Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Hill's Prescription Diet kattenvoer

Hill's Prescription Diet kattenvoer is een lijn met enkel gespecialiseerde voeding voor katten met gezondheidsproblemen. Hier voer kan gebruikt worden ter ondersteuning van de behandeling van o.a. urinewegproblemen, nieraandoeningen en maag- of darmklachten.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Lever
Gewrichten
Diabetes
Urinewegen
Nieren
Maag en darm
Overgewicht
Allergie
Herstel
Gebit
Overige

Lever

Hill's Prescription Diet L/D kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet L/D kattenvoer

Hill's Prescription Diet L/D kattenvoer is droogvoeding voor katten met een leveraandoening of hartaandoening in een vroeg stadium. De voeding bevat goed verteerbare eiwitten die zorgen voor een mindere belasting van de lever, minder opslag van ammoniak en herstel van leverweefsel. Het verhoogde gehalte aan zink en vitamine K helpt tekorten te verminderen. Een gecontroleerd kopergehalte in de voeding helpt de opstapeling van koper te verminderen. Aan Hill's Prescription Diet L/D kattenvoer is L-Carnitine toegevoegd om leververvetting te beperken en oplosbare vezels om de ammoniakopname en -aanmaak in de darmen te verlagen. Een hoge bloeddruk wordt verminderd door het beperkte gehalte aan natrium en taurine in de voeding zorgt voor goedwerkende hartspieren. Verder zorgen antioxidanten voor neutralisatie van schadelijke stoffen.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Hill's Prescription Diet gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Voor katten met een leverprobleem kunt u kiezen voor Hill's Prescription Diet L/D kattenvoer. 

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet L/D kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat nodig heeft in gram per dag op basis van zijn lichaamsgewicht. Pas de hoeveelheid aan de behoeften van uw kat aan. Niet elke kat heeft dezelfde voedingsbehoeften.

Lichaamsgewicht (kg)

Droog (g)

2

30 - 40

3

40 - 55

4

50 - 70

5

60 - 80

6

65 - 90

7 +

12 per kg

 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet L/D kattenvoer

Samenstelling
Gemalen maïs, kippen- en kalkoenenmeel, dierlijk vet, maïsglutenmeel, eipoeder, gemalen rijst, lijnzaad, gedroogde bietenpulp, eiwithydrolysaat, kaliumchloride, L-carnitine supplement, cellulose, calciumcarbonaat, taurine, L-arginine, DL-methionine, vitaminen en sporenelementen. Bevat door de EG toegestane antioxidanten.

Analytische bestanddelen
Bèta-caroteen (1,5  mg/kg), calcium (0,83%), eiwit (29,1%), fosfor (0,64%), kalium (0,78%), koolhydraten (35%), koper (7,3 mg/kg), L-Carnitine (923 mg/kg), magnesium (0,08%), natrium (0,23%), omega-3-vetzuren (0,78%), omega-6-vetzuren (3,66%), ruwe celstof (1,8%), taurine (4629 mg/kg), vet (21,3%), vitamine A (43.351 IU/kg), vitamine C (70 mg/kg), vitamine D (610 IU/kg), vitamine E (550 mg/kg), zink (205 mg/kg) en vocht (7,5%).

Andere kattenvoeding?

Ook voor katten met verschillende andere gezondheidsklachten kunt u bij Brekz voeding kopen. Voor katten met diabetes bestelt u bijvoorbeeld Hill's Prescription Diet W/D Kip 156 gr blik kattenvoer en voor katten met een allergie Hill's Prescription Diet D/D kattenvoer. Voor ons gehele aanbod aan voeding van Hill's Prescripton Diet bekijkt u ons overzicht.

https://www.brekz.nl/24502-home_default/hill-s-prescription-diet-ld-kattenvoer.jpg
24.95 2019/01/01
26535
14189
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 24,95 (€ 16,63 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 46,95 (€ 15,65 /kg)
3 x 1,5 kg
€ 67,95 (€ 15,10 /kg)

Gewrichten

Hill's Prescription Diet J/D kattenvoer

Hill's Prescription Diet J/D kattenvoer

De productlijn Hill’s Prescription Diet is dieetvoer dat is ontwikkeld voor de aanpak van uiteenlopende gezondheidsproblemen bij huisdieren. Speciaal voor mobiliteitsproblemen is er Hill’s Prescription Diet J/D kattenvoer samengesteld. Aandoeningen aan de gewrichten kunnen uw kat veel pijn of ongemak bezorgen. Als uw kat liever niet beweegt en/of pijn lijkt te hebben bij het bewegen kan dit duiden op een gewrichtsaandoening. Om uw kat weer vrolijk te laten rennen en spelen is het dan ook aan te bevelen om haar Hill’s Prescription Diet J/D kattenvoer te geven. 


Hill’s Prescription Diet J/D kattenvoer:

 • Ondersteunt katten bij het lopen, rennen, spelen en traplopen
 • Verbetert binnen 28 dagen de beweeglijkheid van uw kat 
 • Verzacht pijnlijke gewrichten en houdt het kraakbeen gezond 
 • Helpt gewrichtskraakbeen te behouden dankzij hoge gehaltes aan EPA (een speciaal omega-3 vetzuur uit visolie) en natuurlijk glucosamine- en chondroïtinesulfaat.
   

Bij Brekz kunt u online goedkoop Hill's Prescription Diet J/D kattenvoer bestellen. Indien u vandaag bestelt heeft u uw bestelling binnen 2 werkdagen in huis.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet J/D kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet J/D kattenvoer

Kip (26%), maïs, gevogeltemeel, maïsglutenmeel, dierlijk vet (varken), rijst, gedroogde bietenpulp, visolie, mineralen, meel van erwtenzemelen, eiwithydrolysaat, sojaolie, L-carnitine, taurine, hydrolysaat van schaal van schaaldieren (bron van glucosamine), kraakbeenhydrolysaat (bron van chondroïtinesulfaat), vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Natuurlijke conservering met gemengde tocoferolen en citroenzuur.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Hill's Prescription Diet J/D kattenvoer 
Lichaamsgewicht kg Droogvoer in grammen
2 25-35
3 35-50
4 45-65
5 55-75
6 60-85
7+ 9 tot 12 gr per kg 

 

Hill's Prescription Diet J/D kattenvoer 
Gemengde voeding blik- met droogvoer
Lichaamsgewicht kg Blik(ken) 156 gr Droog gr
2 1/2 15
3 1/2 25
4 1/2 35
5 1 25
6 1 35
7+ 1 6-7 gr per kg 


Ander product?

Bent u in plaats van Hill's Prescription Diet J/D kattenvoer op zoek naar een ander merk voer voor uw kat met mobiliteitsproblemen, dan is Royal Canin Veterinary Diet Mobililty kattenvoer een prima alternatief. Voor een compleet overzicht van al het voer van Hill’s kijkt u op de merkpagina.

https://www.brekz.nl/22311-home_default/hill-s-prescription-diet-jd-kattenvoer.jpg
48.95 2019/01/01
Hoop dat de gewrichten wat soepeler worden voor mijn oude kater van 17 met dit voer
Gebruiks vriendelijk.snel en netjes thuis bezorgt.en de inhoud klopt met wat er besteld is.
Snel bezorgd,netjes verpakt en mijn kat lust het.
Geen opmerkingen , perfecte levering
Snelle levering, correcte prijzen. Content huisdier
super de kat reageert er goed op
Onze poes reageert goed op dit voer en is hier aanzienlijk goedkoper
Snelle en goede levering. En goedkoper dan op andere sites
Deze kattenbrokjes worden gemakkelijk opgegeten door onze kieskeurige kater. Levering was ook top!
Zeer snelle levering en zeer prijsgunstig !
Onze poes reageert hier heel goed op, hierdoor hebben wij pijnstillers meer dan een jaar kunnen uitstellen.
23553
13552
> Meer informatie
Verpakking Prijs
2 kg
€ 27,49 (€ 13,75 /kg)
5 kg
€ 48,95 (€ 9,79 /kg)
2 x 5kg
€ 93,95 (€ 9,40 /kg)
3 x 5 kg
€ 135,95 (€ 9,06 /kg)

Diabetes

Hill's Prescription Diet W/D kattenvoer

Hill's Prescription Diet W/D kattenvoer

Hill's Prescription Diet W/D kattenvoer is een voedingsmiddel voor verschillende ziektes. Het helpt katten die succesvol zijn afgevallen. Het vet- en caloriegehalte is namelijk lager dan normaal en in combinatie met een hoog ballaststofgehalte kan dit voor een verzadigd gevoel zorgen. L-carnitine werkt ook mee aan het behouden van een gezond gewicht. Hill's Prescription Diet W/D kattenvoer is ook geschikt voor katten met diabetes mellitus of hyperlipidemie, waarbij katten gevoelig op ruwe vezels reageren. Voor de voeding wordt slechts gebruik gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, die erg smakelijk zijn. 

Let op: niet gebruiken bij jonge, zogende of zwangere katten. Ook niet bij katten die verzwakt of gedehydrateerd zijn of ondergewicht hebben. Niet gelijktijdig gebruiken met middelen die urine zuurder maken. 

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Hill's Prescription Diet W/D kattenvoer 5kg tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 
De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet W/D kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet W/D kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet W/D kattenvoer

Gewicht van de kat (kg) Ter preventie van obesitas  Voor alle andere indicaties 
Aantal gram Aantal gram
2 30 - 40 35 - 50
3 40 - 55 50 - 70 
4 50 - 70 60 - 85
5 60 - 85 75 - 100
6 70 - 95 85 - 115
7 11 - 13 per kg  14 - 16 per kg 


Ingrediënten Hill's Prescription Diet W/D kattenvoer

Gevogeltemeel, gemalen maïs, maïsgluten, cellulose, gemalen rijst, eiwithydrolysaat, dierlijk vet, kaliumchloride, plantaardige olie, L-carnitine, calciumsulfaat, dicalciumfosfaat, taurine, natriumchloride, vitaminen en sporenelementen. Bevat door de EU toegestane antioxidanten. 

Toegevoegde voedingsstoffen 
Vitamine A (16.000 IE/kg), vitamine D3 (943 IE/kg), ijzer (58 mg/kg), jodium (1,0 mg/kg), koper (5,7 mg/kg), mangaan (6 mg/kg), zink (120 mg/kg), selenium (0,16 mg/kg). Met natuurlijke conserveringsmiddelen en natuurlijke antioxidanten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (37.2%), ruw vet (9.1%), ruwe vezel (8.5%), koolhydraten (32.7%), calcium (1.0%), fosfor (0.8%), magnesium (0.1%), beta-carotine (1.5 mg), vocht (7.0%), kalium (0.8%), L-carnitine (465.0 mg), natrium (0.3%), omega-3-vetzuren (0.2%), omega-6-vetzuren (2.6%), zetmeel (26.4%), taurine (0.2%), 
 

Ander kattenvoer?

Bent u op zoek naar voer voor katten die last hebben van hun nieren? Bekijk dan onze Hill's Prescription Diet kattenvoer pagina. Hier verkopen we onder andere Hill's Prescription Diet Kat K/D met kip.

https://www.brekz.nl/24513-home_default/hill-s-prescription-diet-wd-kattenvoer.jpg
38.95 2019/01/01
zeer goed gebruik het al wel 10 jaar
Inmiddels al een aantal keer besteld via Brekz.nl. Zoals altijd de bestelling binnen een paar dagen in huis. Top service.
Prompte bestelling en goedkoper dan bij anderen.
Goede en snelle service. Alleen jammer dat de verpakking stuk was met plakker dicht gemaakt. En ik het nodig had en niet terug kon sturen. Hopelijk is het product nog gewoom goed.
Goede prijs kwaliteit en levering via brekz altijd tevreden van
21224
12817
> Meer informatie
Verpakking Prijs
5 kg
€ 38,95 (€ 7,79 /kg)
2 x 5kg
€ 74,95 (€ 7,50 /kg)
3 x 5 kg
€ 110,95 (€ 7,40 /kg)
Hill's Prescription Diet W/D Kip 156 gr blik kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet W/D Kip 156 gr blik kattenvoer

Hill's Prescription Diet W/D Kip 156 gr blik kattenvoer is een smaakvolle voeding voor volwassen katten met (aanleg voor) overgewicht, diabetes, hyperlipidemie, colitis en constipatie of gesteriliseerde katten. De voeding zorgt ervoor dat uw kat afvalt of op gewicht blijft. De voeding bevat namelijk weinig calorieën en vet en veel vezels die snel een vol gevoel geven en de darmen flink laten werken. Daarnaast zorgt toegevoegd L-carnitine voor een snellere vetverbranding en behoud van de spieren. De voeding bevat veel antioxidanten die schadelijke stoffen onschadelijk maken. 

 • Voeding voor volwassen katten met overgewicht, diabetes, hyperlipidemie, colitis en constipatie of gesteriliseerde katten
 • Zorgt ervoor dat uw kat afvalt of op gewicht blijft
 • Geeft snel een vol gevoel
 • Laat de darmen flink werken
 • Zorgt voor een snellere vetverbranding
 • Maakt schadelijke stoffen onschadelijk

Bij Brekz kunt u diverse soorten dieetvoeding gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Hill's Prescription Diet W/D Kip 156 gr blik kattenvoer en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet W/D Kip 156 gr blik kattenvoer 

In onderstaande tabel ziet u de aanbevolen hoeveelheid van de voeding op basis van het ideale lichaamsgewicht van uw kat. Daarbij is een scheiding gemaakt tussen de hoeveelheid voor de preventie van overgewicht en voor alle andere gezondheidsproblemen. Deze hoeveelheden zijn slechts een richtlijn, omdat de behoeften van katten variëren. Pas de hoeveelheid aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden.

 Voor de preventie van overgewicht Voor andere indicaties
Ideaal lichaamsgewicht (kg)  Blik(ken) (156 g) Blik(ken) (156 g)
2 1 1
3 1 1/4 1 1/2
4 1 1/2 1 3/4
5 1 3/4 2 1/4
6 2 2 1/2
7 + 1/3 per kg per kg


Ingrediënten Hill's Prescription Diet W/D Kip 156 gr blik kattenvoer 

Samenstelling
Kip (minstens 5%): varken, varkenslever, kip, cellulose, maïszetmeel, havervezel, calciumcarbonaat, calciumsulfaat, kaliumchloride, eiwithydrolysaat, taurine, DL-methionine, L-carnitine supplement, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Bèta-caroteen (1,6 mg/kg), calcium (0,23%), eiwit (9%), fosfor (0,18%), kalium (0,21%), koolhydraten  (5,8%), L-Carnitine (121 mg/kg), magnesium (0,02%), natrium (0,09%), omega-3-vetzuren (0,09%), omega-6-vetzuren (0,78%), ruwe celstof (3,7%), taurine (1263 mg/kg), suiker (0,6%), vet (3,7%), vitamine A (40774 IU/kg), vitamine C (29.15 mg/kg), vitamine D (449 IU/kg), vitamine E (227 mg/kg), vocht
(76.3%) en zetmeel (2,37%). 

Andere kattenvoeding?

Ook voor diverse andere soorten kattenvoeding kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook voeding voor katten met urinewegproblemen, gebitsproblemen en leverproblemen. Bekijk ook ons gehele aanbod om te zien welke voeding geschikt is voor uw kat.

https://www.brekz.nl/24492-home_default/hill-s-prescription-diet-feline-wd-minced-tray-24156-gr.jpg
41.95 2019/01/01
24905
13875
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 41,95
2 trays (48 blikken)
€ 79,95

Urinewegen

Hill's Prescription Diet C/D Multicare kattenvoer

Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare

Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare helpt uw kat bij het voorkomen van de vorming van stenen in de urinewegen. Na een behandeling loopt uw kat het risico dat de stenen weer terugkomen. Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Kip bevat alle ingrediënten die ervoor kunnen zorgen dat de vorming van stenen in de urinewegen wordt vermeden. Door dit voer aan uw kat te geven wordt de kans dat dit gebeurt zo klein mogelijk te houden. Door klinische testen is aangetoond dat dit voer helpt om struvietstenen in slechts 14 dagen te kunnen bestrijden. Daarnaast helpt het om recidieven van struvietstenen en calciumoxalaatstenen te verminderen.

De smaak van dit voer is aangepast zodat elke kat het als een aangename maaltijd ervaart. Ondanks de sterke smaak is er weinig zout toegevoegd waardoor de nieren van uw kat niet extra belast worden. Op deze manier houdt Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Kip de urinewegen gezond en verlaagt het tegelijkertijd de kans dat stenen na een operatie opnieuw voorkomen bij uw kat. Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Kip is bij Brekz gemakkelijk en goedkoop online te koop.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Kip

Rijst, kip- (35%) en kalkoenmeel, tarwe, maïsglutenmeel, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, mineralen, visolie, soja-olie, sporenelementen en bèta-caroteen. Conserveermiddel en anti-oxidant.

