Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Nat kattenvoer 

Van heerlijke brokjes in gelei tot zachte mousse. Voor elke kat wat. Hier vindt u de verschillende merken die wij aanbieden. U kunt hieronder kiezen tussen Whiskas, Hill's, Schesir, Almo Nature, Royal Canin, Gourmet, Sheba of Clinic.
Lees meer ..

Nat kattenvoer 
Blikken 70 Gram

Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Nat kattenvoer

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment met allerlei verschillende soorten nat kattenvoer. U heeft keuze uit acht verschillende merken. Op deze manier zit er altijd wat bij dat uw kat lekker vindt. Wanneer uw kat last heeft van de urinewegen wordt vaak natvoeding aangeraden. Het is voor deze katten namelijk belangrijk dat zij voldoende vocht opnemen. Omdat het lastig is om een kat te vertellen dat het meer moet drinken kan natvoeding een uitkomst bieden. Natvoeding kan tot wel 85% uit water bestaan en zo dus al etend de opname van vocht stimuleren. Bij ons zijn online de beste producten voor uw kat te koop.

De houdbaarheidsduur van nat kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Assortiment nat kattenvoer

Bij ons heeft u keuze uit acht verschillende merken nat kattenvoer. U vindt hier grote merken met een uitgebreid assortiment en kleine merken met specifieke voeding. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste merken en een greep uit het assortiment dat wij van deze merken aanbieden.

Whiskas

Whiskas is misschien wel het meest bekende merk in dit assortiment. Dit merk biedt uiteenlopende smaken aan natvoer verpakt in zakjes en per doosje te bestellen.


Royal Canin

U kunt bij ons ook zakjes voer bestellen van Royal Canin. Dit merk biedt verschillende smaken die voor uw kat of kitten geschikt zijn. Royal Canin Veterinery Diet kattenvoer mag alleen gebruikt worden na overleg met uw dierenarts!


Almo Nature

Almo Nature heeft misschien wel het meest uitgebreide aanbod. Met voornamelijk kip en vis als belangrijkste ingrediënten vindt u hier ongetwijfeld een geslaagde maaltijd voor uw kat.


Schesir

Voor een vergelijkbare prijs kunt u kijken naar de blikjes natvoer van Schesir. Dit merk biedt voer aan van zowel kip als vis.


Sheba

Sheba heeft een wat meer uiteenlopend assortiment nat kattenvoer als het op ingrediënten gaat.


Gourmet

Voor vergelijkbare smaken kunt u ook een kijkje nemen bij het assortiment van Gourmet.


Hill's

Wanneer uw kat op dieet is zijn de producten van Hill's Prescription Diet wellicht een optie! Dit merk biedt een variatie aan producten die helpen om uw kat op gewicht te houden.


Clinic

Voor wat meer specifieke problemen als nierproblemen en blaasgruis hebben we Clinic in ons assortiment.


Droogvoer

Wij raden u aan om natvoer af te wisselen met droogvoer. Ga naar onze katten droogvoer pagina voor al onze merken droogvoer.

Terug