Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Iams for Vitality combi pack Vis/Lam/Kip kattenvoer

Productinformatie
3 x 3 kg
€ 49,75 (€ 5,53/kg)
Meest verkocht
€ 49,75 (€ 5,53/kg)

Iams for Vitality Adult combi pack Vis/Lam/Verse Kip kattenvoer is een uitgebalanceerde voeding in 3 smaken en is geschikt voor de volwassen kat.

  • Voor een gezonde huid
  • Ondersteunt de urinewegen
  • Helpt het hart gezond te blijven

Meer informatie

Iams for Vitality Adult combi pack Vis/Lam/Verse Kip kattenvoer 

Iams for Vitality Adult combi pack Vis/Lam/Verse Kip kattenvoer is een uitgebalanceerde voeding in 3 smaken en is geschikt voor de volwassen kat. Nu u het menu dankzij deze combinatie van drie varianten kunt afwisselen is dit smakelijke droogvoer nog lekkerder! De voeding is uitgebalanceerd en heeft per smaak een andere combinatie van voedingswaarden. Zo kan uw kat geen tekort opbouwen aan een specifieke voedingsstof. Het voer bevat Omega vetzuren en helpt zo de huid en vacht gezonde en glanzend te blijven. Ook ondersteunt het de urinewegen. En dankzij de steun voor het hart en lichaam is uw kat met dit voer onmiskenbaar beter af.

Een verpakking bevat: 1x vis (3 kg), 1x kip (3 kg) en 1x lam (3 kg).

  • Met Omega vetzuren, voor een gezonde huid en een glanzende vacht
  • Ondersteunt de urinewegen
  • Helpt het hart gezond te blijven
  • Geschikt voor iedere volwassen kat

 

Bij Brekz kunt u het beste Iams kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Iams for Vitality Adult combi pack Vis/Lam/Kip kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Iams for Vitality Adult combi pack Vis/Lam/Kip kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Iams Naturally Adult Lam & Rijst kattenvoer? Kijk dan eens bij Iams Naturally Adult Lam & Rijst kattenvoer. Een overzicht van al ons Iams kattenvoer vindt u hier. 


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (1)
05-03-2018
1
2
3
4
5
De. Rokjes zien en ruiken vers, beetje jammer dat onze katten erg moeten wennen van deze overstap van royal canin naar Hills. Voordeel is dat ze minder schrokken