Analytische bestanddelen

Bèta-caroteen(1.5 mg/kg), Calcium (0.72%), Chloride (0.88%), Eiwit (32.4), Fosfor (0.66%), Kalium (0.76 %), Koolhydraten (NFE) (40.4%), Magnesium (0.06%), Natrium (0.35%), Omega-3 vetzuren (0.7%), Omega-6 vetzuren (3%)Ruwe celstof (0.9%), Taurine (2360 mg/kg), Vet (15.6), Vitamine A1 (5790 IU/kg), Vitamine D (610 IU/kg), Vitamine E5 (50 mg/kg), Vocht (5.5%), Zwavel (0.64%)

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Kip
Gewicht in KG Voer in gram
2kg 30-45
3kg 40-60
4kg 50-70
5kg 60-85
6kg 70-95
7+ 12 gram per kg

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Ander merk?

Bent u in plaats van Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Kip op zoek naar ander voer voor uw kat dan kunt u kijken naar Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Pouch Kip 85 gram. Voor een compleet overzicht van al het voer van Hill’s kijkt u op de merkpagina!

Hill's Prescription Diet
https://www.brekz.nl/23185-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-c-d.jpg
68.95 2019/01/01
Uitstekende voeding. Wordt zeer goed opgenomen door kat.
Goede en snelle levering. Zeer tevreden over brekz
Ik ben zeer tevreden zowel met het bezorgen van het pakket als met het voer vd kat.
Goede aanvulling voor de kat op antibiotica met zwakke en ontstoken nieren
Goed product ! Onze poes was er onmiddellijk mee geholpen !
Prima prijs en service! Genoeg keuze
Mijn kat heeft een dieet en dat is niet best ik bestelde dit bij me dieren arts beetje te duur toen vond ik brekz .nl 10 kilo 4 maanden eten voor me kat top ik blij kat blij
ging helemaal goed en netjes
Zak was geschuurd. Maar voor mij was het niet zo erg doe het toch in een bewaar emmer.
Een korrekte levering en tot nu toe aan de verwachtingen voldoend
Kat vindt het heerlijk. Zeer snelle levering
Kleine rondje brokjes die mijn kater met veel smaak eet....produkt heeft een aangename geur
snelle en perfecte levering en ook voor een goede prijs toppie
Over het product ben ik heel tevreden, het is wat het moet zijn, en aan een faire prijs. Dank je.
Ik gebruik reeds enige tijd deze voeding voor mijn kat omdat hij last heeft van de urinewegen. Sindsdien geen problemen meer. Nu had er mijn iemand verteld dat de voeding online goedkoper is dan bij de dierenarts... klopt helemaal.
Prima afgeleverd en op tijd binnen
Uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs
Heel goed eten voor een kat met urineweg/gruis problemen
in orde;meer moet dat niet zijn
Prima. de katten vinden het heerlijk en de blaasgruis problemen zijn weg.
Deze voeding door dierenarts voorgeschreven gekregen omdat onze poes regelmatig last had van blaasstenen/gruis. Geen last meer gehad.
Prima service en goede prijs
goed product,kat geen plasproblemen meer
Ik heb dit gekocht voor mijn kat, die struvietproblemen heeft, als ze dit voer eet,heeft ze er geen lst van, spuugt niet,en kan ze normaal plassen !
Prima product. Alleen duurde het langer voor de bestelling er was dan gezegd. Maar dat kan ook voor een gedeelte aan dpd liggen natuurlijk.
klantvriendelijk en goed van prijs
Het is een goed product dat voldoet aan de verwachting. Mijn kat reageert er goed op.
ben altijd goed bediend geweest! Nu werd mij een verkeerd pak toegestuurd ! bestel altijd c/d urinary stress reduced calorie nu c/d urinary stress ??? Niet met reduced calorie wat mijn poes is voorgeschreven!
Bestelling en leveren zonder enig probleem
Snelle en goede levering tegen n betaalbare prijs
Snelle service ! Goed produkt
prima afhandeling en goede prijs..sterk..geen verzendkosten..
Altijd een prima product die wij ook altijd bij de dierenarts kochten, maar hier goedkoper is. Wordt altijd snel en netjes geleverd.
Laagste prijs en snelle levering zoals gewoonlijk door brekz. Jammer dat de doos het hard te verduren had tijdens transport waardoor de zak met eten opengescheurd was.
wij gebruiken dit al vele jaren, maar de 1ste keer online
de katten vinden het superlekker en het is vééééél goedkoper dan bij de dierenarts...
Nette levering binnen tijd zoals aangegeven op de site
zoals altijd bij brekz prima op tijd geleverd!
Kon mijn bestelgeschiedenis niet zien maar verder alles goed
Goed product aan scherpe prijs en gratis levering, perfect
Ik ben nu al een paar jaren klant en nog steeds heel tevreden , dus 5 steren
Goede serves en snelle levering ben er zeer over te spreken
Vlotte bediening en een aanrader,jammer dat je voor een redelijk groot bedrag moet kopen om geen verzendingskosten te betalen !!
Het bestellen (zeker bij een herhaalbestelling) gaat super makkelijk, betalen gaat zonder problemen en de bestelling komt op de beloofde dag.
Goed product, wordt ook door de dierenarts aangeraden. Niet onbelangrijk de prijs en uiteraard de snelle levering.
Prima product en mijn kat bailey is er van opgeknapt geen last meer gehad blij mee
Heel tevreden, vlugge bestelling, de dag nadien reeds geleverd
Het is het zelfde product wat je ook bij de dieren arts koop. Alleen goed koper
De betaling ging vlot en het is snel geleverd.
Prima service!!dieetvoer te koop!goedkoper en veilig!
Goede service. Ik had het verkeerde voer gekregen. Dit is na twee dagen omgewisseld. Prima!
Prima brokken voor onze 'je weet wel' kater! Hij lust ze graag, makkelijk besteld en zo in huis heel blij mee
Super snel geleverd! Goede prijs.
Product vele malen goedkoper dan bij de dierenarts!
Is voorgeschreven door de dierenarts. Hij doet het er goed op en vind het lekker
Goed en goedkoper dan bij de dierenarts. Ook nog gratis aan huis geleverd!!
alles in orde.tot de volgende bestelling.
Perfecte voeding voor gecastreerde katers. Vermindert urinesteen, en zorgt voor een gezond huisdier.
Goede brokken tegen struviet. Snelle levering.
Perfect voor onze katten en voordeliger dan bij de dierenats.
Prima voer. Mijn katten blijven hierdoor gezond! Helaas vinden ze het niet altijd even lekker.
Super product! Poezen content!
Perfekt ***** 5-stars! Fast postige!
Al jaren vaste gebruiker van Hills Katten zijn er dol op.
Goede kwaliteit dierenvoeding. Prima service en aflevering.
De kat vind het lekker en blijft gezond!
Zeer tevreden over de aankoop bij Brekz .be. Heel goede service en snelle levering. Ik zal zeker mijn volgende aankopen bij jullie plaatsen. Groetjes, Een tevreden klant.
ik schrijf namens mijn kat, het zal wel goed zijn want hij heeft geen last van gruis.......
2182
1304
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 16,95 (€ 11,30 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 31,95 (€ 10,65 /kg)
5 kg
€ 43,95 (€ 8,79 /kg)
10 kg
€ 68,95 (€ 6,90 /kg)
2 x 10 kg
€ 129,49 (€ 6,47 /kg)
Hill's Prescription Diet C/D Ocean Fish kattenvoer

Feline Lower Urinary Tract Disease oftewel FLUTD is een aandoening dat bij katten dat veel pijn veroorzaakt. Karekteristieke symptonen zijn: 

 • Urineren is pijnlijk
 • Urineren op ongewenste plaatsen 

Hill's Prescription Diet C/D ocean fish kattenvoer is speciaal samengesteld om FLUTD te voorkomen en het risico op terugkerende kristallen (stenen) wordt verlaagt.

Voordelen voor uw kat 

 • Hill's Prescription Diet C/D ocean fish kattenvoer zorgt voor gewichtscontrole, door een gebalanceerde voeding met carnitine (bouwstof voor de vetstoffwisseling)  en minder calorieen.
 • Snelle werking, lost kristallen op in 14 dagen.
 • De hill's Prescription Diet C/D ocean fish kattenvoer smaakt uitstekend, voor een blije kat.
 • Er is een maximale gehalte omega-3 vetzuren om de onstekingscyclus te doorbreken en ongemak bij met FIC (chronische blaasontsteking) te verminderen.

De onderstaande Hill's Prescription Diet C/D ocean fish kattenvoer hoeveelheden zijn slechts richtlijnen, aangezien de eetbehoefte per kat varieert. Dus houd u hier rekening mee.

Voedingsrichtlijn volwassen katten

Gewicht van de kat

Dagelijkse hoeveelheid in g

2,5 kg

1/3 kopje (35 g) - 1/2 kopje (50 g)

4,5 kg

5/8 kopje (60 g) - 3/4 kopje (75 g)

6,5 kg

3/4 kopje(75 g) - 1 1/8 kopje (110 g)

Hill's Prescription Diet
https://www.brekz.nl/23237-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-c-d-ocean-fish.jpg
41.95 2019/01/01
Ongeveer 8 jaar geleden werd onze kat op dieetvoer gezet door de dierenarts. Om zijn leven aangenaam te maken zetten we altijd een bak met Ocean Fish brokjes en ernaast een bak met Chicken brokjes (ook Hill's dieetvoer) klaar. Voor hem een keuzemenu dus. :) Op deze manier blijft hij genieten van zijn brokjes maaltijden en staat het ook nooit tegen. Wij hebben hierdoor een heel tevreden kater die lekker tevreden knabbelt maar toch op dieet is.
Hij vind het lekkere het is goed voor hem
Goed merk. Goed product. M’n kat is gek op deze smaak. Het lijkt prijzig maar als je ziet hoe véél langer je met het zelfde gewicht doet is dit niet veel duurder als dat goedkope “macdonalds” voer van de supermarkt.
Mijn katten vinden het lekker
De katten vinden het lekker, dat is al heel wat. Prima product zover ik dat kan inschatten.
De kat doet het er erg goed op, hij heeft enkel wat problemen met de maat van de brokjes. Deze zijn wat klein voor hem.
Mijn kat is er tevreden mee, dus ik ook.
Ben zeer tevreden ,prima bediening .
Product is prima.Levering op tijd.
Product op advies dierenarts. En het werkt!
Perfecte ervaring gehad bij deze bestelling
Snelle service en fijn afgeleverd. tijdstip van leveren was zoals medegedeeld.
Super vlotte levering ,aanrader veel goedkoper dan bij de dierenarts
supersnel geleverd en altijd goed verpakt! héél content!!
Snelle levering, duidelijke website en prijs/kwaliteit zit goed.
Ik weet zelf niet hoe het smaakt, maar mijn katten zijn er dol op
snelle en correcte levering. tot op heden (april 2017) goede ervaringen met Brekz, niks op aan te merken.
Prima product voor een prima prijs!
Kleine brokjes, beter voor katten die vanwege ontbrekende tanden niet meer op brokjes kunnen kauwen
Ondanks dat mijn katten geen enthousiaste gebruikers zijn van dit voer, maar het om gezondheidsredenen moeten eten, heb ik dit wederom bij Breksz besteld daar de levering super gemakkelijk gaat en met snelle bezorging wordt geregeld.
2514
1450
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 19,49 (€ 12,99 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 37,95 (€ 12,65 /kg)
5 kg
€ 41,95 (€ 8,39 /kg)
2 x 5kg
€ 77,95 (€ 7,80 /kg)
Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi

Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip

Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip is een speciaalvoer voor katten met problemen in de lagere urinewegen (FLUTD). FLUTD veroorzaakt kristallen in de urinewegen, waardoor uw kat pijn ervaart bij het urineren. Dit droogvoer zorgt ervoor dat de kristallen worden opgelost en de urinewegen effectief worden schoongehouden. Tevens verlaagt het de kans dat kristallen na oplossing terugkeren. De hoogwaardige voeding bevat daarbij ook diverse andere voedingsstoffen die een gunstige uitwerking hebben op de blaas en urinewegen van uw kat. Zo bevat zij vele Omega-3 vetzuren, van invloed op het doorbreken van de ontstekingscyclus en het verminderen van ongemak bij een chronische blaasontsteking. En dankzij de smakelijke combinatie van ocean fish en kip zet u uw huisdier ook een zeer smakelijke maaltijd voor.

 • Heerlijke voeding met vis, lamslever en kip
 • Snelle werking, lost urinekristallen op binnen 14 dagen
 • Rijk aan Omega-3 vetzuren, met oog op het doorbreken op de ontstekingscyclus en het verminderen van ongemak bij een chronische blaasontsteking
 • Meer controle over het gewicht dankzij de gebalanceerde caloriearme voeding met onder meer carnitrine


Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip tegen de scherpste prijzen. Bent u op zoek naar een aanbieding? Dan bent u bij Brekz aan het juiste adres!

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip

Gewicht van de kat (kg) Dagelijkse hoeveelheid
Kopje & gram
2,5 1/3 kopje (35 gr) - 1/2 kopje (50 gr)
4,5 5/8 kopje (60 gr) - 3/4 kopje (75 gr)
6,5 3/4 kopje (75 gr) - 1 1/8 kopje (110 gr)

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip

Kip (min. 17%), lamslever, gemalen tarwe, tarwegluten, lam, rund, rijstzetmeel, maissiroop, tarwevezels, dicalciumfosfaat, kaliumchloride, visolie, calciumsulfaat, ijzeroxyde, calciumchloride, karamel, gejodeerd zout, taurine, calciumcarbonaat.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Diet Urinary voer van Royal Canin? Kijk dan eens bij Royal Canin Diet Urinary S/O kattenvoer. Een overzicht van al ons kattenvoer vindt u op de Merkenpagina.

Hill's Prescription Diet
https://www.brekz.nl/23241-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-c-d-kip-en-ocean-fish.jpg
77.95 2019/01/01
Toppers altijd snel geleverd prijs is top en soms een presentje in me doos klassen service houw dit ook vol aanrader mensen hier kan je gewoon bestellen .en mocht het keer niet op tijd zijn eerst de post aanvallen
Altijd een snelle levering.
Kattendieetvoeding kochten we, in de veronderstelling dat deze samenstelling identiek is aan de voeding met dezelfde benaming bij de dierenarts, is deze manier van aankopen enorm veel handiger. De prijs is veel gunstiger en de aankoop is 's anderendaags thuis geleverd. Win win dus.
Ik geef mijn katten enkel eten van Hills en royal canin
Bestel altijd mijn kattenvoer op Brekz.nl. Altijd prima levering binnen 2 dagen uiterlijk. Nog nooit problemen gehad.
Goed en correct product. De kat lust de vissmaak heel erg. Juiste grootte vd korrels, perfect gewoon.
Super goed en snel geleverd.
Super gezond voor de katten...en blijkbaar lekker ook
Keurig verpakt en snel geleverd. Besteld product is op advies van de dierenarts.
Het is bittere noodzaak voor mijn poesen. Maar ze vinden ze heel lekker, wel wissel ik van smaak steeds.
product is goed. fijn dat de 2 smaken gecombineerd zijn. De levering is super snel. Top1
Mijn katten varen heel goed met dit voer. Dit is wat ze dagelijks eten.
2516
1451
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Ocean Fish 5 kg + Kip 5 kg
€ 77,95 (€ 7,80 /kg)
Hill's Prescription Diet C/D 156 gr blik kattenvoer

Dierenarts-blok

Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip Blikjes 156 gram   

Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip Blikjes 156 gram is speciaal voor katten die problemen hebben in de lagere urinewegen (FLUTD). Aandoeningen in de lagere urinewegen veroorzaken veel pijn bij katten en kunnen er toe leiden dat uw kat urineert op ongewenste plaatsen. Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip Blikjes 156 gram helpt de urinewegen van uw kat gezond te houden en verlaagt het risico op terugkerende nierstenen nadat uw kat behandelt is door de dierenarts. 

Bij Brekz kunt u goedkoop Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip Blikjes 156 gram online kopen, in een verpakking van 24 blikken of een voordeelverpakking van 48 blikken.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip Blikjes 156 gram staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Belangrijkste eigenschappen Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip Blikjes 156 gram  

 • Klinisch bewezen snelle werking: De werkzaamheid van Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip Blikjes 156 gram voor de oplossing van struvietstenen heeft een klinisch bewezen snelle werking. Binnen 14 dagen lossen de kristallen op;
 • Langdurige schone urinewegen: Draagt bij aan het verminderen van recidieven van struviet- en calciumoxalaatstenen;
 • Laag zoutgehalte: Helpt de nieren van uw kat gezond te houden dankzij een lager zoutgehalte;
 • Smaak: Een unieke, heerlijke smaak zorgt ervoor dat uw kat graag blijft eten.

