Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Iams kattenvoer

Iams kattenvoer is een uitgebalanceerd premium kattenvoer die kunstmatige kleur- en geurstoffen noch toegevoegde conserveringsmiddelen bevat. Daarom is het voer een gezonde keuze voor uw kat.
Lees meer ..
Adult
Kitten
Mature-Senior
Naturally

Adult

Kitten

Mature-Senior

Naturally

Adult

Iams for Vitality Adult Verse Kip kattenvoer

Iams for Vitality Adult Verse Kip kattenvoer

Iams for Vitality Adult Verse Kip kattenvoer is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van uw kat op 7 punten te ondersteunen. De brokjes zorgen voor een sterk en gezond gebit en het voer bevat omega 3- en 6 waardoor uw kat zal stralen met een glanzende vacht en gezonde huid. Het heerlijk recept met 87% dierlijke eiwitten van het totale eiwitgehalte en essentiële mineralen, draagt bij aan sterke spieren en is zo samengesteld dat het zorgt voor gezonde urinewegen. Dankzij de mix van belangrijke antioxidanten en vitamine E wordt het immuunsysteem van uw kat optimaal ondersteunt. 

Bij Brekz kunt u Iams kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Iams for Vitality Adult Verse Kip kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Iams for Vitality Adult Verse Kip kattenvoer

Samenstelling:
Gedroogde kip en kalkoen 40% (kip 24%, een natuurlijke bron van taurine), maïs, sorghum, varkensvet, verse kip (4,1%), gedroogde bietenpulp (1,7%), kippenjus, fructo-oligosachariden (0,69%), kaliumchloride, visolie, gedroogde biergist.

Analytische bestanddelen:
Eiwit 35%, vetgehalte 14%, omega 6-vetzuren 2,7%, omega 3-vetzuren 0,28%, ruwe as 7,2%, ruwe celstof 1,8%, calcium 1,4%, fosfor 1,2%, magnesium 0,094%, taurine 2000 mg/kg.

Toevoegingsmiddelen:
*(per kg), Vitaminen: vitamine A 55182 IE, vitamine D₃ 1586 IE, vitamine E 137 mg. Sporenelementen: kopersulfaatpentahydraat (koper) 10 mg, kaliumjodide (jodium) 1,3 mg, mangaansulfaatmonohydraat (mangaan) 4,6 mg, zinkoxide (zink) 114 mg. Zuurteregelaar: natriumbisulfaat 1%.
*Extra toegevoegd tijdens de productie

Voedingsadvies Iams for Vitality Adult Verse Kip kattenvoer

De geadviseerde hoeveelheden zijn een uitgangspunt. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw kat meer voer nodig hebben. Dit is de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag. Deel de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag door het aantal keren dat u uw kat per dag voert om de portiegrootte per maaltijd te krijgen. Het wordt aangeraden om de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden te verdelen. Zorg dat er altijd schoon en vers water voor uw kat klaarstaat. 

Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voer (g)
2 kg 25 - 40 g
3 kg 40 - 60 g
4 kg 55 - 75 g
5 kg 70 - 95 g
6 kg 80 - 115 g
7 kg 95 - 135 g


De houdbaarheid van Iams for Vitality Adult Verse Kip kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Is uw kat boven de 7 jaar oud? Kijk dan eens naar Iams Mature/Senior kattenvoer. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Iams kattenvoer.

https://www.brekz.nl/29728-home_default/iams-for-vitality-adult-verse-kip-kattenvoer.jpg
12.75 2019/01/01
De brokjes zijn super!
Uitstekende kwaliteit
Goed over en mijn katten vinden het heerlijk
Ik gebruik al jaren Iams kip voor m'n perzen. Zelfs toen ik jaren geleden een Cattery had. Ze zeggen dat ze minder van stinken als ze naar de bak zijn geweest. Geloof me, dat is niet waar. Dat het een volwaardige voeding is ben ik zeker mee eens. Ik meet geen grammen af. Ik vul de bakjes 2 keer per dag (ochtend en voor naar bed gaan). ze vinden het gewoon erg smakelijk. En als hun het lekker vinden en ik vind het prima voeding. ze behouden hun prachtige vachten, zou ik gek zijn om andere voeding te nemen. Bij Brakz.nl zijn ze nog eens betaalbaarder dan bij dierenspeciaal zaak. En buiten dat is hun service prima. Dat is ook niet echt onbelangrijk. Toch?
M'n katten (3) vinden het lekker en het was ook nog in de aanbieding!! Win win situatie!!
Tevreden van
Als mijn katten het graag lusten dan ben ik ook heel tevreden !
Snelle levering!
Onze katten eten bij het Iams kattenvoer hun bakjes helemaal leeg. Dat is bij andere merken wel anders, dan blijven er altijd restjes liggen. Prima voer volgens mij.
Supervriendelijke bediening en zeer correcte levering.
Onze katten zijn er dol op!
Commande facile et pratique.
nikel les chats adorent ne s'en lassent pas
Croquettes de très bonne qualité. Bon rapport qualité/prix
Ich verwende diese Marke schon weit über 10 Jahre für meine Tiere. Damit ist alles gesagt.
Les chats apprécient
kat geniet ervan
Ottimo servizio
33443
15884
Iams For Vitality Adult met Verse Kip Kattenvoer Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 12,75 (€ 4,25/kg)
2 x 3 kg
€ 24,49 (€ 4,08/kg)
10 kg
€ 31,75 (€ 3,18/kg)
€ 28,57 (€ 2,86/kg)
2 x 10 kg
€ 61,49 (€ 3,07/kg)
€ 55,34 (€ 2,77/kg)
Iams for Vitality Adult Hairball kattenvoer

Iams for Vitality Adult Hairball kattenvoer

Iams for Vitality Adult Hairball kattenvoer met verse kip voor volwassen en senior katten, is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van uw kat op 7 punten te ondersteunen en haarballen tegen te gaan. Van het totale eiwitgehalte bevat deze voeding maar liefst 89% dierlijke eiwitten die onder andere zorgen voor sterke spieren. De brokjes zorgen voor een sterk gebit en is afgestemd om de urine-pH te verlagen en zo de gezondheid van de urinewegen te bevorderen. De belangrijke mix van antioxidanten en vitamine E ondersteunen het natuurlijke afweersysteem van uw kat en dankzij omega 3- en 6 zal uw kat stralen met een prachtige, glanzende vacht. Tevens zorgen prebiotica en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering en helpt taurine om het hart sterk en gezond te houden. Met Iams geeft u uw kleine vriend een heerlijke maaltijd die ook nog eens bijdraagt aan een lang en gezond leven.

Bij Brekz kunt u Iams kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Iams for Vitality Adult Hairball kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Iams for Vitality Adult Hairball kattenvoer

Samenstelling:
Gedroogde kip en kalkoen 41% (kip 25%, een natuurlijke bron van taurine), maïs, varkensvet, gedroogde bietenpulp (4,6%), cellulosepoeder (4,6%), verse kip (4,1%), kippenjus, fructo-oligosachariden (0,69%), kaliumchloride, visolie, gedroogde biergist.

Analytische bestanddelen:
Eiwit 35%, vetgehalte 14%, omega 6-vetzuren 2,6%, omega 3-vetzuren 0,28%, ruwe as 7,3%, ruwe celstof 6,0%, calcium 1,4%, fosfor 1,1%, magnesium 0,088%, taurine 2000 mg/kg.

