Tuinvogelvoer
Bij Brekz vindt u allerlei soorten voer om de vogels in uw tuin te voeren. Zeker in de winter, maar ook in de herfst en lente, kunnen ze uw hulp goed gebruiken. Het is niet alleen goed om tuinvogelvoer te geven, maar natuurlijk ook heel leuk om naar te kijken! 
Lees meer ..
Tuinvogelvoer

Tuinvogelvoer

Vogels kunnen in de winter zeker uw hulp goed gebruiken bij het vullen van hun buikjes. De beloning voor u als gever is groot, met zoveel leven in de tuin. Welke soorten gaat u ontdekken in uw eigen achtertuin? Ons uitgebreide assortiment voer voor tuinvogels draagt bij aan het op peil houden van de benodigde voedingsstoffen van buitenvogels en werkt erg uitnodigend voor vogeltjes in de tuin. Dat kan natuurlijk in de achtertuin of de voortuin, maar er zijn ook leuke oplossingen te bedenken voor wie een balkon tot zijn beschikking geeft. De vogels weten de mezenbollen, pindanetjes, doppinda´s en het strooivoer met of zonder houder zeker te vinden. Heeft u al een plek in gedachten? We helpen u graag om het juiste tuinvogelvoer te vinden dat daar past.  

Assortiment tuinvogelvoer

Mezenbollen

Als er in de natuur minder voedsel te vinden is gedurende de wintermaanden, dan doet u de tuinvogels een enorm plezier door ze met mezenbollen bij te voeren. Mezenbollen staan ook bekend als vetbollen. Deze mezenbol/vetbol voor vogels bieden wij aan in verschillende hoeveelheden, al naar gelang hoeveel buitenruimte u beschikbaar heeft. De bollen zitten in een netje waardoor ze makkelijk op te hangen zijn. Voor de grotere vogels die ook graag komen buurten hebben wij ook een houder voor mezenbollen verkrijgbaar, die voorkomt dat het netje opgeslokt kan worden. De mezenbollenhouder maakt daarnaast het aanbieden van de vetbollen makkelijker voor u, en het genieten van de vetbol makkelijker voor de buitenvogels. 

Pindanetjes

Dat vogels gek zijn op pinda´s is algemeen bekend. Maar wist u ook dat pinda´s erg gezond en voedzaam zijn voor vogels? Daarnaast staat het erg feestelijk, zo´n pindanetje voor buitenvogels, omdat deze smakelijke en makkelijk op te hangen versiering verschillende soorten vogels aantrekt. Laat dat feestje maar beginnen! 

Strooivoer en houders

We bieden een uitgebreid assortiment strooivoer van verschillende merken aan voor zowel vogels in uw tuin, als vogels in uw volière. Daarnaast hebben we verschillende vogelvoerhouders beschikbaar.  
De mussen, vinken, mezen en duiven in uw tuin zullen verzot zijn op Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer en het leuke aan deze mix van granen, zaden en noten is dat dit het hele jaar door geschikt is als bijvoeding voor tuinvogels, omdat het een gemiddeld eiwit- en vetgehalte bevat. 
En in een voederhouder voor buitenvogels maakt het niet uit hoe het weer is, het vogelvoer blijft droog en smakelijk. 

Doppinda´s

Over pinda´s voor vogels las u hierboven al meer. Onze onbewerkte doppinda´s voor vogels maken het feestje helemaal af, doordat u er leuke slingers van kan maken. Ontzettend leuk om te doen met de kinderen of kleinkinderen. En natuurlijk worden de vogels er ook heel erg blij van. Zo fleurt de tuin in de winter helemaal op. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.