terug
Renske natvoer kat

Renske natvoer kat

Renske nat kattenvoer is een smakelijk en hoogwaardig nat kattenvoer en is geschikt voor iedere kat. Bij Brekz vindt u Renske natvoeding tegen de allerlaagste prijs. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment.
Lees meer ..
Renske natvoer kat

Renske natvoer kat

Renske nat kattenvoer is een smakelijk en hoogwaardig nat kattenvoer en is geschikt voor iedere kat. De gedachte achter Renske kattenvoer is om voer te ontwikkelen dat optimaal voldoet aan de behoeften van uw kat. Renske nat kattenvoer is daarom natuurlijk van karakter en is rijk aan dierlijke eiwitten. De dierlijke ingrediënten zijn geselecteerd aan de hand van hoge kwaliteitseisen en zijn geschikt voor menselijke consumptie. Ook worden geen kunstmatige voedingsstoffen toegevoegd. Er is een breed assortiment aan soorten en smaken Renske nat kattenvoer. Zo zijn er voedingen die twee soorten vis combineren, voedingen met verse oceaanvis en is er natvoer met kip en kalkoen in mousse. Ook is hypoallergeen natvoer verkrijgbaar.

Renske natvoer kat assortiment

Renske nat kattenvoer is een smakelijk en hoogwaardig nat kattenvoer en is geschikt voor iedere kat. Het assortiment van Renske natvoer is breed, waardoor er altijd een favoriete smaak tussen zit voor uw kat. Kiest u voor natvoer in mousse met vis, of voor de speciale zeevis editie? Of is uw kat meer een liefhebber van kip en kalkoen? Ook dan kan hij bij Renske nat kattenvoer zijn hart ophalen. Om u het kiezen gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte beschrijving van het assortiment.

Renske natvoer kat gevogelte

Natvoer met gevogelte is populair onder katten. Onder de voedingen vindt u natvoer met kip en kalkoen. Lees snel verder voor uw keuzes.

  • Voor een kwalitatief natvoer met verse kip kunt u kiezen voor het zeer complete Renske Kat Vers Kip 70 gram natvoer
  • Een mooi alternatief met kip en de toevoeging van groene bonen is het Renske Kat Vers Kip & Groene Bonen 70 gram natvoer

Renske natvoer kat met vis

Natvoer met vis is een voortreffelijke combinatie. Renske heeft voedingen met tonijn, papaja, zalm en oceaanvis in het assortiment.

  • Een mooie hypoallegene voeding met tonijn is bijvoorbeeld ons Renske Kat Vers Tonijn 70 gram natvoer. Dit product is ook verkrijgbaar in 100 grams verpakking
  • Wilt u liever een graanvrije variant met tonijn en papaja? Kijk eens bij ons Renske Kat Vers Tonijn & Papaja natvoer
  • Alleen zalm in het natvoer? Dat krijgt u met Renske Kat Vers Zalm Mousse onderaan deze pagina
  • Een mooi alternatief met tonijn en zalm is ook verkrijgbaar, het Renske Kat Vers Tonijn & Zalm natvoer
  • Een voortreffelijke variant van Renske is het natvoer met oceaanvis, ons Renske Kat Vers Oceaanvis Mousse 100 gram natvoer

Renske natvoer kat met kip & konijn

Het grootste voordeel van de voeding met kip en konijn is natuurlijk dat hij een uitstekende smaak heeft en verse ingrediënten bevat. Maar behalve smakelijk is hij ook vrij van gluten en granen en dus hypoallergeen. Een ideale keuze voor de voedselgevoelige kat dus.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar een nat kattenvoer van Royal Canin? Kijk dan eens bij ons Royal Canin nat kattenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.