 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip Blikjes 156 gram  

Varken, varkenslever, kip (5%), rijst, maïszetmeel, havervezel, dierlijk vet, maïsglutenmeel, vismeel, eiwithydrolysaat, calciumsulfaat, visolie, gedroogde gist, glucose, kaliumchloride, taurine, gedroogde eidooiers, gejodeerd zout, kaliumcitraat, calciumcarbonaat, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestandsdelen (in het voer):

Bèta-caroteen (0.5 mg/kg), Calcium (0.18%), Chloride (0.21%), Eiwit (10.9%), Fosfor (0.17%), Kalium (0.2%), Koolhydraten (6.7%), Magnesium (0.01%), Natrium (0.08%), Omega-3 vetzuren (0.24%), Omega-6 vetzuren (1.07%), Ruwe celstof (0.5%), Taurine (1000 mg/kg), Vet (5.2%), Vitamine A (36690 IU/kg), Vitamine D (400 IU/kg), Vitamine E (150 mg/kg), Vocht (75.1%), Zwavel (0.25%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

vitamine A (8 500 IE/kg), vitamine D3 (390 IE/kg), vitamine E (145 mg/kg), bèta-caroteen (0,37 mg/kg).


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsdavies Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip Blikjes 156 gram  
Lichaamsgewicht van de kat (kilogram) Hoeveelheid blikjes van 156 gram (eenheden)
2 3/4-1
3 1- 1/3
4 1 1/4 - 1 2/3
5 1 1/2 - 2
6 1 2/3 - 2 1/4
7 2 1/3
8 2 2/3
9 3


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Heeft uw kat geen last van zijn urinewegen, maar van een andere gezondheidsaandoening? Bekijk dan eens ons ruime aanbod aan Hill's Prescription Diet producten. Of neem een kijkje in onze kattenapotheek!

Hill's Prescription Diet
https://www.brekz.nl/24516-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-c-d-kip-blikjes-156-gram.jpg
41.95 2019/01/01
De katten zijn er dol op.
Zeer goed bedrijf en een snelle levering
Product is goed. De 'firma voor levering' daarentegen een dikke nul. Wat een vervelende afhandeling!!!! Er werd een totaal verkeerd product geleverd. Blikken hondenvoer 370gr in plaats Van kattenvoer 156gr en wat een ellende om dat recht te zetten!!!
Echter is deze goedkoper aan te schaffen bij onze dierenarts #beetjejammer
Product prima bedrijf brekz slechte service ,wel opgelost foute levering telefonisch niet bereikbaar emails pas na 3 dagen beantwoord.
Snelle levering voor zelfde prijs als bij de dierenarts. wel licht beschadigd. verder prima
Wederom snel correct goed verpakt geleverd.
Prima product voor de blaasgruis van mijn kat. Hoogwaardige voeding, kwaliteit. Door de dierenarts aan bevolen.
Kunnen alleen geen beloftes waar maken, 4 dagen moeten wachten, en dan durven vragen of ze iets moeten doen. Nee dank u was de eerste en LAATSTE bestelling.
heel tevreden , ook over de service
Mijn kat lust het blikvoer Hill's Presciption Diet C/D heel graag. Sedert ze dit dieet volgt is ze volledig genezen van haar struvietstenen. Een aanrader !
De kat heeft het nodig. En het smaakt blijkbaar lekker want hij maakt er al jaren gebruik van.
Prima kattenvoer en onze kat is er gek op!
Perfect om de urinewegen onder controle te houden. De kat vindt het alvast heerlijk.
Goede prijs, fijn dat het per twee trays gaat. Alleen jammer dat de blikjes zo vaak gedeukt zijn (en soms al open).
Prima product. Onze kat heeft al jaren geen klachten meer.
de kat is tevreden dus ik ook;-)
Het product was bekend bij mij. Ik ben zeer tevreden. Maar nog belangrijker, de kat is tevreden.
Prima, katten eten het lekker op.
2612
1495
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 41,95
2 trays (48 blikken)
€ 80,95
Hill's Prescription Diet C/D Multicare Pouch Chicken kattenvoer

Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Pouch Kip 85 gram

Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Pouch Kip 85 gram helpt uw kat bij het voorkomen van de vorming van stenen in de urinewegen. Na een behandeling loopt uw kat de kans dat de stenen zich opnieuw voordoen. Dit voer helpt om nieuwe vorming van stenen tegen te gaan. Door klinische testen is aangetoond dat dit voer helpt om struvietstenen in slechts 14 dagen te kunnen bestrijden. Daarnaast helpt het om recidieven van struvietstenen en calciumoxalaatstenen te verminderen.

De smaak en textuur van dit voer is aangepast zodat er geen kat is die er nee tegen zegt. Tegelijkertijd is er weinig zout toegevoegd waardoor de nieren van uw kat niet extra belast worden. Op deze manier houdt Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Pouch Kip 85 gram de urinewegen gezond en verlaagt het tegelijkertijd de kans dat stenen na een operatie weer terugkomen bij uw kat. Het voer kunt u los aan uw kat geven of combineren met de Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Kip. Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Pouch Kip 85 gram kunt u dankzij de korting bij Brekz gemakkelijk en goedkoop online bestellen.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Pouch Kip 85 gram staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Pouch Kip 85 gram

Kippenlever, varken, kip (23%), plantaardig eiwitconcentraat, tapiocazetmeel, tarwebloem, maïszetmeel, zalm, vitaminen, glucose, sporenelementen, eipoeder, dierlijk eiwitpoeder, visolie, zonnebloemolie. Gekleurd met karamel.

Analytische bestanddelen:

Bèta-caroteen (0.5mg/kg), Calcium (0.14%), Chloride (0.19%), Eiwit (9.1%), Fosfor (0.14%), Kalium (0.17%), Koolhydraten (NFE) (6.6%), Magnesium (0.01%), Natrium (0.08%), Omega-3 vetzuren (0.17%), Omega-6 vetzuren (0.75%), Ruwe celstof (0.4%), Taurine (745 mg/kg), Vet (4.2%), Vitamine A (17700 IU/kg), Vitamine D (325 IU/kg), Vitamine E (160 mg/kg), Vocht (78.4%), Zwavel (0.19%)

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Pouch Kip 85 gram
Gewicht in KG Voer per blik
2kg 1½ - 2¼
3kg 2 -3
4kg 22/3 – 3½
5kg 3 – 4¼
6kg 3½ - 4¾
7+ 2/3  per kg


 

Ander merk?

Bent u in plaats van Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Pouch Kip 85 gram op zoek naar ander voer voor uw kat dan kunt u kijken naar Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Kip. Voor een compleet overzicht van al het Prescription Diet voer van Hill’s kijkt u op de merkpagina!

Hill's Prescription Diet
https://www.brekz.nl/28280-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-c-d-kip-zakjes-85-gram.jpg
13.95 2019/01/01
Het is te duur voor elke dag maar als de katten (door ziekte oid) hun C/D brokken niet kunnen eten willen ze dit vaak nog wel. Dus fijne aanvulling voor nood.
over het algemeen tevreden, maar het is misschien wel aan te raden stevigere dozen te gebruiken voor verzending - deze zijn steeds stuk bij aankomst waardoor ook de producten soms schade oplopen (vooral bij het bestellen van voeding die in zware zakken zit...)
Goede voeding voor onze kat met blaas probleem.
dit is de eerste maal dat ik dit product aan mijn kat geef en het is goedgekeurd dus prima product
Prima producten. Keurig op tijd bezorgd. Goede service.
Uitstekende en snelle service
Snelle levering, nooit geen problemen.
Heb deze voeding al in het verleden gebruikt op begin vond ze deze niet zo goed als de Royal Canin urinary maar nu lust ze het wel.
Mijn poes eet het supergraag
Volgens onse kat is dit om te smullen.
Ik gebruikt dit product voor mijn katten op aanraden van de dierenarts (struvietstenen). Ik denk wel dat mijn katten het lekker vinden want hun bakje is toch altijd leeg... :) Alleen zou er iets meer saus in mogen zitten.
Dieetvoeding waar de kat ongeduldig om bedelt. Zoals steeds snel geleverd.
De bestellingen via Brekz.nl verlopen uitstekend. De leveringen worden binnen de aangegeven tijd gedaan waarbij ook een tijdframe wordt opgegeven. Ik maak inmiddels een jaar gebruik van Brekz.nl en ben zeer tevreden.
2614
1496
> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 13,95
2 x 12 zakjes
€ 23,95
4 x 12 zakjes
€ 44,95
8 x 12 zakjes
€ 87,95
Hill's Prescription Diet S/D kattenvoer

Hill's Prescription Diet S/D Kattenvoer eigenschappen

Hill's Prescription Diet S/D Kattenvoer is een speciaal ontwikkelde volledige diervoeding die ervoor zorgt dat struvietkristallen en -stenen oplossen. Struvietkristallen ontstaan bij een te hoge pH van de urine, waardoor bepaalde mineralen, zoals magnesium en fosfaat, gaan kristalliseren. Struvietkristallen ontstaan vaak in de blaas of in de nieren, en kunnen deze beschadigen. Bij katers kan het voorkomen dat de plasbuis verstopt en dat ze daardoor niet meer goed kunnen plassen.

Hill's Prescription Diet S/D Kattenvoer zorgt ervoor dat de pH van de urine laag wordt, dus dat de urine zuur is. Hierdoor zullen er minder struvietkristallen vormen. Daarnaast is de hoeveelheid magnesium en fosfor gereduceerd. Minder mineralen in het voer verlaagt namelijk de kans op kristalvorming. Daarnaast heeft het voer een heerlijke smaak en is het gemaakt van de beste ingrediënten. Koop daarom voordelig Hill's Prescription Diet S/D Kattenvoer, de beste voeding voor uw kat, op www.brekz.nl.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet S/D K attenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ)

Ingrediënten Hill's Prescription Diet S/D Kattenvoer

Gevogeltemeel, rijst, dierlijk vet, maïsglutenmeel, plantaardige olie, eipoeder, kaliumchloride, eiwithydrolysaat, calciumsulfaat, zout, taurine, vitaminen en sporenelementen, conserveringsmiddelen en antioxidanten.

Analytische bestanddelen:

Calcium (0,8%), chloride (1,21%), eiwit (31,9%), fosfor (0,66%), kalium (0,88%), koolhydraten (29,5%), magnesium (0,06%), natrium (0,37%), Omega-3 vetzuren (0,43%), Omega-6 vetzuren (4,88%), ruwe celstof (0,8%), vet (24,7%), vocht (7,5%), zwavel (0,65%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Bèta-caroteen (1,5 mg/kg), taurine (1665 mg/kg), vitamine A (6715 IU/kg), vitamine D (670 IU/kg), vitamine E (550 mg/kg). 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.


Voedingsadvies Hill's Prescription Diet S/D Kattenvoer
Lichaamsgewicht kg Hoeveelheid voeding
Gram
2 30-40
3 40-50
4 45-65
5 55-75
6 65-90
7+ 10-13 per kg


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar ander voer voor uw kat? Hill's Optimal Care Adult Kattenvoer is een volledige standaard voeding in de smaken lam, kip en tonijn die geschikt is voor elke volwassen kat. 

https://www.brekz.nl/24079-home_default/hill-s-prescription-diet-sd-kattenvoer.jpg
45.95 2019/01/01
Een goed product. En een supersnelle levering.
Zeer snelle en correcte levering !
Snelle service ,, netjes verpakt ,, het voer is veel goedkoper dan bij de dierenarts gewoon helemaal super :)
De eerste keer dat ik via Brekz kattebrokjes van Hill's bestel, helemaal tevreden, snel geleverd, top!
Prima. Jamer dat je geen afhaalpunt kunt opgeven.
Prima! Goede prijs snelle levering en een leuk proefzakje voer gratis erbij. Toch altijd weer leuk een pakketje zeker als er ook nog wat extra's inzit!
Topproduct.. Mijn kat heeft deze gewoon nodig, maar bij de DA is het wel eurooooos duurder!
Veel goedkoper dan aankoop zelfde product bij de dierenarts
snelle goede levering het product is zoals ik verwachte.
Ik ben heel tevreden over de snelle levering!
Schitterend product voor onze poes die aan "schrompelniertjes" lijdt. Dank zij dit product kan ze blijven overleven, zonder noemenswaardige bijverschijnselen en een aangename levenskwaliteit. En... het product was via Brekz. ongeveer 30% goedkoper dan rechtstreeks via de dierenarts!
Prima service! Ik kom hier al jaren en blijf dat graag doen!
Uw producten zijn prima en lang houdbaar! Uw service prima
Snelle service, goed eten zegt de kat.
Prima dieet voer voor een lage prijs
Ik bestelde brokjes voor mijn kat, Hill's Prescription, Urinary Care, s/d, tegen niersteenvorming, twee zakken van 5 kg. die perfect volgens het traceernummer van de transportfirma DPD konden worden gevolgd, en op het exacte uur geleverd werden, als gemeld werd in de mij toegestuurde mail! De derde zak voor behandeling van de urinewegen, verkeerdelijk besteld en verwijderd in het vuilnisbakje op het computerprogramma, kon, na telefonische melding, niet meer weerhouden worden wegens reeds betaald, maar werd op advies van de firma aan de transporteur terug meegegeven, is volgens de telefoniste ( 28/11/2017 ) reeds in de firma gearriveerd en terug betaald! Een perfecte service dus, waarvoor oprechte dank! Hierbij hebt u een tevreden nieuwe klant!
zeer goede service en produkten. zeer goede prijs kwaliteit
ze vinden het wel niet zo lekker , en ik vind het redelijk duur maar gezondheids gewijs het ik geen keus het te geven
Onze kat vind het lekker,en zal nog een tijd op deze voeding blijven
Ik ben zeer tevreden met dit product. Onze stoere kater Simba, die plots last kreegblaasgruis, vond de speciale brokjes en zakjes vlees heerlijk. Helaas heeft hij maar kort hiervan kunnen genieten. Vandaag is onze grote vriend helaas overleden aan een, volgens de dierensrts, hartaanval. Wij gaan hem ontzettend missen. Ik heb nu helaas bijna 4 kilo brokjes en 16 zakjes vlees over. Had ze nog zo graag aan onze grote vriend gevoerd Verder wil ik julie snelle levering prijzen. Met vriendelijke groet, De baasjes van Simba
Kater heeft na zware operatie geen last meer van struvieten dankzij s/d .
21226
12818
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 17,95 (€ 11,97 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 34,95 (€ 11,65 /kg)
5 kg
€ 45,95 (€ 9,19 /kg)
2 x 5kg
€ 88,95 (€ 8,90 /kg)
3 x 5 kg
€ 129,95 (€ 8,66 /kg)
Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress kattenvoer
 

Hill's Prescription Diet Kat C/D Urinary Stress

Hill's Prescription Diet Kat C/D Urinary Stress is therapeutisch voer dat bij verschillende ziektes kan worden gebruikt. Een voorbeeld hiervan is FIC (Feline Idiopathic Cystitis). Dit is een ontsteking aan de blaas met een onbekende reden. Deze voeding vermindert de symptomen die zich voordoen bij deze ziekte. Stress is een FIC in stand houdende factor. De in de voeding aanwezige L-tryptofaan en melkeiwithydrolysaat verminderen stress. Het voer bevat bovendien een complex dat helpt om struvietstenen binnen twee weken op te lossen en een magnesiumgehalte dat het urinemilieu verbetert. Een derde ziekte die verholpen kan worden is urethraverstopping. Voor de voeding worden uitsluitend hoogwaardige ingrediënten gebruikt die uw kat erg smakelijk zal vinden. 
Let op: deze voeding is niet geschikt voor kittens en ook niet voor zwangere en zogende katten.

 • Voeding die ziektes aan de urinewegen tegengaat
 • FIC kan voor 89% verholpen worden 
 • Helpt stuvietstenen op te lossen en urethraverstopping te verhelpen
 • Bevat slechts smakelijk, hoogwaardige ingrediënten 

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Hill's Prescription Diet Kat C/D Urinary Stress tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment. 

 
De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Kat C/D Urinary Stress staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Kat C/D Urinary Stress 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Kat C/D Urinary Stress

Gewicht van de kat (kg) Dagelijkse hoeveelheid
Aantal gram
2 30 - 40
3 40 - 55
4 50 - 70
5 60 - 85
6 70 - 95


Ingrediënten Hill's Prescription Diet Kat C/D Urinary Stress

Brouwrijst, kip- en kalkoenvleesmeel (kip 32%), tarwe, maïsgluten, dierlijke vetten, gehydrolyseerde eiwitten, mineralen, visolie, plantaardige olie, vitaminen, DL-methionine, taurine, melkeiwithydrolysaat, L-tryptofaan, sporenelementen, schaaldierhydrolysaat, kraakbeenhydrolysaat. Natuurlijk houdbaar gemaakt met gemengde tocoferolen en citroenzuur.

