terug
Prins kattenvoer

Prins kattenvoer

Prins kattenvoer is hoogwaardig kattenvoer dat wordt gemaakt van de beste natuurlijke bouwstoffen. Prins kattenvoer heeft voor elke kat de passende variant smakelijke voeding.
Lees meer ..
Prins kattenvoer

Prins kattenvoer

Prins heeft passie voor huisdieren. Vanuit die passie doet Prins al jarenlang onderzoek naar de beste manieren om via voeding bij te dragen aan het welzijn van huisdieren. De oorsprong van Prins ligt in Nederland. Het familiebedrijf werkt al meer dan 50 jaar aan het samenstellen van de best mogelijke dierenvoeding. Als baasje kunt u er op vertrouwen dat Prins kattenvoer met uiterste zorg is samengesteld.

Het recept begint met de selectie van de beste ingrediënten. Voor Prins kattenvoer worden alleen producten gebruikt van betrouwbare partners. De ingrediënten worden nauwkeurig getest voor ze geschikt worden geacht voor het kattenvoer. Ook de verpakking speelt een rol in de kwaliteitswaarborg van het voedsel. Door weinig zuurstof in de verpakking te doen, blijft het voer lekker lang vers en houdbaar.

Voor dit kattenvoer wordt er geen gebruik gemaakt van proefdieren om het voedsel op te testen. Ook kunt u er vanuit gaan dat al het voer vrij is van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Bij Brekz kunt u Prins kattenvoeding snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Prins kattenvoer tegen de scherpste prijzen!

Voordelen Prins kattenvoer

  • 100% natuurlijke, hoogwaardige voeding zonder geur-, kleur- of smaakstoffen

  • Proefdiervrij

  • geproduceerd in Nederland

  • Gemaakt met de beste ingrediënten

  • Receptuur gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Assortiment Prins kattenvoer

Dieetvoedingen: Dieetvoedingen hebben een aangepaste receptuur om in te spelen op de gezondheidsklachten van katten. Deze voeding geeft u in overleg met uw dierenarts. Prins heeft aangepaste voedingen voor katten met een allergie, urinewegproblemen en blaasgruis, nierproblemen, diabetes, overgewicht en spijsverteringsproblemen. Speciaal dieetvoer kan uw kat ondersteunen bij het herstellen van klachten. Een dergelijke voeding kan ook achteruitgang van chronische klachten helpen vertragen.

Let op! Overweegt u dieetvoeding aan uw kat te geven? Overleg dit dan altijd eerst met uw dierenarts. 

VitalCare: Is een voedingslijn van Prins met verschillende voedingen die zijn afgestemd op de leefstijl van uw kat. VitalCare is rijk aan hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie voor omega 3-vetzuren en de nodige vitaminen en mineralen. Het voer wordt door katten over het algemeen goed geaccepteerd en is vrij van tarwegluten. Een voorbeeld van een VitalCare voeding, is de variant speciaal voor binnenkatten. VitalCare Indoor heeft een laag vetgehalte en zorgt voor het behoud van spieren.

Fit selection mix: Een gezonde krokante voeding voor katten. De goed verteerbare ingrediënten zijn verrijkt met zalmolie. De omega 3-vetzuren zullen bijdragen aan een glanzende vacht en een gezonde huid. Deze kattenvoeding is geschikt voor volwassen katten van alle rassen. Wanneer u verschillende kattenrassen in huis heeft, heeft u dus met één zak voeding alles in huis.

Ander voer van Prins?

Wilt u voor een gevarieerd dieet voor uw kat Prins kattenvoer combineren met Prins natvoer voor katten? Bij Brekz koopt u beide tegen de scherpste prijzen. Bij Brekz zijn er regelmatig extra aanbiedingen voor de verschillende Prins varianten.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.