Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Prins kattenvoer

Prins kattenvoer is uitgebalanceerd kattenvoer dat wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke bouwstoffen. In het Prins kattenvoer assortiment is er voor elke kat in elk levensstadium een passende voeding verkrijgbaar.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
VitalCare
Dieetvoedingen
Katmix

VitalCare

Dieetvoedingen

Katmix

NatureCare

VitalCare

Prins VitalCare Adult kattenvoer

Prins VitalCare Adult kattenvoer

Prins VitalCare Adult kattenvoer is een smakelijke, volledige voeding met kip en is geschikt voor de volwassen kat. Dankzij het verhoogde gehalte aan vetten en eiwitten is de voeding uitermate geschikt voor actieve katten. De smakelijke kip zorgt ervoor dat geen kat de maaltijd zal laten staan. En met de toevoeging van Omega-3 vetzuren worden de huid en vacht tot in de puntjes verzorgd. De voeding bevat verder een uitgebalanceerde mix van plantaardige bestanddelen als cranberries, kruidenextracten en voedingsvezels om de darmflora van uw kat optimaal te ondersteunen.

 • Smakelijke voeding met kip
 • Rijk aan eiwitten
 • Verhoogd vetgehalte speciaal voor actieve katten
 • Omega-3 vetzuren voor een glanzende vacht
 • Ondersteunt de darmflora

Bij Brekz kunt u Prins VitalCare Adult kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Of bekijk ons uitgebreide assortiment!

De houdbaarheid van Prins VitalCare Adult kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prins VitalCare Adult kattenvoer

Gedehydreerde kip (28%), maïs, rijst, dierlijke vetten (gevogelte), maïsgluten, verse kip (5%), eipoeder, erwten, gehydrolyseerde kippenlever, gist, bietenpulp, gedroogde chicorei (een natuurlijk bron van FOS en inuline), cellulose, gedroogd Antarctisch krill (een natuurlijke bron van EPA en DHA) (0.5%), zalmolie (0.5%), Aspergillus meel (een natuurlijke bron van FOS, GOS en MOS) (0.5%), lecithine, kruidenextracten & Schüssler celzouten (dioscorea, polygonatum, morus fruit, cornu cervi deglatinatum, psoralea, cnidium, cyperus, gallus, scrophularia, Schüssler celzouten nr. 2, 4, 8 en 10) (0.075%), mineralen (natriumchloride), cranberries.

Analytische bestanddelen

Vocht (8%), ruw eiwit (32%), ruw vet (20%), ruwe as (7%), ruwe celstof (2,5%), koolhydraten (30,5%), calcium (1,1%), fosfor (1%), kalium (0,6%), magnesium (0,1%), natrium (0,5%), energiewaarde: 4300 kcal/kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding van Prins voor uw binnenkat? Kijk dan eens bij ons Prins VitalCare Indoor kattenvoer.

Prins
https://www.brekz.nl/21627-home_default/prins-vitalcare-adult.jpg
95.9 2019/01/01
katten vinden het niet heel erg lekker
Onze katten zijn verzot op dit product, en raat iedereen aan om dit product voor hun geliefde kat te bestellen, goedkoop en snel geleverd.
Is prima verpakt en keurig volgens afspraak aan huis afgeleverd.
Mijn kat vindt het voer erg lekker. Ik heb dit voer gekocht om het uit te proberen
Mijn katten krijgen al hun hele leven Prins droogvoer zonder aanvulling en doen het hier uitstekend op.
We geven onze hond en kat de desbetreffende brokken van Prins naar volle tevredenheid. Een nadeel is dat de zakken niet afsluitbaar zijn en dus in een vat worden gestort met als gevolg dat er veel stof en kruimels onderin blijven zitten.
Vertrouwd, product, goede communicatie, snelle levering, scherpe prijs...
De 2 zéér kieskeurige Britse Kortharen vinden de Prins brokjes heerlijk. Het komt zeker door de smaak maar ook de vorm en grootte van het brokje dat prettig wordt ervaren.
Goed product de poezen zijn er blij mee
GOEDE LEVERING SNEL HANDELEN
De katten zijn er dol op,dus het is goed.
ze eten het graag en het helpt echt blaasgruis te voorkomen/onderhouden
Mijn katten vinden Prins kattenvoer heerlijk!!
De katten eten bij dit kattenvoer tenminste hun hele bak leeg. Bij andere merken gebeurt dit zelden,waardoor onze honden vaak Met hun neus in de etensbak zitten te scheumen,om de restjes Te verorberen. En kattenvoer is nu eenmaal niet bestemd voor honden.
onze poezen zijn er gek op en doen het er prima op
Ik ben helemaal tevreden op alle vlakken. Geen op of aanmerkingen.
3317
26
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 14,50 (€ 9,67 /kg)
5 kg
€ 29,95 (€ 5,99 /kg)
10 kg
€ 49,95 (€ 5,00 /kg)
2 x 10 kg
€ 95,90 (€ 4,80 /kg)
Prins VitalCare Indoor kattenvoer

Prins VitalCare Indoor kattenvoer

Prins VitalCare Indoor kattenvoer is een krokante voeding voor binnenkatten tot 7 jaar. De voeding bevat een hoog eiwitgehalte zodat de spieren sterk blijven en een laag vetgehalte zodat uw kat op het gewenste gewicht blijft. Door veel eiwit en weinig vet is deze voeding ook voor gesteriliseerde of gecastreerde katten zeer geschikt. Aan de voeding zijn natuurlijke vezels toegevoegd die de darmwerking verbeteren en ervoor zorgen dat haren via de ontlasting worden afgevoerd waardoor het ontstaan van haarballen wordt voorkomen.

Om ook gebitsproblemen bij uw kat te verminderen, is het brokje in een specifieke vorm ontworpen die uw kat goed laat kauwen. Bepaalde mineralen in de voeding zorgen ervoor dat tandplak en tandsteen worden verminderd. Daarnaast is er zalmolie met veel omega-3-vetzuren toegevoegd zodat de huid en vacht gezond blijven en het ontstaan van blaasgruis wordt voorkomen door de optimale pH-waarde van de voeding. Prins VitalCare Indoor kattenvoer bevat verder geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

 • Houdt spieren sterk
 • Zorgt voor gewichtsbehoud
 • Verbetert de darmwerking
 • Voorkomt haarballen
 • Vermindert gebitsproblemen
 • Vermindert tandplak en tandsteen
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Voorkomt blaasgruis

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding voor binnenkatten gemakkelijk en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Prins VitalCare Indoor kattenvoer en uw aankoop wordt snel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Prins VitalCare Indoor kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding in grammen die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn huidige lichaamsgewicht en de mate waarin hij actief is. U kunt de voeding droog geven zonder verdere bereiding. Zorg ervoor dat uw kat altijd vers drinkwater tot zijn beschikking heeft. Verdeel de voeding over meerdere maaltijden per dag. 

Lage activiteit   Hoge activiteit     
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid (gram/dag)  Hoeveelheid (gram/dag) 
2 30 40
3 40 55
4 55 65
5 65 80
6 80 90


Ingrediënten Prins VitalCare Indoor kattenvoer

Samenstelling
Gedehydreerd gevogelte, rijst, maïs, dierlijk vet (gevogelte, rund), maïsgluten, heel eipoeder, plantaardige vezels (3.5%), gedroogde cichoreipulp, zalmolie (2.0%), cellulose, gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) (0.04%)

Analytische bestanddelen
Vocht (9%), ruw eiwit (31%), ruw vet (15%), ruwe as (7%), ruwe celstof (5%), koolhydraten (33%), 

Mineralen
Calcium (1,3%), fosfor (1%), kalum (0,6%), magnesium (0,07%) en natrium (0,5%). 

Andere voeding voor uw binnenkat?

Als uw binnenkat ouder dan 7 jaar wordt, kunt u overstappen op Prins Vitalcare Senior kattenvoer. U kunt ook kiezen voor Royal Canin Indoor 7+ (mature) kattenvoer met diverse vitaminen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voeding voor oudere katten.

Prins
https://www.brekz.nl/22238-home_default/prins-vitalcare-indoor.jpg
105 2019/01/01
Zoals altijd erg goed product we zijn gewoon goed tevreden.zoal over prins als over brekz
Snel geleverd tegen goede prijzen.
De katten zijn er gek op en hun vacht word er super glanzend van.
3309
27
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 15,75 (€ 10,50 /kg)
5 kg
€ 34,50 (€ 6,90 /kg)
10 kg
€ 54,95 (€ 5,50 /kg)
2 x 10 kg
€ 105,00 (€ 5,25 /kg)
Prins VitalCare Kitten kattenvoer

Prins VitalCare Kitten kattenvoer

Prins VitalCare Kitten kattenvoer is een volledige krokante voeding voor kittens vanaf 4 weken tot ongeveer 10 maanden en voor drachtige en zogende katten. De voeding bevat veel eiwitten zodat de spieren van de kitten kunnen ontwikkelen en een aangepast calcium- en fosforgehalte voor een gezonde opbouw van het skelet. De voeding draagt ook bij aan een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem door de toevoeging van vitaminen en mineralen, zoals vitamine D, zink en selenium. Om aan de energiebehoefte van kittens te voldoen, is de voeding extra vetrijk. De voeding bevat geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en alleen natuurlijke antioxidanten. Door de hoge verteerbaarheid en de afwezigheid van tarwegluten is Prins VitalCare Kitten kattenvoerook voor kieskeurige katten een goede keuze. 

 • Zorgt voor spieropbouw
 • Zorgt voor gezonde skeletopbouw
 • Ontwikkelt immuunsysteem
 • Bevat extra vetten voor energie
 • Bevat geen synthetische toevoegingen
 • Is goed verteerbaar
 • Bevat geen tarwe
 • Bevat veel vitaminen en mineralen

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding voor kittens eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Prins VitalCare Kitten kattenvoer nu met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt. 

