Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Schesir nat kattenvoer 

Schesir blikvoer is blikvoer bestaande uit pure vis of vlees fillets. Geen verdere toevoegingen wat dit voer zeer puur en smakelijk maakt. Bekijk hieronder ons assortiment Schesir kattenvoer.
Lees meer ..
Schesir Tonijn en Surimi 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Schesir Zalm natural style

Schesir Zalm natural style kattenvoer

Schesir Zalm natural style kattenvoer is een hoogwaardig, natuurlijk natvoer met zalm en is geschikt voor iedere kat. Deze voeding is van absolute topkwaliteit. Hij is bereid van enkel de meest hoogwaardige stukken zalm en is zeer natuurlijk van aard. De gebruikte vis is afkomstig uit de vrije visvangst en is daarom gegarandeerd vrij van antibiotica en hormonen. En dankzij een innovatieve conserveermethode zijn geen conserveringsmiddelen gebruikt; de gestoomde vis wordt namelijk bewaard in het eigen kookvocht. De voeding is tevens vrij van andere chemische toevoegingen. Zo krijgt uw kat een natuurlijk product voorgeschoteld met de onvervalste smaak van zalm. 

 • Rijk aan zalm uit de vrije visvangst en daardoor vrij van hormonen en antibiotica
 • Bereid met 100% natuurlijke ingrediënten
 • Alleen de beste delen van zalm gebruikt en geproduceerd onder scherpe controle
 • Dankzij bewaren in het eigen kookvocht is dit product geheel vrij van conserveringsmiddelen
 • Vrij van chemische toevoegingen, zoals kleur-, geur- en smaakstoffen
   

Bij Brekz kunt u het beste Schesir kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Schesir Zalm natural style kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Schesir Zalm natural style kattenvoerstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Schesir Zalm natural style kattenvoer

Maximaal twee blikken per dag gecombineerd met een compleetvoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Serveren op kamertemperatuur. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Na openen bewaren in de koelkast en binnen 48 uur verbruiken.
 

Ingrediënten Schesir Zalm natural style kattenvoer

Zalm (70%), rijst (1,2%). 

Analytische bestanddelen
Eiwit (13%), ruw vet (1%), ruwe celstof (0,5%), ruwe as (2%), vocht (85%), voedingswaarde (85,2 kcal / 100 gr).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (1.325 IE/kg), vitamine E (15 mg), taurine (160 mg).
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Schesir voeding met kipfilet? Kijk dan eens bij Schesir Kipfilet. Voor een overzicht van al ons natvoer voor katten kijkt u hier.

Schesir Zuivere zalm > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Schesir Kip en Rund met Rijst natural style

Schesir Kip en Rund met Rijst natural style kattenvoer

Schesir Kip en Rund met Rijst natural style kattenvoer is een zeer smakelijk, uitgebalanceerd natvoer en is geschikt voor alle soorten katten. Deze voeding onderscheidt zich door zijn overheerlijke smaak, natuurlijke ingrediënten en uitgebalanceerde karakter. Dankzij de smaak, het aroma en de consistentie van de voeding is hij ook zeer geschikt voor moeilijke eters. Het uitgebalanceerde voer bevat diverse onverzadigde Omega-3 en Omega-6 vetzuren, die onder meer een positief effect hebben op de huid en de vacht. De voeding is vrij van chemische toevoegingen zoals conserveringsmiddelen en kleur-, geur- en smaakstoffen. Daarbij is een milieuvriendelijke productie voor Schesir een belangrijke factor. Zo wordt voor de verpakking gebruik gemaakt van 80% gerecycled papier. Een blikje bevat 85 gram.

