Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Sheba natvoer kat

Sheba nat kattenvoer is een heerlijk natvoer voor katten van alle rassen en leeftijden. In ons aanbod vindt u verschillende smaken.
Lees meer ..
Paté
Délices du Jour
Selection
Mini Filets
Sauce Lover
Perfect Portions
Snacks

Paté

Délices du Jour

Selection

Mini Filets

Sauce Lover

Perfect Portions

Snacks

Paté

Sheba Paté met Kip

Sheba Paté met Kip

Sheba Paté met Kip is een zeer smakelijk en mals natvoer voor volwassen katten van alle rassen. Deze heerlijke paté met fijne structuur is bereid naar een traditioneel recept van Sheba, waar katten al meer dan 30 jaar lang van genieten. Het natvoer van Sheba heeft een heerlijke, natuurlijke smaak die niet beïnvloed wordt door kunstmatige aroma's, smaakversterkers of kunstmatige conserveringsmiddelen. U kunt de kuipjes van Sheba geven als dagelijkse traktatie, of als een speciale heerlijkheid waarmee u uw kat extra kunt verwennen. Dankzij de verpakking in kuipjes per 85 gram kunt u deze voeding gemakkelijk doseren. 

 • Een heerlijk en gezond natvoer voor volwassen katten
 • Een pure, natuurlijke smaak
 • Zeer goed verteerbaar
 • Verrijkt met mineralen
   

Bij Brekz kunt u het lekkerste kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nSheba Paté met Kip tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment aan heerlijk Sheba natvoer.

De houdbaarheid van Sheba Paté met Kip staat op de verpakking vermeld en geeft u dikwijls voldoende informatie over de ideale omstandigheden waarin de voeding het beste houdbaar blijft.
 

Voedingsadvies Sheba Paté met Kip

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Een kat van gemiddelde grootte (ca. 4 kg) kunt u drie kuipjes per dag voeden (dus 255 gram), of u kunt een mix van twee kuipjes Sheba natvoer en 15 gram droogvoer geven. De hoeveelheid voeding per dag is uiteraard afhankelijk van de mate van activiteit en de lichamelijke conditie van uw kat.

Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 

Ingrediënten Sheba Paté met Kip

Vlees en dierlijke bijproducten (55%, waarvan 4% kip), mineralen.

Analytische bestanddelen:
Eiwit 10%, vetgehalte 5%, anorganische stof 2.5%, ruwe celstof 0.1%, vocht 82%.

Toegevoegde voedingsmiddelen:
calciumjodaat watervrij (0,32 mg/kg), kopersulfaat pentahydraat (4,9 mg/kg), ijzersulfaat monohydraat (33,4 mg/kg), mangaan-(II)- sulfaat-monohydraat (6,3 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (44 mg/kg).
 

Op zoek naar andere voeding?

Zoekt u een alternatief voor Sheba Paté met Kip? Bij Brekz verkopen we diverse soorten Sheba kattenvoer, zoals bijvoorbeeld Sheba Selection Kip en Lam in Saus. Ook kunt u voor verdere alternatieven onze merkpagina van Sheba raadplegen, of een kijkje nemen op onze overzichtspagina nat kattenvoer.

https://www.brekz.nl/23918-home_default/sheba-pate-met-kip.jpg
11.01 2019/01/01
Mijn kat lust het heel graag.
Binnen- en buitenkatjes eten dit graag.
Levering volgens afspraak en scherpe prijs. Goede productengamma. Voor mij alles OK
Perfecte levering, perfecte service, perfecte website, perfect alles, zoals gewoonlijk !!! Ik zou het zo fantastisch vinden mochten ze bij Brekz.be ook nog Purina Pro Plan Sterilised en Purina Pro Plan Adult (de losse blikjes) hebben in hun assortiment !!! Ik vind dit nergens online te koop en zou dus een super troef zijn voor Brekz om dit ook te hebben.
Mijn twee poezen zijn er echt dol op
parfait service rapide merci
De katten vinden het heerlijk. Het schijnt ook niet te vervelend.
7480
3716
> Meer informatie
Sheba Paté met Kip 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per 22 (22 x 85 gram)
€ 17,49 (€ 9,35/kg)
€ 14,87 (€ 7,95/kg)
Per 44 (44 x 85 gram)
€ 33,69 (€ 9,01/kg)
€ 28,64 (€ 7,66/kg)
Sheba Paté met Zalm

Scheba Paté met zalm

Sheba Paté met Zalm is een overheerlijke aanvullende natvoeding met malse stukjes zalm. Deze hoogwaardige en smakelijke paté met een fijne structuur is geschikt voor katten van alle rassen en leeftijden. Deze maaltijd bevat geen kunstmatige toevoegingen, zoals conserveringsmiddelen of  kleur-, geur- en smaakstoffen. Hierdoor behoudt het voer zijn pure smaak. Deze klassieker behoort tot de favoriete producten van Sheba en katten genieten al meer dan dertig jaar van deze verrukkelijke maaltijd. De voeding zorgt voor een fantastische smaakbeleving waar zelfs de meest kieskeurige eter van zal kunnen genieten!

Eén verpakking bevat 18 handige portiekuipjes van 85 gram. 

 • Met malse stukjes zalm
 • Al meer dan dertig jaar geliefd bij katten
 • In handige portieverpakking
 • Zonder kunstmatige toevoegingen
   

Bent u op zoek naar een heerlijke aanvullende natvoeding voor uw kat? Koop dan nu Sheba Paté met Zalm goedkoop online bij Brekz. Bekijk ook eens onze andere smakelijke varianten van Sheba kattenvoeding!

De houdbaarheid van Sheba Paté met Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Sheba Paté met Zalm

Een kat van 4 kg heeft 3 kuipjes per dag nodig. Het wordt aanbevolen om de dagelijkse voeding voor 2/3 uit natvoeding en 1/3 uit droogvoeding te laten bestaan. In dat geval geeft u uw kat twee kuipjes natvoeding en 15 gram droogvoeding per dag. Pas de hoeveelheid voeding aan op de activiteit en het gewicht van de kat. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ingrediënten Sheba Paté met Zalm

Vlees en dierlijke bijproducten (51%), vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), mineralen.

Analytische bestanddelen
Eiwit (10%), vetgehalte (5%), anorganische stof (2,5%), ruwe celstof (0,1%), vocht (82%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Sheba Paté met Zalm bevat volgens de fabrikant geen toegevoegde voedingsstoffen.
 

Ander kattenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Sheba Paté met Zalm? Bekijk dan eens het totaalaanbod Sheba kattenvoer. Hier vindt u voeding in de lekkerste smaken, zoals Sheba Paté met KipSheba Selection Konijn en Wild in Saus is een heerlijke voeding waarbij de stukjes vlees in een saus zitten. Hierdoor is de voeding extra speciaal. Met deze verschillende varianten van Sheba kattenvoer kunt u uw kat een gevarieerde maaltijd aanbieden. Daar zal ze vast en zeker van kunnen genieten!

Sheba
https://www.brekz.nl/23916-home_default/sheba-pate-met-zalm-actie.jpg
11.01 2019/01/01
The initial delivery was the incorrect product, however the customer service group solved this very effectively.
Geweldige ervaring was de eerste keer dus het beviel goed kom zeker hier weer terug.
Elke ochtend verdeel ik een zo'n blikje en vervolgens doe ik er een ander smaakje bij. Deze eten ze altijd op het andere smaakje wat wisselt zeker niet. Kortom het moet heerlijk zijn.
Mijn poezen vinden het lekker!
Ik schrijf natuurlijk uit naam van mijn kat. Ze is er gek op.
As always excellant service
As expected perfect.
zachte en smeuïge zalmemulsie, prima kwaliteit
7477
2274
> Meer informatie
Sheba Paté met Zalm 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
22 x 85 gr
€ 17,49 (€ 9,35/kg)
€ 14,87 (€ 7,95/kg)
44 x 85 gr
€ 33,69 (€ 9,01/kg)
€ 28,64 (€ 7,66/kg)

Délices du Jour

Sheba Délices du Jour Gevogelte Selectie in Saus 50 gr

Sheba Délices du Jour Gevogelte Selectie in Saus

Sheba Délices du Jour Gevogelte Selectie in Saus  is een heerlijke maaltijd met fijne stukjes vlees in een smakelijke saus en bestaat uit drie heerlijke soorten smaken: kip, kalkoen en gevogelte. Dit pakket aan maaltijdzakjes is geschikt voor volwassen katten. Natvoer is uitermate geschikt voor uw kat, omdat u hiermee zorgt dat uw kat de dagelijkse hoeveelheid vocht binnen krijgt die deze nodig heeft. Dit natvoer is een volledige voeding met hoogwaardige ingrediënten. Dankzij de drie verschillende smaken zet u uw kat elke keer een smakelijke maaltijd voor. Deze multipack bevat 6 zakjes van elk 2 smaken. In de zakjes zitten natte, zachte en gestoomde mini filets die een overheerlijke lekkernij zijn voor uw kat. Elk maaltijdzakje bevat een menu van 50 gram.