Toevoegingsmiddelen:
*(per kg), Vitaminen: vitamine A 55406 IE, vitamine D₃ 1593 IE, vitamine E 137 mg. Sporenelementen: kopersulfaatpentahydraat (koper) 9,9 mg, kaliumjodide (jodium) 1,3 mg, mangaansulfaatmonohydraat (mangaan) 45 mg, zinkoxide (zink) 113 mg. Zuurteregelaar: natriumbisulfaat 1%.
*Extra toegevoegd tijdens de productie

Voedingsadvies Iams for Vitality Adult Hairball kattenvoer

Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voer (g)
2 kg 30 - 40 g
3 kg 45 - 60 g
4 kg 55 - 80 g
5 kg 70 - 100 g
6 kg 85 - 120 g
7 kg 100 - 140 g

Deze geadviseerde hoeveelheden zijn een uitgangspunt. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw kat meer voer nodig hebben. Deel de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag door het aantal keren dat u uw kat per dag voert om de portiegrootte per maaltijd te krijgen. Het wordt aanbevolen om de dagelijke hoeveelheid over minstens 2 maaltijden per dag te verdelen. Zorg dat er altijd schoon en vers water voor uw kat klaarstaat.
De houdbaarheid van Iams for Vitality Adult Hairball kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Heeft u meerdere katten in huis met verschillende voedingsbehoeften? Kijk dan eens naar Iams Multi-Cat. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Iams kattenvoer.

https://www.brekz.nl/29733-home_default/iams-for-vitality-adult-hairball-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
De katten lusten het graag en voorkomt daadwerkelijk haarbalvorming!
Goed toegekomen.
Voor onze katten, een maincoon en een ragdoll, dus langharige katten, werkt het prima. Geen opstoppingen in de darmen meer.
De katten zijn er gek op, weinig haarballen meer .
Het beste voer voor vitale, gezonde katten
Foder er ok.
mes chats errants adorent .... merci !!!
croquettes sans odeur ; le chat ne fait pas le "glouton" et ne les revomit pas.
Bon produits
33457
15887
Iams For Vitality Adult Hairball Kattenvoer Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 13,95 (€ 4,65/kg)
2 x 3 kg
€ 26,49 (€ 4,42/kg)
10 kg
€ 33,75 (€ 3,38/kg)
€ 30,38 (€ 3,04/kg)
2 x 10 kg
€ 63,49 (€ 3,17/kg)
€ 57,14 (€ 2,86/kg)
Iams for Vitality Adult Indoor kattenvoer

Iams for Vitality Adult Indoor kattenvoer

Iams for Vitality Adult Indoor kattenvoer met verse kip voor volwassen en senioren binnenkatten is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van uw kat op 7 punten te ondersteunen en hem slank en actief te houden. Ter bevordering van een gezonde huid en glanzende vacht is er omega 3- en 6 toegevoegd en taurine om het hart gezond te houden. Prebiotica en bietenpulp zorgen voor een goede spijsvertering en dankzij de mix van antioxidanten en vitamine E wordt het immuunsysteem optimaal ondersteund. Van het totale eiwitgehalte bevat de voeding maar liefst 89% dierlijke eiwitten die ervoor zorgen dat de spieren sterk blijven. De krokante brokjes bevatten een speciaal afgestemd gehalte van mineralen die zorgen voor een sterk gebit en dragen daarnaast ook bij aan gezonde urinewegen. Iams is een heerlijke maaltijd die er voor zorgt dat uw kat van een lang en gezond leven kan genieten.

Bij Brekz kunt u Iams kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Iams for Vitality Adult Indoor kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Iams for Vitality Adult Indoor kattenvoer

Samenstelling: 
Gedroogde kip en kalkoen 43% (kip 26%, een natuurlijke bron van taurine), maïs, sorghum, gedroogde bietenpulp (4,6%), cellulosepoeder (4,6%), verse kip (4,1%), varkensvet, kippenjus, fructo-oligosachariden (0,69%), kaliumchloride, visolie, gedroogde biergist.

Analytische bestanddelen:
Eiwit 36,5%, vetgehalte 12%, omega 6-vetzuren 2,4%, omega 3-vetzuren 0,27%, ruwe as 7,3%, ruwe celstof 6,1%, calcium 1,4%, fosfor 1,1%, magnesium 0,093%, taurine 2000 mg/kg.

Toevoegingsmiddelen:
*(per kg), Vitaminen: vitamine A 55514 IE, vitamine D₃ 1596 IE, vitamine E 138 mg. Sporenelementen: kopersulfaatpentahydraat (koper) 9,2 mg, kaliumjodide (jodium) 1,2 mg, mangaansulfaatmonohydraat (mangaan) 4,2 mg, zinkoxide (zink) 105 mg. Aromatische stof: yucca-extract 250 mg. Zuurteregelaar: natriumbisulfaat 1%.
*Extra toegevoegd tijdens de productie

Voedingsadvies Iams for Vitality Adult Indoor kattenvoer

Deze geadviseerde hoeveelheden zijn een uitgangspunt. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw kat meer voer nodig hebben. Dit is de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag. Deel de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag door het aantal keren dat u uw kat per dag voert om de portiegrootte per maaltijd te krijgen. Het wordt aangeraden om de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg dat er altijd schoon en vers water voor uw kat klaarstaat.

Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voer (g)
2 kg 30 - 40 g
3 kg 45 - 65 g
4 kg 60 - 80 g
5 kg 75 - 100 g
6 kg 90 - 125 g
7 kg 100 - 145 g


De houdbaarheid van Iams for Vitality Adult Indoor kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Heeft u een langharige kat die veel last heeft van haarballen? Kijk eens naar Iams Adult Hairball kattenvoer. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Iams kattenvoer.

https://www.brekz.nl/29734-home_default/iams-for-vitality-adult-indoor-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
Mijn kater en poes eten het graag
Buitengewoon goed voeder voor een goede prijs
Poezen eten het geaag
prijs kwaliteit ok
J'ai essayé j'ai adopté Je changerai plus cette façon d'acheter Livreur et livraisons au top
mes chats a dorent de plus très pratique de recevoir a la maison prix sympas
Goede prijzen,genoeg keuze en snelle levering!!!
33461
15889
Iams For Vitality Adult Indoor Kattenvoer Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 13,95 (€ 4,65/kg)
2 x 3 kg
€ 26,49 (€ 4,42/kg)
10 kg
€ 34,95 (€ 3,50/kg)
€ 31,46 (€ 3,15/kg)
2 x 10 kg
€ 63,49 (€ 3,17/kg)
€ 57,14 (€ 2,86/kg)
Iams for Vitality Adult Dental kattenvoer

Iams for Vitality Adult Dental kattenvoer

Iams for Vitality Adult Dental kattenvoer met verse kip is een 100% complete en uitgebalanceerde voeding om de gezondheid en vitaliteit van uw kat op 7 punten te ondersteunen en de tanden sterk en gezond te houden. Het voer bevat maar liefst 89% dierlijke eiwitten van het totale eiwitgehalte, waar uw huisdier iedere dag weer van kan genieten. Deze dierlijke eiwitten en mineralen zorgen onder andere voor sterke spieren. Dankzij de belangrijke mix van antioxidanten en vitamine E wordt het immuunsysteem optimaal ondersteund en de toevoeging van taurine draagt bij aan de gezondheid van het hart. Het bevat een speciaal afgestemd vezelmengsel met prebiotica en bietenpulp om het spijsverteringsstelsel te ondersteunen. De samenstelling van de krokante brokjes zorgen voor een sterk gebit en de ingrediënten dragen daarnaast ook bij aan gezonde urinewegen. Tevens zal uw geliefde kat een prachtige, glanzende vacht hebben dankzij de toevoeging van omega 3- en 6-vetzuren.

Bij Brekz kunt u Iams kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Iams for Vitality Adult Dental kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Iams for Vitality Adult Dental kattenvoer

Samenstelling:
Gedroogde kip en kalkoen 42% (kip 25%, een natuurlijke bron van taurine), maïsgrutten, maïs, varkensvet, verse kip (4,1%), gedroogde bietenpulp (2,6%), kippenjus, fructo-oligosachariden (0,69%), kaliumchloride, natriumhexametafosfaat (0,38%), visolie, gedroogde biergist. 

Analytische bestanddelen:
Eiwit 35%, vetgehalte 14%, omega 6-vetzuren 2,5%, omega 3-vetzuren 0,28%, ruwe as 7,9%, ruwe celstof 1,4%, calcium 1,5%, fosfor 1,3%, magnesium 0,074%, taurine 2100 mg/kg.

