Doppinda's

Doppinda's

De lekkerste pinda’s voor tuinvogels. In de winter komen tuinvogels moeilijk aan voedsel, vergeet daarom ook deze vogels niet.
Lees meer ..
Doppinda's

Doppinda's assortiment

Doppinda's bevat al onze pinda's die geschikt zijn voor buitenvogels. Of u nu op zoek bent naar pinda's in de dop op gepelde pinda's, u vindt het hier. Er zijn ook pindahouders verkrijgbaar voor buitenvogels. Om u het kiezen gemakkelijk te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

Pinda's

Pinda's zijn een uitstekende voeding voor diverse vogels. Ze zijn voedzaam en onbewerkt en kunnen uw tuinvogels zo een extra steuntje in de rug geven, wanneer er 's winters minder voedsel beschikbaar is.

  • Voor pinda's in de dop kunt u eens kijken bij onze Doppinda's voor vogels
  • Bent u op zoek naar pinda's die al zijn gepeld? Kijk dan eens bij onze gepelde pinda's

Pindahouders

U kunt pinda's houden in een netje, maar er zijn ook houders voor verkrijgbaar. Het voordeel van een pindahouder is hij hervulbaar, solide en duurzaam is. Ook omdat hij gevuld kan worden met losse pinda's. Kijkt u voor een van onze pindahouders eens bij de Pindahouder voor buitenvogels.

De houdbaarheidsduur van pinda's varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar onze strooivoer en strooivoerhouders producten? Kijk dan eens bij onze Strooivoer en houders.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.