Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Wildzang vogelvoer 

Het beste voer voor uw Wildzang vogel vindt u bij ons.
Lees meer ..
Cédé Krachtvoer voor vogels

Cédé Krachtvoer voor vogels

Cédé Krachtvoer voor vogels is een smakelijke vogelvoeding. Cédé krachtvoer is zorgvuldig samengesteld met honing, vitamines en mineralen, plantaardige grondstoffen en natuurlijke eiwitten. Deze voeding is goed verteerbaar en is rijk aan hoogwaardige eiwitten. Cédé Krachtvoer is door zijn samenstelling met honing, vitamine A en vitamine D3 bijzonder geschikt om zang, kleur- en postuurkanaries na de kweek- en ruitijd in goede conditie te houden. Ook zorgt het ervoor dat uw vogel weer voldoende energie zal hebben. Het is mogelijk om het krachtvoer met eivoer te mengen om als dagelijkse voeding aan de vogels te geven.

Beschikbaar in een verpakking van één kilo. 

 • Rijk aan natuurlijke eiwitten
 • Voor een goede conditie
 • Met smakelijke honing

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CéDé Krachtvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cédé Krachtvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Cédé Krachtvoer voor vogels

Krachtvoer kan tijdens de rustperiode (dus buiten de rui- en kweektijd) dagelijks verstrekt worden. Kanaries, parkieten, tropen- en wildzangvogels hebben 5 tot 10 gram voer per dag nodig, afhankelijk van hun soort, grootte en gewicht. Maximaal ¼ van het voer kan uit CéDé krachtvoer bestaan, al dan niet gemengd met CéDé Eivoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Cédé Krachtvoer voor vogels

Bakkerijproducten, suikers, zaden, plantaardige eiwitextracten, mineralen, oliën en vetten, honing.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14,0%), Ruw vet (6,5%), Ruwe as (4,0%), Ruwe celstof (3,8%), Calcium (0,5%), Fosfor (0,3%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (10000 IE/kg), Vitamine D3 (950 IE/kg), Vitamine E (26 mg/kg), L-Lysine (650 mg/kg), DI-methionine (125 mg/kg), I(E2) (0,6 mg/kg), Cu(E4) (2 mg/kg), Mn(E5) (40 mg/kg), Zn(E6) (29 mg/kg). 


Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Cédé Krachtvoer voor vogels? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Cédé vogelvoer. Hier vindt u onder andere Cédé Eivoer Kanarie en Cédé Eivoer Grasparkiet.

CŽDŽ
https://www.brekz.nl/22611-home_default/cede-krachtvoer.jpg
4.79 2019/01/01
Goede kwaliteit en snelle levering
Normaal qua prijs tov product
Dit is een goede voeding voor vogels. Elke dag een beetje geeft sterke vogels en een goede eierproductie. En dat is voor een vogelaar belangrijk.
goede prijs vlugge levering
Vogels komen er gelijk op af, vinden het lekker en zien er goed uit.
Cede krachtvoer is prima,vogels eten het graag.
Snelle en perfecte service.
prima kwaliteit. vogels zijn er gek op
1492
791
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg
€ 4,79 (€ 4,79/kg)
5 x 1kg
€ 22,75 (€ 4,55/kg)
Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Productinformatie Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels is volledig opfokvoer, geschikt voor alle soorten babyvogels. De ingrediënten zijn nauwkeurig geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteiten en in de juiste verhouding toegevoegd. Het voer heeft een lekkere smaak en is gemakkelijk te verteren. Voor een optimale groei en conditie! Het kan gegeven worden vanaf de geboorte, totdat de vogels aan vast voer toe zijn. Een belangrijke eigenschap van Nutribird A21 is dat het lactobacillen en prebiotica bevat. Dit zorgt ervoor dat uw kleine vogel een gezonde darmflora behoud. De aanwezige enzymen ondersteunen een goede vertering en de essentiële vetzuren versterken het immuunsysteem. 