 • Geschikt voor volwassen katten
 • Volledige voeding met hoogwaardige ingrediënten  in een smakelijke saus
 • Bevat 6 gestoomde mini filets in de smaken kip, kalkoen en gevogelte
 • Bevat 6 mini maaltijdzakjes van 50 gram elk

Bij Brekz koopt u gemakkelijk Sheba producten voor uw kat. Bekijk gerust ons assortiment en bestel Sheba Délices du Jour Gevogelte Selectie in Saus goedkoop online. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Sheba Délices du Jour Gevogelte Selectie in Saus  staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich houdt aan het aanbevolen dagelijks gebruik.

Voedingsadvies Sheba Délices du Jour Gevogelte Selectie in Saus

Gebruik voor uw kat van 4 kg 5 maaltijdzakjes per dag. Het is echter aan te bevelen om uw kat een mix van 4 maaltijdzakjes, aangevuld met 15 gram droogvoer te geven. Dien de maaltijdzakjes op op kamertemperatuur.  Zorg hierbij in ieder geval altijd voor voldoende vers drinkwater bij de maaltijd. Verminder de dagelijkse hoeveelheid wanneer uw kat last heeft van overgewicht. Wanneer u overschakelt naar een nieuwe voeding, zorg dan voor een geleidelijke overgang en pas de hoeveelheden aan de behoefte van uw kat aan.

Ingrediënten Sheba Délices du Jour Gevogelte Selectie in Saus

De verschillende smaken  Sheba Délices du Jour Gevogelte Selectie in Saus bevatten de volgende ingrediënten:

Kip
vlees en dierlijke bijproducten (44%. waarvan 4% kip), granen, mineralen, suikers.

Kalkoen
vlees en dierlijke bijproducten (44%. waarvan 4% kalkoen), granen, mineralen, suikers.

Gevogelte
vlees en dierlijke bijproducten (44%. waarvan 4% gevogelte), granen, mineralen, suikers.

Ander product?

Bent u op zoek naar andere voeding voor uw volwassen kat, bijvoorbeeld Sheba Délices du Jour Vis Selectie in Saus? Een volledig aanbod van ons assortiment natvoer voor katten, vindt u op onze site. Ook voor andere benodigdheden voor uw kat, kunt u gerust ons assortiment bekijken.

https://www.brekz.nl/25192-home_default/sheba-delices-du-jour-gevogelte-selectie-in-saus.jpg
3.05 2019/01/01
Mijn katten zijn er gek op!
is ok en handige verpakking
Kat eet dit graag, mooie kleine porties als verwenmaaltijd naast de droge brokken
Ik geef het maar drie sterren omdat er twee zakjes met kalfsvlees in zitten die geen van mijn drie katten lust. De anderen zijn ze dol op. Alleen die twee. Ik geef ze nu weg maar hoor ook daar dat de katjes er helemaal niet dol op zijn.
De kat vindt het heerlijk!
M’n katten zijn er gek op!
mes six chats ont adorés. mercie
Mes chats aiment bien
tout a été parfait ; à recommander pour vos prochains achats
28048
14499
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 x 50 gr
€ 3,59 (€ 11,97/kg)
€ 3,05 (€ 10,17/kg)
12 x 50 gr
€ 6,99 (€ 11,65/kg)
€ 5,94 (€ 9,90/kg)
18 x 50 gr
€ 9,95 (€ 11,06/kg)
€ 8,46 (€ 9,40/kg)
Sheba Délices du Jour Vis Selectie in Saus 50 gr

Sheba Délices du Jour Vis Selectie in Saus

Sheba Délices du Jour Vis Selectie in Saus  is een heerlijke maaltijd met fijne stukjes vis in een smakelijke saus en bestaat uit drie heerlijke soorten smaken: zalm, tonijn en kabeljauw. Dit pakket aan maaltijdzakjes is geschikt voor volwassen katten. Natvoer is uitermate geschikt voor uw kat, omdat u hiermee zorgt dat uw kat de dagelijkse hoeveelheid vocht binnen krijgt die deze nodig heeft. Dit natvoer is een volledige voeding met hoogwaardige ingrediënten. Dankzij de drie verschillende smaken zet u uw kat elke keer een smakelijke maaltijd voor. Deze multipack bevat 6 zakjes van elk smaakt 2 maaltijdzakjes. In de zakjes zitten natte, zachte en gestoomde mini filets die een overheerlijke lekkernij zijn voor uw kat. Elk maaltijdzakje bevat een menu van 50 gram.

 • Geschikt voor volwassen katten
 • Volledige voeding met hoogwaardige ingrediënten  in een smakelijke saus
 • Bevat 6 gestoomde mini filets in de smaken zalm, tonijn en kabeljauw
 • Bevat 6 mini maaltijdzakjes van 50 gram el

Bij Brekz koopt u gemakkelijk Sheba producten voor uw kat. Bekijk gerust ons assortiment en bestel Sheba Délices  Jour Gevogelte Selectie in Saus goedkoop online. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Sheba Délices du Jour Vis Selectie in Saus  staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich houdt aan het aanbevolen dagelijks gebruik.

Voedingsadvies Sheba Délices du Jour Vis Selectie in Saus

Gebruik voor uw kat van 4 kg 5 maaltijdzakjes per dag. Het is echter aan te bevelen om uw kat een mix van 4 maaltijdzakjes, aangevuld met 15 gram droogvoer te geven. Dien de maaltijdzakjes op op kamertemperatuur.  Zorg hierbij in ieder geval altijd voor voldoende vers drinkwater bij de maaltijd. Verminder de dagelijkse hoeveelheid wanneer uw kat last heeft van overgewicht. Wanneer u overschakelt naar een nieuwe voeding, zorg dan voor een geleidelijke overgang en pas de hoeveelheden aan de behoefte van uw kat aan.

Ingrediënten Sheba Délices du Jour Vis Selectie in Saus

De verschillende smaken  Sheba Délices du Jour Vis Selectie in Saus bevatten de volgende ingrediënten:

Zalm
vlees en dierlijke bijproducten (44%. waarvan 4% zalm), granen, mineralen, suikers.

Tonijn
vlees en dierlijke bijproducten (44%. waarvan 4% tonijn), granen, mineralen, suikers.

Kabeljauw
vlees en dierlijke bijproducten (44%. waarvan 4% kabeljauw), granen, mineralen, suikers.

Ander product?