Toegevoegde voedingsstoffen 
Calcium (0.7%), fosfor (0.7%), magnesium (0.1%), beta-carotine (1.5 mg/kg), chlorine (0.9%), chondroitine (920.0 mg/kg), glucosamine (1010.0 mg/kg), kalium (0.8%), natrium (0.4%), taurine (2350.0 mg/kg), vitamine E (600 mg/kg)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32.3%), ruw vet (15.6%), ruwe vezel (0.9%), ruwe as (5.2%)


Ander kattenvoer? 

Bent u niet op zoek naar therapeutisch voer? Bekijk dan onze Hill's kattenvoer pagina. Hier verkopen we onder andere Hill's Adult Light Kattenvoer.
 

https://www.brekz.nl/27627-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-cd-urinary-stress.jpg
35.95 2019/01/01
Onze kat mupke moest dit voortaan eten vanwege plasproblemen 8 jaar oud nu geef ik het ook maar aan de andere kat Floyd 3 jaar oud ze vinden dit hartstikke lekker ze lusten alleen maar brokjes dus ik dacht dat wordt nog wat maar ze eten het goed
Prima product maar helaas elders moeten kopen omdat ik 2 weken na besteldatum mijn bestelling nóg niet had ontvangen. Het bedrijf Brekz is telefonisch ook niet te bereiken, je hoort steeds een bandje met de vermelding dat alle medewerkers in gesprek zijn. Ik heb meerdere malen bij dit bedrijf besteld maar zal dit niet meer gaan doen.
Snelle service. Fijn dat alles te verkrijgen is.
Ideaal voor binnenhuiskatten met wat stressneiging.
Voor onze katten lekker voer.
Het is een goed product en onze kat roept hoera wat lekker als wij het voor haar neerzetten.
Zeer goed product. Onze kater is er dol op. Zeer goede prijs.
Goed produkt en snelle levering!!
heb het gekocht op advies van de dierenarts .het help denk ik wel wat .de poes van ons is gestress en plast op plaatsen wat we niet willen .heeft er nu dagen bij dat ze het niet doet
Vlot afgehandeld. Goede communicatie
Op aanraden van dierenarts, topproduct en katten lusten het ook nog graag.
Dit product werd aangeraden door onze dierenarts en onze kat voelt zich er super bij. Ook zeer goede prijs
Prima producten, goedkoper dan Zooplus en alles correct en snel geleverd. Heel tevreden van mijn eerste bestelling!
Snel geleverd en handige opties om leveradres te wijzigen online.
Goedenavond, ik ben super tevreden. Met vriendelijke groeten, Luciënne
zeer goed overzicht van de producten . Snelle en correcte levering aan een mooie prijs .
Vlotte manier om te bestellen en vooral zeer goede service ivm snelheid van levering.
We hadden speciaal kattenvoer nodig ivm gruis. Brekz maakt de kosten enigszins draaglijk. De volgende dag werd de doos met voer al geleverd. En de katten waren ook zeer blij met de grote doos.
Snel en goed geleverd. En voor de beste prijs ook
Zeer goed product en prijs kwaliteit. Snelle levering.
Poes smult er van. gebruik het nog niet zo lang .afwachten dus. snelle levering top
Heel gemakkelijk om te bestellen en veel goedkoper dan bij de dierenarts
Ik geef dit katteneten al lang aan één van onze katten en dus gekend. Hij had last van de urinewegen en op voorschrift van dierenarts dit eten beginnen geven. Via brekz kan ik het nu veel goedkoper aankopen.
Super service! Lage prijzen en supersnelle levering!
Prima afhandeling en snelle levering. Afgezien nog van de fantastische prijs.
PicoBello
Door over te schakelen op deze voeding, die aangeraden werd door de dierenarts, is onze poes genezen van het veelvuldig plassen en onze andere twee poezen genieten nu mee van de voeding. Hun vacht blinkt meer en ze zijn gewoonweg gezonder.
Klasse!! Duidelijke website en snelle en correcte levering!! Het juiste kattenvoer en stukken voordeliger dan bij de Dierenarts. Wij zijn blij met Brekz!!
prima product en goedkoper dan bij de dierenarts
Ik gebruik het eten nu een goeie week en zie toch al een verandering in het plasgedrag van mijn kattin en hoop dat ik binnen enkele weken nog altijd deze positieve evolutie mag zien.
Alles was naar tevredenheid.
Goedkoop snelle levering enorme keuzes
Onze kat vindt het heel lekker en heeft geen probleem meer met blaasontstekingen.
Eerste keer on line dit product gekocht. Goedkoper dan bij dierenarts. Alles ging heel vlot.
Als altijd een vlotte en nette afwikkeling en bezorging van de producten.
Top service aan top prijzen!
Kwaliteitsvol product dat 100% aan de verwachtingen voldoet !
SNELLE SERVICE , PERFECT GEREGELD
Prima snelle levering en nog goedkoper als bij de dierenarts
Helemaal geweldig snel besteld en snel geleverd voor een goede prijs
Sinds onze poes dit voer eet heeft ze geen last meer gehad van blaasontsteking
Is zeer goede voeding en onze kat heeft geen blaasontsteking meer
Ik ben heel tevreden over de service en met het product
zeer snelle levering, en goede beschrijving van het product
Mijn kat had het nodig, vanwegen blaasproblemen. Dit kattenvoer heeft het probleem opgelost.
Grote keuze producten,correcte en goede informatie. Vlotte levering.
Dit is super voer! Sinds de poezen dit voer krijgen hebben ze geen blaasgruis meer gehad! De poezen blijven het lekker vinden! Het is de helft goedkoper dan bij de dierenarts. En ook belangrijk, snelle levering!
goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.
Koop dit product al jaren bij Brekz! Perfecte service en super snelle levering! Nergens goedkoper gevonden ook! Goed product voor katten met een blaasprobleem! Sinds hij dit krijgt, gelukkig geen problemen meer gehad
Prima product, poes heeft geen klachten meer.
22044
13126
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 17,95 (€ 11,97 /kg)
4 kg
€ 35,95 (€ 8,99 /kg)
8 kg
€ 58,95 (€ 7,37 /kg)
2 x 8 kg
€ 113,95 (€ 7,12 /kg)
3 x 8 kg
€ 165,95 (€ 6,91 /kg)
Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie kattenvoer

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Kattenvoer

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Kattenvoer is een speciale gezondheidsvoeding voor volwassen katten die last hebben van door stress veroorzaakte ontsteking van de blaas, ook wel bekend als Feline Idiopathische Cystitis (FIC). Op advies van uw dierenart, kunt u speciale voeding geven aan uw kat die helpt het optreden van FIC-symptomen te voorkomen. Van Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Kattenvoer is klinisch bewezen dat het vernieuwd optreden van de symptomen reduceert. Daarnaast bevat de voeding een verminderd aantal calorieën en is daarom bedoelt voor katten die naast FIC-symptomen tevens aanleg hebben voor gewichtstoename.

Bij Brekz kunt u goedkoop Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Kattenvoer online bestellen. Onze klanten hebben goede ervaringen met Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Kattenvoer!

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Belangrijkste eigenschappen Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Kattenvoer

 • Klinisch bewezen: De effectiviteit van de voeding tegen het terugkeren van symptomen van FIC (Feline Idiopathische Cystitis) is klinisch bewezen. De kans op terugkeer vermindert met 89%;
 • Stress beperkend: Toegevoegde L-tryptofaan en melkeiwithydrolysaat beperken stress bij uw kat. Stress is een risicofactor voor FIC;
 • Oplossen van struvietstenen: De voeding lost struvietstenen op in korte tijd;
 • Lekkere smaak: Een hoge kwaliteit voeding, waar uw kat dankzij de heerlijke smaak volop van geniet.

 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Kattenvoer

Kip- (31%) en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, brouwersrijst, cellulose, maïs, gedroogde bietenpulp, lijnzaad, soja-olie, mineralen, visolie, eiwithydrolysaat, dierlijk vet, L-lysine, vitaminen, kaliumcitraat, DL-methionine, taurine, melkeiwithydrolysaat, L-tryptofaan, schaaldierenhydrolysaat, sporenelementen, kraakbeenhydrolysaat en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

Analytische bestandsdelen (in het voer):

Bèta-caroteen (1.5 mg/kg), Calcium (0.75%), Chloride (0.92%), Chrondroïtesulfaat (955 mg/kg), Eiwit (36%), Fosfor (0.64%) Glucosamine (1055 mg/kg), Kalium (0.71%), Koolhydraten (32.7%), L-Carnitine (515 mg/kg), Magnesium (0.06%), Natrium (0.32%), Omega-3 vetzuren (0.99%), Omega-6 vetzuren (2.77%), Ruwe celstof (10.2%), Taurine (2105 mg/kg), Vet (10.5%), Vitamine A (6388 IU/kg), Vitamine D (571 IU/kg), Vitamine E (600 mg/kg), Vocht (5.5%), Zwavel (0.57%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (24.170 IE/kg), vitamine D3 (1.430 IE/kg), ijzer (264 mg/kg), jodium (2,6 mg/kg), koper (33,5 mg/kg), mangaan (11,6 mg/kg), zink (224 mg/kg), selenium (0,5 mg/kg). Natuurlijke conserveringsmiddelen en natuurlijke antioxidanten.


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsdavies Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Kattenvoer
Streefgewicht van de kat (kilogram) Hoeveelheid droogvoer (in gram)
2 30-40
3 40-55
4 50-70
5 60-80
6 70-95
7 82-86
8 94-98
9 116-120

 

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Heeft uw kat geen last van door stress veroorzaakte blaasontstekingen, maar van een andere gezondheidsaandoening? Bekijk dan eens ons ruime aanbod aan Hill's Prescription Diet producten. Of neem een kijkje in onze kattenapotheek!

https://www.brekz.nl/24161-home_default/hill-s-prescription-diet-cd-multicare-reduced-calorie-kattenvoer.jpg
58.95 2019/01/01
Prima product. Poes vindt het ook nog lekker.
Goed en gezond eten voor een schappelijke prijs
Ten 1 is betaalbaar 2. Goede service ik weet altijd wanneer geleverd wordt 3. Goede kwaliteit
Onze katten moeten deze voeding nemen op voorschrift van de dierenarts. Is een pak goedkoper om via deze weg te bestellen. Mooi op tijd, prima service!
Tot hiertoe helpt het heel goed bij mijn driejarige kater hij heeft geen ontstekingen meer gehad .
poezen en 1 moest van de dierenarts met dit product gaan eten. Ze vind het heerlijk en tot onze verbazing blijft ze van de andere brokken af. Tussendoor krijgen de 2 andere poezen ook wat van deze brokken die ze heerlijk vinden. Een aanrader dus. Heel goed voor de urinewegen.
Hill's urinary stress reduced brokken kattenvoer wat mijn kritische kat graag eet en nu duidelijk goedkoper te verkrijgen dan bij dierenarts. Snelle afhandeling en bezorging.
2 de maal besteld en wederom zonder problemen en heel vlotte levering. Netjes op de hoogte gehouden van je zending via de mail tot zelfs aangegeven binnen een bepaald uur dat ze gaan leveren. Onze poezen lusten er meer van :-) Alex uit Denderleeuw
super snelle levering wat heel fijn is
perfecte levering en op tijd en goedkoop.
Mijn bestelling was goedkoper dan ergens anders, alles optijd geleverd. Het was perfect in orde .
Prima service, levering snel en accuraat
Tot hiertoe ben ik er heel content van , het is nu afwachten dat hij minder blaasontstekingen ga hebben en minder last van zijn nieren .
Goede voeding, heeft mijn kat echt geholpen met zijn baasproblemen en overgewicht!
Is voor onze kat zeer goed eten, heeft geen blaasontsteking meer
zeer goed, gebruik dit al enkele jaren
Poes plast minder in huis. Heel soms nog wel eens een ongelukje maar dat kan gebeuren. Ik bestel nu alleen nog maar Urinary-stress-voer tezamen met overgewichtvoer. Van deze laatste variant lust poes de zakjes niet.
De bestelling is de volgende dag bij mij op de aangegeven tijd bezorgd, ongeveer 2 minuten nadat ik thuis was gekomen.
Algemeen tevreden , product ok .
Voor 14:00 besteld en de volgende morgen was het al geleverd. Keurig in een doos afgeleverd. Absoluut niks negatiefs over te vertellen.
Fijn dat het in een grote verpakking te leveren is. Voor katten die de neiging hebben meer te eten dan ze lief is, is dit perfect!
Mijn Kater is ziek,en op aanraden van de dierenarts,deze zakjes gaan gebruiken!!Geweldig,hij is weer bijna de oude!!
Fijne brokken. Onze katten zijn er dol op! Ze hebben ook geen blaasproblemen meer gehad.
Goede service. Snelle levering.
Ik koop reeds ca. 3 jaar kattenvoer via uw firma. Onze laatste levering (evenals alle vorige overigens) was perfect in orde en volledig conform de bestelling. Wij hebben enkel positieve ervaringen met onze aankopen via uw firma. Mvg, N. Barbé
Altijd goede service bij Brekz. Ben tevreden.
Heel tevreden over mijn aankoop , vlotte levering , is zeker voor herhling vatbaar
goede kwaliteit, geliefd door mijn katten, alleen jammer dat het zo prijzig is
Zeer tevreden , binnen drie werkdagen geleverd en een stuk voordeliger dan via de dierenarts. Super makkelijk online te bestellen. vriendelijke groet Francis.
Helaas was het pakketje bij de DPD zoek geraakt, daarna contact gehad met de klantenservice van Brekz.nl er werd direct een nieuwe gestuurd. Top service dus.
Super. Alles correct verlopen zoals het hoort. Tot volgende bestelling!!
Zeer kwalitatieve voeding aan scherpe prijs.
Supersnelle levering van Brekz. Veel sneller dan anderen. Fijne aringerv Goede brokken om te voorkomen dat onze kater door de verhuis weeral last krijgt van zijn urinewegen. Hij is ook duidelijk niet meer zo gestresseerd door het inpakken.
Zeer duidelijke website, snelle levering en goedkoop.
De katten eten al jaren dit eten en zijn nog steeds tevreden.
Snelle en correcte levering. Goed product.
Op aanraden van dierenarts deze voeding gegeven aan onze poes met plasprobleem. Moeten nu niet meer wekelijks laten sonderen.
Eenvoudige bestelling via website, snelle levering waarbij men goed geinformeerd wordt van de status van de bestelling.
Prima kattevoer kat zeer te vreden zeer goede levering
Vlotte en duidelijke levering aan eerlijke prijzen
Prima kwaliteit voor een gunstige prijs en supersnelle levering zoals altijd!
Prima product voor mijn katten met blaasgruis tegen een heel mooie prijs
De bestelling gaat makkelijk, de levering snel en ik ben voor een zak voer nu bijna 13 euro op 8 kg minder kwijt zonder dat ik deze zelf hoef te gaan halen bij een dierenarts waar het druk is en ik zeker 20 km moet rijden. Ik vind het perfect.
22518
13263
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 17,95 (€ 11,97 /kg)
4 kg
€ 35,95 (€ 8,99 /kg)
8 kg
€ 58,95 (€ 7,37 /kg)
2 x 4 kg
€ 68,95 (€ 8,62 /kg)
2 x 8 kg
€ 113,95 (€ 7,12 /kg)
3 x 8 kg
€ 165,95 (€ 6,91 /kg)
Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary kattenvoer

Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary kattenvoer

Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary kattenvoer helpt u om het terugkomen van urineweg aandoeningen bij uw kat te voorkomen. Daarnaast is het voer er ook op gericht om het lichaamsgewicht van uw kat te verminderen. Het voer is zo gemaakt dat het op een natuurlijke manier gebruik weet te maken van het energiegebruik van uw kat. Hierdoor wordt de kans op overgewicht verkleint. Stress is een van de belangrijkste oorzaken voor aandoeningen aan de urinewegen. Het toegevoegde L-tryptofaan & melkeiwithydrolysaat zorgen ervoor dat de strees bij uw kat beperkt wordt.