 • Volledig opfokvoer voor alle soorten vogels
 • Met de juiste hoeveelheid ingrediënten van goede kwaliteit 
 • Voor een optimale groei en conditie
 • Ondersteunt de vertering, darmflora en immuunsysteem
 • Met een lekkere smaak
   

Bij Brekz kunt u de beste voer voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Het voer dient gemengd te worden met water, zodat jonge vogels het gemakkelijk op kunnen eten. De mengverhouding hangt af van de leeftijd van de vogel. Het is belangrijk om de hoeveelheden goed af te meten. Zie onderstaande tabel. Het klaarmaken gaat in de volgende stappen:
Stap 1: Meng de juiste hoeveelheid voer met water in een schone houder. Gebruik bij voorkeur water uit flessen of voorgekookt water. Dit is beter voor de gezondheid. 
Stap 2: Roer het mengsel en laat het 1 minuut staan. Op deze manier wordt het een dikke pap. 
Stap 3: Laat het mengsel afkoelen tot 39 graden. Roer nog een keer om te voorkomen dat water en voer scheiden. 

Let op: maak Nutribird voor elke maaltijd opnieuw aan. 

Voedingstabel Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Leeftijd van de vogel Hoeveelheid A21 Hoeveelheid water 
Deel Deel
Uit kip - dag 2  6
Dag 2 - dag 3 1 5
Dag 3 - dag 4 4
Dag 4 - dag 5
Dag 5 - spenen 2 tot 2,5


Ingrediënten Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Bakkerijproducten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, vitaminen, methionine, lysine, gist, sporenelementen, probiotica, enzymen.

Analytische bestandddelen
Ruw eiwit (21,0%), ruw vet (8,0%), ruwe as (6,0%), ruwe celstof (3,0%), lysine (1,15%), calcium (0,9%), threonine (0,8%), fosfor (0,6%), methionine (0,53%), natrium (0,2%), tryptofaan (0,19%), magnesium (0,17%)

Ander vogelvoer? 

Bent u op zoek naar ander opfokvoer voor vogels? Bekijk dan ons Nutribird vogelvoer assortiment.

Nutribird
https://www.brekz.nl/25513-home_default/nutribird-a21-opfokvoer.jpg
11.25 2019/01/01
standaardproduct voor handopfok en vooral bijvoederen
1506
804
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
800 gram
€ 11,25 (€ 14,06/kg)
Versele-Laga Prestige Wildzangzaad vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Wildzangzaad vogelvoer

Versele-Laga Wildzangzaad is een rijke mengeling van speciaal geselecteerde zaden en granen, die perfect aansluit op de voedingsbehoeften van wildzangvogels. De rijke mengeling bevat kanariezaad als hoofdingrediënt, wat zeer goed verteerbaar is. Hierdoor is Versele-Laga Wildzangzaad geschikt voor de meeste Europese wildzangvogels, waaronder mussen, vinken, goudvinken, putters en sijsjes. Daarnaast is het voer aangevuld met onder andere hennepzaad, gepelde haver, koolzaad en diverse wilde zaden. Dankzij deze rijke diversiteit kan Versele-Laga Wildzangzaad als compleetvoer gegeven worden. Desondanks raden wij u aan om dit voer aan te vullen met vers fruit en extra mineralen.

 • Zeer geschikt voor diverse Europese wildzangvogels
 • Zeer goed verteerbaar met kanariezaad als hoofdingrediënt 
 • Rijke mix van speciaal geselecteerde granen en zaden
 • Een ideaal voer, voor een zeer voordelige prijs

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Wildzangzaad goedkoop bestellen. Bij ons koopt u vogelvoer natuurlijk gemakkelijk online, voor de beste prijs! Bovendien bezorgen wij het snel en comfortabel bij u thuis.

De houdbaarheid van Versele-Laga Wildzangzaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Voedingsadvies Versele-Laga Wildzangzaad

Pas de dagelijkse hoeveelheid voer die u uw vogels geeft aan naar de leeftijd en de specifieke soort. Wij adviseren u om in het begin ruimschoots voer te geven, en vervolgens te bepalen wat de ideale dagelijkse hoeveelheid is. Het is belangrijk dat u ook altijd zorgt voor voldoende vers drinkwater. Het beste is om Versele-Laga Wildzangzaad dagelijks te verversen, gezamenlijk met het drinkwater.
    

