Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Almo Nature kattenvoer

Almo Nature biedt natuurlijke voeding van zeer hoge kwaliteit. Almo Nature komt in droog- en natvoer zodat je het voer regelmatig kan afwisselen.
Lees meer ..
Holistic Brokken

Holistic Brokken

Holistic Brokken

Almo Nature Holistic Kitten Kip & Rijst kattenvoer

Almo Nature Holistic Kitten Kip & Rijst kattenvoer

Almo Nature Holistic Kitten Kip & Rijst kattenvoer is een evenwichtig droogvoer en bevat alle ingrediënten die uw kittens nodig hebben om gezond op te groeien. De uitstekende receptuur bevat alleen hoogwaardige proteïnen, uit vers kippenvlees. Dit komt de verteerbaarheid van de voeding ten goede en zorgt voor een voortreffelijke smaak. De voeding is verder rijk aan essentiële voedingsstoffen voor een gezonde groei. Zo ondersteunt het groene thee extract met cel-beschermende polyfenolen uw kitten in de groei. Maar de voeding bevat ook luzerne, wat rijk is aan vitaminen en mineralen. Voor een nog vollediger, uitgebalanceerde voeding is tevens rijst toegevoegd. Zo zet u uw kitten een maaltijd voor die alle bouwstenen bevat voor een gezonde groei.

 • Veel vers kippenvlees, vrij van hormonen en antibiotica
 • Minimum aan proteïnen uit restproducten, voor een hoge verteerbaarheid
 • Gezonde Omega-3 en Omega-6 vetzuren
 • Rijk aan essentiële vitaminen en mineralen
 • Rijst toegevoegd voor een uitgebalanceerde voeding
 • Zonder dierlijke bijproducten
   

Bij Brekz koopt u uw droogvoer voor kittens gemakkelijk en goedkoop online. Bestellen tegen een extra scherpe prijs? Maak gebruik van de voordeelverpakking of koop het product tijdens een van onze vele acties. 

De houdbaarheid van Almo Nature Holistic Kitten Kip & Rijst kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Almo Nature Holistic Kitten Kip & Rijst kattenvoer

Vlees en dierlijke nevenproducten (14% vers gekookte kip), granen(14% rijst, tarwe, gerst), plantaardige eiwitextract, olie en vetten, manno-oligosaccharide, frustooligosaccharide en mineralen.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (33%), ruw vet (17%), ruwe vezel (1,5%), ruwe as (8%), vocht (8,5%), metaboliseerbare energie (3690 kcal).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Voedingsfysiologische toevoegingen:
Taurine 1.170 mg, DL-methionine 1.120 mg, vitamine A 32.760 IU, vitamine D3 2.275 IU, vitamine E 210 mg.

Spoorelementen:
Anhydro-calciumjodide 1,64 mg, natriumseleniet 0,53 mg, ijzersulfaat (monohydraat) 321 mg, kopersulfaat (pentahydraat) 42 mg, aminozuren koperchelaat (gehydrateerd) 53 mg, aminozuren zinkchelaat (gehydrateerd) 356 mg, mangaansulfaat (monoydraat) 117 mg, zinksulfaat (monohydraat) 296 mg, aminozuren ijzerchelaat, (gehydrateerd) 21 mg.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Vanaf 3-4 weken kan men de katjes met specifiek droog- en natvoer voeden en het kitten-dieet kan tot en met 10-12 maanden voortgezet worden. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsadvies Almo Nature Holistic Kitten Kip & Rijst kattenvoer
Leeftijd van de kitten (maanden) Gewicht Dagportie
Kg Gram
6 - 9 3 - 3,5 95
6 - 9 4 - 4,5 125
9 - 12 3 - 3,5 75
9 - 12 4 - 4,5 95


Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een aanvullende voeding voor kittens? Kijk dan eens bij Almo Nature Legend Kitten Kip. Kijk hier voor de Merkenpagina van Almo Nature kattenvoer.

