Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Whiskas kattenvoer

Whiskas kattenvoer heeft een uitgebreid aanbod aan kattenvoer voor zowel jonge, volwassen als oudere katten. De heerlijke en volledige droogvoeding, natvoeding en snacks zijn gemaakt met de juiste combinaties voedingsstoffen op basis van de behoeften van uw kat.
Lees meer ..
Junior
Adult
Senior
Economy pack
Snacks
Brokken
Catmilk

Junior

Adult

Senior

Economy pack

Snacks

Brokken

Catmilk

Dental

Junior

Whiskas Junior Casserole Visselectie in Gelei economy pack 12 x 85g

Productinformatie Whiskas Junior Casserole visselectie economy pack nat kittenvoer

Whiskas Junior (2-12 mnd) Casserole visselectie in Gelei nat kittenvoer (economy pack 12 x 85 g zakjes) bestaat uit malse stukjes vis in gelei die onweerstaanbaar zullen zijn voor uw jonge kat tussen 2 en 12 maanden oud. Het bevat alle voedingsstoffen die hij of zij nodig heeft voor een goede start van een zo lang en gelukkig mogelijk leven. De gerechten bevatten hoogwaardige ingrediënten en zijn speciaal ontwikkeld om aan de voedingsbehoeften van kittens te voldoen. Met Whiskas Junior Casserole zal uw kitten ongetwijfeld genieten van de voedzame maaltijden die onder andere het immuunsysteem ondersteunen, bijdragen aan sterke botten en gewrichten en die een prachtig glanzende vacht en gezonde huid bevorderen. Deze visselectie bestaat uit drie keer vier verschillende smaken: zalm, tonijn, koolvis en witvis.

Bij Brekz kunt u het beste natvoer voor kittens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Whiskas Junior (2-12 mnd) Casserole visselectie in Gelei nat kittenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Whiskas Junior Casserole visselectie nat kittenvoer

Zalm: Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), mineralen, suikers

Tonijn: Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis- en bijproducten (waarvan 4% tonijn), mineralen, suikers.

Koolvis: Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis- en bijproducten (waarvan 4% koolvis), mineralen, suikers.

Witvis: Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis- en bijproducten (waarvan 4% witvis), mineralen, suikers.

Voedingsadvies Whiskas Junior Casserole visselectie nat kittenvoer

Het wordt aangeraden om de aanbevolen onderstaande daglijkse hoeveelheden te verdelen over minstens twee maaltijden per dag. Koel en droog bewaren. Zorg dat er altijd voldoende drinkwater beschikbaar is. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Whiskas adviseert om 2/3 van de dagelijkse hoeveelheid calorieën uit maaltijdzakjes te laten bestaan en 1/3 uit droge voeding.

Gewicht kat Alleen Maaltijdzakjes Droog- & natvoer
3 kg 2 zakjes 1½ Maaltijdzakje + 15 g brokjes
4 kg 2½ zakje 2 Maaltijdzakjes + 15 g brokjes
5 kg 2 zakjes 2 Maaltijdzakjes + 25 g brokjes

                  

Ander product?

Bent u op zoek naar een smakelijke natvoeding voor uw volwassen kat? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Whiskas Pouch 1+ Casserole Classic Selectie in Gelei. Voor alle overige varianten voor katten van jong tot oud kunt u kijken op de pagina van Whiskas nat kattenvoer.

https://www.brekz.nl/41064-home_default/whiskas-casserole-junior-vis-selectie-in-gelei-12-x-85-gram.jpg
5.49 2019/01/01
35767
16535
Whiskas Casserole Junior Vis Selectie in Gelei 12 x 85 gram > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x (12 x 85 gr)
€ 11,25 (€ 5,51/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 21,25 (€ 5,21/kg)
Whiskas Junior Classic in saus pouches multipack 12 x 100g
https://www.brekz.nl/29617-home_default/whiskas-junior-classic-in-saus-pouches-multipack-12-x-100g.jpg
4.59 2019/01/01
Kat is er verzot op, eerst de saus dan de brokjes.
Vlotte levering en katjes lusten het zeer graag!
Hetzelfde als in de winkel maar dan aan je deur geleverd ..
kittens lusten het graag
33327
15854
Whiskas Junior Classic in saus pouches multipack 12 x 100g Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 100 gr
€ 4,59 (€ 3,83/kg)
24 x 100 gr
€ 8,89 (€ 3,70/kg)
36 x 100 gr
€ 12,95 (€ 3,60/kg)

Adult

Whiskas Pouch 1+ Casserole Classic Selectie in Gelei

Whiskas Pouch 1+ Casserole Classic Selectie in Gelei

Whiskas Pouch 1+ Casserole Classic Selectie in Gelei is een natvoeding met voor volwassen katten met malse en sappige stukjes vlees in een heerlijke gelei. Een doos bevat vier soorten voeding in de smaken rundvlees, kip, lam en gevogelte. De voeding bevat mineralen die zorgen voor gezonde urinewegen, zink voor een gezonde huid en glanzende vacht. Aan de voeding zijn geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd. 

 • Voor volwassen katten
 • Mals en sappig vlees
 • Vier smaken
 • Houdt urinewegen gezond
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Bevat geen kleurstoffen
 • Bevat geen conserveringsmiddelen

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Whiskas eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Whiskas Pouch 1+ Casserole Classic Selectie in Gelei en uw aankoop wordt razendsnel bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Pouch 1+ Casserole Classic Selectie in Gelei

In onderstaande tabel ziet u hoeveel voeding uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. Wij raden u aan te variëren met natte en droge voeding. Als u naar deze voeding overschakelt, doe het dan geleidelijk zodat uw kat eraan kan wennen. Pas de hoeveelheden aan de behoeften van uw kat aan en verdeel de voeding over meerdere maaltijden per dag. Zorg altijd voor schoon drinkwater bij het eten.

Lichaamsgewicht

Hoeveelheid voeding

3 kg

2,5 zakje of 2 zakjes en 15 gram droge brokjes

4 kg

3,5 zakje of 2,5 zakje en 15 gram droge brokjes

5 kg

4 zakjes of 3 zakjes en 15 gram droge brokjes

 

Ingrediënten Whiskas Pouch 1+ Casserole Classic Selectie in Gelei

Samenstelling
Met kip: vlees en dierlijke bijproducten (22%, waarvan 4% kip), plantaardige eiwitextracten, suikers en mineralen.
Met rund: vlees en dierlijke bijproducten (22%, waarvan 4% rund), plantaardige eiwitextracten, suikers en mineralen.
Met lam: vlees en dierlijke bijproducten (22%, waarvan 4% lam), plantaardige eiwitextracten, suikers en mineralen.
Met gevogelte: vlees en dierlijke bijproducten (22%, waarvan 4% gevogelte), plantaardige eiwitextracten, suikers en mineralen.

Analytische bestanddelen
Eiwit (12,5%), vetgehalte (2,5%), anorganische stof (0,2%), ruwe celstof (1,2%), vocht (83%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine B1 (29,4 mg/kg), vitamine D3 (250 IE/kg), vitamine E (19,6 mg/kg), watervrij calciumjodaat (0,44 mg/kg), pentagehydrateerd kopersulfaat (6 mg/kg), monogehydrateerd ijzersulfaat (46,67 mg/kg), monogehydrateerd mangaansulfaat (8,75 mg/kg), monogehydrateerd zinksulfaat (61,54 mg/kg),cassiagom (2800 mg/kg). 

Andere voeding van Whiskas?