Voedingsadvies Prins VitalCare Kitten kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kitten per dag nodig heeft op basis van zijn leeftijd en gewenste lichaamsgewicht. De voeding kan droog gegeven worden en hoeft niet bereid te worden. Zorg altijd voor schoon drinkwater bij het eten en verdeel de voeding over minimaal twee maaltijden per dag.

Voedingstabel Prins Vitalcare Kitten

Leeftijd (weken)

Lichaams gewicht (kg)

Hoeveelheid (gram/dag)

4

0,5

25 - 40

8

1

40 - 50

12

1,5

55 - 60

16

2

55 - 60

20

2,5

60 - 70

30

3

70 - 85

40

4-6

70 - 90

>50

4-6

55 - 75

Dracht

4-6

80 - 105


Ingrediënten Prins VitalCare Kitten kattenvoer

Samenstelling
Gedehydreerd gevogelte, maïs, maïsgluten, dierlijke vetten, (gevogelte, rund), rijst, heel eipoeder, gedroogde cichoreipulp, gevogelte eiwithydrolysaat, hydrolysaat van kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0.5%) en Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS). 

Analytische bestanddelen
Vocht (9%), ruw eiwit (34%), ruw vet (22%), ruwe as (7%), ruwe celstof (2%), en koolhydraten (26%). 

Mineralen
Calcium (1,4%), fosfor (1%), kalium (0,6%), magnesium (0,08%) en natrium (0,6%). 

Andere voeding voor uw kitten?

Wij verkopen voor kittens Iams Kitten & Junior Kip kattenvoer met veel omega-vetzuren en Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer voor een optimale spijsvertering. Bekijk ook ons gehele assortiment en ontdek het ruime aantal merken kittenvoer.

Prins
https://www.brekz.nl/23192-home_default/prins-vitalcare-kitten.jpg
79.95 2019/01/01
Heel fijn kitten voer. Stinkt minder en de huid glanst mooier.
Onze poezen eten niets anders
Mooi op tijd geleverd en de poesjes genieten met volle teugen :-)
Beste webshop voor kwaliteit en snelle levering , en reuze goede prijzen ook nog. En een goede communicatie . Echt top
3319
28
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 14,50 (€ 9,67 /kg)
5 kg
€ 29,95 (€ 5,99 /kg)
Prins VitalCare Resist kattenvoer

Prins VitalCare Resist kattenvoer

Prins Vitalcare Resist kattenvoer is een kattenvoer met kruiden en is geschikt voor katten die een verminderde weerstand hebben. Deze verlaagde weerstand kan bijvoorbeeld ontstaan bij een verzwakking door een operatie, of wanneer uw kat ziek geweest is. Ook kunnen katten verzwakken door angst, stress en hormonale schommelingen. Hierdoor kan uw kat gevoelig worden voor infecties. Door de mix aan kruiden, wordt er een extra ondersteuning aan het immuunsysteem gegeven. De conditie van uw kat zal zienderogen vooruit gaan. Daarnaast zorgen de voedingsstoffen voor een gezonde vacht en een optimale spijsvertering. Prins VitalCare Resist Kattenvoer is verkrijgbaar in verpakkingen van 1,5, 5 of 10 kg.

 • Geschikt voor katten met een verlaagde weerstand
 • Ter ondersteuning van het immuunsysteem
 • Zorgt voor verhoogde weerstand en glanzende vacht
 • Voor optimale spijsvertering
 • Verkrijgbaar in verpakking van 1,5, 5 of 10 kg

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Prins eenvoudig en voordelig online bestellen. Zo koopt u Prins VitalCare Resist kattenvoer voor de scherpste prijs en et zeer snelle levering. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Prins VitalCare Resist kattenvoer

In de onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. De voeding kan droog gegeven worden en hoeft niet bereid te worden. Verdeel de voeding over minimaal twee maaltijden per dag. Zorg ervoor dat uw kat altijd schoon drinkwater bij het eten heeft.

voedingstabel
Lichaamsgewicht (KG) Hoeveelheid (gram/dag)
2 26
3 14
4 4,7
5 38,2
6 44,1


* Om uw kat op het optimale gewicht te houden, is het aan te raden om de richtlijnen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan te houden.

Ingrediënten Prins VitalCare Resist kattenvoer

Samenstelling
Gevogeltemeel, maïs, dierlijke vetten, maïsgluten, rijst, heel eipoeder, cichoreipulp, cellulose, caseïne, hydrolysaat van kippenlever, sojaolie, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sachariden), zalmolie, Fructo-Oligo-Sacchariden  (FOS), natuurlijke kruiden, lecithine.

Analytische bestanddelen
Vocht (9,0%), ruw eiwit (32,0%), ruw vet (20%), koolhydraten (30,0%), ruw celstof (2,0%), ruwe as (7,0%)

Mineralen
Calcium (1,4%), fosfor (1,0%). kalium (0,6%), magnesium (0,08%), natrium (0,6%), chloride (0,7%), ijzer (200 mgr), zink (130 mg), mangaan (35 mg), jodium (1,1 mg), selenium (0,2 mg)

Ander voer voor uw kat?

Bij ons kunt u ook VitalCare Adult kattenvoer voor volwassen katten, VitalCare Kitten kattenvoer voor kittens en VitalCare Senior kattenvoer voor oudere katten bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voeding van Prins en bestel de voeding voor uw kat snel online!

Prins
https://www.brekz.nl/22565-home_default/prins-vitalcare-resist.jpg
55.95 2019/01/01
Prima voer !! Onze kat spuugt bijna niet meer en is veel relaxter
Nadat het pakket was geleverd ontbrak de Prins kattenvoer. Ik heb gemaild en ze hebben meteen een nieuw pak gestuurd. Goede service!
Heel goed voer voor de kat tegen een gunstige prijs.
Prettige grootte ban de brokjes, Mn kat is kieskeurig, maar is hier zeer tevreden over. Als t aan de kat lag,......
mijn katten hebben wat stress en verharen heel erg veel en hebben een soort van schilfers, nu de tweede week van deze prins voer en nu hopen dat het goed komt. Ze eten het beide wel gelukkig, eentje is nogal een kieskeur.
Prima product voor mijn katten tegen een goede prijs!
3310
29
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 15,75 (€ 10,50 /kg)
5 kg
€ 34,95 (€ 6,99 /kg)
10 kg
€ 55,95 (€ 5,60 /kg)
2 x 10 kg
€ 107,90 (€ 5,40 /kg)
Prins VitalCare Senior kattenvoer

Prins VitalCare Senior kattenvoer

Prins VitalCare Senior kattenvoer is een krokante compleetvoeding voor oudere katten vanaf 7 jaar. De voeding heeft een optimaal eiwitgehalte waardoor de spiermassa behouden blijft en een verlaagde hoeveelheid vet zodat uw kat op gezond gewicht blijft. De voeding versterkt het immuunsysteem door toevoeging van vitamine D, zink en selenium. Daarnaast blijven spieren en gewrichten soepel door ingrediënten als bètaglucanen en zalmolie. Aan de voeding zijn geen synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen toegevoegd.

 • Voor katten vanaf 7 jaar
 • Houdt spiermassa sterk
 • Houdt uw kat op gewicht
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Houdt spieren en gewrichten soepel
 • Bevat geen synthetische toevoegingen

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Prins VitalCare gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Prins VitalCare Senior kattenvoer en uw bestelling wordt snel bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Prins VitalCare Senior kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht en de mate waarin hij actief is. De voeding kan droog gegeven worden en hoeft niet bereid te worden. Geef altijd vers drinkwater bij de voeding en verdeel de hoeveelheid over meerdere maaltijden per dag.

  Lage activiteit   Hoge activiteit     
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid (gram/dag)  Hoeveelheid (gram/dag) 
2 30 40
3 40 45
4 45 55
5 55 65
6 65 75Ingrediënten Prins VitalCare Senior kattenvoer

Samenstelling
Maïs, gedehydreerd gevogelte, maïsgluten, dierlijk vet (gevogelte, rund), rijst, heel eipoeder, gedroogde cichoreipulp, gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0.5%), hydrolysaat van gist (bron van betaglucanen) (0.05%) en fructo-Oligo-Sacchariden (FOS).

Analytische bestanddelen
Vocht (9%), ruw eiwit (28%), ruw vet (15%), ruwe as (6%), ruwe celstof (2%) en koolhydraten (39%).

Mineralen
Calcium (1%), fosfor (0,8%), kalium (0,6%), magnesium (0,08%) en natrium (0,5%). 

Andere voeding voor oudere katten?

Bij Brekz kunt u ook Hill's Senior 11+ Healthy Ageing kattenvoer kopen met 50% gevogelte of u kiest voor Royal Canin Indoor 7+ (mature) kattenvoer voor echte binnenkatten. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voeding voor oudere katten en ontdek onze veel andere soorten voeding.