https://www.brekz.nl/29567-home_default/almo-nature-holistic-cats-kitten-kip-rijst-kattenvoer.jpg
12.25 2019/01/01
Almo super goed voer!!
ik heb dit voer gekocht maar de katten lijken het niet zo te lusten maar ik meng het met andere brokjes en dan eten ze het wel.
Prima voer voor onze katten, ze lusten het erg graag, ook de bezorging was zeer snel, voor herhaling vatbaar
Zeer tevreden over het kattenvoer van almo natuur.wij combineren droogvoer met natvoer almo natuur natural kipfilet, onze twee kittens zijn er dol op.
Onze kat kan weer eten..en is heel enthousiast Ze is erg opgeknapt. We hebben veel brokjes geprobeerd maar die wilde ze niet eten. Deze brokjes gaan er in als vlees.
Top produit
Croquettes de bonne qualité, le prix est correct, Loulou est ravi !
Très bon, mon chaton aime beaucoup
24463
13788
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 12,25 (€ 6,13/kg)
2 x 2 kg
€ 23,25 (€ 5,81/kg)
3 x 2 kg
€ 34,25 (€ 5,71/kg)
4 x 2 kg
€ 44,49 (€ 5,56/kg)
12 kg
€ 45,49 (€ 3,79/kg)
2 x 12 kg
€ 87,75 (€ 3,66/kg)
Almo Nature Holistic Adult Rund & Rijst kattenvoer

Almo Nature Holistic Adult Rund & Rijst kattenvoer

Almo Nature Holistic Adult Rund & Rijst kattenvoer is een evenwichtige compleetvoeding voor volwassen katten. De voeding is rijk aan vers gekookt vlees, wat een hoogwaardige eiwitbron is, waardoor het voer een uitstekende smaak heeft en goed verteerbaar is. Ook is de voeding erg geschikt voor katten die last hebben van overgevoeligheid voor gluten, doordat de enige koolhydratenbron lichtverteerbare rijst is.

De voeding zorgt ervoor dat de afbraakproducten van de eiwitvertering tot een minimum gereduceerd worden, waardoor de nieren minder belast worden. Ook bevat de voeding een optimaal Omega 3- en Omega 6-vetzurengehalte en biotine. Deze stoffen bevorderen onder andere een gezonde huid en een stralende vacht. MOS en FOS bieden ondersteuning aan de darmflora en taurine ondersteunt de ogen, hersenen en zenuwen. Ten slotte is de voeding verrijkt met vitaminen en mineralen die ervoor zorgen dat uw kat een gezond en vitaal leven kan leiden. De voeding is vrij van kunstmatige conserveringsiddelen, lok- en kleurstoffen. Hierdoor behoudt het voer zijn pure smaak.

Dus bent u op zoek naar een hoogwaardige en smakelijke compleetvoeding voor uw kat? Koop dan nu Almo Nature Holistic Adult Rund & Rijst kattenvoer goedkoop online bij Brekz. Uw kat zal zeker van deze maaltijd kunnen genieten. 

De houdbaarheid van Almo Nature Holistic Adult Rund & Rijst kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Almo Nature Holistic Adult Rund & Rijst kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (26% vers rundvlees), granen (14% rijst), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten (inuline uit cichorei, een bron van FOS-0,1%), mannan-oligosachariden. 

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (31,0%), ruw vet (15,0%), ruwe as (7,5%), ruwe vezel (1,5%), vocht (8,5%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (25.000 IU/kg), vitamine D3 (1.400 IU/kg), vitamine E (300 mg/kg), vitamine B1 (12 mg/kg), vitamine B2 (14 mg/kg), calcium-D-pantothenaat (20 mg/kg), vitamine B6 (12 mg/kg), vitamine B12 (0,15 mg/kg), biotine (0,50 mg/kg), niacine (25 mg/kg), foliumzuur (1 mg/kg), taurine (1000 mg/kg), DL-methionine (500 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (32 mg/kg), koperchelaat van aminozuurhydraat (33 mg/kg), calciumjodaat, watervrij (1,64 mg/kg), zinksulfaatmonohydraat (222 mg/kg), zinkchelaat van aminozuurhydraat (267 mg/kg), mangaansulfaatmonohydraat (20 mg/kg), organisch selenium (80 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt geadviseerd om uw kat zowel droog- als natvoer te geven, voor een gezond en lang leven. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsadvies Almo Nature Holistic Adult Rund & Rijst kattenvoer
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Holistic Cats Adult Rund & Rijst kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature kattenvoer op onze website. We beschikken over verschillende smaken droogvoeding, zoals Almo Nature Holistic Cats Adult Kip en Rijst kattenvoer. Op de website vindt u ook een ruim aanbod aan Almo Nature blikvoeding, zoals Almo Nature Classic Nature Zalm & Pompoen. Zo kunt u uw kat een gevarieerde maaltijd aanbieden.

