terug
Smølke natvoer kat

Smølke natvoer kat

Smølke natvoer kat is een smakelijke alles-in-1 voeding voor katten. De heerlijke paté is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en verkrijgbaar in verschillende lekkere smaken.
Lees meer ..
Smølke natvoer kat

Smølke natvoer voor de kat

Bij Smølke vindt u complete natvoedingen van hoge kwaliteit, boordevol essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen die een goede weerstand, sterke botten en een glanzende vacht ondersteunen. Smølke natvoer voor de kat heeft een uniek eiwitprofiel uit hoogwaardige ingrediënten die zijn afgestemd op de voedingsbehoefte van uw kat. Smølke kiest ervoor om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Zo kiest zij er voor om eerlijke en verantwoorde ingrediënten uit de nabije omgeving óf met een duurzaamheidskeurmerk te selecteren voor alle voedingen. In ons assortiment kunt u diverse varianten van Smølke vinden die geschikt zijn voor iedere levensfase van de kat.  

Bij Brekz kunt u het Smølke voer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Smølke natvoer voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Assortiment Smølke nat kattenvoer

Smølke heeft smakelijke patès met bijvoorbeeld kipzoetwater vis en rund. Voor wie regelmatig wil kunnen afwisselen is er ook de Smølke Soft Paté Variety Box combipack, een doos met 5 verschillende maaltijden! De Soft Paté voedingen zijn lekkere maaltijden met veelal minstens 50% vlees of vis, aangevuld met superfood ingrediënten zoals chiazaad, hennepzaad en/of zalmolie. De hoogwaardige ingrediënten in combinatie met de zachte textuur van de patés maakt dat deze extra lekker zijn. De paté is ideaal te gebruiken ter afwisseling van de kattenbrokjes, maar is ook geschikt als complete maaltijd voor iedere kat. Het wordt echter aangeraden om uw kat zowel droog- als natvoer te geven, zodat uw huisdier alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt die beide varianten te bieden hebben. 

Ander voer?

Op zoek naar de brokjes van Smølke? Kijk dan op de pagina van Smølke kattenvoer

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.