Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Royal Canin Veterinary natvoer kat

Op deze pagina vindt u ons uitgebreide assortiment natvoer voor katten van Royal Canin Veterinary. Dit voer is speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van uw kat. Heeft uw kat bijvoorbeeld last van zijn nieren, van overgewicht of overgevoeligheid? Dan kunt u het perfecte voer voor hem hier vinden tegen de scherpste prijzen!
Lees meer ..
Urinary
Huid en Vacht
Overgevoeligheid
Overgewicht
Diabetes
Herstel
Nieren
Maag en darm

Urinary

Huid en Vacht

Overgevoeligheid

Overgewicht

Diabetes

Herstel

Nieren

Maag en darm

Urinary

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer

Productinformatie - Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer is speciaal voer voor volwassen katten met urinewegproblemen. Heeft u het idee dat uw kat last heeft bij het plassen? Dan kan uw dierenarts u speciaal voer voorschrijven ter ondersteuning van de urineweg. Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer ondersteunt de blaas waardoor uw kat zonder pijn of irritatie kan plassen. Alle producten in het Royal Canin Urinary S/O assortiment voor de kat voldoen aan de ‘High Dilution’ standaard en dragen daarom optimaal bij aan het oplossen van struvietstenen en blaasgruis.

Urinewegproblemen komen regelmatig voor bij katten en worden veroorzaakt door blaasstenen. Blaasstenen ontstaan door ophopingen van kristallen die in de urine zitten. Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer is speciaal gemaakt voor het laten verdwijnen van blaasstenen. Door een hogere vochtopname neemt de concentratie urine toe waardoor er minder kristallen in de urine zitten. Hierdoor ontstaan er geen blaasstenen meer. Het voer heeft een laag caloriegehalte en is geschikt voor katten die neigen tot overgewicht. 

Bij Brekz kunt u Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin kattenvoeding tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
  

Ingrediënten Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer

Samenstelling:
Plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, suikers.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (10.0%), ruw vet (3.5%), ruwe as (1.8%), ruwe celstof (1.0%), vochtgehalte (80.0%), taurine totaal (0.1%), calcium (0.22 gram), fosfor (0.19 gram), natrium (0.3%), magnesium (0.01%), kalium (0.18%), chloride (0.42%), zwavel (0.17%), calciumsulfaat (0.25 g/kg), DL-Methionine (0.03%).

Toevoegingsmiddelen: 
Natriumbisulfaat (0.5 gram).
  

Voedingsadvies Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende
drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. De voedingstabel staat op de verpakking. 
  

Ander voer? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Royal Canin S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer? Voor honden met urinewegproblemen zie Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer. Bent u op zoek naar ander dierenartsvoer voor uw kat, zie dan de overzichtspagina Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer.

https://www.brekz.nl/30842-home_default/royal-canin-urinary-so-moderate-calorie-pouch-kattenvoer.jpg
12.49 2019/01/01
Door dierenarts geadviseerd omdat de poes regelmatig ontsteking van de urinewegen heeft.
Zeer geschikt voor katten met urinaire problemen.
Mijn kater lust dit heel graag en het is goedkoper dan bij de dierenarts
Product snel geleverd, gunstig geprijsd
kat vindt het erg lekker jamaamam
Goede verhouding saus/stukjes.
ik ben er erg tevreden mee,omdat mijn kat ,dit erg lekker vind,en ik het kan afwisselen met harde brokken en deze zakjes,omdat mijn kat niks anders mag ,dus toch een beetje variatie voor hem..
Prima kwaliteit en snelle levering. Wel jammer dat de visproducten uit de handel zijn genomen!
Jammer dat de zakjes nu 85 gram zijn geworden ipv 100 gram. Is nergens te vinden
ik ben tevreden over dit product
Onze katten zijn er dol op. We hebben vier stuks en het was vroeger altijd een veldslag om elk van zijn eigen bordje te laten eten. Nu krijgen ze allemaal royal canin en hoeven we niet meer te supervisen, ze mogen van elkaar stelen zoveel ze willen, alles is hetzelfde :)
Perfecte levering
Uitstekende prijs!
De kat eet ze graag alleen jammer dat er geen variatie aan smaken is.
33623
15944
Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 85 g kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 23,95
4 x 12 zakjes
€ 46,95
8 x 12 zakjes
€ 84,95
Royal Canin Urinary S/O Morsels in Gravy kattenvoer

Productinformatie - Royal Canin Urinary S/O Morsels in Gravy kattenvoer 

Royal Canin Urinary S/O Morsels in Gravy kattenvoer is speciaal bereid voor ouder wordende katten die kampen met urinewegproblemen. Heeft u het idee dat uw kat het lastig vindt om te plassen? Dan kan uw dierenarts speciaal voer voorschrijven dat de urinewegen ondersteunt en weer gezond maakt. Alle producten in het Royal Canin Urinary S/O assortiment voor de kat voldoen aan de ‘High Dilution’ standaard en dragen daarom optimaal bij aan het oplossen van struvietstenen en blaasgruis.

Urinewegproblemen komen regelmatig voor bij katten en worden veroorzaakt door blaasstenen en -gruis. Blaasstenen en -gruis ontstaan door de ophoping van kristallen die in de urine zitten en kunnen pijn of irritatie bij uw kat veroorzaken. Door een hogere vochtopname ontstaat er meer urine waardoor de concentratie kristallen in de urine lager wordt. Royal Canin Urinary S/O Pouch Morsels in Gravy kattenvoer stimuleert de vochtopname, waardoor de vorming van nieuwe blaasstenen- en gruis vermindert. 

Bij Brekz kunt Royal Canin Urinary S/O Morsels in Gravy kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Urinary S/O kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
  

Ingrediënten Royal Canin Urinary S/O Morsels in Gravy kattenvoer

Samenstelling: 
Plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, suikers. 

Analytische bestanddelen: 
Ruw eiwit (10.0%), ruw vet (3.5%), ruwe as (1.8%), ruwe celstof (1.0%, vochtgehalte (80.0%), taurine totaal (0.1%), calcium (0.22 gram), fosfor (0.19 gram), natrium (0.3%), magnesium (0.01%), kalium (0.18%), chloride (0.42%), zwavel (0.17%), calciumsulfaat (0.25 g/kg), DL-Methionine (0.03%).

Toevoegingsmiddelen: 
Natriumbisulfaat (0.5 gram).
 

Voedingsadvies Royal Canin Urinary S/O Morsels in Gravy kattenvoer 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende
drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Urinary S/O Pouch Morsels in Gravy kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. De voedingstabel staat op de verpakking. 
  

Ander voer? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Royal Canin S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer? Voor honden met urinewegproblemen zie Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer. Bent u op zoek naar ander dierenartsvoer voor uw kat, zie dan de overzichtspagina Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer.

https://www.brekz.nl/30845-home_default/royal-canin-urinary-so-pouch-morsels-in-gravy-kattenvoer.jpg
12.49 2019/01/01
Mijn kat houdt niet van de patéversie, maar wel van deze heerlijke brokjes. Ze hebben ook lekker veel saus, wat hij super vindt. Voor een kat met nierproblemen is dit de ideale voeding. Je kan gerust in twee keer deze maaltijd voorschotelen. Mijn kat eet immers ook de droge brokken.
Perfecte levering zoals altijd!
onze kater mag dit zeer graag
Onze poes Nimo smult er heerlijk van
Goedkoper als bij de dierenarts, snelle bezorging
Gaat erin als koek
De poezen rennen achter me aan als ik deze zakjes ga halen. Ze vinden ze heerlijk
De brokjes vallen goed in de smaak bij Ari net zoals het natvoer.
Katten zijn erg blij met de voeding. Makkelijke website, alleen jammer dat een bestelling op vrijdag pas dinsdag geleverd wordt.
Topbedrijf. Is 1 keer iets misgegaan in de vele jaren dat ik hier bestel, maar werd gelijk rechtgezet.
Poes eet het heel graag, lekker!!!!
Te weinig gevarieerd. Helaas in 1 smaak.
Onze kater vindt het heerlijk. 2 verschillende smaken aangeschaft. Geen last van blaasgruis.
Goede service binnen 2 werkdagen alles bezorgd.
Ik geef mijn kat deze dieetvoeding op aanraden van de dierenarts reeds een jaar, omdat ze regelmatig een ontsteking heeft aan de urinewegen. Met een goed resultaat!
luke heeft mixed feelings over dit voer
Ik vind het zeer jammer dat de zakjes royal canin kip en rund niet meer te verkrijgen zijn deze vervanging is niet hetzelfde en bovendien zit er minder gewicht in mijn kat was gewoon aan de vorige (kip en rund) en katten houden niet zo van verandering er is ook weinig keuze in urinary diet poes was aan het gewend dus ik vind het spijtig
goed product jammer dat er maar 85 gram in zit terwijl de oude verpakking 100 gram was verder snel en goed geleverd
33624
15945
Royal Canin Urinary S/O Pouch Morsels in Gravy 85 g kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 23,95
4 x 12 zakjes
€ 46,95
8 x 12 zakjes
€ 84,95
Royal Canin Urinary S/O Pouch Loaf kattenvoer

