Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Pindanetje voor buitenvogels (200 gram)

12 x 200 gram
€ 12,95
€ 12,95
24 x 200 gram
€ 19,95
Meest verkocht
€ 19,95

Pindanetjes voor buitenvogels helpen vogels die moeite hebben met het vinden van voedsel. Zo komen ze alsnog aan genoeg voedingsstoffen.

  • Gezonde voeding
  • Voordelig
  • Gemakkelijk op te hangen

 

1 pindanetje bevat 200 gram.


Pindanetjes voor buitenvogels

Pindanetjes voor buitenvogels is gezonde en lekkere voeding voor buitenvogels. Vaak hebben vogels moeite met het vinden van genoeg voedsel. Dit komt met name voor in de winter. Ze hebben daarom soms een tekort aan voedingsstoffen en dat kunt u verhelpen. Deze voordelige netjes zijn gemakkelijk op te hangen en zijn verkrijgbaar in verpakkingen met verschillende hoeveelheden, oplopend tot 60 stuks. Deze pinda's zijn rijk aan vetten en energie. Ze ondersteunen de gezondheid van een vogel. Daarnaast kunt u er zelf ook van genieten. Het product trekt namelijk verschillende vogels, wat een toevoeging is aan het uiterlijk van uw tuin. 

  • Gezonde en lekkere voeding voor buitenvogels
  • Erg voordelig en verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden
  • Gemakkelijk op te hangen
  • Helpt vogels die moeite hebben met het vinden van voedsel
  • Trekt verschillende soorten vogels


Bij Brekz kunt u de beste vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pindanetjes voor buitenvogels helpt vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Pindanetjes voor buitenvogels helpt vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Ander voer voor buitenvogels?

Bent u op zoek naar ander voer waar u vogels uit de omgeving mee kunt verwennen? Bekijk dan ons Strooivoer en houders assortiment. Hier verkopen we onder andere het Versele-Laga Wild Bird Mix 4 Seasons strooivoer. Dit is compleet voer voor buitenvogels.  


4
4
4
4
4
3 / 5 (2)
24-12-2016
4
4
4
4
4
Ik heb nog steeds niets binnen, ondanks belofte op de web site dat het de volgende dag geleverd zou worden. Wacht al 5 dagen....
21-12-2016
4
4
4
4
4
Goede prijs/kwaliteit verhouding