terug
Hill's Prescription Diet natvoer kat

Hill's Prescription Diet natvoer kat

Hill's Prescription Diet natvoer voor de kat is speciaal om katten met gezondheidsproblemen te ondersteunen. Alle voedingen worden klinisch getest en ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsspecialisten.
Lees meer ..
Hill's Prescription Diet natvoer kat
Let op: Dit is dierenartsvoeding

Hill's Prescription Diet natvoer voor katten

Hill's Prescription Diet nat kattenvoer is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de unieke gezondheidsbehoeften van katten met specifieke medische aandoeningen of gezondheidsproblemen. Dit hoogwaardige natvoer wordt aanbevolen en voorgeschreven door dierenartsen als onderdeel van een behandelingsplan voor katten met diverse gezondheidsproblemen.

Wat Hill's Prescription Diet natvoer onderscheidt, is de focus op wetenschappelijke precisie en klinisch bewezen voedingsvoordelen. Het assortiment omvat verschillende formules die zijn geformuleerd om te helpen bij uiteenlopende gezondheidsproblemen, waaronder aandoeningen van de urinewegen, nieraandoeningen, diabetes, overgewicht, huid- en vachtproblemen, maagdarmproblemen en meer.

Elk natvoer van Hill's Prescription Diet is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit en is wetenschappelijk ontwikkeld om de gezondheid van uw kat te ondersteunen. Deze voedingen bevatten vaak aangepaste niveaus van specifieke voedingsstoffen, zoals eiwitten, vetten, en mineralen, om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van katten met bepaalde medische aandoeningen.

Hill's Prescription Diet, op advies van de dierenarts

Het is van groot belang om Hill's Prescription Diet natvoer alleen op advies van uw dierenarts te gebruiken, omdat het is afgestemd op de speciale behoeften van katten met milde of ernstige aandoeningen. Hill's is een vertrouwd merk met een sterke toewijding aan de gezondheid en het welzijn van huisdieren, en hun Prescription Diet-lijn is een belangrijk hulpmiddel voor dierenartsen bij het behandelen van katten met medische aandoeningen. Het biedt eigenaren de mogelijkheid hun geliefde kat een voeding te geven die ze nodig hebben om hun gezondheid te ondersteunen en in sommige gevallen een betere kwaliteit van leven te bieden.

Bij Brekz kunt u de beste dieetvoedingen snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Hill's Prescription Diet natvoer voor de kat tegen de scherpste prijzen!

Assortiment Hill's Prescription Diet nat kattenvoer

Hieronder kunt u een aantal van de veelvuldig gebruikte varianten van Hill's kattenvoer bekijken:

  • Allergie: Hill's Prescription Diet Z/D natvoer is samengesteld om allergische reacties te verminderen. Het bevat geselecteerde eiwitbronnen die minder vaak allergische reacties veroorzaken, waardoor het een uitstekende keuze is voor katten met voedselallergieën of intoleranties. Het helpt de huid en vacht te verbeteren en allergische symptomen te verminderen.

  • Blaasgruis (Struviet): Dit C/D natvoer is ontworpen om de vorming van struvietkristallen in de urinewegen te verminderen. Het heeft een uitgebalanceerde samenstelling die de urine pH reguleert en de oplossing van struvietstenen bevordert. Het stimuleert de gezondheid van de urinewegen en vermindert het risico op herhaling van blaasgruis.

  • Diabetes: Hill's Prescription Diet W/D Multi Benefit en M/D Diabetes Care natvoer voor katten met diabetes zijn laag in koolhydraten en suikers en helpen de bloedsuikerspiegel te beheersen. Het voer is rijk aan vezels om de opname van glucose te vertragen en biedt een gecontroleerde energiebron. Dit voer ondersteunt de regulatie van diabetes en gewichtsbeheersing.

  • Gevoelige maag: Speciaal ontwikkeld voor katten met gevoelige magen is er I/D, een licht verteerbare en milde maaltijd voor de maag. Het bevat ingrediënten die de spijsvertering ondersteunen en de symptomen van een gevoelige maag, zoals braken en diarree, kan verminderen.

  • Nierproblemen: Hill's Prescription Diet K/D natvoer is speciaal voor katten met nierproblemen en is ontworpen om de nierfunctie te ondersteunen. Het bevat aangepaste niveaus van eiwitten, fosfor en natrium om de belasting van de nieren te verminderen en helpt de progressie van nieraandoeningen te vertragen. Het bevordert ook de smaak om de eetlust te stimuleren bij katten met verminderde eetlust door nierproblemen.

  • Operatie & HerstelA/D voer is bedoeld voor katten die een operatie hebben ondergaan of herstellen van ziekte of letsel. Het heeft een verhoogd gehalte aan voedingsstoffen en calorieën om het herstel te ondersteunen en het immuunsysteem te versterken. Het helpt katten sneller weer op de been te komen na chirurgische ingrepen.

  • Overgewicht: Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management natvoer is specifiek voor katten met overgewicht. Het is caloriearm en bevat een speciale mix van vezels om gewichtsverlies en gewichtsbeheersing te ondersteunen. Het helpt bij het verminderen van overgewicht en bevordert een gezond gewichtsverlies, wat belangrijk is voor het welzijn van uw kat.

Ander dierenarts kattenvoer?

Zoekt u een bijpassend droogvoer van Hill's Prescription Diet? Bekijk dan eens Hill's Prescription Diet kattenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.