Productinformatie - Royal Canin Urinary S/O Pouch Loaf kattenvoer

Royal Canin Urinary S/O Pouch Loaf 85 gr kattenvoer is voer speciaal voor de ouder wordende kat die kampt met urinewegproblemen. Heeft u het idee dat uw kat het lastig vindt om te plassen? Dan kan uw dierenarts speciaal voer voorschrijven dat de urinewegen van uw kat ondersteunt. Alle producten in het Royal Canin Urinary S/O assortiment voor de kat voldoen aan de ‘High Dilution’ standaard en dragen daarom optimaal bij aan het oplossen van struvietstenen en blaasgruis.

Urinewegproblemen komen regelmatig voor bij katten en worden veelal veroorzaakt door blaasstenen en -gruis. Blaasstenen en -gruis ontstaan door de ophoping van kristallen in de urine en kunnen irritatie of pijn bij uw huisdier veroorzaken. Royal Canin Urinary S/O Pouch Loaf 85 g kattenvoer is speciaal gemaakt om deze blaasstenen op te lossen. Door een verhoogde vochtopname neemt het aantal urine toe waardoor er een lager concentratie kristallen in de urine zit. Royal Canin Urinary S/O Pouch Loaf 85 g kattenvoer stimuleert de vochtopname waardoor er minder blaasstenen en -gruis zullen ontstaan.

Bij Brekz kunt Royal Canin Urinary S/O Pouch Loaf 85 g kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin kattenvoeding tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Urinary S/O Pouch Loaf 85 g kattenvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, mineralen, granen, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, suikers.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (11.0%), ruw vet (3.5%), ruwe as (2.2%), ruwe celstof (1.0%), vochtgehalte (79.5%), taurine totaal (0.1%), calcium (0.25 gram), fosfor (0.25 gram), natrium (0.3%), magnesium (0.02%), kalium (0.22%), chloride (0.4%), zwavel (0.23%), calciumsulfaat (0.35 g/kg), DL-Methionine (0.03%).

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine D3 (50 IE/kg), E1 (ijzer) (3.0 mg/kg), E2 (jodium) (0.3 mg/kg). E4 (koper) (2.5 mg/kg), E5 (mangaan) (0.9 mg/kg), E6 (zink) (9.0 mg/kg), natriumbisulfaat (0.5 gram).

Voedingsadvies Royal Canin Urinary S/O Pouch Loaf 85 g kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende
drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Urinary S/O Pouch Loaf 85 g kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. De voedingstabel staat op de verpakking.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander product dan Royal Canin S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer? Voor honden met urinewegproblemen zie Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer. Bent u op zoek naar ander dierenartsvoer voor uw kat, zie dan de overzichtspagina Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer.

https://www.brekz.nl/30846-home_default/royal-canin-urinary-so-pouch-loaf-kattenvoer.jpg
12.49 2019/01/01
Kan niet beter!!!
Ik ben niet tevreden ik had voor 110 euro besteld 14 dagen geleden er bleek 1 product niet voorradig dus heb ik gevraagd om mijn bestelling te splitsen en hetgeen wel in voorraad was op te sturen nu is er vanalles fout gegaan en heb ik nog steeds niks gekregen en altijd beloven ze dat ze het zullen opsturen ik ben het spuugzat deze voeding is in de winkel niet te verkrijgen daarom bestel ik het bij jullie
kat heeft al eerder de brokjes gehad en vond ze erg lekker helaas heeft ze van de volgende zending niet gegeten kater is dood , service erg goed heb alles terug kunnen zenden en mijn geld terug gekregen.
33625
15946
Royal Canin Urinary S/O Pouch Loaf 85 g kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 23,95
4 x 12 zakjes
€ 46,95
8 x 12 zakjes
€ 84,95
Royal Canin Urinary S/O (Combi) Pouch kattenvoer

Productinformatie - Royal Canin Urinary S/O (Combi) Pouch kattenvoer

Royal Canin Urinary S/O (Combi) Pouch kattenvoer is voer speciaal bereid voor katten die kampen met urinewegproblemen. Heeft u het idee dat uw kat het lastig vindt om te plassen? Dan kan uw dierenarts voeding voorschrijven die de urinewegen ondersteunt en gezond houdt. Alle producten in het Royal Canin Urinary S/O assortiment voor de kat voldoen aan de ‘High Dilution’ standaard en dragen daarom optimaal bij aan het oplossen van struvietstenen en blaasgruis.

Urinewegproblemen komen regelmatig voor bij katten en ontstaan door blaasstenen of -gruis. Blaasstenen of -gruis ontstaan door de ophoping van kristallen die in de urine zitten en kunnen irritatie en pijn bij de kat veroorzaken. Door een hogere vochtopname ontstaat er meer urine en vermindert de concentratie kristallen in de urine. Royal Canin S/O (Combi) Pouch kattenvoer stimuleert de vochtopname en zorgt daardoor voor een vermindering van blaasstenen, -gruis en urinestenen. Deze combiverpakking bevat zowel Loaf als Morsels in Gravy. 

Bij Brekz kunt Royal Canin Urinary S/O (Combi) Pouch kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Urinary kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
  

Voedingsadvies Royal Canin Urinary S/O (Combi) Pouch kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende
drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Urinary S/O (Combi) Pouch kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. De voedingstabel staat op de verpakking. 
  

Ander voer? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Royal Canin S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer? Voor honden met urinewegproblemen zie Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer. Bent u op zoek naar ander dierenartsvoer voor uw kat, zie dan de overzichtspagina Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer.

https://www.brekz.nl/30879-home_default/royal-canin-urinary-so-combi-pouch-kattenvoer.jpg
23.95 2019/01/01
Super fijn voer !!
Onze kat doet het er goed op, ze vondt het eten lekker.
Goede snelle levering!
Onze kat mag het graag dus het is goedgekeurd misschien in de toekomst ook rund aanbieden aub dan kan ik eens afwisselen
Goede voeding voor de kat, hij vindt het erg lekker!
Topproduct. En veel goedkoper dan bij de dierenarts
Aan de smaak niets op te merken ( daar het nog zeer gesmaakt wordt door men beestjes
Supersnelle levering. Duidelijk te traceren. Goeie prijzen.
Onze kat vind dit heel lekker
Wij maken al jaren gebruik van Brekz.be. en dat naar volle tevredenheid. Ook is de prijs zeer goed.
goed product katten vinden het lekker geen last meer van de nieren
Mijn kat vindt het heerlijk en het draagt ook nog bij aan zijn gezondheid.
Prima combinatie, al gaat de voorkeur van mijn katten uit naar de "gravy". Nodig voor 1 van de 2 katten maar beide krijgen dit voer
FFFFFFFFFF
Mijn kat had altijd SO beef en chicken maar dat is niet meer te verkrijgen. Deze variant vind hij gelukkig ook erg lekker.
33676
15948
Royal Canin Urinary S/O (Combi) Pouch kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 Loaf + 12 Morsels in Gravy
€ 23,95
24 Loaf + 24 Morsels in Gravy
€ 46,95
48 Loaf + 48 Morsels in Gravy
€ 84,95

Huid en Vacht

Royal Canin Skin & Coat zakjes kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Skin & Coat zakjes kattenvoer

Royal Canin Skin & Coat zakjes kattenvoer is een heerlijk aanvullend natvoer. De conditie van de vacht zegt veel over de gezondheid van uw geliefde huisdier. Een doffe vacht kan er op wijzen dat uw kat niet genoeg hoogwaardige voedingstoffen binnen krijgt. Deze smakelijke aanvullende maaltijd van Royal Canin is rijk aan gezonde visvetzuren. Zij helpen de barrièrefunctie van de huid te versterken en voeden de vacht, zodat deze gezond en glanzend blijft.

