terug
Smølke natvoer kat

Smølke natvoer kat

Smølke nat kattenvoer vindt u bij Brekz bijvoorbeeld in de vorm van Soft Patés die een bijzonder smakelijke variatie zullen zijn op het menu van uw kat. Zoekt u een hoogwaardige natvoeding met essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen? Bij Brekz koopt u Smølke nat kattenvoer tegen de scherpste prijzen. 
Lees meer ..
Smølke natvoer kat

Smølke nat kattenvoer

Bij Smølke vindt u complete natvoedingen van hoge kwaliteit boordevol essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen die een goede weerstand, sterke botten en een glanzende vacht ondersteunen. Net als alle voedingen van  kent Smølke nat kattenvoer een uniek eiwitprofiel uit hoogwaardige ingrediënten die zijn afgestemd op de voedingsbehoefte van uw kat. Smølke kiest ervoor om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Zo kiest zij er voor om eerlijke en verantwoorde ingrediënten uit de nabije omgeving óf met een duurzaamheidskeurmerk te selecteren voor alle voedingen. Daarnaast bereidt dit merk alle voedingen zonder tarwegluten en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. In ons assortiment kunt u diverse varianten van Smølke vinden die geschikt zijn voor iedere levensfase van de kat.  

Bij Brekz kunt u het Smølke voer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Smølke nat kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Assortiment Smølke kattenvoer

Smølke heeft smakelijke patès met bijvoorbeeld kip of zoetwater vis. De Soft Paté voedingen zijn lekkere maaltijden met veelal minstens 50% vlees of vis aangevuld met superfood ingrediënten zoals chiazaad, hennepzaad en/of zalmolie. De extreem zachte textuur van de patés maakt dat deze extra lekker zijn. De paté is ideaal te gebruiken ter afwisseling van de kattenbrokjes, maar is ook geschikt als complete maaltijd voor iedere kat. Het wordt echter aangeraden om uw kat zowel droog- als natvoer te geven, zodat hij alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt die beide varianten te bieden hebben. 

Ander voer?

Op zoek naar de brokjes van Smølke? Kijk dan op de pagina van Smølke kattenvoer

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.