Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Strooivoer en houders 

​Voor vogels in uw tuin of volière kunt u kiezen uit strooivoer van verschillende merken en houders voor strooivoer. Daarnaast verkopen wij nog enkele andere handige producten voor uw vogels.
Lees meer ..
Boon voederhouder voor buitenvogels

Boon voederhouder voor buitenvogels

De Boon voederhouder voor buitenvogels is een plastic voederhouder voor winterstrooivoer en is geschikt voor alle buitenvogels. Deze handige voederhouder houdt uw winterstrooivoer ook bij natte omstandigheden droog. Dankzij het oog is hij gemakkelijk op diverse plekken op te hangen. Bijvullen kan door de draaidop bovenop de voederhouder los te draaien. Het product wordt geleverd exclusief inhoud.

De afmetingen van de voederhouder zijn: hoogte 32 cm, diameter 7 cm.

Bij Brekz kunt u strooivoer en houders gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wilt u de Boon voederhouder voor buitenvogels nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!
 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voer voor de voederhouder? Kijk dan eens bij het Huismerk Strooivoer voor vogels. Voor een overzicht van alle Strooivoer en houders kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,99
Huismerk Strooivoer voor vogels

Huismerk Strooivoer voor vogels

Huismerk Strooivoer voor vogels is een mengsel van zaden en pitten, geschikt om tuinvogels wat extra's te kunnen bieden. De vogels kunnen het hele jaar door wel wat extra voeding gebruiken, maar voornamelijk in de winter is het soms voor de vogels lastig om zelf voedsel te vinden. U kunt ze nu extra voordelig bijvoeren met ons Huismerk Strooivoer. Het smakelijke voer bevat granen, zaden en pitten, zoals zonnebloempitten, die rijk zijn aan energie, vitaminen en de juiste vetten. Hiermee helpt u de vogels in uw tuin de koude wintermaanden door. U kunt het voer in de tuin, op het balkon of op voertafels strooien, maar het is ook geschikt voor in voedersilo's.

 • Vol energie, vitaminen en vetten
 • Zeer smakelijk strooivoer
 • Voor in de tuin, op het balkon of in voedersilo
 • Helpt vogels de winter door
   

Bij Brekz kunt u het beste strooivoer voor uw buitenvogels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Huismerk Strooivoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ander strooivoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Huismerk Strooivoer voor vogels? Bekijk dan eens ons toaalaanbod strooivoer en houders. Hier vindt u onder andere Pindakaas Naturel voor de buitenvogels en de Boon Voederhouder voor buitenvogels.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
20 kg
€ 18,95 (€ 0,95 /kg)
2 x 20 kg
€ 35,95 (€ 0,90 /kg)
Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden

Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden

Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden is een aanvullend diervoeder voor volwassen eenden in vijvers, op kinderboerderijen, in stadsparken, in dierentuinen en in de vrije natuur. Het is te gebruiken als strooivoer voor eenden en andere watervogels. Het smakelijke voer bevat onder andere tarwe en mais en levert daardoor voldoende energie. De verpakking is afgevuld onder beschermende atmosfeer en blijft daardoor nog langer vers. Kasper Fauna voegt geen synthetische antioxidanten toe, waardoor het voer zijn pure smaak behoudt.

 • Voor eenden en andere sierwatervogels
 • Aanvullende voeding
 • Smakelijk strooivoer
   

Bij Brekz kunt u het beste watervogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Voedingsadvies Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden

Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden kan naar behoefte als bijvoer worden verstrekt. Dit graan mag maximaal 25% van het dagelijkse rantsoen zijn. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het voer.
 

Ingrediënten Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden

Tarwe, maisgrutten, sorghum, millet, sojaolie.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10,1%), ruw vet (2,8%), ruwe celstof (2,9%), ruwe as (1,5%).
 

Ander watervogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden? Bekijk dan eens ons totaalaanbod watervogelvoer. Hier vindt u bijvoorbeeld de Kasper Fauna Watervogel Onderhoudskorrel.

