terug
Denkacat kattenvoer

Denkacat kattenvoer

Denkacat kattenvoer biedt smakelijke en gezonde premiumvoeding voor katten. Deze natuurlijke kattenbrokken zijn vrij van kunstmatige kleur, geur of smaakstoffen en vrij van synthetische conserveringsmiddelen.
Lees meer ..
Denkacat kattenvoer

Denkacat kattenvoer

Denkacat kattenvoer is premium kattenvoeding dat ontwikkeld is om de gezondheid van uw kat optimaal te ondersteunen. Dit wordt nagestreefd door de beste natuurlijke kwaliteitsvoeding te produceren. De meeste katten zijn kieskeurige eters. Deze kieskeurigheid is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van Denkacat kattenvoer. De voeding is onweerstaanbaar lekker, in combinatie met hoogwaardige voedingsstoffen die tegemoet komen aan de wensen bij de verschillende levensfasen of gezondheidsproblemen. Denkacat kattenvoer is een uitgebalanceerde maaltijd voor uw kat, waarbij de specifieke behoeften en gezondheid centraal staan. Van speelse volwassen kat tot een fitte senior.

Denkacat is ontwikkeld door dierenarts Erik Luijerink. Als ervaren dierenarts en voedingsdeskundige weet hij dat het voorkomen van gezondheidsproblemen beter is dan genezen. Veel kwaaltjes kunnen voorkomen worden door de juiste voeding. En met de juiste voeding kunnen ook katten met kwaaltjes, een gezond en zorgeloos leven hebben.

Voordelen Denkacat kattenvoer

  • Vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen

  • Geen synthetische conserveringsmiddelen

  • Hoge verteerbaarheid

  • Bevat alle essentiële voedingsstoffen

  • Ontwikkeld met enkel hoogwaardige grondstoffen

Bij Brekz kunt u kattenvoer van Denkacat snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Denkacat kattenvoer tegen de scherpste prijzen!

Assortiment Denkacat kattenvoer

Bij Brekz vindt u verschillende varianten Denkacat kattenvoer. Om de keuze makkelijker te maken, omschrijven we kort de verschillen.

Denkacat Hypo Struvite: Een volledige, licht verteerbare voeding voor volwassen katten met blaasgruis. Deze voeding helpt de kans op de vorming van struvietkristallen verminderen. Verlaagd de PH van de urine van uw kat. Het voer bevat daarnaast minder magnesium, fosfor en eiwit.

Denkacat Hypo Sensitive: Een volledige, licht verteerbare voeding voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering. Verrijkt met omega 3 en 6-vetzuren ter bevordering van huid, vacht en gewrichten. Ondersteunt bij wisselende ontlasting en problemen met haarballen.

Denkacat Adult Plus: Een premium voeding speciaal voor katten vanaf 1 jaar. Ondersteunt het immuunsysteem van uw kat en bevordert de gezondheid van de huid en vacht.

Denkacat Kidney Support: Een licht verteerbare voeding voor katten vanaf 8 jaar. Het voer biedt ondersteuning aan de nierfunctie en houdt rekening met de veranderde voedingsbehoeften van de oudere kat. Draagt bij aan een gezonde huid en vacht en een sterk gebit.

Denkacat Skin & Coat: Volledige kattenvoeding voor katten met een voedingsallergie of vachtproblemen. Bevat gehydrolyseerde eiwitten van vis en kip. Het voer is een bron van omega 3 en 6-vetzuren.

De houdbaarheid van de zakken kattenvoeding staat op de verpakking vermeld. Dit is over het algemeen voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander producten voor de kat

Bent u op zoek naar een andere voeding voor de kat? Bekijk de pagina met al het droogvoer en natvoer voor de kat.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.