Royal Canin Skin & Coat is geschikt voor katten van alle leeftijden. Naast de vacht en huid ondersteunen, helpt dit voer de concentratie van de urine omlaag te brengen en ondersteunt zij zo de urinewegen. Deze voeding bevat diverse vitaminen, mineralen en voedingsvezels die uw kat goed kan gebruiken in zijn gezonde dagelijks dieet. 

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin kattenvoer online bestellen. Bekijk ons ruime assortiment en koop nu Royal Canin Skin & Coat zakjes kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Voedingsadvies Royal Canin Skin & Coat zakjes kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Royal Canin Skin & Coat zakjes kattenvoer zijn ook te combineren of af te wisselen met het droogvoer van Royal Canin Skin & Coat.

Voedingstabel

Gewicht kat Mager Mager Optimaal gewicht Optimaal gewicht Overgewicht Overgewicht
Gewicht kat Gram Zakje Gram Zakje Gram Zakje
2kg 155 2 130 1 + 1/2 105 1
3kg 205 2 + 1/2 170 2 135 1 + 1/2
4kg 255 3 210 2 + 1/2 170 2
5kg 295 3 + 1/2 245 3 200 2 + 1/2
6kg 335 4 280 3 + 1/2 225

2 + 1/2

7kg 375 4 + 1/2 315 3 + 1/2 250 3
8kg 415 5 345 4 275 3
9kg 450 5 + 1/2 375 4 + 1/2 300 3 + 1/2
10kg 485 5 + 1/2 405 5 325 4

Ingrediënten Royal Canin Skin & Coat zakjes kattenvoer

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, vis en -bijproducten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen
Vitamine D3 (IE/kg)    310
E1 (ijzer) (mg/kg)    9
E2 (jodium) (mg/kg)    0,4
E4 (koper) (mg/kg)    3,2
E5 (mangaan) (mg/kg)    2,9
E6 (zink) (mg/kg)    29

Technologische toevoegingsmiddelen
Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (g/kg)    0,2

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit (%)    9,8
Ruw vet (%)    4,3
Ruwe as (%)    1,7
Ruwe celstof (%)    1,3
Vochtgehalte (%)    78,3
Essentiële vetzuren (linolzuur - arachidonzuur) (%)    1,35
EPA en DHA (%)    0,11

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Royal Canin Skin & Coat zakjes kattenvoer, bijvoorbeeld een droogvoer voor een gezonde vacht en tegen haarballen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Care Skin & Hairball kattenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Vet Care Nutrition kattenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/31820-home_default/royal-canin-skin-coat-zakjes-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
34282
16162
Royal Canin Skin & Coat zakjes kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 13,95
2 x 12 zakjes
€ 26,95
3 x 12 zakjes
€ 38,95
4 x 12 zakjes
€ 50,95

Overgevoeligheid

Royal Canin Sensitivity Control zakjes kattenvoer

Royal Canin Sensitivity Control zakjes kattenvoer

Royal Canin Sensitivity Control zakjes kattenvoer is een speciale dieetvoeding voor volwassen katten, die uw dierenarts kan voorschrijven wanneer uw kat overgevoelig blijkt te zijn voor bepaalde voeding. Wanneer katten ouder worden lopen ze bijvoorbeeld moeilijker, of beginnen ze last te krijgen van hun spijsvertering. Intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen kan leiden tot huid- en vachtproblemen, of een slechte spijsvertering waardoor uw kat een ongezonde ontlasting heeft.

Royal Canin Sensitivity Control zakjes kattenvoer heeft een speciale receptuur die de gezondheid van uw kat ondersteunt. De voeding ondersteunt de weerstand van uw kat, verbetert de spijsvertering en zorgt ervoor dat zijn huid en vacht weer gezond worden. Het voer heeft namelijk een unieke eiwitbron van kip en rijst, waardoor de kans op allergische reacties aanzienlijk vermindert. Zo blijft uw kat gezond en gelukkig.

 • Speciaal voor katten met voedselallergie
 • Een speciale bron van eiwitten
 • Zeer goed verteerbaar voer
 • Prebiotica draagt bij aan een gunstige darmflora
 • Helpt de huid en vacht gezond te houden
 • Ieder zakje bevat 85 gram voer.

Bij Brekz kunt u Royal Canin Sensitivity Control zakjes kattenvoer goedkoop online bestellen. Snel en gemakkelijk online gekocht en comfortabel thuisbezorgd!

Voedingsadvies Royal Canin Sensitivity Control zakjes kattenvoer

De houdbaarheid van Royal Canin Sensitivity Control zakjes kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingstabel:

Dun Dun Normaal Normaal Overgewicht Overgewicht
Gewicht van uw kat Gram Zakjes Gram Zakjes Gram Zakjes
2kg 150 1 + 1/2 125 1 + 1/4 100 1
3kg 200 2 165 1 + 3/4 130

1 + 1/4

4kg 245 2 + 1/2 205 2 160 1 + 1/2
5kg 285 2 + 3/4 240 2 + 1/2 190 2
6kg 325 3 + 1/4 270 2 + 3/4 215 2 + 1//4
7kg 360 3 + 1/2 300 3 240 2 + 1/2
8g 400 4 330 3 + 1/4 265 2 + 3/4
9kg 435 4 + 1/4 360 3 + 1/2 290 3
10kg 465 4 + 3/4 390 4 310 3

 

Ingrediënten Royal Canin Sensitivity Control zakjes kattenvoer

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten (34% kip), granen (6% rijst), oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (7,2%), overige koolhydraten (3,8%), zetmeel (3,65%), ruw vet (6,5%), ruwe as (1,5%), ruwe celstof (1%), vocht (80%), voedingsvezels (1,15%), mineralen (1,5%).

Toevoegingsmiddelen
Vitamine D3 (334 IE/kg), [E1] ijzer (35 mg/kg), [E2] jodium (0.4 mg/kg), [E4] koper (3.8 mg/kg), [E5] mangaan (4 mg/kg), [E6] zink (38 mg/kg).

Ander voer?

Bent u op zoek naar andere gezondheidsvoeding voor uw overgevoelige kat? Bijvoorbeeld met een andere smaak? Kijk dan eens naar Royal Canin Sensitivity Control Chicken of check ons aanbod aan Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer.

https://www.brekz.nl/31818-home_default/royal-canin-sensitivity-control-zakjes-kattenvoer.jpg
12.95 2019/01/01
Perfekte voeding voor onze kater met voedselintollerantie
Op aanraden van mijn dierenarts gekocht, nadat de poes problemen had met het gewone brokjesvoer, en nu vindt ze dit het lekkerste dat er is. Echt een aanrader voor katten die wat ouder zijn en wat moeilijkheden met eten hebben.
Prima kattenvoer, ze gebruikt dit al jaren en eet t nog steeds graag
34277
16161
Royal Canin Sensitivity Control zakjes kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 12,95
2 x 12 zakjes
€ 24,95
3 x 12 zakjes
€ 36,95
4 x 12 zakjes
€ 48,95

Overgewicht

Royal Canin Veterinary Diet Satiety zakjes kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Satiety zakjes kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Satiety zakjes kattenvoer is een uitgebalanceerde dieetvoeding voor volwassen katten die moeite hebben met behoud van hun gezonde gewicht. Deze voeding is zeer compleet en heeft laag energie (kcal) gehalte en een versneld verzadigend effect. Hierdoor ervaart uw kat geen hongergevoel na de maaltijd en is het makkelijker om af te vallen. Intussen zorgt de uitgebalanceerde formule ervoor dat hij toch alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt. Zo behoudt uw kat zijn spiermassa en worden zijn gewrichten ondersteund. Na verloop van tijd kan uw kat zich weer bewegen als nooit tevoren en is terug op een gezond gewicht.

