terug
Smølke kattenvoer

Smølke kattenvoer

Zoekt u een hoogwaardige, complete kattenvoeding met alle essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen? Bij Brekz koopt u Smølke kattenvoer tegen de scherpste prijzen.
Lees meer ..
Smølke kattenvoer

Smølke kattenvoer: hoogwaardige kwaliteit

Smølke kattenvoer biedt complete alles-in-één voedingen van topkwaliteit. Het zit boordevol essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen die zorgen voor een goede weerstand, sterke botten en een glanzende vacht. Bovendien bevordert Smølke een schoon gebit en biedt het ondersteuning aan gezonde urinewegen. Kortom een kattenvoeding die bijdraagt aan een optimale conditie!

De voedingen van Smølke hebben een uniek eiwitprofiel uit hoogwaardige ingrediënten die zijn afgestemd op de voedingsbehoefte van uw kat. Smølke denkt ook aan de omgeving en een duurzame toekomst. Zij kiezen er voor om eerlijke en verantwoorde ingrediënten uit de nabije omgeving óf met een duurzaamheidskeurmerk te selecteren voor al hun voedingen. Daarnaast zijn alle voedingen bereid zonder tarwegluten en bevatten ze geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Met Smølke kattenvoer weet u zeker dat u uw kat een lekkere en hoogwaardige maaltijd voorschotelt!

Bij Brekz kunt u Smølke kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Smølke voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Assortiment Smølke kattenvoer

Het assortiment van Brekz omvat diverse varianten van Smølke die zijn afgestemd op de specifieke levensfasen van katten. Ook speciale varianten voor specifieke behoeften zijn op onze website te vinden.

Kitten

Smølke Kitten kattenvoer is een complete alles-in-één voeding met natuurlijke ingrediënten voor kittens tot ongeveer 12 maanden. Kittens zijn zeer actief en gaan elke dag op ontdekkingsreis om nieuwe dingen te leren. Smølke Kitten bevat daarom genoeg energie om te kunnen spelen én gezond op te kunnen groeien. De optimale calcium/fosfor verhouding in het voer helpt uw kitten een sterk en gezond gebit en skelet te ontwikkelen.

Adult

Ook voor volwassen katten is het van groot belang dat zij een hoogwaardige voeding krijgen. Smølke Adult met kip bevat alles wat uw volwassen kat nodig heeft om in balans te blijven. De verhoudingen aan voedingsstoffen dragen bij aan een gezond gewicht. En de speciale mix van natuurlijke vezels helpt de kans op de vorming van haarballen te verkleinen. Smølke Adult kattenvoer is daarnaast speciaal ontwikkeld om de kans op gebitsproblemen, huid- en vachtproblemen en urinewegproblemen te verkleinen. Naast de kip variant vindt u op onze website ook de Smølke Adult met lam en de Smølke Adult met vis.

Senior

Om uw oudere kat zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen heeft Smølke een Senior kattenbrok ontwikkeld. Smølke Senior kattenvoer helpt uw ouder wordende kat vitaal en gezond te blijven. Smølke Senior kattenvoer bevat minder vet en bevordert een gezonde stofwisseling, een gezond immuunsysteem en een sterk gebit. Het draagt daarnaast bij aan het behoud van soepele gewrichten.

Smølke kattenvoer voor specifieke behoeften

Ook voor katten met specifieke behoeftes heeft Smølke hoogwaardig droogvoer. Zo is er speciaal voor katten met een gevoelige huid en vacht of een gevoelige spijsvertering Smølke Sensible kattenvoer samengesteld. Smølke Sterilised kattenvoer is speciaal gericht op de behoeftes van gesteriliseerde of gecastreerde katten die de neiging hebben tot het ontwikkelen van overgewicht.

Meer van Smølke?

Smølke heeft naast droogvoeding ook hoogwaardige natvoeding voor katten. Kijk op de pagina Smølke nat kattenvoer voor ons uitgebreide assortiment.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.