Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
4
4
4
4
4
(2)

Almo Nature HFC Kip en Garnalen

Productinformatie
12 x 150 gr
€ 21,95 (€ 12,19/kg)
€ 21,95 (€ 12,19/kg)
24 x 150 gr
€ 42,25 (€ 11,74/kg)
Meest verkocht
€ 42,25 (€ 11,74/kg)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Almo Nature HFC Kip en Garnalen blik is een hoogwaardige aanvullende voeding voor volwassen katten van alle rassen.

  • Zeer smakelijke aanvullende voeding;
  • Rijk aan heerlijke kipfilet
  • Vrij van chemische toevoegingen

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature HFC Kip en Garnalen

Almo Nature HFC Kip en Garnalen is een smakelijke vleesvoeding voor katten van alle leeftijden. Het voer is bedoelt als aanvulling op de dagelijkse maaltijd van uw kat. Almo Nature HFC Kip en Garnalen bestaat enkel uit natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten. Door het voer uitsluitend natuurlijk te produceren behoudt het zijn smaak en zal elke kat er van smullen. Daarnaast komt dit de gezondheid van het voer ook ten goede. Het voer is dusdanig onbewerkt dat het zelfs voor menselijke consumptie geschikt zou kunnen zijn. De garnalen die in het voer zijn verwerkt komen rechtstreeks uit de zee en zijn niet gekweekt. De kippen zijn afkomstig van een vrije uitloop ranch waardoor ze hun spieren goed hebben kunnen ontwikkelen. Er is geen gebruik gemaakt van antibiotica of hormonen tijdens het fokken van de kippen.

Almo Nature HFC Kip en Garnalen bevat kip en garnalen die op mechanische wijze verwerkt zijn tot kattenvoer. Hierbij komen echter enkel natuurlijke verwerkingsprocessen kijken. Het vlees wordt gekookt in zijn eigen vocht waarna het in stukjes wordt gesneden. Het wordt niet chemisch behandelt waardoor de voedingsstoffen het beste behouden blijven. Doordat het voer in zijn eigen kookvocht blijft opgeslagen kunnen ook hier geen voedingsstoffen verloren gaan. Voor het voer is geen gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen. Daarnaast zijn er geen kleurstoffen toegevoegd die enkel tot doel zouden hebben om het uiterlijk van het voer te verbeteren. Doordat het voer zo dicht bij de natuurlijke voeding staat smult elke kat ervan.

U kunt Almo Nature HFC Kip en Garnalen online goedkoop bij ons bestellen. Bekijk ons complete aanbod met al ons kattenvoer en bestel direct voor de meest scherpe prijzen!

Ingrediënten Almo Nature HFC Kip en Garnalen

Samenstelling: Kip 50%, kipbouillon 42%, garnalen 5%, rijst 3%.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (14%), ruwe vezels (1.5%), ruwe olie en ruw vet (0.25%), ruwe as (1.5%), vocht (83,75%).

Voedingsadvies Almo Nature 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De houdbaarheid van Almo Nature HFC Kip en Garnalen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Geef een kat van 4 kg gemiddeld 110 g voer per dag. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Classic Kip en Garnalen op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Jelly met Kip. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
24-01-2019
1
2
3
4
5
Ze vinden het superlekker
01-08-2019
1
2
3
4
5
Le produit est excellent. par contre j'ai commandé 24 boites de 140g chacune et 15 d'entre elles étaient totalement cabossees. J'ai appris à mes dépends qu'une boîte de conserve choquée peut-être impropre à la consommation. Aucune protection dans un carton éventré. Déçu du manque de soin porté à la commande.

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.