Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Sheba Sauce Lover met Tonijn 85 gr

Productinformatie
Per 22
€ 16,95
€ 16,95
Per 44
€ 32,95
€ 32,95

Sheba Sauce Lover met Tonijn 85 gr is een heerlijk natvoer met Tonijn in saus en is geschikt voor iedere kat. De voordelen van dit product:

  • Met heerlijke tonijn in saus
  • Gegoten in een smakelijke saus
  • In handige kuipjes

Meer informatie

Sheba Sauce Lover met Tonijn 85 gr

Sheba Sauce Lover met Tonijn 85 gr is een heerlijk natvoer met Tonijn in saus en is geschikt voor iedere kat. De Sauce Lover lijn van Sheba bevat diverse smaken, gegoten in de meest smakelijke saus. Deze voeding is rijk aan tonijn en is daarom het favoriete natvoer van visliefhebbers. Daarnaast bevat het granen en diverse mineralen. Zo zet u uw kat niet alleen een lekkere, maar ook een gezonde maaltijd voor.

  • Uit de Sauce Lover serie, met heerlijke saus
  • Bevat tonijn voor de visliefhebber
  • Rijk aan eiwitten en mineralen
  • Geschikt voor iedere kat

 Bij Brekz kunt u Sheba Sauce Lover met Tonijn 85 gr gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Of bekijk ons uitgebreide assortiment!

De houdbaarheid van Sheba Sauce Lover met Tonijn 85 gr staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Sheba Sauce Lover met Tonijn 85 gr

Vlees en dierlijke bijproducten (40%), vis- en bijproducten (waarvan 4% tonijn), granen, mineralen, suikers.

Analytische bestanddelen
Eiwit (8,5%), vetgehalte (5%), anorganische stof (1,8%), ruwe celstof (0,3%), vocht (83%).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Een kat van 4 kg heeft genoeg aan 3 kuipjes per dag. Het wordt aanbevolen om het natvoer te combineren met droogvoer, bijvoorbeeld 2 kuipjes en 20 gram droogvoer. Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u overschakelt van voer.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Hill's met vis? Kijk dan eens bij ons Hill's Optimal Care Pouch Adult Zeevis kattenvoer.