Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hill's Prescription Diet natvoer kat

Hill's Prescription Diet Nat Kattenvoer is voor dat speciaal is ontwikkeld om bij te springen wanneer u kat ziek is. Alle voeding is klinisch getest en de werking is ruimschoots bewezen.
Lees meer ..
Diabetes
Allergie
Nieren
Overgewicht
Maag en darm
Urinewegen
Overige

Diabetes

Allergie

Nieren

Overgewicht

Maag en darm

Urinewegen

Overige

Herstel

Diabetes

Hill's Prescription Diet W/D Kip 156 gr blik kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet W/D Kip 156 gr blik kattenvoer

Hill's Prescription Diet W/D Kip 156 gr blik kattenvoer is een smaakvolle voeding voor volwassen katten met (aanleg voor) overgewicht, diabetes, hyperlipidemie, colitis en constipatie of gesteriliseerde katten. De voeding zorgt ervoor dat uw kat afvalt of op gewicht blijft. De voeding bevat namelijk weinig calorieën en vet en veel vezels die snel een vol gevoel geven en de darmen flink laten werken. Daarnaast zorgt toegevoegd L-carnitine voor een snellere vetverbranding en behoud van de spieren. De voeding bevat veel antioxidanten die schadelijke stoffen onschadelijk maken. 

 • Voeding voor volwassen katten met overgewicht, diabetes, hyperlipidemie, colitis en constipatie of gesteriliseerde katten
 • Zorgt ervoor dat uw kat afvalt of op gewicht blijft
 • Geeft snel een vol gevoel
 • Laat de darmen flink werken
 • Zorgt voor een snellere vetverbranding
 • Maakt schadelijke stoffen onschadelijk

Bij Brekz kunt u diverse soorten dieetvoeding gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Hill's Prescription Diet W/D Kip 156 gr blik kattenvoer en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet W/D Kip 156 gr blik kattenvoer 

In onderstaande tabel ziet u de aanbevolen hoeveelheid van de voeding op basis van het ideale lichaamsgewicht van uw kat. Daarbij is een scheiding gemaakt tussen de hoeveelheid voor de preventie van overgewicht en voor alle andere gezondheidsproblemen. Deze hoeveelheden zijn slechts een richtlijn, omdat de behoeften van katten variëren. Pas de hoeveelheid aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden.

 Voor de preventie van overgewicht Voor andere indicaties
Ideaal lichaamsgewicht (kg)  Blik(ken) (156 g) Blik(ken) (156 g)
2 1 1
3 1 1/4 1 1/2
4 1 1/2 1 3/4
5 1 3/4 2 1/4
6 2 2 1/2
7 + 1/3 per kg per kg


Ingrediënten Hill's Prescription Diet W/D Kip 156 gr blik kattenvoer 

Samenstelling
Kip (minstens 5%): varken, varkenslever, kip, cellulose, maïszetmeel, havervezel, calciumcarbonaat, calciumsulfaat, kaliumchloride, eiwithydrolysaat, taurine, DL-methionine, L-carnitine supplement, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Bèta-caroteen (1,6 mg/kg), calcium (0,23%), eiwit (9%), fosfor (0,18%), kalium (0,21%), koolhydraten  (5,8%), L-Carnitine (121 mg/kg), magnesium (0,02%), natrium (0,09%), omega-3-vetzuren (0,09%), omega-6-vetzuren (0,78%), ruwe celstof (3,7%), taurine (1263 mg/kg), suiker (0,6%), vet (3,7%), vitamine A (40774 IU/kg), vitamine C (29.15 mg/kg), vitamine D (449 IU/kg), vitamine E (227 mg/kg), vocht
(76.3%) en zetmeel (2,37%). 

Andere kattenvoeding?

Ook voor diverse andere soorten kattenvoeding kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook voeding voor katten met urinewegproblemen, gebitsproblemen en leverproblemen. Bekijk ook ons gehele aanbod om te zien welke voeding geschikt is voor uw kat.

https://www.brekz.nl/24492-home_default/hill-s-prescription-diet-feline-wd-minced-tray-24156-gr.jpg
41.95 2019/01/01
24905
13875
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 blikken)
€ 41,95
2 trays (48 blikken)
€ 80,95

Allergie

Hill's Prescription Diet Z/D 156 gr blik kattenvoer

 

Productinformatie Hill's Prescription Diet Z/D Original blik kattenvoer

Hill's Prescription Diet Z/D Original kattenvoer blik helpt uw kat om zijn huid en vacht in optima forma te krijgen. De gezondheid van uw kat is te bepalen aan de hand van de uitstraling van zijn huid en vacht. Hill's Prescription Diet Z/D Original kattenvoer bevat essentiële vetzuren die de huid en de vacht voeden. Daarnaast is het hoge gehalte aan anti-oxidanten verantwoordelijk voor de neutralisatie van vrije radicalen. Op deze manier heeft uw kat niet alleen een mooie uitstraling maar is deze ook daadwerkelijk gezond.

Om er zeker van te zijn dat uw kat Hill's Prescription Diet Z/D blikvoer kat lekker vindt is er veel aandacht besteed aan de smaak van het voer. Hierdoor is de kans groot dat uw kat dit heerlijk vindt. De smaak komt overeen met andere producten van Hill’s waardoor het combineren van natvoer en droogvoer makkelijker wordt. Op die manier kunt u uw kat nog gerichter het allerbeste dieet aanbieden. Daarnaast zorgen de ingrediënten van hoge kwaliteit in dit voer ervoor dat de vale huid van uw kat bij de bron wordt aangepakt. Bij Brekz koopt u goedkoop online Hill's Prescription Diet Kat Z/D blikvoer.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Kat Z/D blikvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Z/D blik kattenvoer

Kippenleverhydrolysaat, maïszetmeel, plantaardige olie, cellulose, calciumcarbonaat, DL-methionine, dicalciumfosfaat, kaliumchloride, gejodeerd zout, taurine, calciumsulfaat, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestanddelen:

Samenstelling
kipleverhydrolysaat, maïszetmeel, plantaardige olie, cellulose, calciumcarbonaat, DL-methionine, dicalciumfosfaat, kaliumchloride, gejodeerd natriumchloride, taurine, calciumsulfaat, vitaminen en sporenelementen.

Additieven
voedingsfysiologische additieven:
vitamine D3 (470 IE/kg), ijzer (16,3 mg/kg), jodium (0,5 mg/kg), koper (1,5 mg/kg), mangaan (3,6 mg/kg), zink (51,9 mg/kg), selenium (0,1 mg/kg).

Analytische bestandsdelen

ruw eiwit 8.9 %
ruw vet 4.8 %
ruwe vezel 0.4 %
koolhydraten 10.6 %
calcium 0.19 %
fosfor 0.17 %
magnesium 0.02 %
beta-carotine 0.4 mg
vocht 73.6 %
kalium 0.21 %
natrium 0.08 %
omega-3-vetzuren 0.11 %
omega-6-vetzuren 1.01 %
taurine 0.1 %
vitamine A 1.025 IU
vitamine C (ascorbinezuur) 20.0 mg
vitamine D 350.0 IU
vitamine E 155.0 mg


Voedingstabel

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Hill's Prescription Diet Z/D blik kat
Gewicht in KG Voer in gram
2kg ¾ - 1
3kg 1 – 1¼
4kg 1¼ - 1¾
5kg 1½ - 2
6kg 12/3 – 2¼
7+ ¼ per kg


Ander merk?

