terug
Prins kattenvoer

Prins kattenvoer

Prins kattenvoer is uitgebalanceerd kattenvoer dat wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke bouwstoffen. In het Prins kattenvoer assortiment is er voor elke kat in elk levensstadium een passende voeding verkrijgbaar. 
Lees meer ..
Prins kattenvoer

Prins kattenvoer

Prins kattenvoer staat voor 100% natuurlijke, gezonde voeding voor katten van alle leeftijden, die ook nog eens betaalbaar is. Het kwalitatief hoogwaardige voer wordt in Nederland geproduceerd en is samengesteld uit de beste bouwstoffen. Prins' kwaliteitszorg begint al bij de selectie van haar eigen leveranciers. Dit merk werkt al jarenlang samen met dezelfde leveranciers die voldoen aan strenge criteria. Alle gebruikte grondstoffen worden in Prins eigen laboratorium getest. Verpakkingen spelen een belangrijke rol in het behouden van de kwaliteit en voedingswaarde. Dit merk zorgt ervoor dat er zo min mogelijk zuurstof in de verpakking aanwezig is. Prins kattenvoer is dan ook optimaal houdbaar en langer vers. 
Prins begon ruim vijftig jaar geleden al met de ontwikkeling en productie van honden- en kattenvoeding. Dit merk werkt voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe producten in samenwerking met onafhankelijke instituten zoals universiteiten en onderzoeksinstituten.
Alle producten van Prins zijn proefdiervrij en bevatten geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen. 

Geselecteerde soorten Prins kattenvoer zijn regelmatig extra voordelig in onze webshop te koop. Let u op de gratis kilo acties voor de beste deals! 

De houdbaarheidsduur van Prins hondenvoer varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
             

Assortiment Prins kattenvoer

VitalCare

Onder de naam VitalCare heeft Prins verschillende voedingen ontwikkeld  met voor iedere kat wat wils. De beste kwaliteit grondstoffen zorgt ervoor dat zelfs de meest kieskeurige katten kiezen voor VitalCare! Onderhoudsvoeding is verkrijgbaar voor vier leeftijdscategorieën (VitalCare Kitten, Adult, Senior en Senior + ) en voor de volwassen kat van specifiek grote rassen (Adult Maxi).
Prins VitalCare Multicat kattenvoer is een smaaksensatie met drie verschillende smaken in een verpakking, wat dit voer ideaal maakt voor gezinnen met meerdere katten.

Daarnaast vindt u onder VitalCare Prins kattenvoer met een preventief en oplossend karakter. Denkt u daarbij aan speciaal voer voor de kat die binnenshuis leeft (Indoor), de kat met een verminderde weerstand (Resist) en de kat met een lange vacht (Prins VitalCare Hair & Skin). Ook voor veelvoorkomende gezondheidsproblemen heeft Prins ondersteunend voer in huis. Prins VitalCare Struvite is geschikt voor katten met door de dierenarts bewezen blaasgruisproblemen. VitalCare Sensitive Hypoallergenic en Sterilised zijn er respectievelijk voor de kat met een gevoelige spijsvertering en de gesteriliseerde of gecastreerde kat.
Bijna alle bovengenoemde producten voorkomen blaasgruis en/of bevatten een anti-haarbalformule. Dit voer is tarwe(gluten)vrij. 
    

Dieetvoedingen

De hoogwaardige, 100% natuurlijke dieetvoedingen van Prins zijn in nauwe samenwerking met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten ontwikkeld. Ze zijn doeltreffend en kunnen veilig langdurig gegeven worden. Voor een groot aantal klachten bij katten kunt u Prins kattenvoer vinden ter ondersteuning van bijvoorbeeld een voedselovergevoeligheid en huid- en vachtproblemen en/of ter ondersteuning van maag-darmproblemen. Prins VitalCare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic kan dan uitkomst bieden. 

Prins VitalCare Dieet Weight Reduction Diabetic is speciaal ontwikkeld om de kat op een verantwoorde manier af te laten vallen. Voor katten met urinewegproblemen is Prins VitalCare Dieet Struvite & Calciumoxalate uitermate geschikt. 
    

Fit Selection Mix

Natuurlijk is er ook een reguliere kattenbrok in het assortiment Prins kattenvoer. Prins Fit Selection Mix is de standaard kattenbrok voor volwassen katten tot ca. 7 jaar. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.