De heerlijke natvoeding van Whiskas kunt u ook in diverse andere smaken bestellen. Zo verkopen wij ook Whiskas Pouch Visselectie in gelei met zalm, tonijn, koolvis en witvis. Of kies voor Whiskas Pouch 1+ Casserole Gevogelte Selectie in Gelei met kip, eend, gevogelte en kalkoen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan natvoeding en bestel de lekkerste kattenvoeding snel online!

https://www.brekz.nl/25200-home_default/whiskas-pouch-1-casserole-classic-selectie-in-gelei.jpg
5.59 2019/01/01
Altijd top kwaliteit snelle verzending
Proper verpakt, netjes op tijd en goede levering! Voor herhaling vatbaar.
Sac de la litière reçu déchiré
mon chat adort les sachet wiskas
28065
14505
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 5,59 (€ 5,48/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 10,95 (€ 5,37/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 21,25 (€ 5,21/kg)
Whiskas Pouch 1+ Casserole Mix Selectie in Gelei

Whiskas Pouch 1+ Casserole Mix Selectie in Gelei 

Whiskas Pouch 1+ Casserole Mix Selectie in Gelei bevat maaltijdzakjes natvoer van vier verschillende soorten sappige en malse stukjes vlees en vis, ingemaakt in een heerlijke gelei. Dit unieke product, geschikt voor uw volwassen kat heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De stoomtechniek waarmee de voeding wordt bereid zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen, oliën en vitaminen van de ingrediënten optimaal behouden blijven. Door het kopen van dit product zal uw huisdier dus alle essentiële stoffen binnenkrijgen die hij nodig heeft voor zijn ontwikkeling en voor een glanzende en gezonde huid en vacht. Het zal er ook voor zorgen dat uw kat keurig op gewicht blijft.

Een ander groot voordeel waarmee Whiskas Pouch 1+ Casserole Mix Selectie in Gelei zich onderscheidt van ander natvoer is de afwisseling. Dankzij de vier verschillende smaken zal uw kat niet iedere maaltijd weer hetzelfde product voorgeschoteld krijgen, maar kan hij rekenen op variatie. Dit zorgt ervoor dat uw kat een optimale eetlust behoudt en plezier beleeft aan elke maaltijd!

Whiskas Pouch 1+ Casserole Mix Selectie in Gelei is schoon, snel en makkelijk in gebruik. De maaltijden zijn afzonderlijk verpakt dus u hoeft slechts de verpakking open te maken, de inhoud in een voerbak te doen, het geheel vervolgens voor te schotelen aan uw viervoeter, en u bent klaar! Dankzij de afzonderlijke verpakking krijgt uw kat ook nog eens een nauwkeurig afgemeten hoeveelheid voer binnen die precies genoeg zal zijn en hoeft u geen overblijfselen in de koelkast te bewaren.

Voedingsadvies Whiskas Pouch 1+ Casserole Mix Selectie in Gelei

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Gewicht van de kat (kg) Alleen maaltijdzakjes Maaltijdzakjes + droogvoer
Aantal Aantal + hoeveelheid
< 3 1 1/2 + 15 gr
4 2 1/2 2 + 15 gr
5 3 + droogvoer 2 + 25 gr

 

Ingrediënten Whiskas Pouch 1+ Casserole Mix Selectie in Gelei

Met kip: vlees en dierlijke bijproducten (22%, waarvan 4% kip), plantaardige eiwitextracten, suikers, mineralen. Met zalm: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), suikers, mineralen. Met rund: vlees en dierlijke bijproducten (22%, waarvan 4% rund), plantaardige eiwitextracten, suikers, mineralen. Met tonijn: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis- en bijproducten (waarvan 4% tonijn), suikers, mineralen.

Ander kattenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld natvoer voor uw kitten? Kijk dan eens bij Whiskas Pouch Junior in Gelei. Een overzicht van al ons kattenvoer vindt u op de Merkenpagina.

https://www.brekz.nl/25202-home_default/whiskas-pouch-1-casserole-mix-selectie-in-gelei.jpg
5.59 2019/01/01
28067
14507
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 100 gr
€ 5,59 (€ 4,66/kg)
2 x (12 x 100 gr)
€ 10,95 (€ 4,56/kg)
4 x (12 x 100 gr)
€ 21,25 (€ 4,43/kg)
Whiskas 1+ Vis in gelei pouches multipack 12 x 100g
https://www.brekz.nl/29610-home_default/whiskas-1-vis-in-gelei-pouches-multipack-12-x-100g.jpg
4.59 2019/01/01
33320
15847
Whiskas 1+ Vis in gelei pouches multipack 12 x 100g > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking (12 x 100g)
€ 4,59 (€ 3,83/kg)
Beschikbaar 21 sep
Per 2 verpakkingen (12 x 100g)
€ 8,89 (€ 3,70/kg)
Beschikbaar 21 sep
Per 3 verpakkingen (12 x 100g)
€ 12,95 (€ 3,60/kg)
Beschikbaar 21 sep
Whiskas 1+ Mix in saus pouches multipack 12 x 100g
https://www.brekz.nl/29611-home_default/whiskas-1-mix-in-saus-pouches-multipack-12-x-100g.jpg
4.59 2019/01/01
ze vinden het lekker en lopen mij bijna omver als ik het hen geef.
Is in orde
33321
15848
Whiskas 1+ Mix in saus pouches multipack 12 x 100g > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking (12 x 100g)
€ 4,59 (€ 3,83/kg)
Per 2 verpakkingen (12 x 100g)
€ 8,89 (€ 3,70/kg)
Per 3 verpakkingen (12 x 100g)
€ 12,95 (€ 3,60/kg)

Senior

Whiskas 7+ Mix in gelei pouches multipack 12 x 100g
https://www.brekz.nl/29612-home_default/whiskas-7-mix-in-gelei-pouches-multipack-12-x-100g.jpg
4.59 2019/01/01
Produkt en bestelling zoals verwacht.
Heel tevreden over alles. Ik doe vandaag een nieuwe bestelling!
Goed voor mijn twee 17-jarige poezen
smakelijk voor de katten
Vlotte en snelle bestelling, geleverd door vriendelijke en behulpzame besteller.
33322
15849
Whiskas 7+ Mix in gelei pouches multipack 12 x 100g > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking (12 x 100g)
€ 4,59 (€ 3,83/kg)
Per 2 verpakkingen (12 x 100g)
€ 8,89 (€ 3,70/kg)
Per 3 verpakkingen (12 x 100g)
€ 12,95 (€ 3,60/kg)
Whiskas 7+ Mix in saus pouches multipack 12 x 100g
https://www.brekz.nl/29613-home_default/whiskas-7-mix-in-saus-pouches-multipack-12-x-100g.jpg
4.59 2019/01/01
Onze katten lusten dit natvoer heel graag.
Is ok maar de poezen lusten het niet graag vooral deze met rund.
lekkere voeding(volgens de poes) voor een mooie prijs
33323
15850
Whiskas 7+ Mix in saus pouches multipack 12 x 100g > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking (12 x 100g)
€ 4,59 (€ 3,83/kg)
Per 2 verpakkingen (12 x 100g)
€ 8,89 (€ 3,70/kg)
Per 3 verpakkingen (12 x 100g)
€ 12,95 (€ 3,60/kg)

Economy pack

Whiskas 1+ Vis Selectie in Gelei pouches multipack 40 x 100g
https://www.brekz.nl/29604-home_default/whiskas-1-vis-selectie-in-gelei-pouches-multipack-40-x-100g.jpg
15.25 2019/01/01
Snelle levering
Correct en op tijd!!
Goede mengeling van soorten vis
Ter afwisseling eens even overgestapt van Felix op Whiskas !
Geen bijzonderheden. Katten eten het graag en was snel geleverd
Wel iets te duur.
33314
15841
Whiskas 1+ Vis Selectie in Gelei pouches multipack 40 x 100g > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
40 x 100g
€ 15,25 (€ 3,81/kg)
2 x (40 x 100g)
€ 29,25 (€ 3,66/kg)
Whiskas 1+ Classic Selectie Groenten pouches multipack 40 x 100g
https://www.brekz.nl/29605-home_default/whiskas-1-classic-selectie-groenten-pouches-multipack-40-x-100g.jpg
15.25 2019/01/01
De kat vindt het heerlijk. Ook snelgeleverd!!
De katten hier eten heel graag whiskas het is vers en lekker !
Al mijn katjes eten dit graag.
Mijn kat wil niets anders.
33315
15842
Whiskas 1+ Classic Selectie Groenten pouches multipack 40 x 100g > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
40 x 100g
€ 15,25 (€ 3,81/kg)
2 x (40 x 100g)
€ 29,25 (€ 3,66/kg)
Whiskas 1+ Classic Selectie pouches multipack 24 x 100g
https://www.brekz.nl/29606-home_default/whiskas-1-classic-selectie-pouches-multipack-24-x-100g.jpg
11.75 2019/01/01
33316
15843
Whiskas 1+ Classic Selectie Groenten pouches multipack 24 x 100g > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking (24 x 100g)
€ 11,75 (€ 4,90/kg)
Per 2 verpakkingen (24 x 100g)
€ 22,25 (€ 9,27/kg)
Whiskas 7+ Vis in gelei pouches multipack 24 x 100g
https://www.brekz.nl/29607-home_default/whiskas-7-vis-in-gelei-pouches-multipack-24-x-100g.jpg
11.75 2019/01/01
Ik ben heel tevreden over dit product. Mijn katten eten hun bakje altijd vlug uit en dat wil genoeg zeggen hé. Bedankt.
Goed en voordelig
33317
15844
Whiskas 7+ Vis in gelei pouches multipack 24 x 100g > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking (24 x 100g)
€ 11,75 (€ 4,90/kg)
Per 2 verpakkingen (24 x 100g)
€ 22,25 (€ 9,27/kg)

