terug
Hobbyfirst Feline kattenvoer

Hobbyfirst Feline kattenvoer

HobbyFirst Feline is een complete en uitgebalanceerde voeding voor uw kat. Bij Brekz bestelt u deze kattenvoeding tegen de scherpste prijzen!
Lees meer ..
Hobbyfirst Feline kattenvoer

Hobbyfirst Feline voor de kat

Hobbyfirst Feline kattenvoer is een complete en uitgebalanceerde voeding die verkrijgbaar is in varianten voor katten van jong tot oud. De natuurlijke ingrediënten worden met zorg geselecteerd en het voer bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Het bevordert een optimale stofwisseling, houdt de vacht van uw kat zo goed mogelijk in conditie en draagt bij aan een algehele goede gezondheid. En dat voor een eerlijke prijs. 
.
Hobbyfirst Feline kattenvoer biedt een drievoudige bescherming van binnenuit. 

  • Probiotica: levende micro-organismen die de goede darmbacteriën aanvullen
  • Prebiotica (FOS en MOS): voeding voor de probiotica zodat deze langer actief blijven
  • Kleimineralen: beschermen het darmslijmvlies, helpen spijsverteringsproblemen voorkomen en zorgen voor een goede stoelgang.

HobbyFirst Feline producten bevatten zalmolie en Antarctische krill. Deze natuurlijke ingrediënten zijn een rijke bron van gezonde omega 3-vetzuren zoals EPA en DHA en dragen bij aan een goede gezondheid van uw kat. De brokken zijn licht verteerbaar en bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en geen conserveermiddelen. Tevens zijn alle producten van HobbyFirst Feline GMO-vrij. Dit betekent dat de receptuur is samengesteld uit ingrediënten die niet genetisch gemodificeerd zijn. 

HobbyFirst Feline is verkrijgbaar in de volgende 3 smaken:

  • Kip
  • Kalkoen
  • Zalm 

De voeding is naast de gezonde eigenschappen ook erg lekker en daarmee een voedzame verwennerij. De brokjes zijn verpakt in recyclebare verpakkingen met een handige zip-sluiting, waardoor het voer goed afgesloten kan worden en de smaak tot aan het laatste brokje beter behouden blijft. 

Assortiment Hobbyfirst Feline kattenvoer

HobbyFirst Feline heeft een aangepaste voeding voor iedere levensfase van uw kat.   

Kittens – drachtige en zogende moederpoezen

Kittens hebben extra energie en eiwitten nodig voor een goede ontwikkeling tijdens hun groeifase. Ook zogende moederpoezen kunnen wat extra energie gebruiken. Voor kittens tot één jaar en hun moeder is er HobbyFirst Feline Kitten kip kattenvoer, een heerlijke voeding rijk aan kip. 

Volwassen katten

Voor volwassen katten van één tot zeven jaar is er HobbyFirst Feline Adult Chicken. Het voer ondersteunt een gezond gebit en beperkt de vorming van tandplak door toevoeging van natrium-tripolyfosfaat.

Senior katten 

Voor de oudere kat (vanaf zeven jaar) is er HobbyFirst Feline Mature 7+ kattenvoer. Deze voeding beperkt onder andere de vorming van tandplak door toevoeging van natrium-tripolyfosfaat. 

HobbyFirst Feline Sensitive  

Als uw kat speciale verzorging nodig heeft, is er de Sensitive voedingslijn met aangepaste voeding om de gezondheid van uw kat extra te ondersteunen.  Voor gecastreerde katers, gesteriliseerde poezen en voor katten met overgewicht is er bijvoorbeeld HobbyFirst Feline Sensitive Sterilised kattenvoer. Deze smakelijke droogvoeding met kalkoen bevat een aangepaste eiwit-, vet- en vezel verhouding om uw kat op een gezond gewicht te houden.

Voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering en voor katten met hypoallergene problemen is er HobbyFirst Feline Sensitive Digestion kattenvoer. Ook geschikt voor katten die last hebben van haarballen. 

HobbyFirst Feline Sensitive Urinary kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten die problemen hebben met de nieren of urinewegen. De voeding bevat een evenwichtige mineralenbalans en de toegevoegde cranberries (veenbessen) helpen de nieren te ontlasten.

Ander merk?

Voor het complete overzicht van alle merken kunt u terecht op de pagina met al ons kattenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.