvoer tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

Voedingsadvies Royal Canin Skin & Coat zakjes VCN kattenvoer

De houdbaarheid van Royal Canin Skin & Coat zakjes kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingstabel:

Mager Mager Optimaal gewicht Optimaal gewicht Overgewicht Overgewicht
Gewicht kat Gram Zakje Gram Zakje Gram Zakje
2kg 175 1 + 3/4 145 1 + 1/2 115 1 + 1/4
3kg 230 2 + 1/4 195 2 155 1 + 1/2
4kg 285 2 +2/3 235 2 + 1/4 190 2
5kg 330 3 + 1/4 275 2 + 3/4 220 2 + 1/4
6kg 380 3 + 3/4 315 3 + 1/4 250

2 + 1/2

7kg 420 4 + 1/4 350 3 + 1/2 280 2 + 3/4
8kg 465 4 + 3/4 385 3 + 3/4 310 3
9kg 505 5 420 4 + 1/4 335 3 + 1/4
10kg 545 5 + 1/2 455 4 + 1/2 365 3 + 3/4

 

Ingrediënten Royal Canin Skin & Coat zakjes VCN kattenvoer

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten, vis en -bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, gist, suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10%), ruw vet (1,7%), ruwe as (1,5%), ruwe celstof (1,5%), vocht (79%), overige koolhydraten (4%), zetmeel (3,7%), voedingsvezels (1,8%), vetten (1,7%), mineralen (1,5%), ruwe celstof (1,5%), EPA/DHA (0,14%). Metaboliseerbare energie: 880 kcal/kg.

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (275 IE/kg), [E1] ijzer (10 mg/kg), [E5] mangaan (3,1 mg/kg), [E6] zink (31 mg/kg), pentanatriumtrifosfaat (1 g/kg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een droogvoer voor vacht en tegen haarballen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Care Skin & Hairball kattenvoer . Een overzicht van al ons Royal Canin Vet Care Nutrition kattenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/23652-home_default/royal-canin-vcn-skin-coat-zakjes-kattenvoer.jpg
15.95 2019/01/01
eerste klasse product ons kat is een asiel kat en door de stress hadt hij veel haaruitval praktisch alles terug gegroeid. Dank U Brekz
25814
14101
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 15,95
2 x 12 zakjes
€ 30,25
3 x 12 zakjes
€ 43,49
4 x 12 zakjes
€ 57,49

Pediatric

Royal Canin VCN Pediatric Weaning blik kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin VCN Pediatric Weaning blik kattenvoer

Royal Canin VCN Pediatric Weaning blik kattenvoer is volledige voeding voor kittens van 4 weken tot 4 maanden oud. Dit is de groeifase en daarmee de belangrijkste periode in het leven van een kat. Daarom is goede voeding noodzakelijk. Het spijsverteringskanaal en het immuunsysteem zijn in deze fase nog kwetsbaar. Ook wanneer katten een nieuwe eigenaar krijgen, beleven ze veel stress en dit kan de gezondheid tijdelijk verslechteren. Ondersteunende voeding kan dan een goede optie zijn. De combinatie van ingrediënten in de juiste verhouding bevordert een gezonde spijsvertering. De aanwezige prebiotica en antioxidanten ondersteunen het immuunsysteem. In de voeding zit veel energie in kleine porties. Zo heeft uw kat minder volume aan voeding nodig en wordt de maag minder belast. Een tray bevat 12 blikken voer van 195 gram. 

 • Volledige voeding voor kittens tussen 4 weken en 4 maanden
 • Belangrijk in deze groeifase van hun leven
 • Bevordert een gezonde spijsvertering
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Belast de maag niet, omdat slechts kleine porties nodig zijn
 • Een tray bevat 12 blikken van 195 gram 
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin VCN Pediatric Weaning blik kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin VCN Pediatric Weaning blik kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin VCN Pediatric Weaning blik kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Royal Canin VCN Pediatric Weaning blik kattenvoer

Samenstelling

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, melk en -bijproducten, oliën en vetten, mineralen, gist, suiker.

Toevoegingsmiddelen / Nutritionele toevoegingsmiddelen (p/kg)

Vitamine D3 290 IE, E1 (ijzer) 23 mg, E2 (jodium) 0,5 mg, E4 (koper) 3,7 mg, E5 (mangaan) 6,8 mg, E6 (zink) 22 mg.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 10,5 %, Ruw vet 5,5 %, Ruwe as 1,8 %, Ruwe celstof 1 %.
 

Ander kattenvoer? 

Bent u niet op zoek naar blikvoer, maar naar droogvoer? Bekijk dan ons Royal Canin Vet Care Nutrition kattenvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere het Royal Canin VCN Pediatric Weaning kattenvoer. Dit zijn bijpassende brokken van hetzelfde soort.

https://www.brekz.nl/25102-home_default/royal-canin-vcn-pediatric-weaning-195-gr-blik-kattenvoer.jpg
30.25 2019/01/01
Prima na wens
25786
14092
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 blikken)
€ 30,25