Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Prins nat kattenvoer 

Prins nat kattenvoer bevat gezonde en complete vleesmaaltijden voor katten van alle leeftijden. De voeding is bijzonder geschikt als gezonde variatie op de droogvoeding. Bij Brekz vind je de beste Prins natte kattenvoeding tegen de allerlaagste prijzen. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment! 
Lees meer ..

NatureCare

NatureCare

Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer

Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer

Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer is een smakelijke, complete vleesmaaltijd met kip en is geschikt voor iedere volwassen kat. Dit smakelijke natvoer met kip is voorzien van hoogwaardige, met zorg geselecteerde ingrediënten. Naast de uitstekende smaak is hij bovendien erg gezond. Zo ondersteunt het natvoer met haar hoge vochtgehalte en onder meer cranberries, een gezond milieu in de blaas. Bovendien is de voeding vrij van granen en rijst, wat de verteerbaarheid ten goede komt. Het product is vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

  • Hoogwaardige ingredienten
  • Smakelijke voeding met kip
  • Ondersteunt het gezonde milieu in de blaas
  • Graanvrij
  • Vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen

Bij Brekz kunt u het beste Prins nat kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer

50% samengesteld met kippenhart, kippenvlees, kippenlever, kippenmaag en kippennek, cranberries (3%), zalmolie, inuline. 

Analytische bestanddelen
Vocht (76%), ruw eiwit (11%), ruw vet (7%), ruwe as (2%), ruwe celstof (0,5%), koolhydraten (3,5%), calcium (0,31%), fosfor (0,26%). Energiewaarde: 1210 kcal/kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Prins met kalkoen? Kijk dan eens bij ons Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer.

https://www.brekz.nl/27683-home_default/prins-naturecare-kip-kattenvoer.jpg
2.35 2019/01/01
31000
15137
Prins NatureCare Kip kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,35
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Prins nat kattenvoer assortiment

Prins nat kattenvoer bevat al ons natvoer van het merk Prins dat geschikt is voor katten. Het merk staat bekend om haar hoogwaardige, natuurlijke kattenvoedingen. Al hun producten zijn dan ook vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook wordt bij de ontwikkeling van producten geen gebruik gemaakt van proefdieren. De NatureCare serie nat kattenvoer is bovendien vrij van granen.

Of uw kat nu een liefhebber is van vlees of vis of dat u op zoek bent naar een beloningsproduct voor uw kat; u vindt het hier. Om u het kiezen te vergemakkelijken vindt u hieronder een korte toelichting op het assortiment.

  • Is uw kat gek op natvoer met kip? Probeert u eens ons Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer
  • Als u liever een exclusiever smaak heeft, of weet dat uw kat voor kalkoen valt, probeer dan eens Prins NatureCare Kalkoen Blik 200 gr kattenvoer
  • Voor visliefhebbers heeft Prins ook een uitstekend natvoer, het Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer
  • Een zeer smakelijke combinatie is die van kip en garnalen. Prins NatureCare Kip & Garnalen Blik 200 gr kattenvoer doet het
  • Tenslotte is er nog een trainingsproduct, een beloning met zalm, het Prins Train & Care Kat zalmpaté

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een natvoer van Royal Canin? Kijk dan eens bij ons Royal Canin nat kattenvoer.

Terug