terug
Almo Nature natvoer kat

Almo Nature natvoer kat

Met het nat kattenvoer van Almo Nature kunt u uw kat volop laten genieten van een volledig natuurlijke voeding van zeer hoge kwaliteit. Brekz heeft een groot assortiment Almo Nature natvoer kat, zodat u regelmatig kunt afwisselen tussen de verschillende smaken.
Lees meer ..
Almo Nature natvoer kat

Almo Nature natvoer kat

Het assortiment Almo Nature natvoer kat biedt uw kater of poes de mogelijkheid om optimaal van zijn/haar eten te genieten en tegelijkertijd zo gezond mogelijk door het leven te gaan. De voeding is altijd heerlijk van smaak en bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. Almo Nature bestaat enkel uit natuurlijke voedingsstoffen en is dierproefvrij geproduceerd. Het is samengesteld zonder enkele chemische toevoeging.

Almo Nature adviseert om natvoer altijd te combineren met een droogvoeding. Daarbij kunt u uitgaan van circa 40% droogvoer en 60% natvoer. Meng deze voedingen bij voorkeur niet door elkaar, maar wissel de maaltijden met elkaar af. Door deze afwisseling krijgt uw kat alle benodigde voedingsstoffen en voldoende vocht binnen, in een gevarieerde samenstelling.

De kernwaardes van Almo Nature zijn dat de dieren altijd centraal staan en dat transparantie in hun producten belangrijk is. Daarnaast zoekt Almo Nature altijd naar een 100% recyclebare verpakking om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden.

Bij Brekz kunt u Almo Nature natvoer kat goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste kattenvoer van Almo Nature tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Voordelen Almo Nature nat kattenvoer

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Almo Nature natvoer kat voor u op een rijtje gezet:

  • Geen kunstmatige of chemische toevoegingen
  • Uitsluitend hoogwaardige ingrediënten
  • Kwalitatief hoogstaande smaak
  • Bij Almo Nature staat het dier altijd centraal
  • De belasting op het milieu wordt altijd zo klein mogelijk gehouden

Assortiment Almo Nature natvoer kat

Hieronder vindt u greep uit de verschillende Almo Nature nat kattenvoer producten die wij verkopen:

Almo Nature Daily

Almo Nature Daily biedt voor iedere kat een lekkere maaltijd bestaande uit een mousse of smakelijke vleesstukjes. Almo Nature noemt deze voeding haar 'instapassortiment' waarin u complete recepten vindt met natuurlijke ingrediënten. Ze voorzien stuk voor stuk in een uitgebalanceerde voeding. Dit voer is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, namelijk zakjes van 70 gram, in blikjes van 85 gram en 100 gram, of grote blikken van 400 gram. De variatie in smaken en ingrediënten is eindeloos. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld Almo Nature Daily met Konijn of een variant met o.a. kip, lam, vis, rund en kalkoen.

Almo Nature Holistic

Met Almo Nature Holistic kiest u voor een nat kattenvoer dat rekening houdt met alle voedingsbehoeften van uw kat én dat 100% natuurlijk is samengesteld met vers vlees of verse vis als hoofdbestanddeel. Deze gevarieerde en complete voeding is geliefd door katten van alle rassen en leeftijden. Dit voer biedt ook uitkomst voor katten die extra zorg nodig hebben, zoals voer voor de gesteriliseerde kat of Almo Nature Digestive Help Multipack voor katten met een gevoelige spijsvertering.

Almo Nature HFC

Onder de noemer HFC zijn van Almo Nature oneindig veel smaakvarianten beschikbaar, in zowel zakjes als in kleine en grotere blikken. Deze voeding zit boordevol vis of vlees die oorspronkelijk ook geschikt zouden zijn voor menselijke consumptie. Dit zegt heel veel over de kwaliteit van deze maaltijden; waarin dus geen vleesmeel, vismeel, gehydrateerd vlees of gehydrateerde vis te vinden is.

U heeft de keuze uit verschillende samenstellingen. Zo is er een grote verscheidenheid aan Almo Nature HFC Natural natvoer, met minimaal 75% vlees of vis, gestoomd en verpakt in het eigen bouillon. Of u kiest voor een smakelijke HFC Jelly maaltijd, met de toevoeging van plantaardige gelei, die uw kat helpt met de verwerking van haarballen. Een aantal smakelijke suggesties uit ons assortiment zijn; Almo Nature HFC Kip met Garnalen, Almo Nature HFC Jelly Tonijn met Inktvis en speciaal voor kittens Almo Nature HFC Kitten Kip.

Ander kattenvoer?

Zoekt u droogvoer om de maaltijden van uw kat mee af te wisselen? Bekijk dan ook eens de pagina met het droogvoer van Almo Nature kattenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.