 • Geschikt voor katten die moeite hebben om op hun gezonde gewicht te blijven
 • Verzadigend effect voorkomt hongergevoel en maakt afvallen makkelijker
 • Gewichtsverlies met behoud van spiermassa
 • Ondersteunt de gewrichten

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Satiety zakjes kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Satiety zakjes kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Satiety kat

Vlees en dierlijke bestanddelen, granen, plantaardige bestanddelen, eieren, mineralen, suikers, week- en schaaldieren. 

Vitamine D3 235 IU, E1 IJzer 7 mg, E2 Iodine 0,23 mg, E4 Koper 1,9 mg. E5 Mangaan 2 mg, E6 Zink 20 mg.

Analytische bestanddelen per 100 ml: Proteine 7,5 mg, vet 2,2 gram, ruwe as 1,7 gram, ruwe vezel 1,3 gram, vocht 84 gram.

 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Satiety

Aantal zakjes per dag Aantal zakjes per dag
Ideaal gewicht Aanvang Na 4 weken
3 2 + 1/4 1 + 3/4
5 3 + 1/4 2 + 1/2
7 4 3 + 1/4

 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een natvoer voor katten die last hebben van voedselgevoeligheid? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control kattenvoer.

https://www.brekz.nl/28736-home_default/royal-canin-veterinary-diet-satiety-weight-management-zakjes-kattenvoer.jpg
14.95 2019/01/01
Zeer goed !
32683
15631
Royal Canin Veterinary Diet Satiety zakjes kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 14,95
2 x 12 zakjes
€ 28,95
3 x 12 zakjes
€ 41,95

Diabetes

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic zakjes kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Diabetic zakjes kattenvoer 

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic zakjes kattenvoer is een dieetvoer voor katten met diabetes mellitus en is geschikt voor katten van alle leeftijden. Diabetes mellitus is een veel voorkomende ziekte bij katten en komt vooral voor bij oudere dieren en dieren met overgewicht. De aandoening kan worden bestreden door middel van insuline of door gebruik van een aangepaste voeding. Deze voeding van Royal Canin is hiervan een voorbeeld.

Door een laag gehalte aan koolhydraten in de vorm van zetmeel, wordt de gezondheid van uw kat met diabetes ondersteund en eventueel overgewicht wordt bestreden. Daarnaast stabiliseert de zorgvuldig samengestelde maaltijd de bloedsuikerspiegel van uw kat. Dit doet hij met behulp van specifieke koolhydraten, die geleidelijk worden opgenomen door het lichaam. Het verhoogte eiwitgehalte helpt om de spiermassa van uw kat te behouden.

 • Helpt de bloedsuikerspiegel te stabiliseren door het gebruik van speciale koolhydraten
 • Voor een gezond gewicht, helpt dieren die kampen met overgewicht af te vallen
 • Behoudt de spiermassa ondanks verlaagd energiegehalte
 • Geschikt voor katten van alle leeftijden met diabetes mellitus
   

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Diabetic zakjes kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Diabetic zakjes kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Diabetic zakjes kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, mineralen, oliën en vetten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (8,9%), ruw vet (3,2%), ruwe as (1,7%), ruwe celstof (1,1%), vocht (82,5%), suikers totaal (1,3%), zetmeel (1,2%), essentiële vetzuren (0,54%). 


Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (270 IE/kg), [E1] ijzer (3 mg/kg), [E2] jodium (0,4 mg/kg), [E4] koper (3 mg/kg), [E5] mangaan (0,8 mg/kg), [E6] zink (8 mg/kg).

Technologische toevoegingsmiddelen

Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (1g/kg)

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor katten met overgewicht? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management kattenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/33971-home_default/royal-canin-veterinary-diet-diabetic-zakjes-85-gram-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
Goed en snel geleverd. Ben zeer tevreden. maar mijn kat is nog meer tevreden, hij zit niet zonder eten. Gr,
Favoriete voeding van mijn kat met diabetes!
35503
16514
Royal Canin Veterinary Diet Diabetic zakjes 85 gram kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 13,95
2 x 12 zakjes
€ 26,95
3 x 12 zakjes
€ 38,95
4 x 12 zakjes
€ 50,95

Herstel

Royal Canin Veterinary Diet Recovery blik hond en kat

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat

Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat is een gezondheidsvoeding die zowel aan honden als aan katten gegeven kan worden. Wanneer uw hond of kat ziek is geweest, of een operatie achter de rug heeft, kan speciale voeding het herstelproces verbeteren. Op advies van uw dierenarts kunt u uw huisdier Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat geven. Deze voeding heeft een hoog energiegehalte, een zachte textuur en beschermt het weefsel van uw kat of hond. Ook is het rijk aan EPA en DHA (omega-3-vetzuren) en is het zeer smakelijk, waardoor uw geliefde huisdier met plezier eet.

 • Speciale gezondheidsvoeding die helpt uw huisdier aan te sterken
 • Dankzij een hoog energiegehalte hoeft uw kat of hond minder te eten om voldoende energie binnen te krijgen
 • Dankzij de zachte structuur is het voer makkelijk te eten
 • Beschermt gezonde cellen en weefsels
 • Bevordert het herstel, mede dankzij EPA en DHA

Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary Diet Recovery (blik) hond en kat goedkoop online bestellen. Bij ons besteld u het beste dieetvoer voor uw kat of hond, tegen de scherpste prijs.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat

Uw dierenarts kan u het beste adviseren over de het te volgen dieet, de dagelijkse benodigde hoeveelheden, en de specifieke behoeften van uw kat of hond.

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, melk en -bijproducten, mineralen, ei en eiproducten, gist, suiker

Gemiddelde analyse
Vocht (72,5%), eiwit (14%), vetten (6,2%), overige koolhydraten (3,6%), voedingsvezels (3%), zetmeel (2,6%), ruwe celstof (2%), mineralen (1,7%),  EPA/DHA (0,45%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (300 IE/kg), [E1] ijzer (15 mg/kg), [E2] jodium (0,16 mg/kg), [E4] koper (1 mg/kg), [E5] mangaan (4,5 mg/kg), [E6] zink (47 mg/kg).

Ander product?

Zoekt u een andere gezondheidsvoeding of ander gezondheidsproduct? Kijk voor honden eens bij onze pagina Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer of in onze hondenapotheek. En kijk voor katten op onze pagina Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer, of in de kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/23687-home_default/royal-canin-veterinary-diet-recovery-blik.jpg
36.95 2019/01/01
Goed product...
Prima extra aanvulling op bestaande brokjes. Mijn pup eet geweldig hierdoor.
Perfect. Beste voedzame voer voor zieke kittens. Ze vonden t ook nog eens lekker.
levering op tijd.... oude hond vindt het lekker en goedkoper als bij de DA!
26044
14121
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 blikken)
€ 36,95
2 trays (24 blikken)
€ 69,95
3 trays (36 blikken)
€ 99,95
4 trays (48 blikken)
€ 129,95
Royal Canin Veterinary Diet Rehydration Support zakjes hond en kat

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Rehydration support zakjes hond en kat

Royal Canin Veterinary Diet Rehydration support zakjes hond en kat is een speciale oplossing die u uw kat of hond kunt geven na een ziekte of operatie. Een ziekte of operatie is vaak zeer ingrijpend voor uw kat of hond. Om het herstelproces te verbteren, kan uw dierenarts Royal Canin Veterinary Diet Rehydration Support voorschrijven. Deze oplossing is speciaal ontwikkeld om verlies van vocht en belangrijke mineralen (elektrolyten) tegen te gaan. De oplossing draagt bij aan het nutritioneel herstel, zodat uw geliefde huisdier weer snel de oude is.

Één  verpakking Royal Canin Veterinary Diet Rehydration Suppoert zakjes hond en kat bevat 15 zakjes (1 zakje bevat 29 gram). 