Prins
https://www.brekz.nl/23193-home_default/prins-vitalcare-senior.jpg
95.9 2019/01/01
Werd aan bevolen door het eerste baasje dus voor de POES beter om hier gewoon mee door te gaan
Dit vinden onze katten erg lekker,
ik denk dat het goed is de katten klagen niet
Onze katten (2) reageren erg goed op dit kattenvoer. Brekz is snel en niet duur ten opzichte van andere aanbieders.
Deze brokken aangeschaft na aanleiding van de beschrijving op de verpakking. De katten eten er smakelijk van.
De enige kattenbrokken waarvan mijn siamese kater niet hoeft te spugen! Prima voer en ik kan het oprecht aanbevelen voor katten met een gevoelige maag.
Zoals gewoonlijk ben ik zeer tevreden over het kattevoer, alleen was de levering wat laat (2 dagen) wat ik niet gewend was.
Het is n top kwaliteit en onze poezen doen het er super goed op.
Nog maar even gebruikt,maar lijkt zeer in de smaak te vallen bij de kat
Mijn katjes smullen van het voer van Prins. Sinds ik dit geef glanst hun vacht nog meer.
Bestellingen worden steeds correct behandeld
Mijn katten zijn kieskeurig, eten dit graag, Brekz levert snel
De katten blijven prima op gewicht en spugen minder.
3307
30
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 14,50 (€ 9,67 /kg)
5 kg
€ 29,95 (€ 5,99 /kg)
10 kg
€ 49,95 (€ 5,00 /kg)
2 x 10 kg
€ 95,90 (€ 4,80 /kg)
Prins VitalCare Struvite kattenvoer

Prins VitalCare Struvite kattenvoer

Prins Vitalcare Struvite kattenvoer is een volledige en krokante dieetvoeding voor volwassen katten met bewezen struvietblaasgruis. Wanneer uw kat vaker naar de kattenbak gaat dan normaal en eventueel bloed verliest in de urine en/of veel pijn ondervindt bij het plassen, kan het zijn dat uw kat last heeft van struvietblaasgruis. Ook kan dit voorkomen wanneer uw kat op ongewenste plekken in het huis gaat plassen. Wanneer er dit door de dierenarts is bewezen, kunt u Prins VitalCare Struvite kattenvoer gebruiken ter behandeling. Door de urineverzurende eigenschappen van de voeding wordt de pH-waarde van de urine van uw kat verlaagd. Daarnaast zorgt het lage magnesiumgehalte ervoor dat de struvietkristallen worden opgelost.

Door de uitgebalanceerde voedingsamenstelling zal de gezondheid van uw kat ook verbeteren. Zo zorgen de voedingsvezels in het kattenvoer voor een evenwichtige darmflora, vitaminen en mineralen, zoals vitamine D, zink en selenium voor ondersteuning van het immuunsysteem en krijgt uw kat een gezonde en glanzende vacht door toevoeging van zalmolie aan het kattenvoer. Prins VitalCare Struvite kattenvoer is verkrijgbaar in verpakkingen van 1,5 of 5 kg.

Let op! Wanneer één of meerdere van de bovengenoemde symptomen voorkomen, is het raadzaam om eerst langs uw dierenarts te gaan om de juiste diagnose te stellen. 

 • Volledige dieetvoeding
 • Geschikt voor katten vanaf 12 maanden met een bewezen struvietblaasgruis
 • Zorgt voor verlaging van de pH van de urine
 • Verbetert algehele gezondheid van uw kat
 • Met voedingsvezels voor evenwichtige darmflora
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
 • Met zalmolie voor glanzende en gezonde vacht
 • Verkrijgbaar in verpakking van 1,5, 5 of 10 kg

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Prins eenvoudig en voordelig online bestellen. Zo koopt u Prins VitalCare Struvite kattenvoer voor de scherpste prijs en et zeer snelle levering. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Prins VitalCare Struvite kattenvoer

In de onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. De voeding kan droog gegeven worden en hoeft niet bereid te worden. Verdeel de voeding over minimaal twee maaltijden per dag. Zorg ervoor dat uw kat altijd schoon drinkwater bij het eten heeft. Wanneer u uw kat gedurende 5 tot 12 weken Prins Struvite geeft, zullen de blaasgruisproblemen afnemen. Na deze periode kunt u overstappen op blaasgruis voorkomend kattenvoer. Hiervoor zijn alle VitalCare producten van Prins geschikt.

Hoeveelheid gram voer per dag
Lichaamsgewicht (KG) Normaal actief Zeer actief
2 30 45
3 45 60
4 60 70
5 70 85


 * Om uw kat op het optimale gewicht te houden, is het aan te raden om ongeveer de richtlijnen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan te houden.

Ingrediënten Prins VitalCare Struvite kattenvoer

Samenstelling
Gedehydreerd gevogelte, maïs, dierlijke vetten (gevogelte, rund), maïsgluten, rijst, eipoeder, gedroogde cichoreipulp, cellulose, hydrolysaat van kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0.5%), Fructo- Oligo-Sacchariden (FOS) (400mg).

Analytische bestanddelen
Vocht 9.0 %, Ruw eiwit 32.0 %, Ruw vet 20.0 %, Ruwe as 7.0 %, Ruwe celstof 3.5 %.

Mineralen
Calcium 1.3 %, Fosfor 1.0 %, Kalium 0.6 %, Magnesium 0.08 %, Natrium 0.5 %, Chloride 0.7 %, Zwavel 0.34 %, totaal Taurine 0.34 %, Urineverzurende stoffen 2.0 %.

Ander voer voor uw kat?

Bij ons kunt u ook VitalCare Adult kattenvoer voor volwassen katten, VitalCare Kitten kattenvoer voor kittens en VitalCare Senior kattenvoer voor oudere katten bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voeding van Prins en bestel de voeding voor uw kat snel online!

Prins
https://www.brekz.nl/23194-home_default/prins-vitalcare-struvite.jpg
88.95 2019/01/01
Netjes snel geleverd
Snelle levering. Met wat extra’s. Attent
Geen opmerkingen, alles positief en vlot verlopen
Heel erg tevreden, poes ook. Bedankt J Janse Middelburg
Degelijk kattevoer voor katten met nierproblemen tegen een goede prijs.
Het helpt echt tegen blaasgruis ben super blij met de tip
Dit kattenvoer gebruik ik al geruime tijd voor mijn lieverd die blaasproblemen heeft, sinds dien gaat alles goed. Ookal is t vrij prijzig in verhouding tot andere merken is het goedkoop en minstens net zo goed, kort om prima voer!!
Heb een kat met nierproblemen ,met deze voeding totaal geen last meer van !
Onze kat heeft blaasgruis en op aanraden van de arts moest hij dit eten. . Hij sproeit nog wel af en toe maar volgens ons heeft hij geen pijn/last meer
Onze kat blijft hier gezond bij
3313
31
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 15,75 (€ 10,50 /kg)
5 kg
€ 34,95 (€ 6,99 /kg)
Prins Vitalcare Multicat kattenvoer

Prins VitalCare Multicat kattenvoer

Prins Vitalcare Multicat Kattenvoer bevat drie verschillende smaken (vlees, kip, vis), waardoor uw kat elke keer een  smaaksensatie vervaart. Daarnaast biedt de toegevoegde zalmolie veel omegavetzuren, die ervoor zorgen dat uw kat een gezonde en glanzende vacht krijgt en/of behoudt.

Door de rijkelijke toevoeging van vitaminen en mineralen in de voeding, wordt de weerstand van uw kat versterkt. Daarnaast wordt door toevoeging van urineverzurende stoffen blaasgruis bij uw kat zoveel mogelijk voorkomen. Zeker wanneer u meerdere katten in uw huishouden heeft, is Prins Vitalcare Multicat kattenvoer de ideale voeding.

 • Geschikt voor (gezins)katten tot 7 jaar
 • Bevat drie smaken: vlees, kip en vis
 • Zorgt voor verbeterde weerstand
 • Ter voorkoming van blaasgruis
 • Met zalmolie voor glanzende en gezonde vacht
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
 • Verbetert de weerstand van uw kat
 • Verkrijgbaar in verpakking van 5 of 10 kg

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Prins eenvoudig en voordelig online bestellen. Zo koopt u Prins VitalCare Multicat kattenvoer voor de scherpste prijs en et zeer snelle levering. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Prins VitalCare Multicat kattenvoer

In de onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. De voeding kan droog gegeven worden en hoeft niet bereid te worden. Verdeel de voeding over minimaal twee maaltijden per dag. Zorg ervoor dat uw kat altijd schoon drinkwater bij het eten heeft.

Hoeveelheid gram voer per dag
Lichaamsgewicht (KG) Hoeveelheid (gram/dag)
2 30-40
3 40-55
4 55-65
5 65-80
6 80-90


 * Om uw kat op het optimale gewicht te houden, is het aan te raden om ongeveer de richtlijnen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan te houden.

Ingrediënten Prins VitalCare Multicat kattenvoer

Samenstelling
Gevogeltemeel, maïs, maïsgluten, rijst, dierlijke vetten, kippenmeel, cichoreipulp, heel eipoeder, vismeel, caseïne, hydrolysaat van kippenlever, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo- Sachariden), zalmolie, Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS), lecithine.

Analytische bestanddelen
Vocht (9,0%), ruw eiwit (33,5%), ruw vet (10,0%), koolhydraten (37,5%), ruwe celstof (3,0%), ruwe as (7,0%).

Mineralen
Calcium (1,0%), fosfor (0,9%), kalium (0,6%), magnesium (0,08%), natrium (0,5%), chloride (0,7%), ijzer (200 mg), zink (130 mg), mangaan (35 mg), jodium (1,1 mg), selenium (0,2 mg)
 

Ander voer voor uw kat?

Bij ons kunt u ook VitalCare Adult kattenvoer voor volwassen katten, VitalCare Kitten kattenvoer voor kittens en VitalCare Senior kattenvoer voor oudere katten bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voeding van Prins en bestel de voeding voor uw kat snel online!

Prins
https://www.brekz.nl/23196-home_default/prins-multicat-kattenvoer.jpg
95.9 2019/01/01
Hij vind ze geweldig lekker en voor mij niet duur
Heel tevreden over poezen eten het blijkbaar heel graag !
Ik heb een Noorse Boskat van 12 jaar en ze ziet er uitstekend uit. Ze eet Multicat van Prins, andere brokjes wil ze niet eten.
3411
1829
> Meer informatie
Verpakking Prijs
5 kg
€ 29,50 (€ 5,90 /kg)
10 kg
€ 49,95 (€ 5,00 /kg)
2 x 10 kg
€ 95,90 (€ 4,80 /kg)
Prins VitalCare Hair & Skin kattenvoer

Prins VitalCare Hair & Skin kattenvoer

Prins VitalCare Hair & Skin kattenvoer is een natuurlijke, volledige voeding met extra aandacht voor huid en vacht en is geschikt voor iedere volwassen kat. De voeding bevat Omega-3 vetzuren waardoor de huid en vacht van uw kat de volledige aandacht krijgen. De maaltijd is ook zeer geschikt voor langharige katten. Dankzij de aanwezigheid van FOS voedingsvezels wordt de darmflora optimaal ondersteund. En met de toevoeging van zalm, zalmolie en lijnzaadolie beschikt het voer over een heerlijke vissmaak. Het product is 100% natuurlijk.

