terug
Renske natvoer kat

Renske natvoer kat

Renske nat kattenvoer is een smakelijk en hoogwaardig natvoer, geschikt voor iedere kat. Bij Brekz vindt u Renske natvoeding tegen de allerlaagste prijs.
Lees meer ..
Renske natvoer kat

Renske natvoer kat: smakelijk en gezond

Renske natvoer kat is smakelijke en hoogwaardige natvoeding voor de kat. De gedachte achter Renske kattenvoer is om voer te ontwikkelen dat optimaal voldoet aan de behoeften van uw kat. Renske nat kattenvoer is daarom natuurlijk van karakter en rijk aan dierlijke eiwitten. De dierlijke ingrediënten zijn geselecteerd aan de hand van hoge kwaliteitseisen en zijn oorspronkelijk zelfs geschikt voor menselijke consumptie. Ook worden geen kunstmatige voedingsstoffen toegevoegd. Er is een breed assortiment aan soorten en smaken Renske nat kattenvoer. Zo zijn er voedingen die twee soorten vis combineren, voedingen met verse kip en kalkoen in mousse. Ook is er hypoallergeen natvoer verkrijgbaar.

Bij Brekz kunt u Renske natvoer kat goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste kattenvoeding tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Renske natvoer kat assortiment

Het assortiment van Renske natvoer is breed. Zo zit er altijd wel een favoriete smaak tussen voor uw kat. Kiest u voor natvoer met vis of is uw kat meer een liefhebber van kip en kalkoen? Om het kiezen gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte beschrijving van het assortiment.

Renske natvoer biologisch

Renske biologisch nat kattenvoer is geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Deze complete maaltijden zijn geschikt voor iedere kat, en bevatten geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. De Renske Kat Biologisch Vers Gestoomde Kip en de Biologisch Vers Gestoomde Rund zijn gluten- en graanvrij. Deze voedingen bevatten biologisch gecertificeerde ingrediënten, waarvan maar liefst 91% biologisch vlees. Zo geeft u uw kat gegarandeerd een heerlijke én verantwoordelijke maaltijd!

Renske natvoer mousse & paté

Renske natvoer mousse zijn heerlijke zachte en complete vleesmaaltijden. Het hoge vlees- en/of visgehalte zorgt ervoor dat de voeding naast lekker ook licht verteerbaar is. Deze 100% natuurlijke natvoeding vind u in verschillende graan- en glutenvrije varianten. Renske Mousse Eend en Renske Mousse Kip & Kalkoen zijn uitsluitend bedoeld voor volwassen katten. Maar niet getreurd, ook uw kitten kan genieten van een smakelijke mousse! Renske Mousse Zalm en Renske Mousse Kip zijn namelijk geschikt voor katten vanaf 9 weken oud. Wilt u graag afwisselen tussen meerdere smaken? Dan kunt u ook kiezen voor Variatiebox Ashley mousse.

Heeft uw kat liever paté? Renske paté zalm is een complete vleesmaaltijd met een heerlijke paté structuur. Deze volledig natuurlijke kattenvoeding bevat toegevoegde vitamines en mineralen. En is ook verkrijgbaar in de hypoallergene varianten met tonijn, kip en de smakelijke combinatie van kip & konijn. Renske heeft ook de Variatiebox Eve met meerdere smaken. 

Renske natvoer vezelrijk

De Renske vezelrijke voedingen zijn aanvullende vleesmaaltijden voor uw kat. De maaltijden bevatten een combinatie van lekkere smaken zoals Renske vezel kip met zalm of tonijn met groenten. Het natvoer helpt het vochtgehalte van uw kat op peil te houden. En is ideaal te gebruiken in combinatie met een complete droogvoeding van Renske.

Meer van Renske?

Naast natvoeding heeft Renske ook hoogwaardig droogvoer in het assortiment. Kijk op de overzichtpagina Renske kattenvoer voor het volledige aanbod.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.