Toevoegingsmiddelen:
*(per kg), Vitaminen: vitamine A 56237 IE, vitamine D₃ 1617 IE, vitamine E 139 mg. Sporenelementen: kopersulfaatpentahydraat (koper) 9,9 mg, kaliumjodide (jodium) 1,3 mg, mangaansulfaatmonohydraat (mangaan) 4,5 mg, zinkoxide (zink) 113 mg. Zuurteregelaar: natriumbisulfaat 1%.
*Extra toegevoegd tijdens de productie

Voedingsadvies Iams for Vitality Adult Dental kattenvoer

Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voer (g)
2 kg 25 - 40 g
3 kg 40 - 60 g
4 kg 55 - 75 g
5 kg 70 - 95 g
6 kg 80 - 115 g 
7 kg 95 - 135 g

Deze geadviseerde hoeveelheden zijn een uitgangspunt. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw kat meer voer nodig hebben. Deel de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag door het aantal keren dat u uw kat per dag voert om de portiegrootte per maaltijd te krijgen. Het wordt aangeraden om de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg dat er altijd schoon en vers water voor uw kat klaarstaat.

De houdbaarheid van Iams for Vitality Adult Dental kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Heeft u meerdere katten in huis met verschillende voedingsbehoeften? Kijk dan eens naar Iams Multi-Cat kattenvoer. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Iams kattenvoer.

https://www.brekz.nl/29737-home_default/iams-for-vitality-adult-dental-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
33465
15890
Iams For Vitality Adult Dental Kattenvoer Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 13,95 (€ 4,65/kg)
2 x 3 kg
€ 26,49 (€ 4,42/kg)
10 kg
€ 36,95 (€ 3,70/kg)
€ 33,25 (€ 3,33/kg)
2 x 10 kg
€ 70,75 (€ 3,54/kg)
€ 63,67 (€ 3,18/kg)
Iams for Vitality Adult Sterilised Kip kattenvoer

Productinformatie Iams for Vitality Adult Sterilised Kip kattenvoer

Iams for Vitality Adult Sterilised Kip kattenvoer is een 100% complete en uitgebalanceerde, specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van uw kat op 7 punten te ondersteunen, waaronder een gezonde nierfunctie. Deze voeding is geschikt voor gesteriliseerde of gecastreerde katten vanaf 1 jaar. De vetarme voeding is specifiek afgestemd op de behoeftes van volwassen katten die gecastreerd of gesteriliseerd zijn. Het bevat maar liefst 84% dierlijk eiwit en zorgt samen met andere hoogwaardige ingrediënten voor een heerlijke voeding, die bijdraagt aan de gezondheid en vitaliteit van de kat. De complete droogvoeding ondersteunt de 7 kenmerken van een optimale gezondheid, zoals een gezonde huid- en vacht, sterke spieren en een goed functionerend immuunsysteem. Bovendien ondersteunt het de spijsvertering, urinewegen en het hart. De knapperige textuur van de brokjes zijn bevorderlijk voor de gezondheid van het gebit. Het voer is tarwevrij en bevat hoogkwalitatieve eiwitten die eenvoudig te verteren zijn.

Bij Brekz kunt u Iams kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Iams for Vitality Adult Sterilised Kip kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Iams for Vitality Adult Sterilised Kip kattenvoer

Samenstelling:
Gedroogde kip en kalkoen (36% daarvan 22% kip), mais, polenta, sorghummeel, verse kip (4,1%), gerst, gedroogde bietenpulp (2,5%), varkensvet, kippenbouillon, gedroogd biergist, fructo-oligosaccharide (0,69%), kaliumchloride, visolie.

Toevoegingsstoffen:
Vitamine A (54.027 IE/kg), vitamine D3 (1.553 IE/kg), vitamine E (134 mg/kg), L-carnitin (50 mg/kg); spoorelementen: kopersulfaat-pentahydraat [koper] (10 mg/kg), kaliumjodide [jood] (1,3 mg/kg), mangaansulfaat-monohydraat [mangaan] (4,7 mg/kg), zinkoxide [zink] (117 mg/kg); zuurteregelaar: natriumbisulfaat (1%).

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit (33.0%), ruw vet (9.8%), ruwe vezel (1.9%), ruwe as (7.0%), calcium (1.3%), fosfor (1.1%), magnesium (0.09%), omega-3-vetzuren (0.24%), omega-6-vetzuren (2.1%), taurine (1900.0 mg/kg).

Voedingsadvies Iams for Vitality Adult Sterilised Kip kattenvoer

Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid bij gezond gewicht (g) Hoeveelheid bij overgewicht (g)
4 kg 60 - 80 g 50 g
6 kg 85 - 120 g 75 g
8 kg 115 - 160 g 105 g
10 kg 145 - 200 g 130 g
12 kg 175 - 240 g 155 g


Verdeel de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden per dag. Zorg dat uw kat altijd voldoende drinkwater bij het voer heeft. De houdbaarheid van Iams for Vitality Adult Sterilised Kip kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Heeft u meerdere katten met verschillende voedingseisen in huis? Probeer dan eens Iams Multi-Cat kattenvoer. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons kattenvoer.

https://www.brekz.nl/29741-home_default/iams-for-vitality-adult-sterilised-kip-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
Mijn katten zijn dol op dit voer. En Brekz heeft dit regelmatig in de aanbieding dus vrouwtje ook blij. Levering is altijd snel en zorgvuldig
Alles netjes bezorgd
Uitstekende kwaliteitsbrok die er goed in gaat bij beide je weet wel katers. Het zijn binnen katten, dus zo’n brokje met minder calorieën is prima om ze op gewicht te houden.
De katten eten er nog steeds met evenveel enthousiasme van.
Gewoon goed
Voor de 6e x hier besteld en zal het blijven doen. De prijzen passen zich automatisch aan naar tot nu toe de goedkoopste online winkel die ik kan vinden. Dus ben erg blij met jullie!
Katten vinden het lekker
mooie prijs voor kwaliteitseten voor de kat. Snelle levering.
Zoals altijd vriendelijke service e.n prima binnen de tijd!!
Prima prijzen,snelle levering!!
Onze Coons eten het graag en de brok is niet al te klein. De ontlasting is prima. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Goede kwaliteit
Très bon rapport qualité prix
Gradito dai gatti, consegna puntuale, prezzo conveniente
prix intéressant vite livré satisfaisant sur tout
Comme d'habitude toujours parfait
Mes chats les apprécient beaucoup.
33469
15893
Iams For Vitality Adult Sterilised Kip kattenvoer Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 13,95 (€ 4,65/kg)
2 x 3 kg
€ 26,49 (€ 4,42/kg)
10 kg
€ 34,95 (€ 3,50/kg)
€ 31,46 (€ 3,15/kg)
2 x 10 kg
€ 63,49 (€ 3,17/kg)
€ 57,14 (€ 2,86/kg)
Iams for Vitality Adult Zalm kattenvoer

Iams for Vitality Adult Zalm kattenvoer

Iams for Vitality Adult Zalm kattenvoer is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van uw kat op 7 punten te ondersteunen. De essentiële omega 3- en 6-vetzuren laten uw kat zal stralen met een glanzende vacht en gezonde huid. Het voer bevat 88% dierlijke eiwitten van het totale eiwitgehalte wat zorgt voor sterke spieren. De krokante brokjes zorgen voor een sterk gebit en de speciaal samenstelling helpt om de urine-pH waarde te verlagen voor gezonde urinewegen. De belangrijke mix van antioxidanten en mineralen versterken en ondersteunen het immuunsysteem van uw kat. Het speciaal afgestemde vezelmengsel van prebiotica en bietenpulp draagt bij aan een gezonde, goedwerkende spijsvertering. Met Iams kan uw huisdier elke dag weer genieten van een heerlijke maaltijd die zorgt voor een optimale ondersteuning van zijn gezondheid.

Bij Brekz kunt u Iams kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Iams for Vitality Adult Zalm kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Iams for Vitality Adult Zalm kattenvoer

Samenstelling: 
Gedroogde kip en kalkoen 41% (kip 25%, een natuurlijke bron van taurine), maïs, varkensvet, zalm (4,1%), rijst, gedroogde bietenpulp (1,7%), kippenjus, fructo-oligosachariden (0,69%), kaliumchloride, visolie, gedroogde biergist.

Analytische bestanddelen:
Eiwit 35%, vetgehalte 14%, omega 6-vetzuren 2,6%, omega 3-vetzuren 0,46%, ruwe as 7,2%, ruwe celstof 1,7%, calcium 1,4%, fosfor 1,2%, magnesium 0,088%, taurine 2000 mg/kg.