 • Een natuurlijke voeding met kip, rund en rijst
 • De heerlijke smaak, geur en consistentie maken de voeding uitermate geschikt voor moeilijke eters
 • Vrij van chemische toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen
 • Rijk aan onverzadigde Omega-3 en Omega-6 vetzuren, voor onder meer een gezonde huid en een glanzende vacht

Bij Brekz kunt u het beste Schesir natvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Schesir Kip en Rund met Rijst natural style kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Schesir Kip en Rund met Rijst natural style kattenvoerstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Voedingsadvies Schesir Kip en Rund met Rijst natural style kattenvoer

Schesir is een aanvullende voeding. Tot 2 blikken per dag voeren, in combinatie met droogvoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ingrediënten Schesir Kip en Rund met Rijst natural style kattenvoer

Kipfilet (33%), rundfilet (33%), rijst (4%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruw vet (0,8%), ruwe vezel (0,5%), ruwe as (1,5%), vocht (82%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (1325 IE/kg), vitamine D3 (110 IE/kg), vitamine E [alfa-tocoferol] (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).


Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit voer, bijvoorbeeld Schesir voeding met vis? Kijk dan eens bij Schesir Tonijn met zeewier. Een overzicht van al ons natvoer voor katten vindt u op de Merkenpagina.

 

Schesir Zuivere kip en rund met rijst > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Schesir Tonijn met Kip 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon

Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon  

Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon is een hoogwaardig natvoer op basis van boullion en is geschikt voor iedere kat. Dit smakelijke natvoer is zeer natuurlijk en is rijk aan tonijn en zeebarbeel. Voor de voeding worden alleen de beste ingrediënten gebruikt. Zo bevat zij alleen fillets van de vis en is zij verder vrij van toevoegingen. Het product is op basis van bouillon. 
Een blikje Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon bevat 70 gram.

 • Smakelijke voeding met tonijn en zeebarbeel
 • Alleen hoogwaardige ingrediënten
 • Vrij van toevoegingen
 • Op basis van bouillon
 • Geschikt voor iedere kat

Bij Brekz kunt u het beste Schesir voer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Ander product?

Bent u op zoek naar alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Schesir voer met tonijn en ham? Kijk dan eens bij Schesir Tonijn en ham. Een overzicht van al ons Schesir voer vindt u hier. 

Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Verpakking Prijs
Per 14
€ 13,99
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Schesir Tonijn natural style

Schesir Tonijn natural style kattenvoer

Schesir Tonijn natural style kattenvoer is een zeer hoogwaardige blikvoeding voor katten waarbij enkel de allerbeste ingrediënten zijn gebruikt. De gebruikte ingrediënten zijn 100% natuurlijk waardoor u ervan bent verzekerd niet alleen een heerlijke voeding voor te schotelen, maar ook zeker een gezonde voeding te geven. Deze voeding is namelijk niet alleen 100% natuurlijk, maar ook nog eens graanvrij. Er is alleen gebruik gemaakt van tapiocazetmeel, die de natuurlijke werking van de darmen van uw kat niet zal belemmeren.

De filets zijn stoomgegaard, het water in de blikjes is enkel kookwater. Voor een extra evenwichtige voeding zijn vitamine A en E toegevoegd. Vitamine A draagt bij aan de groei en ontwikkeling van uw kat, waarnaast vitamine E de vele functies in het lichaam beschermt. De toevoeging van taurine draagt bij aan de goede werking van zenuwen, de ogen en het hart. Schesir Tonijn natural style kattenvoer zal binnen een gevarieerd menu de energie en voedingsstoffen bieden die uw kat nodig heeft om volop te kunnen genieten van het leven.
 

 • Vol van smaak dankzij de 100% natuurlijke ingrediënten
 • Stoomgegaarde voeding in een basis van het eigen kookwater
 • Hoogste kwaliteit gegarandeerd dankzij nauwkeurige controles
 • Graanvrije voeding die bijdraagt aan een hoge verteerbaarheid
 • De toevoeging van vitamine A, vitamine E en taurine draagt bij aan de algehele gezondheid 
   

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nSchesir Tonijn natural style kattenvoer tegen de scherpste prijzen of kijk verder in ons assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn natural style kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Schesir Tonijn natural style kattenvoer

 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Deze voeding is een supplementvoer en dient gecombineerd te worden met een compleetvoer. Maximaal twee blikjes (á 70 gram) per dag voeden, in combinatie met een compleetvoeding. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. Na openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren en blijft het 48 uur houdbaar.
 

