Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Smølke kattenvoer 

Let op: Aangezien Brekz dit merk niet langer in haar assortiment heeft, adviseren wij als alternatieven de populaire merken Fokker en Carocroc.
Lees meer ..

Alternatieven voor dit kattenvoer

Let op: Aangezien Brekz dit merk niet langer in haar assortiment heeft, adviseren wij als alternatieven de populaire merken Fokker en Carocroc.

 

Carocroc kattenvoer

Carocroc kattenvoer biedt smakelijke en gezonde voeding afgestemt op de specifieke behoeftes van uw kat.

Fokker kattenvoer

Fokker kattenvoer bereidt betaalbare, hoogwaardige kwaliteitsproducten met uitstekend vakmanschap.

Alternatieven voor Smølke kattenvoer

Hieronder volgt een overzicht van geschikte alternatieve kattenvoer producten die online bij ons te koop zijn.

Kitten

Speciaal voor kittens tot de leeftijd van 12 maanden zijn deze alternatieven beschikbaar. Katjes moeten nog veel groeien. Het betreft complete en uitgebalanceerde premium voeding die voorziet in de verhoogde energiebehoefte van uw jonge kat. Het is gemakkelijk verteerbaar en ondersteunt het kwetsbare immuunsysteem van uw kitten. Ook ondersteunt het de ontwikkeling van een sterk, gezond gebit en skelet.

ALTERNATIEVEN: Carocroc 33/19 Kitten kattenvoer, Fokker Opti-Grow kattenvoer

Adult

Wanneer uw kat 1 jaar of ouder is kunt u hem of haar dit voer geven. Dit is een complete, uitgebalanceerde premium voeding die uw volwassen kat in optimale conditie houdt. Het is samengesteld met natuurlijke ingrediënten die tot doel hebben om tandplak te voorkomen, de conditie van de huid en de vacht te ondersteunen en de kans op struvietstenen te helpen verkleinen. Deze voeding is geschikt voor katten tot ongeveer 8 jaar.

ALTERNATIEVEN: Carocroc 29/12 - 3 Mix kattenvoerFokker Nutri-Fit kattenvoer

Senior

Oudere katten (vanaf 8 jaar) zijn minder actief en hebben daarom voeding nodig met minder energie, maar juist meer hoogwaardige voedingsstoffen. Dit complete voer voorziet in deze behoeften, is licht verteerbaar, voorkomt tandplak en helpt de kans op struvietstenen verkleinen. De extra vitamine E draagt extra bij aan het gezond ouder worden van uw trouwe huisdier.

ALTERNATIEVEN: Carocroc 25/12 Senior kattenvoerFokker Age-Care kattenvoer

 

Sterilised (Weight Control)

In Nederland zijn heel veel katten gesteriliseerd of gecastreerd. Door deze ingreep verandert de stofwisseling en wordt de voedingsbehoefte van uw kat tot 30% lager. Doordat veel katten juist wel meer eetlust krijgen. is de kans op overgewicht en daaraan gerelateerde problemen zeer groot. Dit alternatief is geschikte voeding voor de volwassen gesteriliseerde of gecastreerde kat en voor de kat met een (neiging tot) overgewicht.

ALTERNATIEVEN: Fokker Steri-Fit kattenvoer

Terug