Kasper Fauna Eendengraan > Meer informatie
Verpakking Prijs
4 kg OP is OP
€ 5,49 (€ 1,37 /kg)
2 x 4 kg
€ 10,25 (€ 1,28 /kg)
Pindakaas met vruchten voor buitenvogels OP is OP

Pindakaas met vruchten voor buitenvogels

Pindakaas met vruchten voor buitenvogels is een pot smakelijke pindakaas met vruchten en is gericht op alle buitenvogels. Deze pindakaas wordt zeer gewaardeerd door een scala aan vogelsoorten uit de natuur. Dankzij de toegevoegde vruchten is de smaak nog lekkerder geworden. Het product is geschikt voor alle soorten buitenvogels.
Een pot bevat 330 gram.

 • Smakelijke pindakaas voor vogels
 • Met toegevoegde vruchten
 • Geschikt voor alle soorten buitenvogels
 • Inhoud: 330 gram

 

Bij Brekz kunt de beste Strooivoer en houders goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pindakaas met vruchten voor buitenvogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naturel pindakaas? Kijk dan eens bij Pindakaas Naturel voor buitenvogels. Een overzicht van al onze Strooivoer en houders vindt u hier. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
€ 2,44
3 stuks
€ 9,50
€ 6,65
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
€ 2,44
3 stuks
€ 9,50
€ 6,65
Mezenbollenhouder voor buitenvogels

Mezenbollenhouder voor buitenvogels

Mezenbollenhouder voor buitenvogels is een stevige mezenbollenhouder en is bedoeld voor het voeren van mezenbollen aan buitenvogels. Dit is de ideale houder voor het bijvoeren van mezen in de winter. De houder is sterk en kan gemakkelijk worden opgehangen en bijgevuld. Dankzij de speciaal afgestemde diameter passen mezenbollen goed in de houder. Vogels kunnen aan de zijkant landen en hebben een plekje om te staan tijdens het eten.

De mezenbollenhouder heeft een diameter van 7 cm en is verkrijgbaar in de volgende twee hoogtes:

 • Klein (hoogte): 23 cm
 • Groot (hoogte): 34 cm

 

Nog een keer de voordelen van dit product op een rij:

 • Ontworpen voor mezenbollen
 • Eenvoudig op te hangen en bij te vullen
 • Vogels hebben een plekje om te landen tijdens het eten
 • Verkrijgbaar in twee hoogtes


Bij Brekz kunt u de beste mezenbollen en pindanetjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Mezenbollenhouder voor buitenvogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een pindahouder voor vogels? Kijk dan eens bij de Pindahouder voor buitenvogels. Een overzicht van al onze Mezenbollen en pindanetjes vindt u hier. 
 

Mezenbollenhouder 021 5955 voor buitenvogels > Meer informatie
Verpakking Prijs
Klein
€ 4,75
Groot
€ 5,75
Pindahouder voor buitenvogels

Pindahouder voor buitenvogels

Pindahouder voor buitenvogels is een stevige ijzeren pindahouder en is geschikt voor het voeren van pinda's aan buitenvogels. Dankzij het handvat kunt u het product eenvoudig ophangen. Ook bijvullen is bij deze pindahouder een fluitje van een cent. Zorg er wel voor dat hij buiten bereik van katten wordt opgehangen. 
De Pindahouder voor buitenvogels is verkrijgbaar in twee maten met de volgende afmetingen:

 • Klein: 21 cm hoog
 • Groot: 36 cm hoog
 • Vaste diameter: 6,5 cm

 

Nog een keer de voordelen van dit product op een rij:

 • Stevige ijzeren pindahouder, voor langdurig gebruik
 • Eenvoudig op te hangen en bij te vullen
 • In twee uitvoeringen verkrijgbaar
 • Vaste diameter van 6,5 cm

Bij Brekz kunt u de beste doppinda's goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Pindahouder voor buitenvogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een bijbehorend product, bijvoorbeeld gepelde pinda's voor vogels? Kijk dan eens bij onze Gepelde pinda's. Een overzicht van al onze Doppinda's vindt u hier.

Pindahouder voor buitenvogels 021 5960 > Meer informatie
Verpakking Prijs
Klein
€ 8,99
Groot
€ 10,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 15,99
Buigbare drinkbakverwarmer

Buigbare drinkbakverwarmer

Buigbare drinkbakverwarmer is een apparaat dat er voor zorgt dat het water in een drinkbak niet bevriest. Het bestaat uit een buigbare slang die u in de drinkbak van uw huisdier legt. Omdat deze slang buigbaar is, is hij erg geschikt voor kleine drinkbakken, moeilijk te bereiken drinkbakken, drinkemmers en drinkbakken voor duiven, knaagdieren en konijnen. Wanneer deze wordt aangezet, verwarmt het het water lichtelijk. Verkrijgbaar in de wattages 4 Watt en 10 Watt. Het is niet gevaarlijk omdat de wattage erg laag is en het verspilt weinig energie. 

