Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Pro Plan natvoer kat 

Pro Plan nat kattenvoer is een hoogwaardig natvoer en is geschikt voor katten van alle rassen en leeftijden. De voedingen van Pro Plan bevatten alle essentiële voedingsstoffen voor uw kat. Of het nu gaat om een kitten, een volwassen- of een gesteriliseerde kat; het ondersteunt uw kat optimaal.
Lees meer ..

Natvoer

Natvoer

Pro Plan Sterilised Kip 85 gram zakjes kattenvoer

Pro Plan Sterilised Kip 85 gram zakjes

Pro Plan Sterilised Kip 85 gram zakjes is een zeer smakelijke en complete natvoeding voor katten. De formule is speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van gesteriliseerde en gecastreerde katten, omdat na een castratie het metabolisme kan veranderen en langzamer zal worden. Dit voer ondersteunt de urinewegen en het immuunsysteem en bevordert het behoud van een optimaal lichaamsgewicht. De voeding bevat alle essentiële voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van uw kat.

Bij Brekz kunt u Pro Plan kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pro Plan Sterilised Kip 85 gram zakjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
   

Pro Plan Sterilised Kip 85 gram zakjes Ingrediënten

Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten en suiker

Analytische bestanddelen: Vocht (78%), eiwitten (13)%, vetgehalte (3,3), ruwe as (2,0%), ruwe celstof (0,5%)
     

Voedingsadvies

Het wordt aanbevolen om de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden te verdelen. Zorg ervoor dat uw huisdier altijd toegang heeft tot vers drinkwater.
     
   
Ander product?
Bent u op zoek naar een goede natvoeding voor uw kitten? Kijk dan eens naar Pro Plan Junior Kalkoen. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Pro Plan kattenvoer.

https://www.brekz.nl/26890-home_default/pro-plan-sterilised-kip-85-gram-zakjes-kattenvoer.jpg
23.95 2019/01/01
Prima maar naar mijn gevoel iets te lopend. De kat mag het echter heel graag dus geen klagen.
de moeilijkste eter van ons katten was overtuigd dat het lekker was
Mijn katten lusten dit heel graag!
İk ben heel tevreden van
favoriet van onze kat
M’n katjes vinden het heerlijk. Het zijn fijnproevers dus een compliment
Top geleverd . 3 dagen ,dat vind ik wel iets te lang
Onze katten zijn er gek op. gelukkig waren ze bij Brekz nog te koop. Snel geleverd
29629
14877
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 10
€ 8,49
Per 20
€ 15,49
Per 40
€ 29,95
Pro Plan Delicate Ocean Fish 85 gram zakjes kattenvoer

Pro Plan Delicate Ocean Fish (10x85 g) zakjes kattenvoer

Pro Plan Delicate Ocean Fish (10x85 g) zakjes kattenvoer is een smakelijk natvoer met malse stukjes met zeevvis in handige zakjes en is geschikt voor iedere volwassen kat. De voeding brengt alle essentiële voedingsstoffen voor uw kat samen in 1 maaltijd. Zo bevat het alle vitaminen, mineralen, vetzuren en antioxidanten die uw kat nodig heeft. Dankzij het hoge gehalte aan antioxiderende vitaminen als vitamine C en E ondersteunt het tevens het immuunsysteem. En het beperkte aantal eiwitbronnen helpt de kans op voedselgevoeligheid verkleinen. Dankzij de zorgvuldige samenstelling met kwaliteitsingrediënten zoals kalkoen varen katten die kieskeurig zijn of last hebben van een gevoelige spijsvertering wel bij het natvoer.

  • Geschikt voor katten met een gevoelige spijsvertering
  • Helpt de kans op allergische reacties verkleinen dankzij hoogwaardige ingrediënten zoals vis
  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Ook geschikt voor de kieskeurige kat
  • Helpt de kans op allergische reacties verkleinen

Voedingsadvies Pro Plan Delicate Ocean Fish(10x85 g) zakjes kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen.

Ingrediënten Pro Plan Delicate Ocean Fish (10x85 g) zakjes kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwit extract, vis en visbijproducten (waarvan 4% oceaanvis), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, diverse suikers.

Analytische bestanddelen
Vocht (78%), eiwit (12,6%), vet (3,8%), KH (3%), vezels (0,3%), calcium (0,3%), fosfor (0,3%), magnesium (0,02%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Pro Plan voor uw kitten? Kijk dan eens bij ons Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer.

https://www.brekz.nl/26889-home_default/pro-plan-delicate-kalkoen-85-gram-zakjes-kattenvoer.jpg
23.95 2019/01/01
kwaliteit snel geleverd tevreden kat
Snelle levering, alle bestelde producten worden direct geleverd.
LEKKER EN MOOIE VACHT
Het is eerlijk gezond kattenvoer. Niet elke dag vinden ze het lekker. Maar katjes zijn wat verwend.
Kalkoen was er niet, in plaats daar van de ocean fish, wordt ook gesmaakt ;-) Grts , Gerda
29630
14878
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 10
€ 8,49
Per 20
€ 15,49
Per 40
€ 29,95
Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer

Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer

Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer is een natvoer in handige maaltijdzakjes en is geschikt voor kittens. Het smakelijke natvoer helpt uw kitten te ondersteunen in de snelle groeiperiode die hij doormaakt. De voeding richt zich daarom in het bijzonder op het ondersteunen van gezonde groei van botten en spieren. Ook beschikt zij over Omega vetzuren (DHA), die goed zijn voor de ontwikkeling van de hersenen en het zicht. En dankzij de basis van smakelijke kalkoen laat geen kitten het natvoer staan. Met dit product ondersteunt u uw kitten dan ook optimaal.

  • Smakelijk natvoer speciaal ontwikkeld voor kittens
  • Rijk aan Omega vetzuren, voor een gezonde ontwikkeling
  • Geleverd in handige maaltijdzakjes
  • Heerlijke maaltijd met kalkoen
  • Geschikt voor kittens

Bij Brekz kunt u het beste Pro Plan kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen.

Voedingstabel Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer

Leeftijd van de kitten (in weken) Hoeveelheid pouches per dag
Aantal stuks
6-12 1-4
12-26 2-5
26-52 5-8


Ingrediënten Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kalkoen 4%), plantaardige eiwitextracten, vis- en visderivaten, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, verschillende suikers.

Analytische bestanddelen
Vocht (78%), eiwit (12,5%), vetgehalte (4%), koolhydraten (2,8%), ruwe vezels (0,3%), vitamine A (11 572 IU/kg), vitamine D3 (500 IU/kg), vitamine E (196 IU/kg), vitamine K (0,05 mg/kg), vitamine B1 (3 mg/kg), vitamine B2 (4,1 mg/kg), vitamine B3 (26 mg/kg), vitamine B5 (8,4 mg/kg), vitamine B6 (1,5 mg/kg), vitamine B8 (0,06 mg/kg), vitamine B9 (0,4 mg/kg), choline (764 mg/kg).

Mineralen: Calcium (0,3%), fosfor (0,3%), natrium (0,4%), chloride (0,1%), kalium (0,2%), magnesium (0,02%), ijzer (39 mg/kg), zink (94 mg/kg), koper (4,8 mg/kg), mangaan (6,8 mg/kg), jodium (0,7 mg/kg), selenium (0,06 mg/kg.

DHA (0,01%), Energie: 875,5 kcal/kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Pro Plan voor uw gesteriliseerde kat? Kijk dan eens bij ons Pro Plan Sterilised Kip 58 gram zakjes kattenvoer.

https://www.brekz.nl/26891-home_default/pro-plan-junior-kip-85-gram-zakjes-kattenvoer.jpg
18.95 2019/01/01
Top product aan een scherpe prijs . Levering was binnen de 4 dagen
29628
14876
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 10
€ 8,49
Per 20
€ 15,49
Per 40
€ 29,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Pro Plan nat kattenvoer assortiment

Pro Plan nat kattenvoer is een hoogwaardig natvoer en is geschikt voor katten van alle rassen en leeftijden. Het assortiment van Pro Plan bevat verschillende voedingen, die speciaal zijn ontwikkeld om bepaalde groepen katten de optimale ondersteuning te geven van hun gezondheid. Zo is er onder meer een natvoer voor kittens, een product voor gesteriliseerde katten en een voor moeilijke eters. Om u het kiezen gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte omschrijving van het assortiment.

Natvoer voor kittens

Kittens hebben een eigen voedingsbehoefte, die is gericht op de snelle groei en ontwikkeling die zij doormaken. Daarom heeft Pro Plan een speciale voeding ontwikkeld voor deze jonge, opgroeiende katten, het Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer. Een heerlijk natvoer in jus.

Gesteriliseerde katten

Heeft u uw kat recent laten steriliseren? Dan kan de Pro Plan voeding voor gesteriliseerde katten uitkomst bieden. Het natvoer biedt precies die ondersteuning waar deze groep katten het het hardst nodig heeft. Zo helpt het de weerstand versterken en ondersteunt zij het immuunsysteem. Ook helpt zij uw kat om het ideale gewicht te behouden. Pro Plan Sterilised Kip 85 gram zakjes natvoer is in dit geval de ideale keuze.

Delicate eters

Speciaal voor katten die niet zomaar het eerste beste natvoer voor lief nemen heeft Pro Plan een delicate voeding ontwikkeld. Het natvoer ondersteunt de spijsvertering en de gevoelige huid en is bovenal erg smakelijk! Kortom, met Pro Plan Delicate Kalkoen zakjes kattenvoer krijgt uw kat weer zin om te eten.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een dierenarts-natvoer van Hill's? Kijk dan eens bij ons Hill's Prescription Diet nat kattenvoer.

Terug