Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Renske natvoer kat

Renske nat kattenvoer is een smakelijk en hoogwaardig nat kattenvoer en is geschikt voor iedere kat. Bij Brekz vindt u Renske natvoeding tegen de allerlaagste prijs. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment.
Lees meer ..
Vezelrijk
Paté
Biologisch
Mousse

Vezelrijk

Paté

Biologisch

Mousse

Vezelrijk

Renske vezel tonijn met zalm nat kattenvoer (70 gram)

Productinformatie Renske vezel tonijn met zalm natvoer kat 

Renske vezel tonijn met zalm natvoer kat 70 gram is een aanvullende, graanvrije voeding voor volwassen katten. De voeding is gemaakt met een hoog gehalte aan tonijn, wat zeer licht verteerbaar is en daarnaast super smakelijk!  Dit natvoer bevat geen chemische conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen. Ook zijn er geen suikers of zout aan toegevoegd. Deze voeding is heel goed te combineren met Super Premium brokken van Renske. Met name als katten weinig drinken, is het advies om natvoer bij te geven, zo weet u zeker dat uw kat voldoende vocht binnen krijgt.

Bij Brekz kunt u het beste Renske kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Renske vezel tonijn met zalm natvoer kat 70 gram en uw bestelling staat razendsnel bij u voor de deur!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt. In geopende toestand is de voeding 1 dag houdbaar in de koelkast.

Voedingsadvies Renske vezel tonijn met zalm natvoer 70 gram

Geef uw volwassen kat van ongeveer 4 kg 2,5 tot 4,5 blikje van de voeding per dag. Serveer deze op kamertemperatuur. De aanbevolen hoeveelheid is een algemene richtlijn. U dient de hoeveelheid voer aan te passen aan de leefijd, het gewicht, de activiteit en het temperament van uw kat. Zorg altijd voor vers drinkwater naast het voer. 

Ingrediënten Renske vezel tonijn met zalm natvoer kat 

Samenstelling

Tonijn (30%), zalm (5%), groene bonen (4%), erwten (4%) paprika, maltodextrine, saffraan concentraat.
Analytische bestanddelen
Vocht 86,5%, ruw eiwit 10%, ruw vet 1,4%, ruwe as 0,7%, ruwe celstof 0,8%.

Andere kattenvoeding?

Renske biedt ook natvoer in een paté, die u als complete maaltijd kunt voeren, zoals Renske kip met konijn. Voor ons gehele aanbod van Renske kijkt u hier.

https://www.brekz.nl/39113-home_default/renske-kat-vers-tonijn-zalm-70-gram.jpg
30.49 2019/01/01
27152
14349
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 x 70 gr)
€ 30,49 (€ 18,15/kg)
2 trays (48 x 70 gr)
€ 60,25 (€ 17,93/kg)
Renske vezel kip met groenten nat kattenvoer (70 gram)

Productinformatie Renske vezel kip groenten nat kattenvoer

Renske vezel kip met groenten nat kattenvoer 70 gram is een 100% natuurlijke, aanvullende natvoeding voor de volwassen kat. Dit natvoer is goed te combineren met een complete droogvoeding van Renske. Door het hoge vleesgehalte is dit een zeer licht verteerbare en smakelijke aanvullende maaltijd. Het voer is geheel vrij van suikers, zout, chemische conserveringsmiddelen en kleur-, geur- en smaakstoffen. Door uw kat natvoeding te geven wordt het vochtgehalte op peil gehouden. Tevens draagt de voeding bij aan gezonde spieren. Renske droog- en natvoer zijn verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken. Zo kunt u regelmatig afwisselen, zodat uw kat niet snel uitgekeken raakt op zijn voer.

Bij Brekz kunt u de lekkerste kattenvoedingen van Renske goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske vezel kip met groenten nat kattenvoer 70 gr tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Renske vezel kip met groenten natvoer

Samenstelling: Kip (38%), aardappel (9% gedroogd), wortel (10% gedroogd), broccoli (5% gedroogd).

Analytische bestanddelen: Vocht 84,1%, ruw eiwit 11,3%, ruw vet 1,3%, ruwe as 0,9%, ruwe celstof 1,4%.

Voedingsadvies Renske vezel kip met groenten nat kattenvoer

Voer 2,5 tot 4,5 blikjes per dag aan een volwassen kat van 4 kg. Het wordt aangeraden om de dagelijkse hoeveelheden over minstens twee maaltijden te verdelen. De aanbevolen hoeveelheden zijn richtlijnen. De leeftijd, conditie en het temperament van uw kat hebben invloed op de dagelijkse voedingsbehoefte. Daarnaast dient u ook rekening te houden met de hoofdvoeding van uw kat. Het is daarom van belang om de hoeveelheden aan te passen, zodat uw kat op een gezond gewicht blijft. Zorg ook altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Serveer het voer op kamertemperatuur. Bewaar het op een droge, koele en donkere plaats. Na openen hooguit 48 uur koel te bewaren. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een hoogwaardige, complete droogvoeding voor uw kat? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Renske Super Premium Adult verse kip kattenvoer. Voor een andere smaak natvoer kunt u kijken op de pagina van Renske natvoer.