 • Met Omega-3 vetzuren, voor een gezonde huid en vacht
 • Zeer geschikt voor langharige katten
 • 100% natuurlijk
 • Met heerlijke vissmaak uit zalm
 • Ondersteunt de darmflora

Bij Brekz kunt u het beste Prins kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prins VitalCare Hair & Skin kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Prins VitalCare Hair & Skin kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Prins VitalCare Hair & Skin kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Prins VitalCare Hair & Skin kattenvoer

Volw. Gewicht van de kat (kg) Lage activiteit Verhoogde activiteit
Hoeveelheid in gram per dag Hoeveelheid in gram per dag
2 30 45
3 40 55
4 50 65
5 60 75
6 70 85
7 75 95
8 85 100

 

Ingrediënten Prins VitalCare Hair & Skin kattenvoer

Gedehydreerd gevogelte, maïs, dierlijk vet (gevogelte, rund), maïsgluten, rijst, gedehydreerde zalm (4%), gedroogde bietenpulp, heel eipoeder, zalmolie (1.8%), cellulose, gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaadolie (1%), gist, inuline (bron van FOS) (0.5%), mineralen, fructooligosaccharide (FOS) (0.04%), plantenextracten.

Analytische bestanddelen
Vocht (8%), ruw eiwit (32%), ruw vet (20%), ruwe as (8%), ruwe celstof (3%), koolhydraten (29%), calcium (1,3%), fosfor (1%), kalium (0,7%), magnesium (0,09%), natrium (0,5%), energiewaarde: 4240 kcal/kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding van Prins voor de oudere kat? Kijk dan eens bij ons Prins VitalCare Senior 12+ kattenvoer

https://www.brekz.nl/21069-home_default/prins-vitalcare-hair-skin.jpg
34.95 2019/01/01
onze kat lust ze niet al te veel
Prins kattenvoer staat voor kwaliteit en smaakvol. Mijn katten zijn er gek op.
Zeer goed voer, speciaal voor langharige katten. Katten zitten mooi in de vacht.
ene dag besteld andere dag in huis,alles prima in orde
heb dit merk omdat deze kat dat gewent is ,heb deze kat geaddopteerd,,voer is goed ,maar erg duur.
Onze poes vaart hier wel bij!
21302
12857
> Meer informatie
Verpakking Prijs
5 kg
€ 34,95 (€ 6,99 /kg)
Prins VitalCare Senior 12+ kattenvoer

Prins VitalCare Senior 12+ kattenvoer

Prins VitalCare Senior 12+ kattenvoer is een hoogwaardige en smaakvolle voeding voor katten boven de 7 jaar. De voeding bevat veel energie zodat oudere katten niet te veel afvallen en geeft ondersteuning aan diverse lichaamsstelsels en organen. Zo blijft het immuunsysteem sterk door bètaglucanen, vitaminen, mineralen en kruiden. De nieren blijven gezond en vrij van blaasgruis door de toevoeging van zalmolie, door een aangepast fosforgehalte en door urineverzurende stoffen. De spieren blijven sterk door het optimale eiwitgehalte in de voeding en ouderdomsziekten verminderen door de vitamine E. Verder stimuleert de voeding de eetlust van uw kat doordat deze zeer smaakvol is en uit kleine gemakkelijk verteerbare brokjes bestaat.  

 • Vermindert afvallen
 • Houdt immuunsysteem sterk
 • Houdt nieren gezond
 • Voorkomt blaasgruis
 • Houdt spieren sterk
 • Vermindert ouderdomsziekten
 • Stimuleert de eetlust

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding voor oudere katten kopen. Bestel bijvoorbeeld Prins VitalCare Senior 12+ kattenvoer eenvoudig en goedkoop online en uw aankoop wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Prins VitalCare Senior 12+ kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. Actieve katten hebben meer voeding nodig dan minder actieve katten. De voeding kan droog gegeven worden en heeft geen bereiding nodig. Zorg ervoor dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de hoeveelheid over meerdere kleine maaltijden per dag. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

Lichaamsgewicht

Hoeveelheid per dag

2 kg

30 - 40 gram

3 kg

40 - 45 gram

4 kg

45 - 55 gram

5 kg

55 - 65 gram

6 kg

65 - 75 gram


Ingrediënten Prins VitalCare Senior 12+ kattenvoer

Samenstelling
Maïs, gevogeltemeel, maïsgluten, dierlijke vetten, rijst, heel eipoeder, cichoreipulp, caseïne, hydrolysaat van kippenlever, sojaolie, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sachariden), zalmolie, hydrolysaat van gist (bron van betaglucanen), Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) en lecithine.

Analytische bestanddelen
Vocht (9%), ruw eiwit (28%), ruw vet (15%), ruwe as (6%), ruwe celstof (2%) en koolhydraten (39%).

Mineralen
Calcium (1%), fosfor (0,8%), kalium (0,6%), magnesium (0,08%) en natrium (0,5%).

Andere voeding voor oudere katten?

Bij ons kunt u voor oudere katten ook Hill's Mature/Senior Active Longevity Kip kattenvoer dat onder andere de gewrichten soepel en de huid en vacht gezond houdt. Of u kiest voor Royal Canin Ageing +12 kattenvoer dat ook de nieren goed laat werken en de eetlust stimuleert. Bekijk hier ook ons gehele assortiment aan voeding voor oudere katten en maak een keuze uit ons ruime aanbod!

https://www.brekz.nl/21070-home_default/prins-vitalcare-senior-12.jpg
34.95 2019/01/01
De katten vinden het voer erg lekker. Vacht wordt al zachter en gewicht neemt al toe.
Brekz, krijgt bij mijn beoordeling al hun punten, er is niets negatiefs over jullie te zeggen. Zeer goede service.
Prima voer makkelijk weg te eten voor mijn oude vrouwtje, ze glimt als een spiegel
De Prins Producten zijn specifiek ingedeeld voor de verschillende leeftijdsgroepen; ook wordt er rekening mee gehouden of het een binnen- of buitenkat is
21304
12858
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 15,75 (€ 10,50 /kg)
5 kg
€ 34,95 (€ 6,99 /kg)
Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic kattenvoer

Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic kattenvoer

Prins VitalCare Sensitive Hypoallergic kattenvoer  is een hoogwaardige voeding die speciaal speciaal ontwikkeld is voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering. Door de toevoeging van een geselecteerde dierlijke eiwitbron, vis (haring), vermindert de kans dat uw kat een overgevoeligheidsreactie krijgt.

Daarnaast bevat deze speciaalvoeding extra veel omegavetzuren, die ervoor zorgen dat de conditie van de huid van uw kat verbetert en dat uw kat een een gezonde en glanzende vacht krijgt. De toevoeging van extra voedingsvezels zorgen voor een evenwichtige darmflora van uw kat.  Prins VitalCare Sensitive Hypoallegenic kattenvoer is verkrijgbaar in een verpakking van 5 kg.

 • Geschikt voor volwassen katten met gevoelige spijsvertering
 • Met dierlijke eiwitbron (haring)
 • Met vis- en voedingsvezels tegen overgevoeligheidsreactie
 • Met omega-3 vetzuren voor goede huid en glanzende vacht
 • Met voedingsvezels voor evenwichtige darmflora
 • Verkrijgbaar in verpakking van 5 kg

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Prins eenvoudig en voordelig online bestellen. Zo koopt u Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic kattenvoer voor de scherpste prijs en et zeer snelle levering. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic kattenvoer

In de onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. De voeding kan droog gegeven worden en hoeft niet bereid te worden. Verdeel de voeding over minimaal twee maaltijden per dag. Zorg ervoor dat uw kat altijd schoon drinkwater op kamertemperatuur bij het eten heeft. U kunt bij deze voeding extra natvoeding van Prins NatureCare toevoegen. Geef echter geen andere bijvoeding.

Hoeveelheid gram voer per dag
Lichaamsgewicht (KG) Lage activiteit Hoge activiteit
2 30 45
3 40 55
4 50 65
5 60 75
6 70 85
7 75 95
8 85 100

 

Ingrediënten Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic kattenvoer

Samenstelling
Maïs, gedehydreerde vis, maïsgluten, dierlijk vet (gevogelte, rund), rijst, gedroogde bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, cellulose, zalmolie, gist, inuline (bron van FOS), mineralen, fructooligosaccharide (FOS) en plantenextracten.

Analytische bestanddelen
Vocht (8,0%), ruw eiwit (31,5%), ruw vet (20,0%), ruwe celstof (3,5%), ruwe as (7,5%), koolhydraten (29,5%).

Mineralen
Calcium (0,9%), fosfor (0,8%), kalium (0,7%), magnesium (0,1%), natrium (0,5%).

Ander voer voor uw kat?