https://www.brekz.nl/29563-home_default/almo-nature-holistic-cats-adult-rund-rijst-kattenvoer.jpg
12.25 2019/01/01
Tot nu toe vind de kat het heerlijk. Als ze geen allergie krijgt, dan blijft ze deze eten. Niet heel duur, wel heel smaakvol. Vind de kat tenminste....
Bons produits, chats et maîtres heureux
24471
13789
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 12,25 (€ 6,13/kg)
2 x 2 kg
€ 23,25 (€ 5,81/kg)
3 x 2 kg
€ 34,25 (€ 5,71/kg)
4 x 2 kg
€ 44,49 (€ 5,56/kg)
Almo Nature Holistic Adult Kip en Rijst kattenvoer

Productinformatie Almo Nature Holistic Cats Adult Kip en Rijst kattenvoer

Almo Nature Holistic Cats Adult Kip en Rijst kattenvoer is een hoogwaardig en smakelijk voer voor volwassen katten. Het droogvoer van Almo Nature is van zeer hoge kwaliteit en garandeert een uitgebalanceerde voeding voor uw kat. Het voer bevat een hoog percentage aan vers vlees, waardoor het voer niet alleen smakelijker is en beter te verteren, maar het er ook voor zorgt dat uw kat beter eiwitten opneemt wat zijn spieren ten gunste komt. Het voer bevat daarnaast diverse gezonde ingrediënten, zoals groene thee-extract, druivenzaad-extract, alfalfa en omega-vetzuren. Zo versterkt de natuurlijke weerstand van uw kat en blijven zijn huid en vacht gezond. 

Bij Brekz bestelt u het lekkerste kattenvoer voor de laagste prijs. Bij ons kunt u dus goedkoop Almo Nature Holistic Cats Adult Kip en Rijst kattenvoer online kopen!

De houdbaarheid van Almo Nature Holistic Cats Adult Kip en Rijst kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Almo Nature Holistic Cats Adult Kip en Rijst kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten 56% (waarvan 26% vers gekookt kippenvlees), granen (rijst 14%, tarwe en gerst), plantaardige proteïne-extracten, olie en vetten, mineralen, manno-oligasaccharide (MOS), fructooligosaccharide (FOS).

Analytische bestanddelen

Vocht 8%, ruwe eitwitten 30%, ruw vet 19%, ruwe as 7%, ruwe vezel 1,5%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A 18000 lu/kg, vitamine D3 1500 lu/kg, vitamine E 125 lu/kg, vitamine C 48 mg/kg, vitamine B1 34 mg/kg, vitamine B2 28 mg/kg, vitamine B6 22 mg/kg, vitamine B12 0,18 mg/kgm, biotine 0,52 mg/kg, foliumzuur 2,2 mg/kg, nicotinezuur 62 mg/kg, pantotheenzuur 22 mg/kg, cholinechloride 2850 mg/kg, Inositol 48 mg/kg, kalium 0,6%, calcium 2,25%, fosfor 1,11%, magensium 0,11%, natrium 0,3%, chloor 0,53%, zink 185 mg/kg, koper 22 mg/kg, mangaan 41 mg/kg, ijzer 275 mg/kg, jodium 2 mg/kg, selenium 0,28 mg/kg, arginine 2%, methionine 0,72%, cystine 0,34%, lysine 1,42%, tryptophaan 0,26%, threonine 1,12%, omega 6 3,6%, omega 3 0,37%, taurine 0,25%.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Almo Nature adviseert om hun droogvoer te combineren met hun natvoer, en om daarnaast regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer. 