Toevoegingsmiddelen:
*(per kg), Vitaminen: vitamine A 55602 IE, vitamine D₃ 1599 IE, vitamine E 138 mg. Sporenelementen: kopersulfaatpentahydraat (koper) 10 mg, kaliumjodide (jodium) 1,3 mg, mangaansulfaatmonohydraat (mangaan) 4,7 mg, zinkoxide (zink) 118 mg. Zuurteregelaar: natriumbisulfaat 1%.
*Extra toegevoegd tijdens de productie

Voedingsadvies Iams for Vitality Adult Zalm kattenvoer

De geadviseerde hoeveelheden zijn een uitgangspunt. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw kat meer voer nodig hebben. Dit is de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag. Deel de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag door het aantal keren dat u uw kat per dag voert om de portiegrootte per maaltijd te krijgen. Het wordt aangeraden om de hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg dat er altijd schoon en vers water voor uw kat klaarstaat.

Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voer (g)
2 kg 25 - 40 g
3 kg 40 -60 g
4 kg 55 - 75 g
5 kg 70 - 95 g
6 kg 100 - 115 g
7 kg 95 - 135 g


De houdbaarheid van Iams for Vitality Adult Zalm kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Is uw kat boven de 7 jaar oud? Kijk dan eens naar Iams Mature/Senior kattenvoer. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Iams kattenvoer.

https://www.brekz.nl/29749-home_default/iams-for-vitality-adult-zalm-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
Iams vinden mijn 2 katten erg lekker. En Brekz, super snel geleverd en goede service!
33447
15897
Iams For Vitality Adult Zalm kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 13,95 (€ 4,65/kg)
2 x 3 kg
€ 26,49 (€ 4,42/kg)
Iams for Vitality Adult Vis kattenvoer

Productinformatie Iams for Vitality Adult Vis kattenvoer

Iams for Vitality Adult Vis kattenvoer met zeevis voor volwassen katten is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van uw kat op 7 punten te ondersteunen. De samenstelling van het voer ondersteunt de urinewegen en dankzij de mix van antioxidanten en vitamine E wordt het immuunsysteem versterkt. De essentiële vetzuren en mineralen geven uw kat een glanzende vacht en gezonde huid. Dit alles zit in een heerlijk recept met 88% dierlijke eiwitten en zorgt daarmee ook voor sterke spieren. Met Iams biedt u uw geliefde kat een smakelijke maaltijd voor waar uw huisdier elke dag weer van kan genieten.

Bij Brekz kunt u Iams kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Iams for Vitality Adult Vis kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Iams for Vitality Adult Vis kattenvoer

Samenstelling: 
Gedroogde kip en kalkoen 40% (kip 24%, een natuurlijke bron van taurine), maïs, varkensvet, zeevis (4,1%), rijst, gedroogde bietenpulp (1,7%), kippenjus, fructo-oligosachariden (0,69%), kaliumchloride, visolie, gedroogde biergist.

Analytische bestanddelen:
Eiwit 35%, vetgehalte 14%, omega 6-vetzuren 2,6%, omega 3-vetzuren 0,27%, ruwe as 7,2%, ruwe celstof 1,7%, calcium 1,4%, fosfor 1,2%, magnesium 0,089%, taurine 2000 mg/kg.

Toevoegingsmiddelen:
*(per kg), Vitaminen: vitamine A 55492 IE, vitamine D₃ 1595 IE, vitamine E 137 mg. Sporenelementen: kopersulfaatpentahydraat (koper) 10 mg, kaliumjodide (jodium) 1,3 mg, mangaansulfaatmonohydraat (mangaan) 4,7 mg, zinkoxide (zink) 118 mg. Zuurteregelaar: natriumbisulfaat 1%.
*Extra toegevoegd tijdens de productie

Voedingsadvies Iams for Vitality Adult Vis kattenvoer

De geadviseerde hoeveelheden zijn een uitgangspunt. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw kat meer voer nodig hebben.  Dit is de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag. Deel de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag door het aantal keren dat u uw kat per dag voert om de portiegrootte per maaltijd te krijgen. Het wordt aangeraden om de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden per dag te verdelen. Zorg dat er altijd schoon en vers water voor uw kat klaarstaat.

Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voer (g)
2 kg 25 - 40 g
3 kg 40 - 60 g
4 kg 55 - 75 g
5 kg 70 - 95 g
6 kg 80 - 115 g
7 kg 95 - 135 g


De houdbaarheid van Iams for Vitality Adult Vis kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Is uw kat ouder dan 7 jaar? Kijk dan eens naar Iams Mature/Senior kattenvoer. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Iams kattenvoer.

https://www.brekz.nl/29750-home_default/iams-for-vitality-adult-vis-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
Prima voer voor prima prijs
De katten vinden het lekker!!
Mijn katten vinden het lekker!
Goed product
goed voer voor een redelijke prijs
Super snelle levering en prima producten. Ik bestel hier al jaren
Mon chat les adore
Tres bonne qualité qui rassasie mes chats
33449
15898
Iams For Vitality Adult Vis kattenvoer Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 13,95 (€ 4,65/kg)
2 x 3 kg
€ 26,49 (€ 4,42/kg)
10 kg
€ 33,75 (€ 3,38/kg)
€ 30,38 (€ 3,04/kg)
2 x 10 kg
€ 61,49 (€ 3,07/kg)
€ 55,34 (€ 2,77/kg)
Iams for Vitality Adult Lam kattenvoer

Iams for Vitality Adult Lam kattenvoer

Iams for Vitality Adult Lam kattenvoer voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar, is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van uw kat op diverse punten te ondersteunen. Het voer is zo samengesteld dat het de urine-pH helpt te verlagen en daardoor de urinewegen helpt te ondersteunen. De brokjes bevatten een speciaal afstemde mineraalgehalte dat zorgt voor een gezond en sterk gebit. De essentiële mix van antioxidanten en vitamine E ondersteunen het immuunsysteem. De prebiotica en bietenpulp in deze voeding bevorderen het spijsverteringsstelsel van de kat en tevens zorgen omega 3- en 6-vetzuren voor een glanzende vacht en gezonde huid. Dit alles zit in een heerlijk recept met 87% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte), dat mede zorgt voor sterke spieren. Met Iams laat u uw huisdier elke dag weer genieten van een gezonde en smakelijke maaltijd.

Bij Brekz kunt u Iams kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Iams for Vitality Adult Lam kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Iams for Vitality Adult Lam kattenvoer

Samenstelling:
Gedroogde kip en kalkoen 41% (kip 25%, een natuurlijke bron van taurine), maïs, varkensvet, lam (4,1%), gerst, gedroogde bietenpulp (1,7%), kippenjus, fructo-oligosachariden (0,69%), kaliumchloride, visolie, gedroogde biergist.

Analytische bestanddelen:
Eiwit 35%, vetgehalte 14%, omega 6-vetzuren 2,6%, omega 3-vetzuren 0,27%, ruwe as 7,2%, ruwe celstof 1,9%, calcium 1,4%, fosfor 1,2%, magnesium 0,092%, taurine 2000 mg/kg. 

Toevoegingsmiddelen:
*(per kg), Vitaminen: vitamine A 55524 IE, vitamine D₃ 1596 IE, vitamine E 138 mg. Sporenelementen: kopersulfaatpentahydraat (koper) 10 mg, kaliumjodide (jodium) 1,3 mg, mangaansulfaatmonohydraat (mangaan) 4,7 mg, zinkoxide (zink) 118 mg. Zuurteregelaar: natriumbisulfaat 1%.
*Extra toegevoegd tijdens de productie

Voedingsadvies Iams for Vitality Adult Lam kattenvoer

Deze geadviseerde hoeveelheden zijn een uitgangspunt. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw kat meer voer nodig hebben. Dit is de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag. Deel de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag door het aantal keren dat u uw kat per dag voert om de portiegrootte per maaltijd te krijgen. Het wordt aangeraden om de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg dat er altijd schoon en vers water voor uw kat klaarstaat.

Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voer (g)
2 kg 25 - 40 g
3 kg 40 - 60 g
4 kg 55 - 75 g
5 kg 70 - 90 g
6 kg 80 - 115 g
7 kg 95 - 135 g


De houdbaarheid van Iams for Vitality Adult Lam kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Is uw kat ouder dan 7 jaar? Kijk dan eens naar Iams Mature/Senior. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Iams kattenvoer.

https://www.brekz.nl/29752-home_default/iams-for-vitality-adult-lam-kattenvoer.jpg
12.75 2019/01/01
correcte en vlugge levering
Tot nu toe geen probleem; misschien toch overschakelen naar bio.
Zover als ik weet had ik kip besteld en geen lam. En wel een zak van 10 kilo en een zak van 3 kilo gratis. Die waren op, dus kreeg ik maar alleen een zak van 10 kilo. Prijs zou naar 14 dagen aangepast worden,daar geloof ik dus niks van.
Goed voer voor de katten, tijdig geleverd.
Super Ware. Versand schnell und zuverlässig.
entiere satisfaction sur le produit et la rapidité de livraison
33453
15899
Iams For Vitality Adult Lam kattenvoer Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 12,75 (€ 4,25/kg)
2 x 3 kg
€ 24,49 (€ 4,08/kg)
10 kg
€ 34,95 (€ 3,50/kg)
€ 31,46 (€ 3,15/kg)
2 x 10 kg
€ 62,49 (€ 3,12/kg)
€ 56,24 (€ 2,81/kg)
Iams Multi-Cat kattenvoer

Iams Multi-Cat Kattenvoer

Als u meer dan één kat in huis heeft moet u rekening houden met verschillende voedingsbehoeften. Iams Multi-Cat Kattenvoer is een voeding die speciaal is ontwikkeld voor huishoudens met meerdere volwassen katten. De voeding is gemaakt van verschillende dierlijke ingrediënten, namelijk kip, kalkoen en zalm. Het voer bestaat uit twee soorten brokjes: kip-kalkoensmaak en zalmsmaak. Daar kunnen zullen al uw katten van kunnen genieten. 

De voeding is zo samengesteld dat uw kat, mocht dat nodig zijn, geleidelijk een gezonder gewicht kan bereiken. Omdat katten relatief vaak last hebben van urinewegaandoeningen is de voeding zo ontwikkeld dat de urinewegen ondersteund worden. Om haarballen te helpen verminderen bevat Iams Multi-Cat Kattenvoer een aangepaste vezelmix en bietenpulp. Dus zoekt u voor uw kat voeding met de beste klantenervaring? Bestel Iams Multi-Cat Kattenvoer. Aanbieding: laagste kiloprijs bij aanschaf van 2x15 kg verpakking. 

De houdbaarheid van Iams Multi-Cat Kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Iams Multi-Cat Kattenvoer

Gedroogde kip en kalkoen: 45% (kip 27%, een natuurlijke bron van taurine), maïsgries, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp (6%), sorghum, zalm (4,1%), rijst, maïs, gehydroliseerde dierlijke eiwitten, gedroogde hele eieren, fructo-oligosacchariden (0,68%), kaliumchloride, biergist.

Analytische bestanddelen:

Eiwit (36%), Vet (17%), Ruwe as (7,5%), Ruwe celstof (4,70%), Calcium (1,10%), Fosfor (1,00%), Magnesium (0,09%), Omega 6-vetzuren (2,53%), Omega 3-vetzuren (0,34%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (146475 IE/kg), Vitamine D3 (2523 IE/kg), Vitamine E (586 mg/kg), L-Carnitine (99 mg/kg), Kopersulfaat-pentahydraat (35 mg/kg), Mangaansulfaat-monohydraat (124 mg/kg), Zinkoxide (206 mg/kg), Kaliumjodide (1,5 mg/kg), Natriumwaterstofsulfaat (1%). 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Iams Multi-Cat Kattenvoer

Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding
Normaal Gewichtsreductie
2 25-40 25
3 40-60 35
4 55-75 50
5 70-95 60
6 80-115 75
7 95-135 85

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Iams Multi-Cat Kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Iams kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan voeding voor katten, waaronder Iams Adult kattenvoer in de smaken lam, zalm, vis en kip. 

Iams
https://www.brekz.nl/22952-home_default/iams-multi-cat.jpg
13.95 2019/01/01
prima product voor zijn prijs, poezen vinden het lekker.
Super goede service en snelle levering
vlotte levering!goede prijzen!!
altijd al heel tevreden geweest over alle producten die ik kocht
Snel geleverd, goede info over het product en levertijd
Lusten het zeer graag en doen het super op dit voer. Zitten goed in hun vacht!
Zover ik tot nu kan beoordelen verdraagt ook Beertje dit kattenvoer. Lekker vinden ze het in elk geval allemaal.
prima produkt , gebruik al 20 jaar diverse variaties en bevalt alle katten en poezen goed
De katten zijn heel tevreden over dit voer
Katten vinden het heerlijk
Jeg har en kattepension. Jeg har flere års god erfaring med Iams Multi-cat. Det er et foder, samtlige katte - på nær få undtagelser - er utroligt glade for. Såvel kvalitets- som prismæssigt er det et virkelig godt køb. Lillian Kramer
De katten vinden de brokjes lekker. Snelle levering
Très bon produit mes 6 chats adorent
Très bonne croquette pour mes chats
Très bon produit avec un prix très attractif. Je vous le recommande.
Tres bon produit. Livraison rapide
270
152
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
15 kg
€ 48,75 (€ 3,25/kg)
2 x 15 kg
€ 93,25 (€ 3,11/kg)
Iams for Vitality combi pack Vis/Lam/Kip kattenvoer

Iams for Vitality Adult combi pack Vis/Lam/Verse Kip kattenvoer 

Iams for Vitality Adult combi pack Vis/Lam/Verse Kip kattenvoer is een uitgebalanceerde voeding in 3 smaken en is geschikt voor de volwassen kat. Nu u het menu dankzij deze combinatie van drie varianten kunt afwisselen is dit smakelijke droogvoer nog lekkerder! De voeding is uitgebalanceerd en heeft per smaak een andere combinatie van voedingswaarden. Zo kan uw kat geen tekort opbouwen aan een specifieke voedingsstof. Het voer bevat Omega vetzuren en helpt zo de huid en vacht gezonde en glanzend te blijven. Ook ondersteunt het de urinewegen. En dankzij de steun voor het hart en lichaam is uw kat met dit voer onmiskenbaar beter af.

Een verpakking bevat: 1x vis (3 kg), 1x kip (3 kg) en 1x lam (3 kg).

 • Met Omega vetzuren, voor een gezonde huid en een glanzende vacht
 • Ondersteunt de urinewegen
 • Helpt het hart gezond te blijven
 • Geschikt voor iedere volwassen kat

 

Bij Brekz kunt u het beste Iams kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Iams for Vitality Adult combi pack Vis/Lam/Kip kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Iams for Vitality Adult combi pack Vis/Lam/Kip kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Iams Naturally Adult Lam & Rijst kattenvoer? Kijk dan eens bij Iams Naturally Adult Lam & Rijst kattenvoer. Een overzicht van al ons Iams kattenvoer vindt u hier. 

Iams
https://www.brekz.nl/30783-home_default/iams-for-vitality-combi-pack-vislamkip-kattenvoer.jpg
49.75 2019/01/01
De. Rokjes zien en ruiken vers, beetje jammer dat onze katten erg moeten wennen van deze overstap van royal canin naar Hills. Voordeel is dat ze minder schrokken
5334
2790
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 x 3 kg
€ 49,75 (€ 5,53/kg)

Kitten

Iams for Vitality Kitten verse kip kattenvoer

Productinformatie Iams for Vitality Kitten verse kip kattenvoer

Iams for Vitality Kitten verse kip kattenvoer is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van uw kitten op diverse punten te ondersteunen, waaronder groei en ontwikkeling. Dit alles zit in een heerlijk recept met 91% dierlijke eiwitten van het totale eiwitgehalte, waar uw kleine vriend elke dag weer van kan genieten. De essentiële mineralen en vitamine D dragen bij aan een gezonde groei en omega 3- en 6- vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht. Daarbij is het voer rijk aan een speciaal vezelmengsel met prebiotica en bietenpulp waardoor het spijsverteringsstelsel wordt ondersteund.