Bent u in plaats van Hill's Prescription Diet Z/D kattenvoer in blik op zoek naar droog voer voor uw kat met allergie dan kunt u kijken naar Hill's Prescription Diet Z/D kattenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Hill’s kijkt u op de merkpagina!

https://www.brekz.nl/23376-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-z-d-blikjes-156-gram.jpg
41.95 2019/01/01
Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd indien bestelling geplaatst voor 14 uur. Reeds de ddag geleverd in Belgisch Limburg alhoewel het voer uit Nederland komt.
Heel tevreden over dit kattenvoedsel! Onze kat heeft geen last meer gehad van haar voedselallergie.
Goed product, kat lust het graag. Levering was snel.
Snelle service............ .
Scheelt veel geld,en het wordt thuisgebracht,top!!
Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Fijn diervoeding voor katten met een voedselallergie!
Snelle levering, goed verpakt.
Onze kat geeft de voorkeur aan de Z/D brokjes van Hill's Prescription Diet. De brokjes eet ze al jaren en vindt ze kennelijk heel lekker, het blikvoer dus niet zo.
De kat heeft helaas een voedselallergie en dit vindt hij gelukkig heel lekker! Brekz heeft het heel snel geleverd voor een goede prijs.
er waren 2 doosjes opgeblazen ,dus slecht,
Product was al bekend, maar de prijs bij jullie lager. Wel jammer dat ik niet zelf kon bepalen wanneer goederen bij mij konden worden afgeleverd. De link werkte niet en ik moest jullie bellen.
keurig op tijd gebracht en ben erg blij, dat alles goed verlopen is
Ons kittentje is door deze voeding goed bijgekomen Ander kitteneten kon hij niet verdragen
Heel goed. Helaas is het niet zo goedkoop maar wel nodig hier dus geen andere opties
Speciaalvoer voor onze kat die een chronische darm aandoening heeft. Hij vindt het heerlijk, maar je ruikt het wel door het hele huis. Snelle levering door Brekz, helaas was de verpakking gebroken, maar ik neem aan dat dit eerder door de vervoerder komt dan Brekz. Wel opvallend dat je bestellingen bij Brekz altijd in dozen krijgt van compleet andere zaken. Zo keek ik de 1e keer even vreemd op toen de pakketbezorger een doos 'Turkse baklava' kwam brengen. Deze keer waren het kartonnen koffiebekers :-). Lijkt me geen slecht idee om eens dozen met eigen logo erop te regelen haha.
Alleen een paar weken in huis maar lijkt erg goed in smaak te vallen, boord is helemaal schoon als portie op is.
5808
2998
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 blikken)
€ 41,95
2 trays (48 blikken)
€ 80,95

Nieren

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Pouch 85 gr kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Pouch 85 gr kattenvoer

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Pouch 85 gr kattenvoer is voeding voor katten met een nieraandoening. De voeding bevat een gecontroleerd fosforgehalte en een beperkte hoeveelheid natrium waarmee het hart en nieren ondersteund worden. Binnen 28 dagen zal uw kat veel mobieler zijn en gemakkelijker kunnen rennen, spelen en traplopen. Bij oudere katten verbetert ook de vitaliteit en alertheid. Daarnaast stimuleert de voeding de spieropbouw en de eetlust.

 • Geschikt voor katten met een nieraandoening
 • Ondersteunt het hart en de nieren
 • Zorgt voor meer mobiliteit
 • Verbetert de vitaliteit en alertheid bij oudere katten
 • Stimuleert de spieropbouw en eetlust

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenvoeding van Hill's Presciption Diet gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Voor katten met een nierprobleem bestelt u bijvoorbeeld Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Pouch 85 gr kattenvoer.

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.
 

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Pouch 85 gr kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding in gram die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. Pas de hoeveelheid eventueel nog aan de behoeften van uw kat aan, want niet elke kat met een bepaald gewicht heeft evenveel voeding nodig.

Lichaamsgewicht (kg)

Droog (g)

2

30 - 40

3

40 - 55

4

50 - 65

5

55 - 80

6

65 - 90

7 +

11 per kg


Ingrediënten Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Pouch 85 gr kattenvoer

Samenstelling
Brouwersrijst, dierlijk vet, kip- (21%) en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, tarwe, erwteneiwit, gedroogd eipoeder, visolie, mineralen, eiwithydrolysaat, cellulose, soja-olie, gedroogde bietenpulp, L-carnitine, vitaminen, tauine, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen)

Analytische bestanddelen
ALA (0,32%), bèta-caroteen (1,5 mg/kg), biotine (0,17 mg/kg), calcium (0,67%), chondroïtinesulfaat (386 mg/kg), DHA (0,32%), DL-methionine (1,4%), eiwit (28,4%), EPA (0,47%), essentiële vetzuren (4,92%), foliumzuur (1,9%), fosfor (0,5%), glucosamine (369 mg/kg), kalium (0,76%), koolhydraten (38,6%), L-Carnitine (510 mg/kg), magnesium (0,07%), mangaan (18,2%), natrium (0,23%), niacine (143 mg/kg), omega-3-vetzuren (1,32%), omega-6-vetzuren (3,6%), oplosbare vezel (0,59%), pantotheenzuur (12,4 mg/kg), pyridoxine (9,6 mg/kg), riboflavine (9,6%), ruwe as (4,8%), ruwe celstof (2,1%), taurine (2043 mg/kg), thiamine (12,4 mg/kg), vet (21,6%), vitamine A (8307 IU/kg), vitamine B12 (0,1 mg/kg), vitamine C (90 mg/kg), vitamine D (850 IU/kg), vitamine E (550 mg/kg), vocht (4,5%)

Andere kattingvoeding?

Ook voor andere soorten kattenvoeding van Hill's Prescription Diet kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook voeding voor katten met gebitsproblemen, diabetes en leverziektes. Bekijk ook een ons volledige assortiment en bestel de voeding die u kat nodig heeft om gezond te blijven.

https://www.brekz.nl/24500-home_default/hill-s-prescription-diet-kd-mobility-pouch-85-gr-kattenvoer.jpg
12.49 2019/01/01
Is uw kat volwassen of ouder en ondervindt problemen met zijn nieren of zijn beweeglijkheid ??(mijn kat is 17 jaar) ??dan is dit het voedsel voor hem ,een groot verschil in zijn degelijks kunnen...
Na een wisseling van het produkt ,blijft de service goed, EN op tijd ,EN juist.
Vanwege redelijke prijs en goede website bestel ik graag bij Brekz.nl. Jullie houden zich aan de snelle bezorging. Ben zeer tevreden!
Mojn kater vindt het van begin af aan heerlijk. Om te beoordelen of deze voeding een positieve invloed heeft op zijn gewrichten kan ik na het korte gebruik nog niet zeggen. Ik hoop dit wel voor mijn oude kater.
26534
14188
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 23,95
4 x 12 zakjes
€ 43,95
8 x 12 zakjes
€ 85,95
Hill's Prescription Diet Kidney Care K/D Rund 85 gr nat kattenvoer

Informatie Hill's Prescription Diet Kidney Care K/D Rund 85 gr nat kattenvoer

Nierproblemen, zoals nierstenen, komen veel voor bij katten. Hill's Prescription Diet Kidney Care K/D Rund 85 gr nat kattenvoer is een volledige voeding voor katten met een nieraandoening. Het is speciaal ontworpen om de levensverwachting te verlengen en de levenskwaliteit van deze katten te verbeteren door de ontwikkeling van de symptomen af te remmen. 