Bent u op zoek naar andere voeding voor uw volwassen kat, bijvoorbeeld Sheba Délices du Jour Gevogelte Selectie in Saus? Een volledig aanbod van ons assortiment natvoer voor katten, vindt u op onze site. Ook voor andere benodigdheden voor uw kat, kunt u gerust ons assortiment bekijken.

https://www.brekz.nl/25194-home_default/sheba-delices-du-jour-vis-selectie-in-saus.jpg
3.05 2019/01/01
Mijn katten zijn er dol op !
Wel de goede smaak maar niet gezien dat de zakjes maar 50 Gr bevatten ipv 85 Gr. Jammer
28049
14500
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 x 50 gr
€ 3,59 (€ 11,97/kg)
€ 3,05 (€ 10,17/kg)
Op 01 okt weer verkrijgbaar
12 x 50 gr
€ 6,99 (€ 11,65/kg)
€ 5,94 (€ 9,90/kg)
Op 01 okt weer verkrijgbaar
18 x 50 gr
€ 9,95 (€ 11,06/kg)
€ 8,46 (€ 9,40/kg)
Op 01 okt weer verkrijgbaar
Sheba Délices du Jour Traiteur Selectie in Saus 50 gr

Sheba Délices du Jour Traiteur Selectie in Saus

Sheba Délices du Jour Gevogelte Selectie in Saus  is een heerlijke maaltijd met fijne stukjes vlees in een smakelijke saus en bestaat uit drie heerlijke soorten smaken: kip, rundvlees en eend. Dit pakket aan maaltijdzakjes is geschikt voor volwassen katten. Natvoer is uitermate geschikt voor uw kat, omdat u hiermee zorgt dat uw kat de dagelijkse hoeveelheid vocht binnen krijgt die deze nodig heeft. Dit natvoer is een volledige voeding met hoogwaardige ingrediënten. Dankzij de drie verschillende smaken zet u uw kat elke keer een smakelijke maaltijd voor. Deze multipack bevat 6 zakjes van elk 2 smaken. In de zakjes zitten natte, zachte en gestoomde mini filets die een overheerlijke lekkernij zijn voor uw kat. Elk maaltijdzakje bevat een menu van 50 gram.

 • Geschikt voor volwassen katten
 • Volledige voeding met hoogwaardige ingrediënten  in een smakelijke saus
 • Bevat 6 gestoomde mini filets in de smaken kip, rundvlees en eend
 • Bevat 6 mini maaltijdzakjes van 50 gram elk

Bij Brekz koopt u gemakkelijk Sheba producten voor uw kat. Bekijk gerust ons assortiment en bestel Sheba Délices du Jour Traiteur Selectie in Saus goedkoop online. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Sheba Délices du Jour Traiteur Selectie in Saus  staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich houdt aan het aanbevolen dagelijks gebruik.

Voedingsadvies Sheba Délices du Jour Traiteur Selectie in Saus

Gebruik voor uw kat van 4 kg 5 maaltijdzakjes per dag. Het is echter aan te bevelen om uw kat een mix van 4 maaltijdzakjes, aangevuld met 15 gram droogvoer te geven. Dien de maaltijdzakjes op op kamertemperatuur.  Zorg hierbij in ieder geval altijd voor voldoende vers drinkwater bij de maaltijd. Verminder de dagelijkse hoeveelheid wanneer uw kat last heeft van overgewicht. Wanneer u overschakelt naar een nieuwe voeding, zorg dan voor een geleidelijke overgang en pas de hoeveelheden aan de behoefte van uw kat aan.

Ingrediënten Sheba Délices du Jour Traiteur Selectie in Saus

De verschillende smaken  Sheba Délices du Jour Traiteur Selectie in Saus bevatten de volgende ingrediënten:

Kip
vlees en dierlijke bijproducten (44%. waarvan 4% kip), granen, mineralen, suikers.

Rundvlees
vlees en dierlijke bijproducten (44%. waarvan 4% rundvlees), granen, mineralen, suikers.

Eend
vlees en dierlijke bijproducten (44%. waarvan 4% eend), granen, mineralen, suikers.

Ander product?

Bent u op zoek naar andere voeding voor uw volwassen kat, bijvoorbeeld Sheba Délices du Jour Vis Selectie in Saus? Een volledig aanbod van ons assortiment natvoer voor katten, vindt u op onze site. Ook voor andere benodigdheden voor uw kat, kunt u gerust ons assortiment bekijken.

https://www.brekz.nl/25195-home_default/sheba-delices-du-jour-traiteur-selectie-in-saus.jpg
3.05 2019/01/01
Onze katten smullen ervan.
geweldige service ben erg tevreden
sachet contenance trop peut fair des sachet avec plus de matière
28050
14501
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 x 50 gr
€ 3,59 (€ 11,97/kg)
€ 3,05 (€ 10,17/kg)
12 x 50 gr
€ 6,99 (€ 11,65/kg)
€ 5,94 (€ 9,90/kg)
18 x 50 gr
€ 9,95 (€ 11,06/kg)
€ 8,46 (€ 9,40/kg)
Sheba Délices du Jour met kip/kalkoen in gelei kattenvoer (6 x 50 g)

Sheba Délices du Jour met kip/kalkoen in gelei kattenvoer (6 x 50 g)

Product content: Sheba Délices du Jour in gelei is bereid met hoogwaardige ingrediënten, fijne stukjes gevogelte en altijd vers geserveerd in kleine, makkelijke porties. Puur genieten voor je kat!

Productkenmerk (USP): Fijne stukjes gevogelte in een smakelijke gelei

Samenstelling: Met kalkoen: vlees en dierlijke bijproducten (42%, waarvan 4% kalkoen), mineralen, suikers., Met kip: vlees en dierlijke bijproducten (42%, waarvan 4% kip), mineralen, suikers.

Analytische bestanddelen (%):: eiwit:: 7.7, vetgehalte:: 4.8, anorganische stof:: 1.7, ruwe celstof:: 0.30, vocht:: 85.0, Additieven per kg:, Nutritionele additieven:, Vitamine D₃:: 198 IE, Koper (Koper(II)sulfaat-pentahydraat):: 1.2 mg, Jodaat (Watervrij calciumjodaat):: 0.31 mg, IJzer (IJzer(II) sulfaat-monohydraat):: 15.7 mg, Mangaan (Mangaan(II) sulfaat-monohydraat):: 3.1 mg, Zink (Zinksulfaat-monohydraat):: 14.8 mg, Technologische additieven:, Cassiagom:: 1644 mg

https://www.brekz.nl/40785-home_default/sheba-delices-du-jour-met-kipkalkoen-in-gelei-kattenvoer-6-x-50-g.jpg
3.59 2019/01/01
41180
17658
Sheba Délices du Jour Gevogelte in gelei Kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 3,59 (€ 3,59/ct)
Per 2
€ 6,99 (€ 3,50/ct)
Per 3
€ 9,95 (€ 3,32/ct)
Sheba Délices du Jour met tonijn/zalm in gelei kattenvoer (6 x 50 g)

Sheba Délices du Jour met tonijn/zalm in gelei kattenvoer (6 x 50 g)

Product content: "Délices du Jour zijn zacht gestoomde mini filets in een smakelijke gelei. De perfecte hoeveelheid voor een verse maaltijd op ieder moment van de dag. Keer op keer een ware smaaksensatie voor je kat.
Kenmerken
●Complete en gebalanceerde kattenvoeding
●In een smakelijke gelei ter ondersteuning van het vochtgehalte
●Verkrijgbaar in verschillende smaken
●Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen

Elke maaltijd een nieuwe smaakbelevenis
Een beetje afwisseling in de maaltijd kan best lekker zijn. Daarom bevat elke verpakking Délices du Jour twee verschillende smaken zodat elke maaltijd weer een verrassing zal zijn.

Dit product bevat 6 zakjes à 50 gram in de volgende smaken:
●6 x Zalm
●6 x Tonijn

Bekijk de productspecificaties voor de samenstelling per smaak. Een kat van 4 kg heeft 5 maaltijdzakjes per dag nodig. Het is aanbevolen om een mix van 4 maaltijdzakjes en 15 gram droogvoer te geven."

Productkenmerk (USP): Fijne stukjes vis in een smakelijke gelei

Samenstelling: Met Tonijn: vlees en dierlijke bijproducten (38%), vis- en bijproducten (waarvan 4% tonijn), mineralen, suikers., Met Zalm: vlees en dierlijke bijproducten (38%), vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), mineralen, suikers.