 • Speciale oplossing die de vochtbalans herstelt
 • Compenseert verlies van elektrolyten
 • Verbetert herstel na een operatie of ziekte
 • Verkrijgbaar in handige zakjes
   

Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary Diet Rehydration support zakjes hond en kat goedkoop online bestellen. Bij ons besteld u het beste dieetvoer voor uw kat of hond, tegen de scherpste prijs.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Rehydration support zakjes hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Rehydration support zakjes hond en kat

Uw dierenarts kan u het beste adviseren over de het gebruik van Royal Canin Veterinary Diet Rehydration Suppoert, het te volgen dieet, de dagelijkse benodigde hoeveelheden, en de specifieke behoeften van uw kat of hond.

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid voer over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Samenstelling Royal Canin Veterinary Diet Rehydration support zakjes hond en kat

Maltodextrine (86%), kaliumchloride, natriumchloride (2%)

Gemiddelde analyse
Overige koolhydraten (86,5%), eiwit (5%), mineralen (4,5%), vocht (4%)

Mineralen
Natrium (1%), Kalium (1%), Chloride (2,5%), Koper (15 mg/kg)

Ander product?

Zoekt u een andere gezondheidsvoeding of ander gezondheidsproduct? Kijk voor katten op onze pagina Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer, of in de kattenapotheek. Voor honden kunt u terecht op onze pagina Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer, of in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/23701-home_default/royal-canin-veterinary-diet-rehydration-support-zakjes.jpg
22.95 2019/01/01
26135
14131
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 22,95
Per 2 verpakkingen
€ 43,95
Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat

Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat is een dieetvoer dat helpt bij het herstel van uw hond of kat na ziekte of operatie. Uw huisdier kan bij zijn herstel wel een steuntje in de rug gebruiken. Deze voeding van Royal Canin is speciaal ontwikkeld om hem te ondersteunen en bespoedigd het herstel. Dit doet het onder meer door een verhoogd energiegehalte te bieden. Zo hoeft uw kat of hond minder te eten voor een volledige maaltijd.

De zorgvuldig samengestelde voeding beschikt daarbij over een zeer hoge verteerbaarheid.Deze combinatie zorgt dat de belasting van het maag-darmstelsel vermindert en dat minder hoeft te worden gegeten voor een volledige maaltijd. Zo krijgt uw huisdier de kans om optimaal aan te sterken. De voeding helpt tevens om gezonde cellen en weefsels te beschermen en behouden. Een verpakking Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat bevat 10 zakjes (1 zakje is 50 gram). 

 • Speciaal ontwikkeld voor gebruik bij herstellende huisdieren na ziekte of een operatie
 • Dankzij verhoogd energiegehalte hoeft minder gegeten te worden voor een volledige maaltijd
 • Zeer goed verteerbaar, hoge opneembaarheid
 • Geschikt voor zowel honden als katten
   

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support (zakjes) hond en kat tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat

Melkeiwitten, sojaolie, gerstmout, mineralen, eigeel poeder, plantaardige vezels, Fructo-Oligo-Sacchariden, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (42%), ruw vet (24%), ruwe celstof (3%), overige koolhydraten (20%), zetmeel (18,6%), mineralen (7%), voedingsvezels (4,4%), vocht (4%), EPA/DHA (0,02%). 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor honden met maag-damproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Fibre Response hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/24802-home_default/royal-canin-veterinary-diet-convalescence-support-zakjes.jpg
26.95 2019/01/01
Goede service snelle levering
Heb dit altijd in huis, zieke katten, kittens opvoeden, overal goed voor
we moest niet lang wachten op ons product goede service
Dankzij dit product is puppie May nu sterk en vrolijk!
26144
14132
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 26,95
Per 2 verpakkingen
€ 51,95

Nieren

Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken zakjes kattenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken zakjes kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken zakjes kattenvoer is natvoer met kippenvlees speciaal voor katten met chronische nierinssufficiëntie. Als uw kat dit heeft, heeft hij vaak langdurig een slechte eetlust. Uw dierenarts kan dan deze voeding voorschrijven. Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken zakjes kattenvoerbevat een beperkte hoeveelheid eiwitten van hoge kwaliteit. Deze zorgen ervoor dat de nieren van uw kat minder belast worden. In het voedsel zitten ingrediënten die de zuurgraad van het lichaam optimaal houden. Door de nierziekte kan de zuurgraad namelijk veranderen en dat is niet goed voor uw kat. Het voedsel heeft een lekkere geur en smaak en een mooie textuur. Dit maakt het erg aantrekkelijk voor uw kat en hij zal zijn eetlust weer terugkrijgen.

 • Nat kippenvlees
 • Verbetert eetlust
 • Houdt zuurgraad van het lichaam optimaal
 • Bevat eiwitten van hoge kwaliteit
 • Heeft lekkere geur en smaak en goede structuur

Brekz verkoopt een groot assortiment kattenvoer voor katten met gezondheidsproblemen. Bij ons kunt u Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken zakjes kattenvoer voordelig online bestellen per 12, 24, 48 of 96 zakjes. 

De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking van het voedsel vermeld en is voldoende als u zich aan het aanbevolen gebruik houdt.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken zakjes kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de aanbevolen hoeveelheid voeding voor uw kat per dag in hoeveelheid zakjes. Zorg er altijd voor dat uw kat ook voldoende drinkwater tot zijn beschikking heeft.

Lichaamsgewicht Mager Normaal Overgewicht
2 kg 1,5 1,25 -
3 kg 2 1,5 -
4 kg 2,25 2 1,5
5 kg 2,75 2,25 1,75
6 kg 3 2,5 2
7 kg - 2,75 2,25
8 kg - 3 2,5
9 kg - 3,5 2,75
10 kg - 3,75 3

 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken zakjes kattenvoer

Ingrediënten
Vlees en dierlijke bijproducten (varken, 4% kip), granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, ei en eiproducten, mineralen en suiker.

Analytische bestanddelen
Vocht (77%), eiwit (8%), vet (8%), overige koolhydraten (5,3%), zetmeel (5%), mineralen (1,2%), voedingsvezels (0,8%), ruwe celstof (0,5%) en EPA/DHA (0,16%).

Voedingsstoffen
Calcium (0,14%), chloride (0,15%), koper (2,5 mg), ijzer (35 mg), magnesium (0.01%), fosfor (0,08%), kalium (0,23%), selenium (0,1 mg), natrium (0,1%), zink (25 mg), biotine (0,04 mg), choline (850 mg), foliumzuur (0,5 mg), vitamine A (70.000 IE/kg), vitamine C (65 mg), vitamine D3 (450 IE/kg), vitamine E (160 mg), vitamine B1 (10 mg), niacine (20 mg), vitamine B12 (0.01 mg), vitamine B2 (2 mg), pantotheenzuur (3 mg), vitamine B6 (1,5 mg), arginine (0,4%) en taurine (1.700 mg).

Andere kattenvoeding?

Hetzelfde product verkopen wij ook met tonijn en rundvlees. Kijk hier voor ons gehele assortiment voeding voor katten met nierproblemen.

