Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Mezenbollen en pindanetjes 

De lekkerste mezenbollen voor tuinvogels. In de winter komen tuinvogels moeilijk aan voedsel, vergeet daarom ook deze vogels niet.
Lees meer ..
Mezenbol/Vetbol voor vogels

Mezenbol/Vetbol voor vogels

De Mezenbol/Vetbol voor vogels is een mezenbol, ofwel vetbol om vogels mee bij te voeren in de wintermaanden. Vetbollen zitten boordevol belangrijke voedingsstoffen voor vogels. Zo kunt u hen in de maanden waarin het voedsel schaars is de winter door helpen. Dankzij het netje is de bol makkelijk overal op te hangen, vogels zijn er dol op!
De Mezenbol/Vetbol voor vogels is verkrijgbaar per stuk, per vijf of per doos (100 stuks). 

Bij Brekz kunt u de beste Mezenbollen en pindanetjes goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Mezenbol/Vetbol voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een pindanetje voor vogels? Kijk dan eens bij deze Pindanetjes voor buitenvogels. Een overzicht van al onze Mezenbollen en pindanetjes vindt u hier. 

 

Mezenbol/Vetbol voor vogels > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 25 (tas)
€ 5,95
2x 25 stuks
€ 9,95
Per Doos (100 stuks)
€ 17,95
2x 100 stuks
€ 31,95
Mezenbollenhouder voor buitenvogels

Mezenbollenhouder voor buitenvogels

Mezenbollenhouder voor buitenvogels is een stevige mezenbollenhouder en is bedoeld voor het voeren van mezenbollen aan buitenvogels. Dit is de ideale houder voor het bijvoeren van mezen in de winter. De houder is sterk en kan gemakkelijk worden opgehangen en bijgevuld. Dankzij de speciaal afgestemde diameter passen mezenbollen goed in de houder. Vogels kunnen aan de zijkant landen en hebben een plekje om te staan tijdens het eten.

De mezenbollenhouder heeft een diameter van 7 cm en is verkrijgbaar in de volgende twee hoogtes:

 • Klein (hoogte): 23 cm
 • Groot (hoogte): 34 cm

 

Nog een keer de voordelen van dit product op een rij:

 • Ontworpen voor mezenbollen
 • Eenvoudig op te hangen en bij te vullen
 • Vogels hebben een plekje om te landen tijdens het eten
 • Verkrijgbaar in twee hoogtes


Bij Brekz kunt u de beste mezenbollen en pindanetjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Mezenbollenhouder voor buitenvogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een pindahouder voor vogels? Kijk dan eens bij de Pindahouder voor buitenvogels. Een overzicht van al onze Mezenbollen en pindanetjes vindt u hier. 
 

Mezenbollenhouder 021 5955 voor buitenvogels > Meer informatie
Verpakking Prijs
Klein
€ 4,75
Groot
€ 5,75
Pindanetje voor buitenvogels (200 gram)

Pindanetjes voor buitenvogels

Pindanetjes voor buitenvogels is gezonde en lekkere voeding voor buitenvogels. Vaak hebben vogels moeite met het vinden van genoeg voedsel. Dit komt met name voor in de winter. Ze hebben daarom soms een tekort aan voedingsstoffen en dat kunt u verhelpen. Deze voordelige netjes zijn gemakkelijk op te hangen en zijn verkrijgbaar in verpakkingen met verschillende hoeveelheden, oplopend tot 60 stuks. Deze pinda's zijn rijk aan vetten en energie. Ze ondersteunen de gezondheid van een vogel. Daarnaast kunt u er zelf ook van genieten. Het product trekt namelijk verschillende vogels, wat een toevoeging is aan het uiterlijk van uw tuin. 

 • Gezonde en lekkere voeding voor buitenvogels
 • Erg voordelig en verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden
 • Gemakkelijk op te hangen
 • Helpt vogels die moeite hebben met het vinden van voedsel
 • Trekt verschillende soorten vogels


Bij Brekz kunt u de beste vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pindanetjes voor buitenvogels helpt vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Pindanetjes voor buitenvogels helpt vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Ander voer voor buitenvogels?

Bent u op zoek naar ander voer waar u vogels uit de omgeving mee kunt verwennen? Bekijk dan ons Strooivoer en houders assortiment. Hier verkopen we onder andere het Versele-Laga Wild Bird Mix 4 Seasons strooivoer. Dit is compleet voer voor buitenvogels.  