Analytische bestanddelen (%):: eiwit:: 7.7, vetgehalte:: 4.8, anorganische stof:: 1.7, ruwe celstof:: 0.30, vocht:: 85.0, Additieven per kg:, Nutritionele additieven:, Taurine:: 537 mg, Koper (Koper(II)sulfaat-pentahydraat):: 1.2 mg, Jodaat (Watervrij calciumjodaat):: 0.32 mg, IJzer (IJzer(II) sulfaat-monohydraat):: 15.8 mg, Mangaan (Mangaan(II) sulfaat-monohydraat):: 3.2 mg, Zink (Zinksulfaat-monohydraat):: 15.0 mg, Technologische additieven:, Cassiagom:: 1644 mg

https://www.brekz.nl/40786-home_default/sheba-delices-du-jour-met-tonijnzalm-in-gelei-kattenvoer-6-x-50-g.jpg
3.05 2019/01/01
41183
17659
Sheba Délices du Jour Vis in Gelei Nat Kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 3,59 (€ 3,59/ct)
€ 3,05 (€ 3,05/ct)
Per 2
€ 6,99 (€ 3,50/ct)
€ 5,94 (€ 2,97/ct)
Per 3
€ 9,95 (€ 3,32/ct)
€ 8,46 (€ 2,82/ct)

Selection

Sheba Selection Kip en Kalkoen in Saus

Sheba Selection Kip en Kalkoen in Saus

Sheba Selection Kip en Kalkoen in Saus is een zeer smakelijke en malse natvoeding voor uw kat. Deze voeding is niet voor niets een van de favorieten van Sheba, zelfs de meest kieskeurige kat zal deze voeding niet kunnen weerstaan. De mini filets van kip en kalkoen gaan samen met een smaakvolle saus, wat het geheel een luxe uitstraling en volle smaak geeft. Aan de voeding van Sheba zijn geen kunstmatige aroma's of kunstmatige conserveringsmiddelen toegevoegd, uw kat zal dus heerlijk kunnen genieten van een natuurlijke smaak. Als dagelijkse traktatie, of een heerlijkheid bij uitzondering, uw veeleisende viervoeter zal u zeker extra weten te waarderen wanneer u kiest voor Sheba Selection Kip en Kalkoen in Saus. Dankzij de verpakking in kuipjes per 85 gram kunt u deze voeding gemakkelijk doseren. 

Bij Brekz kunt u het lekkerste kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wanneer u Sheba Selection Kip en Kalkoen in Saus bij Brekz bestelt bent u verzekerd van de voordeligste prijs.  

De houdbaarheid van Sheba Selection Kip en Kalkoen in Saus staat op de verpakking vermeld en geeft u dikwijls voldoende informatie over de ideale omstandigheden waarin de voeding het beste houdbaar blijft.
 

Ingrediënten Sheba Selection Kip en Kalkoen in Saus

Vlees en dierlijke bijproducten (45%, waarvan 4% kip, 4% kalkoen), granen, mineralen, suikers.

Analytische bestanddelen:
Eiwit 9, vetgehalte 5, anorganische stof 2, ruwe celstof 0.3, vocht 82.

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Calciumjodide watervrij (0,3 mg/kg), kopersulfaat pentahydraat (5 mg/kg), ijzersulfaat monohydraat (33 mg/kg), mangaansulfaat monohydraat (6,3 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (44 mg/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De gemiddelde kat van 4 kg kunt u drie kuipjes per dag voeden (dus 255 gram), of u kunt een mix van twee kuipjes Sheba natvoeding en 15 gram droge voeding geven. De hoeveelheid voeding per dag is uiteraard afhankelijk van de mate van activiteit en de lichamelijke conditie van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 
 

Op zoek naar andere voeding?

Wanneer u op zoek bent naar een alternatief voor Sheba Selection Kip en Kalkoen in Saus, bijvoorbeeld om eens af te wisselen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Sheba Selection Kip en Lam in Saus. Ook kunt u voor verdere alternatieven onze merkpagina van Sheba raadplegen.

https://www.brekz.nl/23920-home_default/sheba-kip-en-kalkoen-in-saus.jpg
11.01 2019/01/01
Lekker !!!
Ja de bestelling was in orde na stockbreuk.Maar al bij al goed werk geleverd!
is wel een goed produkt maar mijn poezen eten het niet graag
Fijn zaken doen!! Bestelling was niet helemaal compleet wat kan gebeuren, maar na 1 belletje was 't opgelost en had ik de volgende dag de rest in huis.
lekker voor de poes
7483
3719
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 22 (22 x 85 gram)
€ 17,69 (€ 9,46/kg)
€ 15,04 (€ 8,04/kg)
Per 44 (44 x 85 gram)
€ 33,69 (€ 9,01/kg)
€ 28,64 (€ 7,66/kg)
Sheba Selection Kip en Lam in Saus

Sheba Selection Kip en Lam in Saus

Sheba Selection Kip en Lam in Saus is een smakelijke voeding voor uw kat om hem extra mee te verwennen. Aan de verse ingrediënten en de malse reepjes vlees is een smakelijke saus toegevoegd. Zelfs kieskeurige katten lusten dit voer meestal. Het product is natuurlijk en puur, omdat er geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen in verwerkt zijn. Hierdoor krijgt het product een natuurlijke smaak. Sheba Selection Kip en Lam in Saus is een volledige maaltijd en extra voeding is daarom niet nodig. Verkrijgbaar in een verpakking van 18 stuks. 

 • Een smakelijke voeding, zelfs voor de kieskeurige kat
 • Met malse reepjes kip in lam in een heerlijke saus
 • Bevat geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 18 stuks
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Sheba Selection Kip en Lam in Saus tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Sheba Selection Kip en Lam in Saus staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Sheba Selection Kip en Lam in Saus

Sheba kuipjes zijn volwaardige maaltijden. Extra voeding is daarom niet nodig. Aangeraden wordt op één kuipje per maaltijd te geven. Een volwassen kat heeft ongeveer 2 of 3 kuipjes per dag nodig. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Sheba Selection Kip en Lam in Saus

Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan min. 4% lamsvlees en min. 4% kip), granen, mineralen.

Nutritionele additieven
Caliumjodat, watervrij (0,32 mg / kg), kopersulfaat [pentahydraat] (5,1 mg / kg), ferrosulfaat [monohydraat] (33,8 mg / kg), mangaan sulfaat [monohydraat] (6,3 mg / kg), zinksulfaat [monohydraat] (44,6 mg / kg).
 

Ander kattenvoer? 

Bent u op zoek naar goedkoper kattenvoer? Bekijk dan eens onze Kattenvoer pagina. Hier verkopen we onder andere de Felix Mix Selectie in Gelei (44 stuks) kattenvoer. Deze is verkrijgbaar in een verpakking van 44 stuks, en in een verpakking van 88 stuks.

https://www.brekz.nl/23922-home_default/sheba-selection-kip-en-lam-in-saus.jpg
11.01 2019/01/01
Super lekker vinden de schattebollen. Ook de verwerking, de opvolging van breckx verdiend een dikke pluim in deze drukke tijden. Nooit langer dan 3 a 4 dagen wachten. Proficiat aan het team
perfekte levering. De kattn vinden het lekker.
Moppie is erg tevreden en smult iedere dag van haar voer, dus ik ben ook tevreden
alles is zoals het moet en doe verder dan zullen er nooit proglemen komen groeten eric
het produkt kende ik al uit de winkel. Maar ik dacht dat het uit het assortiment gehaald zou worden. Ik vroeg mij overigens af, of ik echt goedkoper uit ben met deze verpakking en prijs in vergelijking met een 8-paks verpakking die 4,59 (ongeveer) kost. Maar dat terzijde.
7484
3720
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 22 (22 x 85 gram)
€ 17,49 (€ 9,35/kg)
€ 14,87 (€ 7,95/kg)
Per 44 (44 x 85 gram)
€ 33,69 (€ 9,01/kg)
€ 28,64 (€ 7,66/kg)
Sheba Selection Rund en Kalkoen in Saus

Sheba Selection Rund en Kalkoen in Saus

Sheba Selection Rund en Kalkoen in Saus is een overheerlijke aanvullende natvoeding met malse stukjes rundvlees en kalkoen in een heerlijke saus. Deze voeding van hoge kwaliteit is geschikt voor katten van alle rassen en leeftijden. Deze maaltijd bevat geen kunstmatige toevoegingen, zoals conserveringsmiddelen of  kleur-, geur- en smaakstoffen. Hierdoor behoudt het voer zijn pure smaak. Deze voeding zorgt voor een fantastische smaakbeleving. Hier zal zelfs de meest kieskeurige eter van kunnen genieten!

