terug
Vogels en overig
Op Brekz.nl vindt u alle benodigdheden voor uw vogel of vee. Van ongediertebestrijding tot snacks, van medicijnen tot voer! Bij Brekz gaan goede kwaliteit en prijs altijd samen.
Lees meer ..
Vogels en overig

Vogels en overig

Bij Brekz verkopen wij behalve producten voor honden, katten en knaagdieren ook diverse producten voor vogels en vee. Wij hebben niet alleen voeding, maar ook verzorgingsproducten en ongediertebestrijdingsmiddelen. 

Bekijk ons uitgebreide aanbod en bestel de beste producten voor uw vogels of vee gemakkelijk en goedkoop online. Elke bestelling wordt razendsnel bij u afgeleverd!

Vogelvoeding per merk

Bij ons kunt u kiezen uit een aantal merken vogelvoer. Zo is er voor watervogels Kasper Fauna. Voor diverse tropische vogels, zoals papegaaien, parkieten en kanaries kunt u Versele-Laga of Versele-Laga Prestige kiezen. Beaphar heeft voeding voor papegaaien. Tot slot is er Nutribird en Cédé voeding voor papegaaien, parkieten, kanaries en toekans.

Vogelvoeding per vogelsoort

Wij verkopen voer voor sierhoenders van Kasper Fauna en voer voor papegaaien, kanaries en parkieten van diverse merken. Ook voor exotische vogels, zoals agapornide, grasparkieten, neophema en gouldamadine heeft Brekz geschikt vogelvoer. Daarnaast is er voer voor duiven, tuinvogels, watervogels en wildzangvogels.

Vogelsnacks

Wilt u uw vogels verwennen? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Vitakraft met veel eiwitten voor kippen en watervogels. Ook hebben wij oesterschelpengrit, met een hoog calciumgehalte.

Tuinvogelvoer

Ook kunt u bij ons mezenbollen met bijbehorende houder en pinda's kopen. Daarnaast verkopen wij diverse soorten strooivoer en -houders.

Vogelaccessoires

Als bodembedekking van vogelkooien verkopen wij onder andere Schelpenzand met Anijs. Ook kunt u bij Brekz eet- en drinkbakken met toebehoren, zitstokken en andere accessoires voor in de kooi of voor het broeden bestellen. Daarnaast hebben wij Beaphar 404 vogelspray om insecten en luizen te bestrijden.
                     

Kippenvoer

Van het merk Garvo hebben wij diverse soorten voer voor kippen en kuikens. Wij hebben verschillende soorten ecologisch kippenvoer of kippenvoedingen van Versele-Laga. Daarnaast beschikken we over een groot aanbod kippen- en opfokvoer van Kasper Fauna. U kunt kippenvoer ook per soort kiezen. Zo zijn er kippengrit, legkorrels en -meel, voer met graan en voer voor kuikens.

Veeproducten

Wij hebben voer voor onder andere schapen, zeugen, geiten, varkens. Daarnaast verkopen wij verzorgingsproducten voor diverse diersoorten, zoals wondzalf, ondersteunende supplementen en crèmes.

Bestrijdingsmiddelen

Voor het weghouden van ongewenste dieren verkopen wij verschillende garden protectors.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.