Snacks

Whiskas Temptations Kip & Kaas kattensnoep

Productinformatie Whiskas Temptations kip/kaas kattensnoep

Soms wilt u uw kat verwennen of belonen, bijvoorbeeld na een zware inspanning of omdat u vindt dat uw kat wel wat extra's verdient. Whiskas Temptations kip/kaas Kattensnoep is een heerlijke snack voor uw kat. De snoepjes zijn krokant van buiten en hebben een heerlijk zachte binnenkant. Ze bevatten kip en kaas, een smakencombinatie waar uw kat van zal kunnen genieten. Bovendien zijn ze gezond en ondersteunen ze uw kat.

Dus zoekt u een smakelijke en gezonde beloning voor uw kat? Bestel dan nu Whiskas Temptations kip/kaas Kattensnoep goedkoop online op Brekz! 

De houdbaarheid van Whiskas Temptations kip/kaas Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).

Ingrediënten Whiskas Temptations kip/kaas Kattensnoep

Plantaardige eiwitextracten, granen, oliën en vetten, vlees en dierlijke bijproducten ( min. 4% kip), mineralen, melk en bijproducten (min. 4% kaas).
 

Voedingsadvies

U kunt uw kat maximaal  11 snoepjes per dag geven. Pas de hoofdmaaltijd hier overeenkomstig op aan. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Whiskas Temptations kip/kaas Kattensnoep? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Whiskas kattensnoepjes op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan kattensnoepjes in diverse smaken. Ook biedt een aantal snoepjes ondersteuning aan de tanden of ondersteuning bij haarballen. U kunt ook met enige regelmaat afwisselen. Zo zorgt u voor nog meer eetplezier bij uw kat.

Whiskas
https://www.brekz.nl/23927-home_default/whiskas-temptations-kip-kaas.jpg
1.52 2019/01/01
De kat vind het lekker maar het is niet goed voor haar gewicht
alleen moeten jullie zwaarder spullen in anderen dozen vervoeren . hebben nu al twee keer dat de dozen kapot zijn en dat is zonde.
MIJN KATTEN VINDEN ZE HEERLIJK
kwaliteit zeer goed, levering ok. Uittreksels van mijn bankrekening vermelden niet Brek.Z maar De Meern,zeer verwarrend, dacht dat er fraude in het spel was, Naar mijn bankkantoor geweest waar ze de hoofdzetel gekontakteert hebben om uit maken dat het BREK.Z betrof.Zeer verwarrend.
Mijn katten zijn er gek op...
Mijn katten zijn dol op dit soort snoepjes.
Mon chat a adoré
alles bestens
je ne sais pas si cela est bon ?!!!!... Mais mon chat apprécie +++++++
1583
869
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 5
€ 9,19 (€ 1,84/ct)
€ 7,81 (€ 1,56/ct)
Per 10
€ 17,49 (€ 1,75/ct)
€ 14,87 (€ 1,49/ct)
Whiskas Temptations zalm Kattensnoep

Productinformatie Whiskas Temptations zalm Kattensnoep

Whiskas Temptations zalm Kattensnoep is een smakelijke en onweerstaanbare traktatie voor uw geliefde kat, als beloning of kleine verwennerij. De snoepjes zijn uitgevoerd in een soort kussenvorm. De buitenkant van het kattensnoepje is krokant en de binnenkant is zacht, waardoor uw kat steeds weer zal worden verrast. De specifieke keuze voor een snoepje met zalm-smaak is natuurlijk niet zomaar gemaakt. Katten zijn grote liefhebbers van vis, daarbij heeft zalm vele eigenschappen die bijdragen aan een goede gezondheid van uw kat. Het is dus geen enkel probleem om uw kat eens lekker te verwennen, maar houd wel rekening met de mate van activiteit van uw kat en overschrijd liever niet de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Wanneer u deze snoepjes ook graag aan uw kitten aan wilt bieden is het belangrijk dat hij of zij al gewend is aan vast voedsel. 

Whiskas Temptations zalm Kattensnoep is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen van WALTHAM. Whiskas staat daarmee garant voor een goede en gezonde keuze, waarbij u uw kat onbezorgd kunt verwennen. De verpakking van de kattensnoepjes is speciaal ontworpen om te zorgen voor een lange houdbaarheid.

 • Deze kattensnoepjes zijn krokant van buiten en zacht van binnen, heerlijk verrassend.
 • De vulling van zalm is vol van smaak en brengt goede voedingsstoffen met zich mee
 • Bijna eindeloos verwennen met maximaal 11 stuks per dag.
 • Een gezonde keuze, Whiskas werkt samen met dierenartsen en voedingsdeskundigen van WALTHAM.
 • De speciaal ontworpen verpakking zorgt ervoor dat de snoepjes lang vers blijven.
   

Bij Brekz kunt u het beste kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Whiskas Temptations zalm Kattensnoep tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Whiskas Temptations zalm Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Whiskas Temptations zalm Kattensnoep

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), mineralen, plantaardige bijproducten.
 

Voedingsadvies Whiskas Temptations zalm Kattensnoep

Let op: u mag Whiskas Temptations zalm Kattensnoep pas aan uw kitten aanbieden wanneer hij of zij gewend is aan vast voedsel.

Bij een gemiddelde mate van activiteit en bij een gezond gewicht mag u uw kat tot 11 snoepjes per dag aanbieden. U dient de hoofdmaaltijd overeenkomstig aan te passen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater voor uw kat. Bewaar de snoepjes op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 
 

Niet gevonden wat u zocht?

Is Whiskas Temptations zalm Kattensnoep niet waar u naar op zoek was of is uw kat toe aan afwisseling? Kijk voor een andere verwennerij eens naar Whiskas Temptations Kip en Kaas kattensnoep. Ook kunt u voor andere kattensnoepjes van Whiskas terecht op de pagina Whiskas kattensnoep.

Whiskas
https://www.brekz.nl/23928-home_default/whiskas-temptations-zalm.jpg
1.52 2019/01/01
OVER ALGEMEEN HEEL GOED MAAR 2 WAREN BESCHADIGD 1 DEKSEL STUK ANDER DEKSEL PLUS POTJE STUK DE SNACKS LAGEN LOS IN DE XOOS. HET PAKKET WAS OVER MIJN POORT GEGOOID SAMEN MET KOELS POEZEN
De poesjes zijn er gek op. Het liefst eten ze het bakje in één keer leeg.
Het was weer super en snelle service
zou niet weten wat ik er over moet zeggen. Produkten zijn goed van jullie. Alleen als de chauffeurs het brengen mogen ze wel wat secuurder met het pakje omgaan vind ik......... En niet zo van een hoogte op de grond gooien. (is laatst gebeurd met het hondenvoer) Vandaar een ontbrekende ster.
P’tite Patate, Poupée et Fashion Victim adorent!
Unsere Katze liebt diese Knuspertaschen - egal welche Sorte, immer ein Katzenschmaus.
Prima. Snelle levering en snelle afhandeling
Produit que notre animal aime bien en récompense.
Rapidité de l expédition du produit Rapport qualité prix Mon chat adore cette gourmandise et j en achete regulierement je lui en donne quand il rentre d une promenade c est une récompense pour lui Je l appelle il revient tout de suite car il sait su il aura sa friandise
God service, hurtig levering
1584
870
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 5
€ 9,19 (€ 1,84/ct)
€ 7,81 (€ 1,56/ct)
Per 10
€ 17,49 (€ 1,75/ct)
€ 14,87 (€ 1,49/ct)
Whiskas Temptations rund Kattensnoep

Whiskas Temptations rund Kattensnoep

Whiskas Temptations rund Kattensnoep is een heerlijke snack met rund en wordt gegeten door alle soorten katten. Wilt u uw kat eens lekker verwennen? Dan hebt u aan Whiskas Temptations rund Kattensnoep een goeie! Het snoep is van buiten krokant en heeft van binnen een heerlijke zachte vulling. Dankzij de basis van smakelijk rund en de fijne textuur in de vorm van een kussentje, is dit snoepje onweerstaanbaar voor katten van alle soorten en leeftijden. Bovendien bevat het snoep diverse gezonde ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid van uw kat, zoals eiwitextracten en mineralen. 