https://www.brekz.nl/39111-home_default/renske-vezel-kip-met-groenten-nat-kattenvoer-70-gr.jpg
30.49 2019/01/01
39903
17365
Renske vezel kip met groenten kat natvoer 70 gr > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
24 x 70 gr
€ 30,49 (€ 18,15/kg)
48 x 70 gram
€ 60,25 (€ 60,25/ct)
Renske vezel kip met zalm nat kattenvoer (70 gram)

Productinformatie Renske vezel kip met zalm nat kattenvoer

Renske vezel kip met zalm nat kattenvoer (70 gram) is een smakelijke, aanvullende natvoeding voor volwassen katten en heeft een heerlijke vezel structuur. Door het hoge vleesgehalte is dit een zeer licht verteerbaar en smakelijk extraatje voor de kat. De voeding ondersteunt de spieren en helpt deze gezond houden. Deze natvoeding is 100% natuurlijk en geheel vrij van suikers, zout, chemische conserveringsmiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen. Renske vezel kip met zalm is ideaal te gebruiken in combinatie met een complete droogvoeding van Renske. Door regelmatig af te wisselen tussen de verschillende droog- en natvoedingen weet u zeker dat uw huisdier alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft. Daarnaast helpt natvoer het vochtgehalte op peil te houden.

Bij Brekz kunt u het lekkerste natvoer van Renske goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske vezel kip met zalm nat kattenvoer (70 gram) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Renske vezel kip met zalm natvoer

Samenstelling: Kip (38%), Zalm (4%), gebroken rijst (4%).

Analytische bestanddelen: Vocht 82,9%, ruw eiwit 11,8%, ruw vet 1,9%, ruwe as 0,8%, ruwe celstof 0,1%.

Voedingsadvies Renske vezel kip met zalm nat kattenvoer

Voer 2,5 tot 4,5 blikjes per dag aan een volwassen kat van 4 kg. Het wordt aangeraden om de dagelijkse hoeveelheden over minstens twee maaltijden te verdelen. De aanbevolen hoeveelheden zijn richtlijnen. De leeftijd, conditie en het temperament van uw kat hebben invloed op de dagelijkse voedingsbehoefte. Daarnaast dient u ook rekening te houden met de hoofdvoeding van uw kat. Het is daarom van belang om de hoeveelheden aan te passen, zodat uw kat op een gezond gewicht blijft. Zorg daarbij altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Serveer het voer op kamertemperatuur. Bewaar het op een droge, koele en donkere plaats. Na openen hooguit 48 uur koel te bewaren. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u in plaats van aanvullend kattenvoer op zoek naar een complete natvoeding? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Renske mousse eend kattenvoer 70 gr. Voor Renske droogvoedingen kunt u kijken op de pagina van Renske kattenvoer.

https://www.brekz.nl/39114-home_default/renske-vezel-kip-zalm-nat-kattenvoer-70-gram.jpg
30.49 2019/01/01
39911
17367
Renske vezel kip & zalm nat kattenvoer (70 gram) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
24 x 70 gr
€ 30,49 (€ 18,15/kg)
48 x 70 gram
€ 60,25 (€ 60,25/ct)
Renske vezel tonijn met groenten nat kattenvoer (70 gram)

Renske vezel tonijn met groenten nat kattenvoer (70 gram)

Renske vezel tonijn & groenten nat kattenvoer (70 gram)is een smakelijke aanvullende natvoeding voor katten. Door het hoge gehalte tonijn, is dit een zeer licht verteerbaar en smakelijke maaltijd, bedoeld als aanvullende voeding voor katten. Deze maaltijd is geheel vrij van: suikers, zout, chemische conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen.

Samenstelling: Tonijn (38%), aardappel (9% gedroogd), wortel (10% gedroogd), broccoli (5% gedroogd).

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 28%, ruw vet 19%, ruwe vezels 3,5%, ruwe as 8%, vocht 9%, omega-3 vetzuren (bron van EPA/DHA/LNA) 1,7%, omega-6 vetzuren 3,2%, (ratio ω3/ω6 = 1 / 1,9), calcium 1,6%, fosfor 1,3%.

Voer 2,5 tot 4,5 blikjes per dag voor een volwassen kat van 4kg. De aanbevolen hoeveelheid zijn richtlijnen. De leeftijd, conditie en temperament van uw kat hebben invloed op de dagelijkse voedingsbehoefte.