Ingrediënten Versele-Laga Wildzangzaad

Kanariezaad (46%), koolzaad (22%), lijnzaad (7%), nigerzaad (7%), gepelde haver (6%), hennepzaad (5%), wilde zaden (5%), radijszaden (3%) en spinaziezaad (1%)
    

Ander voer?

Bent u op zoek naar vogelvoer van een ander merk? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. Of heeft u misschien ander soort vogels, bijvoorbeeld kanaries of papegaaien? Tussen ons overzicht aan soorten vogelvoer die wij verkopen vindt u ongetwijfeld het voer dat u zoekt!

Versele-Laga Prestige
https://www.brekz.nl/31795-home_default/versele-laga-wildzangzaad.jpg
31.95 2019/01/01
het vogelzaad is van prima kwaliteit, de levering binnen 24 uur kan niet beter
729
412
Versele Laga Wildzangzaad > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 31,95 (€ 1,60/kg)
Versele-Laga Prestige Volière vogelvoer

Versele-Laga Prestige Volière vogelvoer

Versele-Laga Prestige Volière is een ideale mengeling van zaden voor volières met een gemengde bevolking. Zo is de voeding onder andere geschikt wanneer u kanaries, parkieten, tropische of inlandse vogels in een kooi houdt. De voeding bestaat uit een mengeling van diverse fijne zaden met eigenschappen die de gezondheid van uw vogels ondersteunen.

 • Volledige voeding voor verschillende vogels in volières
 • Rijk aan diverse fijne zaden
 • Ondersteunt de gezondheid van uw vogels

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Volière tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Volière staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Volière

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
     

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Volière

Gele millet (31%), Kanariezaad (23,5%), Raapzaad (17%), Gepelde haver (8%), Wilde zaden (5%), Rode millet (5%), Gele panis (5%), Lijnzaad (4,5%), Rode panis (0,5%), Kempzaad (0,5%).
     

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Versele-Laga Prestige Volière? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Versele-Laga Prestige vogelvoer. Hier vindt u onder andere Prestige Premium Tropische Vogels.

https://www.brekz.nl/31809-home_default/versele-laga-prestige-voliere.jpg
9.95 2019/01/01
gewoon goed
Goed zaad voor een redelijk prijs
20508
12501
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 9,95 (€ 2,49/kg)
2 x 4 kg
€ 18,95 (€ 2,37/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Wildzang vogelvoer assortiment

Wildzang vogelvoer bevat al ons vogelvoer dat geschikt is voor wildzangvogels. Onder deze categorie vogels verstaan we soorten als mussen, vinken, goudvinken, putters en sijsjes. Met de voedingen die u hier vindt kunt u ervoor zorgen dat uw wildzangvogels gezond en vitaal blijven. Er zijn diverse producten verkrijgbaar, varierend van krachtvoer en wildzangzaad tot opfokvoer en negerzaad. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons aanbod.

Er zijn voedingen verkrijgbaar van de merken Cede en Versele-Laga. Kijkt u eens bij een van de volgende producten.

 • CéDé Krachtvoer voor vogels is een smakelijke en eiwitrijke vogelvoeding die goed is voor de lichamelijke conditie
 • Speciaal voor wildzangvogels is er wildzangzaad van Versele-Laga ontwikkeld. Kijkt u eens bij het Versele-Laga Wildzangzaad voor dit product
 • Op zoek naar een hoogwaardig opfokvoer? Kijk eens bij Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels
 • Versele-Laga Negerzaad voor vogels is een aanvulling voor o.a. wildzangvogels en bevat diverse essentiele voedingsstoffen
 • In de voliere vliegen vaak verschillende soorten vogels door elkaar heen. Om deze soorten allemaal van een goede maaltijd te voorzien is er Versele-Laga Prestige Voliere ontwikkeld

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een voeding voor uw grasparkiet? Kijk dan eens bij ons Grasparkiet vogelvoer.

Terug