terug
Schesir natvoer kat

Schesir natvoer kat

Schesir blikvoer is blikvoer bestaande uit pure vis of vlees fillets. Geen verdere toevoegingen wat dit voer zeer puur en smakelijk maakt. Bekijk hieronder ons assortiment Schesir kattenvoer.
Lees meer ..
Schesir natvoer kat

Schesir kattenvoer

Schesir kattenvoer is een heerlijk natvoer voor katten, dat bereidt is met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten. Het voer wordt geproduceerd in Italië en staat bekend om de hoogwaardige producten, dankzij jarenlange ervaring op het gebied van kattenvoeding. Het zeer smakelijke voer wordt met de grootste mogelijke zorg bereidt en de diverse recepten zijn het resultaat van een continu streven naar smaak, kwaliteit en voedzaamheid. Dit maakt dat Schesir kattenvoer onweerstaanbaar is voor katten, dankzij de verfijnde smaak, het heerlijke aroma en de perfecte structuur van de voeding. Zelfs de meest moeilijke eters smullen van Schesir kattenvoer. Bovendien bevat de voeding geen kleurstoffen, smaakversterkers of chemische conserveringsmiddelen. Het resultaat is een pure en natuurlijke kattenvoeding die uw kat gezond en gelukkig houdt!

Bij Brekz kunt u Schesir kattenvoer goedkoop online kopen. Bovendien hebben we regelmatig aanbiedingen voor al onze producten, zoals bijvoorbeeld gratis kilo acties!


De houdbaarheidsduur van Schesir kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voordelen Schesir kattenvoer

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Schesir kattenvoer voor u op een rijtje gezet:

  • Zeer hoogwaardig natuurlijk natvoer voor katten, dat uitsluitend bereid wordt met de beste ingrediënten;
  • Speciaal geselecteerd hoogwaardig vlees en hoogwaardige vis houdt uw kat vitaal en gelukkig;
  • Verkrijgbaar in diverse smaken, zodat u altijd een voer kunt kiezen waar uw kat volop van smult;
  • Puur natuurlijk: Schesir kattenvoer is volledig vrij van kleurstoffen, smaakversterkers en chemische conserveringsmidelen.

 

Assortiment Schesir kattenvoer

Schesir kattenvoer is verkrijgbaar in diverse smaken. Hieronder vindt u een aantal producten die wij in ons assortiment hebben:


Schesir kattenvoer met vlees

Schesir kattenvoer met vis

  • Schesir Tonijn: Vrijwel alle katten zijn dol op tonijn! Dit blikje bevat heerlijke tonijn in een lekkere gelei, zonder dat er iets aan wordt toegevoegd.
  • Schesir Tonijn in visbouillon: Heerlijke tonijn in een voedzame bouillon van vis. 
  • Schesir Zalm natural style: Zeer smakelijke zalm, op basis van kookwater. Extra verzorging voor de huid en vacht van uw kat dankzij de gezonde zalm.

 

Schesir kattenvoer voor kittens

 

Ander merk kattenvoer?

Bent u benieuwd naar de andere merken nat kattenvoer die wij verkopen? Bekijk dan onze pagina nat kattenvoer. Of zoekt u droogvoer voor uw kat?

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.