Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Watervogelvoer 

Voer voor alle watervogels en zie ook voer speciaal voor zee- en duikeenden.
Lees meer ..
Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden

Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden

Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden is een aanvullend diervoeder voor volwassen eenden in vijvers, op kinderboerderijen, in stadsparken, in dierentuinen en in de vrije natuur. Het is te gebruiken als strooivoer voor eenden en andere watervogels. Het smakelijke voer bevat onder andere tarwe en mais en levert daardoor voldoende energie. De verpakking is afgevuld onder beschermende atmosfeer en blijft daardoor nog langer vers. Kasper Fauna voegt geen synthetische antioxidanten toe, waardoor het voer zijn pure smaak behoudt.

  • Voor eenden en andere sierwatervogels
  • Aanvullende voeding
  • Smakelijk strooivoer
     

Bij Brekz kunt u het beste watervogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Voedingsadvies Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden

Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden kan naar behoefte als bijvoer worden verstrekt. Dit graan mag maximaal 25% van het dagelijkse rantsoen zijn. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het voer.
 

Ingrediënten Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden

Tarwe, maisgrutten, sorghum, millet, sojaolie.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10,1%), ruw vet (2,8%), ruwe celstof (2,9%), ruwe as (1,5%).
 

Ander watervogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden? Bekijk dan eens ons totaalaanbod watervogelvoer. Hier vindt u bijvoorbeeld de Kasper Fauna Watervogel Onderhoudskorrel.

Kasper Faunafood
https://www.brekz.nl/5072-home_default/kasper-fauna-eendengraan.jpg
13.7 2019/01/01
Gebruiken we om onze wilde eend die elk jaar weer komt wat bij te voeren
744
425
Kasper Fauna Eendengraan > Meer informatie
Verpakking Prijs
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Watervogelvoer assortiment

Watervogelvoer bevat al onze voedingen die geschikt zijn voor watervogels. Watervogels hebben hun eigen voedingsbehoefte, die draait om onder meer eendengraan. Er is ook een onderhoudskorrel in ons assortiment, waarmee u uw siervogels kunt voederen. Om u het kiezen gemakkelijk te maken vindt u hier een korte toelichting op ons assortiment.

Kasper Fauna

Bent u op zoek naar een voeding voor uw watervogels? Zoek niet langer.

  • Voor een gemengd graan voor eenden kunt u terecht bij ons Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden. Dit is een aanvullend diervoeder voor volwassen eenden in stadsparken, dierentuinen, kinderboerderijen en in de vrije natuur
  • Bent u op zoek naar een voeding voor uw sierwatervogels? Kijk eens bij onze Kasper Fauna Watervogel Onderhoudskorrel, een volledige voeding voor sierwatervogels, waaronder alle eendensoorten, zwanen en ganzen. Voor een goede opfok

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar een voeding voor uw tuinvogels? Kijk eens bij ons Tuinvogelvoer.

Terug