Eén verpakking bevat 18 handige portiekuipjes van 85 gram. 

 • Malse stukjes rund en kalkoen
 • In een heerlijke saus
 • In handige portieverpakking
 • Zonder kunstmatige toevoegingen


Bent u op zoek naar een heerlijke aanvullende natvoeding voor uw kat? Bestel dan nu Sheba Selection Rund en Kalkoen in Saus goedkoop online bij Brekz. Bekijk ook eens onze andere varianten van Sheba kattenvoeding!

De houdbaarheid van Sheba Selection Rund en Kalkoen in Saus staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Sheba Selection Rund en Kalkoen in Saus

Een kat van 4 kg heeft 3 kuipjes per dag nodig. Het wordt aanbevolen om de dagelijkse voeding voor 2/3 uit natvoeding en 1/3 uit droogvoeding te laten bestaan. In dat geval geeft u uw kat twee kuipjes natvoeding en 15 gram droogvoeding per dag. Pas de hoeveelheid voeding aan op de activiteit en het gewicht van de kat. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Ingrediënten Sheba Selection Rund en Kalkoen in Saus
Vlees en dierlijke bijproducten (45%, waarvan 4% rund, 4% kalkoen), granen, mineralen, suikers.

Analytische bestanddelen
Eiwit (9%), vetgehalte (5%), anorganische stof (2%), ruwe celstof (0,3%), vocht (82%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Sheba Selection Rund en Kalkoen in Saus bevat volgens de fabrikant geen toegevoegde voedingsstoffen.

Ander kattenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Sheba Selection Rund en Kalkoen in Saus? Bekijk dan eens het totaalaanbod Sheba kattenvoer. Hier vindt u voeding in de lekkerste smaken, zoals Sheba Selection Kip en Kalkoen in Saus of Sheba Selection Konijn en Wild in Saus. Met deze verschillende varianten van Sheba kattenvoer kunt u uw kat een gevarieerde maaltijd aanbieden. Daar zal ze vast en zeker van kunnen genieten!

https://www.brekz.nl/23923-home_default/sheba-selection-rund-en-kalkoen-in-saus.jpg
11.01 2019/01/01
Onze poezen houden van kleine stukjes. Voor grotere brokken zijn ze waarschijnlijk te lui. Deze zijn uitstekend.
fijn dat je het in een grote verpakking kan kopen ,maar wel jammer dat er maar 1 smaak in zit en dat je niet een assortiment kan bestellen. ik hoop dat dit wel kan in de toekomst. verder geniet onze kat ervan.
Mooi vlees duidelijk lekker voor mijn verwende nestjes
7485
3721
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 22 (22 x 85 gram)
€ 17,49 (€ 9,35/kg)
€ 14,87 (€ 7,95/kg)
Per 44 (44 x 85 gram)
€ 33,69 (€ 9,01/kg)
€ 28,64 (€ 7,66/kg)
Sheba Selection Konijn en Wild in Saus

Sheba Selection Konijn en Wild in Saus

Sheba Selection Konijn en Wild in Saus is een hoogwaardige aanvullende voeding met konijn en wild en is geschikt voor alle katten. Het natvoer bevat een speciaal geselecteerde mix van malse reepjes konijn en wild, gegoten in een heerlijke saus. De voeding is vrij van chemische toevoegingen, zoals conserveringsmiddelen, kleur-, geur-, en smaakstoffen. Zo krijgt uw kat iedere dag een natuurlijke, smakelijke maaltijd voorgeschoteld. 

Bij Brekz kunt u het lekkerste natvoer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs.

De houdbaarheid van Sheba Selection Konijn en Wild in Saus staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Sheba Selection Konijn en Wild in Saus

Vlees en dierlijke bijproducten (45%, waarvan 4% konijn, 4% wild), granen, mineralen, suikers.

Analytische bestanddelen

Eiwit (9%), vetgehalte (5%), anorganische stof (2%), ruwe celstof (0,3%), vocht (82%).
 

Voedingsadvies Sheba Selection Konijn en Wild in Saus

Een kat van 4 kg heeft 3 kuipjes per dag nodig. Het is aanbevolen 2 kuipjes te serveren en aan te vullen met droogvoer. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Sheba met Kip en Lam? Kijk dan eens bij Sheba Selection Kip en Lam in Saus. Een overzicht van ons gehele assortiment natvoer voor katten vindt u op de Merkenpagina.

https://www.brekz.nl/23924-home_default/sheba-selection-konijn-en-wild-in-saus.jpg
11.01 2019/01/01
Poes eet het voer, maar is niet super enthousiast.
ik ben wel tevreden over het ontvangen probuct, Moppie( de poes) eet het niet zo graag. Zij heeft liever een van de andere smaken ze is nogal kieskeurig.
Kat vind het heerlijk Bestelling is snel geregeld
Met Sheba is natuurlijk niets mis, de bezorging door DPD is ver onder de maat: op vrijdag krijg ik een mail dat het pakket bezorgd wordt tussen 15.34 en 16.34, niet dus. Op maandag een mail : tussen 10.18 en 11.18, ook niet.Uiteindelijk werd om 14.00 het pakket bezorgd. Deze mails suggereren een nauwkeurigheid waar totaal geen sprake van is maar leiden wel tot vele uren tevergeefs thuisblijven en wachten. Kortom ik zal niet meer bij Brekz bestellen.
7487
3723
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 22 (22 x 85 gram)
€ 17,49 (€ 9,35/kg)
€ 14,87 (€ 7,95/kg)
Per 44 (44 x 85 gram)
€ 33,69 (€ 9,01/kg)
€ 28,64 (€ 7,66/kg)

Mini Filets

Sheba Mini Filets in Saus Gevogelte Selectie 8 x 85 gr
https://www.brekz.nl/25864-home_default/sheba-mini-filets-in-saus-traiteur-selectie.jpg
4.84 2019/01/01
De uitgave in kuipjes is handiger dan die in zakjes .
Les chats de ma fille aiment.
28043
14494
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 doosje (8 kuipjes)
€ 5,69 (€ 8,37/kg)
€ 4,84 (€ 7,12/kg)
2 doosjes (16 kuipjes)
€ 10,95 (€ 8,05/kg)
€ 9,31 (€ 6,85/kg)
4 doosjes (32 kuipjes)
€ 20,75 (€ 7,63/kg)
€ 17,64 (€ 6,49/kg)
Sheba Mini Filets in Saus Traiteur Selectie Pouch 85 gr

Sheba Mini Filets in Saus Traiteur Selectie Pouch

Sheba Mini Filets in Saus Traiteur Selectie Pouch is een heerlijke natvoeding met vier verschillende smaken: lam, kalkoen, kip en rund. Deze zijn verwerkt in handige maaltijdzakjes met een heerlijke saus. De voeding is geschikt voor volwassen katten en bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Een verpakking bevat 12 zakjes van 85 gram.

 • Natvoeding
 • Voor volwassen katten
 • Vier smaken
 • Met heerlijke saus
 • Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen
 • 12 zakjes van 85 gram

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Sheba gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Sheba Mini Filets in Saus Traiteur Selectie Pouch en uw bestelling wordt snel bij u afgeleverd!

De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt. 

Voedingsadvies Sheba Mini Filets in Saus Traiteur Selectie Pouch

Geef een kat van ongeveer 4 kg heeft 3 maaltijdzakjes per dag of geef 2 maaltijdzakjes en 20 gram droogvoer. Verdeel de voeding over meerdere maaltijden. Zorg voor een geleidelijke overgang als u naar de voeding van Sheba overschakelt en pas de hoeveelheden aan de behoeften van uw kat aan. Verminder de dagelijkse hoeveelheid voor katten met overgewicht. 

Ingrediënten Sheba Mini Filets in Saus Traiteur Selectie Pouch

Samenstelling
Met Rund: Vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% rund), granen, mineralen, suikers. 
Met Lam: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% lam), granen, mineralen, suikers. 
Met Kip: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% kip), granen, mineralen, suikers. 
Met Kalkoen: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% kalkoen), granen, mineralen, suikers.

Analytische bestanddelen
Eiwit (8,5%), vet (4,5%), anorganische stof (2%), ruwe celstof (0,3%), vocht (82%). 