Een gecontroleerd gehalte aan hoogwaardige eiwitten voorkomt dat er problemen optreden door toxische afbraakstoffen. Door extra toevoeging van Omega-3 vetzuren uit visolie wordt de bloedtoevoer naar de nieren bevorderd, waardoor deze beter kunnen functioneren. Het hoge gehalte aan antioxidanten helpt de nierfunctie behouden. Hill's Prescription Diet Kidney Care K/D Rund 85 gr nat kattenvoer heeft een heerlijke Rundvleessmaak en is goed te combineren met droogvoeding, wat natuurlijk erg aangenaam is voor uw kat. Dit voer is dus voor katten met nierproblemen het beste. Koop nu Hill's Prescription Diet Kidney Care K/D Rund 85 gr nat kattenvoer. Wordt thuisbezorgd. 

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Kidney Care K/D Rund 85 gr nat kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Kidney Care K/D Rund 85 gr nat kattenvoer

Kip, varken, Rund (4%), maïszetmeel, tarwebloem, tapiocazetmeel, diverse suikers, mineralen en sporenelementen, vitaminen, zalm, visolie, dierlijk eiwitpoeder, zonnebloemolie, erwteneiwitconcentraat. Gekleurd met ijzeroxide en natuurlijk karamel.

Analytische bestanddelen:

Calcium (0,17%), eiwit (6,1%), fosfor (0,09%), kalium (0,18%), koolhydraten (9,0%), magnesium (0,01%), natrium (0,05%), Omega-3 vetzuren (0,14%), Omega-6 vetzuren (0,77%), ruwe celstof (0,5%), vet (4,8%), vocht (78,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Bèta-caroteen (0,3 mg/kg), taurine (530 mg/kg), vitamine A (13266 IU/kg), vitamine C (20 mg/kg), vitamine D (195 IU/kg), vitamine E (125 mg/kg). 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.


Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Kidney Care K/D Rund 85 gram
Lichaamsgewicht kg Hoeveelheid voeding
blik(ken) 156g
2 2/3 - 3/4
3 3/4 - 1 1/4
4 1 - 1 1/2
5 1 1/4 - 2
6 1 1/2 - 2
7+ 1/4 per kg


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Hill's Prescription Diet Kidney Care K/D Rund 85 gr nat kattenvoer? Hill's Prescription Diet K/D met Kip is een droogvoer voor katten met een nieraandoening. U kunt beide voedingen eventueel afwisselen. 

https://www.brekz.nl/24167-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-kd-rund-zakjes-85-gram.jpg
1.3 2019/01/01
zeer tevreden ! snelle levering
Snelle correcte levering....
22275
13221
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 23,95
4 x 12 zakjes
€ 43,95
8 x 12 zakjes
€ 85,95
Hill's Prescription Diet Kat K/D 156 gr blik kattenvoer

Hill's Prescription Diet Feline K/D blikjes is een speciaal ontworpen voer voor katten met nieraandoeningen.

 • Bevat omega-3 vetzuren om bloeddoorloop naar de nieren te bevorderen
 • Een lage eiwitgehalte en een beperkte zout gehalte
 • Bevat omega-3 vetzuren om bloeddoorloop naar de nieren te bevorderen
 • Een lage eiwitgehalte en een beperkte zout gehalte

Nieraandoeningen kunnen plotseling voorkomen of geleidelijk optreden. Dit kan worden veroorzaakt door diverse factoren. Dit kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door andere ziektes of veranderingen in de gezondheid/ras/erfelijkheid of door een verkeerde voeding.

Werking

Hill's Prescription Diet Kat K/D Blikjes gaat dit tegen door:

 • Het hoge antixiodantengehale, voor bevordering van de neutralisatie van de vrije radicalen.
 • Een heerlijke smaak, dat de combinatie van natte en droge voeding vergemakkelijkt. Immers uw kat moet blijven genieten.

 

De onderstaande hoeveelheden zijn slechts richtlijnen, aangezien de eetbehoefte per kat varieert. Dus houd u hier rekening mee.

Voedingsrichtlijn

Gewicht van de kat

Hoeveelheid per dag in blik

2 kg

2/3 - 3/4

3 kg

3/4 - 1 1/4

4 kg

1 - 1 1/2

5 kg

1 1/4 - 1 3/4

6 kg

1 1/2 - 2

IngrediëntenHill's Prescription Diet Kat K/D Blikjes

(minstens 14%): Varkenslever, kip, varken, gemalen rijst, havervezel, maïszetmeel, glucose, dierlijk vet, kaliumcitraat, psyllium, calciumcarbonaat, calciumsulfaat, visolie, taurine, DL-methionine, gejodeerd zout, vitaminen en sporenelementen.

Hill's Prescription Diet
https://www.brekz.nl/24078-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-k-d-blikjes.jpg
41.95 2019/01/01
Het is meestal zoeken wat de poes lekker vind maar deze eet ie wel
Onze kater is er dol op
Snelle, betrokken service. Ook bij retouren. Een aanrader.
Kat lust dit graag. Ook consistentie is ok. Alleen jammer van de sterke geur (maar dat vind kat net zo leuk denk ik...).
Snelle levering, prima voer, niet zo duur groet mevr. Reinders
Zeer slechte service als ik op 7 december een bestelling plaats en het pakket eerst naar mijn oude adres wordt gestuurd. Vervolgens na een telefoontje die werd beantwoord op een zeer klantonvriendelijke manier met 12 euro bijbetaling 2x wordt aangeboden terwijl ik niet thuis ben. Het is nu 23 december en het voer staat nog in het depot in Amsterdam bij DPD. Bellen met DPD kost 0,50 cent per gesprek en het voer kost mij nu al 13 euro extra. Ben benieuwd wanneer ik het in handen heb. Ik ga voortaan naar de winkel!
De poes met zijn nierproblemen vindt dit voedsel lekker. Tegen etenstijd loopt hij te zeuren dat hij eten wil. En snel ook!
Goede kwaliteit dieetvoer
Vanwege nierproblemen eet mijn 16 jarige kat k/d van Hill''s, gelukkig bevalt het prima!
2608
1493
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 blikken)
€ 41,95
2 trays (48 blikken)
€ 80,95
Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Kip 85 gr kattenvoer

Nieraandoeningen kunnen plotseling voorkomen of geleidelijk optreden. Dit kan worden veroorzaakt door diverse factoren. Dit kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door andere ziektes of veranderingen in de gezondheid/ras/erfelijkheid of door een verkeerde voeding.

