terug
Iams natvoer kat

Iams natvoer kat

Iams nat kattenvoer is een licht verteerbare natvoeding boordevol gezonde voedingsstoffen. U koopt Iams kattenvoer gemakkelijk en voordelig online bij Brekz!
Lees meer ..
Iams natvoer kat

IAMS natvoer voor uw kat

IAMS natvoer voor de kat is samengesteld met de gezondheid van uw kat in het achterhoofd. Daarom is het natvoer van Iams gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit. Zo krijgt uw kat alle voedingsstoffen binnen die hij nodig heeft voor een optimale ondersteuning van de gezondheid. Het natvoer is een complete voeder, gemaakt van licht verteerbare ingrediënten. Hierdoor zijn de voedingsstoffen makkelijk opneembaar door het lichaam van uw kat. De voeding bevat goede vitaminen, zoals Vitamine E. Hiermee worden het natuurlijke afweersysteem en de spijsvertering van uw kat ondersteund. De omega 3-vetzuren stimuleren een gezonde huid en vacht. IAMS natvoeding is beschikbaar in verschillende varianten met diverse soorten vis, gevogelte en groenten.

Bij Brekz kunt u IAMS natvoer voor de kat snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel IAMS kattenvoer tegen de scherpste prijzen!

Voordelen IAMS natvoer voor de kat

  • Hoge kwaliteit ingrediënten, complete voeding

  • Goed verteerbaar

  • Versterkt het afweersysteem

  • Stimuleert de spijsvertering

  • Draagt bij aan soepele spieren

Assortiment IAMS natvoer voor de kat

Het assortiment van IAMS natvoer beschikt over diverse volledige maaltijden. Daarnaast kunt u voor een gevarieerd dieet ook combineren met de IAMS kattenbrokjes. De natvoeding maakt onderscheid per levensfase.

Kitten

Kittens en opgroeiende katjes hebben een andere energiebehoefte dan volwassen katten. Hun hersenen en lichaam zijn volop in ontwikkeling. De samenstelling van IAMS kattenvoer voor kittens is hierop afgestemd. Iams Delights Kitten met kip in gravy is een 100% compleet en uitgebalanceerd premium natvoer voor kittens tussen de 1 en 12 maanden oud. Door de lekkere jus zal uw kitten het moeilijk kunnen weerstaan.

Adult

IAMS Naturally Adult is er in de varianten Sea en Land & Sea. Deze multipack natvoer biedt vier verschillende smaken per doos, om lekker mee te variëren. Iams Naturally Land & Sea (of Sea) Collection is samengesteld met Noord-Atlantische zalm uit duurzame ASC-gecertificeerde visserij, Nieuw-Zeelands lam, wilde tonijn uit duurzame MSC-gecertificeerde visserij en kip & Nieuw-Zeelands lam in saus.

IAMS Delights Adult is verkrijgbaar als multipack met verschillende smaken per doos. Deze voeding is gemaakt met hoogwaardige ingrediënten voor katten vanaf 1 jaar. Kiest u een variant in smakelijk gravy/jus? Of is uw kat verzot op de textuur van de jelly? Of misschien de gemengde doos Iams Delights Land & Sea Collection met 48 x 85 grams zakjes?

Senior

Iams heeft 100% complete en uitgebalanceerde premium voeding met vlees en vis in saus voor senior katten. IAMS Delights Senior en IAMS Naturally Senior zijn afgestemd op de voedingsbehoefte van katten vanaf 7 jaar. De voeding bevat taurine voor ondersteuning aan het hart, vezels voor een evenwichtige spijsvertering en L-carnitine voor een goede vetverbranding. Zo blijft uw oudere kat zo lang mogelijk fit en gezond.

Ook van IAMS

Wilt u uw kat een optimale voedingsbalans bieden door zowel droog- als natvoer te geven? Probeer dan ook eens de heerlijke brokjes van IAMS droogvoer voor de kat

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.