Bij ons kunt u ook VitalCare Adult kattenvoer voor volwassen katten, VitalCare Kitten kattenvoer voor kittens en VitalCare Senior kattenvoer voor oudere katten bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voeding van Prins en bestel de voeding voor uw kat snel online!

https://www.brekz.nl/21071-home_default/prins-vitalcare-sensitive-hypoallergenic.jpg
35.95 2019/01/01
Perfect voor katten met eiwit allergie
Katten van ons zijn er dol op
Mijn kat is heel tevreden met deze brokjes :-)
De ontlasting van de poezen wordt nu beter hadden vrij veel dunne ontlasting
Product prima. Jammer dat de bezorger slechts 1 poging deed om de spullen te bezorgen. Ik moest alsnog 5 km naar het dorp rijden en met 10 kilo de hele Dorpsstraat doorlopen. Dat was echt niet okay!!!
goed product, wordt graag gesmikkeld
21306
12859
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 15,75 (€ 10,50 /kg)
5 kg
€ 35,95 (€ 7,19 /kg)
Prins VitalCare Sterilised kattenvoer

Prins VitalCare Sterilised kattenvoer

Prins VitalCare Sterilised kattenvoer is hoogwaardige 100% natuurlijke kattenvoeding en bevat geen synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Dit kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor gesteriliseerde en gecastreerde katten. De voeding bevat een laag vetgehalte en een hoog eiwitgehalte om uw kat op gewicht te houden. De toegevoegde omega-3 vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht.

Prins VitalCare Sterilised kattenvoer bevat een optimale mineralensamenstelling die helpt de blaas van uw kat gezond te houden.Ook bevat deze speciale voeding geen  Deze speciale kattenvoeding is verkrijgbaar in een verpakking van 5 kg.

 • Geschikt voor gesterilliseerde en gecastreerde katten
 • Met laag vetgehalte en hoog eiwitgehalte voor gewichtsbeheersing
 • Met omega-3 vetzuren dragen voor gezonde huid en glanzende vacht
 • Optimale mineralensamenstelling voor gezonde blaas
 • Zonder synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 5 kg

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Prins eenvoudig en voordelig online bestellen. Zo koopt u Prins VitalCare Sterilised kattenvoer voor de scherpste prijs en met zeer snelle levering. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Prins VitalCare Sterilised kattenvoer

In de onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. De voeding kan droog gegeven worden en hoeft niet bereid te worden. Verdeel de voeding over minimaal twee maaltijden per dag. Zorg ervoor dat uw kat altijd schoon drinkwater op kamertemperatuur bij het eten heeft.

Let op! U kunt bij deze voeding extra natvoeding van Prins NatureCare toevoegen. Geef echter geen andere bijvoeding.

Hoeveelheid gram voer per dag
Lichaamsgewicht (KG) Hoeveelheid gram per dag
2 30-45
3 40-60
4 50-75
5 60-85
6 70-100
7 75-110
8 85-120

 

Ingrediënten Prins VitalCare Sterilised kattenvoer

Samenstelling
Gedehydreerd gevogelte, maïs, maïsgluten, rijst, cellulose, gedroogde bietenpulp, heel eipoeder, zalmolie, gehydrolyseerde kippenlever, dierlijk vet (gevogelte), gist, mineralen, fructooligosaccharide (FOS) en plantenextracten.

Analytische bestanddelen
Vocht (8,0%), ruw eiwit (35,0%), ruw vet (12,0%), ruw as (8,5%), ruwe celstof (7,0%), koolhydraten (29,5%)

Mineralen
Calcium (1,4%), fosfor (1,1%), kalium (0,7%), magnesium (0,1%), natrium (0,5%)

Ander voer voor uw kat?

Bij ons kunt u ook VitalCare Adult kattenvoer voor volwassen katten, VitalCare Kitten kattenvoer voor kittens en VitalCare Senior kattenvoer voor oudere katten bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voeding van Prins en bestel de voeding voor uw kat snel online!

https://www.brekz.nl/21072-home_default/prins-vitalcare-sterilised.jpg
35.95 2019/01/01
Snelle efficiënte levering, ook heel tevreden met product.
Ik ben van Smolke overgegaan op Prins, mijn beide katten eten het met plezier en smaak. volgens mij hebben ze geen problemen met de overgang tot nu toe.
De katten vinden het lekker en het is goed voor ze.
Kat vindt het voer lekker en ze blijft beter op gewicht
21308
12860
> Meer informatie
Verpakking Prijs
5 kg
€ 35,95 (€ 7,19 /kg)
Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer

Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer

Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer is een volledige en natuurlijke voeding voor actieve volwassen katten van grote rassen tot 5 kg en tot 7 jaar. De voeding bevat zalmolie, glucosamine en chondroïtine die de gewrichten soepel houden. De gezonde omega-3-vetzuren in de zalmolie zorgen daarnaast voor een glanzende vacht. De ammoniumchloride en urineverzurende stoffen in de voeding houden de blaas gezond en voorkomen blaasgruis. Aan de voeding zijn natuurlijke vezels toegevoegd die haarballen in de maag voorkomen en de stofwisseling optimaliseren. Zo behoudt uw kat ook zijn ideale gewicht. De brokken zijn extra groot waardoor de eetsnelheid van uw kat vermindert en de voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden in het lichaam. Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoerbevat geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. 

 • Houdt gewrichten soepel
 • Laat vacht glanzen
 • Houdt blaas gezond
 • Voorkomt haarballen
 • Optimaliseert stofwisseling
 • Houdt kat op gezond gewicht
 • Vermindert de eetsnelheid
 • Bevat geen synthetische toevoegingen

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Prins eenvoudig en voordelig online bestellen. Zo koopt u Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. De voeding kan droog gegeven worden en hoeft niet bereid te worden. Verdeel de voeding over minimaal twee maaltijden per dag. Zorg ervoor dat uw kat altijd schoon drinkwater bij het eten heeft.

  Aanbevolen
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid (gram/dag) 
3 55
4 65
5 50
6 55
7 60
8 65
9 75
10 80
11 85
12 90

 

Ingrediënten Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer

Samenstelling
Gedehydreerd gevogelte, maïs, dierlijk vet (gevogelte, rund), maïsgluten, rijst, eipoeder, plantaardige voedingsvezels, gedroogde cichoreipulp, bietenpulp, cellulose, hydrolysaat van kippenlever, lijnzaadolie plantaardige olie, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo- Sachariden), zalmolie (0.5%), L-carnitine, lecithine Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS), glucosamine en chondroïtine (750 mg/kg).

Analytische bestanddelen
Vocht (9%), ruw eiwit (32%), ruw vet (20%), ruwe as (7%), ruwe celstof (4%) en koolhydraten (28%). 

Mineralen
Calcium (1,4%), fosfor (1%), kalium (0,6%), magnesium (0,08%) en natrium (0,5%). 

Andere voeding van Prins?

Bij ons kunt u ook VitalCare Adult kattenvoer voor volwassen katten, VitalCare Kitten kattenvoer voor kittens en VitalCare Senior kattenvoer voor oudere katten bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voeding van Prins en bestel de voeding voor uw kat snel online!

Prins
https://www.brekz.nl/23195-home_default/prins-vitalcare-adult-maxi-kattenvoer.jpg
109 2019/01/01
Prima voer voor de kat. Extra grote brokken, wat goed is voor mijn Noorse boskat..
Producten zijn goed, klantenservice is redelijk slecht.
Snelle levering met goede tijdsaanduiding van levering.
Zeer goed product ,ze eten het zeer graag en moeten er ook veel van drinken das goed voor de urinewegen
Zoals gewoonlijk snel besteld en snel geleverd!
3315
1438
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 15,75 (€ 10,50 /kg)
5 kg
€ 34,95 (€ 6,99 /kg)
10 kg
€ 56,50 (€ 5,65 /kg)
2 x 10 kg
€ 109,00 (€ 5,45 /kg)

Dieetvoedingen

Prins Vitalcare Dieet Renal Support kattenvoer

Prins Vitalcare Dieet Renal Support kattenvoer

Prins Vitalcare Dieet Renal Support kattenvoer is een 100% natuurlijke en complete diervoeding voor volwassen en oudere katten die last hebben van chronisch nierfalen. Met name bij oudere katten komt chronisch nierfalen regelmatig voor, omdat de nierfunctie met de jaren achteruit gaat. Een nierondersteunende dieetvoeding heeft een positieve invloed op de nieren van uw kat, en kan deze achteruitgang vertragen. Prins Vitalcare Dieet Renal Support kattenvoer helpt de nierfunctie te ondersteunen bij chronische nierinsufficiëntie. Het bevat licht verteerbare eiwitten, een verlaagd fosfor- en natriumgehalte en ondersteunende voedingsstoffen zoals kalium en omega-3-vetzuren. Bovendien bevat het een speciale combinatie van vitamine D, selenium en zink die ervoor zorgt dat de natuurlijke afweer van uw kat goed blijft functioneren. Zo ondersteunt Prins Vitalcare Dieet Renal Support uw kat wanneer hij last heeft van chronisch nierfalen.

Bij Brekz kunt u Prins Vitalcare Dieet Renal Support kattenvoer goedkoop online bestellen. Per verpakking die u koopt gaat de prijs per kilo omlaag!

De houdbaarheid van Prins Vitalcare Dieet Renal Support kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Belangrijkste eigenschappen Prins Vitalcare Dieet Renal Support kattenvoer

 • Hoogwaardige dieetvoeding: Een speciaal ontwikkelde, natuurlijke en complete voeding voor katten die last hebben van chronisch nierfalen;
 • Laag eiwitgehalte: Speciale, licht verteerbare eiwitten in een verlaagd gehalte verminderen de belasting van de nieren;
 • Verlaagd natriumgehalte: Vermindert de kans op een hoge bloeddruk;
 • Smakelijke voeding: Nierfalen beïnvloedt de eetlust van uw kat. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen ervoor dat hij met smaak blijft eten;
 • Ondersteunt het immuunsysteem: Vitaminen en mineralen helpen de natuurlijke afweer van uw kat sterk te houden.

 

Samenstelling Prins Vitalcare Dieet Renal Support kattenvoer

Rijst, gedehydreerd gevogelte, aardappeleiwit, dierlijk vet (gevogelte), maïsgluten, zalmolie (5%), gedroogde bietenpulp, mineralen (kaliumchloride, calciumcarbonaat, natriumchloride), gehydrolyseerde kippenlever, plantaardig vet. 