Bij Brekz kunt u het lekkerste kattensnoep eenvoudig online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of koop het product tijdens een van onze vele acties.

De houdbaarheid van Whiskas Temptations rund Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies

Tot 15 stuks per dag. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Whiskas Temptations rund Kattensnoep

Plantaardige eiwitextracten, granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% rundvlees), oliën en vetten, mineralen, melk en bijproducten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Whiskas sticks? Kijk dan eens bij Whiskas Sticks voor de kat. Kijk voor een overzicht van al ons kattensnoep bij de merkenpagina.

Whiskas
https://www.brekz.nl/23929-home_default/whiskas-temtations-rund.jpg
1.52 2019/01/01
Altijd oké
De katten vinden het heerlijk
Ik heb bij dit bedrijf al diverse malen eten voor onze katten besteld. Deze bestellingen zijn iedere keer zonder enig probleem door mij ontvangen.
Ik ben tot heden zeer tevreden,behalve mijn laatste bestelling was er een probleem er ontbrak een grote zak met katten brokken van 10 kg ,gelukkig heb ik dit kunnen bewijzen met foto"s van de grote van de doos waarin alles zich bevond . Na een telefoontje en een mail werd het mij dan toch na gezonden. Doe aub voor het verzenden een dubbele check dat alles wel in de doos zit,want veel kan men niet bewijzen
heel tevreden zowel van het product als van de koerier .
De poezen zijn er verzot op
1585
871
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 5
€ 9,19 (€ 1,84/ct)
€ 7,81 (€ 1,56/ct)
Per 10
€ 17,49 (€ 1,75/ct)
€ 14,87 (€ 1,49/ct)
Whiskas Immune Support Kattensnoep

Whiskas Immune Support Kattensnoep

Whiskas Immune Support Kattensnoep bestaat uit heerlijke en gezonde kattensnoepjes. De snoepjes zijn gemaakt met een zachte vulling van diverse dierlijke en plantaardige ingrediënten en hebben een krokant korstje. Door de toevoeging van omega-3- en omega-6-vetzuren is zijn de snacks ook erg gezond. Whiskas Immune Support Kattensnoep is lekker als tussendoortje of beloning.

 • Zachte vulling
 • Krokant korstje
 • Bevat omega-3 en omega-6-vetzuren
 • Bevat plantaardige en dierlijke ingrediënten
 • Lekker als tussendoortje of beloning

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattensnoep gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Whiskas Immune Support Kattensnoep en uw bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de snacks staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Whiskas Immune Support Kattensnoep

Geef uw kat maximaal 11 snoepjes per dag. 

Ingrediënten Whiskas Immune Support Kattensnoep

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kip), oliën en vetten, melk- en bijproducten, mineralen, plantaardige bijproducten.

Ander kattensnoep?

U kunt ook kiezen voor Catisfacton kattensnoep bijvoorbeeld in de smaken eend, zalm of rund. Of kies voor de snoepjes van Felix met kaas of vis. Bekijk ook ons gehele assortiment kattensnoep, want voor elke kat is er wel een lekker snoepje te vinden!

https://www.brekz.nl/25224-home_default/whiskas-immune-support-kattensnoep.jpg
1.35 2019/01/01
28107
14523
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 50 gr
€ 8,09 (€ 32,36/kg)
€ 6,88 (€ 27,52/kg)
10 x 50 gr
€ 15,49 (€ 30,98/kg)
€ 13,17 (€ 26,34/kg)

Brokken

Whiskas Brokjes 1+ Rund kattenvoer

Productinformatie Whiskas Brokjes 1+ Rund kattenvoer

Whiskas Brokjes 1+ Rund kattenvoer is een smaakvol en volledig droogvoer voor volwassen katten. Het voer is rijk aan rundvlees en bevat diverse ingrediënten die helpen uw kat gezond te houden. Zo beschikt de brok over dental protection, dit heeft een schurende werking en helpt het gebit van uw kat schoon en gezond te houden. De voeding is rijk aan mineralen en ondersteunt zo de urinewegen en voorkomt ziektes. Dankzij de gezonde Omega-6 vetzuren helpt de maaltijd tevens de huid en de vacht gezond en glanzend te houden. Verder beschikt het droogvoer over waardevolle vitaminen die helpen bij het gezichtsvermogen en zorgen voor een evenwichtige voeding voor uw kat. Het betreft een zeer smakelijke en gezonde maaltijd dus. En dat alles zonder het gebruik van kunstmatige smaakstoffen.

 • Een zeer smakelijke maaltijd met lever en rund
 • Met dental protection, de brok is ontworpen om het gebit te schuren
 • Rijk aan mineralen voor het behoud van gezonde urinewegen
 • Rijk aan vitaminen, voor onder meer een goed gezichtsvermogen
 • Bevat gezonde Omega-6 vetzuren
 • Vrij van kunstmatige smaakstoffen


Bij Brekz kunt u het beste droogvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Whiskas Kattenbrokjes Rund 1+ staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Whiskas Brokjes 1+ Rund kattenvoer

Graan, vlees en dierlijke nevenproducten (o.a. 4% rund in de rode stukjes, 4% lever in de vleesrijke vulling van de knackits), olie en vet, plantaardige eiwitextracten, plantaardige nevenproducten, mineraalstoffen, groente (4% wortel in de oranje stukjes, 4% erwten in de groene stukjes).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (32%), ruw vet (11,5%), ruwe vezel (2%), ruwe as (8%), calcium (1,4%), fosfor (1,1%), Omega-6 vetzuren (2%), metaboliseerbare energie (375 kcal/100 gr).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (4.090 IE/kg), vitamine D3 (450 IE/kg), vitamine E (95 mg/kg), kopersulfaat pentahydraat (9,6 mg/kg), Mangaan-(II)-sulfat-Monohydraat (51,36 mg/kg), kaliumjodide (0,79 mg/kg), Natriumselenit (0,38 mg/kg), Taurine (1.920 mg/kg), Zinksulfaat Monohydraat (138 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Whiskas Brokjes 1+ Rund kattenvoer
Volw. Gewicht van de kat (kg) Puur droogvoer Gemengd droogvoer
Gram Gram
3 45 15 + 1,5 portiezakje
4 55 15 + 2 portiezakjes
5 65 25 + 2 portiezakjes

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit droogvoer, bijvoorbeeld natvoer van Whiskas? Kijk eens bij Whiskas Pouch 1+ Casserole Classic in gelei. Voor een overzicht van ons volledige assortiment aan kattenvoer kunt u kijken op de merkenpagina.

