terug
Hill's Prescription Diet natvoer kat

Hill's Prescription Diet natvoer kat

Hill's Prescription Diet nat kattenvoer is voer dat speciaal is ontwikkeld om katten met gezondheidsproblemen te ondersteunen. Alle voedingen worden klinisch getest en ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsspecialisten. 
Lees meer ..
Hill's Prescription Diet natvoer kat
Let op: Dit is dierenartsvoeding

Hill's Prescription Diet nat kattenvoer

Hill's Prescription Diet nat kattenvoer biedt een ruim assortiment aan natvoer ter ondersteuning van katten met gezondheidsproblemen. Het voer helpt klachten verminderen wanneer katten last hebben van problemen aan de urinewegen, huidziektes, nierziektes, bewegingsproblemen, maag-darmaandoeningen en overgewicht. Al het Hill's voer is samengesteld in nauwe samenwerking met dierenartsen en voedingsspecialisten en is natuurlijk uitgebreid klinisch getest. Het voer wordt ontwikkeld aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten en met de expertise van de beste specialisten. Op deze manier wordt de gezondheid van uw kat optimaal ondersteund. Een gezonde kat gaat natuurlijk gelukkiger door het leven. Wel is het belangrijk eerst altijd eerst uw dierenarts te raadplegen, voordat u Hill's dieetvoeding aan uw kat geeft. Bij Brekz kunt u Hill's Prescription Diet natvoer goedkoop online kopen en het gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen.

Assortiment Hill's Prescription Diet nat kattenvoer

Hieronder vindt u een paar voorbeelden van Hill's Prescription Diet nat kattenvoer producten die wij verkopen.

Schilklier

  • Hill’s Prescription Diet Y/D blikken kat: Een uitgebalanceerde voeding voor katten met schildklierproblemen. Deze voeding helpt de kwaliteit van het leven van uw kat bevorderen door onder meer een verlaagd jodiumgehalte, hetgeen de concentratie van schildklierhormonen van uw kat helpt normaliseren. 

Gewicht

Spijsvertering

Diabetes

Hill's Prescription Diet M/D en W/D helpt bloedglucose te stabiliseren en bevordert een gezond gewicht bij katten met diabetes. 

Allergie

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities is ideaal voor katten die intoleranties hebben voor bepaalde voedingsstoffen. De prebiotische vezels bevorderen een goede ontlasting. 

Nieren en urinewegen

Hill's Prescription Diet C/D Multicare voedingen ondersteunen katten die last hebben van terugkerende struvietstenen.
K/D Kidney is een speciale dieetvoeding voor katten met een nieraandoening. 

Ander dierenarts kattenvoer?

Zoekt u droog dierenarts kattenvoer van Hill's? Bekijk dan eens ons assortiment Hill's Prescription Diet kattenvoer. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.