terug
BF Petfood natvoer kat

BF Petfood natvoer kat

BF Petfood natvoer kat biedt hoogwaardig kattenvoer dat rijk is aan vlees of vis. Deze voeding zijn veelal biologisch en gemaakt van de beste, verse ingrediënten. Een hele verantwoorde en gezonde keuze dus! Op deze pagina vindt u ons assortiment nat kattenvoer van Biofood. 
Lees meer ..
BF Petfood natvoer kat

BF Petfood natvoer kat: gezond en lekker

Wilt u uw kat een gezonde, natuurlijke én liefst biologische maaltijd voorschotelen? Met BF Petfood nat kattenvoer kan het. BP Petfoot natvoer is geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen. Deze voeding is gemaakt van verse ingrediënten die zowel natuurlijk, als biologisch zijn. Er zijn dus geen kunstmatige vitaminen, bindmiddelen en vulstoffen aan het voer toegevoegd.

Biofood natvoer is gemaakt met een flinke portie vers, hoogwaardig vlees. Op deze pagina vindt u voer met kip en rund, dat verkrijgbaar is in blikjes en zakjes. Sommige varianten zijn geschikt voor katten én honden. Handig dus wanneer u meerdere huisdieren heeft!

BF Petfood nat kattenvoer: de varianten 

Biofood Organic Kip menu natvoer kat is een product dat in handige maaltijdzakjes van 100 gram is verpakt. Het zit boordevol vers kippenvlees en ondersteunt bovendien onder andere de gezondheid van de nieren, huid, vacht en spijsvertering.  

Voor viervoeters die liefhebber zijn van rundvlees is er Biofood Organic 100% rundvlees natvoer. Dit product komt in een groter formaat, namelijk in blikken van 200 of 400 gram. Het is geschikt voor honden én katten en kan gebruikt worden in eliminatiediëten. Het is volledig vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten en is CO²-neutraal geproduceerd. 

Tot slot is er nog blikvoer dat uitsluitend voor katten geschikt is. Biofood Bio Menu Kip Organic natvoer is biologisch, vers, natuurlijk en zit ook boordevol vlees. Dit product is aangevuld met heerlijke wortel, kokos en cranberry. Dat zorgt voor een unieke en onweerstaanbare smaak. Verantwoord genieten kan met Biofood natvoer! 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.