Ingrediënten Schesir Tonijn natural style kattenvoer

Tonijn 57,4%, tapiocazetmeel 1,4%.

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine A (1325 UI/kg), vitamine E (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).

Ander kattenvoer?

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Schesir Tonijn natural style kattenvoer kunt u bijvoorbeeld Schesir Kipfilet natural style kattenvoer proberen. Ook kunt u voor verdere alternatieven de pagina van Schesir Kattenvoer raadplegen.

Schesir Zuivere tonijn > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Schesir Kipfilet natural style

Schesir Kipfilet natural style kattenvoer

Schesir Kipfilet natural style kattenvoer heeft een geur en smaak die voor uw kat niet te versmaden is en is daarnaast ook nog eens gezond. De voeding is vanwege zijn onweerstaanbaarheid erg geschikt voor moeilijke eters. En natuurlijk is het fijn dat uw kat dan niet alleen wat lekkers binnen krijgt, maar ook profiteert van een uitgebalanceerde voeding. Hierbij zorgt de kipfilet voor de nodige eiwitten, terwijl de gezonde balans wordt verzorgd door de aanwezige Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Tijdens het productieproces wordt niet alleen met de nieuwste technieken gewerkt, maar hoort ook een uitstekende kwaliteitscontrole. Tevens vindt Schesir het milieu belangrijk; bij de verpakking wordt voor 80% gerecycled papier gebruikt. Schesir Kipfilet natural style is een aanvullende voeding.


Bij Brekz kunt u Schesir Kipfilet natural style kattenvoer gemakkelijk online bestellen. Dankzij onze scherpe manier van inkopen koopt u uw kattenvoer bij ons bovendien altijd voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Schesir Kipfilet natural style kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer uit zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Schesir Kipfilet natural style kattenvoer

Kipfilet (min. 51%)

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 10,5%, ruw vet 1,0%, ruwe vezel 0,1%, ruwe as 1,0%, vocht 86,5%

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.325 IE/kg), vitamine D3 (110 IE/kg), vitamine E [alfa-tocoferol] (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg)
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar andere aanvullende voeding voor uw kat? Kijk dan ook eens bij de overige producten van Schesir kattenvoer. Hier vindt u onder andere Schesir Tonijn met aloe.

Schesir Zuivere kipfilet > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Schesir Tonijn met aloe

Schesir Tonijn met aloe

Schesir Tonijn met aloe kattenvoer is een heerlijke blikvoeding van de hoogste kwaliteit voor uw volwassen kat. Deze voeding van het merk Shesir dankt zijn hoge kwaliteit aan het gebruik van enkel natuurlijke ingrediënten. Er worden geen kunstmatige voedingsstoffen toegevoegd. De gebruikte ingrediënten worden nauwkeurig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het niet alleen aan smaak ontbreekt, maar ook om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteit kan worden gegarandeerd. De toevoeging van het natuurlijke ingrediënt aloë draagt met zijn geneeskrachtige werking bij aan de algehele gezondheid van uw kat. Dit merk vindt het niet alleen belangrijk een gezonde voeding aan uw kat te kunnen bieden, maar houdt bij de productie van verpakkingsmaterialen ook rekening met het milieu. De papieren verpakking waarin het blik zich bevindt is geproduceerd uit minimaal 80% gerecycled papier. De heerlijke stukjes tonijn, de smaakvolle gelei en de toevoeging van aloë maken Schesir Tonijn met aloe een uitstekende keuze voor uw geliefde viervoeter.

