terug
Acana kattenvoer

Acana kattenvoer

Acana kattenvoer is een 100% natuurlijke voeding die biologisch gezien perfect bij katten past. Acana wordt in Canada gemaakt en bevat hoogwaardige en uitsluitend verse regionale ingrediënten.
Lees meer ..
Acana kattenvoer

Acana kattenvoer, 100% natuurlijk

Acana kattenvoer staat voor 100% natuurlijk en duurzaam bereide kattenvoeding met zeer hoogwaardige en uitsluitend verse regionale ingrediënten. Het merk Acana gaat uit van de filosofie dat katten op basis van hun natuurlijke evolutionaire ontwikkeling gevoed dienen te worden met voornamelijk dierlijke eiwitten. Van nature zijn katten vleeseters. Ze zijn geëvolueerd als jagers en door de fysieke structuur van hun tanden, kiezen, kaken en spijsverteringskanaal kunnen we ze classificeren als carnivoren.

Acana kattenvoer onderscheidt zich dan ook door het gebruik van een grote variëteit aan vers vlees en verse vis en ingrediënten, afkomstig van lokale leveranciers. Dit voer bestaat uit een minimum van 60% natuurlijke dierlijke eiwitten uit onder andere scharrelkip, kalkoen, hele scharreleieren, zoet- en zeewatervis en lamsvlees. Sommige varianten bevatten zelfs 70% vers vlees. Ook de gebruikte groenten en fruit worden geleverd door lokale boerderijen en boomgaarden. Deze voeding bevat geen rijst, tarwe en maïs en is dan ook koolhydraat-arm. Plantaardige toevoegingen voorzien in de natuurlijke behoeften van uw kat naar bijvoorbeeld grassen en kruiden. Ze verbeteren de stofwisseling, versterken de organen en dienen als reinigingsmiddelen om het lichaam van uw kat van gifstoffen te ontdoen.

Voordelen Acana kattenvoer

  • Rijk aan vers vlees en/of vis
  • Kwalitatief hoogwaardige natuurlijke voeding
  • Graanvrij
  • Geïnspireerd door het natuurlijke dieet van katten
  • Ter ondersteuning van een optimale gezondheid en gezonde spijsvertering
  • Onweerstaanbaar lekkere smaken!

Acana, een bijzonder bedrijf

Acana kattenvoer wordt door een familiebedrijf in Alberta (Canada) geproduceerd. Alle ingrediënten zijn duurzaam binnen de lokale regio gefokt en/of gevangen, zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie en worden regelmatig vers geleverd. Acana's ware passie is het maken van diervoeders om de levens van katten over de hele wereld te verbeteren. Dit merk heeft internationaal een zeer goede reputatie en is meerdere keren wereldwijd geprezen om de hoge kwaliteit.

Acana kattenvoer bestellen kan eenvoudig en zeer voordelig online bij Brekz. Bij Brekz zijn er regelmatig wisselende Acana kattenvoer aanbiedingen!

Assortiment Acana kattenvoer

Acana kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende overheerlijke varianten. Elke variant heeft een volledige, hoogwaardige, "biologisch correcte" samenstelling, wat wil zeggen dat het is afgestemd op het oorspronkelijke, natuurlijke dieet van katten. Acana is geschikt voor alle katten, ongeacht leeftijd, ras en grootte. De voedingen zitten bomvol vers vlees of vis (60-65%) en fruit, groenten en kruiden (35-40%) en zijn vrij van granen. Welke variant u ook kiest, deze voldoen allemaal aan het gewenste, gezonde dieet voor uw kat.

Speciaal voor kittens is er Acana Kitten First Feast kattenvoer. Deze variant biedt alles wat uw opgroeiende kitten nodig heeft om groot en sterk te worden. Heeft u een echte huiskat die niet naar buiten kan? Dan is er Acana Cat Indoor Entrée kattenvoer voor de echte binnenkat. Het is afgestemd op katten die minder beweging krijgen, bevat alle ingrediënten die uw kat nodig heeft en is ook nog eens ontzettend lekker.

Een andere onweerstaanbare variant, maar dan voor de buitenkat is Acana Cat Wild Prairie een variant met verse kip, kalkoen en gedroogde haring. Voor de echte visliefhebber is er Acana Cat Pacifica met haring, makreel, heek en roodbaars; een overheerlijke keuze. Of misschien toch Acana Cat Bountiful Catch vol met in het wild gevangen zalm, haring en regenboogforel? Voor de echte gevogeltefanaat is er Acana Cat Homestead Harvest met kip, kalkoen en eend. Is uw kat verzot op gevogelte, dan is er ten slotte ook nog Acana Cat Grasslands kattenvoer met scharrelkip, kalkoen, eend, scharreleieren en witvis. Welke variant wordt de nieuwe favoriet van uw lieve kat?

Ander product?

Op de pagina met alle populaire merken kattenvoer kunt u het volledige aanbod bij Brekz bekijken. Mocht u een lekkere smaak hebben uitgezocht, dan kunt u ook nog eens een kijkje nemen op de pagina met al het natvoer voor uw kat.

Bij Brekz kunt u al uw kattenvoeding altijd goedkoop bestellen. Bij een bestelling vanaf € 28 krijgt uw uw bestelling bovendien gratis thuisbezorgd. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.