Voedingsadvies Almo Nature Holistic Cats Adult Kip en Rijst kattenvoer
Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar het natvoer van Almo Nature? Bekijk dan ons ruime assortiment aan Almo Nature kattenvoer! Bij ons vindt u ongetwijfeld de favoriete smaak van uw kat! Of zoekt u misschien droogvoer voor katten van een andere fabrikant?

https://www.brekz.nl/29561-home_default/almo-nature-holistic-cats-adult-chicken-kattenvoer.jpg
44.49 2019/01/01
Goed voer en snel geleverd.
Mijn poezen eten verteren het goed en eten het graag.
Ik ben zeer tevreden over het voer, ondanks de tegenslag met de bot splinters blijf ik almo nature kopen
Des années que mes chats ne mangent que cette marque et ils ont l'air content. La composition en viandes est très bien par rapport aux autres marques.
Croquettes Holistic = J'ai acheté en grande quantité pour les offrir à une association. Avant de les livrer, j'ai voulu tester ces croquettes poulet sur tous mes chats dont deux errants. Elles semblent bien plaire. Et j'espère que les autres protégés les apprécieront également. Par contre, ils tordent le nez sur les boites de pâtée Almo Nature Daily au veau. Je retenterai au poulet mais en moins grande quantité. Pour ce qui est du Dental Diet, aucun souci, je le connais depuis des années. Les croquettes bien "dodues" et rondes sont très goûteuses et idéales pour les dents fragiles.
Bon produit rapidité de livraison
21799
13036
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 12,25 (€ 6,13/kg)
2 x 2 kg
€ 23,25 (€ 5,81/kg)
3 x 2 kg
€ 34,25 (€ 5,71/kg)
12 kg
€ 44,49 (€ 3,71/kg)
4 x 2 kg
€ 44,49 (€ 5,56/kg)
2 x 12 kg
€ 85,75 (€ 3,57/kg)
Almo Nature Holistic Adult met vette vis kattenvoer

Almo Nature Holistic Adult Vette Vis kattenvoer

Almo Nature Holistic Adult Vette Vis kattenvoer is voer voor volwassen katten van uiteenlopende soorten rassen. Het voer is op een natuurlijke wijze samengesteld. Door uitsluitend gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten, biedt Almo een maaltijd die uitstekend past bij de voedingsbehoeften van uw kat. Het belangrijkste ingrediënt in deze voeding is witvis. De witvis wordt vers bereid en is op natuurlijke wijze geconserveerd. Hierdoor blijven de voedingsstoffen het beste bewaard en zijn er geen chemsiche conserveermiddelen nodig. Daarnaast is de witvis niet gekweekt en zijn antibiotica en hormoonstoffen niet in het voer aanwezig. Dit alles bij elkaar maakt Almo Nature Holistic Cats Adult Witvis en Rijst kattenvoer een uitgebalanceerde maaltijd.
 
Almo Nature Holistic Adult Vette Vis kattenvoer is gemaakt met witvis omdat deze vis licht verteerbaar is. Daarnaast zorgt vis er in zijn algemeenheid voor dat er veel omega-3 vetzuren in het voer aanwezig zijn. Deze vetzuren bieden een goede verzorging aan de huid en vacht van uw kat. Het helpt de vacht van uw kat glanzen. Doordat het voer slechts één hoogwaardige proteïnebron heeft, is het ook geschikt om te geven aan katten met een overgevoeligheid voor bepaalde voeding. De natuurlijke ingrediënten in Almo Nature Holistic Cats Adult Witvis en Rijst kattenvoer zorgen voor een heerlijke smaak. Hierdoor zal vrijwel elke kat van de voeding kunnen smullen. 