4W = ca. 25 cm

10W = ca. 42 cm

Bij Brekz kunt u de beste eetbakken en drinkflessen online bestellen. Koop nu de Buigbare drinkbakverwarmer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Gebruiksaanwijzing Buigbare drinkbakverwarmer

De gehele verwarmer dient onder water gestopt te worden. Vul de drinkbak en leg de verwarmer op de gewenste plaats. Buig hierbij de kabel eventueel naar wens. Het apparaat is slechts geschikt voor gebruik in water. 
 

Andere eet- of drinkaccessoires?

Bent u op zoek naar een andere oplossing voor het bevriezen van drinkwater van uw knaagdier buiten? Bekijk dan ons Eetbakken en drinkflessen knaagdieren assortiment. Hier verkopen we onder andere de Thermocover voor Bunny Drinkfles. Deze cover voor om de drinkfles zorgt ervoor dat drinkwater minder snel bevriest. Ook gaat het de algengroei in de zomer tegen.

Buigbare drinkbakverwarmer > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 Watt
€ 11,95
4 Watt
€ 11,95
Versele-Laga Menu Nature Clean Garden Blend Strooivoer
> Meer informatie
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 6,75 (€ 2,70 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 12,75 (€ 2,55 /kg)
10 kg
€ 15,75 (€ 1,58 /kg)
2 x 10 kg
€ 27,95 (€ 1,40 /kg)
Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer

Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer

Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer is een veelzijdige allround mix voor het voeren van tuin- en buitenvogels. Deze wilde vogelmix van Versele-Laga is zeer veelzijdig en is geschikt voor het voeren van alle soorten tuin- en buitenvogels. Het strooivoer bevat zaden, noten en granen en bootst zo de natuurlijke voeding van de vogels na. Ideaal voor gebruik in de herfst, winter en lente, wanneer er minder voedsel te vinden is. Het product is vrij te verstrekken.

 • Gevarieerde mix met zaden, granen en noten
 • Bootst de natuurlijke voeding van vogels na
 • Geschikt voor tuin- en buitenvogels
 • Vrij te verstrekken

Bij Brekz kunt u het beste Versele-Laga strooivoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer

Granen, zaden en noten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een energierijk vogelvoer speciaal voor uw tuinvogels? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Menu Nature Sunflower Energy Mix strooivoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
5 kg
€ 7,25 (€ 1,45 /kg)
2 x 5kg
€ 12,95 (€ 1,30 /kg)
15 kg
€ 13,95 (€ 0,93 /kg)
2 x 15 kg
€ 25,95 (€ 0,87 /kg)
Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer

Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer

Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer is een strooivoer voor grote en kleine zaadetende tuinvogels. Het is gemaakt van diverse soorten granen, zaden en noten, zoals zonnebloempitten, pinda's en milo's. De voeding bevat een gemiddeld eiwit- en vetgehalte en is daardoor het hele jaar geschikt als bijvoeding voor tuinvogels, zoals mussen, vinken, mezen en duiven. 

 • Strooivoer
 • Met granen, zaden en noten
 • Bevat eiwit en vet
 • Hele jaar geschikt
 • Voor zaadetende vogels

Bij Brekz kunt u diverse soorten vogelvoer gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van het voer staat op de verpakking vermeld.

Ingrediënten Versele-Laga Menu Natre 4 Season Blend strooivoer

Samenstelling
Graden, zaden en noten

Analytische bestanddelen
Eiwit (10%), vet (8%), ruwe vezel (6%) en ruwe as (2,5%). 

Andere voeding dan Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer?

