Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Almo Nature natvoer kat

Met het nat kattenvoer van Almo Nature kunt u uw kat volop laten genieten van een volledig natuurlijke voeding van zeer hoge kwaliteit. Brekz heeft een groot assortiment Almo Nature natvoer kat die voor een zeer voordelige prijs bij u wordt thuisbezorgd.
Lees meer ..
HFC 55 gr
HFC 70 gr
HFC 150 gr
HFC 280 gr
Daily 70 gr
Daily 85 gr
Daily 100 gr
Daily 400 gr
Holistic 70 gr

HFC 55 gr

HFC 70 gr

HFC 150 gr

HFC 280 gr

Daily 70 gr

Daily 85 gr

Daily 100 gr

Daily 400 gr

Holistic 70 gr

HFC 55 gr

Almo Nature HFC Natural kipfilet natvoer kat (6 x 55 gr)

Productinformatie Almo Nature HFC Natural kipfilet natvoer kat 

Almo Nature HFC Natural kipfilet is een zeer smakelijke aanvullende natvoeding die geschikt is voor volwassen katten van alle rassen. HFC geeft aan dat de ingrediënten in dit product zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie. Uw kat krijgt dus alleen ingrediënten binnen van hoge kwaliteit. Deze aanvullende voeding bestaat uit 50% vers vlees en 100% natuurlijke ingrediënten en het bevat geen toegevoegde conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

De kip wordt zo bereid dat er geen chemische behandeling plaatsvindt. Vervolgens wordt het geconserveerd in het eigen kookvocht waardoor de eigen voedings- en smaakstoffen behouden blijven. De ingrediënten zijn van nature rijk aan vitaminen en mineralen waardoor deze niet toegevoegd hoeven te worden tijdens het proces. De eenvoud en puurheid van deze voeding zorgen er voor dat uw kat volop geniet van deze gezonde maaltijd.

  • Natuurlijk product met HFC vlees
  • Bereid zonder chemische behandeling
  • Geconserveerd in het eigen bouillon
  • Geen gebruik van chemische conserveringsmiddelen- en kleurstoffen
  • Van nature rijk aan vitaminen en mineralen
  • 100% natuurlijke ingrediënten

Bij Brekz kunt u Almo Nature HFC kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Almo Nature HFC Natural kipfilet tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural kipfilet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Almo Nature HFC Natural kipfilet 

Samenstelling: Kipfilet (50%), kippenbouillon (47%), rijst (3%)

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (15%), Ruwe celstof (0,1%), Ruwe oliën en vetten (0,1%), Ruwe as (1,5%), Vocht (83%)

Voedingsadvies

Almo Nature adviseert om uw kat dagelijks 60% natvoeding en 40% droogvoeding te geven, voor een optimale voedingsbalans. Het wordt aanbevolen om de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het voer.

Daarnaast wordt het raden om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken droog-en natvoeding, zodat uw kat alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt.

Ander voer?

Heeft u liever een multipack met een grotere inhoud? Kijk dan eens naar Almo Nature HFC Natural Multipack kipBenieuwd naar ons totaalaanbod van Almo Nature? Dan kunt u kijken op de Almo Nature voerpagina.

https://www.brekz.nl/27943-home_default/almo-nature-hfc-natural-kipfilet-6x55-gr.jpg
5.49 2019/01/01
Mijn kat vindt het heel lekker. Soms vind je een pakket dat niet meer goed is ondanks de houdbaarheids datum.
31725
15396
Almo Nature HFC Natural Kipfilet 6x55 gr > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 x 55 gr
€ 5,49 (€ 16,64/kg)
2 x (6 x 55 gr)
€ 10,49 (€ 15,89/kg)
4 x (6 x 55 gr)
€ 19,95 (€ 15,11/kg)
Almo Nature HFC Natural Kipfilet nat kattenvoer (24 x 55 g)

Productinformatie Almo Nature HFC Natural Kipfilet nat kattenvoer

Almo Nature HFC Natural Kipfilet is een heerlijke kattenvoeding die u als aanvulling op het droogvoer van uw kat kunt geven. Het natvoer van Almo Nature wordt bereid met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, die geschikt zijn bevonden voor menselijke consumptie. Het voer wordt met grote zorgvuldigheid bereid. Door het vlees zachtjes te koken ontstaat een heerlijke bouillon, waarin alle micronutriënten optimaal behouden blijven. In deze bouillon serveert u de maaltijd aan uw kat. Bovendien bevatten alle Almo Nature producten uitsluitend natuurlijke producten, dus geen chemische toevoegingen zoals kleur- geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Almo Nature Classic Nature Kipfilet is een ideaal natvoer om uw kat heerlijk mee te verwennen!

Bij Brekz kunt u Almo Nature Classic Nature Kipfilet goedkoop online kopen. Bij ons bestelt u het lekkerste kattenvoer gemakkelijk online, voor de laagste prijzen.