Royal Canin Veterinary Diet
https://www.brekz.nl/22246-home_default/royal-canin-renal-chicken-zakjes-kattenvoer.jpg
12.49 2019/01/01
Veel keuze aan scherpe prijzen, vlotte en snelle levering
Het product is fantastisch goed,kat braakt omzeggens niet meer...en dan nog een correcte en zeer vlotte levering=baasje tevreden!
Onze poes heeft nierproblemen en met deze voeding is ze beter. Wordt ook snel geleverd. Zeer tevreden
Aangeraden door de dierenarts en Filou, de poes, is er helemaal tevreden over.
snel en efficiënt
heel tevreden van mijn bestellingen, de katten eten het graag en de levering gaat vlot en vlug
mijn poes heeft het aan haar nieren , dacht eerst dat ze moeite zou hebben met het nierdieet , maar ze vind het lekker , en knapf gelukkig goed op.
Onze kat vind deze natte voeding die nier sparend is zeer lekker.
Het smaakt blijkbaar goed en de smaak blijft er ook lang aan zitten.
had aanvankelijk twijfels of onze oude kat dit wel zou eten, heeft maar 1 tand, maar fijn prakken met een vork en poes eet het .
In begin wilde er niet van eten maar nu gaat het met niet teveel in een keer
poezen zijn tevreden over het produkt
Hij lust het heel graag. Ruikt ook heel goed en blijft goed vers na opening,
goede kwaliteit, correcte levering
Poes vind niet zo heel lekker
Nergens goedkoper,zeer vlotte levering 100´% tevreden
Snelle levering, goede kwaliteit voer
Voeding op advies van dierenarts. Hele snelle levering.
zeer tevreden van deze produk mijn kat eten het heel graag.
Brekz.nl levert het altijd goed en op tijd.
Ok ,dit lust mijn kat niet zo graag
Super! Vlotte levering. Goede prijs.
wegens gezondheidstoestand van onze oude poes genoodzaakt dit product te kopen. Zijn zeer tevreden over zowel het product als over de levering ervan. Stipt op tijd en in zeer goede staat afgeleverd. vriendelijke bode.
Mijn kat vind t lekker en spuugt niet meer Hij is 15jr en heeft een slechtere nierfunctie
Wij zijn heel tevreden over de service: goede afspraken en snelle levering.
prima voer en ook waar het voor dient. Ze vinden het alleen niet zo lekker, dus doe er dan wat gelei van ander voer bij.
Een zeer goed product voor de poezen!!!
Onze poes Mindy is terug als weleer! Haar deugnietstreken maken onze dagen weer spannend!
fijne website goede prijs snelle levering
Mijn kat heeft uiteindelijk liever de tonijn en rund in plaats van de kip :-) Maar 100% tevreden! Gerda
Dieet voer voor de kat. Veel goedkoper dan bij de dierenarts
onze poes vindt het kennelijk niet heel lekker, maar eet er wel van. bovendien moet het medicinaal zijn, dus doorgaan...
Mijn bestelling in prima staat ontvangen, het product was goed verpakt. Maar helaas nu al voor de 2e keer met 1 dag vertraging bezorgd door DHL zonder kennisgeving over de reden van vertraging.
Kwalirlteit voor goede prijs , gemakkelijk te bestellen en snel in huis .
Goed verpakt - geen beschadigingen
prima prijs, kwaliteit, en levering volgens afspraak!!!
Goed product voor betaalbare prijs
Zeer kwaliteitsvolle voeding voor de poes.
goede en snelle levering, kwaliteit prijs verhouding is ook goed
Men krijgt geen bericht wanneer het weg wordt thuis bezorgd.
onze moos vind dit eten heerlijk. is sinds vorige jaar op dit speciaal voer en het bevalt haar prima.
De kat is er dol op. Dat is het belangrijkste criterium.
MIJN KAT HEEFT NIERFALEN HIJ KRIJGT IEDERE AVOND EEN ZAKJE ALS EXTRA BUITEN ZIJN BROKKEN OM HIJ IS ER RAZEND OP
Het zal waarschijnlijk gewoon een goed product zijn, maar mijn diva katten moeten er niks van hebben. Dan is het best zonde omdat het redelijk prijzig voedsel is
Ziet er lekker uit. Porties groot genoeg.
Gewoon heel goed en zeer snel geleverd
Mijn beide katten vinden het erg lekker. En omdat ik het bij Brekz.nl heb besteld ben ik 25 euro goedkoper uit dan bij de dierenarts. Dat betekent een besparing van 150 euro per jaar. Voor exact hetzelfde product. Ideaal, online bestellen en 2 dagen later in huis.
Onze kat eet er goed van ook al is het een dieetprodukt
4976
2583
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 22,95
4 x 12 zakjes
€ 44,95
8 x 12 zakjes
€ 87,95
Royal Canin Veterinary Diet Renal Beef zakjes kattenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Renal Beef kat zakjes

Royal Canin Veterinary Diet Renal Beef kat zakjes is natvoer die voorgeschreven kan worden door uw dierenarts voor katten met nierproblemen. De voeding is geschikt voor katten met chronische nierinsufficiëntie, recividerende uraat- en cystëinestenen en calciumoxalaatstenen bij gelijktijdige nierinsufficiëntie. Als uw kat een van deze problemen heeft, is het noodzakelijk hem een aangepaste voeding te geven om te voorkomen dat de urine vergiftigd wordt. Royal Canin Veterinary Diet Renal Beef kat zakjes draagt bij aan een gezonde werking van de nieren door de antioxidanten en lage hoeveelheid fosfor die de voeding bevat. Daarnaast worden de nieren ontlast door een aangepaste hoeveelheid hoogwaardige eiwitten en ziekten die volgen uit de nierproblemen worden voorkomen.

 • Geschikt voor katten met diverse nierproblemen
 • Laat de nieren gezond werken
 • Bevat een aangepaste hoeveelheid hoogwaardige eiwitten
 • Bevat antioxidanten en een lage hoeveelheid fosfor

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding kopen voor katten met uiteenlopende aandoeningen. Koop bijvoorbeeld Royal Canin Veterinary Diet Renal Beef kat zakjes gemakkelijk en goedkoop online en u krijgt uw bestelling snel thuisbezorgd!

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Renal Beef kat zakjes

In onderstaande tabel ziet u de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in zakjes per dag. De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het aanbevolen gebruik houdt.

Lichaamsgewicht mager normaal overgewicht
2 kg 1,75 1,5 -
3 kg 2,25 1,75 -
4 kg 2,75 2,25 1,75
5 kg 3,25 2,75 2
6 kg 3,75 3 2,25
7 kg - 3,25 2,75
8 kg - 4 3
9 kg - 4,25 3,25
10 kg - - 3,5


Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal Beef kat zakjes

Ingrediënten 
Vlees en dierlijke nevenproducten (kip, varken, 4% rund), graan, olie en vet, mineralen, plantaardige nevenproducten en suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (6,8%), ruw vet (6,6%), ruwe vezel (0,8%), ruwe as (1%), calcium (0,13%), fosfor (0,08%), magnesium (0,01%), arachidonzuur (0,3%), vitamine B (0,03 mg), arachidonzuur (0,3%), chloride (0,14%), choline (800mg), ijzer (30  mg), vocht (80%), vitamine B9 (0,3 mg), jodium (0,2 mg), kalium (0,19%), koper (2,5 mg), linolzuur (2,3%), mangaan (3 mg), natrium (0,1%) vitamine B3 (20 mg), omega-3-vetzuren (0,09 %), omega-6-vetzuren (2,4%), vitamine B5 (3 mg), selenium (0,1 mg), zetmeel (4,6 %), taurine (1400 mg), zink (20  mg), vitamine A (52000 IU), vitamine B1 (10 mg), vitamine B12 (0,01 mg), vitamine B2 (2 mg), vitamine B6 (1 mg), vitamine C (50  mg), vitamine D3 (350  mg), vitamine E (135 mg), metaboliseerbare energie (1.076k cal), dieetvezels (1 %), EPA + DHA vetzuren (0,13  mg), luteïne (1,4 mg), araginin (0,35%), l-lysin (0,4%), dl-methionin (0,2%), methionin/cystin (0,3%) en stikstofvrije extractstoffen (4,8 mg).  

Toegevoegde voedingsstoffen
vitamine (230 IE/kg), ijzer (3 mg/kg), jodium (0,17 mg/kg), koper (1,4 mg/kg), mangaan (1 mg/kg), zink (10 mg/kg), klinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (0,2 gr/kg).

Andere kattenvoeding?

Wilt u ook andere smaken proberen? Wij verkopen deze voeding ook met kippenvlees en tonijn. Voor een geheel overzicht aan voeding voor katten met nierproblemen kijk u hier.

