terug
Hill's natvoer kat

Hill's natvoer kat

Hill's natvoer is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en levert uw kat precies de voedingsstoffen die nodig zijn om de gezondheid te ondersteunen. Bij Brekz vindt u verschillende varianten voor katten van alle leeftijden.
Lees meer ..
Hill's natvoer kat

Hill's natvoer voor de kat

Hill's natvoer kat is een smakelijk en gezond natvoer voor iedere kat. Op basis van wetenschap heeft Hill's een uitgebalanceerde huisdiervoeding van hoogwaardige ingrediënten ontwikkeld. Door in te spelen op de levensfase, bevat het nat kattenvoer precies de juiste hoeveelheid voedingsstoffen die uw kat nodig heeft, zodat hij zich op elke leeftijd op zijn best kan voelen. Een premium kattenvoeding, gemaakt om de gezondheid van uw kat optimaal te ondersteunen.

Bij Brekz kunt u Hill's natvoer voor de kat goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste nat kattenvoer van Hill's tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment Hill's natvoer kat

Het assortiment Hill's natvoer is breed en omvat voedingen voor kittens, volwassen katten en oudere katten. Ook is er speciale voeding verkrijgbaar voor katten met de neiging tot overgewicht. De handige maaltijdzakjes van 85 gram komen in verschillende smaken, zodat er voor elke kat wel een favoriet bij zit. Hieronder vindt u een kleine uiteenzetting van ons assortiment.

Kitten

Kittens hebben een geheel eigen voedingsbehoefte vanwege de snelle ontwikkeling en groei die zij als jonge kat doormaken. Hills Science Plan Kitten nat kattenvoer is ontwikkeld om uw kitten een optimale ondersteuning te bieden tijdens deze belangrijke fase. De natvoeding bevordert onder andere de spijsvertering, de ontwikkeling van de ogen en hersenen en sterke botten en tanden bij uw kitten.

Het natvoer voor kittens komt in verschillende smaken die geschikt zijn voor katten tot de leeftijd van 1 jaar. In het assortiment vindt u multipacks met overheerlijke vlees of vis in saus:

  • Hill's Science Plan Kitten Favourite Selection combi kip & zeevis bevat zes maaltijdzakjes met kip en zes met zeevis.

  • Hill's Science Plan Kitten Poultry Selection kip en kalkoen bestaat uit zes maaltijdzakjes met kip en zes met kalkoen.

  • Hill's Healty Cuisine Kitten Stoofpotje is een 100% gebalanceerde maaltijd  met de beste ingrediënten en hoogwaardige eiwitten om uw jonge katje te ondersteunen.

Adult

Hill's Adult natvoeding is speciaal samengesteld voor katten van 1 tot 6 jaar oud, de actiefste periode van een kattenleven. De verschillende smakelijke varianten voorzien uw volwassen kat van alle benodigde voedingsstoffen. Heeft u een echte visliefhebber in huis? Kijkt u dan eens naar Hill's Science Plan Adult zeevis kattenvoer met lekkere malse vleesbrokjes in saus.

Voor de echte lekkerbekken die houden van variatie zijn er verschillende multipack varianten beschikbaar. Zo koopt u in één keer meerdere smaken om uw kat mee te verwennen. Hill's Science Plan Adult Favourite Selection multipack bevat maar liefst drie verschillende smaken maaltijdzakjes; kip, rund én zeevis. Hill's ontwikkelt ook heerlijke stoofpotjes met hoogwaardige ingrediënten, aangevuld met diverse vitamines en mineralen om de weerstand te ondersteunen. 

Gewichtscontrole

Wanneer uw volwassen kat last van overgewicht heeft, de neiging heeft tot overgewicht of gewoon minder actief is, kunt u kiezen voor speciale varianten Hill's nat kattenvoer. De samenstelling van Hill's Science Plan Adult Perfect Weight combipack helpt uw volwassen kat bij het verkrijgen en behouden van een gezond gewicht.

Voor gesteriliseerde katten tot 6 jaar oud is er Hill's Science Plan Adult Sterilised. De natvoeding is perfect afgestemd op de behoeften van gesteriliseerde of gecastreerde katten. De unieke samenstelling helpt katten slank en actief te blijven én ondersteunt de urinewegen.

Mature Adult

De selectie natvoer voor de oudere kat draagt de naam Hill's Mature Adult. Dit kattenvoer is geschikt voor katten vanaf 7 jaar oud en stimuleert een optimale gezondheid tijdens het ouder worden. Zo ondersteunt Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Favourite Selection de vitaliteit en activiteit op oudere leeftijd, en helpt Hill's Mature Adult Senior Vitality nat kattenvoer combipack de belangrijkste gevolgen van veroudering te bestrijden.

Ander product?

Naast Hill's natvoer vindt u in ons assortiment ook hoogwaardige kattenbrokken van Hill's. Kampt uw kat met gezondheidsklachten? Hill's Prescription Diet kattenvoer is een voedingslijn met enkel gespecialiseerde dieetvoeding voor katten met gezondheidsproblemen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.