Andere voeding van Sheba?

Bij ons kunt u ook diverse andere soorten voeding van Sheba kopen. Bestel bijvoorbeeld ook eens de voeding van Sheba Délices du Jour, zoals Sheba Délices du Jour Traiteur Selectie in Saus 50 gr of een van de andere smaken mini filets, zoals Sheba Mini Filets in Saus Gevogelte Selectie 8 x 85 gr. Bekijk ook ons gehele aanbod van Sheba en bestel de lekkerste kattenvoeding eenvoudig online!

https://www.brekz.nl/25230-home_default/sheba-mini-filets-in-saus-traiteur-selectie-pouch.jpg
3.05 2019/01/01
super goed. De poezen vonden het lekker.
Het zou handiger zijn als dit in kuipjes verpakt xit
Mijn katten lusten nauwelijks nat voer. Gewoonlijk beetje saus aflikken en de rest blijft liggen. Dit vinden ze heerlijk! In een wip was alles op.
28113
14497
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 85 gr
€ 3,59 (€ 10,56/kg)
€ 3,05 (€ 8,97/kg)
8 x 85 gr
€ 6,99 (€ 10,28/kg)
€ 5,94 (€ 8,74/kg)
12 x 85 gr
€ 9,95 (€ 9,75/kg)
€ 8,46 (€ 8,29/kg)
Sheba Mini Filets in Saus Selectie van de Chef Pouch 85 gr

Sheba Mini Filets in Saus Selectie van de Chef Pouch

Sheba Mini Filets in Saus Selectie van de Chef Pouch is een heerlijke natvoeding met vier verschillende smaken: zalm, witvis, kip en rund. Deze zijn verwerkt in handige maaltijdzakjes met een heerlijke saus. De voeding is geschikt voor volwassen katten. Een verpakking bevat 12 zakjes van 85 gram.

 • Natvoeding
 • Voor volwassen katten
 • Vier smaken
 • Met heerlijke saus
 • Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen
 • 12 zakjes van 85 gram

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Sheba eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Sheba Mini Filets in Saus Selectie van de Chef Pouch en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.

Voedingsadvies Sheba Mini Filets in Saus Selectie van de Chef Pouch

Geef een kat van ongeveer 4 kg heeft 3 maaltijdzakjes per dag of geef 2 maaltijdzakjes en 20 gram droogvoer. Verdeel de voeding over meerdere maaltijden. Zorg voor een geleidelijke overgang als u naar de voeding van Sheba overschakelt en pas de hoeveelheden aan de behoeften van uw kat aan. Verminder de dagelijkse hoeveelheid voor katten met overgewicht. 

Ingrediënten Sheba Mini Filets in Saus Selectie van de Chef Pouch

Samenstelling
Met zalm: vlees en dierlijke bijproducten (40%), vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), granen, mineralen en suikers. 
Met witvis: vlees en dierlijke bijproducten (40%), vis- en bijproducten (waarvan 4% witvis), granen, mineralen en suikers. 
Met kip: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% kip), granen, mineralen en suikers. 
Met rund: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% rund), granen, mineralen en suikers

Analytische bestanddelen
Eiwit (8,5%), vet (4,5%), anorganische stof (2%), ruwe celstof (0,3%), vocht (82%). 

Andere voeding van Sheba?

Bij ons kunt u ook diverse soorten paté van Sheba bestellen, zoals Sheba Paté met Zalm en diverse soorten voeding van Sheba Selection, zoals Sheba Selection Konijn en Wild in Saus. Bekijk hier het gehele aanbod van Sheba en ontdek ook de luxe menu's!

https://www.brekz.nl/25196-home_default/sheba-mini-filets-in-saus-selectie-van-de-chef.jpg
6.37 2019/01/01
keurig op tijd geleveerd
Dit deel van mijn bestelling werd mooi tijdig geleverd en dit in goede staat.
perfecte producten prima geleverd in goede gesloten dozen
28061
14502
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 7,49 (€ 7,34/kg)
€ 6,37 (€ 6,25/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 14,25 (€ 6,99/kg)
€ 12,11 (€ 5,94/kg)
3 x (12 x 85 gr)
€ 21,25 (€ 6,94/kg)
€ 18,06 (€ 5,90/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 28,25 (€ 6,92/kg)
€ 24,01 (€ 5,88/kg)
Sheba Mini Filets in Saus Vis Selectie Pouch 85 gr

Sheba Mini Filets in Saus Vis Selectie Pouch 85 gr

Sheba Mini Filets in Saus Vis Selectie Pouch 85 gr is een mix van malse visreepjes die ingelegd zijn in een heerlijke gelei. Met dit luxe kattenvoer zal u uw kat veel variatie kunnen bieden. Het heerlijke natvoer met vier verschillende smaken zit verpakt in pouches (zakjes) die makkelijk en schoon zijn in gebruik. De filets zijn gestoomd waardoor de smaak van de zorgvuldig gekozen ingrediënten optimaal behouden is. De portiezakjes van Sheba zorgen voor een nauwkeurig afgemeten hoeveelheid die precies genoeg is voor iedere maaltijd. Kortom: met de Sheba Mini Filets in Saus Vis Selectie Pouch 85 gr kunt u uw kat heerlijk verwennen!

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Sheba Mini Filets in Saus Vis Selectie Pouch 85 gr tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht gegevens Sheba Mini Filets in Saus Vis Selectie Pouch 85 gr

 • geschikt voor volwassen katten
 • geschikt voor katten die gek zijn op variatie
 • schoon in gebruik; knip het zakje simpelweg open, knijp het uit boven de voerbak en schotel de maaltijd voor aan uw kat
 • exclusief conserveermiddelen, kunstmatige kleurmiddelen of smaakstoffen
 • de verpakking bevat 12 zakjes
 • de zakjes zitten verpakt per vier smaken: witvis, zalm, kabeljauw en tonijn.

Ander product?

Bent u op zoek naar andere producten van Sheba? Bekijk dan bijvoorbeeld de Sheba Sauce Lover Selectie van de Chef 85 gr of kijk op de overzichtspagina van het aanbod aan Sheba kattenvoer. Bent u op zoek naar natvoer van een ander merk? Kijk dan snel op de overzichtspagina van Nat kattenvoer!

https://www.brekz.nl/25198-home_default/sheba-mini-filets-in-saus-vis-selectie.jpg
6.37 2019/01/01
Prima product naar eetgedrag van mijn kat te oordelen!
Mijn katten zijn hier dol op
Onze poes is er verzot op en staat er steeds om te bedelen wanneer ze ho,ger heeft.
Très satisfait
Je n'ai toujours pas reçu ma commande donc pas d'avis sur ce produit Je ne commanderais plus jamais sur ce site
28062
14503
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 7,49 (€ 7,34/kg)
€ 6,37 (€ 6,25/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 14,25 (€ 6,99/kg)
€ 12,11 (€ 5,94/kg)
3 x (12 x 85 gr)
€ 21,25 (€ 6,94/kg)
€ 18,06 (€ 5,90/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 28,25 (€ 6,92/kg)
€ 24,01 (€ 5,88/kg)

Sauce Lover

Sheba Sauce Lover met Zalm 85 gr

Sheba Sauce Lover met Zalm

Sheba Sauce Lover met Zalm is een selectie van malse stukjes vis rijkelijk overgoten met een overheerlijke saus. Dit product van Sheba is compleet natvoer en is geschikt voor volwassen katten. Aan de voeding zijn geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen toegevoegd. Het natvoer is verpakt in handige kuipjes van 85 gram.

 • Geschikt voor volwassen katten
 • Complete natvoeding
 • Zonder kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen
 • Met zalmsmaak
 • Makkelijke kuipjes van 85 gram

Bij Brekz kunt u de lekkerste kattenvoeding en natvoer gemakkelijk en voordeling online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Sheba Sauce Lover met Zalm voor de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingadvies Sheba Sauce Lover met zalm

Geef uw kat van 4 kg 3 kuipjes van de voeding per dag of geef 2 kuipjes met 20 gram droogvoer. Verdeel de voeding over meerdere maaltijden en geef er altijd voldoende schoon drinkwater bij. Schakel geleidelijk over naar deze voeding en pas de voeding aan de behoeften van uw kat aan.