 

Werking

Hills Prescription Diet Feline K/D kipzakjes gaat dit tegen door:

 • De extra omega 3-vetzuren, voor bevordering van de bloedtoevoer naar de nieren.
 • Het hoge antixiodantengehale, voor bevordering van de neutralisatie van de vrije radicalen.
 • Een gereduceerde proteinegehalte van sterke kwaliteit voorkomt ongemakken door toxische afbraakstoffen.
 • Een heerlijke smaak, dat de combinatie van natte en droge voeding vergemakkelijkt. Immers uw kat moet blijven genieten.

 

De onderstaande hoeveelheden zijn slechts richtlijnen, aangezien de eetbehoefte per kat varieert. Dus houd u hier rekening mee.

voedingsrichtlijn

Gewicht van de kat

Dagelijkse hoeveelheid in zakjes

2 kg

1 1/2 - 2

3 kg

2 - 2 2/3

4 kg

2 1/3 - 3 1/3

5 kg

2 3/4 - 4

6 kg

3 1/4 - 4 1/2

 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Kat K/D Kip Zakjes:

(24%): Kip, varken, maïszetmeel, tarwemeel, tapiocazetmeel, glucose, zalm, cellulose, calciumcarbonaat, visolie, eiwitpoeder, zonnebloemolie, plantaardig eiwitconcentraat, vitaminen, karamel, magnesiumoxide, kaliumchloride en sporenelementen

Hill's Prescription Diet
https://www.brekz.nl/32328-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-k-d-zakjes.jpg
43.95 2019/01/01
Prima diervoeding voor onze kat. Het gaat met smaak bij hem naar binnen
Mijn katjes lusten de voeding heel graag
Prima profuct! Wel duur
Mijn katten zijn gek op...ze willen steeds meer.
Mijn kat is nierpatient en moet letten op haar eten. Dit product lust ze wel graag in tegenstelling tot goedkopere producten. Jammer dat het zo prijzig is.
zelfde product als gekocht bij dierenarts, en kat lust het ;-)
Jammer dat het zo duur is maar onze poes lust het gelukkig wel
Altijd een supersnelle levering.
Snelle service, goed contact
Goed kwalitatief product. Prima communicatie en levering.
Vlugge en vriendelijke bediening zoals gewoonlijk
product is snel en volgens afspraak geleverd.
Goed en lekker voor een poes met nierproblemen.
Mijn kat is herboren door het gebruik van dit product. Jammer dat ik het niet vroeger ontdekte.
Helaas heeft Hill's Prescription de consistentie van k/D blikjes veranderd. Gelukkig bracht de Pouch met kip uitkomst en eet mijn kat weer. De bestelling mocht ik terugsturen. Binnen enkele dagen kreeg ik mijn geld teruggestort. Goede service en betrouwbare firma die Brekz!
2611
1494
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 23,95
4 x 12 zakjes
€ 43,95
8 x 12 zakjes
€ 85,95
Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Zalm 85 gr kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Zalm 85 gr kattenvoer

Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Zalm 85 gr kattenvoer is een dierenartsvoeding speciaal ontwikkeld voor katten met nierproblemen. Het natvoer is volledig gericht op katten met nierproblemen en op het verbeteren van hun levenskwaliteit. Het bevat een gecontroleerd gehalte aan eiwit van hoge kwaliteit, waarmee het problemen met afbraak van toxische stoffen verkleint. Tevens bevat de voeding Omega-3 vetzuren, voor een betere toevoer naar de nieren. Het hoge gehalte aan antioxidanten heeft een gunstige uitwerking op het behoud van de nierfunctie. Uiteraard is het natvoer voorzien van een heerlijke smaak, zodat uw kat zijn eetplezier behouden zal.

 • Speciaal ontwikkeld voor katten met nierproblemen
 • Helpt de levensverwachting te verlengen
 • Hoge kwaliteit voorkomt ongemakken door toxische stoffen
 • Bevat een hoog gehalte aan antioxidanten
 • Heerlijke smaak voor onverminderd eetplezier

Bij Brekz kunt u het beste Hill's kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Zalm 85 gr kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Zalm 85 gr kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Zalm 85 gr kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Zalm 85 gr kattenvoer

Volwassen lichaamsgewicht van de kat Maaltijdzakjes Gemengde hoeveelheden, maaltijdzakjes Gemengde hoeveelheden, droog bijvoeren
Kg Stuks Stuks Gram
2 1 1/2 - 2 1 15
3 2 - 2 3/4 1 25
4 2 1/2 - 3 1/2 1 40
5 3 - 4 1 50
6 3 1/3 - 4 2/3 1 60
7+ 2/3 per kg 1 9 per kg

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Zalm 85 gr kattenvoer

Kip, varken, zalm (4%), tarwebloem, maïszetmeel, diverse suikers, gedroogd ei-wit, cellulose, eiwithydrolysaat, mineralen, zonnebloemolie, visolie, vitaminen, sporenelementen, taurine en bèta-caroteen. Gekleurd met natuurlijk karamel.

Analytische bestanddelen
Beta-caroteen (0,25 mg/kg), biotine (0,13 mg/kg), calcium (0,15%), eiwit (6,4%), essentiele vetzuren (1,14%), foliumzuur (0,58 g/kg), fosfor (0,11%), kalium (0,2%), koolhydraten (8,4%), L-carnitine (116 mg/kg), magnesium (0,01%), natrium (0,06%), niacine (35 mg/kg), Omega-3 (0,24%), Omega-6 (0,89%), oplosbare vezel (0,18%), pantotheenzuur (5,4 mg/kg), pyridoxine (4,1 mg/kg), riboflavine (3,3 mg/kg), ruwe as (1,2%), ruwe celstof (0,52%), taurine (525 mg/kg), thiamine (4 mg/kg), vet (5%), vitamine A (11 909 IU/kg), vitamine B12 (0,05 mg/kg), vitamine C (20 mg/kg), vitamine D (323 IU/kg), vitamine E (125 mg/kg), vocht (78,5%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Hill's natvoer dat geschikt is voor iedere volwassen kat? Kijk dan eens bij ons Hill's Optimal Care Pouch Adult Favourite Selection kat.

https://www.brekz.nl/24710-home_default/hill-s-prescription-diet-kd-pouch-zalm-85-gr.jpg
12.49 2019/01/01
Mijn bejaarde poes vindt deze smaak niet echt top en zij kan de brokjes moeilijk eten. Te droog?Ik prak ze fijn en doe er wat water door dan eet ze het in etappes nagenoeg op.
Het product op zich is prima, helaas is mijn kat behoorlijk ziek geworden vanwege nierproblemen die helaas verergend zijn. Ze eet momenteel gewone voeding van A.H. dit op advies van de dierenarts. Heb nog 3x 12 pouch zalm en 12 pouch kip.
mijn kat eet het heel graag , hij moet maar de doos horen schudden en hij zit al klaar bij zijn eetbakje
Snel en goed geleverd
Snel geleverd, lage prijs
Mijn kater heeft voeding nodig voor nieren niet te belasten. Dit product is steeds vers. Ook de natte voeding die ik aankoop via brekz is vers en heeft een lange tijd nog voor de einddatum. Daarnaast wil ik ook nog delen dat indien er problemen zijn met adres en of levering van het pakket, het team meewerkt om problemen op te lossen. Waarvoor dankan. Groeten s chrs
Zeer goede kwalitatieve niervoeding
1kat is er goed mee de andere krijgt diaree
Correcte en snelle levering, voeding is niet verkrijgbaar in een gewonde dierenspeciaalzaak, goedkoper dan bij de dierenarts en vlotte levering.
Sinds ik dit eten aan mijn kat (18 jaar) geef, is ze terug springlevend geworden. Ze moet veel minder overgeven (nierziekte) en ze is intussen al weer 150 gram bijgekomen.
prima voer voor een nierpatiënt!
Mijn kat vindt het heerlijk en het is natuurlijk goed voor haar nieren.
24593
13820
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 23,95
4 x 12 zakjes
€ 43,95
8 x 12 zakjes
€ 85,95

