terug
Purina One natvoer kat

Purina One natvoer kat

Purina One natvoer kat is een complete, smakelijke natvoeding geschikt voor alle katten. Een lekker én gezond feestmaal voor uw kat!
Lees meer ..
Purina One natvoer kat

Purina One natvoer voor uw kat

Purina One natvoer kat is een heerlijke, complete natvoeding van premium kwaliteit. Het is bereid met hoogwaardige ingrediënten en samengesteld is samenwerking met voedingsdeskundigen en dierenartsen. Zo krijgt uw kat iedere dag alle voedingsstoffen binnen die hij nodig heeft voor een actief en gezond leven. De natvoeding van Purina One is niet alleen zeer smakelijk, maar draagt uiteraard ook optimaal bij aan de gezondheid van uw geliefde huisdier!

Bij Brekz kunt u Purina One natvoer kat goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste natvoer voor uw kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk online besteld, snel bij u thuis!

Assortiment Purina One natvoer kat

Purina One natvoer voor de kat is een volledige, uitgebalanceerde natvoeding dat de gezondheid van uw kat ondersteunt. De vezels in het voer stimuleren een gezonde spijsvertering en dankzij natuurlijke antioxidanten wordt een sterk afweersysteem bevorderd. Daarnaast bevat Purina One natvoer een gecontroleerd niveau aan mineralen om de gezondheid van de urinewegen te ondersteunen.

Bij Brekz kunt u bijvoorbeeld Purina One Adult reepjes in saus met kip, rund en groenten voordelig online bestellen. In de verpakking vindt u twee overheerlijke smaken; kip met sperziebonen en rund met wortel. Zo wisselt u het menu gemakkelijk af en geeft u uw kat telkens weer een smakelijke en gezonde natvoeding.

Ander product?

Bent u op zoek naar bijpassende brokjes van Purina voor uw kat? Naast Purina One natvoer hebben wij ook Purina One droogvoeding in ons assortiment. Voor ons complete aanbod natvoeding voor katten kunt u kijken op de handige overzichtpagina natvoer kat.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.