terug
Whiskas natvoer kat

Whiskas natvoer kat

Whiskas heeft smakelijk natvoer voor katten van alle leeftijden. Kies voor een heerlijke vleesmaaltijd of kattenmelk.
Lees meer ..
Whiskas natvoer kat

Whiskas natvoer kat

Katten houden van het goede leven. Ze ontdekken, spelen, slapen en jagen er op los. Katten zijn ook dol op lekker eten. Whiskas nat kattenvoer bevat alle energie die uw kat nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven. De natvoeding kan gegeven worden als volledige maaltijd, óf als afwisseling van de brokjes.

Katten hebben vaak de neiging om te weinig te drinken. Dit kan vooral als ze ouder worden, zorgen voor blaas- of nierproblemen. Natvoeding bevat van nature veel vocht. Hierdoor draagt het natvoer dus bij aan voldoende vochtinname. Los van het vocht bevat het voer heerlijke malse stukjes vlees of vis, bereid in een smakelijke saus of gelei. Uw kat zal spinnen tijdens het verorberen van zijn maaltje.

Voordelen Whiskas nat kattenvoer

  • Voor iedere levensfase een passende voeding

  • Draagt bij aan sterke botten

  • Helpt de vochtpeil op niveau te houden

  • Draagt bij aan een goede weerstand

  • Houdt huid en vacht gezond

  • Ook verkrijgbaar als kattenbrokjes

Bij Brekz koopt u voordelig het lekkerste natvoer voor de kat. Ook Whiskas nat kattenvoer koopt u tot wel 40% goedkoper dan in andere winkels. Makkelijk online bestellen met een snelle levering.

Assortiment Whiskas natvoer kat

Whiskas natvoer is een zeer smakelijk natvoer en is geschikt voor katten van alle rassen en leeftijden. Bij Whiskas heeft u ruime keuze uit verschillende smaken en verpakkingen. Of u nu op zoek bent naar een voeding met vlees in gelei, vlees in saus of een voeding met vis. Ook is er rekening gehouden met de specifieke voedingsbehoefte van kittens en oudere katten. Om uw keuze wat makkelijker te maken, vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment Whiskas natvoer.

Kitten en junior

Vanaf 6 weken kunt u uw kitten Whiskas Catmilk geven. Deze melk is een goede aanvulling op de moedermelk. De kittens worden al behoorlijk groot en het voldoende blijven produceren van melk kan vermoeiend zijn voor de moederpoes. Deze kittenmelk heeft een laag lactosegehalte. De melk kan ook gegeven worden om de eerste kittenbrokjes een beetje mee te mengen. Zo kan uw kitten geleidelijk wennen aan het eten van vast voedsel.

Het natvoer van Whiskas voor kittens is bereid in een smakelijke gelei en onweerstaanbaar voor uw jonge kat. Het eten van natvoer zorgt ervoor dat uw kitten voldoende vocht binnenkrijgt tijdens de groei en helpt bij het maken van de overgang van melk naar vast voedsel. Het voer is in voedingsstoffen aangepast om bij te dragen aan een gunstige ontwikkeling van uw kitten. Whiskas Junior (2-12 mnd) Classic Selection bevat een selectie van heerlijke stukjes vlees in een lekkere saus en in handige portiezakjes.

Adult

Adult natvoer van Whiskas is geschikt voor iedere volwassen kat. De voedingen zijn verpakt in handige portiezakjes. Het natvoer is bereid in een heerlijke saus of een smeuïge gelei. Probeer welke variant uw kat het lekkerste vindt. Het natvoer is verkrijgbaar in vele smaken. Sommige katten hebben een duidelijke voorkeur voor bijvoorbeeld vis. Voor katten die houden van ontdekken of afwisseling, is er een handige multipack met verschillende smaken.

Senior

De Senior voedingen van Whiskas helpen uw oudere kat (7+) om gezond oud te worden. Door behoud van het zicht te ondersteunen bijvoorbeeld. Maar ook door de gewrichten en de vacht gezond te houden. Whiskas natvoer voor de senior kat is er in verschillende smaken. Whiskas Senior 7+ is een handige multipack met natvoer in vier verschillende smaken. Het voer is bereid als stoofschotel in een heerlijke gelei. Daar zal uw kat de pootjes bij aflikken.

​Andere voeding van Whiskas​?

Deze Whiskas nat kattenvoer is uitstekend te combineren met het droogvoer van Whiskas. Voor een gebalanceerd dieet krijgt uw kat het beste van beide. Ook het droogvoer van Whiskas koopt u goedkoop en eenvoudig online bij Brekz.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.