Op een droge, koele en donkere plaats bewaren. Na openen koel bewaren, hooguit 48 uur.

https://www.brekz.nl/39115-home_default/renske-vezel-tonijn-groenten-nat-kattenvoer-70-gram.jpg
30.49 2019/01/01
39915
17368
Renske vezel tonijn & groenten nat kattenvoer (70 gram) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
24 x 70 gr
€ 30,49 (€ 18,15/kg)
48 x 70 gram
€ 60,25 (€ 60,25/ct)

Paté

Renske paté kip nat kattenvoer (70 gram)

Productinformatie Renske paté kip nat kattenvoer 

Renske paté kip nat kattenvoer (70 gram) is een complete, licht verteerbare natvoeding voor volwassen katten van alle rassen. Deze paté voor de kat is gemaakt van uitsluitend verse natuurlijke ingrediënten, zoals kip en kippenlever waaraan vitamines en mineralen zijn toegevoegd. Het product bevat geen granen, toegevoegde suikers, zout, chemische conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen. De bronnen van de voeding zijn ook geschikt voor menselijke consumptie.

 • Natvoeding met verse kip en kippenlever
 • Volledig natuurlijk ingrediënten
 • Graanvrij en glutenvrij
 • Ideaal in combinatie met Super Premium droogvoer 

Bij Brekz kunt u kiezen uit een groot assortiment van de beste kattenvoeding van Renkse. Zo verkopen wij Renske kip paté natvoer kat goedkoop online. Vandaag besteld en binnen 3 werkdagen in huis.  

De houdbaarheid van Renske kip paté kat staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het aanbevolen gebruik houdt. In geopende toestand is het product ongeveer 1 dag houdbaar.

Voedingsadvies Renske kip paté natvoer kat 70 gram

Een volwassen kat van ongeveer 4 kg heeft 2,5 tot 4,5 blikje voeding nodig per dag. Wanneer u het voer combineert met droogvoer gelden vanzelfsprekend andere hoeveelheden. Serveer het product op kamertemperatuur en zorg altijd voor voldoende vers drinkwater. Na openen koel bewaren voor maximaal 48 uur. 

Ingrediënten Renske kip paté natvoer kat 70 gram

Kip (60%). Toevoegingsmiddelen (per kg): Vitamine E (3a700) 30 mg.

Analytische bestanddelen: 
Vocht (79,5%), ruw eiwit (10,4%), ruw vet (6,1%), ruwe as (2,7%), ruwe celstof (0,4%).

Ander product?

U kunt ook kiezen uit verschillende andere smaken van Renske of combineer dit natvoer met droogvoer. Zo verkopen wij Renske Super Premium kip of de paté variant met tonijn en zalm. Kijk hier voor ons gehele aanbod aan diervoeding van Renske.

https://www.brekz.nl/39099-home_default/renske-kat-vers-kip-70-gram.jpg
26.25 2019/01/01
De katten eten het maar zonder veel enthousiasme
De mousse was niet haar ding, deze wel!
Poezen lusten het super graag !
Prima product , poezen vinden het heerlijk
27147
14344
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 x 70 gr)
€ 26,25 (€ 15,63/kg)
2 trays (48 x 70 gr)
€ 51,49 (€ 15,32/kg)
Renske paté kip & konijn nat kattenvoer (70 gram)

Productinformatie Renske paté kip & konijn nat kattenvoer 

Renske paté kip & konijn kattenvoer (70 gram) is een natuurlijk, compleet natvoer voor de volwassen kat. De voeding is gemaakt van zeer lichtverteerbare kip en os aangevuld met konijn. Het product bevat geen gluten, granen, suikers, zout, chemische conserveringsmiddelen en kleur-, geur- en smaakstoffen. Doordat de voeding hypoallergeen is, is hij ook voor katten met een allergie geschikt.

 • Natuurlijke natvoeding
 • Zeer lichtverteerbaar
 • Rijk aan kip 
 • Zonder gluten en granen
 • Zonder suiker en zout
 • Bevat geen chemische toevoegingen
 • Hypoallergeen

Bij Brekz kunt u verschillende smaken kattenvoeding van Renske eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Renske kip & konijn paté kat 70 gram en uw bestelling wordt snel bij u afgeleverd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt. Na opening is de voeding nog max. 2 dagen houdbaar in de koelkast.

Voedingsadvies Renske kip & konijn paté kat 70 gram

Geef uw kat 2,5 tot 4,5 blikje van de voeding per dag. Serveer op kamertemperatuur en geef uw kat voldoende schoon drinkwater bij het eten. Wij adviseren u af te wisselen in smaken, zodat uw kat een gevarieerd dieet heeft.

Ingrediënten Renske kip & konijn paté kat 70 gram


Kip (56%), konijn (4%). Toevoegingsmiddelen (per kg): Vitamine E (3a700) 30mg.

Analytische bestanddelen
Vocht 79,8%, ruw eiwit 10,4%, ruw vet 5,9%, ruwe as 2,7%, ruwe celstof 0,4%.

Andere voeding van Renske?