Whiskas
https://www.brekz.nl/24526-home_default/whiskas-kattenbrokjes-rund.jpg
9.39 2019/01/01
correcte levering binnen de vooropgestelde termijn
Heel snelle levering Goede prijs
Snelle levering,overzichtelijk,en goedkoop,dat is precies wat ik zoek.
vraag het aan de katten ze zijn er gek op ze willen niet anders
Wij gebruiken al jaren Whiskas brokjes en ze bevallen goed.Waarom veranderen als een product goed is.
Was prima bezorgd en mijn twee katten zijn uiteraard blij
Onze katten zijn er dol op!
Helt perfekt , levering inden for 5 dage.
Prima levering en netjes verpakte en snel thuis afgeleverd!
Det er det eneste foder min store kat vil spise.!super
5064
2620
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.9 kg
€ 9,39 (€ 4,70/kg)
3.8 kg
€ 14,95 (€ 3,93/kg)
2 x 3.8 kg
€ 29,49 (€ 3,88/kg)
3 x 3.8 kg
€ 43,49 (€ 3,81/kg)
4 x 3.8 kg
€ 56,95 (€ 3,75/kg)
Whiskas Brokjes +1 Kip kattenvoer

Whiskas Brokjes +1 Kip kattenvoer

Whiskas Brokjes +1 Kip kattenvoer is een complete en hoogwaardige voeding voor volwassen katten vanaf 4 kilo en met een normale activiteit. Deze voeding draagt bij aan de algehele gezondheid van uw kat, zo wordt bijvoorbeeld het hart van uw kat beschermd en versterkt dankzij de toevoeging van taurine. De toegevoegde vitaminen ondersteunen het gezichtsvermogen en toegevoegde mineralen verzorgen de urinewegen. Uw kat zal zich dankzij deze voeding niet alleen goed voelen, maar zal er ook gezond uitzien. Dankzij toegevoegde essentiële vetzuren en mineralen worden huid en vacht verzorgd. De voeding van Whiskas is ontwikkeld in samenwerking met WALTHAM voedingsdeskundigen en dierenartsen, uw kat krijgt met de keuze voor Whiskas Kattenbrokjes Kip de beste voeding voorgeschoteld.

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer goedkoop online bestellen, altijd tegen de scherpste prijs. Ook Whiskas Kattenbrokjes Kip zijn bij Brekz het goedkoopst verkrijgbaar.

De houdbaarheid van Whiskas Kattenbrokjes Kip staat op de verpakking vermeld en geeft u dikwijls voldoende informatie over de ideale omstandigheden waarin de voeding het beste houdbaar blijft. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Whiskas Brokjes +1 Kip kattenvoer

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (29%, waarvan 4% kip in de lichtbruine brokken), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, plantaardige eiwitextracten, groenten (4% worteltjes in de oranje brokken, 4% erwtjes in de groene brokken).

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine A (4,090 IE / kg), vitamine D3 (450 IE / kg), vitamine E (95 mg / kg), Kopersulfaat Pentahydraat (9,6 mg / kg), Mangaan-II-sulfaat-monohydraat(51,6 mg / kg), Kaliumjodide (0,79 mg / kg), Natriumseleniet (0,38 mg / kg), Zinksulfaat monohydraat(138 mg / kg).

Analytische bestandsdelen:
Ruw eiwit 32.0%, ruw vet 11.5%, ruwe vezel 2.0%, ruwe as 8.0%, calcium 1.4%, fosfor 1.1%, omega-6-vetzuren 2.0%, metaboliseerbare energie 375.0 kcal. 

 

Voedingsadvies Whiskas Brokjes +1 Kip kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Whiskas Brokjes +1 Kip kattenvoer
Gewicht van uw kat (kg) Enkel droogvoer Droogvoer + natvoer (portiezakjes)
3 45 g 15 g droog + 1,5 portiezakjes
4 55 g 15 g droog + 2 portiezakjes
5 65 g 25 g droog + 2 portiezakjes

Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 
 

Ander voer?

Wanneer u op zoek bent naar een alternatief voor Whiskas Kattenbrokjes Kip, bijvoorbeeld om eens af te wisselen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Whiskas Kattenbrokjes Rund. Ook kunt u voor verdere alternatieven onze merkpagina van Whiskas raadplegen.

Whiskas
https://www.brekz.nl/24527-home_default/whiskas-kattenbrokjes-kip.jpg
14.95 2019/01/01
prima, zoals ik het wou
Goed en blijkbaar lekker
Doet wat het beloofd, gewoon goed.
De poes is gek op deze als snoepjes gegeven lekkernij
Goed droog kattenvoer aan hele scherpe prijzen. Een aanrader!
Unsere mäkeligen Katzen freuen sich!
Det er absolut det eneste kattefoder, min kan vil spise, og den er stor og flot og kraftig og fin i pelsen.
My cats love it.
Kattene elsker det foder
Hurtig levering og en fin pris.
Billigt når netto ikke har det på tilbud
5066
2621
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3.8 kg
€ 14,95 (€ 3,93/kg)
2 x 3.8 kg
€ 29,49 (€ 3,88/kg)
3 x 3.8 kg
€ 43,49 (€ 3,81/kg)
4 x 3.8 kg
€ 56,95 (€ 3,75/kg)
Whiskas Brokjes 1+ kattenvoer met tonijn

Whiskas Brokjes 1+ tonijn kattenvoer

Whiskas Brokjes 1+ kattenvoer met tonijn is een volledige, uitgebalanceerde voeding met onder andere tonijn en is geschikt voor iedere kat. De voeding bevat een formule die helpt het gebit van uw kat gezond te houden. De brok is zo ontworpen dat deze het gebit van uw kat schuurt en zo helpt voorkomen dat tandsteen zich kan hechten. Ter bevordering van een gezonde huid en een glanzende vacht zijn Omega-6 vetzuren toegevoegd. Het recept van dit voer is tevens samengesteld om de kans op urinewegproblemen te verkleinen. De evenwichtige voeding is vrij van kunstmatige smaakstoffen.

 • Ondersteunt het gebit dankzij een speciale formule
 • De brokjes hebben een schurende werking die tandsteen helpt voorkomen
 • Verkleint de kans op ziektes aan de urinewegen
 • De voeding is vrij van kunstmatige smaakstoffen
 • Bevordert een gezonde huid en een glanzende vacht dankzij Omega-6 vetzuren 

 

Bij Brekz kunt u het beste Whiskas kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Whiskas brokjes tonijn kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Whiskas Brokjes 1+ tonijn kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Voedingsadvies 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 

Voedingstabel Whiskas Brokjes 1+ kattenvoer
Gewicht van uw kat (kg) Enkel droogvoer Droogvoer + natvoer
Gram Gram + portiezakjes
3 45  15 + 1,5
4 55 15 + 2
5 65 25 + 2


Ingrediënten Whiskas 1+ kattenvoer met tonijn

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwit extracten, mineralen, vis en bijproducten van vis (waaronder 4% tonijn in de lichtbruine stukjes). Groenten (4% wortels in het oranje stukken, 4% erwten in de groene stukjes).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32%), ruw vet (11,5%), ruwe vezel (2%), ruwe as (8%), calcium (1,4%), fosfor (1,1%), Omega-6 vetzuren (2%), metaboliseerbare energie (375 kcal/100 gr).


Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (4,130 IE / kg), vitamine D3 (455 IE / kg), vitamine E (88 mg / kg), Kopersulfaat Pentahydraat (6,4 mg / kg), Mangaan-II-sulfaat-Monohydraat(51,6 mg / kg), Kaliumjodide (0,53 mg / kg), Natriumseleniet (0,27 mg / kg), taurine (1,580 mg / kg), Zinksulfaat Monohydraat(138 mg / kg).


Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Whiskas met Rund? Kijk dan eens bij Whiskas brokjes Rund kattenvoer. Een overzicht van al ons kattenvoer vindt u op de Merkenpagina.

Whiskas
https://www.brekz.nl/24528-home_default/whiskas-kattenbrokjes-tonijn.jpg
14.95 2019/01/01
Onze kat is er dol op whiskas, en Brekz levert snel en efficient.
Schnelle Lieferung, gute Preise.
Er yders tilfreds med jeres service og kattene glad for produktet , så kun godt at sige om jeres firma venlig hilsen erik
Prima product prima levering.
5067
2622
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3.8 kg
€ 14,95 (€ 3,93/kg)
2 x 3.8 kg
€ 29,49 (€ 3,88/kg)
3 x 3.8 kg
€ 43,49 (€ 3,81/kg)
4 x 3.8 kg
€ 56,95 (€ 3,75/kg)
Whiskas Brokjes Senior +7 Kip kattenvoer

Whiskas Brokjes Senior +7 Kip kattenvoer

Ondanks dat uw kat al wat ouder is zit ze nog vol levenslust. Om uw oudere kat ondersteuning te bieden en te beschermen tegen ouderdomskwalen is het belangrijk om de juiste voeding aan te bieden. Whiskas Brokjes Senior +7 Kip kattenvoer is volledig kattenvoer voor katten vanaf 7 jaar. De voeding is zo samengesteld dat het de vitale organen kan verzorgen. Het bevat namelijk een optimaal gehalte aan essentiële vitaminen en mineralen. Zo kan uw kat een lang en gezond leven leiden.

