terug
Royal Canin Veterinary natvoer kat

Royal Canin Veterinary natvoer kat

Royal Canin Veterinary natvoer kat is een gespecialiseerde voeding met afgestemde formules voor diverse gezondheidsbehoeften. Het biedt hoogwaardige ingrediënten en ondersteunt de gezondheid van uw kat, maar dient uitsluitend op advies van uw dierenarts te worden gegeven.
Lees meer ..
Royal Canin Veterinary natvoer kat
Let op: Dit is dierenartsvoeding

Royal Canin Veterinary natvoer kat

Voeding speelt een grote rol in de algehele gezondheid en het welzijn van uw kat. Royal Canin Veterinary natvoer kat is ontworpen met specifieke formules die voldoen aan de unieke voedingsbehoeften van katten met verschillende gezondheidsproblemen.

De juiste voeding voorziet uw kat van onmisbare voedingsstoffen die onder andere ondersteunen bij de dagelijkse activiteiten, het immuunsysteem versterken en bijvoorbeeld helpen bij het behouden van een gezond gewicht. Voor katten die herstellen van ziekten of chirurgische ingrepen, kan een specialistische voeding zoals Royal Canin Veterinary een waardevolle bijdrage leveren aan het herstelproces.

Raadpleeg altijd eerst uw dierenarts voordat u Royal Canin Veterinary natvoer aan uw kat geeft. Het is namelijk van belang dat het gebruik ervan wordt begeleid door professioneel advies om ervoor te zorgen dat het optimaal aansluit op de individuele behoeften van uw kat. Uw dierenarts kan een passend voedingsplan opstellen dat aansluit bij de gezondheidssituatie van uw geliefde huisdier.

Voordelen Royal Canin Veterinary natvoer

  • Aangepaste formules: De voeding is afgestemd op specifieke behoeften, zoals bijvoorbeeld gewichtsbeheersing, het bevorderen van de spijsvertering of het ondersteunen bij nierproblemen.

  • Hoogwaardige ingrediënten: Royal Canin gebruikt zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw kat essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt van de beste kwaliteit.

  • Heerlijke smaak: Het natvoer is niet alleen voedzaam, maar ook heerlijk van smaak, waardoor zelfs kieskeurige katten genieten van hun maaltijd.

  • Aanbevolen door dierenartsen: Royal Canin Veterinary natvoer wordt aanbevolen door dierenartsen en is ontwikkeld met hun expertise in dierengezondheid.

  • Ondersteuning van specifieke gezondheidsbehoeften: Of uw kat nu last heeft van een gevoelige spijsvertering, gewrichtsproblemen of een andere gezondheidskwestie, Royal Canin Veterinary biedt specifieke oplossingen.

Assortiment Royal Canin Veterinary natvoer kat

In ons uitgebreide assortiment van Royal Canin Veterinary natvoer voor de kat, kunt u zowel voer in blikjes als in zakjes vinden. Elke variant heeft een eigen unieke functie en werking. Om het zoeken te vergemakkelijken, volgt hieronder een korte opsomming van de verschillende varianten in ons assortiment. 

DiabeticRoyal Canin Veterinary Diabetic bevat een specifieke samenstelling van koolhydraten en ondersteunt katten met diabetes door de suikerstofwisseling te bevorderen en de bloedsuikerspiegel te reguleren.

Gastrointestinal: Ondersteunt een gezonde spijsvertering en helpt bij het verminderen van spijsverteringsproblemen. Het voer bevat een hoog energiegehalte, waardoor uw kat ook met het eten van een kleine portie toch voldoende energie binnenkrijgt. De goed verteerbare formule met verscheidene vezels, waaronder prebiotica, ondersteunen een gezonde spijsvertering en darmpassage. Deze voeding is verkrijgbaar voor volwassen katten en kittens. U kunt voor volwassen katten tevens kiezen voor Moderate Calorie, een variant met een verminderd vetgehalte, speciaal voor katten met overgewicht of neiging tot gewichtstoename.

Mature consult: Bevordert de vitaliteit en het welzijn van oudere katten, met aandacht voor specifieke behoeften op hogere leeftijd. Het voer heeft speciaal afgestemde voedingsstoffen voor oudere katten om te ondersteunen bij verouderingsverschijnselen.

Recovery: Ondersteunt het herstelproces na ziekte of operatie, door extra energie en belangrijke voedingsstoffen te leveren. Het voer bevordert gewichtsbehoud tijdens het herstel. 

Renal: Specifiek ontworpen om katten met nierproblemen te ondersteunen en het verlies van essentiële voedingsstoffen te minimaliseren. Bevat aangepaste niveaus van hoogwaardige eiwitten en beperkte hoeveelheden fosfor. Er is een variant met kip en een variant met rund. Daarnaast is er Renal Liquid, een vloeibare variant ter ondersteuning van de nieren van uw kat.

Satiety Support: Helpt katten een gezond gewicht te behouden door het gevoel van verzadiging te verlengen. Door een hoog vezelgehalte houdt uw kat lang een verzadigd gevoel.

Sensitivity Control: Speciaal ontworpen voor katten met voedselallergieën of intoleranties, ter bevordering van een gezonde huid en vacht. Het voer bevat geselecteerde eiwitbronnen en koolhydraten om de kans op allergische reacties te verkleinen.

Urinary S/O: Ondersteunt de urineweggezondheid door de concentratie van mineralen in de urine te reguleren en bevordert een gezonde urinewegfunctie. Helpt de vorming van kristallen en stenen in de urinewegen verminderen. Verkrijgbaar in de varianten Morsels in gravyLoaf en Moderate Calorie.

Raadpleeg altijd eerst een dierenarts voordat u begint met het gebruik van Royal Canin Veterinary natvoer voor de kat. De houdbaarheidsdatum van de producten staan op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Royal Canin Veterinary natvoer kat is in principe uitstekend te combineren met Royal Canin Veterinary kattenbrokjes. Ook deze kattenbrokken koopt u bij Brekz tegen de scherpste prijzen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.