terug
Pro Plan kattenvoer

Pro Plan kattenvoer

Pro Plan kattenvoer is een hoogwaardige voeding voor katten van alle leeftijden. Voor iedere levensfase vindt u een passende variant.
Lees meer ..
Pro Plan kattenvoer

Purina Pro Plan kattenvoer

Pro Plan kattenvoer is hoogwaardige kattenvoeding waar zelfs moeilijke eters van smullen. Door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek is de receptuur van de verschillende varianten van Pro Plan kattenvoer speciaal afgestemd op de behoeften van de kat. Met goede voeding kunt u de gezondheid van uw kat ondersteuning geven. Zo zal een goede kattenvoeding bijdragen aan een gezond afweersysteem, een stralende vacht en een soepele spijsvertering. Om uw kat zo goed mogelijk te ondersteunen kiest u de voeding die aansluit bij de levensfase van uw kat. Zo krijgt uw pluizige vriend altijd alle voedingsstoffen die hij nodig heeft om een lang en gezond leven te bevorderen.

Voordelen van Purina Pro Plan kattenvoer

  • Bevat alle essentiële voedingsstoffen

  • Voor iedere levensfase een passende variant

  • Receptuur is wetenschappelijk ontwikkeld

  • Ondersteunt de nieren, het gebit, het afweersysteem, de hersenen, de huid en vacht

  • Bevordert een goede eetlust en gezonde spijsvertering

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Pro Plan kattenvoer tegen de scherpste prijzen! Wist u dat bestellingen vanaf € 28 gratis worden verzonden?

Assortiment Pro Plan kattenvoer

Purina heeft voor iedere levensfase smakelijke kattenbrokjes. Om de keuze makkelijker te maken zetten we de verschillen voor u op een rijtje.

Kitten

De kittenvoeding van Pro Plan geeft uw jonge katje de start die hij nodig heeft om op te groeien tot een sterke volwassen kat. Het complete en uitgebalanceerde voer bevat alle voedingsstoffen die uw kleine maatje nodig heeft om lekker te kunnen spelen. Natuurlijke ingrediënten als colostrum (bestanddeel van moedermelk), vitamine E, omega 3- en 6-vetzuren en essentiële ingrediënten zoals zink zijn in een perfecte verhouding aanwezig om de gezondheid van uw kitten te ondersteunen. Natuurlijke antilichamen, te vinden in de colostrum, ondersteunen de kwetsbare spijsvertering van uw katje. Pro Plan Kitten Healthy Start is een voorbeeld van kittenvoeding die uw opgroeiende kat een vliegende start geeft.

Adult

Pro Plan Adult kattenvoer is er in verschillende smaken en varianten. Zo kiest u bijvoorbeeld naar smaakvoorkeur een brok met gevogelte of vis. Ook is er gedacht aan verschillende gezondheidsrisico's die veel voorkomen bij katten. Pro Plan Adult Delicate Digestion is speciaal voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering of moeilijke eters. Pro Plan Adult Derma Care geeft extra ondersteuning aan huid en vacht. Pro Plan Adult Renal Plus ondersteunt de nierfunctie en de urinewegen en Pro Plan Adult Vital Functions ondersteunt de vitale functies van uw kat, waaronder de hersenen en het gezichtsvermogen, de nieren en het afweersysteem.

Sterilised

Na een sterilisatie of castratie verandert het metabolisme van uw kat. Hierdoor kan het zijn dat uw kat van de huidige brokjes ineens te dik wordt. Daarom is het verstandig om na zo'n ingreep over te stappen op speciale Sterilised brokjes zoals bijvoorbeeld Pro Plan Sterilised Adult Vital Functions met zalm. Het eiwitgehalte, vetgehalte en koolhydraatgehalte is aangepast om gesteriliseerde of gecastreerde katten te helpen het ideale lichaamsgewicht te behouden. De textuur van de knapperige brokjes helpt de tanden te beschermen tegen de opbouw van tandplak en tandsteen. Pro Plan Sterilised draagt ook bij aan gezonde urinewegen.

Senior

Pro Plan heeft heerlijke voeding speciaal voor oudere katten. Een kat op leeftijd kan wel wat extra ondersteuning gebruiken. Een oudere kat heeft vaak een verlaagde energiebehoefte. Goed seniorvoer is hierop aangepast. Daarnaast geven seniorbrokjes ondersteuning aan de vitale functies en de spijsvertering van uw oudere kat. Zo kan het voer uw kat helpen zo lang mogelijk fit en gezond te blijven.

Combineren met Pro Plan nat kattenvoer?

Voor een gevarieerde en evenwichtige voeding kunt u Pro Plan kattenvoer combineren met natvoer van Pro Plan. Door te variëren geeft u het beste van beide soorten. Door natvoer te geven zorgt u voor een gezonde vochtinname van uw kat. Ook dit natvoer koopt u eenvoudig en goedkoop bij Brekz.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.