Ingrediënten Sheba Sauce Lover met Zalm

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten (40%), vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), granen, mineralen, suikers

Analytische bestanddelen
Eiwit (8,5%), vet (5%), anorganische stof (1,8%), ruwe celstof (0,3%), vocht (83%), watervrij Calciumjodaat (0,32 mg), pantagehydrateerd kopersulfaat (4,9 mg), monogehydrateerd ijzersulfaat: (33,4 mg), monogehydradeerd mangaansulfaat: (6,3 mg) en monogehydrateerd zinksulfaat (44 mg).

Andere voeding van Sheba?

Dit product van Sheba is ook verkrijgbaar in de smaak tonijn. Van Shema kunt u ook diverse andere soorten natvoer bestellen, zoals Sheba Mini Filets in Saus Vis Selectie Pouch 85 gr. Bekijk ook het gehele aanbod van Sheba en bestel snel!

https://www.brekz.nl/25184-home_default/sheba-sauce-lover-met-zalm.jpg
14.87 2019/01/01
De poes blijft mikkebaarden...dus goed.
Snelle levering, top!! Prijs zou voor bulk nog iets commerciëler mogen.
Helaas een paar behoorlijk gedeukte bakjes
er was een product 2x meegegeven, heb er even voor gebeld en alles is al in orde gebracht, het juiste product wordt opgestuurd. dank aan de mensen van Brekz
ons Julie mijn kat is een heel moeilijke eter, heel kieskeurig normaal moet ze ook niet weten van natte voeding met vis maar sheba gaat vlotjes binnen
Cats love it ... great site!
Goede prijs en snelle levering
28025
14476
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 22 (22 x 85 gram)
€ 17,49 (€ 9,35/kg)
€ 14,87 (€ 7,95/kg)
Per 44 (44 x 85 gram)
€ 33,69 (€ 9,01/kg)
€ 28,64 (€ 7,66/kg)
Sheba Sauce Lover met Tonijn 85 gr

Sheba Sauce Lover met Tonijn 85 gr

Sheba Sauce Lover met Tonijn 85 gr is een heerlijk natvoer met Tonijn in saus en is geschikt voor iedere kat. De Sauce Lover lijn van Sheba bevat diverse smaken, gegoten in de meest smakelijke saus. Deze voeding is rijk aan tonijn en is daarom het favoriete natvoer van visliefhebbers. Daarnaast bevat het granen en diverse mineralen. Zo zet u uw kat niet alleen een lekkere, maar ook een gezonde maaltijd voor.

 • Uit de Sauce Lover serie, met heerlijke saus
 • Bevat tonijn voor de visliefhebber
 • Rijk aan eiwitten en mineralen
 • Geschikt voor iedere kat

 Bij Brekz kunt u Sheba Sauce Lover met Tonijn 85 gr gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Of bekijk ons uitgebreide assortiment!

De houdbaarheid van Sheba Sauce Lover met Tonijn 85 gr staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Sheba Sauce Lover met Tonijn 85 gr

Vlees en dierlijke bijproducten (40%), vis- en bijproducten (waarvan 4% tonijn), granen, mineralen, suikers.

Analytische bestanddelen
Eiwit (8,5%), vetgehalte (5%), anorganische stof (1,8%), ruwe celstof (0,3%), vocht (83%).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Een kat van 4 kg heeft genoeg aan 3 kuipjes per dag. Het wordt aanbevolen om het natvoer te combineren met droogvoer, bijvoorbeeld 2 kuipjes en 20 gram droogvoer. Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u overschakelt van voer.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Hill's met vis? Kijk dan eens bij ons Hill's Optimal Care Pouch Adult Zeevis kattenvoer.

https://www.brekz.nl/25183-home_default/sheba-sauce-lover-met-tonijn.jpg
14.87 2019/01/01
het product was me bekend dus wat ik verwachte. De uitvoering en levering van mijn bestelling was zeer in orde
28029
14487
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 22 (22 x 85 gram)
€ 17,49 (€ 9,35/kg)
€ 14,87 (€ 7,95/kg)
Per 44 (44 x 85 gram)
€ 33,69 (€ 9,01/kg)
€ 28,64 (€ 7,66/kg)

Perfect Portions

Sheba Perfect Portions Luxe Paté met kip nat kattenvoer 6 x 37,5g

Sheba Perfect Portions Luxe Paté met kip nat kattenvoer 6 x 37,5g

Product content: "Met Sheba perfect portions serveer je jouw kat altijd de meest verse en perfect afgestemde portie natvoer. Knik, open en serveer de onweerstaanbare sappige stukjes kip in paté!

Kenmerken
Sappige luxe pate met kleine stukjes kip
Elke afzondelijke portie van 37.5 g heeft een versheidzegel
Volledig natvoer voor volwassen katten
Verkrijgbaar in diverse smaken om mee af te wisselen"

Productkenmerk (USP): Sappige luxe pate met kleine stukjes kip

Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten (57%, waarvan 4% kip), mineralen, suikers

Analytische bestanddelen (%):: eiwit:: 9.0, vetgehalte:: 4.0, anorganische stof:: 2.1, ruwe celstof:: 0.50, vocht:: 84.0, Additieven per kg:, Nutritionele additieven:, Vitamine D₃:: 200 IE, Koper (Koper(II)sulfaat-pentahydraat):: 1.1 mg, Jodaat (Watervrij calciumjodaat):: 0.39 mg, IJzer (IJzer(II) sulfaat-monohydraat):: 19.6 mg, Mangaan (Mangaan(II) sulfaat-monohydraat):: 3.9 mg, Zink (Zinksulfaat-monohydraat):: 15.7 mg, Technologische additieven:, Cassiagom:: 2500 mg, Natriumnitriet: : 10.8 mg

https://www.brekz.nl/40765-home_default/sheba-perfect-portions-luxe-pate-met-kip-nat-kattenvoer-6-x-375g.jpg
2.54 2019/01/01
41168
17655
Sheba Perfect Portions Paté met Kip Kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 5,95 (€ 2,98/ct)
€ 5,06 (€ 2,53/ct)
Per 4
€ 11,75 (€ 2,94/ct)
€ 9,99 (€ 2,50/ct)
Per 8
€ 22,95 (€ 2,87/ct)
€ 19,51 (€ 2,44/ct)
Sheba Perfect Portions Luxe Paté met rund nat kattenvoer 6 x 37,5g

Sheba Perfect Portions Luxe Paté met rund nat kattenvoer 6 x 37,5g

Product content: "Met Sheba perfect portions serveer je jouw kat altijd de meest verse en perfect afgestemde portie natvoer. Knik, open en serveer de onweerstaanbare sappige stukjes rund in paté!

Kenmerken
Sappige luxe pate met kleine stukjes kip
Elke afzondelijke portie van 37.5 g heeft een versheidzegel
Volledig natvoer voor volwassen katten
Verkrijgbaar in diverse smaken om mee af te wisselen"

Productkenmerk (USP): Sappige luxe pate met kleine stukjes rund

Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten (57%, waarvan 4% rund), mineralen, suikers

Analytische bestanddelen (%):: eiwit:: 9.0, vetgehalte:: 4.0, anorganische stof:: 2.1, ruwe celstof:: 0.50, vocht:: 84.0, Additieven per kg:, Nutritionele additieven:, Vitamine D₃:: 200 IE, Koper (Koper(II)sulfaat-pentahydraat):: 1.1 mg, Jodaat (Watervrij calciumjodaat):: 0.39 mg, IJzer (IJzer(II) sulfaat-monohydraat):: 19.6 mg, Mangaan (Mangaan(II) sulfaat-monohydraat):: 3.9 mg, Zink (Zinksulfaat-monohydraat):: 15.7 mg, Technologische additieven:, Cassiagom:: 2500 mg, Natriumnitriet: : 16.9 mg

https://www.brekz.nl/40774-home_default/sheba-perfect-portions-luxe-pate-met-rund-nat-kattenvoer-6-x-375g.jpg
2.54 2019/01/01
41172
17656
Sheba Perfect Portions Paté met Rund Kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 5,95 (€ 2,98/ct)
€ 5,06 (€ 2,53/ct)
Per 4
€ 11,75 (€ 2,94/ct)
€ 9,99 (€ 2,50/ct)
Per 8
€ 22,95 (€ 2,87/ct)
€ 19,51 (€ 2,44/ct)
Sheba Perfect Portions Luxe Paté met zalm nat kattenvoer 6 x 37,5g

Sheba Perfect Portions Luxe Paté met zalm nat kattenvoer 6 x 37,5g

Product content: "Met Sheba perfect portions serveer je jouw kat altijd de meest verse en perfect afgestemde portie natvoer. Knik, open en serveer de onweerstaanbare sappige stukjes zalm in paté!