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Almo Nature Holistic Adult Vette Vis en Rijst kattenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Almo Nature Holistic Adult Vette Vis en Rijst kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Almo Nature Holistic Adult Vette Vis en Rijst kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten 55% (daarvan 25% verse gekookte witvis), granen (rijst 14%, tarwe, gerst), plantaardige proteïne-extracten, olie en vetten, mineralen, Manno-Oligosaccharide (MOS), Fructooligosaccharide (FOS) Fructooligosaccharide (FOS).

Analytische bestandsdelen

Ruwe Eiwit (31%), Ruw vet (15%), Ruwe Vezel (1,5%), Ruwe As (8,5%), Vocht (8,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Taurine 1.170 mg, DL-methionine 1.120 mg, vitamine A 32.760 IU, vitamine D3 2.275 IU, vitamine E 210 mg.
 

Voedingsadvies Almo Nature Holistic Adult Vette Vis en Rijst kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel

Gewicht in KG Hoeveelheid voer in gram
2 35
4 55
6 75

 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Holistic Adult Vette Vis en Rijst kattenvoer op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.
 

https://www.brekz.nl/29565-home_default/almo-nature-holistic-cats-adult-witte-vis-kattenvoer.jpg
87.75 2019/01/01
poezen vinden het erg lekker en merk dat hun vacht mooi glanst en ze zich lekker in hun vel voelen. Zeker een aanrader
Alle 3 mijn katten vinden het erg lekker
Tres bon compromis prix/qualite
Kwalitatief goed voer en ze vinden het heerlijk
Mijn kat eet er goed van. Geeft haar een mooi glanzend huidje.
de kat is er gek op
Kieskeurige poes is er blij mee. Is ook voedselgevoelig maar deze belanden niet ergens terug op mijn vloer.
de poezen lusten het graag.
heb zelf nog niet aan de katten gegeven, maar heb het op aanraden van mijn dochter genomen, die was heel enthousiast
tres bon produit , je renouvellerai
Prima spul en snelle levering
Les chats adorent , ils ont le poil brillant, et restent en bonne santé !
21802
13037
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 12,25 (€ 6,13/kg)
2 x 2 kg
€ 23,25 (€ 5,81/kg)
3 x 2 kg
€ 34,25 (€ 5,71/kg)
4 x 2 kg
€ 44,49 (€ 5,56/kg)
12 kg
€ 45,49 (€ 3,79/kg)
2 x 12 kg
€ 87,75 (€ 3,66/kg)
Almo Nature Holistic Adult Kalkoen en Rijst kattenvoer

Productinformatie Almo Nature Holistic Adult Kalkoen en Rijst kattenvoer

Almo Nature Holistic Adult Kalkoen en Rijst kattenvoer is een evenwichtige totaalvoeding voor volwassen katten. De voeding is rijk aan vers gekookte kalkoen, wat een hoogwaardige eiwitbron is. Kalkoen geeft het voer een uitstekende smaak en is goed verteerbaar. Ook is de voeding erg geschikt voor katten die last hebben van overgevoeligheid voor gluten, doordat de enige koolhydratenbron lichtverteerbare rijst is.

Deze voeding bevat een optimaal gehalte aan Omega 6-vetzuren. Dit draagt bij aan gezonde spieren en botten. MOS en FOS bieden bovendien ondersteuning aan de darmflora. Almo Nature Holistic Adult Kalkoen en Rijst kattenvoer is tevens verrijkt met vitaminen en mineralen die ervoor zorgen dat uw kat een gezond en vitaal leven kan leiden. De voeding is vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, lok- en kleurstoffen. Hierdoor behoudt het voer zijn pure smaak.

Bent u op zoek naar een smakelijke, pure en complete voeding voor uw kat? Bestel dan nu Almo Nature Holistic Adult Kalkoen en Rijst kattenvoer goedkoop online bij Brekz. Een pure smaakbeleving voor uw kat!