De krokante brokjes bevatten een speciaal afgestemd mineralengehalte en bevorderen een sterk en gezond gebit. Het immuunsysteem van uw kleine vriend wordt goed ondersteund dankzij de belangrijke mix van antioxidanten en vitamine E. Met deze voeding van Iams weet u zeker dat u uw kitten het beste kittenvoer geeft ter bevordering van een goede start. 


Bij Brekz kunt u Iams kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Iams for Vitality Kitten verse kip kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Iams for Vitality Kitten verse kip kattenvoer

Samenstelling: 
gedroogde kip en kalkoen 43% (kip 26%, een natuurlijke bron van taurine), maïs, varkensvet, verse kip (4,1%), rijst, gedroogde bietenpulp (2,4%), kippenjus, gedroogde hele eieren, vismeel, fructo-oligosachariden (0,70%), visolie, kaliumchloride, gedroogde biergist.

Analytische bestanddelen:
eiwit 37%, vetgehalte 21%, omega 6-vetzuren 3,5%, omega 3-vetzuren 0,53%, ruwe as 6,5%, ruwe celstof 1,6%, calcium 1,4%, fosfor 1,2%, magnesium 0,084%, DHA 0,10%, taurine 2100 mg/kg.

Toevoegingsmiddelen:
*(per kg), Vitaminen: vitamine A 57837 IE, vitamine D₃ 1663 IE, vitamine E 143 mg. Sporenelementen: kopersulfaatpentahydraat (koper) 10 mg, kaliumjodide (jodium) 1,3 mg, mangaansulfaatmonohydraat (mangaan) 4,6 mg, zinkoxide (zink) 114 mg.
*Extra toegevoegd tijdens de productie

Voedingsadvies Iams for Vitality Kitten verse kip kattenvoer

Leeftijd (weken) Gewicht (kg) Hoeveelheid per dag (g)
5 weken 0,5 kg 30 g
10 weken 1 kg 60 g
20 weken 2 kg 65 g
30 weken 3 kg 75 g
40 weken 4 kg 80 g
Dracht 2 - 6 kg 30 - 135 g
Zogen 2 - 6 kg 60 - 265 g

Deze geadviseerde hoeveelheden zijn een uitgangspunt. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw kitten meer voer nodig hebben. Dit is de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag. Deel de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag door het aantal keren dat u uw kitten per dag voert om de portiegrootte per maaltijd te krijgen.

Het is aan te raden om de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden per dag te verdelen. Zorg dat uw kitten altijd over voldoende drinkwater beschikt. De houdbaarheid van Iams for Vitality Kitten Verse Kip kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een voeding voor volwassen katten? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Iams for Vitality Adult verse kip. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Iams kattenvoer.

https://www.brekz.nl/29719-home_default/iams-for-vitality-kitten-kip-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
De poes vindt het heerlijk en daar gaat het om en de bezorging is snel en goed
Goede kwalitatieve kattenbrokken voor een goede prijs. Snel geleverd.
Fijn product.
poezen doen het super op deze brok
Wordt goed gegeten door mijn poezen.
Nieuwe verpakking. Mijn kittens zijn er gek op. Vorige kat is met Iams 17 jaar geworden. Ik koop niets anders.
Goed voer voor een goede prijs
De katten eten ons de oren van het hoofd
De kat eet het graag met een beetje whiskas natvoer, meer moet dat niet zijn
Goede voeding...maken er wel veel stoelgang van
TRES BON ALIMENT POUR CHATON OU FURET
Il adore ces croquettes parfait
Unseres Katerchen sagt Danke!
Toller Preis, schnelle Lieferung immer wieder gerne
33439
15878
Iams For Vitality Kitten Kip Kattenvoer Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 13,95 (€ 4,65/kg)
2 x 3 kg
€ 26,49 (€ 4,42/kg)
10 kg
€ 33,75 (€ 3,38/kg)
€ 30,38 (€ 3,04/kg)
2 x 10 kg
€ 63,49 (€ 3,17/kg)
€ 57,14 (€ 2,86/kg)

Mature-Senior

Iams for Vitality Senior Verse Kip kattenvoer

Iams for Vitality Senior Verse Kip kattenvoer

Iams for Vitality Senior Verse Kip kattenvoer is een complete, uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van uw kat op diverse verschillende punten te ondersteunen, waardoor uw oudere kat zal stralen met een glanzende vacht en een gezonde huid. Van het totale eiwitgehalte bevat deze voeding maar liefst 88% dierlijke eiwitten die onder andere voor sterke spieren zorgen. Daarbij zorgen de ingrediënten voor sterke gewrichten en tanden, gezonde urinewegen en hart en een goed werkende spijsvertering. De mix van belangrijke antioxidanten en mineralen bevorderen en ondersteunen het immuunsysteem. Dankzij de smakelijke krokante brokjes zal uw huisdier elke dag weer van kan genieten van deze heerlijke maaltijd. 

Bij Brekz kunt u Iams kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Iams for Vitality Senior Verse Kip kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Iams for Vitality Senior Verse Kip kattenvoer

Samenstelling:
Gedroogde kip en kalkoen 42% (kip 25%, een natuurlijke bron van taurine), maïs, sorghum, verse kip (4,1%), varkensvet, gedroogde bietenpulp (2,4%), kippenjus, maïsgrutten, fructo-oligosachariden (0,69%), kaliumchloride, visolie, gedroogde biergist, glucosamine (uit dierlijk weefsel) (0,04%).

Analytische bestanddelen:
Eiwit 36%, vetgehalte 12,5%, omega 6-vetzuren 2,5%, omega 3-vetzuren 0,27%, ruwe as 7,3%, ruwe celstof 1,9%, calcium 1,4%, fosfor 1,2%, magnesium 0,095%, taurine 2000 mg/kg.

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine A 61373 IE, vitamine D₃ 1764 IE, vitamine E 152 mg, L-carnitine 50 mg. Sporenelementen: kopersulfaatpentahydraat (koper) 9,8 mg, kaliumjodide (jodium) 1,3 mg, mangaansulfaatmonohydraat (mangaan) 4,5 mg, zinkoxide (zink) 112 mg. Zuurteregelaar: natriumbisulfaat 1%.

Voedingsadvies Iams for Vitality Senior Verse Kip kattenvoer

Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voer (g)
2 kg 30 - 40 g
3 kg 40 - 60 g
4 kg 55 - 80 g
5 kg 70 - 95 g
6 kg 85 - 115 g
7 kg 95 - 135 g

Deze geadviseerde hoeveelheden zijn een uitgangspunt. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw kat meer voer nodig hebben. Dit is de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag. Deel de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag door het aantal keren dat u uw kat per dag voert om de portiegrootte per maaltijd te krijgen. Het wordt aangeraden om de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden per dag te verdelen. Zorg dat er altijd schoon en vers water voor uw kat klaarstaat.

De houdbaarheid van Iams for Vitality Senior Verse Kip kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Heeft u meerdere katten met verschillende voedingsbehoeften in huis? Kijk dan eens naar Iams Multi-Cat kattenvoer. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina van Iams kattenvoer.

https://www.brekz.nl/29745-home_default/iams-for-vitality-senior-verse-kip-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
Goede service en goed voer voor mijn katten
Heel goed.
Mijn 12 jarige kat vind het lekker
goedkoper dan Brekz kan niet
Snel en goed geleverd
De kat vind het lekker en daar gaat het om
Goed voer en scheelt ons dierenarts kosten. Onze kater hoeft nu ook geen speciaal urinair voer meer.
Voordelig voer voor buitenkatten
goede kwaliteit en geliefd bij de poezen
tot nu het beste alternatief
Poes vind het lekker ,ze lijkt actiever dan voorheen ,de vacht en ogen glanzen ,en ze heeft een volle vacht. Ik geef haar al z'n 8 maande Lams brokjes en nat voer maar ben nu overgestapt op Lams senior .
Zum ersten Mal gekauft und sehr zufrieden. Meine Katze (16 jährige Perserdame) wird immer wählerischer. Aber dieses hier futtert sie gerne. Es ist speziell für die Senioren, aber dennoch nicht teurer.
Sehr gutes Produkt. Meine Katzen lieben es.
Unserem Kater tut es sehr gut
33473
15895
Iams For Vitality Senior met verse Kip kattenvoer Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 13,95 (€ 4,65/kg)
2 x 3 kg
€ 26,49 (€ 4,42/kg)
10 kg
€ 34,95 (€ 3,50/kg)
€ 31,46 (€ 3,15/kg)
2 x 10 kg
€ 66,75 (€ 3,34/kg)
€ 60,07 (€ 3,00/kg)
Iams for Vitality Senior Vis kattenvoer

Productinformatie Iams for Vitality Senior Vis kattenvoer

Iams for Vitality Senior Vis kattenvoer is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van uw kat op meerdere punten te ondersteunen, waardoor uw huisdier zal stralen met een glanzende vacht en gezonde huid. Om uw oudere kat soepel en gezond te houden heeft Iams hoogwaardige eiwitten en essentiële mineralen toegevoegd om de gewrichten en spieren te ondersteunen. Het bevat taurine om het hart gezond te houden en de voeding is zo samengesteld dat het de urine-pH helpt te verlagen en daarmee de urinewegen optimaal gezond te houden.