 • Schesir garandeert de hoogste kwaliteit
 • 100% natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen
 • Aloë draagt bij aan de algehele gezondheid van uw kat
 • Bij de productie wordt rekening gehouden met het milieu
 • Een heerlijke smaak voor de kieskeurige viervoeter
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Schesir Tonijn met aloe kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met aloe staat op de verpakking vermeldt en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Schesir Tonijn met aloe kattenvoer

Tonijn 51%, aloë 4.7%, rijst 1.5%

Analytische bestanddelen
Eiwit 12%, ruwe vet 0.8%, ruwe celstof 0.5%, ruwe as 1%, vocht 85%
 

Voedingsadvies Schesir Tonijn met aloe kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Deze voeding is een supplementvoer en dient gecombineerd te worden met een compleetvoer. Maximaal twee blikjes (á 70 gram) per dag voeden, in combinatie met een compleetvoeding. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. Na openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren en blijft het 48 uur houdbaar. 
 

Andere kattenvoeding?

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Schesir Tonijn met aloe kattenvoer kunt u bijvoorbeeld Schesir Tonijn met Kipfilet in visbouillon proberen. Ook kunt u voor verdere alternatieven de merkpagina voor Schesir kattenvoer raadplegen.

Schesir Tonijn met aloe > Meer informatie
Schesir Tonijn met aloe 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Schesir Tonijn met runderfilet

Schesir Tonijn met runderfilet

Schesir Tonijn met runderfilet kattenvoer is een gezonde aanvullende voeding voor katten. Aan deze voeding zijn slechts gezonde en natuurlijke ingrediënten toegevoegd, waardoor het hoogwaardig en uitgebalanceerd is. De bestanddelen worden verwerkt, gaargestoomd en met de hand verwerkt. Ook bevat het voer onverzadigde vetzuren, omega-3 en omega-6. Deze stoffen zijn onmisbaar in een gezonde en uitgebalanceerde voeding voor uw kat. 

Maar Schesir Tonijn met runderfilet kattenvoer is niet alleen gezond, het is ook erg smakelijk voor uw huisdier. De smaak en structuur zijn onweerstaanbaar, zelfs voor de meest kieskeurige katten. Bij de productie van het voer wordt zorgvuldig rekening gehouden met het milieu. Het papier dat gebruikt wordt voor de verpakking is namelijk voor 80% gerecycled. De voeding is vrij van kleurstoffen, eetlustopwekkers en conserveringmiddelen. Daarnaast is er gebruik gemaakt van hoogwaardige technieken en nauwkeurige controles om de beste kwaliteit de garanderen. 

 • Hoogwaardig kattenvoer van topkwaliteit
 • Bevat slechts natuurlijke, gezonde ingrediënten
 • Het vlees en de vis worden verwerkt, gaargestoomd en met de hand verwerkt
 • Lekkere recepten, die door de meeste katten worden geaccepteerd 
 • Vrij van kleurstoffen, eetlustopwekkers en conserveringsmiddelen
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kitten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Schesir Tonijn met runderfilet kattenvoer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met runderfilet kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Schesir Tonijn met runderfilet kattenvoer

Tot twee blikken per dag in combinatie met compleet droogvoer of natvoer. Schesir is namelijk aanvullend voer.
Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ingrediënten Schesir Tonijn met runderfilet kattenvoer 

Tonijn (51%), runderfilet (7%). 

Voedingsfysiologische additieven
Vitamine A (1.325 U.I./kg), vitamine D3 (110 U.I./kg), vitamine E (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12.0%), ruw vet (0.8%), ruwe vezel (0,5%), ruwe as (1.0%), vocht (85.0%)
 

Ander kattenvoer? 

Bent u op zoek naar kattenvoer voor de oudere kat? Bekijk dan onze Whiskas kattenvoer pagina. Hier verkopen we onder andere de Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus. Dit is voor katten die zeven jaar of ouder zijn.

