Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Watervogelvoer 

Voer voor alle watervogels en zie ook voer speciaal voor zee- en duikeenden.
Lees meer ..

Watervogelvoer assortiment

Watervogelvoer bevat al onze voedingen die geschikt zijn voor watervogels. Watervogels hebben hun eigen voedingsbehoefte, die draait om onder meer eendengraan. Er is ook een onderhoudskorrel in ons assortiment, waarmee u uw siervogels kunt voederen. Om u het kiezen gemakkelijk te maken vindt u hier een korte toelichting op ons assortiment.

Kasper Fauna

Bent u op zoek naar een voeding voor uw watervogels? Zoek niet langer.

  • Voor een gemengd graan voor eenden kunt u terecht bij ons Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden. Dit is een aanvullend diervoeder voor volwassen eenden in stadsparken, dierentuinen, kinderboerderijen en in de vrije natuur
  • Bent u op zoek naar een voeding voor uw sierwatervogels? Kijk eens bij onze Kasper Fauna Watervogel Onderhoudskorrel, een volledige voeding voor sierwatervogels, waaronder alle eendensoorten, zwanen en ganzen. Voor een goede opfok

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar een voeding voor uw tuinvogels? Kijk eens bij ons Tuinvogelvoer.

Terug