terug
Prins natvoer kat

Prins natvoer kat

Prins nat kattenvoer bevat gezonde en complete vleesmaaltijden voor katten van alle leeftijden. De voeding is bijzonder geschikt als gezonde variatie op de droogvoeding. Bij Brekz vind je de beste Prins natte kattenvoeding tegen de allerlaagste prijzen. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment! 
Lees meer ..
Prins natvoer kat

Prins nat kattenvoer assortiment

Prins nat kattenvoer bevat al ons natvoer van het merk Prins dat geschikt is voor katten. Het merk staat bekend om haar hoogwaardige, natuurlijke kattenvoedingen. Al hun producten zijn dan ook vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook wordt bij de ontwikkeling van producten geen gebruik gemaakt van proefdieren. De NatureCare serie nat kattenvoer is bovendien vrij van granen.

Of uw kat nu een liefhebber is van vlees of vis of dat u op zoek bent naar een beloningsproduct voor uw kat; u vindt het hier. Om u het kiezen te vergemakkelijken vindt u hieronder een korte toelichting op het assortiment.

  • Is uw kat gek op natvoer met kip? Probeert u eens ons Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer
  • Als u liever een exclusiever smaak heeft, of weet dat uw kat voor kalkoen valt, probeer dan eens Prins NatureCare Kalkoen Blik 200 gr kattenvoer
  • Voor visliefhebbers heeft Prins ook een uitstekend natvoer, het Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer
  • Een zeer smakelijke combinatie is die van kip en garnalen. Prins NatureCare Kip & Garnalen Blik 200 gr kattenvoer doet het
  • Tenslotte is er nog een trainingsproduct, een beloning met zalm, het Prins Train & Care Kat zalmpaté

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een natvoer van Royal Canin? Kijk dan eens bij ons Royal Canin nat kattenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.