Kenmerken
Sappige luxe pate met kleine stukjes zalm
Elke afzondelijke portie van 37.5 g heeft een versheidzegel
Volledig natvoer voor volwassen katten
Verkrijgbaar in diverse smaken om mee af te wisselen"

Productkenmerk (USP): Sappige luxe pate met kleine stukjes zalm

Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten (50%), vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), mineralen, suikers

Analytische bestanddelen (%):: eiwit:: 9.0, vetgehalte:: 4.0, anorganische stof:: 2.1, ruwe celstof:: 0.50, vocht:: 84.0, Additieven per kg:, Nutritionele additieven:, Koper (Koper(II)sulfaat-pentahydraat):: 1.1 mg, Jodaat (Watervrij calciumjodaat):: 0.39 mg, IJzer (IJzer(II) sulfaat-monohydraat):: 19.6 mg, Mangaan (Mangaan(II) sulfaat-monohydraat):: 3.9 mg, Zink (Zinksulfaat-monohydraat):: 15.7 mg, Technologische additieven: , Cassiagom:: 2500 mg, Natriumnitriet:: 16.9 mg

https://www.brekz.nl/40780-home_default/sheba-perfect-portions-luxe-pate-met-zalm-nat-kattenvoer-6-x-375g.jpg
2.54 2019/01/01
41176
17657
Sheba Perfect Portions Paté met Zalm Kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 5,95 (€ 2,98/ct)
€ 5,06 (€ 2,53/ct)
Per 4
€ 11,75 (€ 2,94/ct)
€ 9,99 (€ 2,50/ct)
Per 8
€ 22,95 (€ 2,87/ct)
€ 19,51 (€ 2,44/ct)

Snacks

Sheba Creamy Snacks met kip kattensnack (4 st)

Sheba Creamy Snacks met kip kattensnack (4 st)

Product content: SHEBA® Creamy Snacks hebben een crèmige textuur en zijn ontworpen om uit de hand te kunnen geven. Eenvoudig uit het zakje te knijpen. Een speciale ervaring waar je kat en jij dol op zullen zijn.

Productkenmerk (USP): Een verwenmomentje voor uw kat

Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kip), plantaardige bijproducten , oliën en vetten, melk- en bijproducten (waarvan 0.5% melkproteïnen)

Analytische bestanddelen (%):: eiwit:: 3.5, vetgehalte:: 3.5, anorganische stof:: 1, ruwe celstof:: 0.5, vocht:: 89, energiewaarde:: 56 kcal/100 g

https://www.brekz.nl/40750-home_default/sheba-creamy-snacks-met-kip-kattensnack-4-st.jpg
1.91 2019/01/01
41160
17653
Sheba Creamy Snacks Kip Kattensnacks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 4
€ 8,75 (€ 2,19/ct)
€ 7,44 (€ 1,86/ct)
Per 6
€ 12,95 (€ 2,16/ct)
€ 11,01 (€ 1,84/ct)
Sheba Creamy Snacks met zalm kattensnack (4 st)

Sheba Creamy Snacks met zalm kattensnack (4 st)

Product content: Creamy snacks zijn heerlijke tussendoortjes voor uw kat. Elk zakje bevat een romige pasta met een heerlijke zalmsmaak. Lekker als topping of om op te likken. Een snack waar uw kat dol op zal zijn!

Productkenmerk (USP): Een verwenmomentje voor uw kat

Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten, vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, melk- en bijproducten (waarvan 0.5% melkproteïnen)

Analytische bestanddelen (%):: eiwit:: 3.5, vetgehalte:: 3.5, anorganische stof:: 1, ruwe celstof:: 0.5, vocht:: 89, energiewaarde:: 56 kcal/100 g

https://www.brekz.nl/40759-home_default/sheba-creamy-snacks-met-zalm-kattensnack-4-st.jpg
1.91 2019/01/01
41164
17654
Sheba Creamy Snacks Zalm Kattensnacks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 4,49 (€ 2,25/ct)
€ 3,82 (€ 1,91/ct)
Per 4
€ 8,75 (€ 2,19/ct)
€ 7,44 (€ 1,86/ct)
Per 6
€ 12,95 (€ 2,16/ct)
€ 11,01 (€ 1,84/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Sheba nat kattenvoer

Sheba nat kattenvoer is een heerlijk luxe kattenvoer waarmee u uw kat iedere dag opnieuw kunt verwennen. De naam van het kattenvoer stamt af van de legendarische koningin Sheba, die belichaamd wordt door de kat bovenin het logo van het merk. Zowel het royale als het elegante van deze koningin is terug te vinden in het zeer smakelijke kattenvoer van Sheba. Sheba kattenvoer is in porties verpakt, waardoor iedere portie opnieuw smaakt als een heerlijke verse maaltijd. Speciaal geselecteerd hoogwaardig vlees maakt dat het voer zeer goed opgenomen en verteerd wordt door katten. Daarnaast is de kans groot dat u dankzij het grote aanbod aan smaken altijd wel een smaak kunt vinden waarvan uw kat volop kan genieten. Wanneer uw kat van afwisseling houdt is het mogelijk om hem iedere dag met een nieuwe smaak te verwennen. Zo kunnen meestal ook de meest kieskeurige katten genieten van Shba kattenvoer! De maaltijden van Sheba zijn verkrijgbaar in porties van 85 gram en bestaan uit heerlijk vlees en speciaal geselecteerde mineralen. Zo ondersteunt u de gezondheid van uw kat iedere dag met een voedzame maaltijd!

Bij Brekz kunt u Sheba kattenvoer goedkoop online kopen. Bovendien hebben we regelmatig extra aantrekkelijke aanbiedingen voor al onze producten!

De houdbaarheidsduur van Sheba kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voordelen Sheba kattenvoer

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Sheba kattenvoer voor u op een rijtje gezet:

 • Een heerlijke luxe maaltijd waar u uw kat iedere dag mee kan verwennen;
 • Speciaal geselecteerd hoogwaardig vlees dat helpt om uw kat vitaal en gelukkig te houden;
 • Verkrijgbaar in diverse smaken, zodat u altijd een voer kan geven waar uw kat volop van smult;
 • Verpakt in porties van 85 gram.

 

Assortiment Sheba kattenvoer

Sheba kattenvoer is verkrijgbaar in twee varianten, welke in verschillende smaken beschikbaar zijn.

Sheba Paté

 • Sheba Paté: Heerlijke maaltijden die gebaseerd is op traditionele recepten. De smakelijke paté heeft een extra fijne structuur, waardoor uw kat het voer bijzonder gemakkelijker kan verteren. Bovendien is de smaak zeer verfijnd. Bij Brekz kunt u Sheba Paté kopen in de smaken Rund, Kip en Zalm.

Sheba Selection

 • Sheba Selection: De Sheba Selection maaltijden bestaan uit een luxe mix van smakelijke, malse reepjes vlees die geserveerd worden in een overheerlijke saus. Een ideale maaltijd om uw kat mee te verwennen. Wij verkopen Sheba Selection in de smaken Kip en Kalkoen, Kip en Lam, Rund en Kalkoen en Konijn en Wild.

 

Ander merk kattenvoer?

Bent u benieuwd naar de andere merken kattenvoer die wij verkopen? Bekijk dan onze merkenpagina Nat Kattenvoer. Bent u op zoek naar droogvoer in plaats van natvoer? Kijk dan op onze Droog kattenvoer pagina
 

Terug