Voor uw tuinvogels kunt u ook mezenbollen of netjes met pinda's bestellen. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan tuinvogelvoer en bestel snel!
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
4 kg
€ 6,25 (€ 1,56 /kg)
2 x 4 kg
€ 10,95 (€ 1,37 /kg)
12.5 kg
€ 14,49 (€ 1,16 /kg)
20 kg
€ 19,95 (€ 1,00 /kg)
2 x 12,5 kg
€ 25,95 (€ 1,04 /kg)
Verpakking Prijs
12.5 kg
€ 20,95 (€ 1,68 /kg)
2 x 12,5 kg
€ 40,95 (€ 1,64 /kg)
Verpakking Prijs
10 kg
€ 28,95 (€ 2,90 /kg)
2 x 10 kg
€ 55,95 (€ 2,80 /kg)
Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten

Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten

Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten is een handig strooivoer voor tuinvogels. Zonnebloempitten zijn een gezonde aanvulling op de voeding, want ze zijn rijk aan gezonde oliën, vitaminen, mineralen en eiwitten en bevatten veel energie. Ook zijn ze erg lekker door de rijke smaak. Strooi de zonnebloempitten op uw voedertafel of in uw voedersilo en lok ook bijzondere vogels naar uw tuin!

 • Strooivoer
 • Voor tuinvogels
 • Bevat gezonde oliën
 • Bevat eiwitten
 • Bevat mineralen
 • Bevat veel energie
 • Heeft rijke smaak

Bij Brekz kunt Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten eenvoudig en goedkoop online bestellen per 3, 4,5, 7,5 en 15 kg. Uw aankoop wordt razendsnel bij u afgeleverd!

 

Ander tuinvogelvoer dan Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten?

Bij ons kunt u ook terecht voor gepelde pinda's, vetbollen en gemengd strooivoer. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan strooivoer- en houders en bestel direct bij Brekz!

 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 3,95 (€ 2,63 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 7,49 (€ 2,50 /kg)
3 x 1,5 kg
€ 9,95 (€ 2,21 /kg)
7.5 kg
€ 14,49 (€ 1,93 /kg)
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
Per 3
€ 7,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Strooivoer en houders

Voor vogels in uw tuin of volière kunt u kiezen uit strooivoer van verschillende merken en houders voor strooivoer. Daarnaast verkopen wij nog enkele andere handige producten voor uw vogels. 

Bij Brekz kunt u diverse producten kopen voor vogels. Bekijk ons aanbod en bestel snel en gemakkelijk het product dat u nodig heeft tegen lage prijzen.

Assortiment vogelvoer

Versele-Laga Wild Bird Mix 4 Seasons strooivoer is een zadenmix voor het bijvoeren van tuinvogels, zoals roodborsten, mezen en vinken. Huismerk Strooivoer is een zadenmix met veel energie en vitaminen voor het bijvoeren van tuinvogels. Met gestreepte zonnebloempitten kunt u onder andere papegaaien en parkieten bijvoeren. Voor uw eenden is Kasper Fauna Gemengd Graan met tarwe en mais geschikt en Versele-Laga Menu Nature Clean Garden Blend Strooivoer is een zadenmix voor diverse soorten zangvogels. Daarnaast kunt u kiezen uit drie soorten pindakaas voor vogels, namelijk Pindakaas Naturel voor tuinvogelsPindakaas met vruchten voor buitenvogels en Pindakaas met zonnebloempitten voor buitenvogels

Assortiment vogelvoerhouders

De Boon voerderhouder voor buitenvogels is geschikt voor alle soorten zangvogels en is gemakkelijk op te hangen. De Mezenbollenhouder voor buitenvogels is niet alleen voor mezen, maar ook voor andere kleine zangvogels geschikt. In de Pindahouder voor buitenvogels kunt u pinda's neerleggen. In de Duvo Voedersilo metaal voor zaden kunt u diverse vogels van diverse soorten zaden laten eten. Deze voedersilo is er ook voor noten en voor een combinatie van noten en zaden

Overige producten voor vogels

Het Drinkbakverwarmerplateau is een verwarmde plaat die voorkomt dat het water in de vogeldrinkbak bevriest in de winter. De Buigbare Drinkbakverwarmer is een verwarmde slang die ook het drinkwater vloeibaar houdt. 

Andere soorten vogelvoer?

Voor andere soorten voer voor tuinvogels kunt u ook onze pagina Tuinvogelvoer bekijken. Voor uw volièrevogels of tropische vogels kunt u ook per soort voer bestellen.

Terug