Royal Canin Veterinary Diet
https://www.brekz.nl/22247-home_default/royal-canin-renal-beef-zakjes-kattenvoer.jpg
12.49 2019/01/01
Gezien zijn nieraandoening lust onze poes ze graag. En ze zijn bij jullie goedkoper dan bij de dierenarts.
Snelle levering
Mijn kat is al 4 jaar nierpatiënt...En dit is werkelijk een zeer goed product !!!
Het voer rook lekker en mijn kat smulde ervan.
Mijn kat weet precies wanneer ik een zakje pak,want ze komt er aan rennen en kan bijna niet wachten.
Onze Filou heeft nierproblemen en at bijna niets meer maar sinds we hem Diet Renal voeding van Royal Canin geven, eet hij weer heel goed en loopt weer rond als een kitten. Heel blij met deze ontdekking, vooral omdat het in 3 smaken verkrijgbaar is.
Voor katten met nierproblemen het ideale voer
Goed product, snel geleverd
Heel tevreden van het product, mijn katten eten het graag, ook vlug geleverd
Kat vindt het lekker, dus prima
Mijn Poes heeft nierproblemen en lust tot mijn opluchting deze zakjes en eet ze smakelijk op.
Gekocht als geschenkje voor de poes van een vriendin. Ze lust de verschillende smaken (kip, tonijn, rund) even graag.
Zoals je altijd, makkelijke bestelprocedure en het voer weer snel in huis
Al meerdere malen eten voor de poezen besteld bij Brekz.nl. Tot nog toe niks te klagen. Altijd keurig op tijd geleverd. Bedankt voor de goede service.
Noodzakelijke voeding voor mijn kat, scheelt veel in prijs met de DA. En prima levering door 2x langs te komen.
Snelle service en vlotte levering; wij zijn heel tevreden.
Snelle bezorging, goed product en betaalbaar
Was weer helemaal prima, super snel en netjes
Alles tip top, uitstekende service!!! Mijn poes geniet van deze produkt!
Snel en voordelig geleverd en eenmaal in het bakje vingers weg het gaat helemaal op.
Onze kater valt erop aan alsof hij in geen weken heeft gegeten
Goed product voor een goede prijs.
Vlotte bediening en de kat eet het graag.
Even veranderen van tonijn Renal, daar was de poes blij mee
We kopen dit product omdat de dierenarts het voorschreef, de poes vaart er wel bij, dus klasse !
Goede levering, de volgende dag in huis.
Goede prijs en kwaliteit , snelle levering precies volgens afspraak. zoals we gewend zijn van Brekz
zoals altijd snelle en correcte levering
De kat is helaas wat kieskeurig en vindt de beef niet zo lekker. De service van Brekz is zeer goed!
4978
2584
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 22,95
4 x 12 zakjes
€ 44,95
8 x 12 zakjes
€ 87,95
Royal Canin Veterinary Diet Renal Tuna zakjes kattenvoer

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Renal Tuna zakjes kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Renal Tuna zakjes kattenvoer is natvoer met tonijn voor katten met nierproblemen. Het voer is geschikt voor katten met verschillende soorten nierproblemen, zoals chronische nierinsufficiëntie, hepatische encefalopathie, profylaxe van calciumoxolaatstenen bij gelijktijdige nierinsufficiëntie en profylaxe van terugkerende uraat- en cysteïnestenen. Het voer kan voorgeschreven worden door uw dierenarts als uw kat een van deze problemen heeft. Nierproblemen herkent u vaak aan een verminderde eetlust van uw kat. 

Royal Canin Veterinary Diet Renal Tuna zakjes kattenvoer is zeer smakelijk, ruikt lekker en heeft een goede structuur. Hierdoor zal uw kat weer meer gaan eten. Het beperkte fosforgehalte en de lange omega-3-vetzuren zorgen ervoor dat de nieren van uw kat hun werk goed blijven doen. De vezels in het product ondersteunen de darmflora en werking van de darmen. Daarnaast zorgen de antioxidanten ervoor dat de celveroudering wordt tegengegaan en het product houdt de zuurgraad van het kattenlichaam op peil.

 • Geschikt voor katten met verschillende nierproblemen
 • Verbetert eetlust
 • Smaakt en ruikt lekker en heeft goede structuur
 • Nierwerking wordt gestimuleerd
 • Darmflora en -werking worden gestimuleerd
 • Celveroudering vermindert
 • Zuurgraad blijft op peil

Bij Brekz kunt u kiezen uit diverse soorten voer voor katten met nierproblemen of andere gezondheidsklachten. Bestel Royal Canin Veterinary Diet Renal Tuna zakjes kattenvoer online voor een voordelige prijs en het product wordt snel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Renal Tuna zakjes kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Renal Tuna zakjes kattenvoer

In onderstaande table ziet u de hoeveel gram voeding uw kat dagelijks nodig heeft op basis van zijn gewicht. Zorg er altijd voor dat uw kat naast zijn voeding ook voldoende drinkwater tot zijn beschikking heeft.

Lichaamsgewicht Mager Normaal Overgewicht
2 kg 135 g 105 g -
3 kg 205 g 160 g -
4 kg 270 g 215 g 175 g
5 kg 340 g 265 g 215 g
6 kg 405 g 320 g 260 g
7 kg - 370 g 305 g
8 kg - 425 g 350 g
9 kg - 480 g 390 g
10 kg - 530 g 435 g

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal Tuna zakjes kattenvoer

Ingrediënten
Vis en visproducten (4% tonijn), granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen en suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (6,6%), ruw vet (6,0%), ruwe vezel (1,2%), ruwe as (1%), calcium (0,12%), fosfor (0,09%), magnesium (0,01%), arachidonzuur (0,02%), vitamine B8/biotine (0,03 mg), chloride (0,13%), choline (700 mg), ijzer (30 mg), vocht (80%), vitamine B9/foliumzuur (0,3 mg), jodium (0,2 mg), kalium (0,18%), koper (3 mg), linolzuur (2%), mangaan (4 mg), natrium (0,08%), vitamine B3/niacine (40 mg), omega-3-vetzuren (0,09%), omega-6-vetzuren (2,2%), vitamine B5/pantotheenzuur (3 mg), selenium (0,25 mg), zetmeel (4,9%), taurine (1300 mg, zink (20 mg), vitamine A (70.000 IE/kg), vitamine B1/thiamine (10 mg), vitamine B12/cobalamine (0,1 mg), vitamine B2/riboflavine (2 mg), vitamine B6/pyridoxine (1 mg), vitamine C/ascorbinezuur (55 mg), vitamine D (3400 IE), vitamine E (130 mg), metaboliseerbare energie (943 kcal), dieetvezels (1,5%), EPA + DHA vetzuren (0,13%), luteïne 0,4 mg), arginine (0.35%), L-lysine (0,35%), dl-methionine (0,2%), methionine/cystine (0,3%) en stikstofvrije extractstoffen (5,2%).

Ander kattenvoer?

Ook voor ander voer voor katten met nierproblemen kunt u terecht bij Brekz. Zo verkopen wij ook dit product ook met rundvlees en met kip. Kijk hier voor ons gehele assortiment.

