Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Prins natvoer kat 

Prins nat kattenvoer bevat gezonde en complete vleesmaaltijden voor katten van alle leeftijden. De voeding is bijzonder geschikt als gezonde variatie op de droogvoeding. Bij Brekz vind je de beste Prins natte kattenvoeding tegen de allerlaagste prijzen. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment! 
Lees meer ..

NatureCare

NatureCare

Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer

Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer

Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer is een smakelijke, complete vleesmaaltijd met kip en is geschikt voor iedere volwassen kat. Dit smakelijke natvoer met kip is voorzien van hoogwaardige, met zorg geselecteerde ingrediënten. Naast de uitstekende smaak is hij bovendien erg gezond. Zo ondersteunt het natvoer met haar hoge vochtgehalte en onder meer cranberries, een gezond milieu in de blaas. Bovendien is de voeding vrij van granen en rijst, wat de verteerbaarheid ten goede komt. Het product is vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 • Hoogwaardige ingredienten
 • Smakelijke voeding met kip
 • Ondersteunt het gezonde milieu in de blaas
 • Graanvrij
 • Vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen

Bij Brekz kunt u het beste Prins nat kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer

50% samengesteld met kippenhart, kippenvlees, kippenlever, kippenmaag en kippennek, cranberries (3%), zalmolie, inuline. 

Analytische bestanddelen
Vocht (76%), ruw eiwit (11%), ruw vet (7%), ruwe as (2%), ruwe celstof (0,5%), koolhydraten (3,5%), calcium (0,31%), fosfor (0,26%). Energiewaarde: 1210 kcal/kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Prins met kalkoen? Kijk dan eens bij ons Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer.

https://www.brekz.nl/27683-home_default/prins-naturecare-kip-kattenvoer.jpg
2.35 2019/01/01
Het is heel gezond voor de katten en ze eten het graag.
31000
15137
Prins NatureCare Kip kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 2,35
Per 2
€ 3,95
Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer

Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer

Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer is een gezond en smakelijk natvoer met kip en zalm en is geschikt voor iedere kat. Deze heerlijke voeding van Prins vormt een volledige vleesmaaltijd en is rijk aan kip en zalm. Behalve de uitstekende smaak, is de maaltijd ook nog eens erg gezond. Dit niet alleen vanwege de hoogwaardige ingrediënten die zijn gebruikt. Het natvoer bevat namelijk ook visvetzuren en aloë vera die helpen de huid en vacht te voeden. Bovendien bevat het voer geen granen en rijst, voor een hoge verteerbaarheid. Het product is vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

 • Smakelijke voeding met kip en zalm
 • Gezonde Omega visvetzuren en aloë vera voeden de huid en vacht
 • Hoogwaardige ingredienten
 • Graanvrije voeding
 • Vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen

Bij Brekz kunt u het beste Prins nat kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer

45% samengesteld met kippenhart, kippenvlees, kippenlever, kippenmaag en kippennek, zalm (5%), aloë vera (3%), zalmolie, inuline.

Analytische bestanddelen
Vocht (78%), ruw eiwit (10,3%), ruw vet (5,9%), ruwe as (2%), ruwe celstof (0,5%), koolhydraten (3,3%), calcium (0,27%), fosfor (0,23%). Energiewaarde: 1075 kcal/kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een beloningspate met zalm voor de kat? Kijk dan eens bij onze Prins Train & Care Kat zalm.

https://www.brekz.nl/27685-home_default/prins-naturecare-kip-zalm-blik-200-gr-kattenvoer.jpg
2.35 2019/01/01
Goed product. De kat vind het heerlijk.
31005
15141
Prins NatureCare Kip & Zalm kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 3,95
Prins NatureCare Kip & Garnalen Blik 200 gr kattenvoer

Prins NatureCare Kip & Garnalen Blik 200 gr kattenvoer

Prins NatureCare Kip & Garnalen Blik 200 gr kattenvoer is een natuurlijke, complete vleesmaaltijd en is geschikt voor iedere volwassen kat. Dit zeer complete natvoer bevat kip en garnalen en vormt een complete vleesmaaltijd voor de kat. Behalve dat het dankzij de geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten heel smakelijk is, is het ook nog eens erg gezond. Zo bevat de voeding zalmolie en dus Omega-3 vetzuren, voor een gezonde en glanzende vacht. Bovendien is het vrij van granen en rijst, voor een hoge verteerbaarheid. Het product bevat geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. 

 • Hoogwaardige, met zorg geselecteerde ingrediënten
 • Vrij van granen en rijst
 • Met Omega vetzuren, ondersteunt huid en vacht
 • Smakelijke voeding met kip en garnalen
 • Geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt


Bij Brekz kunt u het beste Prins nat kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prins NatureCare Kip & Garnalen Blik 200 gr kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Prins NatureCare Kip & Garnalen Blik 200 gr kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prins NatureCare Kip & Garnalen Blik 200 gr kattenvoer

45% samengesteld met kippenhart, kippenvlees, kippenlever, kippenmaag en kippennek, garnalen (5%), zeealg (3%), zalmolie, inuline.

Analytische bestanddelen
Vocht (78%), ruw eiwit (10%), ruw vet (6%), ruwe as (2%), ruwe celstof (0,5%), koolhydraten (3,5%), calcium (0,28%), fosfor (0,23%). Energiewaarde: 1080 kcal/kg.

Ander product?

 Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Prins met kalkoen? Kijk dan eens bij ons Prins NatureCare Kalkoen Blik 200 gr kattenvoer.

https://www.brekz.nl/27687-home_default/prins-naturecare-kip-garnalen-blik-200-gr-kattenvoer.jpg
2.25 2019/01/01
31007
15142
Prins NatureCare Kip & Garnalen kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 3,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Prins nat kattenvoer assortiment

Prins nat kattenvoer bevat al ons natvoer van het merk Prins dat geschikt is voor katten. Het merk staat bekend om haar hoogwaardige, natuurlijke kattenvoedingen. Al hun producten zijn dan ook vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook wordt bij de ontwikkeling van producten geen gebruik gemaakt van proefdieren. De NatureCare serie nat kattenvoer is bovendien vrij van granen.

Of uw kat nu een liefhebber is van vlees of vis of dat u op zoek bent naar een beloningsproduct voor uw kat; u vindt het hier. Om u het kiezen te vergemakkelijken vindt u hieronder een korte toelichting op het assortiment.

 • Is uw kat gek op natvoer met kip? Probeert u eens ons Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer
 • Als u liever een exclusiever smaak heeft, of weet dat uw kat voor kalkoen valt, probeer dan eens Prins NatureCare Kalkoen Blik 200 gr kattenvoer
 • Voor visliefhebbers heeft Prins ook een uitstekend natvoer, het Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer
 • Een zeer smakelijke combinatie is die van kip en garnalen. Prins NatureCare Kip & Garnalen Blik 200 gr kattenvoer doet het
 • Tenslotte is er nog een trainingsproduct, een beloning met zalm, het Prins Train & Care Kat zalmpaté

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een natvoer van Royal Canin? Kijk dan eens bij ons Royal Canin nat kattenvoer.

Terug