Analytische bestanddelen:

Vocht 8.0%, Ruw eiwit 24.0%, Ruw vet 18.0%, Essentiële vetzuren 4.0%, Ruwe as 5.5%, Ruwe celstof 1.3%. 

Mineralen:

Calcium 0.6%, Fosfor 0.4%, Kalium 1.0%, Magnesium 0.06%, Natrium 0.3%. 


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsdavies Prins Vitalcare Dieet Renal Support kattenvoer
Lichaamsgewicht van de kat (in kilogram) Hoeveelheid droogvoer (in gram per dag)
2 25-40
3 30-45
4 35-50
5 45-60
6 50-70
7 55-80
8 65-90


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Wilt u misschien het totaalaanbod Prins kattenvoer bekijken? Of zoekt u ander kattenvoer voor katten met nierproblemen?

https://www.brekz.nl/23136-home_default/prins-vitalcare-dieet-renal-support-kattenvoer.jpg
43.95 2019/01/01
24987
13883
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 19,95 (€ 13,30 /kg)
5 kg
€ 43,95 (€ 8,79 /kg)
Prins Vitalcare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie Kat

Prins Vitalcare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie kattenvoer

Prins Vitalcare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie kattenvoer is een volledig uitgebalanceerde natuurlijke dieetvoeding voor katten die last hebben van huid- en vachtproblemen of darmproblemen. Wanneer uw kat problemen heeft met zijn huid en vacht, of wanneer zijn spijsvertering niet goed is, heeft hij waarschijnlijk een voedselovergevoeligheid. Prins Vitalcare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie kattenvoer bevat slecht één bron van dierlijk eiwit en geen gluten. Hierdoor vermindert de kans op een overgevoeligheidsreactie aanzienlijk. Bovendien zorgen de zorgvuldig geselecteerde en zeer smakelijke ingrediënten zoals garnalen en aardappel voor een goede darmflora. Ook dragen toegevoegde voedingsvezels bij aan een goed verloop van de spijsvetering. Prins Vitalcare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie kattenvoer heeft een laag vetgehalte, waardoor het voer geschikt is voor katten die een lagere energiebehoefte hebben of katten die neigen naar overgewicht.

Onze klanten hebben goede ervaringen met Prins Vitalcare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie kattenvoer. Bij Brekz kunt u Prins Vitalcare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie kattenvoer goedkoop online bestellen. 

De houdbaarheid van Prins Vitalcare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Belangrijkste eigenschappen Prins Vitalcare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie kattenvoer

 • Speciaal geselecteerde ingrediënten: Garnalen en aardappel verminderen de kans op een overgevoeligheidsreactie;
 • Evenwichtige darmflora: Voedingsvezels (waaronder MOS en FOS) helpen de darmen van uw kat gezond te houden;
 • Gezonde huid: Dankzij omega-3-vetzuren verbeterd de conditie van de huid van uw kat en gaat zijn vacht mooi glanzen;
 • Verlaagd vetgehalte: Geschikt voor katten met een lagere energiebehoefte, of katten die neigen naar overgewicht.

 

Samenstelling Prins Vitalcare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie kattenvoer

Rijst, gedehydreerde garnalen (16%), aardappeleiwit (16%), dierlijk vet (gevogelte, rund), gedroogde bietenpulp, gedroogde appel, zalmolie (2.5%), gehydrolyseerde kippenlever, mineralen (kaliumchloride, monocalciumfosfaat), mannan-oligosaccharide (MOS)(0.5%), inuline (bron van FOS) (0.5%). 

Analytische bestanddelen:

Vocht 9.0%, Ruw eiwit 27.0%, Ruw vet 16.0%, Essentiële vetzuren 4.0% Ruwe as 7.0%, Ruwe celstof 2.5%. 

Mineralen:

Calcium 0.9%, Fosfor 0.8%, Kalium 0.8%, Magnesium 0.1%, Natrium 0.5%.


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsdavies Prins Vitalcare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie kattenvoer
Lichaamsgewicht van de kat (in kilogram) Hoeveelheid droogvoer (in gram per dag)
2 25-35
3 30-45
4 35-50
5 40-60
6 50-70
7 55-75
8 60-85


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Zoekt u een andere voeding van Prins? Bekijk dan ons totaalaanbod Prins kattenvoer. Of zoekt u andere gezondheidsvoeding of -producten voor uw kat? Neem dan eens een kijkje in onze kattenapotheek!

https://www.brekz.nl/23137-home_default/prins-vitalcare-dieet-hypoallergic-moderate-calorie-kattenvoer.jpg
45.95 2019/01/01
24990
13884
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 20,95 (€ 13,97 /kg)
5 kg
€ 45,95 (€ 9,19 /kg)
Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic kattenvoer

Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat

Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat is een speciaal ontwikkelde voeding voor katten met voedselovergevoeligheid of maag-darmproblemen. Katten die last hebben van voedselovergevoeligheid kunnen last krijgen van huid- en vachtproblemen en problemen aan het maag-darmkanaal. Voorbeelden hiervan zijn jeuk, braken of diarree. Doordat dit voer hypoallergeen is, en dus maar één eiwit- en koolhydraatbron bevat, is de kans op een overgevoeligheidsreactie vele malen kleiner. Daarnaast zorgt het voer ervoor dat de symptomen verminderd worden.

De voeding is gemaakt van eend en aardappel. Deze eiwit- en koolhydraatbronnen zijn hypoallergeen en verminderen daarmee de kans op een allergische reactie. Voedingsvezels als Manno-Oligo-Saccharide (MOS) en Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) zorgen voor een evenwichtige en gezonde darmflora. Bovendien bevat de voeding goed verteerbare ingrediënten waardoor de voedingsstofen optimaal opgenomen kunnen worden. De voeding bevat Omega 3-vetzuren. Deze vetzuren ondersteunen een gezonde huid en een glanzende vacht. Vitaminen en mineralen ondersteunen bovendien het immuunsysteem. De voeding is gemaakt van de beste ingrediënten en het heeft een heerlijke smaak. Dus zoekt u de beste voeding voor uw gevoelige kat? Bestel dan nu goedkoop Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat.

De houdbaarheid van Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat

Rijst, gedehydreerde eend (21%), aardappeleiwit (11%), dierlijke vetten, gedroogde bietenpulp, zalmolie, gehydrolyseerde lever, mineralen, Manno-Oligo-Saccharide (MOS) (0.5%), inuline (bron van FOS) (0.5%).

Analytische bestanddelen:

Eiwit (27,0%), Vet (20,0%), Essentiële vetzuren (4,0%),  Ruwe celstof (2,5%), Ruwe as (7,0%), Vocht (8,0%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Calcium (1,0%), Fosfor (0,8%), Kalium (0,6%), Magnesium (0,08%), Natrium (0,2%).Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingsadvies Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat

Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding
Gram
2 25-40
3 35-50
4 40-60
5 50-70
6 55-80
7 60-85
8 65-95

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Prins kattenvoer op onze website. We beschikken onder andere over hypoallergene voeding en en voeding voor katten met huid- en vachtproblemen.

https://www.brekz.nl/4586-home_default/prins-vitalcare-dieet-skin-intestinal-hypoallergic-voor-de-kat.jpg
43.95 2019/01/01
Onze kat moest altijd spugen en met dit speciale voer is dat niet meer gebeurd en daar zijn wij super blij mee!!
Kat vind het lekker, even afwachten of de jeuk achterblijft.
Hallo ik heb bericht gekregen dat het was bezorgd maar het is helaas bij mijn oude buren bezorgd en die zeggen dat ze niks hebben gekregen dus ik heb nu niets en weet niet hoe het bevalt erg jammer
Snelle levering goed verpakt een tevreden klant groetjes
Vacht ziet er gezond uit sinds wij deze brokken geven aan onze kat
Mijn gecastreerde kater van bijna 9 heeft al bijna 2 jaar darmproblemen, ik gebruikte al tijden hypo-allergeen voer, maar ben sinds kort op dit merk: Prins overgestapt, hij reageerde er meteen heel goed op. Jammer genoeg is het nog niet blijvend, maar zijn vacht en humeur zijn dankzij vitamine B 12 injecties, 5 mg Prednoral per dag en dit nieuwe voer sterk verbeterd. De brokjes zijn wat groter, wat hij heerlijk vindt en beter kan kauwen. Ik hoop nog steeds op een blijvende verbetering (geen diahree meer).
goed product verder niets meermeermeer
6365
3231
Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 19,95 (€ 13,30 /kg)
5 kg
€ 43,95 (€ 8,79 /kg)
Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction & Diabetic kattenvoer

Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction & Diabetic kattenvoer

Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction & Diabetic kattenvoer is een hoogwaardige en 100% natuurlijke dieetvoeding voor volwassen katten met gewichtsproblemen. Wanneer uw kat gewicht moet verliezen, is het belangrijk dat u dit op een verantwoorde manier doet. Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction & Diabetic kattenvoer helpt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel en zorgt ervoor dat uw kat gecontroleerd af kan vallen. Het voer bevat een laag energiegehalte en extra voedingsvezels. Daarnaast is ook L-Carnitine toegevoegd, waardoor de vetverbanding van uw kat gestimuleerd wordt. Met Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction & Diabetic kattenvoer kunt u uw kat gecontroleerd en gezond gewicht laten verliezen.

Onze klanten hebben goede ervaringen met Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction & Diabetic kattenvoer. Per verpakking die u koopt gaat de prijs per kilo omlaag! Bij ons kunt u Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction & Diabetic kattenvoer dus goedkoop online bestellen!