De formule bevordert een gezond gebit en de textuur zorgt voor een licht schurende werking om de tanden van uw kat te helpen reinigen. Hierdoor vermindert de hoeveelheid tandplak en tandsteen en verbetert de mondhygiëne van uw kat. De kattenbrokjes bevatten taurine voor het hart, essentiële vetzuren voor de vacht, vitamine A voor het gezichtsvermogen en mineralen voor het urinekanaal van uw kat. Het bevat tevens de juiste verhouding aan eiwitten, essentiële vetzuren en vezels om de spijsvertering te bevorderen. Uw kat zal zeker kunnen genieten van deze smakelijke voeding met kip, wortel en erwten!

 • Voor een optimaal gebit
 • Ondersteunt de urinewegen en de spijsvertering
 • Heerlijke brokjes
   

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en gezonde maaltijd voor uw oudere kat? Koop dan de Whiskas Kattenbrokjes Senior kip nu goedkoop online bij Brekz. Hier vindt u bovendien nog veel meer heerlijke voeding voor uw senior kat!

De houdbaarheid van Whiskas Brokjes Senior +7 Kip kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Whiskas Brokjes Senior +7 Kip kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Een gesteriliseerde kat en een binnenhuiskat hebben een lagere voedingbehoefte, pas de hoeveelheid voeding hierop aan. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsadvies Whiskas Brokjes Senior Kip kattenvoer
Gewicht (kg) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding
Alleen droge voeding Maaltijdzakjes + droge voeding
<3 45 1,5 + 15 gram
<4 55 2 + 15 gram
<5 65 2 + 25 gram

 

Ingrediënten Whiskas Brokjes Senior +7 Kip kattenvoer

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (30%, waarvan 4% kip in de lichtbruine brokken), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, groenten (4% worteltjes in de oranje brokken, 4% erwtjes in de groene brokken).

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (32,0%), ruw vet (11,5%), anorganische stoffen (8,0%), ruwe celstof (2,0%), Omega 6-vetzuren (2,0%).  

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine A (4090 IE/kg), Vitamine D3 (450 IE/kg), Vitamine E (95 mg/kg), Pentagehydrateerd kopersulfaat (9,6 mg/kg), Monogehydrateerd mangaansulfaat (51,6 mg/kg), Kaliumjodide (0,79 mg/kg), Natriumseleniet (0,27 mg/kg), Taurine (1920 mg/kg), Monogehydrateerd zinksulfaat (138 mg/kg).
 

Andere voeding?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Whiskas Brokjes Senior +7 Kip kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Whiskas kattenvoer. We beschikken over verschillende producten voor volwassen en oudere katten in diverse smaken, bijvoorbeeld Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus. Deze verpakking bevat natvoer voor oudere honden in de smaken kip, rundvlees, lamsvlees en gevogelte.

Whiskas
https://www.brekz.nl/22734-home_default/whiskas-kattenbrokjes-senior-kip.jpg
9.29 2019/01/01
De poezen zijn tevreden
Goede prijs, snelle verzending. Een aanrader
Wij kochten dit product omdat onze katten al wat ouder en ook kieskeuriger zijn. Dit kattenvoer lusten ze alle drie.
Prima service!
Unsere ältere Katze bekommt mehre Sorten Trockenfutter, hier habe ich das "Senior"-Produkt entdeckt. In unseren Kaufläden ist es nicht erhältlich. Lucy frisst es gerne.
Balou geniet ervan!
Qualitätsware zu einem tollen Preis und wie immer zuverlässiger und schneller Lieferung
mon chat n aime pas cette marque
5069
2624
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.9 kg
€ 9,29 (€ 4,65/kg)
2 x 1.9 kg
€ 17,95 (€ 4,49/kg)
Whiskas Brokjes Junior Kip kattenvoer

Whiskas Brokjes Junior Kip kattenvoer

Whiskas Brokjes Junior kattenvoer is een smakelijke en complete kattenvoeding speciaal samengesteld voor katten tot een jaar oud. Om uw jonge kat optimaal te kunnen laten groeien zijn eiwitten en vitaminen toegevoegd. De extra kleine brokjes zorgen ervoor dat uw kitten de voeding gemakkelijk binnen krijgt, waarbij het gebit tijdens het kauwen zachtjes wordt gereinigd. Tanden en botten worden hiernaast van binnenuit verzorgd en versterkt dankzij de toevoeging van calcium. Omdat deze voeding alle belangrijke voedingsstoffen voor een jonge kat bevat is Whiskas Kattenbrokjes Junior ook uitermate geschikt voor zwangere of zogende katten. Voor een complete voeding wordt aangeraden om droogvoer en natvoer af te wisselen, ook natvoer is uiteraard voordelig bij Brekz te verkrijgen.

Bij Brekz koop u het beste kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online. Wanneer u Whiskas Kattenbrokjes Junior bij Brekz bestelt bent u verzekerd van de voordeligste prijs.

De houdbaarheid van Whiskas Brokjes Junior kattenvoer staat op de verpakking vermeld en geeft u dikwijls voldoende informatie over de ideale omstandigheden waarin de voeding het beste houdbaar blijft. 
 

Ingrediënten Whiskas Brokjes Junior Kip kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (38%, waarvan 4% kip in de donkerbruine brokken), granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, melk- en bijproducten (de gevulde brokjes bevatten 0,7% mager melkpoeder, dat gelijk staat aan 4% magere melk), groenten (4% worteltjes in de oranje brokken, 4% erwten in de groene brokken).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 37.0%, ruw vet 12.0%, ruwe vezel 1.5%, ruwe as 6.5%, calcium 1.4%, fosfor 1.1%, metaboliseerbare energie 388.0 kcal/100g

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (3,140 IE / kg), vitamine D3 (345 IE / mg), vitamine E (545 mg / kg), Kupfersulfat Pentahydrat (26 mg / kg), Mangan- (II) -sulfat-MONOHYDRAT (24,4 mg / kg ) Kaliumjodid (2,1 mg / kg), Natriumselenit (0,11 mg / kg), taurine (4,040 mg / kg), Zinksulfat Monohydraat(65 mg / kg).
 

Voedingsadvies Whiskas Brokjes Junior Kip kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Gewicht van uw kat (kg) Enkel droogvoer Droogvoer + natvoer (portiezakjes)
3 45 g 15 g droog + 1,5 portiezakjes
4 55 g 15 g droog + 2 portiezakjes
5 65 g 25 g droog + 2 portiezakjes

Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 
 

Ander voer?

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Whiskas kattenbrokjes junior kunt u ter vervanging van (of ter aanvulling op) de droogvoeding bijvoorbeeld Whiskas Pouch Junior in Saus proberen. Ook kunt u voor verdere alternatieven onze merkpagina van Whiskas raadplegen.

Whiskas
https://www.brekz.nl/24525-home_default/whiskas-kattenbrokjes-junior.jpg
9.29 2019/01/01
eerste pakketje was kwijd geraakt door de dpd, maar netjes een nieuwe toegestuurd gekregen van Brekz
Goede service, snelle levering en goedkope prijzen!
Conforme..
Bonne livraison et rapiede.
5070
2625
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.9 kg
€ 9,29 (€ 4,65/kg)
2 x 1.9 kg
€ 17,95 (€ 4,49/kg)
Whiskas Combipack kattenbrokjes

Productinformatie Whiskas Combipack kattenbrokjes

Whiskas Combipack kattenbrokjes is een aanbieding met twee verpakkingen naar keuze en bevat kattenbrokjes van de smaken rund, kip en tonijn, geschikt voor iedere kat. Dankzij deze combinatieverpakking koopt u twee heerlijke smaken Whiskas kattenbrokjes in een keer. De smakelijke brokjes bevatten een formule die een gezond gebit bevordert. De textuur van de brokjes heeft een schurende werking waardoor zij tevens helpt het gebit te reinigen. Daarnaast bevat elke smaak gezonde Omega-6 vetzuren en helpt uw kat zo een gezonde huid en een glanzende vacht te behouden. Uiteraard krijgt uw kat met dit Whiskas voer alle vitaminen en mineralen binnen die hij nodig heeft voor een goede gezondheid.