Overgewicht

Hill's Prescription Diet Metabolic 156 gr blik kattenvoer

Hill's Prescription Diet Metabolic 156 gr blik kattenvoer

Hill's Prescription Diet Metabolic 156 gr blik kattenvoer is een smakelijk natvoer dat is ontwikkeld voor katten die last hebben van overgewicht. De voeding is zo samengesteld dat het uw kat stimuleert om overtollig lichaamsvet te verbranden. Bovendien is het eenvoudig in gebruik, want het is ook effectief wanneer u niet precies de juiste hoeveelheid afweegt. Heeft uw kat eenmaal zijn gezonde lichaamsgewicht bereikt, dan kunt u dit voer blijven gebruiken. Doordat het is ontwikkeld om uw kat een voldaan gevoel te geven is het gewicht namelijk gemakkelijker te behouden.

 • Exact afmeten van de maaltijd niet nodig
 • Klinisch bewezen voeding
 • Voorkomt terugval na gewichtsverlies, overstappen na afvallen niet nodig
 • Geschikt voor de volwassen kat

Bij Brekz kunt u het beste Hill's Prescription Diet kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill's Prescription Diet Metabolic 156 gr blik kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Metabolic 156 gr blik kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Metabolic 156 gr blik kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De voeding na openen koel bewaren en goed afsluiten.

Voedingstabel voor gewichtsverlies - Hill's Prescription Diet Metabolic 156 gr blik kattenvoer

Ideaal gewicht van de kat (kg) Blikken
Aantal stuks
2 2/3
3 1
4 1 1/3
5 1 1/2
6 1 2/3
7+ 2

  

Voedingstabel voor gewichtsbehoud - Hill's Prescription Diet Metabolic 156 gr blik kattenvoer

Gewicht van de kat (kg) Blikken
Aantal stuks
2 1
3 1 1/2
4 1 2/3
5 2
6 2 1/2
7+ 2 2/3

  
Ingrediënten Hill's Prescription Diet Metabolic 156 gr blik kattenvoer

Varken, maïsbloem, cellulose, maïszetmeel, kip, lijnzaad, tomatenpuree, eiwithydrolysaat, maïsglutenmeel, kokosnootolie, mineralen, guargom, L-leucine, wortelenpoeder, zout, taurine, vitaminen, sporenelementen, DL-methionine, L-threonine,  L-carnitine, bèta-caroteen.

Analytische bestanddelen
Eiwit (9,2%), ruwe celstof (2,4%), vet (3%), vocht (76,5%), calcium (0,23%), fosfor (0,15%), kalium (0,18%), koolhydraten (7,4%), magnesium (0,02%), natrium (0,09%), Omega-3 vetzuren (0,3%), Omega-6 vetzuren (0,6%).

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een maaltijd voor katten met last van de lagere urinewegen? Kijk dan eens bij ons Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi.

https://www.brekz.nl/24494-home_default/hill-s-prescription-diet-metabolic-blikken-voor-de-kat-156-gram.jpg
41.95 2019/01/01
Super, James heeft minder last van zijn darmpjes
De kat eet er goed van en valt langzaam maar zeker af.
Is hetgeen wat ik gevraagd had,en zo maar liefst € 14 goedkoper als wat ik normaal betaal.zéér correcte en snelle levering. Uiterst tevreden!! Ik mijn tweede aankoop bij jullie,ga nog bestellen. SUPER!!!
Mijn katten vinden het toch goed. Ze eten het toch op :-)
23696
13601
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 blikken)
€ 41,95
2 trays (48 blikken)
€ 80,95
Hill's Prescription Diet Metabolic Pouch 85 gr kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet Metabolic Pouch 85 gr kattenvoer

Hill's Prescription Diet Metabolic Pouch 85 gr kattenvoer is een smakelijk natvoer in een maaltijdzakje en is ontwikkeld voor katten met overgewicht. Deze voeding is speciaal ontwikkeld om uw kat effectief en zonder ontbering te laten afvallen tot zijn gezonde gewicht. Na het afvallen hoeft u niet over te schakelen op een andere voeding. De zorgvuldige samenstelling zorgt ook dan voor een vol gevoel, waardoor uw kat zijn gezonde gewicht behoudt. Ook makkelijk, u hoeft de maaltijd niet heel nauwkeurig af te meten om hem effectief te laten zijn. Een verpakking bevat 12 maaltijdzakjes van 85 gram.

 • Gewichtsverlies zonder ontberingen te hoeven doorstaan
 • Overschakelen na het afvallen is niet nodig
 • Vermijdt nieuwe gewichtstoename na het afvallen
 • Geschikt voor de volwassen kat
 • In handige maaltijdzakjes
Bij Brekz kunt u het beste Hill's Prescroption Diet kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill's Prescription Diet Metabolic Pouch 85 gr kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Metabolic Pouch 85 gr kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Metabolic Pouch 85 gr kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De voeding na openen koel bewaren en goed afsluiten.


Voedingstabel voor gewichtsverlies - Hill's Prescription Diet Metabolic Pouch 85 gr kattenvoer

Ideaal gewicht van de kat (kg) Maaltijdzakjes
Aantal stuks
2 1 1/2
3 2
4 2 1/2
5 3
6 3 1/3
7+ 1/2 per kg

    

Voedingstabel voor gewichtsbehoud - Hill's Prescription Diet Metabolic Pouch 85 gr kattenvoer

Gewicht van de kat (kg) Maaltijdzakjes
Aantal stuks
2 2 1/3
3 3
4 3 2/3
5 4 1/2
6 5
7+ 2/3 per kg

 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Metabolic Pouch 85 gr kattenvoer

Kip (26%), varken, cellulose, tapiocazetmeel, eiwitpoeder, maïszetmeel, tomatenpuree, diverse suikers, tarwebloem, mineralen, erwteneiwitconcentraat, kokosnootolie, lijnzaad, DL-methionine, visolie, gedehydreerde wortelen, L-carnitine, vitaminen, dierlijk eiwitpoeder, sporenelementen, taurine en bèta-caroteen. Gekleurd met natuurlijk karamel.

Analytische bestanddelen
Eiwit (8,2%), ruwe celstof (2%), vet (2,8%), vocht (79%), calcium (0,22%), fosfor (0,16%), kalium (0,15%), koolhydraten (6,6%), magnesium (0,02%), natrium (0,08%), Omega-3 vetzuren (0,29%), Omega-6 vetzuren (0,68%).