Deze smaakvolle voeding is ook te koop met tonijn. Bekijk hier ons gehele aanbod van Renske en ontdek ook alle soorten droogvoeding waarmee u kunt combineren.

https://www.brekz.nl/39101-home_default/renske-kat-vers-kip-konijn-70-gram.jpg
26.25 2019/01/01
Mijn katten verkiezen liefst vis...dus de tonijn en de tonijn met zalm krijgen van mij “VIJF STERREN”.
27149
14346
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 x 70 gr)
€ 26,25 (€ 15,63/kg)
2 trays (48 x 70 gr)
€ 51,49 (€ 15,32/kg)
Renske paté tonijn nat kattenvoer (70 gram)

Productinformatie Renske paté tonijn nat kattenvoer

Renske paté tonijn nat kattenvoer (70 gram) is een natvoeding die rijk is aan tonijn. Deze paté is een lichtverteerbare, complete maaltijd voor uw volwassen kat (vanaf 12 maanden). De voeding bevat geen granen, zout , suiker, gluten en chemische conserveringsmiddelen. De tonijn heeft een lekkere patéstructuur en is zeer smaakvol. Doordat de voeding hypoallergeen is, kan deze mogelijke allergieën voorkomen. Deze voeding is goed te combineren met de droogvoeding van Renske. 

 • Met toegevoegde vitamine E
 • Voor katten van alle rassen
 • Zeer lichtverteerbaar
 • Bevat geen granen en gluten
 • Bevat geen suiker en zout
 • Bevat geen chemisch toevoegingen
 • Met lekkere patéstructuur
 • Hypoallergeen

Bij Brekz kunt u Renske tonijn paté eenvoudig en voordelig online bestellen. Uw aankoop wordt snel bij uw thuis afgeleverd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld. Na opening is de voeding nog één dag houdbaar in de koelkast.

Voedingsadvies Renske tonijn paté kat

Geef uw kat van 4 kilo 2,5 tot 4,5 blikje per dag. Serveer de voeding op kamertemperatuur met voldoende drinkwater. 

Ingrediënten Renske tonijn paté kat 

Tonijn (35%), vitamine E (30 mg/kg)

Analytische bestanddelen
Vocht 87%, ruw eiwit 9,3%, ruw vet 1,2%, ruwe as 1%, ruwe celstof 0,7%.

Andere voeding van Renske?

Bij ons kunt u ook natvoeding van Renske kopen met onder andere kip. Bekijk ook de droogvoeding van Renske en bestel de beste voeding snel online!

https://www.brekz.nl/39103-home_default/renske-kat-vers-tonijn-70-gram.jpg
26.25 2019/01/01
AQua vind het heerlijk en de portie is meer dan genoeg,BLue is een kleine eter.Heb ook 2 andere smaken geprobeerd met groentjes nou tzijn geen vègetariers,vis en kip op het menu geen groentjes.Sorry :(
Het voer is prima. Goede kwaliteit
Minou is er zot van!
27150
14347
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 x 70 gr)
€ 26,25 (€ 15,63/kg)
2 trays (48 x 70 gr)
€ 51,49 (€ 15,32/kg)
Renske paté zalm nat kattenvoer (70 gram)

Productinformatie Renske paté zalm nat kattenvoer 

Renske paté zalm nat kattenvoer (70 gram) is een 100% natuurlijke voeding met toegevoegde vitamines en mineralen en is geschikt als complete voeding voor volwassen katten. Dit natvoer is graan- en glutenvrij en is goed om een gezond spiergehalte te bevorderen. Door het hoge visgehalte bestaande uit zalm, maar ook tonijn, is dit een zeer licht verteerbaar en smakelijke maaltijd. Renske paté zalm is geheel vrij van suikers, zout, chemische conserveringsmiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen. Een natvoeding kan ervoor zorgen dat het vochtgehalte goed op peil wordt gehouden. Het is zeker aan te raden om naast natvoeding, ook een hoogwaardige droogvoeding aan uw kat te geven. Zo weet u zeker dat uw huisdier alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. Tevens is variatie in voersoort en smaak een aangename afwisseling voor uw geliefde huisdier.

Bij Brekz kunt u de lekkerste kattenvoedingen van Renske goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske paté zalm nat kattenvoer 70 gram tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Renske paté zalm

Samenstelling: Zalm (26%), tonijn (26%), mineralen. 

Analytische bestanddelen: Vocht 81,6%, ruw eiwit 11,5%, ruw vet 6,5%, ruwe as 1,3%, ruwe celstof 0,5%.

Toevoegingsmiddelen (per kg): Vitamine A (3a672a) 900 IE/kg, vitamine E (3a700) 2,7 IE/kg.