Schesir Tonijn met runderfilet > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Schesir Tonijn met ham 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Schesir Tonijn met kleine ansjovissen

Schesir Tonijn met kleine ansjovissen kattenvoer

Schesir Tonijn met kleine ansjovissen kattenvoer is een zeer hoogwaardige aanvullende blikvoeding voor katten. Alleen de beste delen van de vis worden gebruikt, hierdoor is de voeding vrij van graten, huid of ingewanden. De vis wordt gestoomd en de voeding wordt zorgvuldig met de hand bereid. Bovendien zitten de stukjes tonijn en ansjovis in een heerlijke en gezonde gelei. De voeding bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen en eetlustopwekkers. Hierdoor behoudt de voeding zijn pure smaak. Zelfs de meest kieskeurige eters zullen hun bordje helemaal leeglikken!

Vis, waaronder tonijn en ansjovis, is rijk aan Omega 3- en Omega 6-vetzuren, zoals linolzuur. Deze vetzuren dragen onder andere bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. De voeding is ook rijk aan eiwitten. Deze zorgen voor sterke en gezonde spieren. De voeding zit in handige portieblikjes van 85 gram. Deze blikvoeding is een aanvulling op de dagelijkse droogvoeding. 

 • Aanvullende voeding met heerlijke tonijn en ansjovis in gelei
 • Bevat alleen natuurlijke ingrediënten
 • Zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, eetlustopwekkers en kleurstoffen
 • In handige portieblikjes
   

Gunt u uw kat een pure en natuurlijke blikvoeding van hoge kwaliteit? Koop dan nu Schesir Tonijn met kleine ansjovissen kattenvoer goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere blikvoeding van Schesir.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met kleine ansjovissen kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Schesir Tonijn met kleine ansjovissen kattenvoer

Geef uw kat tot twee blikken natvoer per dag. Pas de hoofdmaaltijd hier overeenkomstig op aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ingrediënten Schesir Tonijn met kleine ansjovissen kattenvoer

Vis (tonijn 70,5%, kleine ansjovissen 4,3%), Rijst (1,4%).

Analytische bestanddelen:
Eiwit (18%), Ruwe vet (0,3%), Ruwe celstof (0,1%), Ruwe as (2%), Vocht (80%).
96,5 kcal/100 g

Toegevoegde voedingsstoffen:
Deze voeding bevat geen toegevoegde voedingsmiddelen.
 

Ander kattenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Schesir Tonijn met kleine ansjovissen kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Schesir kattenvoer, er zit vast een smakelijke voeding voor uw kat tussen! We beschikken bijvoorbeeld over Schesir Kipfilet met Surimi en Schesir Zalm Natural Style. Dit zijn beide aanvullende blikvoedingen waarmee u uw kat een afwisselende maaltijd kunt aanbieden.

Schesir Tonijn met kleine ansjovissen > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Schesir Tonijn

Schesir Tonijn kattenvoer

Schesir Tonijn kattenvoer is een gezonde aanvullende voeding voor katten. Aan deze voeding zijn slechts gezonde en natuurlijke ingrediënten toegevoegd, waardoor het hoogwaardig en uitgebalanceerd is. Ook bevat het onverzadigde vetzuren, omega-3 en omega-6. Deze stoffen zijn onmisbaar in een gezonde en uitgebalanceerde voeding voor uw huisdier. Maar Schesir Tonijn kattenvoer is niet alleen gezond, het is ook erg smakelijk voor uw huisdier. De smaak en structuur zijn onweerstaanbaar, zelfs voor de meest kieskeurige katten. Bij de productie van het voer wordt zorgvuldig rekening gehouden met het milieu. Het papier dat gebruikt wordt voor de verpakking is namelijk voor 80% gerecycled. De voeding is vrij van kleurstoffen, eetlustopwekkers en conserveringmiddelen en is gemaakt op basis van gelei. Daarnaast is er gebruik gemaakt van hoogwaardige technieken en nauwkeurige controles om de beste kwaliteit de garanderen. 