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een voeding voor katten die zowel overgewicht als urinewegproblemen hebben? Kijk dan eens bij ons Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinar voer.
https://www.brekz.nl/27371-home_default/hill-s-prescription-diet-metabolic-pouch-85-gr-kattenvoer.jpg
12.49 2019/01/01
Het product is goed maar heb het verkeerde besteld.
Kat eet het goed. De zakjes zijn erg handig.
Katjes zijn er happy mee!
Door bpost keurig geleverd in de Cubee automaat!
Mijn kat weegt 8,7 kg. Dus heb ik dieetvoeding gekocht en mijn kat lijkt tevreden dus is het baasje ook tevreden he. De volgende keer laat ik de voeding ergens in een winkel leveren want ik werk in ploegen en dat is soms moeilijk in te schatten wanneer de levering plaats vind en zou voor mij veel makkelijker zijn en minder stres. Verder zeer tevreden. groetjes.Sandra.
Alles ging vlotjes zoals verwacht
Gemakkelijk thuis gebracht en poezen op dieet Meer moet dat niet zijn
26536
14190
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 23,95
4 x 12 zakjes
€ 43,95
8 x 12 zakjes
€ 85,95
Hill's Prescription Diet R/D blik 156 gr kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet R/D blik 156 gr kattenvoer

Hill's Prescription Diet R/D blik 156 gr kattenvoer is een natvoeding voor katten met gewichtsproblemen. De voeding zorgt ervoor dat het gewicht van uw kat zal afnemen op verschillende manieren. Het is gemaakt met lichtverteerbaar kippenvlees met veel eiwitten en het bevat hoogwaardige voedingsvezels die ervoor zorgen dat uw kat snel vol zit. Daarnaast bevat de voeding relatief weinig calorieën en zorgt de toevoeging van L-carnitine voor een snellere vetverbranding en behoud van spieren. De voeding bevat verder veel antioxidanten die schadelijke stoffen neutraliseren en diverse vitaminen en mineralen die de gezondheid van uw kat op peil houden!

 • Natvoeding voor katten met gewichtsproblemen
 • Is lichtverteerbaar
 • Zorgt snel voor een vol gevoel
 • Bevat weinig calorieën
 • Zorgt voor een snellere vetverbranding en spierbehoud
 • Neutraliseert schadelijke stoffen
 • Bevat gezonde vitaminen en mineralen

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Hill's gemakkelijk en goedkoop online kopen. Bestel bijvoorbeeld Hill's Prescription Diet R/D blik 156 gr kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online en uw aankoop wordt razendsnel afgeleverd!

Ingrediënten Hill's Prescription Diet R/D blik 156 gr kattenvoer

Samenstelling
Vlees en dierlijke nevenproducten, plantaardige nevenproducten, graan, plantaardige eiwitextracten, mineraalstoffen, olie en vet.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (8,8%), ruw vet (2,4%), ruwe vezel (3,7%), ruwe as (1,5%), calcium (0,21%), fosfor (0,17%), magnesium (0,01%), vocht (76,2%), kalium (0,2%), L-carnitine (123 mg/kg) en natrium (0,06%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine D3 (472 IE/kg), ijzer (35,6 mg/kg), jodium (0,69 mg/kg), koper (4,2 mg/kg), mangaan (3,3 mg/kg) en zink (46,5 mg/kg).

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet R/D blik 156 gr kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat nodig heeft in aantal blikken per dag op basis van zijn ideale lichaamsgewicht. 

Ideaal lichaamsgewicht (kg)

Aantal blikken bij ideaal gewicht (156 gr blikken)

Aantal blikken voor gewichtsverlies

2

2/3 - 1

3/4

2.5

3/4 - 1

 

3

3/4 - 1 1/4

1

3.5

1 - 1 1/3

 

4

1 - 1 1/2

1 1/3

4.5

1 1/4 - 1 2/3

 

5

1 1/3 - 1 3/4

 

5.5

1 1/3 - 2

1 1/2

6

1 1/2 - 2

1 3/4

7 +

1/4 per kg

1/4 per kiloAndere kattenvoeding?

Ook voor andere kattenvoeding voor katten met gewichtsproblemen kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook Royal Canin Light Weight Care kattenvoerIams Adult Sterilised/Overweight Kip kattenvoer en Eukanuba Adult Sterilised/Weight Control kattenvoer. Voor ons gehele aanbod aan voeding voor katten met overgewicht, bekijkt u ons overzicht.

https://www.brekz.nl/24504-home_default/hill-s-prescription-diet-rd-blik-156-gr-kattenvoer.jpg
45.95 2019/01/01
Besteld en snel in huis
26539
14192
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 blikken)
€ 45,95
2 trays (48 blikken)
€ 87,95
Hill's Prescription Diet Metabolic Stoofpotje 82 g blik kattenvoer

Productinformatie Hill's Prescription Diet Metabolic Stoofpotje 82 gr blik kattenvoer

Hill's Prescription Diet Metabolic Stoofpotje 82 gr blik kattenvoer is een lekker dieetvoer dat helpt met gewichtsverlies bij katten. Heeft u een kat met overgewicht en wilt u haar op een zo smakelijke manier helpen met afvallen? Dan is dit voer van Hill's het ideale product. 

Hill's Prescription Diet Metabolic Stoofpotje 82 gr blik kattenvoer is namelijk speciaal bereid om uw kat te helpen met afvallen. Het voer bevat heerlijke stukjes kip en een speciale combinatie van groenten en vezels. Het voer heeft een verzadigend effect, waardoor uw kat tussen maaltijden minder snel honger zal hebben. Bovendien helpt het met het behouden van het ideale gewicht, zodat uw kat na een periode van gewichtsverlies niet meteen weer dikker wordt. 

Bij Brekz kunt u Hill's Prescription Diet Metabolic Stoofpotje 82 gr blik kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Metabolic Stoofpotje 82 gr blik kattenvoer

Samenstelling: 

Varken, kip (2,0%), tarwegluten, maïszetmeel, cellulose, lijnzaad, gedroogde tomatenpuree, rijstbloem, mineralen, rijst, gedroogde wortelen, kokosnootolie, visolie, gedroogde spinazie, vitaminen, taurine en sporenelementen. Totaal aan groenten: 2,0%.

Analytische bestanddelen: 

Eiwit (38,0%), vet (12,9%), ruwe celstof (9,0%), koolhydraten (NFE) (33,7%), calcium (1,02%), fosfor (0,71%), natrium (0,43%), kalium (0,89%), magnesium (86.047 MG), taurine (0,32%), L-carnitine (881.2 ppm), vitamine C (115 ppm), vitamine E (1121 IU/kg), omega-3 vetzuren (235,23), omega-6 vetzuren (114,35). 

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Metabolic Stoofpotje 82 gr blik kattenvoer

Voedingstabellen: 

Als u het voer voor het eerst geeft, wordt aangeraden over een periode van 7 dagen over te stappen op het voer. 