Voedingsadvies Renske paté zalm

Voer 2,5 tot 4,5 blikjes per dag aan een volwassen kat van 4 kg. Het wordt aangeraden om de dagelijkse hoeveelheden over minstens 2 maaltijden te verdelen. De aanbevolen hoeveelheden zijn richtlijnen. De leeftijd, conditie en temperament van uw kat hebben invloed op de dagelijkse voedingsbehoefte. Daarnaast dient u ook rekening te houden met eventuele extra's en het droogvoer van uw kat. Het is daarom van belang om de hoeveelheden aan te passen, zodat uw kat op een gezond gewicht blijft. Zorg daarbij altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Serveer het voer op kamertemperatuur. Bewaar het op een droge, koele en donkere plaats. Na openen hooguit 48 uur koel te bewaren. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Benieuwd naar één van de andere smaken? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Renske paté kip met konijn nat kattenvoer 70 gr. Wilt u de natvoeding combineren met een complete droogvoeding? Kijk dan op de pagina van Renske kattenvoer.

https://www.brekz.nl/39112-home_default/renske-pate-zalm-nat-kattenvoer-70-gr.jpg
25.75 2019/01/01
Snel geleverd en gratis verzonden
39908
17366
Renske paté zalm nat kattenvoer 70 gr > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 x 70 gr)
€ 25,75 (€ 15,33/kg)
2 trays (48 x 70 gr)
€ 50,25 (€ 14,96/kg)

Biologisch

Renske Kat Vers Bio Rund 85 gram

Renske Kat Vers Bio Rund 85 gram

Renske Kat Vers Bio Rund 85 gram is een complete, biologische maaltijd met rund en is geschikt voor iedere kat. Dit smakelijke natvoer is geheel vrij van granen en gluten en is dan ook licht verteerbaar. Het bevat wel 91% rundvlees en is uitsluitend samengesteld uit biologische ingrediënten. Dankzij de toevoeging van lijnzaad zit de Bio Rund voeding van Renske boordevol gezonde Omega-3 vetzuren en worden de huid en vacht van uw kat uitstekend verzorgd. De verse, natuurlijke ingrediënten zijn licht gestoomd en vacuüm verpakt, zodat de voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Het natvoer bevat geen conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Biologisch geproduceerd betekent zonder chemicaliën, bestrijdingsmiddelen en kunstmest, maar ook met respect voor milieu, dier en mens. 

 • Volledig biologische voeding
 • Vrij van granen en gluten
 • Bevat wel 91% rundvlees
 • Rijk aan Omega-3 vetzuren, voor een gezonde huid en glanzende vacht
 • Vrij van conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen

Bij Brekz kunt u het beste Renske nat kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske Kat Vers Bio Rund 85 gram tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Renske Kat Vers Bio Rund 85 gram staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Renske Kat Vers Bio Rund 85 gram

Voer uw kat (4 kg) 2 tot 3 kuipjes per dag. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Ingrediënten Renske Kat Vers Bio Rund 85 gram

Biologisch gecertificeerde rund (long, hart, lever) (91%), biologisch lijnzaad (6%), mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,5%), ruw vet (5,5%), ruwe as (2%), ruwe celstof (0,2%), vocht (82%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (100 IE/kg), zinksulfaat monohydraat (14 mg/kg), mangaan(II)oxide (1 mg/kg), koper(II)sulfaat-pentahydraat (0,5 mg/kg), taurine (300 mg/kg), calciumjodaat, watervrij (0,5 mg/kg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een heerlijke mousse van Renske me kip? Kijk dan eens bij Renske Kat Verse Kip Mousse 100 gram.

https://www.brekz.nl/27961-home_default/renske-kat-vers-bio-rund-85-gram.jpg
1.25 2019/01/01
31650
15363
Renske Kat Vers Bio Rund 85 gram > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 19 (19 x 85 gr)
€ 22,75 (€ 14,04/kg)
Renske Kat Vers Bio kip 85 gram

Renske Kat Vers Bio kip 85 gram

Renske Kat Vers Bio kip 85 gram is een complete, biologische maaltijd met kip en is geschikt voor iedere kat. De smakelijke voeding is vrij van granen en is hierdoor extra licht verteerbaar. Het bevat wel 91% biologisch vlees, zodat u uw kat gegarandeerd een heerlijke en een verantwoorde maaltijd voorschotelt. Dankzij de toevoeging van lijnzaad krijgt uw huisdier bovendien de nodig Omega-3 vetzuren binnen, ter verzorging van de huid en vacht. De verse, natuurlijke ingrediënten zijn licht gestoomd en vacuüm verpakt, voor een optimaal behoud van voedingsstoffen. De voeding is vrij van conserveringsmiddelen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het is geheel biologisch geproduceerd en dus zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest en met respect voor milieu, dier en mens. 

 • Volledig biologische voeding
 • Graanvrij
 • Rijk aan Omega-3 vetzuren, voor een gezonde huid en vacht
 • Compleetvoer
 • Vrij van conserveringsmiddelen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen

Bij Brekz kunt u het beste Renske nat kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske Kat Vers Bio kip 85 gram tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Renske Kat Vers Bio kip 85 gram staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Renske Kat Vers Bio kip 85 gram

Voer uw kat (4 kg) 2 tot 3 kuipjes per dag. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Ingrediënten Renske Kat Vers Bio kip 85 gram

