Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Pindakaas met zonnebloempitten voor buitenvogels OP is OP

Per stuk
€ 3,49
€ 2,44
€ 3,49
€ 2,44
3 stuks
€ 9,50
€ 6,65
€ 9,50
€ 6,65

Pindakaas met zonnebloempitten voor buitenvogels is pindakaas die buitenvogels van extra voedingsstoffen voorziet, zonder dat ze een teveel aan zout binnenkrijgen. Een pot bevat 250 gram. 

  • Smakelijk
  • Trekt mooie vogels
  • Gezond

Pindakaas met zonnebloempitten voor buitenvogels

Pindakaas met aonnebloempitten voor buitenvogels is heerlijke voeding voor buitenvogels. Vogels zijn namelijk gek op pindakaas. Deze variant is voorzien van zonnebloempitten. Voor vogels is het vaak lastig om voldoende voer te vinden, wat ook nog eens voldoende voedingsstoffen moet bevatten. Deze pot is daarvoor de perfecte oplossing! Het bevat een gezonde pindakaas met veel voedingsstoffen. Er zit niet veel zout in verwerkt, want vogels kunnen hier al snel te veel van binnenkrijgen. Veel verschillende vogels zullen de pindakaas lekker vinden, waardoor niet alleen zij, maar ook u kan genieten. Mooie vogels zullen namelijk snel naar uw tuin toekomen om ervan te eten. In een verpakking zit 250 gram. 

Bij Brekz kunt u de beste voer voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pindakaas met zonnebloempitten voor buitenvogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Pindakaas met zonnebloempitten voor buitenvogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Gebruiksaanwijzing Pindakaas met zonnebloempitten voor buitenvogels

Verwijder de deksel van de pot. Plaats deze op een willekeurige plek in uw tuin óf in een pindakaashuisje. Zet het product niet in de volle zon. Deze pindakaas is met zorg samengesteld voor vogels. Geef vogels geen gewone pindakaas, want dit is niet goed voor ze. Deze pindakaas is ook niet geschikt voor menselijke consumptie. 


Ingrediënten Pindakaas met zonnebloempitten voor buitenvogels

Zwarte zonnebloempitten, pindameel, rundvet

Analytsiche bestandelen
Ruw vet (69,6%), ruwe celstof (12,0%), ruw eiwit (7,0%), vocht (3,4%), koolhydraten (3,2%), ruwe as (1,7%)


Andere pindakaas?

Bent u op zoek naar meer afwisseling in de pindakaas die u aan de tuinvogels geeft? Dat is geen probleem! In ons Strooivoer en houders assortiment verkopen we namelijk nog twee verschillende soorten. Hier vindt u onder meer Pindakaas Naturel voor tuinvogels

 


4
4
4
4
4
2 / 5 (1)
18-07-2017
4
4
4
4
4
de potten hangen nu reeds 1maand buiten en de eerste vogel moet nog van deze potten komen proeven ! de andere potten zijn wel al gebruikt !!!