Voor gewichtsverlies Voor gewichtsbehoud
Ideaal lichaamsgewicht (kg) Blikken (82 g) Blikken (82 g)
2 1 1/2 2 1/4
3 2 3
4 2 1/2 3 3/4
5 4 1/3
6+ 1/2 per kg 3/4 per kg

Gemengd met droogvoer: 

Voor gewichtsverlies Voor gewichtsbehoud
Ideaal lichaamsgewicht (kg) Blikken (82 g)  Droogvoer (g) Blikken (82 g) Droogvoer (g)
2 1 10 1 20
3 1 20 1 35
4 1 25 1 50
5 1 35 1 60
6+ 1 7 per kg 1 12 per kg

Zorg altijd voor genoeg drinkwater bij het voer. De houdbaarheidsdatum van Hill's Prescription Diet Metabolic Stoofpotje 82 gr blik kattenvoer staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander voer? 

Dit product is er ook voor katten met blaasproblemen die kampen met stress. Indien u nog een ander kattenvoer zoekt van Hill's Prescription Diet, kunt u dat zeker vinden op onze overzichtspagina Hill's Prescription Diet.

https://www.brekz.nl/31635-home_default/hills-prescription-diet-metabolic-stoofpotje-82-g-blik-kattenvoer.jpg
26.95 2019/01/01
De producten zijn super,voordelig.ik had juist wat problemen met het leveren maar dat was juist met de eindejaarsfeesten,daarom is mijn feedback niet zo gunstig maar ben er zeker van dat het volgende keer pico bello in orde zal zijn.
34096
16110
Hill’s Prescription Diet Metabolic Stoofpotje 82 g blik kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 blikken)
€ 26,95
2 trays (48 blikken)
€ 51,95
Hill's Prescription Diet M/D 156 gr blik kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet M/D 156 gr blik kattenvoer

Hill's Prescription Diet M/D 156 gr blik kattenvoer is een natvoeding voor katten met overgewicht en diabetes. De voeding bevat veel eiwitten die zorgen voor opbouw van de spieren en weinig koolhydraten waardoor uw kat vet sneller in energie omzet. Ook L-carnitine in het voer stimuleert de vetverbranding. Het hoge gehalte aan antioxidanten kan helpen schadelijke stoffen te neutraliseren. Hill's Prescription Diet M/D 156 gr blik kattenvoerbevat alleen hoogwaardige ingrediënten waardoor de voeding een heerlijke smaak heeft.

 • Natvoeding voor katten met overgewicht en diabetes
 • Zorgt voor opbouw van de spieren
 • Zorgt voor een snellere vetverbranding
 • Neutraliseert schadelijke stoffen
 • Bevat alleen hoogwaardige ingrediënten
 • Heeft een heerlijke smaak

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Hill's Prescription Diet gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Hill's Prescription Diet M/D 156 gr blik kattenvoer en uw aankoop wordt razendsnel bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet M/D 156 gr blik kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u hoeveel blikken voeding uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht om zijn ideale gewicht te bereiken en om dit te behouden. Pas de hoeveelheid aan de behoeften van uw kat aan. Niet elke kat heeft namelijk evenveel voeding nodig. Een 156 g blikje komt overeen met 40 g droogvoer.

Streefgewicht Ter correctie van obesitas Ter behoud van het ideale gewicht
2 kg 1/2 - 2/3 3/4 - 1
2,5 kg 2/3 - 3/4 1 - 1 1/4
3 kg 2/3 - 1 1 - 1 1/2
3,5 kg 3/4 - 1 1 1/4 - 1 2/3
4 kg 3/4 - 1 1/4 1 1/4 - 1 3/4
4,5 kg 1 - 1 1/4 1 1/3 - 2
5 kg 1 - 1 1/3 1 1/2 - 2
5,5 kg 1 - 1 1/2 1 2/3 - 2 1/4
6 kg 1 1/4 - 1 2/3 1 3/4 - 2 1/3
7+ kg 1/5 per kg 1/3 per kg

 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet M/D 156 gr blik kattenvoer

Samenstelling
Fijngesneden met lever (min. 30%), varkensvlees, varkenslever, maïszetmeel, cellulose, soja-eiwit, dierlijke vetten, calciumcarbonaat, calciumsulfaat, dicalciumfosfaat, rijstmeel, taurine, kaliumchloride, DL-methionine, L-carnitine, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Bèta-caroteen (1,33 mg/kg), calcium (0,2%), eiwit (12,7%), fosfor (0,18%), kalium (0,19%), koolhydraten (4,1%), L-Carnitine (147 mg/kg), magnesium (0,016%), natrium (0,09%), omega-3-vetzuren (0,04%), omega-6-vetzuren (0,87%), ruwe celstof (1,8%), taurine (1339 mg/kg), vet (5,3%), vitamine A (76.536 IU/kg), vitamine C (43 mg/kg), vitamine D (501 IU/kg), vitamine E (203 mg/kg), vocht (74.6%) en zetmeel (2,4%), 

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine D3 (472 IE/kg), ijzer (13,6 mg/kg), jodium (0,4 mg/kg), koper (1,2 mg/kg), mangaan (3,0 mg/kg), zink (43,2 mg/kg), selenium (0,07 mg/kg).

Andere kattenvoeding?

Ook van andere merken verkopen wij kattenvoeding voor katten met overgewicht. Bekijk ook eens Royal Canin Obesity Kat of Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management zakjes kattenvoer. Voor ons gehele assortiment dieetvoeding van Royal Canin Veterinary Diet kijkt u hier

https://www.brekz.nl/24491-home_default/hill-s-prescription-diet-md-blikjes-156-gram-kattenvoer.jpg
41.95 2019/01/01
Snelle correcte levering, ideaal dat ze het uur van de levering laten weten
Ik ben zeer tevreden over dit product
Goede, snelle en probleemloze service. Betaalbare prijzen. Heel tevreden over dit bedrijf en wij doen sinds een tijd al onze bestellingen alleen nog maar hier.
24591
13819
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 blikken)
€ 41,95
2 trays (48 blikken)
€ 80,95

Maag en darm

Hill's Prescription Diet I/D Blik Kat

Productinformatie Hill's Prescription Diet I/D Blik kattenvoer

Hill's Prescription Diet I/D Blik kattenvoer is een zeer hoogwaardig natvoer en is speciaal bedoeld voor katten met maag- en darmproblemen. Het dieetvoer wordt gewoonlijk voorgeschreven door de dierenarts en kan gebruikt worden bij maag- en darmproblemen en als herstelvoer na ziekte. Maag-darmaandoeningen kunnen pijnlijk zijn voor katten en kunnen andere gezondheidsproblemen veroorzaken. Deze voeding ondersteunt uw kat en helpt hem bij het aansterken. De voeding is rijk aan vitamine B en elektrolyten die het verlies van voedingsstoffen door braken en diaree compenseren. Daarnaast bevat het een verhoogd gehalte aan kalium en is de voeding zeer licht verteerbaar. Het vetgehalte is laag gehouden en er zijn extra voedingsvezels toegevoegd. Dit alles om uw huisdier te helpen om te stabiliseren en/of aan te sterken. Deze voeding kan uitsluitend worden gebruikt na onderzoek door een dierenarts. 