Biologisch gecertificeerde kip (vleugels, nek, lever, karkas) (85%), biologische kalkoen (vleugels, nek, karkas) (6%), biologisch lijnzaad (6%), mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,5%), ruw vet (5,5%), ruwe as (2%), ruwe celstof (0,2%), vocht (82%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (100 IE/kg), zinksulfaat monohydraat (14 mg/kg), mangaan(II)oxide (1 mg/kg), koper(II)sulfaat-pentahydraat (0,5 mg/kg), taurine 300 (mg/kg), calciumjodaat, watervrij (0,5 mg/kg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nat kattenvoer van Renske met verse kip? Kijk dan eens bij ons Renske Kat Vers Kip 70 gram natvoer.https://www.brekz.nl/27960-home_default/renske-kat-vers-bio-kip-85-gram.jpg
1.25 2019/01/01
31649
15359
Renske Kat Vers Bio kip 85 gram > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 19 (19 x 85 gr)
€ 22,75 (€ 14,04/kg)

Mousse

Renske mousse kip kattenvoer (70 gram)

Productinformatie Renske mousse kip nat kattenvoer 

Renske mousse kip nat kattenvoer (blikjes van 70 gram) is een complete voeding gemaakt van kippenmousse voor katten vanaf 9 weken oud. De voeding bevat geen granen, kunstmatige conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen en toegevoegde suikers en zout. Omdat de voeding hypoallergeen is, is deze ook geschikt voor katten met een allergie.

 • Complete voeding
 • Mousse van kip
 • Voor katten vanaf 9 weken
 • Zonder granen en suikers, zout
 • Zonder chemische toevoegingen
 • Hypoallergeen

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Renske eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Renske kip mousse bij ons met zeer snelle bezorging!

De houdbaarheid staat op de onderkant van de verpakking vermeld. Na opening kunt u de voeding nog één dag in de koelkast bewaren.

Voedingsadvies Renske mousse kip nat kattenvoer 

De aanbevolen hoeveelheid staat op de verpakking vermeld. Geef uw kat van 4 kg 2,5 tot 4,5 blikjes van 70 gram per dag. Dit is een richtlijn. De leeftijd, conditie en het temperament van uw kat hebben invloed op de dagelijkse voedingsbehoefte, houdt u hier dus rekening mee. Serveer de voeding op kamertemperatuur. 

Ingrediënten Renske mousse kip nat kattenvoer 

Kip (60%), mineralen.

Toevoegingsmiddelen (per kg): Sporenelementen: koper (3b405) 0,58mg, ijzer (3b101) 2,29mg, mangaan (3b502) 1,45mg, zink (3b603) 7,18mg, jodium (3b201) 0,28mg.

Analytische bestanddelen: Vocht 79,2%, ruw eiwit 10%, ruw vet 7,3%, ruwe as 2,3%, ruwe celstof 0,3%.


Andere voeding van Renske?

Bekijk eens het gehele assortiment aan voeding van Renske en ontdek ook de droogvoeding van Renske. 

https://www.brekz.nl/39102-home_default/renske-kat-vers-kip-mousse-100-gram.jpg
9.99 2019/01/01
Mijn kieskeurige kat viel op dit eten aan alsof hij een week niet te eten had gekregen!
Best lekker, maar de blikjes zijn te groot.
Super!!!!4
27163
14350
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 x 70 gr)
€ 25,75 (€ 15,33/kg)
2 trays (48 x 70 gr)
€ 50,49 (€ 15,03/kg)
Renske mousse kip & kalkoen kattenvoer (70 gram)

Productinformatie Renske mousse kip met kalkoen kattenvoer

Renske mousse kip met kalkoen kattenvoer (blikjes 70 gram) is natvoeding met kip en kalkoen voor katten. Het bestaat uit natuurlijk kippen- en kalkoenvlees. Het product is graanvrij en er zijn geen kleur-, geur- en smaakstoffen, zout en suikers aan toegevoegd. Een complete, smakelijke maaltijd voor uw volwassen kat!

 • Natvoeding met kip en kalkoen
 • Bevat natuurlijke ingrediënten
 • Bevat geen graan en geen kleur-, geur- en smaakstoffen
 • Structuur van mousse

Bij Brekz kunt u kiezen uit een groot assortiment aan kattenvoeding. Kiest u voor Renske mousse kip met kalkoen kattenvoer, dan kunt u dit product voordelig online bij ons bestellen. 

De houdbaarheid in geopende toestand is 1 dag. De houdbaarheid in gesloten toestand staat op de onderzijde van de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het dagelijks aanbevolen gebruik houdt. 

Voedingsadvies Renske mousse kip met kalkoen kattenvoer

Voer 2,5 tot 4,5 blikjes per dag voor een volwassen kat van 4kg. De aanbevolen hoeveelheid zijn richtlijnen. De leeftijd, conditie en temperament van uw kat hebben invloed op de dagelijkse voedingsbehoefte. Na opening moet u de voeding op een koele plek bewaren. 

Ingrediënten Renske mousse kip met kalkoen kattenvoer

Kip (45%), kalkoen (4%), mineralen. Toevoegingsmiddelen (per kg): Sporenelementen: koper (3b405) 0,24mg, ijzer (3b101) 0,96mg, mangaan (3b502) 0,6mg, zink (3b603) 3mg, jodium (3b201) 0,12mg.

