terug
Acana natvoer kat

Acana natvoer kat

Acana nat kattenvoer biedt uw kat het allerbeste; een natuurlijke, gezonde en overheerlijke voeding met hoogwaardige ingrediënten. Bij Brekz kunt u Acana kattenvoer online bestellen voor zeer aantrekkelijke prijzen.
Lees meer ..
Acana natvoer kat

Acana nat kattenvoer: Natuurlijk, gezond en lekker!

Bij Acana willen ze alleen het allerbeste voor uw kat en dat ziet u terug in de ingrediënten van Acana nat kattenvoer. Met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten biedt deze natvoeding alles wat uw kat nodig heeft voor een gezonde levensstijl.

Katten zijn van nature vleeseters en vaak moeilijke drinkers. Acana natvoer voor de kat sluit goed op de behoeften van uw geliefde huistijger aan. De uitgebalanceerde recepten zitten boordevol (vers) vlees en zijn rijk aan eiwitten uit dierlijke ingrediënten. Dankzij de toegevoegde bottenbouillon hebben de maaltijden een onweerstaanbare smaak en krijgt uw kat voldoende vocht binnen.

Het natvoer van Acana is daarnaast geheel graanvrij en bevat een laag koolhydratengehalte. Zo kan uw kat genieten van een voeding dat perfect aansluit bij de natuurlijke behoeften, zonder onnodige toevoegingen. Met liefde bereid en zorgvuldig samengesteld, dat verdient iedere kat!

Bij Brekz kunt u Acana natvoer kat goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste natvoer voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment Acana natvoer kat

Acana Premium pâté is Acana's eerst ontwikkelde natvoeding voor katten. In ons assortiment vindt u Acana Premium pâté verpakt in handige portieblikjes van 85 gram, voor volwassen katten en kittens. Zo kan iedere kat genieten van deze onweerstaanbare, voedzame én evenwichtige maaltijden.

Kittens

Geef uw kleine pluizenbol de ultieme start met Acana Kitten Premium Paté kip & vis. Deze smeuïge voeding is speciaal afgestemd op de behoeften van uw kitten in de groei. Met een rijke samenstelling van maar liefst 85% hoogwaardige dierlijke ingrediënten, voorziet dit complete natvoer in alles wat uw kitten nodig heeft. Bovendien is er ook een complete brok beschikbaar voor uw kitten. Voor een optimale ondersteuning wordt het aangeraden om uw huisdier zowel droogvoer als natvoer te geven. 

Volwassen kat

Acana Premium pâté voor de volwassen kat is momenteel verkrijgbaar in meerdere varianten, waar uw geliefde kat zijn snorharen bij zal aflikken. Is uw kat dol op op kip? Verwen hem dan met Acana Premium Paté kip natvoer kat. Houdt u huistijger van lam, dan zal hij dol zijn op Acana Premium Paté lam; een voedzame, heerlijke combinatie van lam, lamslever en kip. Heeft u een echte visliefhebber in huis? Dan kan uw lekkerbek zijn geluk niet op met de twee overheerlijke varianten met vis; Acana Premium Paté tonijn & kip natvoer kat en Acana Premium Paté zalm & kip natvoer kat.

Meer van Acana?

In ons assortiment kunt u ook de kattenbrokjes van Acana terugvinden. Dit hoogwaardige kattenvoer is ideaal te combineren met bovenstaande natvoeding. Zo kunt u eindeloos afwisselen met verschillende smaken om de maaltijden interessant te houden en een optimaal, gevarieerd dieet te kunnen bieden.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.