terug
Whiskas kattenvoer

Whiskas kattenvoer

Whiskas kattenvoer heeft een uitgebreid aanbod aan kattenvoer voor zowel jonge, volwassen als oudere katten. De heerlijke en volledige droogvoeding, natvoeding en snacks zijn gemaakt met de juiste combinaties voedingsstoffen op basis van de behoeften van uw kat.
Lees meer ..
Whiskas kattenvoer

Whiskas kattenvoer

Whiskas kattenvoer heeft een uitgebreid aanbod aan kattenvoer voor zowel jonge, volwassen als oudere katten. De heerlijke en volledige droogvoeding, natvoeding en snacks zijn gemaakt met de juiste combinaties voedingsstoffen op basis van de behoeften van uw kat. De voeding bevat calcium voor sterke botten en tanden, weinig vet zodat uw kat op gewicht blijft, vitaminen en mineralen voor een gezonde weerstand en omegavetzuren voor een gezonde huid en vacht. 

  • ​Droog- en natvoeding
  • Snacks
  • Voor katten van alle leeftijden
  • Houdt botten sterk
  • Bevat weinig vet
  • Versterkt weerstand
  • Houdt huid en vacht gezond

​Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding voor uw kat gemakkelijk en voordelig online bestellen. Koop Whiskas kattenvoer en snacks en uw bestelling wordt snel bij u thuis afgeleverd!

Assortiment Whiskas kattenvoer

​Bij Brekz kunt u droogvoeding voor katten vanaf 1 jaar, zoals Whiskas Brokjes +1 Rund kattenvoer, droogvoeding Whiskas Brokjes Senior +7 Kip kattenvoer voor oudere katten en droogvoeding Whiskas Brokjes Junior Kip kattenvoer voor kittens bestellen. Voor kittens is er ook kattenmelk. Daarnaast is er het combipack met tonijn, kip en rund voor volwassen katten. ​De voeding kunt u combineren met diverse snacks en snoepjes. Zo is er Whiskas Temptations Kip & Kaas kattensnoepWhiskas Temptations rund Kattensnoep en Whiskas Temptations zalm Kattensnoep. Voor katten die snel last krijgen van haarballen is er Whiskas Anti Hairball Kattensnoep. Voor het verwijderen van tandplak en tandsteen is er Whiskas Dentabites kattensnoep en voor een gezonde huid en glanzende vacht is er Whiskas Healthy Coat Kattensnoep​. Als heerlijke beloning kunt u ook Whiskas Sticks voor de kat met extra vlees geven of Whiskas Crunch Kattensnoep voor een extra knapperige maaltijd.

​Andere voeding en snacks dan Whiskas kattenvoer​?

​Naast Whiskas kattenvoer kunt u ook kiezen voor de voeding van Felix of de kattensnoepjes van Catisfaction. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan kattenvoeding en snacks

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.