Royal Canin Veterinary Diet
https://www.brekz.nl/22248-home_default/royal-canin-renal-tuna-zakjes-kattenvoer.jpg
12.49 2019/01/01
Fantastisch product,poes braakt nog zelden en voelt zich duidelijk goed .Poes ok=baasje content...
op aanraden van veearts, maar madam lust het niet zo.
Mijn kat is 16 jaar oud en zijn nieren zijn niet meer 100%, een zout arm dieet is aanbevolen en dit product is en vindt hij lekker ,samen met Semintra medicatie en hij kan nog enkele jaartjes mee...
Lekkere kleine brokjes in een sappige saus. Mijn katten zijn er dol op en houden zich zo goed aan hun nier dieet.
Het gamma van deze producten werd door de dierenarts geadviseerd. De dieren eten het graag en stellen het met deze voeding goed.
snel geleverd
gewoon correct
De kat vindt het echt lekker.Hij drinkt minder en spuugt nog zelden.
Fijne service. Snelle levering
De sterren spreken voor zich
men ouwe katten ,blijven leven ... het overgeven is gestopt !
Snelle bezorging en goed verpakt. Onze kat is er gek op.
Onze kat vindt de zakjes met tonijn heerlijk. Haar eetlust is gelukkig weer wat toegenomen en daardoor ziet ze er duidelijk gezonder uit.
Door omstandigheden hebben wij van voer moeten veranderen. De bestelde zak nog ongeopend mochten wij retourneren en het nieuwe voer is perfect afgeleverd. Onze dank voor de correcte service
Poes heeft dit voedsel nodig voor zijn gezondheid. Leveringstijd was langer dan gezegd had in uw schrijven, drie dagen, van zondag namiddag tot woensdag middag.
Super netjes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zeer scherpen prijzen. Aanmerkelijk goedkoper dan Zooplus waar ik vroeger altijd bestelde. En snel geleverd. Vooralsnog een aanrader die Brekz.nl
De zakjes bevallen helemaal prima ook de rundvariant. De nierdieet special brokken van Royal canin waren ook bevallen maar onze nier patiënt is daar helaas allergies voor waarbij hij allerlei wondjes kreeg. Jammer want hij vind t wel lekker.
Ze eten het en ze spugen het niet uit! Denk verstandige keuze... katten op leeftijd moeten gewoon minder zout eten :D
1 van onze katten heeft sinds kort speciaal dieetvoer nodig. Brekz.nl heeft dit voer goedkoper dan elders.
2 katten met nierproblemen. Beide vinden dit voer lekker.
prima product zelfde als bij dierenarts doordat je het per doos koopt is het ook nog voordeliger
Perfecte afhandeling. Snel en correct geleverd. Een echte aanrader
Kat heeft nierproblemen...
Onze katten zijn er dol op!
Kat Trouble moest op Renal vanwege nieren , hij vind het heerlijk en dat is het allerbelangrijkste
Onze oude poes met te weinig tanden komt hier prima mee uit de voeten
Goed product en de kat lust het.
4980
2585
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 22,95
4 x 12 zakjes
€ 44,95
8 x 12 zakjes
€ 87,95
Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer is een speciale voeding voor volwassen katten met (chronische) nierproblemen. Wanneer de dierenarts constateert dat de nierfunctie van uw kat niet optimaal is, kan hij Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer voorschrijven. Dit voer ondersteunt de nierfunctie van uw kat en beperkt de belasting van de nieren. Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer heeft namelijk een verlaagde hoeveelheid eiwitten (van hoge kwaliteit).

Ook zorgt de specifieke receptuur van het blikvoer ervoor dat het lichaam van uw kat een optimale zuurgraad behoudt. Hierdoor voelt uw kat zich beter en energieker. Bovendien heeft het voer een unieke textuur, smaak en geur, waardoor de eetlust van uw kat gestimuleerd wordt en hij met smaak genoeg blijft eten. Zo verbetert Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer de kwaliteit van het leven van uw kat wanneer hij kampt met nierproblemen. 

 • Speciaal ontwikkeld voor katten met nierproblemen
 • Bevat speciale eiwitten in een verlaagde hoeveelheid
 • Beperkt de belasting van de nieren
 • Ondersteunt de nierfunctie
 • Met een unieke geur, smaak en textuur
 • Ieder blik bevat 195 gram voer
   

Bij Brekz kunt u goedkoop Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer online bestellen. Eenvoudig online gekocht en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (varken, 4% kip), granen, vis en -bijproducten (tonijn), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (7,5%), overige koolhydraten (6,3%), zetmeel (5,5%), ruw vet (6,5%), ruwe as (1%), ruwe celstof (1,2%), vocht (77,5%), voedingsvezels (2%), mineralen (1%).

Toevoegingsmiddelen
Vitamine D3 (350 IE/kg), [E1] ijzer (4 mg/kg), [E2] jodium (0.25 mg/kg), [E4] koper (2 mg/kg), [E5] mangaan (1.3 mg/kg), [E6] zink (13 mg/kg).
 

Ander voer?

Misschien zoekt u een andere voeding voor katten met nierproblemen? Of neem eens een kijkje in onze kattenapotheek om andere gezondheidsvoeding en gezondheidsproducten te bekijken.

https://www.brekz.nl/24807-home_default/royal-canin-veterinary-diet-renal-195-gr-blik-kattenvoer.jpg
27.95 2019/01/01
Perfect voor poes met nierproblemen en ze vindt het superlekker.
Onze poes is duidelijk vooruit gegaan, sinds ze uw voeding is gaan gebruiken. Wij zijn heel blij met deze gang van zaken.
Onze kat is best kieskeurig, maar dit eet ze graag.
een zachte pate die makkelijk te mengen valt met het overige voedsel,niet voor alle dagen maar een tussendoortje om de 3 dagen. Mijn kat is er dol op,net zoals alles van canin veterinary van heel hoge kwalteit(nier problemen),
Fijn dat dit er is. Ik gaf mijn kater Hill's nierdieetvoeding in blik. Helaas is de samenstelling veranderd. Nu weigert mijn rode kater dit te eten. Bovendien heeft hij een voedselallergie, waardoor hij van veel voeding met vis of rundvlees gaat overgeven. Heel naar voor zo'n oud beestje van bijna 19. Gelukkig verdraagt hij de de Royal Canin Veterinary Diet Renal voeding wel en hij vindt het lekker. Zowel kater Joris als ik zijn blij met deze voeding. De zakjes Renalvoeding, die ik hem eerst gaf, wil hij al heel lang niet meer eten. De blikvoedng is gemakkelijker te eten voor mijn oude kater.
26133
14130
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 blikken)
€ 27,95
2 trays (24 blikken)
€ 52,95
3 trays (36 blikken)
€ 78,95
4 trays (48 blikken)
€ 99,95

Maag en darm

Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal zakjes kattenvoer OP is OP

Dierenartsvoer waarschuwing

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal zakjes kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal zakjes kattenvoer is een dieetvoer voor katten met darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen. Heeft uw kat last van braken of diaree? In zulke gevallen kan een dierenarts na onderzoek mogelijk een darmaandoening of spijsverteringsprobleem vaststellen. Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal kattenvoer kan de genezing bevorderen. Het voer stimuleert namelijk de eetlust van uw kat, en speciaal geselecteerde, goed verteerbare voedingsstoffen verbeteren zijn spijsvertering en darmflora. Bovendien verzorgen omega-3 vetzuren in het voer de huid en vacht van uw kat.

 • Voor volwassen katten met darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen
 • Stimuleert de eetlust, wat bijdraagt aan het herstel
 • Zeer goed verteerbare voedingsstoffen
 • Omega-3 vetzuren (EPA en DHA) houden de huid en vacht gezond
 • Verkrijgbaar in handige portieverpakkingen 

Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment of bestel nu Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal zakjes kattenvoer tegen de scherpste prijs.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal zakjes kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
      

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal zakjes kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker, gist.

Gemiddelde analyse
Vocht (80%), eiwit (7,6%), vetten (5,6%), zetmeel (4,63%), overige koolhydraten (4,4%), mineralen (1,6%), ruwe celstof (0,8%), voedingsvezels (0,57%), EPA/DHA (0,1%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (295 IE/kg), [E1] ijzer (11 mg/kg), [E2] jodium (0,4 mg/kg), [E4] koper (2,7 mg/kg), [E5] mangaan (3,3 mg/kg), [E6] zink (33 mg/kg).
     

Ander product?

Heeft uw kat naast spijsverteringsproblemen ook overgewicht? Wij verkopen ook een variant met minder calorieën, namelijk: Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Moderate Calorie zakjes kattenvoer. Bekijk daarnaast ons overzicht aan al het Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer dat wij verkopen.

https://www.brekz.nl/23696-home_default/royal-canin-veterinary-diet-gastro-intestinal-zakjes-kat.jpg
12.95 2019/01/01
Mijn kat braakte al enige tijd en na het lezen van de revieuws heb ik deze voeding in combinatie met het natvoer gekocht. Binnen twee dagen is het braken gestopt. Enige nadeel is dat ze het in het begin wel at, maar er nu weinig van wil hebben.
Goed voor katten met een wat zwakker darmstelsel, En.... ze vinden het erg lekker.
Altijd krokant. Poes wil geen ander voedsel. Bezorging steeds snel.
Helemaal ok
zeer goed kattevoer,mijn poes lust dat heel graag. Het is aangeraden door