De houdbaarheid van Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction & Diabetic kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Belangrijkste eigenschappen Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction & Diabetic kattenvoer

 • Aangepast energiegehalte: Dankzij extra voedingsvezels en een verlaagd energiegehalte kan uw kat op een verantwoorde manier afvallen;
 • Vitaminen en mineralen: Speciaal toegevoegde vitaminen en mineralen ondersteunen uw kat tijdens het afvallen;
 • Hoog eiwitgehalte: Dankzij hoogwaardige eiwitten blijven de spieren van uw kat behouden;
 • Gezonde vacht: Toegevoegde omega-3-vetzuren houden de huid en vacht van uw kat gezond.

 

Samenstelling Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction & Diabetic kattenvoer

Dierlijk eiwitextract, gedehydreerd gevogelte, gerst, maïs, cellulose, maïsgluten, gedroogde bietenpulp, dierlijke vetten (gevogelte, rund), gedroogde aardappel, erwten, gedroogde appel, gist, gehydrolyseerde kippenlever, zalmolie, inuline (bron van FOS), mineralen.

Analytische bestanddelen:

Vocht 8.0%, Ruw eiwit 34.0%, Ruw vet 12.0%, Essentiële vetzuren 2.0%, Zetmeel 19.0%, Suikers totaal 1.6%, Overige koolhydraten 27.5%, Ruwe as 6.5%, Ruwe celstof 12.0%.

Mineralen:

Calcium 1.1%, Fosfor 0.9%, Kalium 0.6%, Magnesium 0.1%, Natrium 0.4%.


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsdavies Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction & Diabetic kattenvoer
Lichaamsgewicht van de kat (kilogram) Hoeveelheid droogvoer (in gram) voor gewichtsverlies Hoeveelheid droogvoer (in gram) voor gewichtsbehoud
2 - 30-45
3 - 40-60
4 30-40 50-70
5 35-50 60-85
6 40-55 65-95
7 45-60 75-105
8 50-65 80-115
9 55-70 -
10 65-85 -


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Wilt u misschien het totaalaanbod Prins kattenvoer bekijken? Of bent u benieuwd naar de andere merken kattenvoer die wij verkopen?

https://www.brekz.nl/4588-home_default/prins-vitalcare-dieet-weight-reduction-diabetic-voor-de-kat.jpg
41.95 2019/01/01
Mijn poes is afgevallen van de Weight Reduction brokken. Heb voor de verandering een ander merk geprobeerd maar dat eet ze niet (wel goed om af te vallen, maar niet goed voor de gezondheid:-)
6369
3233
Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction & Diabetic voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 18,50 (€ 12,33 /kg)
5 kg
€ 41,95 (€ 8,39 /kg)
Prins Vitalcare Dieet Struvite & Calciumoxalate kattenvoer

Prins Vitalcare Dieet Struvite & Calciumoxalate voor de kat

Prins Vitalcare Dieet Struvite & Calciumoxalate voor de kat is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten die last hebben van de urinewegen. Het voer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen om zo een zo goed mogelijk voer te creëren tegen struvietblaasgruis. Daarnaast helpt het voer ook bij het terugkeren van struviet- en calciumoxalaatblaasgruis. Op deze manier is dit voer ontwikkeld om zowel te genezen als te voorkomen. Door het geven van deze volledige dieetvoeding kan uw kat dus gezonder en pijnvrij door het leven gaan.

Prins Vitalcare Dieet Struvite & Calciumoxalate voor de kat is zorgvuldig samengesteld waardoor de urine PH verlaagd en de struvietblaasgruiskristallen worden opgelost. Daarnaast bevat deze voeding een speciale mineralenbalans, een verlaagd magnesium en eiwit gehalte, en aangepast fosfor- en calciumgehalte om de vorming van struviet te voorkomen. De toegevoegde vitaminen en mineralen in deze voeding zorgen voor een versterking van het immuunsysteem. De verder zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zijn bedoeld om de smaak van de voeding te verbeteren. Door het toevoegen van omega-3 vetzuren wordt de huid en vacht gezond gehouden en blijft deze mooi glanzend. Daarnaast zijn er nog cranberries toegevoegd om de blaas gezond te houden en blaasontsteking te voorkomen.U kunt Prins Vitalcare Dieet Struvite & Calciumoxalate voor de kat het beste bij Brekz kopen wegens de goedkope aanbiedingen op onze website.

De houdbaarheid van Prins Vitalcare Dieet Struvite & Calciumoxalate voor de kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Prins Vitalcare Dieet Struvite & Calciumoxalate voor de kat

Dierlijke vetten (gevogelte, rund), dierlijk eiwitextract, gerst, rijst, maïs, aardappelzetmeel, maïsgluten, erwten, aardappeleiwit, gedroogde appel, mineralen, gedehydreerd gevogelte, gehydrolyseerde kippenlever, gist, zalmolie, plantaardig vet, gedehydreerd hemoglobine, Manno-Oligo-Saccharide (MOS).

Analytische bestandsdelen

Vocht (8%), Ruw eiwit (24,5%), Ruw vet (20,5%), Ruwe as (6%), Ruwe celstof (3%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Calcium (0,5%), Fosfor (0,5%), Kalium (0,8%), Magnesium (0,06%), Natrium (0,6%), Chloride (1,7%), Zwavel (0,25%), Taurine totaal (0,25%), Hydroxyproline (0,75%).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Prins Vitalcare Dieet Struvite & Calciumoxalate voor de kat

Lichaamsgewicht in KG Voer in gram
2 25 – 40
3 35 – 50
4 40 – 60
5 50 – 70
6 55 – 80
7 60 – 85
8 65 – 95

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander Merk?

Bent u in plaats van Prins Vitalcare Dieet Struvite & Calciumoxalate voor de kat op zoek naar ander voer voor uw kat dan kunt u kijken bij ons assortiment kattenvoer voor katten met urinewegproblemen. Voor een compleet overzicht van al het voer van Prins kijkt u op de merkpagina.
 

https://www.brekz.nl/4592-home_default/prins-vitalcare-dieet-struvite-calciumoxalate-voor-de-kat.jpg
43.95 2019/01/01
kat is veel beter uit komen zien
mijn kat had plas problemen dierendokter paar keer geweest blaas laten leegmaken niet goedkoop , maar sinds ik Prins Vitalcare Dieet Struvite geef alles normaal geen enkel plas probleem meer het doet wat het beloofd
Mijn katten vinden het erg lekker en is goed voor me katten
Mijn poes eet dit al een aantal jaren. Ze vindt het lekker en, wat heel belangrijk is, ze heeft geen blaasontsteking en geen calciumoxalaatstenen meer in haar blaas gehad. Zowel voor de poes als voor het baasje fijn!
Is heel goed voor blaasgruizen En ava vind het ook erg lekker
Product is zeer goed maar door ons verkeerd besteld. Niet nodig als grootste blaasgruisprobleem bij de kater al is opgelost. Dan dient het onderhoudende voer gebruikt te worden. Deze keer dan ook teruggestuurd en daarbij zonder problemen het geld teruggekregen. Niet alleen de producten zijn prima in orde, ook de service is zeer naar tevredenheid.
6373
3237
Prins Vitalcare Dieet Struvite & Calciumoxalate voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 19,95 (€ 13,30 /kg)
5 kg
€ 43,95 (€ 8,79 /kg)

Katmix

Prins KatMix kattenvoer

Prins KatMix kattenvoer

Prins KatMix kattenvoer is een hoogwaardige voeding voor volwassen katten tot een leeftijd van 7 jaar oud. De voeding heeft een standaard brok en bevat alle ingrediënten die uw kat nodig heeft voor een gezond en actief bestaan. Zo is gezorgd voor voldoende eiwitten uit dierlijke producten, enige plantaardige ingrediënten, olien en vetten en vitaminen en mineralen. De brokken van Prins KatMix voor katten worden op een lage temperatuur geperst, waardoor niet alleen de voedingsstoffen optimaal bewaard blijven, maar ook energie wordt bespaard in de productie. En dat is belangrijk voor Prins, een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Het product bevat daarom ook minder verpakkingsmateriaal dan gebruikelijk.


Bij Brekz kunt u terecht voor de beste online koop ervaring. Goedkoop Prins KatMix kattenvoer bestellen doet u in uw vertrouwde dierenwinkel van Brekz. Ook verkrijgbaar in een nog scherper geprijsde voordeelverpakking!

De houdbaarheid van Prins KatMix kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Prins KatMix voor katten

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, vitaminen en mineralen, gist

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 33,5%, ruw vet 10%, ruwe as 7%, ruwe celstof 3%, calcium 1%, fosfor 0,9%, kalium 0,6%, magnesium 0,08%, natrium 0,5%

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine: E672 vitamine A (retinolacetaat) 25.000 IE, E671 vitamine D (cholecalciferol) 2.000 IE, vitamine E (α-tocoferolacetaat) 150 mg. taurine 2500 mg 

Sporenelementen: E1 ijzer (IJzer(II)sulfaatheptahydraat) 80 mg, E2 jodium (Kaliumjodide) 1mg, E4 koper (Koper(II)sulfaatpentahydraat) 10 mg, E5 mangaan (Mangaan(II)oxide) 30 mg, E6 zink (zinksulfaat, -monohydraat) 100 mg, E8 selenium (Natriumseleniet) 0.2 mg
 

Voedingswijzer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Prins KatMix voor katten
Volw. Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid per dag
Gram
2 - 3 30 - 55
3 - 4 55 - 70
4 - 5 70 - 85
> 6 85 - 110

Bewaar het voer droog en sluit het goed af.
 

Op zoek naar ander voer?