Door de samenstelling van Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary kattenvoer heeft uw kat geen hongergevoel tussen de maaltijden door. Het voldane gevoel zorgt ervoor dat de kat naast zijn maaltijden minder eet. Door wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat het voer struvietstenen in 7 dagen weet op te lossen. Het voer heeft een goede smaak waardoor veel katten er van zullen smullen. Voor het verlagen van het lichaamsgewicht is een speciale hoeveelheid voer per dag noodzakelijk. U kunt verschillende verpakkingen van Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary kattenvoer goedkoop via onze website kopen.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary kattenvoer

Kip- (26%) en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, maïszetmeel, cellulose, brouwersrijst, tomatenpuree, lijnzaad, kokosnootolie, soja-olie, eiwithydrolysaat, mineralen, visolie, L-lysine, DL-methionine, gedroogde wortelen, L-carnitine, vitaminen, taurine, L-tryptofaan, melkeiwithydrolysaat, sporenelementen en beta-carotene.Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

Analytische bestanddelen:

Bèta-caroteen (810 mg/kg), Calcium (0.76%), Chlorides (0.85%), Crude ash (5.3 %), Eiwit (36.8%), Fosfor (0.66%), Kalium (0.76%), Koolhydraten (NFE) (29.6%), L-Carnitine (528 mg/kg), L-Lysine (3800 mg/kg), L-tryptophan (2.25%), Magnesium (0.07%), Milk Eiwit hydrolysate (7001 IU/kg), Natrium (0.33%), Omega-3 vetzuren (1.35%), Omega-6 vetzuren (3.06%), Potassium Citrate (756 IU/kg), Ruwe celstof (10.2%), Taurine (2544 mg/kg), Vet (12.5%), Vitamine D (2 mg/kg), Vocht (5.5%), Zwavel (0.74%)

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary kattenvoer
Streefgewicht Correctie overgewicht Behoud lichaamsgewicht
  Gram Gram
2 30 40
3 35 55
4 45 70
5 55 80
6 60 95
7+ 10 gram per kg 15 gram per kg

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.
 

Ander merk?

Bent u in plaats van Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary kattenvoer op zoek naar ander voer voor uw kat dan kunt u kijken naar Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Pouch Kip 85 gram. Voor een compleet overzicht van al het voer van Hill’s Prescription Diet kijkt u op de merkpagina!
 

https://www.brekz.nl/22298-home_default/hill-s-prescription-diet-metabolic-urinary-kattenvoer.jpg
44.95 2019/01/01
Perfecte voeding voor mijn Kat
Correcte levering van de bestelde artikelen. Helaas, enkele dagen later dan verwacht. Grote bestelling ( + €200 ). Gratis 2 zakjes kattenvoer in saus bijgeleverd
Hoewel het bedoeld is voor Felix de kat, zijn ook de andere drie er verzot op.
Goede service,snelle levering
Goed produkt !! Snelle levering!
De kat vindt het lekker en is al 1 kilo afgevallen.
Snelle levering van het bestelde produkt en je wordt geïnformeerd van de status van je bestelling.
Veel goedkoper dan bij de dierenarts. Bestelling binnen de twee dagen thuis zonder leveringskosten.
23527
13543
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 24,95 (€ 16,63 /kg)
4 kg
€ 44,95 (€ 11,24 /kg)
2 x 4 kg
€ 85,95 (€ 10,74 /kg)
Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch 85 gram kattenvoer

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Kip eigenschappen

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Kip is voeding die speciaal ontwikkeld is om het risico op het terugkeren van FIC-symptomen te verminderen. FIC (Feline Idiopatische Cystitis) is een soort ontsteking aan de blaaswand en is  de meest voorkomende oorzaak van FLUTD. FLUTD zijn aandoeningen aan de lagere urinewegen bij katten, zoals blaasstenen of blaasinfecties. FIC wordt vaak veroorzaakt door stress. De voeding bevat daarom ook stressverminderende stoffen. Zo zal uw kat minder last hebben van zijn aandoening.

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Kipbevat tryptofaan en melkeiwithydrolysaat om stress te beperken. Ook lost het struvietstenen, die ontstaan door mineraalvorming in de blaas, in slechts twee weken op. De voeding is gemaakt van de beste ingrediënten en heeft een heerlijke kippensmaak. Hier zal uw kat zeker van kunnen genieten. Bestel dus online Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Kip. Verpakking van 12, 4x12 en 8x12 zakjes van 85 gram beschikbaar op Brekz.nl.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ)

Ingrediënten Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Kip

Kip (22%), varken, erwteneiwitconcentraat, tarwebloem, tapiocazetmeel, maïszetmeel, zalm, diverse suikers, cellulose, mineralen, eipoeder, dierlijk eiwitpoeder, visolie, DL-methionine, zonnebloemolie, vitaminen, sporenelementen,  gisten, taurine, kraakbeenhydrolysaat, melkeiwithydrolysaat, L-tryptofaan, schaaldierhydrolysaat. Gekleurd met natuurlijk karamel.

Analytische bestanddelen:

Calcium (0,16%), chloride (0,19%), eiwit (8,9%), fosfor (0,13%), kalium (0,17%), koolhydraten (6,6%), magnesium (0,01%), natrium (0,07%), Omega-3 vetzuren (0,16%), Omega-6 vetzuren (0,73%), ruwe celstof (0,4%), vet (3,9%), vocht (79%), zwavel (0,2%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Bèta-caroteen (0,8 mg/kg), taurine (724 mg/kg), vitamine A (17268 IU/kg), vitamine D (238 IU/kg), vitamine E (160 mg/kg). 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.


Voedingsadvies Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Kip 
Lichaamsgewicht kg Hoeveelheid voeding
Zakje 85 gram
2 1 1/2 - 2
3 2 - 3
2 1/2 - 3 1/2
5 3 - 4 1/2
6 3 1/2 - 5
7+ 2/3 per kg


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Kip? Probeert u dan eens Hill's Prescription Diet Kat C/D Urinary Stress. Dit is een droogvoeding voor katten met FIC. U kunt beide voedingen eventueel afwisselen. 

https://www.brekz.nl/27370-home_default/hill-s-prescription-diet-cd-urinary-stress-pouch-kip-85-gram-kattenvoer.jpg
12.95 2019/01/01
Zeer slecht bedrijf en onbereikbaar telefonisch...Ik koop hier nooit weer.
Zeer gesmaakt door de poes en een goed narapport door de dierenarts.
perfect voor onze kat. Hij vindt het reuze lekker
Baasjes tevreden en een Blije gezonde poes.
De communicatie naar de klant is duidelijk voor iedereen, lijkt mij.
Ik vind het een goede produkt voor mijn kat hij krijg ook meer haar onder zijn lijf van wegen stress
Via de dierenarts de naam gekregen van het product. De poezen vinden het gelukkig lekker. Waarom ik het via jullie koop is het grote prijsverschil met de dierenarts.
Goede prijs, heel stuk goedkoper dan bij de dierenarts. Kat eet zowel kip als zalm zeer graag.
Goed voor de kat haar nieren
Terug alles prima afgeleverd. Ook een dikke plus voor de website en keuze.
Niet alleen goede kwaliteit maar ook snelle levering!!
Onze kat is er gek op! Het zijn wat grotere stukjes dan de andere zakjes die we erbij kopen en ziet er daardoor ook wat smakelijker uit.
23617
13563
> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 12,95
2 x 12 zakjes
€ 24,95
4 x 12 zakjes
€ 46,95
8 x 12 zakjes
€ 89,95
Hill's Prescription Diet S/D 156 gr blik kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet S/D 156 gr blik kattenvoer

Hill's Prescription Diet S/D 156 gr blik kattenvoer is voeding voor katten met struvietstenen. De voeding zorgt ervoor dat pH-waarde van de urine lager wordt. Met zuurdere urine lossen struvietstenen en struvietkristallen gemakkelijk op. Ook de urineproductie wordt verhoogd waardoor de kat de opgelosten struvietstenen en -kristallen uitplast. Deze voeding kunt u tijdelijk geven om van de klachten af te komen. Overleg met uw dierenarts om de duur van de behandeling te bepalen en geef de voeding nooit langer dan 6 maanden achter elkaar.

 • Natvoeding voor katten met struvietstenen
 • Lost stuvietstenen en struvietkristallen op
 • Zorgt ervoor dat opgelost struviet uitgeplast wordt
 • Geschikt voor tijdelijke behandeling

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding voor katten met urinewegproblemen koop. Bestel bijvoorbeeld Hill's Prescription Diet S/D 156 gr blik kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online en uw aankoop wordt razendsnel bij u bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt. 

 

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet S/D 156 gr blik kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft in blikken op basis van zijn lichaamsgewicht.
Pas de hoeveelheid aan de behoeften van uw kat aan, want niet iedere kat met hetzelfde lichaamsgewicht heeft evenveel voeding nodig.

Lichaamsgewicht (kg) Blik(ken) 156g
2 1/2 - 3/4
3 3/4 - 1
4 1 - 1 1/3
5 1 1/4 - 1 2/3
6 1 1/3 - 1 3/4
7+ 1/4 per kg


Ingrediënten Hill's Prescription Diet S/D 156 gr blik kattenvoer

Samenstelling
Gevogeltemeel, rijst, dierlijk vet, maïsglutenmeel, plantaardige olie, eipoeder, kaliumchloride, eiwithydrolysaat, calciumsulfaat, zout, taurine, vitaminen en sporenelementen, conserveringsmiddelen en anti-oxidanten.

Analytische bestanddelen
Bètacaroteen (0,4 mg/kg), calcium (0,24%), chloride (0,28%), eiwit (10,7%), fosfor (0,15%), kalium (0,22%), koolhydraten (4,9%), magnesium (0,01%), natrium (0,1%), omega-3-vetzuren (0,09%), omega-6-vetzuren (1,39%), ruwe celstof (0,5%), taurine (1465mg/kg), vet (8,9%), vitamine A (39.940 IU/kg), vitamine D (140 IU/kg), vitamine E (150 mg/kg), vocht (73,2%) en zwavel (0,3%).

Andere voeding dan Hill's Prescription Diet S/D 156 gr blik kattenvoer?

Ook voor katten met andere nierproblemen, zoals chronische nierinssufficiëntie hebben wij voeding. Bestel dan bijvoorbeeld Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken zakjes kattenvoer en voor katten met een verminderde nierfunctie bestelt u Clinic FRI (nierproblemen) kattenvoer. Voor ons gehele assortiment kijkt u hier.

https://www.brekz.nl/24490-home_default/royal-canine-feline-sd.jpg
41.95 2019/01/01
24355
13754
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 41,95
2 trays (48 blikken)
€ 80,95
3 trays (72 blikken)
€ 119,49
Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Zalm kat

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Zalm kat

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Zalm kat is een smakelijk dierenartsvoer met zalm en is ontwikkeld voor katten met urinewegproblemen. De voeding is klinisch bewezen voor het oplossen van struvietstenen in slechts 14 dagen. Bovendien helpt het recidieven van struviet en calciumoxalaatstenen te verminderen. Dankzij de heerlijk smaak met zalm is het ook een voeding die katten niet zomaar laten staan. De voeding is in ook als natvoer verkrijgbaar.

 • Klinisch bewezen dierenartsvoer voor katten met urinewegproblemen
 • Lost struvietstenen op in slechts 14 dagen
 • Voorkomt terugkeren van urinewegproblemen
 • Heerlijke smaak met zalm
 • Ook te combineren met droogvoer

Bij Brekz kunt u het beste Hill's kattenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Zalm kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Zalm kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Zalm kat

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingstabel Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Zalm kat

Gewicht van de kat (kg) Natvoer Combinatie met droogvoer Combinatie met droogvoer
Aantal maaltijdzakjes Aantal maaltijdzakjes Droog in gram
2 1 1/2 - 2 1 15
3 2 - 2 2/3 1 30
4 2 1/2 - 3 1/2 1 40
5 3 - 4 2 30
6 3 1/2 - 4 2/3 2 40
7+ 2/3 per kg 2 8 per kg

 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Zalm kat

Kippenlever, varken, kip, zalm (4%), plantaardig eiwitconcentraat, tapiocazetmeel, tarwebloem, vitaminen, glucose, eipoeder, sporenelementen, dierlijk eiwitpoeder, visolie, zonnebloemolie. Gekleurd met karamel.

Analytische bestanddelen
Eiwit (9,1%), ruwe celstof (0,2%), fosfor (0,14%), vet (4,5%), calcium (0,14%), beta caroteen (0,8 mg/kg), kalium (0,17%), koolhydraten (6,7%), magnesium (0,01%), natrium (0,08%), Omega-3 vetzuren (0,22%), Omega-6 vetzuren (0,79%), taurine (735 mg/kg), vitamine A (17.740 IU/kg), vitamine D (300 IU/kg), vitamine E (160 mg/kg), vocht (78,3%), zwavel (0,2%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een droogvoer met oceaanvis voor katten met urinewegproblemen? Kijk dan eens bij ons Hill's Prescription Diet C/D Ocean Fish kattenvoer

https://www.brekz.nl/27369-home_default/hill-s-prescription-diet-cd-urinary-stress-pouch-zalm-kat.jpg
12.95 2019/01/01
ons kat had regelmatig last van een ontsteking op de urinewegen sinds ze verandert is van voeding is dit verleden tijd
redelijk hoeveelheid mag iets meer zijn.
Product goed levering uitstekend
Heel tevreden van dit product.
Mijn kat vindt het heerlijk! Brekz is de goedkoopste en super snelle levering.
Zeer goed voer wat goed bijdraagt aan een gezonder leven
Kleine pakjes en vrij duur.
Snelle levering, maar jammer genoeg een luie koerier. Ik bestel BEWUST online omdat de goederen thuis worden geleverd. Anders zou ik naar de winkel gaan. Maar jammer genoeg vond de koerier het niet opportuun om het tot mijn deur te brengen. (1e verdiep?!?) waardoor ik alles zelf naar boven mocht sleuren
De beste voeding voor onze poes
Snel en keurig bezorgd! En goedkoper dan bij de dierenarts.
De bestelling is snel en goed geleverd
Prima voer voor een kat met blaasproblemen en precies op het aangekondigde moment geleverd.
Mooi geproportioneerd en zo te zien zeer smakelijk
Ons kat is dol op deze voeding
Jullie zijn vriendelijk en correct, proficiat, lieve groetjes
24352
13763
> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 12,95
2 x 12 zakjes
€ 24,95
4 x 12 zakjes
€ 46,95
8 x 12 zakjes
€ 89,95
Hill's Prescription Diet C/D Multicare Pouch Zalm kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet C/D Multicare Pouch Zalm

Hill's Prescription Diet C/D Multicare Pouch Zalm is een natvoeding voor katten met urinewegproblemen. De voeding zorgt ervoor dat struviet- en calciumoxalaatstenen worden opgelost en vermindert het ontstaan ervan. Het lage zoutgehalte en de grote hoeveelheid antioxidanten in de voeding zorgen mede voor gezonde urinewegen. De aantrekkelijke structuur zorgt ervoor dat uw kat de voeding erg lekker zal vinden. U kunt dit product ook combineren met droogvoeding.

 • Geschikt voor katten met urinewegproblemen
 • Lost struviet- en calciumoxalaatstenen op en vermindert het ontstaan ervan
 • Bevat veel antioxidanten en weinig zout
 • Heeft aantrekkelijke structuur
 • Combineren met droogvoer is mogelijk

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Hill’s, zoals Hill's Prescription Diet C/D Multicare Pouch Zalm gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Uw aankoop wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet C/D Multicare Pouch Zalm

In onderstaande tabel ziet u hoeveel van deze voeding u uw kat per dag kunt geven op basis van zijn lichaamsgewicht. Deze hoeveelheden zijn slechts een richtlijn, omdat de behoeften van katten variëren. Pas de hoeveelheid aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden.

Lichaamsgewicht
(kg)

Aantal maaltijdzakje(s)

2

1,5- 2

3

2 – 2,3

4

2,5 – 3,5

5

3 - 4

6

3,5 – 4,6

7 +

0,6 per kg

 

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet C/D Multicare Pouch Zalm

Samenstelling
Kippenlever, varken, kip, zalm (4%), plantaardig eiwitconcentraat, tapiocazetmeel, tarwebloem, vitaminen, glucose, eipoeder, sporenelementen, dierlijk eiwitpoeder, visolie, zonnebloemolie. Gekleurd met karamel.

Analytische bestanddelen
Bèta-caroteen (0,8 mg/kg), calcium (0,14%), chloor (0,2%), eiwit (9,1%), fosfor (0,14%), kalium (0,17%), koolhydraten (6,7%), magnesium (0,01%), natrium (0,08%), omega-3-vetzuren (0,22%), omega-6-vetzuren (0,79%), ruwe celstof (0,2%), taurine (735 mg/kg), vet (4,5%), vitamine A (17.740 IU/kg), vitamine D (300 IU/kg), vitamine E (160 mg/kg), vocht (78,3%) en zwavel (0,2%).

Ander kattenvoeding?