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Nature Kipfilet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Almo Nature HFC Natural Kipfilet

Kipfilet (minimaal 50%), kipbouillon (47%), rijst (3%.)

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 15%, ruwe vezels 0.1%, ruwe olie en ruw vet 0.1%, ruwe as 1.5%, vocht 83%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Bvat volgens de fabrikant geen toegevoegde voedingsmiddelen.

 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Classic Kipfilet te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature  Natural Kipfilet
Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bij Brekz verkopen we ook diverse varianten Almo Nature droog kattenvoer. Zo kunt u uw kat dus iedere dag een volledige maaltijd aanbieden. Koopt u toch liever kattenvoer van een andere fabrikant? Bekijk dan ons totaalaanbod nat kattenvoer of droog kattenvoer!

https://www.brekz.nl/33636-home_default/almo-nature-classic-nature-kipfilet-55-gram-5800.jpg
22.25 2019/01/01
24483
13790
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
24 x 55 gr
€ 22,25 (€ 16,86/kg)
48 x 55 gr
€ 41,75 (€ 15,81/kg)
Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen 55 gr

Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen 55 gr

Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen bestaat uitsluitend uit verse en natuurlijke ingrediënten. De ingrediënten die in het voer aanwezig zijn worden eerst gestoomd en daarna verpakt om de voedingsstoffen zo goed mogelijk te behouden. Het voer zit handig verpakt in een zakje van 55 gram waardoor u het direct in de voerbak van uw kat kan doen. Het zakje bevat een hoog percentage aan kip & garnalen. De kippen hebben rondgelopen op een vrije uitloop boerderij en de garnalen zijn in hun natuurlijke omgeving gevangen. Hierdoor kan Almo garanderen dat het vlees en vis dat in hun voeding aanwezig is niet bewerkt is met hormonen of antibiotica. Dit maakt de voeding extra gezond. De kip die in Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen aanwezig is wordt zonder chemische behandelingen gekookt. Hetzelfde geldt voor de garnalen. Vervolgens worden beiden in hun eigen kookvocht geconserveerd. Dit zorgt er namelijk voor dat de voedingsstoffen het beste behouden blijven. Het zorgt ervoor dat het voer een hoge voedingswaarde heeft en de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen.

Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen bestaat naast kip en garnalen ook uit een hele kleine hoeveelheid rijst. De voeding bestaat voor slechts 3% uit rijst maar dit zorgt er wel voor dat het geheel een uitgebalanceerde maaltijd wordt. Voor het conserveren van de voeding zijn geen chemische conserveringsmiddelen gebruikt. Ook is het gebruik van kleurstoffen achterwege gelaten. Deze zouden er enkel toe dienen om het voer er beter uit te laten zien. Almo focust zich juist puur op de smaak en de inhoud van het voer, en veel minder op het uiterlijk. Doordat er enkel hoogwaardige producten zijn gebruikt die enkel op natuurlijke wijze zijn geconserveerd is de voeding zeer smakelijk. Menig kat smult daarom ook van Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen. Almo advisteert om dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer aan uw kat te geven.

U kunt Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen online goedkoop bij ons bestellen.

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen

Kippenbouillon (47%), kip (38%), garnalen (12%), rijst (3%).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen

Gewicht van de kat in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Nature Tonijn & Kip. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.

https://www.brekz.nl/33639-home_default/almo-nature-classic-nature-kip-garnalen-55-gram-5802.jpg
21.25 2019/01/01
24485
13792
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
24 x 55 gr
€ 21,25 (€ 16,10/kg)
48 x 55 gr
€ 39,95 (€ 15,13/kg)
Almo Nature HFC Natural Kip & Zalm 55 gr

Almo Nature HFC Natural Kip & Zalm 55 gr

Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm is een maaltijd die uitermate geschikt is voor uw volwassen kat. De maaltijd bestaat enkel uit pure ingrediënten en door de single serve verpakking kan het zakje direct in de etensbak van de kat worden geserveerd. Hierdoor zit u niet met half open verpakkingen die kunnen bederven. Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm is uitermate smaakvol. Het bevat een hoog percentage kip en zalm waardoor uw kat er van zal smullen. De kip die in dit voer verwerkt is bevat geen antibiotica. Daarnaast zijn er ook geen hormonen toegevoegd tijdens het fokken van de kippen. Op deze manier komt het kippenvlees het dichtst in de buurt van zijn natuurlijke structuur. De zalm is gevangen in een natuurlijke omgeving en is niet afkomstig uit een kweekvijver. Hierdoor is de kwaliteit hoogstaand en is de vis raak van smaak.
 
Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm wordt bereidt zonder chemische behandelingen. De kip wordt gekookt en vervolgens geconserveerd in zijn eigen kookvocht. Dit zorgt ervoor dat zowel de smaak als de voedingsstoffen optimaal in het voer bewaard blijven. Ook zorgt het ervoor dat het voer rijk is aan vitaminen en mineralen. Om de maaltijd af te maken bevat Almo Nature Classic Nature