terug
Whiskas kattenvoer

Whiskas kattenvoer

Whiskas heeft smakelijk kattenvoer voor zowel jonge, volwassen als oudere katten. De heerlijke voeding is gemaakt met de beste ingrediënten en voorziet uw kat van alle nodige voedingsstoffen.
Lees meer ..
Whiskas kattenvoer

Whiskas kattenvoer, voor jong tot oud

Whiskas kattenvoer heeft een onweerstaanbare smaak. Het is dan ook niet voor niets dat veel katten dol zijn op het voer van Whiskas. Kattenbrokjes van Whiskas bevatten alle essentiële voedingsstoffen zoals proteïnen, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Het is dé brandstof die uw kat nodig heeft om weer lekker op avontuur en op jacht te gaan. De samenstelling van de brokjes is aangepast op de voedingsbehoefte die hoort bij de levensfase van de kat. Met deze lekkere brokjes geeft u uw kat alles om de gezondheid en welzijn te kunnen ondersteunen.

Voordelen Whiskas kattenvoer

  • Voor iedere levensfase een passende voeding

  • Draagt bij aan sterke botten en een gezond gebit

  • Bevat weinig vet

  • Draagt bij aan een goede weerstand

  • Houdt huid en vacht gezond

  • Ook verkrijgbaar als natvoeding

Bij Brekz kunt u kattenvoer van Whiskas snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Whiskas kattenvoer tegen de scherpste prijzen!

Assortiment Whiskas kattenvoer

Per levensfase verandert de voedingsbehoefte van uw kat. Met Whiskas kattenvoer zorgt u altijd voor de juiste voedingsstoffen per levensfase. Lees snel verder om te leren wat de belangrijkste verschillen zijn.

Kitten en junior

Jonge katjes en kittens zijn volop in de groei. Tijdens deze ontwikkeling wordt de basis gelegd voor het verdere leven van uw kat. Met speciale kittenvoeding geeft u uw kat brokjes die in samenstelling zijn aangepast op de behoeften van kittens. De voedingsstoffen dragen bij aan het immuunsysteem en de ontwikkeling van een gezond skelet. De brokjes hebben een aangepaste structuur en formaat, om tegemoet te komen aan de kleine bekjes die nog volop in ontwikkeling zijn. Met Whiskas Junior geeft u uw kitten voldoende eiwitten voor een gezonde groei.

Adult

Whiskas Adult is geschikt voor katten vanaf 1 jaar. De structuur van de brokjes draagt bij aan een sterk gebit. Door de gebalanceerde voedingsstoffen, wordt de kans op problemen met de urinewegen geminimaliseerd. De vetzuren in de brokjes dragen bij aan een gezonde huid en vacht. De voeding bevat geen kunstmatige smaakstoffen. Adult brokjes zijn verkrijgbaar in de smaken kip, rund of tonijn. Houdt uw kat van variatie? Kies dan het combinatiepakket. Hierin vindt u alle smaken verzameld om lekker te variëren. Met deze brokjes geeft u uw kat een goede bron van energie om een lekker actief leven te leiden.

Senior

Een senior is vaak minder actief dan zijn jongere soortgenoten. Daardoor heeft hij minder energie nodig, maar natuurlijk wel met behoud van de spieren. Het gebit krijgt met speciale senior brokjes de nodige ondersteuning. Whiskas Senior is speciaal voor katten vanaf 7 jaar. Vanaf die leeftijd kunnen de vitale organen, zoals het hart, extra ondersteuning goed gebruiken. Veel oudere katten krijgen last van hun urinewegen. Senior voer is aangepast om de urinewegen te kunnen ondersteunen. Deze brokjes bevatten ook voedingsstoffen voor een gezonde spijsvertering en vetzuren ter bevordering van een gezonde huid en vacht.

Whiskas kattenvoer combineren?

De kattenbrokjes van Whiskas kattenvoer zijn uitstekend te combineren met het natvoer van Whiskas. Voor een optimaal gebalanceerd dieet wordt aangeraden om droog- en natvoer met elkaar af te wisselen. Ook het natvoer van Whiskas koopt u goedkoop en eenvoudig online bij Brekz.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.