Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Acana kattenvoer 

Acana kattenvoer is een biologisch verantwoord en smakelijke kattenvoer voor alle katten. Acana bevat hoogwaarde en uitsluitend verse regionale ingrediënten. Hierdoor is het zeer geschikt voor elke kat.
Lees meer ..

Verpakking Prijs
1,8 kg
€ 20,95 (€ 11,64 /kg)
5,4 kg
€ 42,95 (€ 7,95 /kg)
2 x 5,4 kg
€ 83,99 (€ 7,78 /kg)
Verpakking Prijs
1,8 kg
€ 24,75 (€ 13,75 /kg)
5,4 kg
€ 49,49 (€ 9,16 /kg)
2 x 5,4 kg
€ 97,99 (€ 9,07 /kg)
Verpakking Prijs
1,8 kg
€ 24,95 (€ 13,86 /kg)
5,4 kg
€ 51,99 (€ 9,63 /kg)
€ 50,99 (€ 9,44 /kg)
2 x 5,4 kg
€ 99,99 (€ 9,26 /kg)
€ 97,99 (€ 9,07 /kg)
Verpakking Prijs
1,8 kg
€ 24,95 (€ 13,86 /kg)
5,4 kg
€ 49,99 (€ 9,26 /kg)
2 x 5,4 kg
€ 98,99 (€ 9,17 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Acana kattenvoer

Acana kattenvoer staat voor biologische en duurzaam bereide kattenvoeding van zeer hoogwaardige en uitsluitend verse regionale ingrediënten. Het merk Acana gaat uit van de filosofie dat katten op basis van hun natuurlijke evolutionaire ontwikkeling gevoed dienen te worden met voornamelijk dierlijke eiwitten. Van nature zijn katten vleeseters. Ze zijn geëvolueerd als jagers en door de fysieke structuur van hun tanden, kiezen, kaken en spijsverteringskanaal kunnen we ze classificeren als carnivoren.

Acana kattenvoer onderscheidt zich dan ook door het gebruik van een grote variëteit aan verse vlees en vis ingrediënten, die afkomstig zijn van lokale leveranciers. Dit voer bestaat uit een minimum van 60% natuurlijke dierlijke eiwitten uit ondermeer scharrel kip, kalkoen, hele scharreleieren, zoet- en zeewatervis en lamsvlees. Sommige varianten zelfs voor 70%. Ook de gebruikte groenten en fruit worden geleverd door lokale boerderijen en boomgaarden. Deze voeding bevat geen rijst, tarwe en maïs en is dan ook koolhydraat-arm. Plantaardige toevoegingen voorzien in de natuurlijke behoeften van uw kat naar grassen en kruiden. Ze verbeteren de stofwisseling, versterken de organen en dienen als reinigingsmiddelen om het lichaam van uw kat van gifstoffen te ontdoen.

Acana kattenvoer wordt door een familiebedrijf in Alberta (Canada) in een eigen fabriek geproduceerd. Alle ingrediënten zijn duurzaam binnen de lokale regio gefokt en/of gevangen, zjin gekeurd als ‘geschikt voor menselijke consumptie' en worden iedere dag vers geleverd. Acana´s ware passie is het maken van biologische diervoeders die de levens van katten én hun menselijke metgezellen over de hele wereld verbetert. Dit merk heeft een internationaal zeer goede reputatie en is meerdere keren wereldwijd geprezen om zijn hoge kwaliteit.

Acana producten bestellen kan eenvoudig en zeer voordelig bij Brekz.nl! Let u op de wisselende Acana kattenvoer aanbiedingen!  De houdbaarheid van Acana kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Assortiment Acana kattenvoer

Ons assortiment Acana kattenvoer is verkrijgbaar is verschillende smaakvarianten. Elke variant heeft een volledige, hoogwaardige, biologische samenstelling die geschikt is voor iedere kat, ongeacht zijn/haar leeftijd, ras en grootte. Zowel Acana Pacifica en Acana Wild Prairie, als Acana Grasslands zijn zeer smakelijke voedingen voor de volwassen kat. Ze zitten bomvol vers vlees en vis (60-65%) en fruit, groenten en kruiden (35-40%) en zijn vrij van granen! Welke variant u of uw metgezel ook verkiest, deze varianten voldoen allemaal aan het natuurlijke dieet van de kat.

Kijkt u voor specifieke informatie over deze Acana producten op de productpagina's van Acana voor katten.


Ander merk?

Bent u toch op zoek naar een ander merk? Kijk dan snel op onze kattenvoer merken pagina voor een overzicht van al onze merken.

Terug