Almo Nature natvoer kat

Almo Nature HFC Natural kip met garnalen natvoer kat (150 g)

Almo Nature HFC Natural kip met garnalen natvoer kat (150 g)
Almo Nature HFC Natural kip met garnalen natvoer kat (150 g)
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Almo Nature HFC Natural kip met garnalen natvoer kat (150 g)

Productinformatie
4
4
4
4
4
(2)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Almo Nature HFC Natural kip met garnalen natvoer kat (150 g) is een hoogwaardige aanvullende voeding voor volwassen katten van alle rassen.

  • Zeer smakelijke aanvullende voeding;
  • Rijk aan heerlijke kipfilet
  • Vrij van chemische toevoegingen

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature HFC Natural kip met garnalen natvoer kat

Almo Nature HFC Natural kip met garnalen natvoer is een smakelijke vleesvoeding voor katten van alle leeftijden. Het voer is bedoeld als aanvulling op de dagelijkse maaltijd van uw kat. Almo Nature HFC Natural kip met garnalen bestaat enkel uit natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten. Het gebruikte vlees is HFC dus zou zelfs voor menselijke consumptie geschikt zijn geweest. De garnalen die in het voer zijn verwerkt komen rechtstreeks uit de zee en zijn niet gekweekt. De kippen zijn afkomstig van een vrije uitloop ranch. Er is geen gebruik gemaakt van antibiotica of hormonen tijdens het fokken van de kippen.

Almo Nature HFC Natural kip met garnalen wordt op een natuurlijke manier gemaakt. Het vlees wordt gekookt in zijn eigen vocht waarna het in stukjes wordt gesneden. Het wordt niet chemisch behandeld, zodat de voedingsstoffen het beste behouden blijven. Doordat het voer in zijn eigen kookvocht blijft, gaan ook weinig voedingsstoffen verloren. Voor het voer is geen gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen. Daarnaast zijn er geen kleurstoffen toegevoegd die enkel tot doel zouden hebben om het uiterlijk van het voer te verbeteren. Doordat het voer zo dicht bij de natuurlijke voeding staat is de kans heel groot dat uw kat ervan zal smullen! 

*Deze blikjes van Almo worden geleverd met HFC of zonder HFC logo op de verpakking, de inhoud is echter hetzelfde.

U kunt Almo Nature HFC Natural kip met garnalen natvoer kat (150 g) online goedkoop bij ons bestellen. Bekijk ons complete aanbod met al ons kattenvoer en bestel direct voor de meest scherpe prijzen!

Ingrediënten Almo Nature HFC Natural kip met garnalen natvoer

Samenstelling: Kip 50%, kipbouillon 42%, garnalen 5%, rijst 3%.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (14%), ruwe vezels (1.5%), ruwe olie en ruw vet (0.25%), ruwe as (1.5%), vocht (83,75%).

Voedingsadvies Almo Nature HFC Natural natvoer kat

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Geef een kat van 4 kg gemiddeld 110 g voer per dag. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Classic Kip en Garnalen op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature HFC Jelly Kip. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
24-01-2019
1
2
3
4
5
Ze vinden het superlekker
01-08-2019
1
2
3
4
5
Le produit est excellent. par contre j'ai commandé 24 boites de 140g chacune et 15 d'entre elles étaient totalement cabossees. J'ai appris à mes dépends qu'une boîte de conserve choquée peut-être impropre à la consommation. Aucune protection dans un carton éventré. Déçu du manque de soin porté à la commande.

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.