Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Bij Brekz.nl vindt u alle benodigdheden voor uw vogel. Van ongediertebestrijding tot snacks, van medicijnen tot voer. Bij Brekz.nl gaan prima kwaliteit en goede prijs altijd samen.
Lees meer ..

Vogels en overig

Bij Brekz verkopen wij behalve producten voor honden, katten en knaagdieren ook diverse producten voor vogels, vissen en vee. Wij hebben niet alleen voeding, maar ook verzorgingsproducten en ongediertebestrijdingsmiddelen. 

Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod en bestel de beste producten voor uw vogels, vissen of vee gemakkelijk en goedkoop online. Elke bestelling wordt razendsnel bij u afgeleverd!

Vogelvoeding per merk

Bij ons kunt u kiezen uit een aantal merken vogelvoer. Voor watervogels is er Kasper Fauna. Voor diverse tropische vogels, zoals papegaaien, parkieten en kanaries kunt u Versele-Laga of Versele-Laga Prestige kiezen. Van het merk Teurlings kunt u zonnebloempitten kopen. Beaphar heeft voeding voor papegaaien. Nutribird heeft een assortiment voeding voor onder andere papegaaien, parkieten, kanaries en toekans en ook Cédé heeft voeding voor papegaaien, parkieten en kanaries. 

Vogelvoeding per vogelsoort

Wij verkopen voer voor sierhoenders van Kasper Fauna en voer voor papegaaien, kanaries en parkieten van diverse merken. Voor exotische vogels, zoals agapornide, grasparkieten, neophema en gouldamadine is er voer. Daarnaast is er voer voor duiventuinvogels en watervogels. Verder is er nog voer voor diverse soorten wildzangvogels

Vogelsnacks

Wilt u uw vogels verwennen? Dan kunt u kiezen voor Vitakraft Cocktail Frutti voor papegaaien, sepia met veel calcium en mineralen voor vogels, Chinese Trosgierst voor parkieten en kanaries. Ook hebben wij oesterschelpengrit met veel calcium en Vitakraft Vita Garden Special Meelwormenmet veel eiwitten voor kippen en watervogels.

Tuinvogelvoer

U kunt bij ons mezenbollen met houder en pinda's met houder kopen. Ook verkopen wij diverse soorten strooivoer en -houders en egelvoer

Kippenvoer en -benodigdheden

Van het merk Garvo hebben wij diverse soorten voer voor kippen en kuikens. Wij hebben drie soorten ecologisch kippenvoer, twee soorten kippenvoer van Versele-Laga en een flink aanbod aan kippenvoer en opfokvoer van Kasper Fauna. Bij ons kunt u kippenvoer niet alleen per merk, maar ook per soort kiezen. Zo hebben wij kippengrit, legkorrels, voer met graan, snacks, legmeel en voer voor kuikens. Voor kippen hebben wij verder drie soorten voerbakjes, een drinkbakverwarmer, armatuur voor een warmtelamp en een thermometer.

Vogelaccessoires

Als bodembedekking van vogelkooien hebben wij Schelpenzand met Anijs. We hebben twee soorten eet- en drinkbakken met toebehoren, grit en maagkiezels met veel calcium, een aantal zitstokken en diverse soorten accessoires voor in de kooi of voor het broeden. Daarnaast hebben wij verschillende soorten medicijnen van Beaphar.

Vee- en visproducten

Wij hebben voer voor schapen, zeugen, geiten, varkens en daarnaast verkopen wij wondzalf voor diverse diersoorten. Voor vissen hebben wij diverse soorten voer van Tetra, vijf soorten vijvervoer, voer voor guppy's, twee soorten voer voor goudvissen, twee soorten voer voor koikarpers, voer voor meervallen, schildpadvoer, diverse soorten voer voor siervissen en verschillende soorten bestrijdingsmiddelen tegen onder andere algen.

Bestrijdingsmiddelen

Voor het weghouden van ongewenste dieren verkopen wij twee soorten garden protectors. We hebben muizengif, plakstrips tegen vliegen en een schuimspray tegen vliegen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mail adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.