terug
Iams kattenvoer

Iams kattenvoer

Iams kattenvoer is een uitgebalanceerde premium kattenvoeding die kunstmatige kleur- en geurstoffen noch toegevoegde conserveringsmiddelen bevat. Een smakelijke en gezonde keuze voor uw kat!
Lees meer ..
Iams kattenvoer

Iams kattenvoer

Iams kattenvoer onderscheidt zich door het jarenlange onderzoek en de baanbrekende visie van voedingsspecialisten. Zij zijn er ten volste van overtuigd dat de juiste voeding verbazingwekkend veel kan betekenen voor uw kat. Zo ondersteunt Iams kattenvoer bijvoorbeeld het immuunsysteem van uw kat, stimuleert het de vetbranding én bevordert het de spijsvertering. Iams kattenvoer helpt uw kat aan een gelukkig en gezond leven!

 • Helpt de vorming van tandsteen en tandplak te verminderen;

 • Verhoogde hoeveelheid hoogwaardige dierlijke eiwitten, om bij te dragen aan sterke spieren;

 • Vitaminen en mineralen zijn toegevoegd om de gezondheid van uw kat op peil te houden;

 • Volledig vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen en geurstoffen.

De houdbaarheidsduur van Iams kattenvoer staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Bij Brekz kunt u Iams kattenvoer goedkoop online bestellen. U vindt bij ons altijd de beste acties voor Iams kattenvoer!

Iams kattenvoer assortiment

Het uitgebreide assortiment is geschikt voor alle kattenrassen. Iams kattenvoer is speciaal afgestemd op de leeftijd van uw kat. Ook is er specifieke voeding, bijvoorbeeld voor katten met overgewicht of katten die extra last hebben van haarballen. Hieronder vindt u een overzicht van ons assortiment.

Iams Kitten & Junior kattenvoer

Kittens en opgroeiende katten hebben een verhoogde behoefte aan energierijke voedingsstoffen. Iams for Vitality Kitten verse kip kattenvoer heeft een verhoogd energiegehalte zodat uw kitten zich goed kan ontwikkelen.

 • Hoogwaardige eiwitten bevorderen de opbouw van sterke spieren;

 • Prebiotica en bietenpulp ondersteunen de ontwikkeling van de spijsvertering;

 • Omega-3 (DHA) bevordert de ontwikkeling van de hersenen en verhoogd daarmee het leervermogen;

 • Essentiële mineralen zoals calcium en fosfor dragen bij aan sterke botten.

Iams Adult kattenvoer

Iams for Vitality Adult kattenvoer is beschikbaar in 4 varianten; Iams Adult Kip, Iams Adult Lam, Iams Adult Zalm en Iams Adult Vis. Hoe kieskeurig uw kat ook is, er is ongetwijfeld een favoriete smaak! Voor wie niet kan kiezen of gewoon lekker wil afwisselen is er een voordelig combinatiepakket, de Iams for Vitality Adult Combi Pack Vis/Lam/Kip. Ideaal om uw kat van een gevarieerd dieet te voorzien.

 • Hoogwaardige eiwitten bevorderen de ontwikkeling van sterke spieren;

 • Prebiotica en bietenpulp ondersteunen de opname van voedingsstoffen;

 • Ondersteunt de nierfunctie door toegevoegde mineralen;

 • Essentiële voedingsstoffen helpen het hart gezond te houden.

Iams Mature & Senior kattenvoer

Oudere katten hebben een andere behoefte dan hun jongere soortgenoten. Daarom heeft Iams 2 senior voedingen, voor katten ouder dan 7 jaar. De Iams for Vitality Senior Vis en de Iams Senior Verse Kip.

 • Hoogwaardige eiwitten helpen om de spieren van uw ouder wordende kat sterk te houden;

 • Een vezelmix met toegevoegde prebiotica en bietenpulp ondersteunen de opname van voedingsstoffen;

 • Verrijkt met antioxidanten om het immuunsysteem sterk te houden;

 • Bevordert gezonde gewrichten.

Iams Adult specifiek kattenvoer

Iams kattenvoer is er ook in varianten met specifieke eigenschappen. Het heeft alle kwaliteiten van Iams Adult kattenvoer, maar is speciaal samengesteld voor diverse specifieke behoeften. Zo draagt Iams for Vitality Adult Dental bij aan een gezond en sterk gebit en is Iams for Vitality Adult Sterilised specifiek afgestemd op de behoeftes van volwassen katten die gecastreerd of gesteriliseerd zijn.

Om uw binnenkat slank en actief te houden is Iams for Vitality Indoor het meest geschikt. Voor katten die snel last hebben van haarballen is Iams for Vitality Hairball een geschikte variant. Heeft u meerdere volwassen katten in huis? Iams speciale Multi-Cat voeding heeft diverse smaken in één verpakking om aan de behoefte van verschillende katten te voldoen.

Iams Naturally

Naast het Iams for Vitality assortiment is er ook de Iams Naturally reeks. Deze volledige voedingen zijn gemaakt van goed verteerbare natuurlijke ingrediënten. Op onze website vindt u Iams Naturally Adult in de smaken Zalm & Rijst en Lam & Rijst.

Meer van Iams

Iams kattenvoer biedt naast droogvoer ook hoogwaardige kwaliteit natvoeding aan. Ons assortiment kunt u vinden op de pagina met al het natvoer van Iams.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.