De belangrijke mix van antioxidanten en vitamine C en E dragen bij aan een goede spijsvertering en het vezelmengsel met bietenpulp en prebiotica zorgen voor een sterk immuunsysteem. Tevens zorgen omega 3 en 6-vetzuren voor een gezonde huid en glanzende vacht. Dit alles zit in een heerlijk recept met maar liefst 88% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte), waar uw huisdier elke dag weer van kan genieten. Met Iams for Vitality Senior zal uw kat optimaal kunnen genieten van zijn gezonde, oude dag.

Bij Brekz kunt u Iams kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Iams for Vitality Senior Vis kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Iams for Vitality Senior Vis kattenvoer

Samenstelling:
Gedroogde kip en kalkoen 41% (kip 25%, een natuurlijke bron van taurine), maïs, varkensvet, rijst, zeevis (4,1%), gedroogde bietenpulp (2,4%), kippenjus, fructo-oligosachariden (0,69%), kaliumchloride, visolie, gedroogde biergist, glucosamine (uit dierlijk weefsel) (0,04%).

Analytische bestanddelen:
Eiwit 36%, vetgehalte 12,5%, omega 6-vetzuren 2,5%, omega 3-vetzuren 0,26%, ruwe as 7,3%, ruwe celstof 1,8%, calcium 1,4%, fosfor 1,2%, magnesium 0,091%, taurine 2000 mg/kg.

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine A 61649 IE, vitamine D₃ 1772 IE, vitamine E 153 mg, L-carnitine 50 mg. Sporenelementen: kopersulfaatpentahydraat (koper) 10 mg, kaliumjodide (jodium) 1,3 mg, mangaansulfaatmonohydraat (mangaan) 4,7 mg, zinkoxide (zink) 116 mg. Zuurteregelaar: natriumbisulfaat 1%.
*Extra toegevoegd tijdens de productie.

Voedingsadvies Iams for Vitality Senior Vis kattenvoer

Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voer (g)
2 kg  30 - 40 g
3 kg 40 - 60 g
4 kg 55- 80 g
5 kg 70 - 95 g
6 kg 85 - 115 g
7 kg 95 - 135 g


Deze geadviseerde hoeveelheden zijn een uitgangspunt. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw kat meer voer nodig hebben. Dit is de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag. Deel de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag door het aantal keren dat u uw kat per dag voert om de portiegrootte per maaltijd te krijgen. Zorg dat er altijd schoon en vers water voor uw huisdier klaarstaat.

Bewaar de zak op een koele, droge plek en sluit het na openen goed af.
De houdbaarheid van Iams for Vitality Senior Vis kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Heeft u meerdere katten in huis met verschillende voedingsbehoeften? Kijk dan eens naar Iams Multi-Cat kattenvoer. Voor onze andere varianten kunt u kijken op de pagina van Iams kattenvoer.

https://www.brekz.nl/29746-home_default/iams-for-vitality-senior-vis-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
33477
15896
Iams For Vitality Senior Vis kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 13,95 (€ 4,65/kg)
2 x 3 kg
€ 26,49 (€ 4,42/kg)

Naturally

Iams Naturally Adult Zalm & Rijst kattenvoer

Productinformatie Iams Naturally Adult Zalm & Rijst kattenvoer

Iams Naturally Adult Zalm & Rijst kattenvoer is een volledige, goed verteerbare voeding met zalm en rijst en is geschikt voor iedere kat. Deze smakelijke voeding van Iams bevat rijst als bron van koolhydraten en is daardoor extra goed verteerbaar. De toegevoegde zalm zorgt ervoor dat de nodige Omega-3 en 6 vetzuren ook niet ontbreken. Zo blijven de huid en vacht van uw kat optimaal verzorgd. De aanwezige voedingsvezels helpen de spijsvertering gezond te houden. Uiteraard bevat de voeding de nodige eiwitten, zodat de spieren van uw kat sterk en soepel blijven. Kortom, u zet uw huisdier een natuurlijke en zeer volledige voeding voor.

 • Rijk aan Omega-3 en 6 vetzuren, voor een gezonde huid en vacht
 • Licht verteerbaar dankzij de basis met rijst
 • Ondersteunt de spijsvertering dankzij de aanwezige voedingsvezels
 • Rijk aan eiwitten, voor gezonde en sterke spieren
 • Natuurlijke voeding, voor iedere kat

Bij Brekz kunt u het beste Iams kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Iams Naturally Adult Zalm & Rijst kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Iams Naturally Adult Zalm & Rijst kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Iams Naturally Adult Zalm & Rijst kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Iams Naturally Adult Zalm & Rijst kattenvoer

Volw. Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voer
Gram
2 25-40
3 40-60
4 55-75
5 70-95
6 80-115
7 95-135

  

Ingrediënten Iams Naturally Adult Zalm & Rijst kattenvoer

Gedroogde kip en kalkoen, maïs, tarwe, dierlijk vet, zalm (4,1%), rijst (4,1%), gedroogde bietenpulp (1,9%), gehydroliseerde dierlijke eiwitten,gedroogde hele eieren, fructo-oligosacchariden (0,67%), kaliumchloride, biergist, gedroogde groenten en vruchten (1%, appelpulp, wortels, erwten, spinazie, tomaten).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (33%), ruw vet (15%), Omega-3 vetzuren (2,24%), ruwe as (7,2%), ruwe celstof (1,9%), calcium (1,2%), fosfor (1%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitaminen: vitamine A (59.500 IU/kg), vitamine D3 (1711 IU/kg), vitamine E (147 mg/kg).
Sporenelementen: Kopersulfaat-pentahydraat: 38mg/kg, Zinkoxide: 228mg/kg, Mangaansulfaat-monohydraat: 138mg/kg, Kaliumjodide: 1,7mg/kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een droogvoer met kip voor uw volwassen kat? Kijk dan eens bij Iams Adult Kip kattenvoer.

https://www.brekz.nl/28277-home_default/iams-naturally-adult-zalm-rijst-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
29226
14739
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,7 kg
€ 13,95 (€ 4,65/kg)
2 x 2,7 kg
€ 26,49 (€ 5,30/kg)
3 x 2,7 kg
€ 38,25 (€ 4,78/kg)
Iams Naturally Adult Lam & Rijst kattenvoer

Productinformatie - Iams Naturally Adult Lam & Rijst kattenvoer

Iams Naturally Adult Lam & Rijst kattenvoer is een natuurlijke droogvoeding voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar. De voeding is lichtverteerbaar en bevat goede eiwitten die zorgen voor sterke en soepele spieren. Ook bevat de voeding vitaminen die het immuunsysteem versterken en omega-3- en omega-6 vetzuren die zorgen voor een gezonde huid en vacht. Daarnaast zorgen de vezels voor een goede spijsvertering. De voedingsstoffen worden gemakkelijk opgenomen in het lichaam. Aan de voeding zijn geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen toegevoegd.

 • Voor katten van 1 tot 6 jaar
 • Lichtverteerbaar
 • Houdt spieren sterk en soepel
 • Versterkt immuunsysteem
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Wordt gemakkelijk opgenomen
 • Houdt spijsvertering op peil
 • Bevat geen kunstmatige toevoegingen

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor volwassen katten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Iams Naturally Adult Lam & Rijst kattenvoer en uw bestelling staat snel voor de deur!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.