Ook voor diverse andere soorten kattenvoeding van Hill's kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook Hill's Sterilised Adult kattenvoer voor gesteriliseerde katten tot 7 jaar, Hill's Ideal Balance Pouch Adult Multipack kattenvoer voor katten die op gewicht moeten blijven en Hill's Optimal Care Adult Lam kattenvoer voor kittens. Voor ons gehele aanbod aan voeding van Hill's bekijkt u ons overzicht.

https://www.brekz.nl/28279-home_default/hill-s-diet-cd-kat-zalm.jpg
13.95 2019/01/01
Mijn Aslan is er gek op
Prima product. Kat lust het graag. Sinds hij dit eet geen problemen meer met blaasgruis.
De kat heeft wat moeite met de grootte van het vlees, we moeten het kleiner snijden. Verder lijkt hij het lekker te vinden
Onze kat vind dit zeer lekker. Alleen is de prijs wat hoog.
Nadat de bestelling beschadigd was aangekomen en er daardoor een zakje te weinig in zat, heb ik telefonisch contact opgenomen. Dit was meer om mee te delen dat er iets niet goed was gegaan met het verpakken. De buitenverpakking was in orde, dus lag het niet aan de bezorger. Uw medewerkster vertelde dat zij die 0,80 cent terug zou storten en dat is ook gebeurd. Super service!!!
zeer goed voor katten met een blaasprobleem
Levering en producten prima! Jammer van al het extra plastic in de doos!
houden zo ,alles prima in orde en op tijd .
Een stockbreuk kan de besten overkomen en ik geef door de positieve ervaring bij voorgaande bestellingen toch nog 4 sterren. Snel een bericht gekregen dat de levering langer op zich zou laten wachten. Op mijn mail dit ik verstuurde naar de klantendienst kreeg ik onmiddellijk antwoord en bij telefonische contactname enkele dagen later werd ik direct te woord gestaan. Ondanks de iets langere levertermijn versterkt dit toch mijn vertrouwen in Brekz.be !
Na meer dan 2 weken is bestelling nog steeds niet geleverd.
product prima. terugkoppelling graag aanvullen met info welk product niet voorradig is en hoeveel vertraging dat oplevert.
25041
13908
> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 13,95
2 x 12 zakjes
€ 24,95
4 x 12 zakjes
€ 46,95
8 x 12 zakjes
€ 89,95
Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Pouch 85 gr kat

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Pouch 85 gr kat

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Pouch 85 gr kat is voeding voor katten met stress en/of overgewicht. Stress kan zorgen voor aandoeningen aan de blaas of urineleider. Deze voeding bevat L-tryptofaan en melkeiwithydrolysaat die ervoor zorgen dat stress en daarmee urinewegaandoeningen worden voorkomen. Daarnaast helpt de voeding ook struvietstenen op te lossen. Voor katten met overgewicht is de voeding zeer geschikt, omdat deze weinig vet en veel L-carnitine bevat dat de opslag van vet vermindert. Ook is de voeding rijk aan gezonde omega-3-vetzuren die het hart en de bloedvaten gezond houden.

 • Geschikt voor katten met stress en/of overgewicht
 • Voorkomt en verhelpt blaas- en nierproblemen
 • Lost struvietstenen op
 • Voorkomt en vermindert stress
 • Vermindert de opslag van vet
 • Houdt hart en bloedvaten gezond

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Hill's gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Pouch 85 gr kat gemakkelijk en goedkoop online en uw aankoop wordt razendsnel bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Pouch 85 gr kat

In onderstaande tabel ziet u hoeveel zakjes u uw volwassen kat per dag kunt geven op basis van zijn lichaamsgewicht. De hoeveelheden zijn een richtlijn, omdat de behoeften van dieren variëren. Pas de hoeveelheid voeding aan uw kat aan. Zet altijd vers water voor uw kat klaar en geef uw kat naast deze voeding geen andere voeding. Dit kan het effect van Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Pouch 85 gr kat verminderen.

Gewicht van de kat Dagelijkse hoeveelheid in zakjes
2 kg 1,5 - 2,3
3 kg 2,3 - 3
4 kg 2,6 - 3,6
5 kg 3,3 - 4,3
6 kg 3,6 - 5


Ingrediënten Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Pouch 85 gr kat

Samenstelling
Kip (23%), varken, cellulose, tarwebloem, maïszetmeel, tapiocazetmeel, diverse suikers, erwteiwitconcentraat, mineralen, dierlijk eiwitpoeder, visolie, zonnebloemolie, DL-methionine, L-carnitine, taurine, sporenelementen, kraakbeenhydrolysaat en schaaldierhydrolysaat en bèta-caroteen. Gekleurd met natuurlijk caramel.

Analytische bestanddelen
Bèta-caroteen (0,5 mg/kg), calcium (0,15%), chloor (0,2%), chondroïtinesulfaat (110 mg/kg), eiwit (8%), fosfor (0,13%), glucosamine (110 mg/kg), kalium (0,18%), koolhydraten (7,9%), L-Carnitine (120 mg/kg), L-tryptofaan (960 mg/kg), magnesium (0,01%), natrium (0,08%), omega-3-vetzuren (0,15%), omega-6-vetzuren (0,66%), ruwe celstof (2%), taurine (915 mg/kg), vet (2%), vitamine A (29.522 IU/kg), vitamine D (179 IU/kg), vitamine E (160 mg/kg), vocht (79%) en zwavel (0,21%). 

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine D3 (210 IE/kg), ijzer (24,8 mg/kg), jodium (0,5 mg/kg), koper (5,3 mg/kg), mangaan (2,3 mg/kg), en zink (26,2 mg/kg). 

Andere kattenvoeding?

Ook voor diverse andere soorten kattenvoeding kunt u bij Brekz terecht. Wij verkopen bijvoorbeeld ook Hill's Ideal Balance Adult Kip & Rijst kattenvoer voor katten die op gewicht moeten blijven, Hill's Adult Indoor kattenvoer voor echte binnenkatten en Hill's Adult Sensitive Stomach kattenvoer voor katten met spijsverteringsproblemen. Voor ons gehele aanbod aan voeding van Hill's bekijkt u ons volledige assortiment.

https://www.brekz.nl/27368-home_default/hill-s-prescription-diet-cd-urinary-stress-reduced-calorie-pouch-85-gr-kat.jpg
12.95 2019/01/01
Op advies van de dierenarts voor blaasgruis gebruik ik dit al jaren. Joepie wordt er energiek van en toch rustig hij houdt niet van veel mensen om zich heen. Een erg goed product.
snelle levering goede producten
Super snelle en correcte levering met een voordelige prijs.
snelle levering, voordelige prijs
Heel goed product. Onze kater heeft een jaar geleden zware operatie gehad en is sindsdien heel goed met deze voeding. Hij is er verzot op.
Zeer snelle en goede Service
Hele goede service snel en netjes ingepakt.
Het eten is prima voor onze kat met veel kans op een blaasontsteking. Alleen was de levering deze keer iets minder. Het product was uit magazijn en ging na 4-5 werkdagen weer beschikbaar zijn. Na 6 werkdagen belde ik en zei de vrouw aan de telefoon dat ze mij een mail ging sturen met meer info. Na 4 uur had ik die mail nog steeds niet gehad. Heb toen terug gebeld, iemand anders aan de lijn gekregen en die heeft me wel goed voort geholpen. Uiteindelijk heb ik het eten 2 dagen later ontvangen.
26531
14185
> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 12,95
Beschikbaar 26 jul
2 x 12 zakjes
€ 24,95
Beschikbaar 26 jul
4 x 12 zakjes
€ 46,95
Beschikbaar 26 jul
8 x 12 zakjes
€ 89,95
Beschikbaar 26 jul
Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary Stress Pouch 85 gr kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet Metabolic en Urinary Stress Pouch 85 gr kattenvoer

Hill's Prescription Diet Metabolic en Urinary Stress Pouch 85 gr kattenvoer is een dieetvoeding voor volwassen katten met urinewegziekten en/of overgewicht. Het ontstaan en terugkeren van struviet- en calciumoxalaatstenen wordt verminderd door urineverzurende eigenschappen, zoals een verlaagd magnesiumgehalte van de voeding. Ook bevat het product de rustgevende stoffen L-tryptophaan en melkeiwithydrolysaat die de kans op een blaasontsteking verminderen. De voeding is gemaakt van lichtverteerbare kip met weinig vet zodat uw kat op gewicht blijft of gewicht verliest. Aan het product is een evenwichtige hoeveelheid vitaminen, mineralen, sporenelementen, betacaroteen en natuurlijke antioxidanten toegevoegd waarmee een sterk immuunsysteem wordt bevorderd.

 • Bestrijdt urinewegproblemen
 • Vermindert overgewicht
 • Voorkomt struvietstenen
 • Voorkomt calciumoxalaatstenen
 • Vermindert kans op blaasontsteking
 • Bevat weinig vet en caloriën
 • Met vitaminen en mineralen
 • Versterkt immuunsysteem

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenvoeding voor katten met nierproblemen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Hill's Prescription Diet Metabolic en Urinary Stress Pouch 85 gr kattenvoer met snelle bezorging!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Metabolic en Urinary Stress Pouch 85 gr kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u hoeveel zakjes van de voeding u uw kat moet geven als u wilt dat uw kat gewicht verliest. Het gewicht in de tabel is het doel dat u wilt bereiken.

Gewichtsverlies
Doelgewicht in kg

Per zakje van 85 gram

2

1 2/3

3

2 1/3

4

2 2/3

5

3 1/3

6

3 2/3

7+

Per kg


In onderstaande tabel ziet u hoeveel zakjes van de voeding u uw kat moet geven als u wilt dat uw kat zijn gewicht behoudt. Het gewicht in de tabel is het gewicht dat uw kat heeft en dat u wilt behouden.

Voor gewichtsbehoud
Doelgewicht in kg

Aantal zakjes van 85 gram

2

2 1/3

3

3 1/3

4

4

5

4 2/3

6

5 ½

7+

Per kg

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Metabolic en Urinary Stress Pouch 85 gr kattenvoer

Samenstelling
Kip (27%), varken, cellulose, tapiocazetmeel, eiwitpoeder, diverse suikers, maïszetmeel, tomatenpuree, tarwebloem, erwteneiwitconcentraat, kokosnootolie, mineralen, lijnzaad, visolie, zonnebloemolie, gedroogde wortelen, L-carnitine, DL-methionine, dierlijk eiwitpoeder, vitaminen, L-lysine, taurine en bèta-caroteen. Gekleurd met natuurlijk karamel. 

Analytische bestanddelen en toegevoede voedingsstoffen
Bètacaroteen (0,3 mg/kg), calcium (0,15%), koolhydraten (5,6%), chloride (0,17%), ruwe as (1,1%), vet (2,6%), ruwe vezels (2,1%), L-carnitine (103 mg/kg), L-lysine (0,42%), L-tryptofaan (953 mg/kg), magnesium (0,01%), melkeiwithydrolysaat (250 mg/kg), vocht (81%), omega-3-vetzuren (0,3%), omega-6-vetzuren (0,7%), fosfor (0,14%), kalium (0,13%), kaliumcitraat (500 mg/kg), eiwit (7,5%), sodium (0,07%), zwavel (0,14%), taurine (536 mg/kg), vitamine A (29.620 IU/kg), vitamine D (145 IU/kg) en vitamine E (130 mg/kg).

Andere voeding dan Hill's Prescription Diet Metabolic en Urinary Stress Pouch 85 gr kattenvoer?

Bij Brekz kunt u voor katten met stuviet of calciumoxalaatstenen ook Hill's Prescription Diet C/D Ocean Fish kattenvoer of Hill's Prescription Diet S/D kattenvoer bestellen. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan voeding van Hill's Prescription Diet en bestel uw product eenvoudig online!

https://www.brekz.nl/24503-home_default/hill-s-prescription-diet-metabolic-urinary-stress-pouch-85-gr-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
vlotte levering
De katten lusten dit product. Prijs is aanzienlijk lager dan bij de dierenarts.
Heel vlugge en vlotte levering
Hetzelfde product als bij de veearts maar veel goedkoper perfecte sluiting en perfecte levering
Het product kende ik al, via de dierenarts. Is via Brekz een stuk goedkoper! Snelle en nette lever8ng.
Bestelling was keurig op tijd. Ik had nog een vraag gesteld en ik heb alle antwoorden naar tevredenheid gekregen
snelle en correcte levering door vriendelijke medewerker van de transportfirma, meer moet dat niet zijn!
Normaal hadden we bij jullie snelle bezorgservice. Voor 14u besteld, volgende dag in huis. De laatste 2x was het pas een dag later. Normaal ontvangen we de producten goed. Dit keer was één zak met brokken een klein beetje gescheurd. Vermoedelijk door de kartonnendoos met pouch kattenvoer, die er bovenop lag.
een smakelijk hapje voor onze poes met overgewicht én blaasgruis. deze zakjes zijn een welkome afwisseling in het dieet samen met de brokjes om weer op een aanvaardbaar gewicht te komen.
26537
14191
> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 13,95
2 x 12 zakjes
€ 24,95
4 x 12 zakjes
€ 46,95
8 x 12 zakjes
€ 89,95
Hill’s Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje 82 g blik kattenvoer

Hill’s Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje 82 gr kattenvoer

Hill’s Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje 82 gr kattenvoer is een complete, uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten en ondersteunt de gezondheid van de blaas bij katten met FLUTD. Prescription Diet Stoofpotje bevat heerlijk gestoofde, hapklare stukjes kip, toegevoegde groenten, vitaminen en mineralen. De juiste balans van essentiële voedingsstoffen spelen een grote rol bij gezonde urinewegen.

Een overschot aan mineralen kunnen de vorming van blaasgruis bevorderen, wat kan leiden tot de vorming van blaasstenen. Blaasstenen veroorzaken ongemak bij de kat en kan vervolgens leiden tot zeer ernstige problemen. Daarom hebben voedingsdeskundigen van Hill’s samen met dierenartsen, Prescription Diet C/D Multicare ontwikkeld. Deze klinische voeding is speciaal samengesteld om de urinewegen van de kat te ondersteunen. Het is klinisch bewezen dat deze voeding de terugkeer van de meest voorkomende urinewegproblemen tot wel 89% helpt te verminderen. 

Bij Brekz kunt u Hill's kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill’s Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje 82 gr kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Hill’s Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje 82 gr kattenvoer

Samenstelling Kip & Groenten: varken, kip (11%), tarwegluten, maïszetmeel, rijstbloem, gedroogde groenten, mineralen, dierlijk vet, visolie, soja-olie, spinazie, taurine, vitaminen en sporenelementen. Totaal aan groenten 1%.

Analytische bestanddelen: Eiwit 41,0%, vet 19,1%, ruwe celstof 0,6%, koolhydraten (NFE) 33,6%, calcium 0,80%, fosfor 0,68%, natrium 0,33%, kalium 0,92%, magnesium 0,060%, taurine 0,40%, L-carnitine 25,4 ppm, vitamine C 7 ppm, vitamine E 731 IU/kg, omega 3-vetzuren 0,87%, omega 6-vetzuren 3,91%.

Voedingsadvies Hill’s Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje 82 gr kattenvoer

Voedingstabel Hill's Prescription Diet C/D Multicare blikvoer

Lichaamsgewicht van de kat (kg) Aantal blikken 82 g
2 kg 2
3 kg 2 3/4
4 kg 3 1/2
5 kg 4
6+ kg 2/3 per kg

Voedingstabel Hill's Prescription Diet C/D Multicare blikvoer + droogvoer

Lichaamsgewicht van de kat (kg) Blikken 82 g Droogvoeding (g)
2 kg 1 20 g
3 kg 1 30 g
4 kg 1 45 g
5 kg 1 55 g
6+ kg 1 11 g per kg


Uw dierenarts kan u adviseren over deze Prescription Diet voeding en aangeven of het geschikt is voor uw kat. Verdeel bovenstaande hoeveelheden over minstens 2 maaltijden per dag en dek de overgebleven portie goed af. Bewaar het vervolgens gekoeld en serveer het de eerstvolgende maaltijd op kamertemperatuur. Zorg dat uw kat altijd voldoende, vers drinkwater heeft. De houdbaarheid staat op het blikje vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een bijpassende droogvoeding? Kijk dan eens naar Hill's Prescription Diet C/D Multicare kattenvoer. Voor het totaalaanbod kunt u kijken op de pagina van Hill's Prescription Diet.

https://www.brekz.nl/31632-home_default/hills-prescription-diet-cd-multicare-stoofpotje-82-g-blik-kattenvoer.jpg
29.95 2019/01/01
34093
16107
Hill’s Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje 82 g blik kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 29,95
2 trays (48 blikken)
€ 54,95
Hill’s Prescription Diet C/D Urinary Stress Stoofpotje 82 g blik kattenvoer

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Stoofpotje 82 g kattenvoer

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Stoofpotje 82 g kattenvoer is een smakelijke voeding met L-tryptofaan en melkeiwithydrolisaat (caseïne) om stress te beheersen. Stress is een bekende oorzaak van de meeste FLUTD aandoeningen. Om de urinewegen gezond te houden is een juiste balans van essentiële voedingsstoffen van groot belang. Teveel mineralen kunnen de vorming van blaasgruis- en stenen bevorderen. Blaasstenen zorgen voor ongemak en kan vervolgens leiden tot ernstige problemen. 