 • Schesir Tonijn kattenvoer is een aanvullende voeding voor katten
 • Gezond en natuurlijk, zelfs geschikt voor menselijk consumptie
 • Bevat onverzadigde vetzuren, omega-3 en omega-6 
 • Erg smakelijk, ook voor de kieskeurige katten
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Schesir Tonijn kattenvoer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Schesir Tonijn kattenvoer

Aangeraden wordt om uw kat niet meer dan twee blikjes met dag te geven.
Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ingrediënten Schesir Tonijn kattenvoer

Tonijn (51%), Rijst (1,5%)

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (12.0%), ruw vet (0.8%), ruwe vezel (0.5%), ruwe as (1.0%), vocht (85.0%)

Voedingsfysiologische additieven
Vitamine A (1.325 IE/kg), vitamine D3 (110 IE/kg), vitamine E (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).
 

Ander kattenvoer? 

Bent u op zoek naar voeding voor katten met gezondheidsproblemen? Bekijk dan onder Clinic kattenvoer pagina. Hier verkopen we onder andere Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer met lam kattenvoer.

Schesir Tonijn > Meer informatie
Schesir Tonijn 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Schesir Kipfilet

Schesir Kipfilet kattenvoer

Schesir Kipfilet kattenvoer is een hoogwaardig, natuurlijk natvoer met kip en is geschikt voor iedere kat. Voor de voeding wordt alleen de filet van kip gebruikt en zij bestaat voor ten minste de helft uit dit gevogelte. De maaltijd staat bekend om zijn gezonde en uitgebalanceerde samenstelling. De smaak, aroma en consistentie van het natvoer zijn onweerstaanbaar voor iedere kat. Dit maakt de voeding ook uitermate geschikt voor de moeilijke eters. Behalve kip zijn ook de gezonde Omega-3 en Omega-6 vetzuren toegevoegd. 

Dankzij de productie met hoogwaardige technieken en nauwkeurige controles, is dit product van de allerbeste kwaliteit. En Schesir produceert met oog voor het milieu; de verpakking is gemaakt van 80% gerecycled papier. De blikjes zijn op basis van gelei.
Een blikje bevat 85 gram.

 • Rijk aan hoogwaardige kipfilet (ten minste 51%), voor een heerlijke smaak
 • Een natuurlijk product dat veel liefhebbers kent onder katten
 • Met Omega-3 en Omega-6 vetzuren, voor een gezonde huid en een glanzende vacht
 • Verpakt in deels (85%) gerecycled papier, met oog voor het milieu
   

Bij Brekz kunt u het beste Schesir kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Schesir Kipfilet kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Schesir Kipfilet kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies Schesir Kipfilet kattenvoer

Schesir Kipfilet kattenvoer is een aanvullende voeding. Tot 2 blikken per dag opdienen, in combinatie met een compleetvoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Na opening in de koelkast bewaren en binnen 48 uur serveren.
 

Ingrediënten Schesir Kipfilet kattenvoer

Kipfilet (ten minste 51%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10,5%), ruw vet (1%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (1%), vocht (86,5%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (1.325 IE/kg), vitamine D3 (110 IE/kg), vitamine E [alfa-tocoferol] (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een aanvullend voer met tonijn? Kijk dan eens bij Schesir Tonijn. Voor een overzicht van al ons natvoer voor katten kijkt u hier.

Schesir Kipfilet > Meer informatie
Schesir Kipfilet 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Schesir Tonijn in visbouillon

Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer

Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer is een zeer smakelijke aanvullende voeding en is geschikt voor katten van alle leeftijden. De speciaal geselecteerde Pacifische tonijn en kip maken dit product van niet alleen erg smakelijk, maar ook gezond. Dankzij de het aroma, de consistentie en smaak is het natvoer ook voor de meest moeilijke eters onweerstaanbaar. En omdat tijdens de productie de meest geavanceerde technieken worden gecombineerd met een nauwkeurige kwaliteitscontrole, krijgt uw kat altijd de beste voeding voorgeschoteld. Een voeding die overigens vrij is van toegevoegde voedingsmiddelen. Vanzelfsprekend houdt Schesir bij de productie rekening met het milieu. De kartonnen verpakking wordt daarom gemaakt van 80% gerecycled papier. 