 • Met een formule die de gezondheid van het gebit verbetert
 • Speciale textuur die middels een schurende werking het gebit reinigt
 • Bevat Omega-6 vetzuren, voor een gezonde huid en een glanzende vacht
 • Verschillende smaken voor meer afwisseling in de voeding van uw huisdier

Bij Brekz kunt u het beste Whiskas kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Whiskas Combipack kattenbrokjes tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Whiskas Combipack kattenbrokjes staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Whiskas Combipack kattenbrokjes

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 
 

Voedingstabel Whiskas Combipack kattenbrokjes

Gewicht van uw kat (kg) Enkel droogvoer Droogvoer + natvoer
Gram Gram + portiezakjes
3 45  15 + 1,5
4 55 15 + 2
5 65 25 + 2Ingrediënten Whiskas Combipack kattenbrokjes

Hier volgen de ingrediënten van de drie verschillende smaken kattenbrokjes.

Whiskas Rund

Graan, vlees en dierlijke nevenproducten (o.a. 4% rund in de rode stukjes, 4% lever in de vleesrijke vulling van de knackits), olie en vet, plantaardige eiwitextracten, plantaardige nevenproducten, mineraalstoffen, groente (4% wortel in de oranje stukjes, 4% erwten in de groene stukjes).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32%), ruw vet (11,5%), ruwe vezel (2%), ruwe as (8%), calcium (1,4%), fosfor (1,1%), Omega-6 vetzuren (2%), metaboliseerbare energie (375 kcal/100 gr).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (4.090 IE/kg), vitamine D3 (450 IE/kg), vitamine E (95 mg/kg), kopersulfaat pentahydraat (9,6 mg/kg), Mangaan-(II)-sulfat-Monohydraat (51,36 mg/kg), kaliumjodide (0,79 mg/kg), Natriumselenit (0,38 mg/kg), Taurine (1.920 mg/kg), Zinksulfaat Monohydraat (138 mg/kg).

Whiskas Kip

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (29%, waarvan 4% kip in de lichtbruine brokken), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, plantaardige eiwitextracten, groenten (4% worteltjes in de oranje brokken, 4% erwtjes in de groene brokken).

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit 32.0%, ruw vet 11.5%, ruwe vezel 2.0%, ruwe as 8.0%, calcium 1.4%, fosfor 1.1%, omega-6-vetzuren 2.0%, metaboliseerbare energie 375.0 kcal. 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (4,090 IE / kg), vitamine D3 (450 IE / kg), vitamine E (95 mg / kg), Kopersulfaat Pentahydraat (9,6 mg / kg), Mangaan-II-sulfaat-monohydraat(51,6 mg / kg), Kaliumjodide (0,79 mg / kg), Natriumseleniet (0,38 mg / kg), Zinksulfaat monohydraat(138 mg / kg).

Whiskas Tonijn

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwit extracten, mineralen, vis en bijproducten van vis (waaronder 4% tonijn in de lichtbruine stukjes). Groenten (4% wortels in het oranje stukken, 4% erwten in de groene stukjes).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32%), ruw vet (11,5%), ruwe vezel (2%), ruwe as (8%), calcium (1,4%), fosfor (1,1%), Omega-6 vetzuren (2%), metaboliseerbare energie (375 kcal/100 gr).


Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (4,130 IE / kg), vitamine D3 (455 IE / kg), vitamine E (88 mg / kg), Kopersulfaat Pentahydraat (6,4 mg / kg), Mangaan-II-sulfaat-Monohydraat(51,6 mg / kg), Kaliumjodide (0,53 mg / kg), Natriumseleniet (0,27 mg / kg), taurine (1,580 mg / kg), Zinksulfaat Monohydraat(138 mg / kg).


Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld alleen Whiskas Rund? Kijk dan eens bij Whiskas kattenbrokjes rund. Een overzicht van al ons kattenvoer vindt u op de merkenpagina.

https://www.brekz.nl/24531-home_default/whiskas-combipack-3-x-4-kg.jpg
27.75 2019/01/01
Super gegaan. Snelle bezorging.
Goede service
Levering en product perfect. Super vriendelijke mensen bij de transporteur
wordt zeer gesmaakt door onze toch wel kieskeurige poezen...
Ik geef buiten levende vreemde katten eten.zij lusten whiskas brokjes graag.mijn eigen kat niet
het produkt is goed dus geen problemen ook niet by de levering
Heerlijke grote zakken brokjes waar mijn kat gek op is, veel goedkoper dan in de winkel en bovendien snel geleverd!
Onze poezen zijn er verlekkerd op ,zeer goede aankoop bij Brekz.
Prima brok!
alles bestens
6920
3496
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
rund 3.8 kg + kip 3.8 kg
€ 27,75 (€ 3,65/kg)
tonijn 3.8 kg + rund 3.8 kg
€ 27,75 (€ 3,65/kg)
tonijn 3.8 kg + kip 3.8 kg
€ 27,75 (€ 3,65/kg)
tonijn 3.8 kg + kip 3.8 kg + rund 3.8 kg
€ 41,49 (€ 3,64/kg)

Catmilk

Whiskas Catmilk Multipack (3 x 200 ml)

Whiskas Catmilk Multipack

Whiskas Catmilk is een kattenmelk met een beperkte hoeveelheid lactose en is geschikt voor kittens vanaf 6 weken.

Veel katten zijn gek op melk, maar krijgen last van de lactose in koemelk, omdat zij moeilijk te verteren is. Deze kattenmelk bevat weinig lactose, is lichter verteerbaar en is daarom het gezonde alternatief voor uw kitten. Daarbij zijn alle gezonde voedingsstoffen nog aanwezig, zoals calcium en eiwit. En de smaak is onovertroffen. Whiskas Catmilk Multipack is een multipack van 3 flesjes, elk van 200 ml. De verpakking is goed hersluitbaar.

 • Speciale melk voor kittens vanaf 6 weken
 • Met gereduceerd lactosegehalte en dus lichter verteerbaar
 • Bevat nog alle gezonde voedingsstoffen zoals eiwitten, calcium en taurine
 • Hersluitbare verpakking verhoogt het gebruiksgemak en verbetert de houdbaarheid
 • Licht verteerbaar
 • Gereduceerd lactosegehalte
 • Met calcium en taurine
 • Verkrijgbaar in multipack van 3 flesjes van elk 200 ml.

Bij Brekz kunt u het beste Whiskas kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Whiskas Catmilk Multipack tegen de scherpste prijzen. Gemakkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

De houdbaarheid van Whiskas catmilk staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Whiskas Catmilk Multipack

Dit product is alleen bedoeld als tijdelijke voeding of aanvullende voeding. Elk flesje is goed voor 6 dagelijkse maaltijden voor een kat van 4,5 kg. Volg de aanwijzingen van de verpakking op. Goed schudden voor gebruik. Bij voorkeur serveren op kamertemperatuur. Na opening 4 dagen houdbaar in de koelkast.