Analytische bestanddelen: Vocht 82,7%, ruw eiwit 8,3%, ruw vet 6,2%, ruwe as 1,9%, ruwe celstof 0,3%.

Andere kattenvoeding?

Ook voor andere merken nat kattenvoer kunt u terecht bij Brekz. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment en maak snel uw keuze!

https://www.brekz.nl/39098-home_default/renske-kat-vers-kip-kalkoen-mousse-100-gram.jpg
9.49 2019/01/01
27164
14351
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 x 70 gr)
€ 25,75 (€ 15,33/kg)
2 trays (48 x 70 gr)
€ 50,49 (€ 15,03/kg)
Renske mousse zalm kattenvoer (70 gram)

Productinformatie Renske mousse zalm kattenvoer 

Renske mousse zalm kattenvoer  is dankzij het hoge verse vis gehalte zeer licht verteerbaar en smakelijk. De natvoeding is geschikt voor alle katten vanaf de leeftijd van 9 weken oud. De natuurlijke ingrediënten zijn rijk aan noodzakelijke voedingstoffen. Daarnaast zijn vitaminen en mineralen toegevoegd. De maaltijd kan worden gecombineerd met Renske Super Premium droogvoer. Katten zijn van nature slechte drinkers. Daarom wordt het aangeraden om natvoer aan de kat te geven, zodat er toch voldoende vocht binnenkomt. Doordat Renkse veel verschillende smaken heeft, kunt u eenvoudig afwisselen tussen de diverse smaken en raken katten niet snel verveelt door één bepaalde smaak. Tevens is variatie erg gezond! De complete voedingen van Renske zijn 100% natuurlijk en hypoallergeen. Met Renske weet u zeker dat uw kat enkel het beste binnenkrijgt. De smakelijke voeding is vrij van gluten, granen, suikers, zout, chemische conserveringsmiddelen en kleur-, geur- en smaakstoffen.

Bij Brekz kunt u Renske kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske mousse zalm kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Renske mousse zalm kattenvoer 

Ingrediënten: Zalm (45%), mineralen.

Toevoegingsmiddelen (per kg): Vitamine A (3a672a) 500IE/kg, vitamine E (3a700) 1,5IE/kg, Sporenelementen: koper (3b405) 2,95mg, ijzer (3b101) 11,62mg, mangaan (3b502) 7,34mg, zink (3b603) 36,42mg, jodium (3b201) 1,44mg.

Analytische bestanddelen: Vocht 83,2%, ruw eiwit 8,3%, ruw vet 9,9%, ruwe as 1,5%, ruwe celstof 0,3%.

Voedingsadvies en bewaring Renske mousse zalm kattenvoer 

Voer 2,5 tot 4,5 blikjes per dag voor een volwassen kat van 4kg. De aanbevolen hoeveelheid zijn richtlijnen. De leeftijd, conditie en temperament van uw kat hebben invloed op de dagelijkse voedingsbehoefte. Renske is na openen één tot twee dagen houdbaar in de koelkast. Zorg dat er altijd voldoende drinkwater beschikbaar is voor de kat. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een bijpassende hoogwaardige droogvoeding van Renske? Kijk dan naar Renske Super Premium zalm. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Renske kattenvoer.

https://www.brekz.nl/39100-home_default/renske-kat-vers-zalm-mousse-100-gram.jpg
9.99 2019/01/01
Mijn kat is helemaal blij
zeer goed, maar mijn kat eet het niet helemaal op.
Mon chat n'aime pas trop cette mousse, alors qu'il adore la mousse poissons blancs de l'océan. Je n'ai évidemment pas d'avis personnel sur la question !
27168
14355
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 x 70 gr)
€ 25,75 (€ 15,33/kg)
2 trays (48 x 70 gr)
€ 50,49 (€ 15,03/kg)
Renske mousse eend kattenvoer (70 gram)

Productinformatie Renske mousse eend nat kattenvoer

Renske mousse eend kattenvoer (70 gram per blikje) is smakelijk en compleet natvoer voor katten. Door het hoge vleesgehalte is deze maaltijd niet alleen erg lekker, maar ook zeer licht verteerbaar. Renske mousse is geheel vrij van suikers, zout, chemische conserveringsmiddelen en kleur-, geur- en smaakstoffen. Het is graan- en glutenvrij.

Renske mousse is ook verkrijgbaar in verschillende andere smaken. Uw kat zal dan ook niet snel uitgekeken zijn op deze lekkere, voedzame maaltijden. Renske mousse is tevens geschikt om te gebruiken in combinatie met het hoogwaardige droogvoer van Renske.

Bij Brekz kunt u de lekkerste Renske kattenvoedingen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske mousse eend kattenvoer 70 gram tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Renske mousse eend kattenvoer

Samenstelling:
Eend (49%), mineralen.