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online kopen. Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer koopt u bij ons extra voordelig in de voordeelverpakking, of tijdens een van de vele acties!

De houdbaarheid van Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer

Tonijn (75,3%), visbouillon(23,2%), rijst (1,5%).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (18%), ruw vet (0,3%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (2%), vocht (80%).
 

Voedingsadvies

Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer is een aanvullende voeding.

Tot 2 blikjes per dag in combinatie met compleet nat- en/of droogvoer. Serveren op kamertemperatuur. Na openen in de koelkast bewaren en binnen 48 uur opmaken. Zorg altijd voor voldoende drinkwater naast het voer.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer? Kijk dan eens bij een van de andere varianten, zoals Schesir Zalm natural style kattenvoer.

Schesir Tonijn in visbouillon > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Verpakking Prijs
Per 14
€ 14,59
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Schesir kattenvoer

Schesir kattenvoer is een heerlijk natvoer voor katten, dat bereidt is met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten. Het voer wordt geproduceerd in Italië en staat bekend om de hoogwaardige producten, dankzij jarenlange ervaring op het gebied van kattenvoeding. Het zeer smakelijke voer wordt met de grootste mogelijke zorg bereidt en de diverse recepten zijn het resultaat van een continu streven naar smaak, kwaliteit en voedzaamheid. Dit maakt dat Schesir kattenvoer onweerstaanbaar is voor katten, dankzij de verfijnde smaak, het heerlijke aroma en de perfecte structuur van de voeding. Zelfs de meest moeilijke eters smullen van Schesir kattenvoer. Bovendien bevat de voeding geen kleurstoffen, smaakversterkers of chemische conserveringsmiddelen. Het resultaat is een pure en natuurlijke kattenvoeding die uw kat gezond en gelukkig houdt!

Bij Brekz kunt u Schesir kattenvoer goedkoop online kopen. Bovendien hebben we regelmatig aanbiedingen voor al onze producten, zoals bijvoorbeeld gratis kilo acties!


De houdbaarheidsduur van Schesir kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voordelen Schesir kattenvoer

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Schesir kattenvoer voor u op een rijtje gezet:

 • Zeer hoogwaardig natuurlijk natvoer voor katten, dat uitsluitend bereid wordt met de beste ingrediënten;
 • Speciaal geselecteerd hoogwaardig vlees en hoogwaardige vis houdt uw kat vitaal en gelukkig;
 • Verkrijgbaar in diverse smaken, zodat u altijd een voer kunt kiezen waar uw kat volop van smult;
 • Puur natuurlijk: Schesir kattenvoer is volledig vrij van kleurstoffen, smaakversterkers en chemische conserveringsmidelen.

 

Assortiment Schesir kattenvoer

Schesir kattenvoer is verkrijgbaar in diverse smaken. Hieronder vindt u een aantal producten die wij in ons assortiment hebben:


Schesir kattenvoer met vlees

Schesir kattenvoer met vis

 • Schesir Tonijn: Vrijwel alle katten zijn dol op tonijn! Dit blikje bevat heerlijke tonijn in een lekkere gelei, zonder dat er iets aan wordt toegevoegd.
 • Schesir Tonijn in visbouillon: Heerlijke tonijn in een voedzame bouillon van vis. 
 • Schesir Zalm natural style: Zeer smakelijke zalm, op basis van kookwater. Extra verzorging voor de huid en vacht van uw kat dankzij de gezonde zalm.

 

Schesir kattenvoer voor kittens

 

Ander merk kattenvoer?

Bent u benieuwd naar de andere merken nat kattenvoer die wij verkopen? Bekijk dan onze pagina nat kattenvoer. Of zoekt u droogvoer voor uw kat?

Terug