De houdbaarheid van Almo Nature Holistic Adult Kalkoen en Rijst kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies Almo Nature Holistic Adult Kalkoen en Rijst kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingsadvies Almo Nature Holistic Adult Kalkoen en Rijst kattenvoer 

Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog

 

Ingrediënten 

Vlees- en vleesbijproducten 53% (14% vers gekookt kippenvlees), granen (rijst 14%, tarwe, gerst), plantaardig proteïne extract, olie en vetten, mineralen, Manno-oligosaccharide (MOS), Frutctooligosaccharide (FOS).

Analytische bestanddelen:

Ruwe eiwit (30,0%), ruwe vezels (1,5%), ruw vet (15,0%), ruwe as (8,0%), vocht (8,5%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Taurine (1.170 mg/kg), DL-Methionine (1.120 mg/kg), vitamine A (32.760 IU/kg), vitamine D3 (2.275 IU/kg), vitamine E (210 mg/kg), Anhydro-calciumjodide (1,64 mg/kg), natriumseleniet (0,53 mg/kg), ijzersulfaat (monohydraat) (321 mg/kg), kopersulfaat (pentahydraat) (42 mg/kg), Zinkchelaat (gehydrateerd) (356 mg/kg), mangaansulfaat (monohydraat) (117 mg/kg), zinksulfaat (monohydraat) (296 mg/kg), ijzerchelaat (gehydrateerd) (21 mg/kg).

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Holistic Adult Kalkoen en Rijst kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature kattenvoer. In ons ruime assortiment aan (blik)voeding vindt u verschillende smaken, zoals Almo Nature Holistic Cats Adult Witvis en Rijst en Almo Nature Holistic Cats Adult Kip en Rijst. Deze Almo Nature Holistic producten zijn ook geschikt voor katten met een glutenallergie.

https://www.brekz.nl/29559-home_default/almo-nature-holistic-cats-adult-kalkoen-en-rijst-kattenvoer.jpg
44.49 2019/01/01
Almo Nature werd mij aanbevolen,bevat buiten rijst niet de overige dik makende granen,geeft minder ontlasting,kat eet het graag,i.v.b met een vis allergie [gekenmerkt door hoesten en braken] niet de vis variant,kat is gesteriliseert,slank 7 jaat en eet 2kg per maand,tevens krijgt zij 400 gram Wild Nature waar ze helemaal wild van is,heel af en toe krijgt zij gekookte kippen lever,verder alleen droogvoer.en plaats NOOIT het drinkwater bij het voerbakje ,dan drinkt een kat vrijwel niet,maar liefst in een andere ruimte.Kat draagt nooit vlooienband giftig voor de nieren,preventief krijgt zij 3 biergist tabletten in het voer,daardoor gaat de huid onaangenaam ruiken voor vlooien [en teken]
Ça serait bien que vous puissiez envoyer gratuitement des échantillons pour voir si nos chats apprécient
La composition des croquettes, est très intéressante, surtout pour l'apport en protéines, je trouve juste que la forme des croquettes est beaucoup trop petite, j'aurais préféré des croquettes légèrement plus grosse et certainement pas ronde, pour la dentition de nos minous il est préférable qu'elle soit de forme un peu triangulaires, en tout cas pour l'instant mon chat a l'air de les apprécier
unsere Katzes esses es, was schon ein großes kompliment ist die tatsache, dass 'holistic' auf der packung steht brachte damals die kaufentscheidung und die wiederverschließbare packung sagt mir zu. mir selbst gefällt futter das aus unterschiedlich bunten und großen stückchen gemacht ist besser, aber was weiß ich als mensch von katzenfutter ;_)
Après plusieurs essais de croquettes, celles ci régalent mes chats tout en leur assurant une bonne digestion, une forme excellente et un poil brillant malgré l'âge avancé de l'un d'eux (12 ans). J'essaie de varier les variétés, celle à la dinde et riz est bien pour l'été .
comme il n'y a pas d'études pour la nourriture des animaux, nous avons comparé les composants d'Almo avec d'autres marques et celui-ci semble équilibré, sans composants nuisibles pour la santé de nos chats (comme la cendre). Nous l'avons donc adopté depuis plusieurs mois déjà !
23627
13564
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 12,25 (€ 6,13/kg)
2 x 2 kg
€ 23,25 (€ 5,81/kg)
3 x 2 kg
€ 34,25 (€ 5,71/kg)
12 kg
€ 44,49 (€ 3,71/kg)
4 x 2 kg
€ 44,49 (€ 5,56/kg)
2 x 12 kg
€ 85,75 (€ 3,57/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Almo Nature kattenvoer 