 • Hoog gehalte aan vitamine B en elektrolyten, voor het aanvullen van het verlies aan voedingsstoffen door braken en diaree
 • Zeer goede verteerbaarheid, speciaal ontwikkeld voor katten met maag-darmaandoeningen
 • Gematigd vetgehalte
 • Toevoeging van gemengde voedingsvezels

Bij Brekz kunt u het beste Hill's Prescription Diet kattenvoer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill's Prescription Diet I/D Blik Kat tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet I/D Blik Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Hill's Prescription Diet I/D Blik Kat

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingstabel Hill's Prescription Diet I/D Blik Kat

 
Volw. Gewicht van de kat (kg) Dagelijkse hoeveelheid
Blikken
2 3/4 - 1
3 1 - 1 1/3
4 1 1/4 - 1 2/3 
5 1 1/2 - 2
6 1 2/3 - 2 1/4

 


Ingrediënten Hill's Prescription Diet I/D Blik Kat

Kip (tenminste 10%), lever, varkens, gemalen rijst, maïsbindmiddel, dierlijk vet, fibrim, gemalen maïs, proteïnehydrolysaat, kaliumchloride, zout, calciumcarbonaat, taurine, gist, DL-methionine, dicalciumfosfaat, calciumsulfaat.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,2%), ruw vet (5,5%), ruwe as (0,2%), koolhydraten (7,4%), calcium (0,27%), fosfor (0,21%), magnesium (0,018%), beta-carotine (0,4 mg/kg), vocht (75,8%), kalium (0,27%), natrium (0,08%), omega-3 vetzuren (0,08%), omega-6 vetzuren (1,04%), taurine (0,13%), vitamine A (6.550 IU/kg), vitamine C (17 mg/kg), vitamine D3 (350 IU/kg), vitamine E (133 mg/kg), metaboliseerbare energie (105 kcal/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (6 550 IE/kg), vitamine D3 (350 IE/kg), vitamine E (133 mg/kg), vitamine C (17 mg/kg) bèta-caroteen (0,4 mg/kg).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld droogvoer voor katten met maag-darmproblemen? Kijk dan eens bij Hill's Prescription Diet I/D kattenvoer. Een overzicht van al ons dieetvoer van Hill's vindt u bij Hill's Prescription Diet kattenvoer.
 

Hill's Prescription Diet
https://www.brekz.nl/24515-home_default/hill-s-prescription-diet-i-d-blik-kat-.jpg
41.95 2019/01/01
Onze kat voelt zich veel beter met dit product
Ons poes lust het niet zo graag, maar af en toe zal het wel lukken om hem ervan te laten eten
Zeer goed. De katten verdragen het hier goed.
Kwaliteitsvolle voeding die smakelijk gegeten wordt
Steeds tevreden over de communicatie via mail, het product en de levering.
3624
1903
Hill's Prescription Diet I/D Blik Kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 blikken)
€ 41,95
2 trays (48 blikken)
€ 80,95
Hill's Prescription Diet I/D Pouch Kip kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

https://www.brekz.nl/24708-home_default/hill-s-prescription-diet-id-pouch-kip-kattenvoer.jpg
12.49 2019/01/01
Wellicht goed product, maar onze poes lust het niet. Voeding in blik iets beter. Was gewoon aan natte voeding in gelei en kan zich moeilijk aanpassen.
Zeer goed product op aanraden van de dierenarts
Mijn kat voelt zich veel beter met hill’s prescription kattenvoer
Poes Maya haar maag heeft eindelijk rust gevonden - gedaan met alle brokken terug spugen Heb eerst 10 kg droge koekjes gekocht maar is moeilijk voor haar omdat ze een aantal tanden mist. Ben zeeeeeeeeeeeeeeeeeer tevreden over beide producten. Ilona
24260
13731
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 23,95
4 x 12 zakjes
€ 43,95
8 x 12 zakjes
€ 85,95
Hill's Prescription Diet I/D Pouch Zalm kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

https://www.brekz.nl/32360-home_default/hill-s-prescription-diet-id-pouch-zalm-kattenvoer.jpg
12.49 2019/01/01
Ging helemaal mis met verzenden. Ruim een week later ontvangen ondanks email verkeer voor ander afleveradres en manco later leveren
Mijn kat vindt het heerlijk, weer eens wat anders dan gewoon droge brokjes. Blij mee.
24261
13732
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 23,95
4 x 12 zakjes
€ 43,95
8 x 12 zakjes
€ 85,95
Hill's Gastrointestinal Biome Stoofpotje Kip & Groenten 82g blik kattenvoer

Hill's Gastrointestinal Biome Stoofpotje Kip & Groenten 82g blik kattenvoer

Er zijn veel dingen die een negatieve invloed kunnen hebben op de spijsvertering van je kat. Wanneer je kat last heeft van maag-darmproblemen, is dat een onaangename ervaring voor je kat en voor jou. Het goede nieuws is dat jij je kat kunt helpen om zich beter te voelen met een voeding die de aanpak van een spijsverteringsprobleem die verbetert door vezels, bij de kat revolutionair verandert. Hierbij staat een gezonde darmflora, of darmmicrobioom, - het unieke darmecosysteem van je huisdier - centraal bij de ondersteuning van de spijsvertering.Hill's voedingsdeskundigen en dierenartsen hebben Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome voeding ontwikkeld met de revolutionaire ActivBiome+ technolgie, om een regelmatige stoelgang te bevorderen en de kans op spijsverteringsklachten te helpen verminderen. Dit onweerstaanbare PRESCRIPTION DIET Stoofpotje met zacht gestoofde, hapklare stukjes met kip & toegevoegde groenten, toegevoegde vitaminen en mineralen maakt het nog eenvoudiger de band met je huisdier te versterken. Ook verkrijgbaar als heerlijk krokante brokjes.

Samenstelling:

met Kip & toegevoegde Groenten: kip (12%), varkenslever, tarwegluten, rijstzetmeel, gemalen pecanschil, mineralen, rijstebloem, gedroogde wortelen, eiwithydrolysaat, kippenbouillon, lijnzaad, soja-olie, gerst, gedroogde citruspulp, visolie, gedroogde bietenpulp, gedroogde spinazie, gedroogde veenbessen, gedroogde pompoen, cellulose, fructo-oligosacchariden (0,1%), havervezel, psyllium, taurine, vitaminen en sporenelementen. Totaal groenten (1%).

Protein: 37.3 %
Fat: 19.0 %
Carbohydrate / NFE: 33.1 %
Crude Fiber: 4.5 %
Ash: 6.1 %
Calcium: 0.95 %
Phosphorous: 0.65 %
Potassium: 1.02 %
Sodium: 0.40 %
Magnesium: 0.066 %
Taurine: 0.45 %
Vitamin A: 102984 IU/kg
Vitamin C: 170 ppm
Vitamin D: 1281 IU/kg
Vitamin E: 740 IU/kg
Total Omega-3 FA: 1.29 %
Total Omega-6 FA: 3.33 %
Beta-Carotene: 5.21 ppm

 

 

https://www.brekz.nl/35615-home_default/hill-s-gastrointestinal-biome-stoofpotje-kip-groenten-82g-blik-kattenvoer.jpg
27.95 2019/01/01
36030
16557
Hill's Gastrointestinal Biome Stoofpotje Kip & Groenten 82g blik kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 blikken)
€ 27,95
2 trays (48 blikken)
€ 53,95