Toevoegingsmiddelen (per kg): Vitamine A (3a672a) 1000IE/kg, vitamine E (3a700) 3IE/kg. Sporenelementen: koper (3b405) 0,82mg, ijzer (3b101) 3,23mg, mangaan (3b502) 2,04mg, zink (3b603) 10,14mg, jodium (3b201) 0,4mg.

Analytische bestanddelen:
Vocht 82,2%, ruw eiwit 7,4%, ruw vet 8,1%, ruwe as 2%, ruwe celstof 0,4%.

Voedingsadvies Renske mousse natvoer

Voer 2,5 tot 4,5 blikjes per dag aan een volwassen kat van 4 kg. Het wordt aangeraden om de dagelijkse hoeveelheden over minstens 2 maaltijden te verdelen. De aanbevolen hoeveelheden zijn richtlijnen. De leeftijd, conditie en het temperament van uw kat hebben invloed op de dagelijkse voedingsbehoefte. Daarnaast is het belangrijk de hoeveelheid aan te passen wanneer u uw kat ook droogvoer geeft. Zorg daarbij altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Geef uw kat het voer op kamertemperatuur. Bewaar het voer op een donkere, droge plek. Na openen hooguit 48 uur koel bewaren. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Op zoek naar Renske mousse met een andere smaak? Kijk dan eens naar Renske mousse kip kattenvoer (70 gram). Voor droogvoedingen kunt u kijken op de pagina van Renske kattenvoer.

https://www.brekz.nl/39110-home_default/renske-mousse-eend-kattenvoer-70-gr.jpg
25.75 2019/01/01
39895
17363
Renske mousse eend kattenvoer 70 gr > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 x 70 gr)
€ 25,75 (€ 15,33/kg)
2 trays (48 x 70 gr)
€ 50,25 (€ 14,96/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Renske natvoer kat

Renske nat kattenvoer is een smakelijk en hoogwaardig nat kattenvoer en is geschikt voor iedere kat. De gedachte achter Renske kattenvoer is om voer te ontwikkelen dat optimaal voldoet aan de behoeften van uw kat. Renske nat kattenvoer is daarom natuurlijk van karakter en is rijk aan dierlijke eiwitten. De dierlijke ingrediënten zijn geselecteerd aan de hand van hoge kwaliteitseisen en zijn geschikt voor menselijke consumptie. Ook worden geen kunstmatige voedingsstoffen toegevoegd. Er is een breed assortiment aan soorten en smaken Renske nat kattenvoer. Zo zijn er voedingen die twee soorten vis combineren, voedingen met verse oceaanvis en is er natvoer met kip en kalkoen in mousse. Ook is hypoallergeen natvoer verkrijgbaar.

Renske natvoer kat assortiment

Renske nat kattenvoer is een smakelijk en hoogwaardig nat kattenvoer en is geschikt voor iedere kat. Het assortiment van Renske natvoer is breed, waardoor er altijd een favoriete smaak tussen zit voor uw kat. Kiest u voor natvoer in mousse met vis, of voor de speciale zeevis editie? Of is uw kat meer een liefhebber van kip en kalkoen? Ook dan kan hij bij Renske nat kattenvoer zijn hart ophalen. Om u het kiezen gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte beschrijving van het assortiment.

Renske natvoer kat gevogelte

Natvoer met gevogelte is populair onder katten. Onder de voedingen vindt u natvoer met kip en kalkoen. Lees snel verder voor uw keuzes.

 • Voor een kwalitatief natvoer met verse kip kunt u kiezen voor het zeer complete Renske Kat Vers Kip 70 gram natvoer
 • Een mooi alternatief met kip en de toevoeging van groene bonen is het Renske Kat Vers Kip & Groene Bonen 70 gram natvoer

Renske natvoer kat met vis

Natvoer met vis is een voortreffelijke combinatie. Renske heeft voedingen met tonijn, papaja, zalm en oceaanvis in het assortiment.

 • Een mooie hypoallegene voeding met tonijn is bijvoorbeeld ons Renske Kat Vers Tonijn 70 gram natvoer. Dit product is ook verkrijgbaar in 100 grams verpakking
 • Wilt u liever een graanvrije variant met tonijn en papaja? Kijk eens bij ons Renske Kat Vers Tonijn & Papaja natvoer
 • Alleen zalm in het natvoer? Dat krijgt u met Renske Kat Vers Zalm Mousse onderaan deze pagina
 • Een mooi alternatief met tonijn en zalm is ook verkrijgbaar, het Renske Kat Vers Tonijn & Zalm natvoer
 • Een voortreffelijke variant van Renske is het natvoer met oceaanvis, ons Renske Kat Vers Oceaanvis Mousse 100 gram natvoer

Renske natvoer kat met kip & konijn

Het grootste voordeel van de voeding met kip en konijn is natuurlijk dat hij een uitstekende smaak heeft en verse ingrediënten bevat. Maar behalve smakelijk is hij ook vrij van gluten en granen en dus hypoallergeen. Een ideale keuze voor de voedselgevoelige kat dus.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar een nat kattenvoer van Royal Canin? Kijk dan eens bij ons Royal Canin nat kattenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.