Bent u op zoek naar een andere voeding voor uw volwassen kat? Kijk eens bij een van onze andere merken. Daar vindt u onder andere Eukanuba kattenvoer voor volwassen katten.

https://www.brekz.nl/3962-home_default/prins-katmix-voor-katten.jpg
39.95 2019/01/01
Ze lusten het graag, hebben er goede plasjes en drolletjes op
Mijn katten houden er niet zo van - ze zullen helaas de 10kg moeten opeten..
gemakkelijk,vlug,goedkoop
Goede prijs, kwaliteit verhouding. Mijn kater is gevoelig voor blaasgryis, maar heeft hier met dit voer geen last van. Ook mijn kieskeurige andere kat eet dit met plezier.
5627
2918
Prins KatMix voor katten > Meer informatie
Prins KatMix kattenvoer 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
10 kg
€ 39,95 (€ 4,00 /kg)
2 x 10 kg
€ 75,90 (€ 3,80 /kg)

NatureCare

Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer

Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer

Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer is een smakelijke, complete vleesmaaltijd met kip en is geschikt voor iedere volwassen kat. Dit smakelijke natvoer met kip is voorzien van hoogwaardige, met zorg geselecteerde ingrediënten. Naast de uitstekende smaak is hij bovendien erg gezond. Zo ondersteunt het natvoer met haar hoge vochtgehalte en onder meer cranberries, een gezond milieu in de blaas. Bovendien is de voeding vrij van granen en rijst, wat de verteerbaarheid ten goede komt. Het product is vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 • Hoogwaardige ingredienten
 • Smakelijke voeding met kip
 • Ondersteunt het gezonde milieu in de blaas
 • Graanvrij
 • Vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen

Bij Brekz kunt u het beste Prins nat kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer

50% samengesteld met kippenhart, kippenvlees, kippenlever, kippenmaag en kippennek, cranberries (3%), zalmolie, inuline. 

Analytische bestanddelen
Vocht (76%), ruw eiwit (11%), ruw vet (7%), ruwe as (2%), ruwe celstof (0,5%), koolhydraten (3,5%), calcium (0,31%), fosfor (0,26%). Energiewaarde: 1210 kcal/kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Prins met kalkoen? Kijk dan eens bij ons Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer.

https://www.brekz.nl/27683-home_default/prins-naturecare-kip-kattenvoer.jpg
2.35 2019/01/01
31000
15137
Prins NatureCare Kip kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,35
Per 2
€ 3,95
Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer

Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer

Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer is een gezond en smakelijk natvoer met kip en zalm en is geschikt voor iedere kat. Deze heerlijke voeding van Prins vormt een volledige vleesmaaltijd en is rijk aan kip en zalm. Behalve de uitstekende smaak, is de maaltijd ook nog eens erg gezond. Dit niet alleen vanwege de hoogwaardige ingrediënten die zijn gebruikt. Het natvoer bevat namelijk ook visvetzuren en aloë vera die helpen de huid en vacht te voeden. Bovendien bevat het voer geen granen en rijst, voor een hoge verteerbaarheid. Het product is vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

 • Smakelijke voeding met kip en zalm
 • Gezonde Omega visvetzuren en aloë vera voeden de huid en vacht
 • Hoogwaardige ingredienten
 • Graanvrije voeding
 • Vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen

Bij Brekz kunt u het beste Prins nat kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer

45% samengesteld met kippenhart, kippenvlees, kippenlever, kippenmaag en kippennek, zalm (5%), aloë vera (3%), zalmolie, inuline.

Analytische bestanddelen
Vocht (78%), ruw eiwit (10,3%), ruw vet (5,9%), ruwe as (2%), ruwe celstof (0,5%), koolhydraten (3,3%), calcium (0,27%), fosfor (0,23%). Energiewaarde: 1075 kcal/kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een beloningspate met zalm voor de kat? Kijk dan eens bij onze Prins Train & Care Kat zalm.

https://www.brekz.nl/27685-home_default/prins-naturecare-kip-zalm-blik-200-gr-kattenvoer.jpg
1.88 2019/01/01
Goed product. De kat vind het heerlijk.
31005
15141
Prins NatureCare Kip & Zalm kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 2
€ 3,95
Beschikbaar 18 oct
Prins NatureCare Kip & Garnalen Blik 200 gr kattenvoer

Prins NatureCare Kip & Garnalen Blik 200 gr kattenvoer

Prins NatureCare Kip & Garnalen Blik 200 gr kattenvoer is een natuurlijke, complete vleesmaaltijd en is geschikt voor iedere volwassen kat. Dit zeer complete natvoer bevat kip en garnalen en vormt een complete vleesmaaltijd voor de kat. Behalve dat het dankzij de geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten heel smakelijk is, is het ook nog eens erg gezond. Zo bevat de voeding zalmolie en dus Omega-3 vetzuren, voor een gezonde en glanzende vacht. Bovendien is het vrij van granen en rijst, voor een hoge verteerbaarheid. Het product bevat geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. 

 • Hoogwaardige, met zorg geselecteerde ingrediënten
 • Vrij van granen en rijst
 • Met Omega vetzuren, ondersteunt huid en vacht
 • Smakelijke voeding met kip en garnalen
 • Geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt


Bij Brekz kunt u het beste Prins nat kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prins NatureCare Kip & Garnalen Blik 200 gr kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Prins NatureCare Kip & Garnalen Blik 200 gr kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prins NatureCare Kip & Garnalen Blik 200 gr kattenvoer

45% samengesteld met kippenhart, kippenvlees, kippenlever, kippenmaag en kippennek, garnalen (5%), zeealg (3%), zalmolie, inuline.

Analytische bestanddelen
Vocht (78%), ruw eiwit (10%), ruw vet (6%), ruwe as (2%), ruwe celstof (0,5%), koolhydraten (3,5%), calcium (0,28%), fosfor (0,23%). Energiewaarde: 1080 kcal/kg.

Ander product?

 Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Prins met kalkoen? Kijk dan eens bij ons Prins NatureCare Kalkoen Blik 200 gr kattenvoer.

https://www.brekz.nl/27687-home_default/prins-naturecare-kip-garnalen-blik-200-gr-kattenvoer.jpg
2.25 2019/01/01
31007
15142
Prins NatureCare Kip & Garnalen kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 2
€ 3,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Prins kattenvoer

Prins kattenvoer staat voor 100% natuurlijke, gezonde voeding voor katten van alle leeftijden, die ook nog eens betaalbaar is. Het kwalitatief hoogwaardige voer wordt in Nederland geproduceerd en is samengesteld uit de beste bouwstoffen. Prins' kwaliteitszorg begint al bij de selectie van haar eigen leveranciers. Dit merk werkt al jarenlang samen met dezelfde leveranciers die voldoen aan strenge criteria. Alle gebruikte grondstoffen worden in Prins eigen laboratorium getest. Verpakkingen spelen een belangrijke rol in het behouden van de kwaliteit en voedingswaarde. Dit merk zorgt ervoor dat er zo min mogelijk zuurstof in de verpakking aanwezig is. Prins kattenvoer is dan ook optimaal houdbaar en langer vers. 
Prins begon ruim vijftig jaar geleden al met de ontwikkeling en productie van honden- en kattenvoeding. Dit merk werkt voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe producten in samenwerking met onafhankelijke instituten zoals universiteiten en onderzoeksinstituten.
Alle producten van Prins zijn proefdiervrij en bevatten geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen. 

Geselecteerde soorten Prins kattenvoer zijn regelmatig extra voordelig in onze webshop te koop. Let u op de gratis kilo acties voor de beste deals! De houdbaarheidsduur van Prins hondenvoer varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
             

Assortiment Prins kattenvoer

VitalCare

Onder de naam VitalCare heeft Prins verschillende voedingen ontwikkeld  met voor iedere kat wat wils. De beste kwaliteit grondstoffen zorgt ervoor dat zelfs de meest kieskeurige katten kiezen voor VitalCare! Onderhoudsvoeding is verkrijgbaar voor vier leeftijdscategorieën (VitalCare Kitten, Adult, Senior en Senior + ) en voor de volwassen kat van specifiek grote rassen (Adult Maxi).
Prins Vitalcare Multicat Kattenvoer is een smaaksensatie met drie verschillende smaken in een verpakking, wat dit voer ideaal maakt voor gezinnen met meerdere katten.

Daarnaast vindt u onder VitalCare Prins kattenvoer met een preventief en oplossend karakter. Denkt u daarbij aan speciaal voer voor de kat die binnenshuis leeft (Indoor), de kat met een verminderde weerstand (Resist) en de kat met een lange vacht (Prins VitalCare Hair & Skin). Ook voor veelvoorkomende gezondheidsproblemen heeft Prins ondersteunend voer in huis. Prins Vitalcare Struvite is geschikt voor katten met door de dierenarts bewezen blaasgruisproblemen. VitalCare Sensitive Hypoallergenic en Sterilised zijn er respectievelijk voor de kat met een gevoelige spijsvertering en de gesteriliseerde of gecastreerde kat.
Bijna alle bovengenoemde producten voorkomen blaasgruis en/of bevatten een anti-haarbalformule. Dit voer is tarwe(gluten)vrij. 
    

Dieetvoedingen

De hoogwaardige, 100% natuurlijke dieetvoedingen van Prins zijn in nauwe samenwerking met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten ontwikkeld. Ze zijn doeltreffend en kunnen veilig langdurig gegeven worden. Voor een groot aantal klachten bij katten kunt u Prins kattenvoer vinden ter ondersteuning van bijvoorbeeld een voedselovergevoeligheid en huid- en vachtproblemen en/of ter ondersteuning van maag-darmproblemen. Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic kan dan uitkomst bieden. 

Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction Diabetic is speciaal ontwikkeld om de kat op een verantwoorde manier af te laten vallen. Voor katten met urinewegproblemen is Prins Vitalcare Dieet Struvite & Calciumoxalate uitermate geschikt. 
    

Katmix

Natuurlijk is er ook een reguliere kattenbrok in het assortiment Prins kattenvoer. Prins KatMix is de standaard kattenbrok voor volwassen katten tot ca. 7 jaar. 

Terug