Voedingsdeskundigen van Hill’s hebben samen met dierenartsen Prescription Diet C/D Urinary Stress ontwikkeld. Deze voeding is speciaal samengesteld om de urinewegen van uw kat te ondersteunen en stress te voorkomen. Het is klinisch bewezen dat deze voeding van Hill’s de terugkeer van de meest voorkomende urinewegproblemen met 89% vermindert. Hill’s Prescription Diet Stoofpotje is niet alleen goed voor de gezondheid van de kat, maar ook nog eens zeer smakelijk. De overheerlijke zacht gestoofde stukjes kip en toegevoegde groenten zorgen voor een zeer smakelijke maaltijd. Tevens zorgen de toegevoegde vitaminen en mineralen ervoor dat uw kat alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt.

Bij Brekz kunt u Hill's Prescription Diet kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Stoofpotje 82 g kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Stoofpotje 82 g kattenvoer

Samenstelling Kip & Groenten: varken, kip (11%), tarwegluten, maïszetmeel, rijstbloem, gedroogde wortelen, mineralen, dierlijk vet, visolie, soja-olie, spinazie, taurine, vitaminen en sporenelementen. Totaal aan groenten 1%.

Analytische bestanddelen: Eiwit 41,5%, vet 19,3%, ruwe celstof 0,6%, koolhydraten (NFE) 33,0%, calcium 0,80%, fosfor 0,68%, natrium 0,34%, kalium 0,90%, magnesium 0,060%, taurine 0,40%, L-carnitine 25,7 ppm, vitamine C 7 ppm, vitamine E 734 IU/kg, omega 3-vetzuren 0,87%, omega 6-vetzuren 3,93%, ruwe as 5,7%, bèta-caroteen 7,56 ppm, chloor 0,89, L-lysine 2,01, totaal voedingsvezel 1,5%, vitamine A 132077 IU/kg, vitamine D 1693 IU/kg.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Stoofpotje 82 g kattenvoer

Voedingstabel Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress blikvoer

Lichaamsgewicht kat (kg) Blikken (82 g)
2 kg 2
3 kg 2 3/4
4 kg 3 1/2
5 kg 4
6+ kg 2/3 per kg

Voedingstabel Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress blikvoer + droogvoer

Lichaamsgewicht kat (kg) Blikken (82 g) Droogvoer (g)
2 kg 1 20 g
3 kg 1 30 g
4 kg 1 45 g
5 kg 1 55 g
6 kg 1 11 g per kg


Uw dierenarts kan u adviseren over deze voeding en aangeven of het geschikt is voor uw kat. Verdeel de aanbevolen hoeveelheid over minstens 2 maaltijden per dag. Dek de overgebleven portie goed af en bewaar deze gekoeld tot de eerstvolgende maaltijd (serveren op kamertemperatuur). Zorg dat uw huisdier altijd voldoende, schoon drinkwater heeft. De houdbaarheid staat op het blikje vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Zoekt u een bijpassende droogvoeding van dit product? Kijk dan naar Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress kattenvoer. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Hill's Prescription Diet.

https://www.brekz.nl/31633-home_default/hills-prescription-diet-cd-urinary-stress-stoofpotje-82-g-blik-kattenvoer.jpg
29.95 2019/01/01
34094
16108
Hill’s Prescription Diet C/D Urinary Stress Stoofpotje 82 g blik kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 29,95
2 trays (48 blikken)
€ 54,95

Nieren

Hill's Prescription Diet K/D kattenvoer

Hill's Prescription Diet K/D kattenvoer

Nierproblemen, zoals nierstenen, komen veel voor bij katten. Hill's Prescription Diet Kat K/D met kip is een volledige voeding voor katten met een nieraandoening. Het is speciaal ontworpen om de levensverwachting te verlengen en de levenskwaliteit van deze katten te verbeteren door de ontwikkeling van de symptomen af te remmen. 

Een gecontroleerd gehalte aan hoogwaardige eiwitten voorkomt dat er problemen optreden door toxische afbraakstoffen. Door extra toevoeging van Omega-3 vetzuren uit visolie wordt de bloedtoevoer naar de nieren bevorderd, waardoor deze beter kunnen functioneren. Het hoge gehalte aan antioxidanten helpt de nierfunctie behouden. Hill's Prescription Diet K/D kattenvoer heeft een heerlijke kippensmaak en is goed te combineren met droogvoeding, wat natuurlijk erg aangenaam is voor uw kat.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet K/D kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Hill's Prescription Diet K/D kattenvoer

Granen, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, vlees en dierlijke bijproducten, ei en eibijproduct, mineraalstoffen, plantaardige bijproducten. Proteïnebronnen: maiszetmeel, gevogeltevleesmeel, gedroogd heel ei.

Analytische bestanddelen

ruw eiwit 28.8 %, ruw vet 22.3 %, ruwe vezel 1.0 %, calcium 0.73 %, fosfor 0.48 %, magnesium 0.05 %, beta-carotine 1.6 mg/kg, kalium 0.76 %, natrium 0.24 %, omega-3-vetzuren 1.06 %, omega-6-vetzuren 3.43 %, zetmeel 43.3 %, taurine 0.24 %, vitamine A 18201.0 IU, vitamine C (ascorbinezuur) 74.0 mg/kg, vitamine D3 899.0 IU, vitamine E 582.0 mg/kg

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (37.690 IE/kg), Vitamine D3 (1.980 IE/kg), Ijzer (132 mg/kg), Jodium (2,0 mg/kg), Koper (16,8 mg/kg), Mangaan (5,8 mg/kg), Zink (112 mg/kg), Selenium (0,3 mg/kg) - met natuurlijke antioxidanten.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Kat K/D met kip blikvoer 
Lichaamsgewicht kg Hoeveelheid voeding
Gram
2 30 - 40
3 40 - 55
4 45 - 65
5 55 - 75
6+ 12 gr per kilo

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Hill's Prescription Diet Kat K/D met Kip blikvoer? Hill's Prescription Diet Kat K/D met kip is een droogvoer voor katten met een nieraandoening. U kunt beide voedingen eventueel afwisselen.

Hill's Prescription Diet
https://www.brekz.nl/22202-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-k-d.jpg
44.95 2019/01/01
Ons poes britt is er dol op
mijn kat voelt zich met dieet goed bij brokjes niet te groot voor haar makkelijk op te eten
correcte levering
goede prijs/kwaliteit
Mijn kat heeft dit nodig voor haar niertjes en het is lekker.
Is aanbevolen door de dierenarts, onze poezen vinden het ook lekker
juist wat ik nodig had en super gemakkelijk !
Voeding door onze dierenarts aangeraden en het goedkoopst bij jullie.
Goed product De kat lust het graag Snelle levering
Goedkoper dan elders en snel binnen ..!
Onze kater vindt dit product heerlijk, wij zijn zeer tevreden over Hill'S prescription Diet. Vooral het natvoer vindt hij lekker.
Wordt goed gegeten door onze kat!
Zeer snelle levering. Goed product.
Mijn kat heeft nierproblemen na een aantal verschillende merken voer Kreeg ik de kat weer aan het eten met dit merk droge brokjes
Prima prijs, snel geleverd. De katten vinden het voer heerlijk
Snelle levering voor een goede prijs!
Mijn oudste kater heeft nierproblemen dus gedaan met gourmet-verwennen. Dacht ik. Gelukkig houdt hij evengoed van deze Hills droge en natte voeding!
Snelle levering, prima service, scherpe prijzen voor dieetvoer. Alleen jammer als je 2x1 zak besteld meer moet betalen dan wanneer je 1x2 zakken besteld. Lijkt me niet moeilijk op te lossen
Wij zijn tevreden over het kattevoer en de bezorging. Hartelijk dank hier voor.
Het is een heel goed poeseten
Mijn kat is er gek op, ander voer wil hij niet eten. Makkelijk weg te krijgen, belangrijk voor een kat met alleen nog maar zijn 4 hoektanden. Zijn vacht glanst mooi. De brokjes ruiken ook lekkerder dan andere merken (geloof me want ik heb ze allemaal geprobeerd). Hij eet dit voer nu een half jaar en is in die tijd 1 kilo aangekomen en weegt nu gelukkig weer iets meer dan 3 kg. Een echte aanrader als je kat nierproblemen heeft.
Echt een super service, zelfde prijs als mijn vorige bestelsite. Maar vele sneller in leveren, wat handiger is. Dan bij mijn vorige bestelsite moest ik een week wachten op levering. Wat niet handig is met een kat dat Nierfalen heeft.
Uitstekend product. Onze poes geniet er elke dag van.
De eerste keren werd het tegen avond eten bezorgd, was prettig, hoefde we de buren er niet mee lastig te vallen. Laatste keren werd het bij de buren bezorgd, ook niet verkeerd. Snelle bezorging en een goede prijs, voldoende keus
snelle levering kat vind het lekker bestel hier volgende keer weer
Alles perfect geleverd. Kan niet beter.
Gemakkelijke duidelijke website, zeer goede prijzen, snelle levering,
ik neem aan dat het lekker is, mijn kat eet alles op.
Kan over dit product nog niks over zeggen, weet nog niet hoe het werkt omdat het speciaal voer is
Het beste product voor mijn kat met nierproblenen! Ze eet eindelijk weer goed en is gelukkig weer goed op gewicht.
Heel vlot en in orde , bestellen steeds bij jullie nu
Steeds vlotte en betrouwbare levering. De kat en het baasje zijn heel tevreden!
Ik koop reeds gedurende verscheidene jaren dit product, van brekz ben ik tevreden door de goede prijs en de snelle levering
Snelle levering tegen een goede prijs vergeleken met andere aanbieders.
Goede prijs en vlotte verzending. Jammer dat de zak beschadigd was bij aankomst en dat de inhoud ervan door de doos lag.
Wederom prettig geregeld.
Producten zijn prima op tijd en in goede staat geleverd! Wij zijn bekend met deze brokjes en zijn daar zeer tevreden over
Besteld snelle levering en precies wat we nodig hadden. Perfecte afwikkeling van een bestelling!!
Een aanrader voor iedereen, super snel behandeld alsook een correcte en snelle levering mvg Brecht
prima prijs, snelle levering zoals gewoonlijk
Kidneyy care is voor onze 12 jarige poes het eten waardoor ze al 2 jaar extra leven heeft. Ze vindt het bovendien heel erg lekker, en dat is bij deze ernstige ziekte heel erg belanrijk! Hoop dat we haar dankzij deze voeding nog enkele jaren mogen vertroetelen. De verzending was perfekt en de prijs SUPER! Staat bij de favorieten!
Op aanraden van de dierenarts geven wij onze kater al enkele jaren dit eten. Zeker aan te raden voor katten met nierproblemen.
Snelle service, goed contact met verkoper en vriendelijk.
Snelle levering , prijs stuk goedkoper dan bij dierenarts. Ben tevreden
vandaag besteld morgen geleverd goede service
Mijn kat vind het heerlijk en eet weer goed. Ze is ruim 18 en het eten werd een probleem. Met deze brokjes gaat het prima.
Goed product. Proper vermits het droge voeding is. Aangepast aan mijn 16-jarige kat.
snel geleverd en steeds het juiste product
goed voer voor een eerlijke prijs
Gewoon goed. Zoals iedere klant hoopt dat het is. Dus, gewoon conform belofte, Goed dus!
Zeer tevreden. Gemakkelijk te bestellen on line. Steeds vlugge en stipte levering.
Prima en alles is goed inclusief verzending
Al jarenlang vaste klant. Altijd keurig en netjes geleverd binnen een werkdag. Eén keer iets terug moeten sturen omdat ik zelf het verkeerde had besteld en kreeg gewoon netjes mijn geld teruggestort. Ga zo door, Brekz. Altijd perfect dus een dikke 10!!!
prachtig uitgebalanceerd product voor katten met nierproblemen- onze kat heeft het nu al 10 jaar overleefd en het gaat nog steeds goed.
De katten vinden het heerlijk en geven niet over van deze brokjes
Prima service. Snel en goederen altijd op voorraad.
Poes vind het lekker en het is goed voor haar.
Goede service, snelle levering
Veel goedkoper dan bij dierenarts. We hebben 2 katten en allebei eten dit voer
Het is goedkoper en ik kan er nog niet. Veel over zegen wandt het de eerste Maal dat ik bestelde
Juiste product voor scherpe prijs! Geleverd binnen gestelde levertijd. De bestelling was goed te volgen met track&trace. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.
Een kat van ons heeft een nier ziekte met gewone brokjes geeft ze veel over en met deze speciale brokjes niet. En het is makkelijk te bestellen en snelle levering dus heel tevreden er over.
2181
1302
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 17,95 (€ 11,97 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 33,95 (€ 11,32 /kg)
5 kg
€ 44,95 (€ 8,99 /kg)
2 x 5kg
€ 83,95 (€ 8,40 /kg)
3 x 5 kg
€ 121,95 (€ 8,13 /kg)
Hill's Prescription Diet Kat K/D 156 gr blik kattenvoer

Hill's Prescription Diet Feline K/D blikjes is een speciaal ontworpen voer voor katten met nieraandoeningen.

 • Bevat omega-3 vetzuren om bloeddoorloop naar de nieren te bevorderen
 • Een lage eiwitgehalte en een beperkte zout gehalte
 • Bevat omega-3 vetzuren om bloeddoorloop naar de nieren te bevorderen
 • Een lage eiwitgehalte en een beperkte zout gehalte

Nieraandoeningen kunnen plotseling voorkomen of geleidelijk optreden. Dit kan worden veroorzaakt door diverse factoren. Dit kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door andere ziektes of veranderingen in de gezondheid/ras/erfelijkheid of door een verkeerde voeding.

Werking

Hill's Prescription Diet Kat K/D Blikjes gaat dit tegen door:

 • Het hoge antixiodantengehale, voor bevordering van de neutralisatie van de vrije radicalen.
 • Een heerlijke smaak, dat de combinatie van natte en droge voeding vergemakkelijkt. Immers uw kat moet blijven genieten.

 

De onderstaande hoeveelheden zijn slechts richtlijnen, aangezien de eetbehoefte per kat varieert. Dus houd u hier rekening mee.

Voedingsrichtlijn

Gewicht van de kat

Hoeveelheid per dag in blik

2 kg

2/3 - 3/4

3 kg

3/4 - 1 1/4

4 kg

1 - 1 1/2

5 kg

1 1/4 - 1 3/4

6 kg

1 1/2 - 2

IngrediëntenHill's Prescription Diet Kat K/D Blikjes

(minstens 14%): Varkenslever, kip, varken, gemalen rijst, havervezel, maïszetmeel, glucose, dierlijk vet, kaliumcitraat, psyllium, calciumcarbonaat, calciumsulfaat, visolie, taurine, DL-methionine, gejodeerd zout, vitaminen en sporenelementen.

Hill's Prescription Diet
https://www.brekz.nl/24078-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-k-d-blikjes.jpg
41.95 2019/01/01
Het is meestal zoeken wat de poes lekker vind maar deze eet ie wel
Onze kater is er dol op
Snelle, betrokken service. Ook bij retouren. Een aanrader.
Kat lust dit graag. Ook consistentie is ok. Alleen jammer van de sterke geur (maar dat vind kat net zo leuk denk ik...).
Snelle levering, prima voer, niet zo duur groet mevr. Reinders
Zeer slechte service als ik op 7 december een bestelling plaats en het pakket eerst naar mijn oude adres wordt gestuurd. Vervolgens na een telefoontje die werd beantwoord op een zeer klantonvriendelijke manier met 12 euro bijbetaling 2x wordt aangeboden terwijl ik niet thuis ben. Het is nu 23 december en het voer staat nog in het depot in Amsterdam bij DPD. Bellen met DPD kost 0,50 cent per gesprek en het voer kost mij nu al 13 euro extra. Ben benieuwd wanneer ik het in handen heb. Ik ga voortaan naar de winkel!
De poes met zijn nierproblemen vindt dit voedsel lekker. Tegen etenstijd loopt hij te zeuren dat hij eten wil. En snel ook!
Goede kwaliteit dieetvoer
Vanwege nierproblemen eet mijn 16 jarige kat k/d van Hill''s, gelukkig bevalt het prima!
2608
1493
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 41,95
2 trays (48 blikken)
€ 80,95
Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Kip 85 gr kattenvoer

Nieraandoeningen kunnen plotseling voorkomen of geleidelijk optreden. Dit kan worden veroorzaakt door diverse factoren. Dit kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door andere ziektes of veranderingen in de gezondheid/ras/erfelijkheid of door een verkeerde voeding.