Ingrediënten Whiskas Catmilk Multipack

Melk, water, magere melk, moutextract, trinatriumfosfaat, plantaardige olie, guargom, vaste stoffen uit maïssiroop, lactose, taurine, carrageen, natriumcaseïnaat, mono en diclyceriden, dextrose, zout.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (min. 3,4%), ruw vet (min. 2,2%), ruwe vezels (max. 0,4%), vocht (max. 88%), calcium (min. 0,1%), lactose (max. 0,2%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld brokjes voor uw kitten? Kijk dan eens bij Whiskas Kattenbrokjes Junior. Een overzicht van al onze voeding voor kittens vindt u op de pagina met Kittenvoer.

https://www.brekz.nl/25226-home_default/whiskas-catmilk-multipack.jpg
2.71 2019/01/01
De katten zijn er gek op.
lekker als extraatje voor de poes
Katjes smullen er iedere ochtend van
Voor de eerste keer Whiskas Catmilk besteld .......... Had ik daar maar eerder aan gedacht. Alles wordt thuis geleverd max. 2 dagen na uw bestelling. Ik bestel regelmatig via BREKZ. Nog nooit een foute levering. En dat de dag van vandaag !!! Wie kan beter ??? .
dat is nu jammer dat het net over dit product gaat...hi hi want deze was helaas niet geleverd bij mijn bestelling en heb nu de flesjes in de supermarkt bij de COOP gekocht. Onze 2 katten smikkelen ervan. Ook lekker als het warm is!
Mijn katten zijn verzot op deze melk
Valt nogal duur uit als ge met zeven katten zit !
28110
14524
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 x 200 ml
€ 3,19 (€ 5,32/l)
€ 2,71 (€ 4,52/l)
2 x (3 x 200 ml)
€ 6,09 (€ 5,08/l)
€ 5,18 (€ 4,32/l)
3 x (3 x 200 ml)
€ 8,99 (€ 4,99/l)
€ 7,64 (€ 4,24/l)

Dental

Whiskas Dentabites kattensnoep

Productinformatie Whiskas Dentabites kattensnoep

Somt wilt u uw geliefde kat belonen of verwennen. U kunt dat het beste op een verantwoorde manier doen. Whiskas Dentabites kattensnoep zijn heerlijke kattensnoepjes die het gebit ondersteunen. Ze bevatten groene thee, waarvan bewezen is dat de opbouw van tandplak en tandsteenvorming vermindert. Dit helpt de mondhygiëne te verbeteren. Daarnaast hebben deze smakelijke snoepjes een licht schurende werking tijdens het kauwen. Dit draagt bij aan een schoon gebit.

Naast dat Whiskas Dentabites kattensnoep een positieve werking heeft op het gebit zijn ze ook nog super smakelijk. De snoepjes op basis van kip zorgen voor een heerlijke smaaksensatie in de mond van uw kat. Ze zal deze snoepjes niet kunnen weerstaan!  

 • Verminderen tandplak en tandsteenvorming
 • Helpen de tanden schoon te houden
 • Een super smakelijke snack
 • Geschikt voor katten vanaf 10 maanden oud
   

Bent u op zoek naar een smakelijke en gezonde snack voor uw kat? Koop dan nu Whiskas Dentabites Kattensnoep goedkoop online bij Brekz. Bekijk ook eens onze andere kattensnacks!

De houdbaarheid van Whiskas Dentabites kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Whiskas Dentabites kattensnoep

Uw kat mag tot 16 snoepjes per dag. Pas de hoofdmaaltijd hier overeenkomstig op aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Whiskas Dentabites kattensnoep

Graan, vlees en dierlijke nevenproducten (o.a. 15% kip), plantaardige eiwitextracten, plantaardige nevenproducten, olie en vet, mineraalstoffen, gist.

Analytische bestanddelen: 
Ruw eiwit (26.2%), ruw vet (12.2%), ruwe vezel (5.8%), ruwe celstof (9.8%), vocht (10.0%), Omega 3-vetzuren (1.868 mg/kg).  

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Kopersulfaat pentahydraat (3,2 mg/kg), kaliumjodide (0,27 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (0,01 mg/kg), antioxidanten.

Andere kattensnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Whiskas Dentabites Kattensnoep? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattensnoep. We beschikken over verschillende producten in diverse smaken, zoals Whiskas Temptations Zalm kattensnoep, snoepjes met een heerlijke zalmsmaak.

Whiskas
https://www.brekz.nl/23931-home_default/whiskas-dentabites.jpg
2.97 2019/01/01
De katten zijn er dol op. Bij Brekz zijn de brokjes duurder dan gemiddeld in de supermarkt. Ik dacht goedkoper uit te zijn als ik 5 doosjes ineens zou kopen. Niet dus, vandaar 3 sterren.
Prima kattensnoepjes, maar te klein van formaat voor mijn Maine coons om op te kauwen met als gevolg dat ze heel worden doorgeslikt. Voor gewone katten denk ik prima
Topprijs bij aankoop in grotere hoeveelheden. Supersnelle bezorging ! Onze poezen (een tijgertje en een Brit) zijn hier dol op.
Super snelle levering en scherpe prijzen!!
Mijn katten zijn er gek op
ik ben er dik tevreden over het produkt
lekker en goed voor onze katten
De bestelling werd snel afgehandeld, dat was fijn! Alleen de manier van levering vond ik niet fijn. Ik kon nergens vinden waar ik kon invullen wanneer ik thuis ben (ik werk 5 dagen) krijg ineens bericht hoe laat het geleverd zou worden. Ik heb gereageerd dat ik dan niet thuis ben. Ligt er een kaartje in de bus met het bericht dat ik niet thuis was. En dat het om een zwaar pakket gaat met een punt waar ik het op kan halen. Ik laat het bezorgen omdat ikzelf lichamelijk niet in staat ben om het te halen. Maar het is gelukt! Ik ga dus niet meer bij Brekz bestellen vanwege manier van levering.
Prima product en de kat is er gek op.
Lekkere snoepjes waar de kat gek op is en prima brokken
geweldig product de kat Tanja is er ook erg blij mee.
De katten zijn er gek van, een lekker krokantje.
Het product is prima! Kat vindt het heerlijk. Alleen al een paar keer een kapot doosje geleverd gekregen.
Mijn katten eten deze snoepjes graag. Ook goed voor het gebit van de dieren. De snoepjes zijn wat groter en steviger van formaat, waardoor de katten goed moeten kauwen. Aanrader.
zoals altijd goede kwaliteit voor een goede prijs
God service
Super god service
Produit parfait pour l’hygiène des chats
Bonne friandise
Mes chats en sont fans! Je n’ai pas essayée assez longtemps pour savoir si c’est bon pour leurs dents à voir!
Je suis heureuse du produit, rien n'a dire de ce coté là mais trois boites sur cinq sont arrivé casser.
6343
873
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 5
€ 9,09 (€ 1,82/ct)
€ 7,73 (€ 1,55/ct)
Per 10
€ 17,25 (€ 1,73/ct)
€ 14,66 (€ 1,47/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Whiskas kattenvoer

Whiskas kattenvoer heeft een uitgebreid aanbod aan kattenvoer voor zowel jonge, volwassen als oudere katten. De heerlijke en volledige droogvoeding, natvoeding en snacks zijn gemaakt met de juiste combinaties voedingsstoffen op basis van de behoeften van uw kat. De voeding bevat calcium voor sterke botten en tanden, weinig vet zodat uw kat op gewicht blijft, vitaminen en mineralen voor een gezonde weerstand en omegavetzuren voor een gezonde huid en vacht. 

 • ​Droog- en natvoeding
 • Snacks
 • Voor katten van alle leeftijden
 • Houdt botten sterk
 • Bevat weinig vet
 • Versterkt weerstand
 • Houdt huid en vacht gezond

​Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding voor uw kat gemakkelijk en voordelig online bestellen. Koop Whiskas kattenvoer en snacks en uw bestelling wordt snel bij u thuis afgeleverd!

Assortiment Whiskas kattenvoer

​Bij Brekz kunt u droogvoeding voor katten vanaf 1 jaar, zoals Whiskas Brokjes +1 Rund kattenvoer, droogvoeding Whiskas Brokjes Senior +7 Kip kattenvoer voor oudere katten en droogvoeding Whiskas Brokjes Junior Kip kattenvoer voor kittens bestellen. Voor kittens is er ook kattenmelk. Daarnaast is er het combipack met tonijn, kip en rund voor volwassen katten. ​De voeding kunt u combineren met diverse snacks en snoepjes. Zo is er Whiskas Temptations Kip & Kaas kattensnoepWhiskas Temptations rund Kattensnoep en Whiskas Temptations zalm Kattensnoep. Voor katten die snel last krijgen van haarballen is er Whiskas Anti Hairball Kattensnoep. Voor het verwijderen van tandplak en tandsteen is er Whiskas Dentabites kattensnoep en voor een gezonde huid en glanzende vacht is er Whiskas Healthy Coat Kattensnoep​. Als heerlijke beloning kunt u ook Whiskas Sticks voor de kat met extra vlees geven of Whiskas Crunch Kattensnoep voor een extra knapperige maaltijd.

​Andere voeding en snacks dan Whiskas kattenvoer​?

​Naast Whiskas kattenvoer kunt u ook kiezen voor de voeding van Felix of de kattensnoepjes van Catisfaction. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan kattenvoeding en snacks

Terug