Voedingsadvies Iams Naturally Adult Lam & Rijst kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. Als u naar deze voeding overstapt, doet u dat stapsgewijs in ongeveer 4 dagen. Verdeel de voeding over minimaal 2 maaltijden en geef er altijd voldoende schoon drinkwater bij.

 Gewicht van uw kat  Hoeveelheid per dag 
2 kg 25 - 40 gram
3 kg 40 - 60 gram
4 kg 55 - 75 gram
5 kg 70 - 95 gram
6 kg 80 - 115 gram
7 kg 95 - 135 gram


Ingrediënten Iams Naturally Adult Lam & Rijst kattenvoer

Samenstelling
Gedroogde kip en kalkoen, maïs, tarwe, dierlijk vet, rijst (4,1%), gedroogde bietenpulp (1,9%), gehydroliseerde dierlijke eiwitten, gedroogde hele eieren, fructo-oligosacchariden (0,67%), kaliumchloride, biergist, visolie, gedroogde groenten en vruchten (1%, appelpulp, wortels, erwten, spinazie, tomaten), calciumcarbonaat, lam (4,1%).


Analytische bestanddelen
Eiwit (33%), vet (15%), omega-3-vetzuren (2,24%), ruwe vezel (1,9%), ruwe as (7,2%), calcium (1,2%) en fosfor (1%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (59.500 IU/kg), Vitamine D3 (1.711 IU/kg), vitamine E (147 mg/kg), kopersulfaat-pentahydraat (38 mg/kg), zinkoxide (228 mg/kg), mangaansulfaat-monohydraat (138 mg/kg) en kaliumjodide (1,7mg/kg).

Andere kattenvoeding dan Iams Naturally Adult Lam & Rijst kattenvoer?

U kunt bij ons ook voeding van bijvoorbeeld het merk Prins kopen, zoals Prins VitalCare Adult kattenvoer of voeding van Orijen, zoals Orijen Regional Red kattenvoer. Bekijk hier ook ons gehele assortiment aan voeding voor katten.

https://www.brekz.nl/28278-home_default/-iams-naturally-adult-lam-rijst-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
Goed geprijsd en snelle levering
na een mislukte start betreffende de verzending kan ik melden dat de geleverde kwaliteit van de hondenkussens de beste is die we ooit gehad hebben. ook de rol-up lijn is super en praktischer als de oude. Ligt goed in de hand en fijne bediening + lichter in gewicht. Het katten eten dat ook uiteindelijk arriveerde wordt zeer gesmaakt door de kat. De klantenservice is bijzonder vriendelijk en de perikelen qua verzending gaan we maar snel vergeten. Tevreden klant.
Bij Brekz gekocht omdat hun de scherpste prijs hadden. Goede service, duidelijk en snel. Onze gevoelige katten vinden dit voer lekker en ze kunnen het goed verdragen.
ze vinden het heerlijk ... dus ben ik er blij mee
Prima voer voor mijn katten en leuke prijs voor 3 zakken als je 5 katten hebt. Echter op de site goed opletten want omschrijving van de smaak komt niet overeen met de afbeelding van de zak. En uiteraard een snelle levering!
Goed kattenvoer. Bij andere merken eet mijn kat de brokjes, die al een dag staan in haar bakje niet meer op. Met deze brokjes geen enkel probleem. En ze heeft er per dag niet veel van nodig.
Mes CHATS adorent ! = quand je leur met ces croquettes dans leurs gamelles = ils se " jettent " dessus ! RESULTATS = mes chats sont beaucoup plus vifs et entreprenants et ils ont aussi beaucoup plus de défenses immunitaires ! SANS AUCUN DOUTE = les " meilleures croquettes " que j' ai découvert depuis 40 ANS ! ! !
Min kræsne kat spiser det sammen med 2 andre produkter
Mes chats adorent et depuis qu'ils sont nourris avec ces croquettes plus de problèmes de poils
29227
14740
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,7 kg
€ 13,95 (€ 4,65/kg)
2 x 2,7 kg
€ 26,49 (€ 5,30/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Iams kattenvoer

Iams kattenvoer onderscheidt zich door het jarenlange onderzoek en de baanbrekende visie van de voedingsspecialisten van Iams. Zij zijn er ten volste van overtuigd dat de juiste voeding verbazingwekkend veel kan betekenen voor uw kat. Zo ondersteunt Iams kattenvoer bijvoorbeeld het immuunsysteem van uw kat, helpt het hem vet te verbranden en spieren op te bouwen, bevordert het zijn spijsvertering en voorkomt het de vorming van tandsteen. Iams kattenvoer helpt uw kat aan een gelukkig en gezond leven! 

 • Verkrijgbaar in de heerlijke, volle en rijke smaken kip, vis, zalm en lam;
 • Verhoogde hoeveelheid hoogwaardige dierlijke eiwitten, om uw kat sterke spieren te geven;
 • Vitaminen en mineralen zijn in een optimale hoeveelheid toegevoegd, om de gezondheid van uw kat op peil te houden.
 • Volledig vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen en geurstoffen. 


Bij Brekz kunt u goedkoop Iams kattenvoer bestellen. U vindt bij ons altijd de beste acties voor Iams kattenvoer!

De houdbaarheidsduur van Iams kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Iams kattenvoer assortiment

Het uitgebreide assortiment is geschikt voor alle kattenrassen. Iams kattenvoer producten zijn speciaal afgestemd op de leeftijd van uw kat. Ook is er specifieke voeding, bijvoorbeeld voor katten met overgewicht of katten die last hebben van haarballen. Hieronder vindt u de verschillende Iams kattenvoer producten.


Iams Kitten & Junior kattenvoer

Kittens en opgroeiende katten hebben een verhoogde behoefte aan energierijke voedingsstoffen. Iams Kitten & Junior kattenvoer heeft een verhoogd energiegehalte zodat uw kitten zich goed ontwikkelt. 

 • Hoogwaardige eiwitten bevorderen de opbouw van sterke spieren;
 • Prebiotica en bietenpulp ondersteunen de ontwikkeling van de spijsvertering van uw kitten
 • Omega-3 (DHA) bevordert de ontwikkeling van de hersenen en verhoogd daarmee het leervermogen.
 • Essentiële mineralen zoals calcium en fosfor zorgen voor sterke botten.


Iams Adult kattenvoer

Iams Adult kattenvoer is beschikbaar in de smaken Iams Adult Kip, Iams Adult Lam, Iams Adult Zalm en Iams Adult Vis. Hoe kieskeurig uw kat ook is, er is ongetwijfeld een smaak die hij lekker vind!

 • Hoogwaardige eiwitten bevorderen de ontwikkeling van sterke spieren;
 • Prebiotica en bietenpulp ondersteunen de opname van voedingsstoffen;
 • Ondersteunt de nierfunctie door toegevoegde mineralen;
 • Essentiële voedingsstoffen helpen het hart gezond te houden.


Iams Mature & Senior kattenvoer

Iams Mature & Senior kattenvoer is aanbevolen voor katten ouder dan 7 jaar en is verkrijgbaar in de smaken kip en vis.

 • Hoogwaardige eiwitten helpen om de spieren van uw kat sterk te houden;
 • Een aangepaste vezelmix met toegevoegde prebiotica en bietenpulp ondersteunen de opname van voedingsstoffen;
 • Verrijkt met antioxidanten om het immuunsysteem sterk te houden;
 • Bevordert gezonde gewrichten.

Iams Combi Pack

 • Iams Combi Pack Vis/Lam/Kip kattenvoer: Een volledige en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten. Wanneer u dit product besteld, ontvangt u de combinatie van 1x Iams Adult Vis 3 kg, 1 x Iams Adult Kip 3 kg en 1x Iams Adult Lam 3 kg. Deze combi pack is ideaal wanneer u wilt ontdekken welke smaak uw kat het lekkerst vind!  

Iams Adult specifiek kattenvoer

Iams Adult specifiek kattenvoer heeft alle kwaliteiten van Iams Adult kattenvoer, met enige speciale aanpassingen per product.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mail adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.