Strooivoer en houders

Strooivoer en houders

​Voor vogels in uw tuin of volière kunt u kiezen uit strooivoer van verschillende merken en houders voor strooivoer. Daarnaast verkopen wij nog enkele andere handige producten voor uw vogels.
Lees meer ..
Strooivoer en houders

Strooivoer en houders

Voor vogels in uw tuin of volière kunt u kiezen uit strooivoer van verschillende merken en houders voor strooivoer. Daarnaast verkopen wij nog enkele andere handige producten voor uw vogels. 

Bij Brekz kunt u diverse producten kopen voor vogels. Bekijk ons aanbod en bestel snel en gemakkelijk het product dat u nodig heeft tegen lage prijzen.

Assortiment vogelvoer

Versele-Laga Wild Bird Mix 4 Seasons strooivoer is een zadenmix voor het bijvoeren van tuinvogels, zoals roodborsten, mezen en vinken. Huismerk Strooivoer is een zadenmix met veel energie en vitaminen voor het bijvoeren van tuinvogels. Met gestreepte zonnebloempitten kunt u onder andere papegaaien en parkieten bijvoeren. Voor uw eenden is Kasper Fauna Gemengd Graan met tarwe en mais geschikt en Versele-Laga Menu Nature Clean Garden Blend Strooivoer is een zadenmix voor diverse soorten zangvogels. Daarnaast kunt u kiezen uit drie soorten pindakaas voor vogels, namelijk Pindakaas Naturel voor tuinvogelsPindakaas met vruchten voor buitenvogels en Pindakaas met zonnebloempitten voor buitenvogels

Assortiment vogelvoerhouders

De Boon voerderhouder voor buitenvogels is geschikt voor alle soorten zangvogels en is gemakkelijk op te hangen. De Mezenbollenhouder voor buitenvogels is niet alleen voor mezen, maar ook voor andere kleine zangvogels geschikt. In de Pindahouder voor buitenvogels kunt u pinda's neerleggen. In de Duvo Voedersilo metaal voor zaden kunt u diverse vogels van diverse soorten zaden laten eten. Deze voedersilo is er ook voor noten en voor een combinatie van noten en zaden

Overige producten voor vogels

Het Drinkbakverwarmerplateau is een verwarmde plaat die voorkomt dat het water in de vogeldrinkbak bevriest in de winter. De Buigbare Drinkbakverwarmer is een verwarmde slang die ook het drinkwater vloeibaar houdt. 

Andere soorten vogelvoer?

Voor andere soorten voer voor tuinvogels kunt u ook onze pagina Tuinvogelvoer bekijken. Voor uw volièrevogels of tropische vogels kunt u ook per soort voer bestellen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.