 

Werking

Hills Prescription Diet Feline K/D kipzakjes gaat dit tegen door:

 • De extra omega 3-vetzuren, voor bevordering van de bloedtoevoer naar de nieren.
 • Het hoge antixiodantengehale, voor bevordering van de neutralisatie van de vrije radicalen.
 • Een gereduceerde proteinegehalte van sterke kwaliteit voorkomt ongemakken door toxische afbraakstoffen.
 • Een heerlijke smaak, dat de combinatie van natte en droge voeding vergemakkelijkt. Immers uw kat moet blijven genieten.

 

De onderstaande hoeveelheden zijn slechts richtlijnen, aangezien de eetbehoefte per kat varieert. Dus houd u hier rekening mee.

voedingsrichtlijn

Gewicht van de kat

Dagelijkse hoeveelheid in zakjes

2 kg

1 1/2 - 2

3 kg

2 - 2 2/3

4 kg

2 1/3 - 3 1/3

5 kg

2 3/4 - 4

6 kg

3 1/4 - 4 1/2

 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Kat K/D Kip Zakjes:

(24%): Kip, varken, maïszetmeel, tarwemeel, tapiocazetmeel, glucose, zalm, cellulose, calciumcarbonaat, visolie, eiwitpoeder, zonnebloemolie, plantaardig eiwitconcentraat, vitaminen, karamel, magnesiumoxide, kaliumchloride en sporenelementen

Hill's Prescription Diet
https://www.brekz.nl/23933-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-k-d-zakjes.jpg
46.95 2019/01/01
Mijn katten zijn gek op...ze willen steeds meer.
Mijn kat is nierpatient en moet letten op haar eten. Dit product lust ze wel graag in tegenstelling tot goedkopere producten. Jammer dat het zo prijzig is.
zelfde product als gekocht bij dierenarts, en kat lust het ;-)
Jammer dat het zo duur is maar onze poes lust het gelukkig wel
Altijd een supersnelle levering.
Snelle service, goed contact
Goed kwalitatief product. Prima communicatie en levering.
Vlugge en vriendelijke bediening zoals gewoonlijk
product is snel en volgens afspraak geleverd.
Goed en lekker voor een poes met nierproblemen.
Mijn kat is herboren door het gebruik van dit product. Jammer dat ik het niet vroeger ontdekte.
Helaas heeft Hill's Prescription de consistentie van k/D blikjes veranderd. Gelukkig bracht de Pouch met kip uitkomst en eet mijn kat weer. De bestelling mocht ik terugsturen. Binnen enkele dagen kreeg ik mijn geld teruggestort. Goede service en betrouwbare firma die Brekz!
2611
1494
> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 13,95
2 x 12 zakjes
€ 24,95
4 x 12 zakjes
€ 46,95
8 x 12 zakjes
€ 89,95
Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Rund 85 gr kattenvoer

Hill's Prescription Diet Kat K/D Rund Zakjes 85 gram eigenschappen

Nierproblemen, zoals nierstenen, komen veel voor bij katten. Hill's Prescription Diet Kat K/D Rund Zakjes 85 gram is een volledige voeding voor katten met een nieraandoening. Het is speciaal ontworpen om de levensverwachting te verlengen en de levenskwaliteit van deze katten te verbeteren door de ontwikkeling van de symptomen af te remmen. 

Een gecontroleerd gehalte aan hoogwaardige eiwitten voorkomt dat er problemen optreden door toxische afbraakstoffen. Door extra toevoeging van Omega-3 vetzuren uit visolie wordt de bloedtoevoer naar de nieren bevorderd, waardoor deze beter kunnen functioneren. Het hoge gehalte aan antioxidanten helpt de nierfunctie behouden. Hill's Prescription Diet Kat K/D Rund Zakjes 85 gram heeft een heerlijke Rundvleessmaak en is goed te combineren met droogvoeding, wat natuurlijk erg aangenaam is voor uw kat. Dit voer is dus voor katten met nierproblemen het beste. Koop nu Hill's Prescription Diet Kat K/D Rund Zakjes 85 gram. Wordt thuisbezorgd. 

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Kat K/D Rund Zakjes 85 gram staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ)

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Kat K/D Rund Zakjes 85 gram

Kip, varken, Rund (4%), maïszetmeel, tarwebloem, tapiocazetmeel, diverse suikers, mineralen en sporenelementen, vitaminen, zalm, visolie, dierlijk eiwitpoeder, zonnebloemolie, erwteneiwitconcentraat. Gekleurd met ijzeroxide en natuurlijk karamel.

Analytische bestanddelen:

Calcium (0,17%), eiwit (6,1%), fosfor (0,09%), kalium (0,18%), koolhydraten (9,0%), magnesium (0,01%), natrium (0,05%), Omega-3 vetzuren (0,14%), Omega-6 vetzuren (0,77%), ruwe celstof (0,5%), vet (4,8%), vocht (78,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Bèta-caroteen (0,3 mg/kg), taurine (530 mg/kg), vitamine A (13266 IU/kg), vitamine C (20 mg/kg), vitamine D (195 IU/kg), vitamine E (125 mg/kg). 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.


Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Kat K/D Rund Zakjes 85 gram
Lichaamsgewicht kg Hoeveelheid voeding
blik(ken) 156g
2 2/3 - 3/4
3 3/4 - 1 1/4
4 1 - 1 1/2
5 1 1/4 - 2
6 1 1/2 - 2
7+ 1/4 per kg


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Hill's Prescription Diet Kat K/D Rund Zakjes 85 gram? Hill's Prescription Diet Kat K/D met Kip is een droogvoer voor katten met een nieraandoening. U kunt beide voedingen eventueel afwisselen. 

https://www.brekz.nl/24167-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-kd-rund-zakjes-85-gram.jpg
1.3 2019/01/01
zeer tevreden ! snelle levering
Snelle correcte levering....
22275
13221
> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 13,95
2 x 12 zakjes
€ 24,95
4 x 12 zakjes
€ 46,95
8 x 12 zakjes
€ 89,95
Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Zalm 85 gr kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Zalm 85 gr kattenvoer

Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Zalm 85 gr kattenvoer is een dierenartsvoeding speciaal ontwikkeld voor katten met nierproblemen. Het natvoer is volledig gericht op katten met nierproblemen en op het verbeteren van hun levenskwaliteit. Het bevat een gecontroleerd gehalte aan eiwit van hoge kwaliteit, waarmee het problemen met afbraak van toxische stoffen verkleint. Tevens bevat de voeding Omega-3 vetzuren, voor een betere toevoer naar de nieren. Het hoge gehalte aan antioxidanten heeft een gunstige uitwerking op het behoud van de nierfunctie. Uiteraard is het natvoer voorzien van een heerlijke smaak, zodat uw kat zijn eetplezier behouden zal.

 • Speciaal ontwikkeld voor katten met nierproblemen
 • Helpt de levensverwachting te verlengen
 • Hoge kwaliteit voorkomt ongemakken door toxische stoffen
 • Bevat een hoog gehalte aan antioxidanten
 • Heerlijke smaak voor onverminderd eetplezier

Bij Brekz kunt u het beste Hill's kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Zalm 85 gr kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Zalm 85 gr kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Zalm 85 gr kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Zalm 85 gr kattenvoer

Volwassen lichaamsgewicht van de kat Maaltijdzakjes Gemengde hoeveelheden, maaltijdzakjes Gemengde hoeveelheden, droog bijvoeren
Kg Stuks Stuks Gram
2 1 1/2 - 2 1 15
3 2 - 2 3/4 1 25
4 2 1/2 - 3 1/2 1 40
5 3 - 4 1 50
6 3 1/3 - 4 2/3 1 60
7+ 2/3 per kg 1 9 per kg

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Kat K/D Pouch Zalm 85 gr kattenvoer

Kip, varken, zalm (4%), tarwebloem, maïszetmeel, diverse suikers, gedroogd ei-wit, cellulose, eiwithydrolysaat, mineralen, zonnebloemolie, visolie, vitaminen, sporenelementen, taurine en bèta-caroteen. Gekleurd met natuurlijk karamel.

Analytische bestanddelen
Beta-caroteen (0,25 mg/kg), biotine (0,13 mg/kg), calcium (0,15%), eiwit (6,4%), essentiele vetzuren (1,14%), foliumzuur (0,58 g/kg), fosfor (0,11%), kalium (0,2%), koolhydraten (8,4%), L-carnitine (116 mg/kg), magnesium (0,01%), natrium (0,06%), niacine (35 mg/kg), Omega-3 (0,24%), Omega-6 (0,89%), oplosbare vezel (0,18%), pantotheenzuur (5,4 mg/kg), pyridoxine (4,1 mg/kg), riboflavine (3,3 mg/kg), ruwe as (1,2%), ruwe celstof (0,52%), taurine (525 mg/kg), thiamine (4 mg/kg), vet (5%), vitamine A (11 909 IU/kg), vitamine B12 (0,05 mg/kg), vitamine C (20 mg/kg), vitamine D (323 IU/kg), vitamine E (125 mg/kg), vocht (78,5%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Hill's natvoer dat geschikt is voor iedere volwassen kat? Kijk dan eens bij ons Hill's Optimal Care Pouch Adult Favourite Selection kat.

https://www.brekz.nl/24710-home_default/hill-s-prescription-diet-kd-pouch-zalm-85-gr.jpg
13.95 2019/01/01
Snel en goed geleverd
Snel geleverd, lage prijs
Mijn kater heeft voeding nodig voor nieren niet te belasten. Dit product is steeds vers. Ook de natte voeding die ik aankoop via brekz is vers en heeft een lange tijd nog voor de einddatum. Daarnaast wil ik ook nog delen dat indien er problemen zijn met adres en of levering van het pakket, het team meewerkt om problemen op te lossen. Waarvoor dankan. Groeten s chrs
Zeer goede kwalitatieve niervoeding
1kat is er goed mee de andere krijgt diaree
Correcte en snelle levering, voeding is niet verkrijgbaar in een gewonde dierenspeciaalzaak, goedkoper dan bij de dierenarts en vlotte levering.
Sinds ik dit eten aan mijn kat (18 jaar) geef, is ze terug springlevend geworden. Ze moet veel minder overgeven (nierziekte) en ze is intussen al weer 150 gram bijgekomen.
prima voer voor een nierpatiënt!
Mijn kat vindt het heerlijk en het is natuurlijk goed voor haar nieren.
24593
13820
> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 13,95
2 x 12 zakjes
€ 24,95
4 x 12 zakjes
€ 46,95
8 x 12 zakjes
€ 89,95
Hill's Prescription Diet Kat K/D + Mobility kattenvoer

Hill's Prescription Diet Kat K/D + Mobility kattenvoer 

Hill's Prescription Diet Kat K/D + Mobility kattenvoer is een droogvoer dat speciaal is ontwikkeld voor katten met nier- en gewrichtsproblemen. Hill's ontwikkelt speciaal voer voor katten met lichamelijke ongemakken en (ouderdoms)aandoeningen. Van deze voeding klinisch bewezen dat hij de mobiliteit en de levenskwaliteit van katten met nieraandoeningen ondersteunt. Het voer is samengesteld met een gecontroleerd fosfor- en een laag natriumgehalte, om de nier- en hartfunctie te ondersteunen. U zult merken dat uw kat met meer plezier (op trappen) loopt en rond rent, en dat al binnen 4 weken. Het voer is ook heilzaam voor het bewegen bij oudere katten. En niet onbelangrijk, de voeding stimuleert de eetlust van katten met nieraadoeningen. Zo krijgen zij tot wel 35% meer calorieën binnen dan bij ander niervoer.

 • Geschikt voor katten met een nieraandoening en/of gewrichtsproblemen
 • Verbetert de mobiliteit en de levenskwaliteit van katten met een nieraandoening
 • Samengesteld met een gecontroleerd fosfor- en laag natriumgehalte om nier- en hartfunctie te ondersteunen
 • Helpt oudere katten vitaal te blijven
 • Verhoogt de calorie-opname van katten met nierproblemen

 

Bij Brekz kunt u het beste Hill's Prescription Diet kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill's Prescription Diet Kat K/D + Mobility kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Kat K/D + Mobility kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Kat K/D + Mobility kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Voedingstabel Hill's Prescription Diet Kat K/D

+ Mobility kattenvoer

 

Volw. Gewicht van de kat (kg) Droogvoer per dag
Gram
2 30 - 40
3 40 - 55
4 50 - 65
5 55 - 80
6 65 - 90
7+ 11 per kg


 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Kat K/D + Mobility kattenvoer

Brouwersrijst, dierlijk vet, kip (21%) en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, tarwe, erwteneiwit, gedroogd eipoeder, visolie, mineralen, eiwithydrolysaat, cellulose, soja-olie, gedroogde bietenpulp, L-carnitine, vitaminen, tauine, sporenelementen en bèta-caroteen.
Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

Analytische bestanddelen
Eiwit (28,4%), calcium (0,67%), ruwe as (4,8%), ruwe celstof (2,1%), vet (21,6%), vocht (4,5%), koolhydraten (38,6%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
ALA (0,32%), Beta-caroteen (1,5 mg/kg), biotine (0,17 mg/kg), chondroitinesulfaat (386 mg/kg), DHA (0,32%), DL-methionine (1,4%), EPA (0,47%), foliumzuur (1,9 mg/kg), fosfor (0,5%), glucosamine (369 mg/kg), kalium (0,76%), L-Carnitine (510 mg/kg), magnesium (0,07%), mangaan 18,2 mg/kg), natrium (0,23%), niacine (143 mg/kg), Omega-3-vetzuren (3,6%), Omega-6-vetzuren 3,6%, oplosbare vezel (0,59%), panthotheenzuur (12,4 mg/kg), pyridioxide (9,6 mg/kg), taurine (2043 mg/kg), thiamine (12,4 mg/kg).
Vitamine A (8.307 IU/kg), vitamine B12 (0,1 mg/kg), vitaine C (90 mg/kg), vitamine D (850 IU/kg), vitamine E (550 mg/kg).


Ander voer? 

Bent u op zoek naar een alternatief voer, bijvoorbeeld voor de urinewegen van uw kat? Kijk dan eens bij Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie kattenvoer. Een overzicht van al ons Hill's Prescription Diet kattenvoer vindt u hier. 
 

https://www.brekz.nl/24495-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-kd-mobility-kattenvoer.jpg
51.95 2019/01/01
Mijn kat vind het heerlijk en ook belangrijk, het kost nog steeds veel geld, logisch bij een speciaal dieet, maar bij Brekz goedkoper dan elders.
Eerste keer besteld en alles zeer goed verlopen. Zal zeker nog bestellingen plaatsen. Ook de prijs is zeker om is over na te denken,veel goedkoper. MVG
Snelle levering, goede communicatie.
Een vertrouwd adres om voor mijn bejaarde kat een goede voeding aan te schaffen. Ook bestel ik hier andere zaken die keurig verzorgd aankomen.
Zoals steeds.Alles prima in orde en belangrijk levering en uren perfect. Tot volgende keer.
Product is ok voor mijn oude poes
Mijn bestelling is snel geplaatst door de herbestelfunctie op de site. Het verwerken en versturen wordt gecommuniceerd per mail en de bestelling is tijd op tijd in huis.
makkelijk te vinden, besteld en snel geleverd, zeer tevreden.
Snelle en correcte service
25716
14078
> Meer informatie
Verpakking Prijs
2 kg
€ 27,95 (€ 13,98 /kg)
5 kg
€ 51,95 (€ 10,39 /kg)
2 x 5kg
€ 99,95 (€ 10,00 /kg)
3 x 5 kg
€ 148,95 (€ 9,93 /kg)
Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Pouch 85 gr kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Pouch 85 gr kattenvoer

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Pouch 85 gr kattenvoer is voeding voor katten met een nieraandoening. De voeding bevat een gecontroleerd fosforgehalte en een beperkte hoeveelheid natrium waarmee het hart en nieren ondersteund worden. Binnen 28 dagen zal uw kat veel mobieler zijn en gemakkelijker kunnen rennen, spelen en traplopen. Bij oudere katten verbetert ook de vitaliteit en alertheid. Daarnaast stimuleert de voeding de spieropbouw en de eetlust.

 • Geschikt voor katten met een nieraandoening
 • Ondersteunt het hart en de nieren
 • Zorgt voor meer mobiliteit
 • Verbetert de vitaliteit en alertheid bij oudere katten
 • Stimuleert de spieropbouw en eetlust

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenvoeding van Hill's Presciption Diet gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Voor katten met een nierprobleem bestelt u bijvoorbeeld Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Pouch 85 gr kattenvoer.

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.
 

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Pouch 85 gr kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding in gram die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. Pas de hoeveelheid eventueel nog aan de behoeften van uw kat aan, want niet elke kat met een bepaald gewicht heeft evenveel voeding nodig.

Lichaamsgewicht (kg)

Droog (g)

2

30 - 40

3

40 - 55

4

50 - 65

5

55 - 80

6

65 - 90

7 +

11 per kg


Ingrediënten Hill's Prescription Diet