terug
Gourmet natvoer kat

Gourmet natvoer kat

Gourmet nat kattenvoer is een hoogwaardig, smakelijk natvoer en is verkrijgbaar in de varianten Gold, Mon Petit en Perle. Van deze varianten is een breed assortiment aan smaken vertegenwoordigd.
Lees meer ..
Gourmet natvoer kat

Gourmet nat kattenvoer

Gourmet natvoeding is smakelijk kattenvoer verkrijgbaar in de varianten mousse, in saus, les cassolettes en luxe mix. Of uw kat nu een voorkeur heeft voor mousse, voor brokjes in saus, of toch liever de luxe mix eet; bij Gourmet vindt u smakelijke voeding waar uw kat dol op is. Van die grote keuze wordt het natuurlijk wel wat lastiger kiezen. Daarom hier een korte inleiding in de wereld van Gourmet kattenvoer met achtereenvolgens; Gourmet Gold Mousse, Gourmet Gold in saus en Luxe Mix & Collections. Verder zijn er nog de categorieën: Mon Petit en Perle.

Gourmet Gold Mousse 

Deze lijn van Gourmet bevat voedingen op basis van een smakelijke mousse. Er staan diverse smaken op het menu, met vlees, gevogelte of vis. Speciaal voor de senior katten is er +7 voeding, die rekening houdt met eventuele kwaaltjes van de oudere kat. Er is ook een gemixte verpakking met diverse smaken, voor afwisseling op iedere dag.


Gourmet Gold in saus

Is uw kat meer een liefhebber van brokjes in saus? Wij begrijpen dat wel. Het Gourmet Gold in saus natvoer is niet te versmaden. Het voer is verkrijgbaar in diverse verfijnde smaken. Zo is er een voeding met zalm en kip; het Gourmet Gold Zalm en Kip in saus kattenvoer. Er is een exotische les cassolettes duo variant met vlees in tomatensaus; het Gourmet Gold Les Cassolettes Duo van vlees in tomatensaus voer.
 

Luxe Mix & Collections

Voor de echte fijnproevers onder de katten heeft Gourmet deze luxe mix ontwikkeld. Deze voeding bevat eend en kalkoen en is zodanig uitgebalanceerd dat hij voldoet aan de hoogste verwachtingen. Kijk voor dit voer bij de Gourmet Gold Luxe Mix Eend en Kalkoen. Natuurlijk is het extra lekker wanneer uw kat iedere dag een andere smaak natvoer krijgt voorgeschoteld. Daarom is er de 8-Pack Luxe Mix, met de smaken rund & kip, konijn & lever, zeevis in een saus met spinazi en eend & kalkoen. Dit is het Gourmet Gold 8-Pack Luxe Mix kattenvoer.

Bij Brekz kunt u het beste nat kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Gourmet kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Gourmet kattenvoer, bijvoorbeeld omdat u kleinere porties wilt? Kijk dan eens bij Almo Nature natvoer. Een overzicht van al ons natvoer vindt u op de Merkenpagina.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.