Pindatnetjes voor buitenvogels > Meer informatie
Verpakking Prijs
12 x 200 gram
€ 12,95
24 x 200 gram
€ 19,95
Pindahouder voor buitenvogels

Pindahouder voor buitenvogels

Pindahouder voor buitenvogels is een stevige ijzeren pindahouder en is geschikt voor het voeren van pinda's aan buitenvogels. Dankzij het handvat kunt u het product eenvoudig ophangen. Ook bijvullen is bij deze pindahouder een fluitje van een cent. Zorg er wel voor dat hij buiten bereik van katten wordt opgehangen. 
De Pindahouder voor buitenvogels is verkrijgbaar in twee maten met de volgende afmetingen:

 • Klein: 21 cm hoog
 • Groot: 36 cm hoog
 • Vaste diameter: 6,5 cm

 

Nog een keer de voordelen van dit product op een rij:

 • Stevige ijzeren pindahouder, voor langdurig gebruik
 • Eenvoudig op te hangen en bij te vullen
 • In twee uitvoeringen verkrijgbaar
 • Vaste diameter van 6,5 cm

Bij Brekz kunt u de beste doppinda's goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Pindahouder voor buitenvogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een bijbehorend product, bijvoorbeeld gepelde pinda's voor vogels? Kijk dan eens bij onze Gepelde pinda's. Een overzicht van al onze Doppinda's vindt u hier.

Pindahouder voor buitenvogels 021 5960 > Meer informatie
Verpakking Prijs
Klein
€ 8,99
Groot
€ 10,49
Gepelde pinda's

Gepelde pinda's

Gepelde pinda's zijn pinda's ontdaan van hun schil en zijn bedoeld om tuinvogels mee bij te voeren. In de winter kunnen de gevleugelde bezoekers van uw tuin wel wat extra gebruiken. Met deze gepelde pinda's kunt u aanzienlijk bijdragen aan hun benodigde dagelijkse voedingsstoffen. De gepelde pinda's zijn direct te gebruiken en worden geleverd in een grote zak. 

Bij Brekz kunt u de beste doppinda's eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Gepelde pinda's tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld doppinda's? Kijk dan eens bij Doppinda's voor vogels. Een overzicht van al ons tuinvogelvoer vindt u hier.

gepelde pinda's > Meer informatie
Gepelde pinda's 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 10,25 (€ 4,10 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 19,49 (€ 3,90 /kg)
3 x 2.5 kg
€ 27,75 (€ 3,70 /kg)
4 x 2,5 kg
€ 34,95 (€ 3,50 /kg)
25 kg
€ 71,95 (€ 2,88 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Mezenbollen en pindanetjes assortiment

Op deze pagina vindt u al onze mezenbollen en pindanetjes voor tuinvogels. Of u nu op zoek bent naar een vetbol voor in de tuin, naar accessoires voor mezenbollen of naar pindatjes om de vogels mee te verwennen, u vindt het hier. Om u de keuze gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

Mezenbollen en accessoires

Mezenbollen zijn een uitstekende manier om tuinvogels mee bij te voeren in de maanden waarin er minder voedsel beschikbaar is in de natuur.

 • Voor een mezenbol of vetbol voor de vogels, kijkt u eens bij onze Mezenbol/Vetbol voor vogels
 • Er is ook een houder voor mezenbollen verkrijgbaar, onze Mezenbollenhouder voor buitenvogels

Pindanetjes en accessoires

Pinda's zijn voor veel vogels erg gezond en voedzaam. Hangt u een pindanetje op dan zult u merken hoe snel deze wordt verorbert. Kijkt u eens bij de volgende producten.

 • Een handige manier om pinda's aan te bieden is in een netje. Kijkt u eens bij onze Pindanetjes voor buitenvogels voor zo'n handig, voedzaam netje
 • Doet u de pinda's liever los in een houder, dan kunt u eens kijken bij de pindahouder voor buitenvogels
 • Heeft u liever losse pinda's die al zijn gepeld voor de vogels? Kijk dan eens bij onze Gepelde pinda's

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een voeding voor watervogels? Kijk dan eens bij ons Watervogelvoer.

Terug