Almo Nature kattenvoer laat uw kat volop genieten van een volledig natuurlijk voedsel van zeer hoge kwaliteit. Almo Nature is wereldwijd het eerste bedrijf dat puur en gezond kattenvoer zonder kunstmatige toevoegingen op de markt bracht. Daarnaast zijn alle Almo Nature producten 100% dierproefvrij. Het assortiment van Almo Nature kattenvoer is zeer uitgebreid. Zowel natvoer (Almo Nature Legend en Almo Nature Classic) en droogvoer (Almo Nature Holistic) zijn in talloze smaken verkrijgbaar. Hierdoor kunt u regelmatig afwisselen, waardoor uw kat alle benodigde voedingsstoffen en vitaminen binnenkrijgt. Zo kunt u uw kat iedere dag weer laten smullen, terwijl u hem in optimale vorm houdt!
 

 • Verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Zo kunt u eindeloos variëren en uw kat iedere dag opnieuw verwennen;
 • Bevat hoogwaardige ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie;
 • Rijk aan vitaminen en mineralen;
 • Volledig vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen;
 • Geschikt voor katten van alle rassen en leeftijden.


Bij Brekz kunt u goedkoop Almo Nature kattenvoer online bestellen. Wij hebben altijd een interessante aanbieding voor Almo Nature kattenvoer!


De houdbaarheidsduur van Almo Nature kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Almo Nature kattenvoer - Natvoer: Legend of Classic?

Almo Nature kattenvoer heeft voor natvoer twee varianten: Legend en Classic. Beiden typen natvoer worden bereid met ingrediënten van een zeer hoge kwaliteit en bieden uw kat een volledige en complete voeding. Het belangrijkste verschil tussen beide typen is dat Legend natvoer een hoger vleespercentage heeft vergeleken met Classic natvoer, terwijl Classic natvoer lager in calorieën is. Daarnaast zijn de Almo Nature Classic producten ook in blikken van 140 gram beschikbaar.
 

Almo Nature kattenvoer: Legend

Almo Nature Legend is een pure en natuurlijke maaltijd die geschikt is voor alle katten. De verschillende maaltijden bevatten (een combinatie van) puur vlees en/of pure vis, fruit en/of groenten. De hoogwaardige ingrediënten worden bewaard in hun eigen bouillon. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen optimaal behouden. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment Almo Nature Legend. Voor een volledig overzicht van onze Almo Nature Legend producten kunt u onder de categorieën kijken op deze pagina.

Almo Nature kattenvoer: Classic

Almo Nature Classic is een pure en natuurlijke maaltijd die geschikt is voor alle katten. De verschillende maaltijden bevatten (een combinatie van) puur vlees en/of pure vis, fruit en/of groenten. De hoogwaardige ingrediënten zijn geschikt voor menselijke consumptie. Doordat de ingrediënten in hun eigen boullion bewaard worden, blijven alle vitaminen en mineralen optimaal behouden. Hieronder vindt u een aantal van onze Almo Nature Classic producten. Voor al onze Almo Nature Classic producten, zie de producten op deze pagina. 

Almo Nature kattenvoer - Droogvoer: Holistic

Almo Nature Holistic zijn smakelijke brokjes die garant staan voor een voedzame en licht verteerbare maaltijd, dankzij nauwkeurig geselecteerde ingrediënten. Almo Nature Holistic is geschikt voor gezonde katten (kittens en volwassen katten) en bevat altijd een hoog percentage aan vers vlees. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende Almo Nature Holistic producten.

 
 
 
 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.