Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Gourmet Mon Petit Duo Vlees (6x50g) kattenvoer

Productinformatie
4 x (6 x 50 gram)
€ 10,49 (€ 8,74/kg)
€ 10,49 (€ 8,74/kg)
8 x (6 x 50 gram)
€ 19,95 (€ 8,31/kg)
Meest verkocht
€ 19,95 (€ 8,31/kg)

Gourmet Mon Petit Duo Vlees (6x50g) kattenvoer bestaat uit 2 smaken in één maaltijdzakje. Heerlijke, malse stukjes vlees in saus. Minder restjes, een verse maaltijd en meer variatie voor uw kat.

  • De juiste hoeveelheid
  • Twee smaken in één zakje
  • Verse maaltijd

Meer informatie

Gourmet Mon Petit Duo Vlees (6x50g) kattenvoer

Gourmet Mon Petit Duo Vlees (6x50g) kattenvoer is een natvoeding voor volwassen katten. De voeding bestaat uit heerlijke, malse stukjes vlees en is verkrijgbaar in 2 smaken in één portie: rund & kip, kalkoen & lever, gevogelte & lam. Doordat er aan de voeding diverse vitaminen en mineralen zijn toegevoegd, is dit product niet alleen erg lekker, maar ook gezond! Gourmet Mon Petit Duo Vlees (6x50g) kattenvoer is verpakt in handige maaltijdzakjes van 50 gram. Hierdoor heeft u minder restjes, en tegelijkertijd een verse maaltijd en meer variatie voor uw kat.

  • Geschikt voor volwassen katten
  • Twee smaken in één zakje
  • 3 verschillende variaties: rund & kip, kalkoen & Lever, gevogelte & lam
  • Verse maaltijd
  • Verpakt in zakjes van 50 gram
  • De juiste hoeveelheid

Bij Brekz kunt u natvoer voor katten eenvoudig en voordeling online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Gourmet Mon Petit Duo Vlees (6x50g) kattenvoer voor de scherpste prijs. Makkelijk en snel thuisbezorgd!

Let op! De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Gourmet Mon Petit Duo vlees (6x50g) kattenvoer

Geef een gemiddelde volwassen kat van 4 kg, 6 tot 7 zakjes gedurende de dag in ten minste 2 aparte maaltijden. De volwassen gebruiksgemiddelden zijn gebaseerd op matig actieve katten bij normale omgevingstemperaturen. Pas de hoeveelheid aan de behoeften van uw kat aan, zodat hij op gezond gewicht blijft. Zorg altijd voor schoon en vers drinkwater bij het eten.

Ingrediënten Gourmet Mon Petit Duo vlees (6x50g) kattenvoer

Samenstelling
Met rund en kip: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan rund 4% en kip 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker en gist

Met kalkoen & lever: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kalkoen 4% en lever 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker en gist

Met gevogelte en lam: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan gevogelte 4% en lam 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker en gist

Analytische bestanddelen
Vocht: 81,5%, eiwit: 12,0%, vetgehalte 3,0%, ruwe as: 1,4%, ruwe celstof: 0,05%.

Toegevoegde voedingsstofffen
Vitamine A (655 IE/kg), vitamine D3 (100 mg/kg), Fe(E1) (23 mg/kg), calciumjodaat, watervrij (0,29 mg/kg), koperII)sulfaat-pentahydraat (2,6 mg/kg), mangaanII)sulfaat-monohydraat (4,5 mg/kg), zinksulfaat-pentahydraat (3,7 mg/kg).

Ander natvoer voor uw kat?

Op zoek naar een vergelijkbaar product, zoals Gourmet Mon Petit Gevogelte (6x50g) kattenvoer? Bekijk ook eens ons gehele assortiment natvoeding en ontdek de heerlijke smaken van Whiskas en Felix.


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (2)
23-07-2018
4
4
4
4
4
U leverde me iets heel anders dan wat ik heb besteld, zonder verklaring of excuses. Nu kan ik minstens de helft weggooien, omdat de kat het niet vreet en ik geen zin heb om zo'n loodzware vracht te moeten retourneren. Gaat steeds zo en dan houdt u gewoon vol, dat dit het bestelde was. Ik had de bestelling bewaard en u kunt me dus niet van uw gelijk overtuigen.
12-07-2018
4
4
4
4
4
Mijn katten zijn echte fijn proevers, heb je een beetje teveel verwend maar dit vinden ze heerlijk.