terug
Purina One kattenvoer

Purina One kattenvoer

Met Purina One kattenvoer krijgt uw kat iedere dag alle voedingsstoffen binnen die nodig zijn voor een actieve, gezonde dag!
Lees meer ..
Purina One kattenvoer

Purina One kattenvoer

Dat veel katten kieskeurige eters zijn, dat is niks nieuws. We willen onze katten een gezonde maaltijd voorschotelen, maar wat als de kat hier zijn neus voor optrekt? Purina One kattenvoer maakt smakelijke voeding voor katten van alle leeftijden. Het kattenvoer is niet alleen lekker, maar bevat ook nog eens alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft om fit te blijven.

Eigenschappen Purina One kattenvoer

  1. Volledige en uitgebalanceerde voeding: Purina One belooft een uitgebalanceerde voeding, ontwikkeld om aan de nutritionele behoeften van uw kat te voldoen.

  2. Hoogwaardige ingrediënten: Het voer wordt samengesteld met hoogwaardige ingrediënten om de algehele gezondheid en vitaliteit van katten te ondersteunen.

  3. Wetenschappelijk onderbouwd: Purina One is gemaakt op basis van wetenschappelijk onderzoek, om de gezondheid van katten te optimaliseren.

  4. Diverse formules: Purina One biedt verschillende formules die zijn afgestemd op de verschillende behoeften per levensfase, maar ook op smaakvoorkeuren van katten.

Bij Brekz kunt u de beste kattenvoedingen snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Purina One kattenvoer tegen de scherpste prijzen!

Assortiment Purina One kattenvoer

Met zoveel lekkere smaken kan het moeilijk zijn om te kiezen. Is uw kat jonger dan 1 jaar, tussen 1 en 7 of ouder dan 7 jaar? Bekijk hieronder de varianten per levensfase.

Kitten & Junior

Purina One Junior met kip kattenvoer is een complete voeding voor opgroeiende katjes. Het complete voer bevat alle nodige voedingsstoffen om van uw kitten een sterke volwassen kat te maken. Het voer is geschikt voor opgroeiende katten tot 1 jaar. Ook geschikt voor drachtige of zogende poezen.

Adult

Purina One Adult is een heerlijke volledige voeding voor katten van alle rassen. Voor uw volwassen kat kunt u kiezen tussen meerdere varianten, waaronder een variant met kip, met rund of met zalm. De voeding helpt bij het verminderen van tandsteenvorming en draagt bij aan een gezonde spieropbouw. Alle noodzakelijke vitaminen en mineralen voor een gezonde kat vindt u terug in deze voeding.

  • Purina One Graanvrij Adult met zalm is een heerlijke licht verteerbare kattenvoeding met zalm als nummer één ingrediënt. Zalm is een bron van hoogwaardige eiwitten en aminozuren ter ondersteuning van o.a. sterke spieren. Cichorei helpt de darmgezondheid in balans te houden.

  • Purina One Indoor met kalkoen is een heerlijk droogvoer dat is afgestemd op de specifieke behoeften van volwassen binnenkatten. Het voer helpt bij het minimaliseren van haarballen en helpt de geur van de ontlasting te verminderen.

  • Purina One Sterilcat kattenvoer is een volledige droogvoeding met kip en tarwe en is geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde katten van 1 jaar en ouder. Bevordert gewichtsbehoud na sterilisatie/castratie door aangepaste vet- en eiwitwaardes. Verkrijgbaar in de smaken met kip en met rund.

  • Purina One Sensitive met kalkoen is erg geschikt voor katten met een gevoelige spijsvertering. Het voer is vrij van tarwe en bevordert een gezonde ontlasting. De voeding bevat een unieke formule met lactobacillicus, die het afweersysteem en het darmmicrobioom helpt versterken.

Senior

Purina One Senior 7+ met kip kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor de oudere kat vanaf 7 jaar en ouder. Wanneer katten ouder worden kan dit de vitale functies beïnvloeden. Daarom is in de samenstelling van deze voeding rekening gehouden met veelvoorkomende ouderdomsklachten. Zo bevat de voeding lactobacillicus en cichoreiwortel die bijdragen aan de versterking van het afweersysteem en het bevorderen van de darmwerking. De vitaminen en mineralen helpen de vitale functies te ondersteunen, zoals vitamine E en C die een gezonde werking van de nieren ondersteunen. Daarbij dragen de eiwitten en aminozuren in de voeding bij aan het behoud van sterke spieren, zodat uw kat zo lang mogelijk vitaal kan blijven. De knapperige brokjes bevatten essentiële voedingsstoffen die helpen het gebit en tandvlees van uw kat te verzorgen.

Ander product?

Het complete assortiment bekijken? Kijk dan ook eens bij al het andere kattenvoer in onze webshop. U heeft een ruime keuze uit droogvoer en natvoer voor katten. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.