Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Smølke kattenvoer 

Let op: Omdat Smolke niet langer voldoet aan onze eisen van prijs/kwaliteit en betrouwbaarheid adviseren wij u als alternatieven de populaire merken Carocroc en Fokker.
Lees meer ..

Smølke kattenvoer

Omdat Smølke kattenvoer niet meer voldoet aan onze eisen van prijs/kwaliteit, adviseren wij te kiezen voor de merken: Fokker en Carocroc.

 

CaroCroc kattenvoer

Carocroc kattenvoer biedt smakelijke en gezonde voeding afgestemt op de specifieke behoeftes van uw kat.

Fokker kattenvoer

Fokker kattenvoer bereidt betaalbare, hoogwaardige kwaliteitsproducten met uitstekend vakmanschap.

Assortiment Smølke kattenvoer

Hieronder volgt een overzicht van alle Smølke kattenvoer producten.

Kitten

Speciaal voor kittens tot de leeftijd van 12 maanden is Smølke Kitten ontwikkeld. Katjes moeten nog veel groeien. Dit voer is een complete en uitgebalanceerde premium voeding die voorziet in de verhoogde energiebehoefte van uw jonge kat. Smølke Kitten is gemakkelijk verteerbaar en ondersteunt het kwetsbare immuunsysteem van uw kitten. Ook ondersteunt het voer de ontwikkeling van een sterk, gezond gebit en skelet. Ook is de maat van het brokje afgestemd op de nog kleine tanden.

ALTERNATIEVEN: Carocroc 33/19 Kitten kattenvoer, Fokker Opti-Grow kattenvoer

Adult

Wanneer uw kat 1 jaar of ouder is kunt u hem of haar Smølke Adult geven. Dit is een complete, uitgebalanceerde premium voeding die uw volwassen kat in optimale conditie houdt. Dit voer is samengesteld met natuurlijke ingrediënten die tot doel hebben om tandplak te voorkomen, de conditie van de huid en de vacht te ondersteunen en de kans op struvietstenen te helpen verkleinen. Extra vezels helpen om haarballen te voorkomen. Smølke Adult is onder andere verkrijgbaar in de smaken Kip & Rijst (met 24% kip) en Vis & Rijst (met 14% MSC gecertificeerde vis). Deze voeding is geschikt voor katten tot ongeveer 8 jaar.

ALTERNATIEVEN: Carocroc 29/12 - 3 Mix kattenvoerFokker Nutri-Fit kattenvoer

Senior

Oudere katten (vanaf 8 jaar) zijn minder actief en hebben daarom voeding nodig met minder energie, maar juist meer hoogwaardige voedingsstoffen. Smølke Senior voorziet in deze behoeften. Dit complete premium voer voor de oudere kat is licht verteerbaar, voorkomt tandplak en helpt de kans op struvietstenen verkleinen. De extra vitamine E draagt extra bij aan het gezond ouder worden van uw trouwe huisdier.

ALTERNATIEVEN: Carocroc 25/12 Senior kattenvoerFokker Age-Care kattenvoer

 

Sterilised (Weight Control)

In Nederland zijn heel veel katten gesteriliseerd of gecastreerd. Door deze ingreep verandert de stofwisseling en wordt de voedingsbehoefte van uw kat tot 30% lager. Doordat veel katten juist wel meer eetlust krijgen. is de kans op overgewicht en daaraan gerelateerde problemen zeer groot. In het aanbod aan Smølke kattenvoer is Smølke Sterilised de meest geschikte voeding voor de volwassen gesteriliseerde of gecastreerde kat en voor de kat met een (neiging tot) overgewicht. Deze voeding bevat 40% minder vet dan de reguliere Smølke kattenbrokjes. Deze complete voeding zorgt voor een verzadigd gevoel en extra stimulatie van de vetverbranding. Smølke Sterilised helpt onder meer om tandplak te voorkomen, de conditie van de huid en vacht te bevorderen en de kans op struvietstenen te verkleinen.

ALTERNATIEVEN: Fokker Steri-Fit kattenvoer

Terug